ΛΕΩΝ

 • Λέων 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Η παρουσία του Κρόνου στον ευαίσθητο 6ο φυσικό σας οίκο, είναι από τα πιο σημαντικά για ανάλυση θέματα του 2018 για εσάς.   Αυτόν τον καιρό θα νοιώθετε πιο πολύ τον χρόνο να σας πιέζει και ο εαυτό σας  θα είναι πολλές φορές αρκετά αυστηρός κριτής σας και θα κατηγορεί όσους  δεν έχετε  εκμεταλλευτεί σωστά ευκαιρίες και όσους έχετε κάνει λαθεμένες επιλογές.  Αυτήν την περίοδο θα νιώσετε, όπου και αν έχετε φτάσει κατά το παρελθόν , ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρά, σαν να μην υπήρχε η πορεία του χθες καθώς οι απαιτήσεις του επαγγελματικού χώρου δεν θα αφήνουν περιθώρια για προχειρότητες και χαλαρή αντιμετώπιση.  Τίποτα δεν είναι εύκολο και πιθανά η δυσκολία να ακολουθεί όλη σχεδόν την χρονιά. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να υπάρχει κάποια σημαντική θετική αλλαγή. Τα ίδια ισχύουν και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας , για αυτό φέτος θα κινηθείτε αρκετά συντηρητικά  σε αυτόν τον τομέα.

  Ο χώρος της υγείας θα σας απασχολήσει  αυτήν την χρονιά,  αν όχι για δικό σας θέμα,  για θέμα τρίτου αλλά που θα σας επηρεάσει.. Ακόμα η παρουσία του Κρόνου δηλώνει ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόχειρα τα θέματα που πρέπει να προσέχετε σε σχέση με την υγεία σας,  ιδιαίτερα εσείς που είστε σε μέση ηλικία..  Αυτήν την χρονιά δεν πρέπει να ξοδεύεται άσκοπα δυνάμεις.. Ο οικογενειακός χώρος θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός  για εσάς και κάποιοι πιθανά θα κάνετε καλές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού σας μα και θα ζεστάνετε αισθητά τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας Το σκηνικό αλλάζει υπέρ σας στο τελευταίο 2μηνο του χρόνου, που η χαρά και η αισιοδοξία ξαναγυρίζουν στην ζωή σας και η τύχη δείχνει και πάλι να σας χαμογελά. Ακόμα σε όλην την χρονιά οι Λέοντες των 5 τελευταίων ημερών μπορούν να περιμένουν ξαφνικά και ευχάριστα σε όλους τους τομείς. Πιο καλή για την ψυχολογία σας και γενικά μήνες είναι ο Μάρτιος ο Ιούνιος  και ο  Ιούλιος .

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Λέοντα κυβερνάται από το ζωοδότη  Ήλιο, τον άρχοντα του φωτός.

  Έχετε δυνατή θέληση και η ικανότητά σας να εντυπωσιάζετε τους άλλους είναι μοναδική. Συχνά στη ζωή σας συμβαίνουν αντιπαραθέσεις, που τις χειρίζεστε με αυτοπεποίθηση. Η αποφασιστικότητά σας να κερδίζετε είναι έντονη και συνεχής. Δίνετε όλη σας την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων σας και το αγωνιστικό σας πνεύμα σας βοηθά να προχωράτε, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Υπάρχουν κάποιες δραματικές αλλαγές στο πεδίο των φιλικών σχέσεων, σε σημαντικές συμμαχίες και σε κάποιους προσωπικούς στόχους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, με πολλά νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα να μπαίνουν στην ζωή σας.

  Με τρεις εκλείψεις που επηρεάζουν τις προσωπικές φιλοδοξίες, τις φιλίες, τις αναμνήσεις και το σπίτι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Θα κάνετε σημαντικές, συναισθηματικές επαφές και θα αξιοποιήσετε καινούριες, δημιουργικές δυνατότητες.

  Στο πεδίο των σχέσεων θα εξακολουθήσετε να βλέπετε θετικές επιρροές, με μεγαλύτερη έμφαση  στις υποθέσεις της καρδιάς. Ένας νέος έρωτας μπορεί να είναι στο πρόγραμμα τη χρονιά που έρχεται.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όπως αναφέραμε προηγουμένως, αυτό το κομμάτι της ζωής σας θα εξελίσσεται συνεχώς. Νέες γνωριμίες, αλλά και επιστροφή παλιών αγαπημένων από το παρελθόν είναι κάποιες από τις πιθανότητες που υπάρχουν για τη χρονιά αυτή. Έχετε προσπαθήσει πολύ να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε την αισθηματική σας ζωή – τι θέλετε από τη σχέση σας και τι ανάγκες έχετε, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού τον Οκτώβριο, θα ζήσετε δυναμικές και συναρπαστικές στιγμές στην αρχή του φθινοπώρου. Είναι μια ιδανική ευκαιρία για να ξαναδείτε κάποιες καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής και να απομακρύνετε ό, τι δεν λειτουργεί πια, κρατώντας αυτά που χρειάζεστε και σας ικανοποιούν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Έχετε ανοιχτό μυαλό και η κρίση σας θα βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στον οικονομικό τομέα. Θα μπορέσετε να διακρίνετε αυτές τις ευκαιρίες, αλλά απαιτείται μια νέα προοπτική, ένας νέος τρόπος σκέψης και, ενδεχομένως, κάποιος νέος προσανατολισμός.

  Συνηθίζατε να κάνετε τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μήπως πια ο τρόπος αυτός δεν είναι αποτελεσματικός; Μην επιμένετε σε παλιούς τρόπους διαχείρισης της περιουσίας σας, αν δεν πληρούν πλέον τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Οι συνεργάτες σας μπορεί κάποιες φορές να είναι βοηθητικοί, αλλά θα πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τις ενδείξεις που σας λένε πότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια και πότε να προχωρήσετε μόνοι σας.

  Θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη άνεση και καινούρια πράγματα στο σπίτι, προς το τέλος του χρόνου. Εάν δεχτείτε μια νέα επαγγελματική προσφορά, σκεφτείτε προσεκτικά τις μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter