ΛΕΩΝ

 • Λέων 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δυνατή για τους ανθρώπους του Λέοντα. Είστε από αυτούς που ευνοείστε ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους από την θετική διέλευση του Δια μέσα από τον χώρο της κυριαρχίας του, τον Τοξότη. Το 2019 είναι μια παραγωγική και γόνιμη χρονιά για τους Λέοντες και με την στενή αλλά και με την πλατιά έννοια της γονιμότητας. Είναι μια χρονιά που δείχνει ότι ο τροχός γυρίζει ξανά στήνω σας και η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει μέσα από μια πρόταση, ευκαιρία, που να έχει την δύναμη να σας ξαναβάλει σε ένα παιγνίδι από το οποίο είχατε βγει, να σας ξαναδώσει μια δύναμη που είχατε χάσει, να σας ξανακαθίσει με λίγα λόγια, στον χρόνο σας, ακόμα και εσάς που τα τελευταία χρονιά νιώθατε σαν έκπτωτοι μονάρχες.

  Όμως είναι και μια αρκετά ανατρεπτική χρονιά για εσάς των πρώτων έξι ημερών του ζωδίου και αν όχι για όλους, για εσάς των πρώτων έξι ημερών που δεν κατάλαβαν, που δεν είδαν, που δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά το τελευταίο δίμηνο του 2018 που τους πρόσφερε μια ευκαιρία, μια πρόταση, ένα άνοιγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει λύση πολλών προβλημάτων.

  Το ότι είναι χρονιά εύνοιας και ανάπτυξης για τους Λέοντες δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη χρονιά, κυρίως σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τους χώρο. Εκεί μπορεί να έχετε τις ευκαιρίες αλλά η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω απαιτεί να κουραστείτε πολύ για να σταθεροποιήσετε, να ισχυροποιήσετε τις θέσεις σας. Ακόμα, μετά το ταρακούνημα υγείας που έφερε στην ζωή σας η περίοδος 2013-2014 ίσως και αρχές 2015, έχει αφήσει σε πολλούς ευαίσθητα κομμάτια, εύθραυστα τα οποία δεν πρέπει να τα παραμελούν. Εργασία και υγεία λοιπόν χρειάζονται προσοχή και αυτή την χρονιά.

  Αν και όλη η χρονιά σας ευνοεί συναισθηματικά, φέρνει στους μεγαλύτερους χαρές από τα παιδιά τους και στους νεότερους κάτι που μπορεί να υπάρχει και να σοβαρέψει η κάτι το οποίο μπορεί να έλθει και να δέσει, εξαιρετικά θετικά διαστήματα για τέτοιας μορφής θέματα θεωρείτε ο Ιανουάριος, την περίοδο της άνοιξης, Απρίλης-Μάης και την περίοδο του Αυγούστου που παραδοσιακά σας πάει καλά. Όπως τέλος ο Νοέμβριος ο όποιος δείχνει εξαιρετικός μήνας για εσάς.

  Το ότι θα έχετε προσωπική ανάπτυξη δεν σημαίνει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά πλούσια όσο αφορά τις απολαβές. Αν πράξετε σωστά, η εποχή που θα αρχίσετε να εισπράττετε τα κέρδη από τους στόχους σας δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι τότε μικρά διαστήματα εύνοιας στα οικονομικά σας μπορεί να φέρει ο Μάιος και ο Ιούνιος όπως και ο Σεπτέμβριος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Όπως πάντα, κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, με κάποιο τρόπο. Κάθε χρόνος είναι μια καινούρια ευκαιρία να φτιάξετε ένα καλύτερο μέλλον για σας και τους αγαπημένους σας – αξιοποιήστε την!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Τα άστρα λένε ότι το 2020 είναι μια χρονιά που αφορά την προσωπική ανάπτυξη, η οποία θα πρέπει να είναι μεγάλη – σχεδόν για κάθε λιοντάρι. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώνετε τους στόχους σας και, μετά, να γεμίζετε τις μπαταρίες σας διασκεδάζοντας. Η δημιουργική σας ενέργεια θα είναι στο αποκορύφωμά της, αλλά δεν θα επηρεάσει την αίσθηση του ρεαλισμού που  σας διακρίνει. Είναι μια καλή χρονιά για να δουλέψετε πάνω σε προσωπικούς στόχους κι όνειρα. Μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αν προσπαθήσετε αρκετά, ακόμα και στα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 23 Ιουλίου και τις 21 Αυγούστου. Το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού είναι γεμάτο φιλόδοξα άτομα που θα κάνουν ό, τι χρειάζεται για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Φυσικά, μόλις αποκτήσετε αυτό που θέλετε, είστε πολύ γενναιόδωροι και πάντα το μοιράζεστε. Δεν υπάρχουν στενόμυαλοι Λέοντες, πουθενά στον κόσμο! Τα περισσότερα λιοντάρια είναι δημιουργικά, λατρεύουν τη διασκέδαση κι ενθουσιάζονται όταν έχουν κόσμο γύρω τους. Ενώ ξέρετε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχετε, ξέρετε επίσης και πώς να περνάτε καλά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Λέοντας, το 2020 είναι μια χρονιά αλλαγών όσον αφορά στις σχέσεις σας – ρομαντικές ή μη. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το κατάλληλο άτομο ή ακόμα κι αν είστε. Δυο πράγματα μπορείτε να κάνετε, αν συμβεί αυτό: ή θα προσπαθήσετε να λύσετε τα θέματά σας, ή θα τα παρατήσετε. Πιθανά να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ταίρι σας –  γεγονός που θα κάνει τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα, ανάλογα με το τι θα μάθετε.  Αν ψάχνετε για μια καινούρια σχέση, φέτος θα είστε πιο ικανοποιημένοι με επιφανειακές καταστάσεις, παρά με κάτι που απαιτεί δέσμευση. Ίσως μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε φέτος. Επίσης, μη βγαίνετε ραντεβού με φίλους σας, γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα. Όταν πρόκειται για τις σχέσεις σας με την οικογένεια ή τους φίλους, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς. Μερικές φορές, οι φίλοι και η οικογένειά σας νιώθουν πεσμένοι και πέφτει σε σας ο κλήρος να τους φτιάξετε τη διάθεση. Αλλά επειδή είστε Λέοντες, αυτό δεν σας προβληματίζει.

  Καριέρα

  Όσον αφορά την καριέρα σας, θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ, όταν δουλεύετε. Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ενοχλητικές πράξεις και συμπεριφορές, στο μεγαλύτερο μέρος της η δουλειά θα πρέπει να είναι εύκολη για εσάς. Ωστόσο, είναι πιθανό να έχετε περισσότερη δουλειά. Προσπαθήστε να έχετε φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και με τους ανώτερους. Αυτό μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση σας και, ταυτόχρονα, να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μια αντίθετη συμπεριφορά σίγουρα θα προκαλέσει συγκρούσεις – κι έτσι μπορεί να ξεχωρίσετε, αλλά όχι θετικά.

  Οικονομικά

  Αυτή τη χρονιά έχετε μια τάση να αποταμιεύσετε χρήματα, παρά να τα ξοδέψετε. Γι’ αυτό το λόγο είναι πιθανό να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον προϋπολογισμό σας (και στην τήρησή του!) απ’ ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter