ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Αιγόκερως 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κάποιοι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχουν γενικά τις επιλογές τους αυτή την χρονιά είναι όσοι γεννήθηκαν στις 15-16-17 Ιανουαρίου. Για εσάς οι αποφάσεις μπορεί να έχουν μακριά επιρροή στον χρόνο καθώς θα διανύετε μια χρονιά που δεν συγχωρεί λάθη. Το 2021 σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή χρονιά για τους Αιγόκερους. Το σίγουρο είναι ότι θα αυξήσει τα έξοδα σας, τα πάγια σας. Για κάποιους αυτό είναι επακόλουθο μιας αγοράς και για κάποιους άλλους μια αναγκαστική προσαρμογή σε καινούριες συνθήκες. Ωστόσο οικονομικά θα έχετε την εύνοια του Δία που πάρα τα αυξημένα σας πάγια θα σας δίνει περισσότερο έσοδο και στήριγμα. Έτσι λοιπόν, εισοδηματικά τουλάχιστον, αυτή η χρονιά δεν θεωρείτε αρνητική για τους Αιγόκερους.

  Στην προσωπική σας ζωή κάποιοι θα κάνετε αναγκαστικές αλλαγές, κυρίως εσείς που ζούσατε το τελευταίο διάστημα φθαρμένες, τελειωμένες σχέσεις που θα ρίξουν μεν αυλαία αλλά ίσως σας ξεβολέψουν κιόλας.

  Όμως γενικά το 2021 δείχνει ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες του να ενεργοποιεί τους Αιγόκερους και αυτή η ενεργοποίηση θα βοηθήσει τα φιλόδοξα σχέδια σας ώστε περνώντας από την ζωή σας να έχει αφήσει κάτι θετικό.

  Οι από 28/12 μέχρι 4 Ιανουαρίου γεννημένοι θα μπορούσατε μες την χρονιά να έχετε ένα ξαφνικό θετικό και στα προσωπικά και στα οικονομικά σας. Οι υπόλοιποι, τον Ιανουάριο, το διατίμα από 15/4 μέχρι 20/5, από 22/7-22/9 αλλά και τον Δεκέμβρη μήνα μπορείτε να έχετε τα θετικότερα διαστήματα αυτής της χρονιάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter