ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

terezasmall

Γράφει η αστρολόγος μας ΤΕΡΕΖΑ

 

Μάθε τι θα φέρει στο ζώδιο σου η Έκλειψη

 

Μίλησε μαζί της στο 14707 και λύσε κάθε σου απορία

 

Οι εκλείψεις είναι δραματικές αλλαγές στο ωροσκόπιο μας. Πρόκειται για μερικά από τα πιο ριζικά εργαλεία που χρησιμοποιεί το σύμπαν για να μας κάνει να δώσουμε προσοχή σε τομείς στη ζωή μας που πρέπει να αλλάξουν.

 

Μας ξεριζώνουν, μας εκπλήσσουν και μας ταρακουνούν. Μας τινάζουν έξω από τα συναισθήματά μας ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε από το ένα επίπεδο ωριμότητας στο άλλο, σε ένα υψηλότερο επίπεδο, και λειτουργούν πολύ γρήγορα. Οι εκλείψεις θέλουν να μας αλλάξουν, και η αλλαγή θα γίνει.

 

Οι εκλείψεις πάντα έρχονται σε ζεύγη, που συμπίπτουν με τη Νέα σελήνη και την Πανσέληνο και αυτό συμβαίνει και με τις ηλιακές και με τις σεληνιακές εκλείψεις, αντίστοιχα. Εμφανίζονται σαν μια οικογένεια από σημεία που ενώνονται στον ίδιο άξονα.
Οι εκλείψεις φέρνουν νέα και αλλαγές στα μεγάλα γεγονότα της ζωής.

 

Μια έκλειψη μπορεί να φέρει νέα της γέννησης ενός μωρού, μια δέσμευση ή γάμο, μια προαγωγή ή μία σημαντική ανακάλυψη, σημαντικό ταξίδι, υπογραφή μιας ζωτικής σημασίας επιχειρηματικής σύμβασης, ή την έναρξη της επιχείρησής σας. Μια έκλειψη μπορεί να φέρει την πώληση ή αγορά ενός σπιτιού, μια κίνηση προς ένα νέο σπίτι, την απόκτηση ή την απώλεια ενός κατοικιδίου, μία χειρουργική επέμβαση, ή μια σημαντική εξέλιξη για την υγεία. Θα μπορούσε να φέρει μια αποφοίτηση, ή να σηματοδοτήσει την έναρξη για τις σπουδές σας. Οι εκλείψεις μερικές φορές φέρνουν επίσης ένα διαζύγιο, ή μία μεγάλη αλλαγή. Μνημειώδες εκδηλώσεις, συναντήσεις και χωρισμοί, ή αλλαγές στην καριέρα σας μπορεί επίσης να λάβουν χώρα σε μια έκλειψη και είναι ημερομηνίες που θα θυμάστε καιρό.

 

Στις εκλείψεις επίσης κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο αποχωρεί οριστικά από τη ζωή σας. Καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη είναι ο άντρας και η γυναίκα της αστρολογίας, συνήθως το πρόσωπο που αποχωρεί στις ηλιακές εκλείψεις είναι γένους αρσενικού και στις σεληνιακές εκλείψεις, θα είναι γένους θηλυκού.

 

Οι εκλείψεις πάντα σηματοδοτούν μια σημαντική καμπή στη ζωή σας. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει και πόσο σας πονάει, θα γίνει εξαρχής προφανές ότι το σύμπαν είναι αποφασισμένο να σας κάνει να προχωρήσετε.

 

Αν φαινομενικά δεν συμβαίνει τίποτα σε σας, μπορεί να συμβαίνει με τους φίλους και την οικογένεια γύρω σας, ανάλογα με τις ακριβείς μοίρες των πλανητών στο γράφημά σας.

 

ΈΚΛΕΙΨΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

 

Ειδικά μία σεληνιακή έκλειψη σε πανσέληνο, θα σας βοηθήσει να δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα κάποιου κοντινού ανθρώπου σας και μάλλον δεν θα σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Είναι δύσκολο και επώδυνο να δούμε το αληθινό πρόσωπο κάποιου, αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όταν έχουμε την ευκαιρία αυτή. Μπορεί να ήμασταν στο σκοτάδι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, βάζοντας τον εαυτό μας σε κίνδυνο. Μόλις μάθουμε, μπορούμε να κάνουμε τα κατάλληλα σχέδια.

 

Και ενώ οι ηλιακές εκλείψεις τείνουν να δημιουργήσουν νέα ξεκινήματα και λαμπερές νέες ευκαιρίες
οι σεληνιακές εκλείψεις είναι πιο συναισθηματικές, γιατί φέρνουν τελικές καταλήξεις κυρίως στα ερωτικά.

 

Συχνά μας κάνουν να συνειδητοποιούμε το πέρασμα του χρόνου, και μας κάνουν συναισθηματικούς και νοσταλγικούς. Η σεληνιακή έκλειψη στην πανσέληνο είναι σχεδόν πάντα μια συναισθηματική στιγμή, αφού αναμνήσεις και όνειρα έρχονται στην επιφάνεια, και μερικές φορές αποκαλύπτουν τις αληθινές σκέψεις των ανθρώπων.

 

Να θυμάστε ότι η δουλειά μίας έκλειψης είναι να λάμψει η αλήθεια για το κομμάτι της ζωής σας που θα αγγίξει, και η αλήθεια είναι πιθανό να εμφανιστεί με έναν εκρηκτικό και εντυπωσιακό τρόπο.

 

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter