ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το 2021 είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για εσάς. Το χαρακτηρίζουν μεγάλες μεταπτώσεις ψυχολογικές αλλά και γεγονότα τα οποία μπορούν να σκάνε ξαφνικά και να σας στεναχωρούν για εξελίξεις που μπορεί να μην αφορούν εσάς αλλά άτομα με τα οποία είχατε ειδική σύνδεση ή συγγένεια. Είναι μια χρονιά που θα σας βάλει να φιλοσοφήσετε πάνω σε δύσκολες έννοιες, υπαρξιακά θέματα κλπ. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου μα κυρίως στις δύσκολες στιγμές του, αυτές των γεγονότων, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στην μετακίνηση και στην σπασμωδικότητα των αντιδράσεων σας.

  Όμως οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχουν ένα πολύ καλό διάστημα φέτος.΄ Ένα τρίμηνο  που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση και θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής τους. Από τον Μάιο μέχρι τα τέλη του Ιουλίου θα έχουν μια αιτία ανάπτυξης, ένα κέρδος, ένα τυχερό άνοιγμα ή μια πρόταση που θα τους κάνει να νιώσουν πραγματικά χαρούμενοι. Όπως και οι γεννημένοι στις 9-10-11 Μαρτίου που αυτή την χρονιά μπορεί να βρουν αυτό το κάτι, αυτή την αιτία, αυτό το ιδανικό που επιζητούν και θέλουν να υπηρετήσουν ή αν είναι κάποιας μορφής δημιουργοί, να έχουν αυτής της μορφής δημιουργική έμπνευση που να τους βοηθήσει να παράγουν κάτι εξαιρετικά δημιουργικό, πρωτοπόρο και πετυχημένο.

  Το διάστημα από 25/2 μέχρι 20/3, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος μέχρι τις 21, ο Σεπτέμβρης από τις 11 και μετά και ο Νοέμβριος θεωρούνται τα πιο θετικά διαστήματα για όλους.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter