ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Αιγόκερως 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Η νέα χρονιά θα εξακολουθήσει να σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να περνάτε σε νέους κύκλους και μέσα από αυτούς να αποκομίσετε έναν έστω σημαντικό φίλο, που θα έρθει για να μείνει στην ζωή σας . Στο τελευταίο 2μηνό του 2018  ο Δίας περνώντας στον Τοξότη , θα βρει τρόπο να ηρεμήσει φόβους και τις όποιες εσωτερικές σας  ανησυχίες. Μπορεί ο Κρόνος να είναι στο ζώδιό σας , αλλά αυτό μάλλον σε καλό θα σας βγει. Πρώτα – πρώτα γιατί  όπως και εσείς έχετε διαπιστώσει, είστε γερά καρύδια για να σας βάλει από κάτω ένας Κρόνος. Μετά γιατί ο κυβερνήτης σας Κρόνος στο ζώδιό σας  που είναι και το βασίλειό του , παύει να είναι αρνητικός , αλλά λειτουργεί εξαιρετικά θετικά , φέρνοντας αιτίες που ενεργοποιούν τις όποιες ακόμα και κρυμμένες  δυνατότητες σας, ώστε να αποδείξετε και στον εαυτό σας μα κυρίως σε άλλους πως μπορείτε να πάρετε και τον έλεγχο και να τα καταφέρετε  θαυμάσια.  Φυσικά ένας Κρόνος δεν παύει να είναι ξεβόλεμα..  Σίγουρα οι εποχές αυτές σας δίνουν ζόρια και ευθύνες, σίγουρα κάποιοι νοιώθουν τον χρόνο να πιέζει για όσα δεν έχουν κάνει στην ώρα τους,  όμως είστε Αιγόκεροι  και αυτό φτάνει για να περάσετε τον Κρόνο σαν απλό κρυολόγημα σε αντίθεση με άλλα ζώδια που τα πετάει κάτω και τα τσακίζει  το πέρασμά του.

  Σίγουρα το 2018 είναι χρονιά που θα βάλει πολύ δύσκολα στην ζωή των γεννημένων  10,11 και 12 Ιανουαρίου  που θα πρέπει να δουν και να ζήσουν το κλείσιμο ενός κεφαλαίου στην μέχρι τώρα ζωή τους . Ένα οριστικό τέλος μίας κατάστασης  που διαφέρει από ωροσκόπο σε ωροσκόπο ως προς το τι αφορά αυτό το τέλος.  Μην βιαστείτε λοιπόν να χαρακτηρίσετε δύσκολο τον χρόνο στους πρώτους του μήνες. Το 2018 είναι μία  χρονιά που  ανταμείβει πλούσια γενικά μα και οικονομικά,  όσους προσπαθούν και δεν έπαψαν να ελπίζουν. Φέτος μπορείτε να κάνετε σταθερά βήματα και να έχετε σταθερά αποχτήματα ή να νοιώσετε ότι μπορείτε να σταθεροποιήσετε όσα νοιώθετε  ως  τώρα ότι κινδυνεύουν.  Χωρίς εξάρσεις θα είναι η χρονιά στον ερωτικό τομέα καθώς  δείχνει να συνεχίζει την πορεία του 2017. Αν όμως έχετε κανέναν ευνοημένο  φέτος   ωροσκόπο πχ  Καρκίνο,  Σκορπιό ή στους Ιχθείς,  τα πάντα μπορούν να συμβούν και να είναι όσο έντονα χρειάζεται για να σας παρασύρουν σε μία ερωτική δίνη.  Αυτό που θα μετρά περισσότερο για εσάς είναι η ουσιαστική συντρόφευση και όλα δείχνουν ότι πολλοί Αιγόκεροι θα νοιώσουν την ανάγκη να κάνουν πιο σοβαρή μια σχέση ενώ και  οι γάμοι σας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θα ξαναζωντανέψουν συναισθηματικά και θα σας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Ο Ιανουάριος, ο Απρίλιος και ο Ιούλιος είναι οι περισσότερο ευνοϊκοί  για συναισθηματικά θέματα μήνες.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Κρόνος, ο αυστηρός δάσκαλος και  άρχοντας του χρόνου.

  Με μια επιφυλακτική και συνετή διάθεση, προστατεύετε τον εαυτό σας από τα συναισθήματα, δημιουργώντας μια ασπίδα ψυχρότητας.

  Μέσα σας υπάρχει μια σταθερή αποφασιστικότητα που σας επιτρέπει να κατακτήσετε και τις πιο ψηλές κορυφές. Έχετε  υπομονή και φτιάχνετε μεθοδικά τη μοίρα σας, ανεξάρτητα από το πόσος χρόνος χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε πιστοί στις αρχές και τις αξίες σας και δεν τις εγκαταλείπετε ποτέ. Οι φιλίες σας είναι ειλικρινείς και διακρίνονται από βαθιά και έντονη αγάπη.

  Ένα από τα πεδία που επηρεάζονται περισσότερο το 2018, είναι η δουλειά σας, η καθημερινότητά σας και ο τρόπος που ζείτε τη ζωή σας. Αυτό, λοιπόν, το σημαντικό κομμάτι ενεργοποιείται από τον Κρόνο που σας ενθαρρύνει να μάθετε καινούρια πράγματα και να τα εφαρμόσετε στις πιο κοντινές σας σχέσεις. Οι εκλείψεις της χρονιάς αυτής θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε βασικές λεπτομέρειες, σε φιλίες που σχετίζονται με τη δουλειά, συνεργασίες και συμμαχίες. Αφιερώστε, επίσης, αρκετό χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα των υποχρεώσεων και των ευθυνών που αποτελούν μέρος της ζωής σας.

  Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν συναισθηματικά γεγονότα στη δουλειά, τις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα, τις φιλίες και τους κοινούς στόχους. Στη διάρκεια των εκλείψεων τα συναισθήματα μετράνε εξίσου έντονα – ή ακόμα και πιο έντονα – με την κοινή λογική, ειδικά όταν σχετίζονται με αυτά τα θέματα.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την αισθηματική σας ζωή, ειδικά τους πρώτους οκτώ μήνες της χρονιάς. Πρόκειται για μια περίοδο που γίνονται καινούρια και σημαντικά σχέδια – μια περίοδο που είναι πολύ πιθανό να φέρει έναν υποστηρικτικό σύντροφο στη ζωή σας. Είστε αισιόδοξοι σε μεγάλο βαθμό και τείνετε να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Η σημασία ενός ατόμου στη ζωή σας είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί στη διάρκεια αυτού το χρόνου – είναι, επίσης, ευκολότερο για σας να το δείτε, να το αναγνωρίσετε και να χαρείτε για την αξία που θα φέρει στη ζωή σας. Κρατήστε την πόρτα της καρδιάς σας ανοιχτή και μη φοβάστε να δοκιμάστε κάτι καινούριο.


  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Η οικονομική κατάσταση κάποιων ατόμων θα παίξει κεντρικό ρόλο στα οικονομικά γεγονότα του 2018. Θα εξετάστε την πιθανότητα νέων συνεργασιών και το πώς μπορούν να επηρεάσουν τις επενδύσεις σας. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες μεγάλες συναλλαγές και να πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις.

  Παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Η ανάδρομη Αφροδίτη προς το τέλος της χρονιάς ίσως να φέρει πάλι στο προσκήνιο, έναν παλιό στόχο – ένα στόχο που, αν τον διαχειριστείτε προσεκτικά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομική επιτυχία.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter