ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Αν σας δοθεί η ευκαιρία για ταξίδι , ταξιδέψτε φέτος  !!!   Μπορεί μία μεγάλη λύση για ένα σημαντικό σας πρόβλημα να την βρείτε στα.. ξένα η και να έρχεται από εκεί..  Ποιός δεν θα ήθελε να είναι Ιχθύς σε μία χρονιά σαν αυτήν που τώρα ξεκινά;  Μία χρονιά που βρίσκει τον  Δία μέσα από τον πιο δυνατό για αυτόν χώρο, ( τον 9ο φυσικό σας οίκο )  τον  χώρο της γνώσης , της έμπνευσης, της απελευθέρωσης, αλλά και του ταξιδιού και της ανακάλυψης νέων δρόμων , νέων τρόπων και νέας φιλοσοφίας να σας καθιστά τα περισσότερο ευνοημένα  άτομα του 2018 ;;;  Πόσα πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε φέτος ; Όχι μόνο να τα  βρείτε με τους άλλους και να εξασφαλίσετε συμμαχίες που μπορούν να στηρίξουν όνειρα και ανοίγματα σας.  Να ανοιχτείτε γιατί θα νοιώσετε διαισθητικά ότι ήρθε η στιγμή να τολμήσετε και  να κυνηγήσετε ψηλά και όχι καθημερινά όνειρα. Τα όνειρά σας.   Ποιός δεν θα ήθελε να είναι Ιχθύς για να ζήσει αυτήν την μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης  που  προσφέρει ένας πανίσχυρος  Δίας σε όλους. Στην οικονομία σας μπορεί τα έξοδα να συνεχίσουν να είναι πολλά.

  Για αυτό και είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί  τουλάχιστον ως τον Οκτώβριο  η οικονομική σας κατάσταση. Όμως και μόνο το γεγονός ότι φέτος οι περισσότεροι θα κάνετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε και θέλετε φτάνει για να χαρακτηρίσει δημιουργική την νέα χρονιά . Μία χρονιά που βάζει βάσεις για μεγάλες μελλοντικές αποδώσεις. όμως και στον έρωτα μπορείτε να τα πάτε καλά καθώς  το 2018 είναι εξαιρετικά γόνιμο για εσάς και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Οι επιλογές πολλές, οι ευκαιρίες  επίσης . Μία σημαντική και σοβαρή πρόταση που έχουν να περιμένουν οι ελεύθεροι  μα  οι τελικές  αποφάσεις πάντα δικές σας .  Ότι για εσάς σημαίνει έρωτας, είτε είναι ταξίδι,  είτε σχέση, είτε έμπνευση ,είτε παιχνίδι , είτε δημιουργία , ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του τώρα..  Αν είστε μόνοι φέτος εύκολα μπορείτε να  πείτε αντίο στην μοναξιά σας . Αν αναζητάτε συναισθηματική πληρότητα φέτος θα την έχετε. Είστε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του 2018 και αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Μέσα σε αυτό το τόσο καλό κλίμα, ακόμα πιο θετικοί για εσάς δείχνουν μήνες όπως ο Φεβρουάριος από τα μισά ως τις  αρχές του Μαρτίου, από τις 20 Μαίου ως τα τέλη του Ιουνίου και όλο το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς… Χαμογελάστε λοιπόν και ετοιμαστείτε για μία υπέροχη χρονιά….

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο των Ιχθύων κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, που σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν ο Κύριος της θάλασσας και των ωκεανών.

  Η θρυλική ευαισθησία και η διαίσθησή σας σημαίνουν ότι προαισθάνεστε τα γεγονότα, πριν από κάθε άλλον. Έχετε μια έκτη αίσθηση που καθοδηγεί όλες τις πράξεις και κάθε μια από τις αποφάσεις σας. Το εξαιρετικό σας μυαλό συχνά σας βάζει σε καταστάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα βιώσουν ποτέ.

  Δεν θέλετε να ακολουθείτε μια προκαθορισμένη πορεία, αντίθετα δημιουργείτε μια προσωπικότητα που συχνά μπορεί να σας οδηγήσει στην απομόνωση.

  Το σπίτι είναι ένα από τα πράγματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο το 2018. Οι ανάγκες και τα όνειρα που υπάρχουν εκεί. Ο τόπος που θέλετε να ζήσετε… από τα έπιπλα μέχρι τις κοντινές σχέσεις που καλλιεργείτε – όλα αυτά τονίζονται και ενισχύονται στη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

  Η σκληρή δουλειά με πολλές ανταμοιβές, ένα άγγιγμα καλής τύχης, ένα υπέροχο πεπρωμένο και η απίστευτη ενέργεια των εκλείψεων, θα συνθέσουν μια πολύ σημαντική περίοδο για να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό κάστρο και να το γεμίσετε με ό, τι αγαπάτε περισσότερο. Θα βρείτε καινούριους τρόπους για να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους αγαπημένους σας και να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για σας. Πρόκειται για μια χρονιά γεμάτη ενθουσιασμό για το σπίτι, την επικοινωνία και τις οικογενειακές σχέσεις.

  Προς το τέλος της χρονιάς, προκύπτουν νέα δεδομένα σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Όλες οι προσπάθειες που κάνατε νωρίτερα για να φτιάξετε κάτι ασφαλές και σταθερό, θα σας αποφέρει αξιόλογες ευκαιρίες.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι σίγουρα η κινητήρια δύναμη στη ζωή κάθε ανθρώπου, οποιουδήποτε ζωδίου και οποιαδήποτε χρονιά – κι αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί με κανένα τρόπο. Ωστόσο, ενώ αυτή η χρονιά σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, οι περισσότερες έχουν μια διαφορετική υφή.

  Το 2018 θα βιώσετε βαθύτερες επαφές που θα σας σπρώξουν να δείτε τον εαυτό σας, τόσο σαν άτομο, όσο και σαν μέλος μιας ομάδας. Σας ενθαρρύνουν να καλλιεργήσετε περισσότερο το πνεύμα, να εκτιμήσετε μια σχέση αγάπης και να την αφήσετε να σας οδηγήσει. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο Σκορπιό τον Οκτώβριο – το βάθος, το πάθος και η ένταση αυτού του ζωδίου είναι χαρακτηριστικά με τα οποία νιώθετε πολύ άνετα και είναι πιθανό να φέρουν πάλι στη ζωή σας μια σημαντική επαφή από το παρελθόν… ή την ανάμνησή της. Κάτι έχετε να μάθετε από αυτό…


  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Γνωρίζετε όπως οι περισσότεροι, τι χρειάζεται για να νιώθετε ασφαλείς. Μια δουλειά, ένα σπίτι, μια σχέση – αυτά είναι τα βασικά. Πίσω από αυτά, όμως, υπάρχουν τα προσωπικά πράγματα, ο λογαριασμός σας στην τράπεζα, η σύμβαση που σας επιτρέπει να νιώθετε μια επαγγελματική σιγουριά για το μέλλον – όλα όσα αποτελούν τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

  Με τόσο μεγάλη επικέντρωση στο κομμάτι του σπιτιού, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σ’ αυτά που χρειάζεστε σ’ αυτόν τον τομέα, ώστε να νιώθετε ασφάλεια και άνεση. Επειδή αυτή η χρονιά βγάζει στην επιφάνεια αρκετή ανεξαρτησία και αυτάρκεια, θα πρέπει να σκεφτείτε και να αποφασίσετε ποια πράγματα μπορείτε να πετύχετε μόνοι σας και για ποια χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων. Η κοινή λογική, οι συγκεκριμένοι στόχοι και η σκληρή δουλειά μπορούν να κάνουν τα πάντα δυνατά.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter