ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • Αιγόκερως 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όπως ήδη έχετε αντιληφθεί, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου που έχετε εισπράξει πλέον την εμπειρία της παρουσίας του Κρόνου στην ζωή σας, και όπως θα καταλάβετε οι υπόλοιποι φέτος, ο Κρόνος που τόσο πολύ όλοι φοβούνται, στην δικιά σας περίπτωση δεν είναι παρά αιτίες για να αναλάβετε περισσότερες μα δημιουργικές ευθύνες. Είναι μια αιτία που σοβαρεύει την ζωή σας και σας κάνει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε με πιο ρεαλιστικό και ώριμο τρόπο καταστάσεις. Μπορεί να σας στερεί τον αυθορμητισμό και να μην σας αφήνει να χαρείτε τελείως ανέμελα τις στιγμές της χαράς σας αλλά από την άλλη σας κτίζει μια ισχυρή προσωπικότητα πάνω στην οποία οι άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασίζονται.

  Τα δύσκολα της χρονιάς αφορούν τους γεννημένους 13, 14, και 15 Ιανουαρίου που θα βρεθούν απέναντι σε μια χρονιάς η οποία δεν τους επιτρέπει λάθη ενώ μπορεί και να τους δώσει κάποιες όχι ευχάριστες διαπιστώσεις ή κάποια δύσκολα γεγονότα που ωστόσο δεν είναι στο χέρι τους να αποφύγουν.

  Το καλό κομμάτι της χρονιάς αφορά την παρουσία του Δια στον Τοξότη που όχι μόνο μπορεί και σας κάνει περισσότερο φιλοσοφημένους, πιο σοφούς αλλά και σας προτρέπει να κάνετε σκέψεις πάνω σε έννοιες που ποτέ ως χθες δεν είχατε καταπιαστεί μαζί τους. Τα υπαρξιακά σας, το τι πραγματικά θέλετε από αυτή την ζωή, το τι τελικά έχει αξία και τι όχι, είναι οι απαντήσεις που θα σας δώσει το εξαιρετικό πέρασμα του Δια από τον δωδέκατο φυσικό σας οίκο έτσι ώστε να έχετε στα τέλη του 2019 ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με συγκεκριμένους στόχους και τους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να τους πετύχετε.

  Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε φέτος είναι να δίνετε βάσεις σε προτάσεις και προτροπές ανθρώπων για συνεργασίες και ανοίγματα. Προτιμήστε τις μοναχικές σας πορείες που δείχνουν πιο σίγουρες τώρα. Αυτή η χρονιάς θα δείξει στους Αιγόκερους, με ένα ρεαλιστικό τρόπο, ποιος είναι ο κάθε ένας από αυτούς που υπάρχουν στην ζωή τους και τι ρόλο παίζει πραγματικά.

  Οι συνεργασίες, όπως και οι γάμοι σας, περνούν μία περίοδο αμφισβήτησης και  κρίσης και η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα δώσει σε πολλούς από εσάς την τάση να ανεξαρτητοποιήσουν την ζωή τους από άγονες δεσμεύσεις. Αυτή η χρονιάς βοηθά τους Αιγόκερους να κάνουν αυτό που χρειάζεται για να είναι οι ίδιοι καλά με τον εαυτό τους, ακόμα και αν οι αποφάσεις τους δείχνουν σκληρές για τους άλλους.

  Οικονομικά η χρονιά δεν δείχνει να μεταβάλλει τα στοιχεία του 2018 με εξαίρεση τους γεννημένους 13, 14 και 15 Ιανουαρίου που πρέπει να είναι προσεκτικοί και σε αυτόν τον τομέα. Τα πιο καλά διαστήματα σε ότι αφορά συναισθηματικά θέματα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και το διαστήματα από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το 2019 για τους Αιγόκερους είναι μια χρονιά προόδου, εξέλιξης και αλλαγών! Θα νιώσετε μια φυσική ανάγκη να βελτιωθείτε: αυτό μπορεί να γίνει είτε αν αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες, είτε αν δουλέψετε σκληρότερα στη δουλειά σας, είτε αν περνάτε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας. Θα νιώθετε πιο χαρούμενοι όταν κάνετε τέτοιου είδους πράγματα. Πρόκειται, επίσης, για μια σπουδαία χρονιά που ευνοεί τα σχέδιά σας για το μέλλον.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Φέτος, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Τούτου λεχθέντος, είναι μάλλον απίθανο να έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε, γιατί θα είστε πολύ απασχολημένοι. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να είστε λιγότερο απασχολημένοι, αλλά αυτό μάλλον δεν σας χαρακτηρίζει.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου αν έχετε γεννηθεί από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου. Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και συμβολίζεται από μια αίγα. Οι Αιγόκεροι τείνουν να παίρνουν πρακτικές αποφάσεις. Τους αρέσει να βρίσκουν την απλούστερη λύση σε κάθε πρόβλημα – δυστυχώς, ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό τους κάνει τεμπέληδες. Οι Αιγόκεροι είναι απλοί και ξεκάθαροι σχεδόν σε όλα όσα κάνουν – ακόμα και στις σχέσεις τους. Ενώ κάνουν εύκολα φίλους, δεν φοβούνται να απομακρύνουν τους ανθρώπους που δεν θεωρούν πια σημαντικούς γι’ αυτούς.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Στη διάρκεια της νέας χρονιάς η κοινωνική σας ζωή θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Εάν είστε σε σταθερή σχέση, ίσως είναι καλή στιγμή να δώσετε λίγο περισσότερη δύναμη στο ταίρι σας. Μπορεί αυτό να σας φανεί λίγο περίεργο ή άβολο στην αρχή, αλλά μακροπρόθεσμα θα βοηθήσει τη σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε προτεραιότητα στους ανθρώπους φέτος και όχι στα υλικά αγαθά. Θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια στην κοινωνική σας ζωή, επομένως κάντε ό, τι μπορείτε για να πάρετε σωστές αποφάσεις το 2019. Ένας γάμος ή μια εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποφασιστούν μετά από προσεκτική σκέψη.

  Έχετε κάθε διάθεση να ενισχύσετε τις καλές, φιλικές σας σχέσεις αλλά δεν θα διστάσετε να κόψετε τις σχέσεις που δεν θεωρείτε πλέον υποστηρικτικές. Και σε καμιά περίπτωση μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας χειρίζονται με κανέναν τρόπο – δεν χρειάζεστε στη ζωή σας τοξικά άτομα. Αν έχετε προβλήματα, προσπαθήστε να δείτε τα πράγμα από μια νέα προοπτική ή μιλήστε με κάποιον που μπορεί να σας συμβουλέψει. Οι φίλοι σας, το ταίρι σας και η οικογένεια είναι χρήσιμες πηγές βοήθειας, αν υπάρξει ανάγκη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα λένε ότι φέτος είναι καλή ιδέα να βελτιώσετε τις φυσικές σας δεξιότητες, στον επαγγελματικό τομέα και να αναδεικνύετε τις ικανότητές σας σε κάθε περίπτωση – ποιος ξέρει, ίσως να πάρετε και κάποια προαγωγή. Η δουλειά μπορεί να γίνει βαρετή κάποιες στιγμές, στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, αλλά όσο πιο αισιόδοξοι είστε (ακόμα κι αν προσποιείστε, καμιά φορά), τόσο πιο πιθανό είναι να δεχτείτε θετική προσοχή από τους συναδέλφους και το αφεντικό σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι προβλέψεις για το 2019 λένε ότι φέτος θα έχετε μια σταθερή ροή χρημάτων με αποτέλεσμα να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη διαχείριση στα έσοδά σας. Προσέξτε πολύ τις καταναλωτικές σας τάσεις και αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες. Τα χρήματα που θα κερδίσετε απ’ αυτό, θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Βασιστείτε στη φημισμένη αυτοπειθαρχία σας και θα είστε σε θέση να κάνετε άλματα και να πλησιάσετε τις βαθύτερες προσδοκίες σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter