ΑΒΓΟ

Το αβγό ως σύμβολο δηλώνει την γονιμότητα τόσο με την κυριολεκτική όσο και με την μεταφορική της σημασία. Η γονιμότητα, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει την μητρότητα, μπορεί ωστόσο να ληφθεί και ως μια γενικότερη έννοια που αναπαριστά την αφθονία ή ακόμα και τη δημιουργία, η οποία είναι -θα μπορούσε να πει κανείς- πνευματική μητρότητα.

Κατά συνέπεια, αν στο όνειρό μας δούμε ότι τρώμε αβγά, αυτό είναι πολύ καλό σημάδι, καθώς σημαίνει γονιμότητα με μία από τις έννοιες που αναφέραμε παραπάνω.

Αν δείτε αβγά τα οποία είναι λαμπερά και χρωματιστά, μπορείτε να περιμένετε ότι κάτι χαρούμενο πρόκειται να συμβεί. Το χρώμα του αυγού μπορεί να ολοκληρώσει την ερμηνεία.

Φωλιά με αβγά σηματοδοτεί τον πλούτο. Τόσα δε περισσότερα έχετε να κερδίσετε, όσα μεγαλύτερα και περισσότερα είναι τα αυγά, ενώ τα αυγά του ψαριού σηματοδοτούν κάποια καινούργια ιδέα που πρόκειται να σας φέρει κέρδη σε κάποιο τομέα.

Τα αβγά σηματοδοτούν δυσάρεστες εξελίξεις αν είναι σπασμένα, καθώς μας περιμένουν κακοτυχίες. Η ίδια ερμηνεία δίνεται και αν τα αβγά είναι ραγισμένα, ενώ μπαγιάτικα αβγά σημαίνει πως  θα έχουμε απώλεια σε κάποιο τομέα. Στην περίπτωση που θα δούμε αβγά ομελέτα, θα πρέπει να προσέξουμε καθώς θα πέσουμε θύματα απάτης ή θα μας προδώσουν.

Άρθρα Ονειροκρίτη

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

[wpdevart_facebook_comment curent_url=»https://www.facebook.com/astrology4u.gr/» title_text=»Facebook Comment» order_type=»social» title_text_color=»#000000″ title_text_font_size=»22″ title_text_font_famely=»monospace» title_text_position=»left» width=»100%» bg_color=»#d4d4d4″ animation_effect=»random» count_of_comments=»2″ ]

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter