ΙΧΘΥΣ

 • Ιχθύες 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους περισσότερους το 2020 είναι μια ουδέτερη χρονιά που λίγο πολύ θα βαδίσει στα χνάρια του 2019. Ένα της χαρακτηριστικό είναι ότι στην διάρκεια της θα διακόψετε επαφές και σχέσεις με κοντινούς και φίλους πολλών χρόνων και θα επιχειρήσετε ένα άνοιγμα σε καινούριο κόσμο και επαφές με ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η οικονομική ή κοινωνική τους δύναμη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι από το καλοκαίρι και μετά θα είστε ασυνήθιστα έντονα κτητικοί απέναντι στο χρήμα και σκληροί διεκδικητές των οικονομικών σας συμφερόντων.

  Οι γεννημένοι 8-9-10-11 Μαρτίου μπορεί φέτος να έχετε αυτή την ιδέα ή την έμπνευση που χρειάζεται για να κάνετε κάτι καινοτόμο επαγγελματικά που να βοηθήσει την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

  Το μεγάλο διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκετε στον χώρο των Διδύμων , από τον Απρίλη μέχρι τις αρχές Αυγούστου, μπορεί να βελτιωθούν κατά πολύ οι συνθήκες στους χώρους που ζείτε είτε αυτός καθαυτός ο χώρος, είτε μέσα από μια αλλαγή, ανακαίνιση, είτε μέσα από την παρουσία ή τον ερχομό ενός ατόμου που με την παρουσία του θα ομορφύνει τον χώρο, είτε μέσα από το ξεκίνημα μιας συνύπαρξης-συγκατοίκησης για τους νεότερους.

  Ο Φεβρουάριος, ο Σεπτέμβριος και ο Δεκέμβριος ευνοούν περισσότερο τα οικονομικά σας ενώ συναισθηματικά δείχνει καλύτερος ο Ιανουάριος από τα μέσα του και μετά, ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος.

  Πολλοί στην διάρκεια αυτής της χρονιάς θα έχετε ή παρεξηγήσεις ή και δύσκολα περιστατικά που αφορούν άτομα του συγγενικού σας χώρου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Αν προσπαθήσετε να κρύψετε τον αληθινό σας χαρακτήρα, αυτή η χρονιά δεν θα είναι πολύ διασκεδαστική. Ποτέ να μην φοβάστε να είστε ο εαυτός σας! Εάν λειτουργείτε με την διαίσθησή σας και φροντίζετε να βρίσκεστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, τότε θα έχετε μια θαυμάσια χρονιά!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Καθώς κυλάει η χρονιά γύρω σας, θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα είστε πιο παρορμητικοί κι ανεξάρτητοι, από ό, τι υπήρξατε εδώ και πολύ καιρό. Ταυτόχρονα, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλαβαίνετε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας. Όλα αυτά τα πράγματα πρόκειται να φέρουν κάποιες αλλαγές στο χαρακτήρα σας.

  Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για την προσωπικότητά του. Ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 20 Φεβρουαρίου και τις 20 Μαρτίου. Είστε δημιουργικοί κι έχετε μεγάλη φαντασία– καμιά φορά, σας είναι πολύ δύσκολο να είστε ρεαλιστές. Ωστόσο, κάνετε ειλικρινείς και χαρούμενες σχέσεις, αν και είστε μάλλον ανεξάρτητοι σαν άνθρωποι. Αυτό το ζώδιο είναι εχέμυθο και ανιδιοτελές, ιδεαλιστικό και διαισθητικό. Μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα, βάζοντας σε λειτουργία την καταπληκτική του φαντασία!

  Έρωτας και σχέσεις

  Φέτος, οι σχέσεις σας θα είναι σε πιο θετική φάση από ό, τι τα τελευταία χρόνια και η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει. Αν είστε ήδη σε σχέση, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πιο όμορφα. Όσο πιο αισιόδοξοι είστε στην κοινωνική σας ζωή, τόσο περισσότερες και καλύτερες γνωριμίες θα κάνετε. Αν είστε μόνοι, πιθανά να συναντήσετε έναν καινούριο έρωτα, αυτή τη χρονιά. Γενικότερα, θα βγείτε και θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν. Μην φοβάστε να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Μην νιώθετε ένοχοι για τον εαυτό σας, απλά κάντε φίλους που σας δέχονται όπως είστε.

  Καριέρα

  Η δουλειά θα σας εμπνεύσει να είστε καλύτεροι φέτος. Αγαπητά ψαράκια, χρησιμοποιήστε τις φυσικές δεξιότητες και τα ταλέντα σας για να ξεχωρίσετε στη δουλειά. Αν η δουλειά που έχετε τώρα δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας, τότε ίσως το 2020 είναι μια καλή χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε μια δουλειά που σας επιτρέπει να εκφραστείτε. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν δουλεύετε σε μια δουλειά με ελάχιστη πίεση και το μάξιμουμ της απόλαυσης!

  Οικονομικά

  Δεν θα επικεντρωθείτε πολύ σε οικονομικά θέματα, φέτος – κι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια οικονομικά προβλήματα. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε λογικά κι όχι δημιουργικά. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε τις επιπόλαιες αγορές, στη διάρκεια αυτού του χρόνου.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter