ΛΕΩΝ

 • Λέων 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  ΟΙ πρώτοι 4 μήνες του χρόνου θα ολοκληρώσουν ένα κύμα αλλαγών που ξεκίνησε από πέρσι στην ζωή των γεννημένων για τους 30-31/7 και 1-2/8. Από την 1η του Μάη μέχρι το τέλος της χρονιάς ανατροπές θα δεχτούν οι γεννημένοι τις 3-4-5-6 Αυγούστου και αυτές μπορεί να αφορούν την κοινωνική, επαγγελματική θέση ή οικογενειακά-συντροφικά ζητήματα.

  Σε αυτούς τους περίεργους χρόνους η λύση για τους Λέοντες βρίσκετε μέσα στην έννοια που λέγετε συνεργασία. Η απολυτότητα και το αρχηγικό της φύσης σας δύσκολα συμβιβάζετε σε συμμετοχικούς και όχι αρχηγικούς ρόλους. Το 2021 σας καλεί να πείτε ναι σε μια σημαντική συνεργασία ή ακόμα και σε ένα γάμο για τους νεώτερους ρίχνοντας πολύ νερό στο κρασί της αρχηγικής σας και απολυταρχικής σας φύσης.

  ¨Οσοι πράξετε έτσι μπορείτε να περιμένετε από τα μέσα της Άνοιξης καλύτερες μέρες για την ασφάλεια των οικονομικών σας. Ενώ γενικά οι Λέοντες από τον Μάιο μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα μπορούσαν να διαχειριστούν και ένα κληρονομικής φύσεως θέμα που πιθανώς να προκύψει ή θα μπορείτε να δεχτείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας που πιθανά δεχτήκατε.

  Οι υπόλοιποι εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάστημα από τις 20 του Μάρτη έως τις 20 του Απρίλη, από τις 27 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, και από 7/10 έως 20/12 που θεωρούνται τα καλύτερα διαστήματα για εσάς μέσα στο 2021.

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter