ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσοι εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες και τα ανοίγματα του 2018, τολμήσατε αλλαγές και ανοίγματα, είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που μπορείτε να δείτε ένα ανέβασμα και μια καθιέρωση με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Όσοι όμως χάσατε το τρένο των ευκαιριών του 2018, θα έχετε μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Οι κινήσεις σας θα είναι αρκετά σπασμωδικές, η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα, θα σας κάνουν να διαλέγετε τους δρόμους της φυγής και να εγκαταλείπετε τις όποιες προσπάθειες. Όμως και στην περίπτωση που έχετε πετύχει πολλά και στην περίπτωση που τα κάνατε όλα λάθος, αυτή την χρονιά θα νιώσετε ότι είστε αρκετά μόνοι. Στην πρώτη περίπτωση οι υποτιθέμενοι φίλοι σας δεν θα δείχνουν να χαίρονται με την άνοδο σας. Στην περίπτωση που δεν τα έχετε καταφέρει καλά, άνθρωποι που καιρό ή ακόμα και χρόνια στηρίζατε θα σας γυρίσουν την πλάτη.

  Το 2019 είναι μια χρονιά που κρίνει σχέσεις και φιλίες και ο τελικός απολογισμός δεν μπορεί να είναι τόσο ευχάριστος για εσάς,  αφού από τον κόσμο των πολλών γνωστών και φίλων μόνοι λίγοι θα δείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στην καρδιά σας.

  Ο τομέας των προσωπικών-συναισθηματικών σας σχέσεων, βάλλεται αρκετά αυτή την χρονιά. Τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς σημαδεύουν τις συναισθηματικές σας σχέσεις, όχι μόνοι αυτές που αφορούν τις ερωτικές, αλλά  και αυτές που αφορούν άλλες σχέσεις αγάπης όπως αυτές που έχετε με τα παιδιά σας, με αδέλφια σας, κλπ.

  Ακόμα φέτος είναι μια χρονιά που θα μπορούσε ένας άνθρωπος κοντινός σας να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που να σας στενοχωρήσει αρκετά αλλά και που να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.

  Οι 5, 6, 7 και 8 Μαρτίου γεννημένοι θα έχετε ωστόσο και την έμπνευση και την δημιουργική φαντασία που χρειάζεται για να ξεγλιστρήσετε από τα δύσκολα αλλά και για να πετύχετε περισσότερα σε όλους τους τομείς.

  Τα πιο καλά για τα συναισθηματικά σας θέματα διαστήματα αφορούν την περίοδο του Απριλίου, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο μήνα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αγαπητοί Ιχθύες, ενώ γενικά είστε άτομα με μεγάλη φαντασία, ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε. Είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρεστε περισσότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας, φέτος. Κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι στην αρχή, αλλά σύντομα θα δείτε τα θετικά του αποτελέσματα.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Φέτος θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσγειωμένοι, από ό, τι συνήθως. Ενώ η επαφή με την πραγματικότητα μπορεί να σας φαίνεται λίγο βαρετή, μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσει πολύ. Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είστε πιο σοβαροί, απ’ ό, τι στο παρελθόν.  Μην ανησυχείτε – η δημιουργική σας ελευθερία δεν χάθηκε, απλά θα μείνει λίγο στο παρασκήνιο.

  Ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, αν έχετε γεννηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζεται από ένα ζευγάρι ψάρια που κολυμπούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό βοηθά στο συμβολισμό της διπλής φύσης του ζωδίου. Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι, δημιουργικοί, ευχάριστοι και σπουδαίοι φίλοι. Ωστόσο, τα θετικά χαρακτηριστικά των Ιχθύων μπορεί, επίσης, να θεωρηθούν και ως αρνητικά: έχουνε πρόβλημα να συγκεντρωθούν, δυσκολεύονται όταν πρέπει να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα και μπορεί να εγκαταλείψουν κάποιο φίλο, αν τον βαρεθούν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να εστιάσατε περισσότερο στον εαυτό σας. Αλλά οι προβλέψεις του 2019 λένε ότι αυτή τη χρονιά θα πρέπει να δουλέψετε και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Είναι μια καλή χρονιά για να επανασυνδεθείτε με παλιές αγάπες ή παλιούς φίλους. Γενικότερα, αν εκφράζεστε κι επικοινωνείτε με τους άλλους, η κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσει μεγάλες δόξες. Η βελτίωση των κοινωνικών σας δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής σας, επομένως η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Επίσης, προβλέπεται ότι φέτος θα θελήσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας, ενώ κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις θα περάσουν από δοκιμασίες. Αν είστε μόνοι κι αναζητάτε έναν καινούριο έρωτα, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή γι’ αυτό. Αν ερωτευτείτε μέσα στη χρονιά, τα συναισθήματά σας θα είναι αληθινά κι έντονα και η σχέση σας θα κρατήσει. Ένας γενικός κανόνας για όλες τις κοινωνικές (και ρομαντικές) αλληλεπιδράσεις φέτος είναι να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε – το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πληγώσετε κάποιον. Να είστε ειλικρινείς και να μη λέτε σε κανέναν τίποτα, μέχρι να είστε σίγουροι γι’ αυτά που θα πείτε. Αυτός ο κανόνας θα κάνει ευκολότερη την κοινωνική σας ζωή και θα κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα λένε ότι φέτος θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ περισσότερο, αν θέλετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τη φαντασία σας να ξεφεύγει, όταν βρίσκεστε στη δουλειά. Ορισμένες από τις δημιουργικές σας ιδέες θα είναι χρήσιμες για τη δουλειά, αλλά μην το παρακάνετε. Κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να εστιάζετε στην πραγματικότητα. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται βαρετό στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσει σε καλύτερη δουλειά ή σε μεγαλύτερο μισθό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Μιλώντας για μισθούς, τα έσοδά σας θα πρέπει να είναι αρκετά για να σας επιτρέπουν να πληρώνετε όλους σας τους λογαριασμούς και ίσως να έχετε και κάποιο περίσσευμα. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να ζητήσετε κάποια αύξηση, γιατί είναι πολύ πιθανό να την πάρετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αν πρόκειται να κάνετε μια αγορά που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα. Ωστόσο, καλό είναι να αποφεύγετε τις παρορμητικές αγορές.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Με υπομονή, διορατικότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Επομένως, φροντίστε να σκέφτεστε προσεκτικά  πριν δράσετε.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter