Αστρολογικό Ημερολόγιο 2022

Τι είναι το αστρολογικό ημερολόγιο;

 Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός 

Το Αστρολογικό μας ημερολόγιο, αναφέρει καθημερινά την θέση και την ημέρα του κύκλου της Σελήνης, αν είναι σε ανάπτυξη (γέμιση) ή σε (χάση) σε νέα Σελήνη η σε Πανσέληνο, όπως και τις κύριες όψεις που δημιουργούν η Σελήνη, ο Ήλιος και οι 8 πλανήτες όταν αυτές “κορυφώνονται”.

  Σύμβολα Πλανητών:

Το σύμβολο του Ηλίου Tο σύμβολο της ΣελήνηςTο σύμβολο του Ερμή

Tο σύμβολο της ΑφροδίτηςTο σύμβολο του ΆρηTο σύμβολο του Δία

Tο σύμβολο του Κρόνου  Tο σύμβολο του Ουρανού Tο σύμβολο του Ποσειδώνα

Tο σύμβολο του Πλούτωνα

Διαβάστε περισσότερα...

Συμβολισμοί όψεων:

Tο σύμβολο συμβολίζει την σύνοδο. Δηλαδή γωνιά με 0 μοίρες απόκλιση. Tο σύμβολο σημαίνει τετράγωνο δηλαδή γωνία 90ο

Tο σύμβολο σημαίνει τρίγωνο δηλαδή όψη 120ο  Tο σύμβολο σημαίνει αντίθεση δηλαδή όψη 180ο

Tο σύμβολο  σημαίνει εξάγωνο δηλαδή γωνία 60ο

 

Το αν μια όψη είναι θετική ή αρνητική το κρίνουν πολλοί παράγοντες (όπως η θέση του κάθε πλανήτη κλπ) όμως σε γενικές γραμμές θεωρούμε πιο «εύκολα» τα τρίγωνα και τα εξάγωνα από τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις.

‘Όπως θα δείτε στο Αστρολογικό μας ημερολόγιο δεν αναφέρουμε δευτερεύουσες όψεις ούτε και τα διαστήματα που η Σελήνη βρίσκετε σε κενό πορείας. Όμως αυτό είναι εύκολο στον καθένα να το δει, καθώς η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας αμέσως μετά την ώρα που σχηματίζει την τελευταία όψη της από ένα ζώδιο, μέχρι την ώρα που θα περάσει στο επόμενο.

Στο Αστρολογικό μας ημερολόγιο, οι όψεις και τα περάσματα της Σελήνης του Ήλιου και των 8 πλανητών, είναι υπολογισμένα σε ώρα Ελλάδος. Εδώ μπορείτε να δείτε τις όψεις κάθε μέρας, την θέση της Σελήνης, την ημέρα του κύκλου της και να βλέπετε εύκολα πότε είναι σε κενό πορείας. Για όσους δεν γνωρίζουν, σε κενό πορείας η Σελήνη είναι από την ώρα που κάνει την τελευταία της όψη σε ένα ζώδιο, μέχρι να περάσει στο επόμενο.

Είναι λοιπόν σε συνδυασμό με το ημερήσιό μας, ένας ακόμα οδηγός τηλεκαθοδήγησης. Εδώ θα σας πούμε για τις μέρες της Σελήνης! Τι σημαίνουν, και πως τις χρησιμοποιούμε για να καλυτερεύσουμε την ζωή μας!  Ο κύκλος της Σελήνης, η μηνιαία της διαδρομή χωρίζετε σε 2 στάδια. Το πρώτο που γεμίζει και διαρκεί από την γέννηση της νέας σελήνης μέχρι την Πανσέληνο και το δεύτερο που αδειάζει από την Πανσέληνο δηλαδή μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη. Ο Σεληνιακός μήνας τώρα χωρίζεται σε 4 εβδομάδες 4 τέταρτα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά και να κάνουμε κάποιες πιο πετυχημένες κινήσεις..

Το 1ο  τέταρτο:

είναι η εβδομάδα που ξεκινά η νέα Σελήνη, πού τότε, μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα για ότι θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας και να έχει γρήγορη ανάπτυξη.. Όπως αν θέλουμε να μακρύνουμε τα μαλλιά μας, κουρευόμαστε στην γέμιση του φεγγαριού η να αλλάξουμε αυξητικά κάτι με χειρουργική επέμβαση για θέματα εμφανίσεως. Είναι πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσουμε γυμναστική γιατί θα έχει διάρκεια αυτό το ξεκίνημα, αλλά και να φυτέψουμε, καθώς ότι φυτεύουμε με νέα Σελήνη πιάνει πιο εύκολα.

Το 2ο  τέταρτο: είναι η εβδομάδα που μοιάζει αρκετά με την πρώτη και στην διάρκειά της πρέπει να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινήσαμε να κάνουμε στο ξεκίνημα του Φεγγαριού ώστε να μπορεί να έχει ροή και συνέχεια χωρίς σπρώξιμο η κάθε μέρα αυτού του τετάρτου είναι καλή και για μεταφυσικές διαδικασίες, για ότι θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας μέσω αυτών.

Το 3ο τέταρτο: είναι η εβδομάδα που ξεκινά η χάση του φεγγαριού και είναι ιδανική για ξεκινήματα σε ότι θέλουμε να διώξουμε από την ζωή μας πχ εάν θέλουμε να χάσουμε βάρος ξεκινάμε στην αρχή της χάσης του φεγγαριού με δίαιτα που θα είναι τώρα πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλη μέρα. Όπως επίσης και φαρμακευτικές θεραπείες για να διώξουμε κάποιες ασθένειες…

Το 4ο τέταρτο: είναι η εβδομάδα της χάσης, που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τελειώσει το φεγγάρι και είναι ιδανική για μεταφυσικές διαδικασίες σε ότι θέλουμε να διορθώσουμε η να διώξουμε από την ζωή μας. Είναι καλές μέρες για να κλείσουμε κύκλους, σχέσεις κλπ  που θέλουμε να κλείσουν οριστικά και χωρίς να μπορούν να μας ενοχλήσουν ξανά.

Υπάρχουν φυσικά και πολλοί που παραδοσιακά δίνουν  μέρα με την  μέρα στον κύκλο της  Σελήνης μία ερμηνεία.  Χωρίς να ασπαζόμαστε στο 100% τις ερμηνείες αυτές που λένε τι μπορούμε να κάνουμε την κάθε μια μέρα του φεγγαριού, τις αναφέρουμε πιο κάτω…

1η μέρα: Νέα Σελήνη είναι για ευχές και για όλα τα νέα ξεκινήματα της καθημερινότητας η κάποιας μεταφυσικής διαδικασίας αν θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας, οτιδήποτε μας λείπει.

2η μέρα: Είναι μέρα  για συμφωνίες-συμβόλαια και μεταφυσική διαδικασία για ζευγάρι η συνεργασία.

3η μέρα:  Είναι για μεταφυσική διαδικασία, που έχει να κάνει με προβλήματα-θέματα με την εξουσία.

4η μέρα :  Είναι για μεταφυσική διαδικασία που έχει σχέση με νομικά θέματα η προβλήματα που θέλουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε.

5η μέρα :  Είναι για ταξίδια-διασκεδάσεις η και επαγγελματικά όπως επίσης και για μεταφυσική διαδικασία που αφορά την επιτυχία σας.

6η μέρα : Είναι για ότι αφορά τα επαγγελματικά και την δουλειά.

7η μέρα : Είναι για να κάνουμε κάτι, ώστε να έρθει η ευτυχία στη ζωή μας.

8η μέρα : Είναι για να κάνουμε μεταφυσική διαδικασία, για να καταφέρουμε να πληρώσουμε τα χρέη και τους λογαριασμούς.

9η μέρα : Είναι  για να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη.

10η μέρα : Είναι για διαδικασία που θα πραγματοποιήσει ένα στόχο η όνειρο ζωής.

11η μέρα: Είναι για διαδικασία που θα φέρει την πραγματική αγάπη στην ζωή σας.

12η μέρα : Είναι για  ευημερία στην ζωή σας.

13η μέρα : Είναι για την καλή φήμη και την αναγνώριση που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας.

14η μέρα : Είναι για να φέρετε στην ζωή σας ευτυχία, ευημερία, επιτυχία, χαρά, γαληνή και δικαίωση.

15η μέρα : Είναι για ξεκίνημα δίαιτας και για διαδικασία να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια.

16 μέρα : Είναι για να διώξετε γρουσουζιά και γλωσσοφαγιά.

17η , 18η, 19η, 20η, 21η και 22η μέρες είναι για  προσευχή, διαλογισμό και για θεραπείες ύπνωσης.

23η μέρα : είναι για διαδικασία ώστε να διώξεις προβλήματα υγείας.

24η μέρα : είναι για  να διώξεις τα επαγγελματικά προβλήματα.

25η μέρα : Είναι για να φύγουν τα εμπόδια και οι παρεξηγήσεις όπως επίσης, να διορθωθούν σχέσεις.

26η μέρα : Είναι για διαδικασία κύκλου προστασίας, για αυτούς που αγαπάς.

27η μέρα : Είναι για διαδικασία προστασίας για το επάγγελμα μας.

28η και 29η μέρα : Είναι για το λύσιμο αρνητικών διαδικασιών, είναι η πιο δυνατή μέρα για να διώξουμε εμπόδια, προβλήματα, γρουσουζιά, αρνητικές επιρροές, γλωσσοφαγιά. Είναι πολύ δυνατή μέρα για να ξεκινήσουμε μια ασπίδα προστασίας.

 

Για να δείτε με ποιον τρόπο ερμηνεύονται οι όψεις, μπορείτε να δείτε τον αστρολογικό οδηγό της ημέρας μελετώντας παράλληλα το αστρολογικό ημερολόγιο!

Μια πιο ολοκληρωμένη άποψη θα αποκτήσετε με την μελέτη της αστρολογικής εφημερίδας την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δες στον δικό σου αστρολογικό χάρτη και στον χάρτη του συντρόφου σου, τις πλανητικές θέσεις και τις ερμηνείες τους!

Σελήνη: Ο πλανήτης που αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό κόσμο. Αν ξέρεις που βρίσκεται στον αστρολογικό χάρτη ξέρεις και τι τύπος ανθρώπου είναι ο άλλος!

Ωροσκόπος: Τελικά «πιάνει» πριν ή μετά τα 30;

Διέλευση Αφροδίτης: Πως επηρεάζει την ερωτική σου ζωή αυτόν τον μήνα;

Συνάντηση Κρόνου- Αφροδίτης: Ετοιμάσου για έρωτα μεθυστικό και μακροχρόνιο! 

Οι κόμβοι του Φεγγαριού: Μάθε που έχεις τον Νότιο & Βόρειο Δεσμό σου! Έχεις έρθει σε αυτήν την ζωή με συγκεκριμένο σκοπό κι ήρθε η ώρα να τον μάθεις! 

Όταν ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιούνται στην συναστρία μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να συμβούν! 

Συνάντηση Αφροδίτη-Δία: Σημάδι έρωτα, μακροχρόνιας σχέσης κι ευτυχίας!

Μάθε πως επηρεάζουν οι πλανητικές όψεις αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο ! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter