ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσοι εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες και τα ανοίγματα του 2018, τολμήσατε αλλαγές και ανοίγματα, είσαστε μπροστά σε μια χρονιά που μπορείτε να δείτε ένα ανέβασμα και μια καθιέρωση με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Όσοι όμως χάσατε το τρένο των ευκαιριών του 2018, θα έχετε μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Οι κινήσεις σας θα είναι αρκετά σπασμωδικές, η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα, θα σας κάνουν να διαλέγετε τους δρόμους της φυγής και να εγκαταλείπετε τις όποιες προσπάθειες. Όμως και στην περίπτωση που έχετε πετύχει πολλά και στην περίπτωση που τα κάνατε όλα λάθος, αυτή την χρονιά θα νιώσετε ότι είστε αρκετά μόνοι. Στην πρώτη περίπτωση οι υποτιθέμενοι φίλοι σας δεν θα δείχνουν να χαίρονται με την άνοδο σας. Στην περίπτωση που δεν τα έχετε καταφέρει καλά, άνθρωποι που καιρό ή ακόμα και χρόνια στηρίζατε θα σας γυρίσουν την πλάτη.

  Το 2019 είναι μια χρονιά που κρίνει σχέσεις και φιλίες και ο τελικός απολογισμός δεν μπορεί να είναι τόσο ευχάριστος για εσάς,  αφού από τον κόσμο των πολλών γνωστών και φίλων μόνοι λίγοι θα δείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στην καρδιά σας.

  Ο τομέας των προσωπικών-συναισθηματικών σας σχέσεων, βάλλεται αρκετά αυτή την χρονιά. Τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις της χρονιάς σημαδεύουν τις συναισθηματικές σας σχέσεις, όχι μόνοι αυτές που αφορούν τις ερωτικές, αλλά  και αυτές που αφορούν άλλες σχέσεις αγάπης όπως αυτές που έχετε με τα παιδιά σας, με αδέλφια σας, κλπ.

  Ακόμα φέτος είναι μια χρονιά που θα μπορούσε ένας άνθρωπος κοντινός σας να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που να σας στενοχωρήσει αρκετά αλλά και που να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.

  Οι 5, 6, 7 και 8 Μαρτίου γεννημένοι θα έχετε ωστόσο και την έμπνευση και την δημιουργική φαντασία που χρειάζεται για να ξεγλιστρήσετε από τα δύσκολα αλλά και για να πετύχετε περισσότερα σε όλους τους τομείς.

  Τα πιο καλά για τα συναισθηματικά σας θέματα διαστήματα αφορούν την περίοδο του Απριλίου, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο μήνα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Αν προσπαθήσετε να κρύψετε τον αληθινό σας χαρακτήρα, αυτή η χρονιά δεν θα είναι πολύ διασκεδαστική. Ποτέ να μην φοβάστε να είστε ο εαυτός σας! Εάν λειτουργείτε με την διαίσθησή σας και φροντίζετε να βρίσκεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, τότε θα έχετε μια θαυμάσια χρονιά!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Καθώς κυλάει η χρονιά γύρω σας, θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα είστε πιο παρορμητικοί κι ανεξάρτητοι, από ό, τι υπήρξατε εδώ και πολύ καιρό. Ταυτόχρονα, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλαβαίνετε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας. Όλα αυτά τα πράγματα πρόκειται να φέρουν κάποιες αλλαγές στο χαρακτήρα σας.

  Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για την προσωπικότητά του. Ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 20 Φεβρουαρίου και τις 20 Μαρτίου. Είστε δημιουργικοί κι έχετε μεγάλη φαντασία– καμιά φορά, σας είναι πολύ δύσκολο να είστε ρεαλιστές. Ωστόσο, κάνετε ειλικρινείς και χαρούμενες σχέσεις, αν και είστε μάλλον ανεξάρτητοι σαν άνθρωποι. Αυτό το ζώδιο είναι εχέμυθο και ανιδιοτελές, ιδεαλιστικό και διαισθητικό. Μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, βάζοντας σε λειτουργία την καταπληκτική του φαντασία!

  Έρωτας και σχέσεις

  Φέτος, οι σχέσεις σας θα είναι σε πιο θετική φάση από ό, τι τα τελευταία χρόνια και η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει. Αν είστε ήδη σε σχέση, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πιο όμορφα. Όσο πιο αισιόδοξοι είστε στην κοινωνική σας ζωή, τόσο περισσότερες και καλύτερες γνωριμίες θα κάνετε. Αν είστε μόνοι, πιθανά να συναντήσετε έναν καινούριο έρωτα, αυτή τη χρονιά. Γενικότερα, θα βγείτε και θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν. Μην φοβάστε να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Μην νιώθετε ένοχοι για τον εαυτό σας, απλά κάντε φίλους που σας δέχονται όπως είστε.

  Καριέρα

  Η δουλειά θα σας εμπνεύσει να είστε καλύτεροι φέτος. Αγαπητά ψαράκια, χρησιμοποιήστε τις φυσικές δεξιότητες και τα ταλέντα σας για να ξεχωρίσετε στη δουλειά. Αν η δουλειά που έχετε τώρα δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας, τότε ίσως το 2020 είναι μια καλή χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε μια δουλειά που σας επιτρέπει να εκφραστείτε. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν δουλεύετε σε μια δουλειά με ελάχιστη πίεση και το μάξιμουμ της απόλαυσης!

  Οικονομικά

  Δεν θα επικεντρωθείτε πολύ σε οικονομικά θέματα, φέτος – κι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια οικονομικά προβλήματα. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε λογικά κι όχι δημιουργικά. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε τις επιπόλαιες αγορές, στη διάρκεια αυτού του χρόνου.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter