ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Αιγόκερως 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όπως ήδη έχετε αντιληφθεί, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου που έχετε εισπράξει πλέον την εμπειρία της παρουσίας του Κρόνου στην ζωή σας, και όπως θα καταλάβετε οι υπόλοιποι φέτος, ο Κρόνος που τόσο πολύ όλοι φοβούνται, στην δικιά σας περίπτωση δεν είναι παρά αιτίες για να αναλάβετε περισσότερες μα δημιουργικές ευθύνες. Είναι μια αιτία που σοβαρεύει την ζωή σας και σας κάνει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε με πιο ρεαλιστικό και ώριμο τρόπο καταστάσεις. Μπορεί να σας στερεί τον αυθορμητισμό και να μην σας αφήνει να χαρείτε τελείως ανέμελα τις στιγμές της χαράς σας αλλά από την άλλη σας κτίζει μια ισχυρή προσωπικότητα πάνω στην οποία οι άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασίζονται.

  Τα δύσκολα της χρονιάς αφορούν τους γεννημένους 13, 14, και 15 Ιανουαρίου που θα βρεθούν απέναντι σε μια χρονιάς η οποία δεν τους επιτρέπει λάθη ενώ μπορεί και να τους δώσει κάποιες όχι ευχάριστες διαπιστώσεις ή κάποια δύσκολα γεγονότα που ωστόσο δεν είναι στο χέρι τους να αποφύγουν.

  Το καλό κομμάτι της χρονιάς αφορά την παρουσία του Δια στον Τοξότη που όχι μόνο μπορεί και σας κάνει περισσότερο φιλοσοφημένους, πιο σοφούς αλλά και σας προτρέπει να κάνετε σκέψεις πάνω σε έννοιες που ποτέ ως χθες δεν είχατε καταπιαστεί μαζί τους. Τα υπαρξιακά σας, το τι πραγματικά θέλετε από αυτή την ζωή, το τι τελικά έχει αξία και τι όχι, είναι οι απαντήσεις που θα σας δώσει το εξαιρετικό πέρασμα του Δια από τον δωδέκατο φυσικό σας οίκο έτσι ώστε να έχετε στα τέλη του 2019 ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με συγκεκριμένους στόχους και τους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να τους πετύχετε.

  Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε φέτος είναι να δίνετε βάσεις σε προτάσεις και προτροπές ανθρώπων για συνεργασίες και ανοίγματα. Προτιμήστε τις μοναχικές σας πορείες που δείχνουν πιο σίγουρες τώρα. Αυτή η χρονιάς θα δείξει στους Αιγόκερους, με ένα ρεαλιστικό τρόπο, ποιος είναι ο κάθε ένας από αυτούς που υπάρχουν στην ζωή τους και τι ρόλο παίζει πραγματικά.

  Οι συνεργασίες, όπως και οι γάμοι σας, περνούν μία περίοδο αμφισβήτησης και  κρίσης και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα δώσει σε πολλούς από εσάς την τάση να ανεξαρτητοποιήσουν την ζωή τους από άγονες δεσμεύσεις. Αυτή η χρονιάς βοηθά τους Αιγόκερους να κάνουν αυτό που χρειάζεται για να είναι οι ίδιοι καλά με τον εαυτό τους, ακόμα και αν οι αποφάσεις τους δείχνουν σκληρές για τους άλλους.

  Οικονομικά η χρονιά δεν δείχνει να μεταβάλλει τα στοιχεία του 2018 με εξαίρεση τους γεννημένους 13, 14 και 15 Ιανουαρίου που πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε αυτόν τον τομέα. Τα πιο καλά διαστήματα σε ότι αφορά συναισθηματικά θέματα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και το διαστήματα από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Να μη φοβάστε να ζητάτε βοήθεια, όταν νιώθετε ότι τη χρειάζεστε.  Πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη θα προκύψουν στη διάρκεια της χρονιάς και καλό θα είναι να ξέρετε ποιες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Φροντίστε, επίσης, να διασκεδάζετε και να χαλαρώνετε – δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Αιγόκεροι, το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να βελτιωθείτε. Είτε προσπαθείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, την κοινωνική, την επαγγελματική ή την προσωπική, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να το κάνετε, αν το βάλετε στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε φέτος, αν προσπαθήσετε αρκετά.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 23 Δεκεμβρίου και τις 20 Ιανουαρίου. Είστε πολύ πρακτικοί και φιλόδοξοι – είστε υπομονετικοί και συχνά θεωρείστε τελειομανείς. Το ζώδιο του Αιγόκερου είναι πολύ προσεκτικό σε κάθε απόφαση που παίρνει. Καμιά φορά μπορεί να είστε απαισιόδοξοι, αλλά το εξισορροπείτε με το χιούμορ που διαθέτετε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, το 2020.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αυτή τη χρονιά, τα ερωτικά σας είναι πιθανά το επίκεντρο της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε στις μακρόχρονες σχέσεις σας, αν είστε ήδη σε τέτοια σχέση. Μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε ή ακόμα και ν’ αποκτήσετε παιδί. Αν δεν έχετε σταθερή σχέση σ’ αυτή τη φάση, αλλά σας ενδιαφέρει το θέμα, ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι ο κύκλος των φίλων σας. Κάποια από αυτά τα άτομα, πιθανά, θα γίνουν καλοί σύντροφοι γιατί έχετε περισσότερα κοινά μαζί τους, παρά με κάποιον εντελώς ξένο. Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας ξέρει τι χρειάζεστε – κι εσείς, με τη σειρά σας, φροντίζετε να καλύπτετε τις ανάγκες του. Είναι πολύ πιθανό, επίσης,  να κάνετε καινούριους φίλους. Μπορεί ακόμα ν’ αρχίσετε να συμπαθείτε ανθρώπους, που είναι πολύ διαφορετικοί από τους φίλους που έχετε – αυτοί οι άνθρωποι θα προκαλέσουν αλλαγές και θα φέρουν ευκαιρίες στη ζωή σας.

  Καριέρα

  Οι στόχοι σας θα καθοριστούν περισσότερο στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι προηγούμενοι πελάτες και οι επαφές σας θα βοηθήσουν ιδιαίτερα να πετύχετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι καινούριοι πελάτες και οι ισχυρές σχέσεις με τους συναδέλφους σας είναι, επίσης, σημαντικά στοιχεία για την καριέρα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στους ανωτέρους σας και θα μπορούσατε να δεχτείτε κάποιου είδους ανταμοιβή.

  Οικονομικά

  Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας, το 2020, αλλά επίσης και πολλές ευκαιρίες – μην ξεχνάτε τους στόχους σας! Θα είστε πιο συνεπείς στην τήρηση του προϋπολογισμού σας, φέτος.  Σε γενικές γραμμές, θα κάνετε καλύτερη δουλειά στη διαχείριση των εσόδων σας, κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter