ΛΕΩΝ

 • Λέων 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δυνατή για τους ανθρώπους του Λέοντα. Είστε από αυτούς που ευνοείστε ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους από την θετική διέλευση του Δια μέσα από τον χώρο της κυριαρχίας του, τον Τοξότη. Το 2019 είναι μια παραγωγική και γόνιμη χρονιά για τους Λέοντες και με την στενή αλλά και με την πλατιά έννοια της γονιμότητας. Είναι μια χρονιά που δείχνει ότι ο τροχός γυρίζει ξανά στήνω σας και η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει μέσα από μια πρόταση, ευκαιρία, που να έχει την δύναμη να σας ξαναβάλει σε ένα παιγνίδι από το οποίο είχατε βγει, να σας ξαναδώσει μια δύναμη που είχατε χάσει, να σας ξανακαθίσει με λίγα λόγια, στον χρόνο σας, ακόμα και εσάς που τα τελευταία χρονιά νιώθατε σαν έκπτωτοι μονάρχες.

  Όμως είναι και μια αρκετά ανατρεπτική χρονιά για εσάς των πρώτων έξι ημερών του ζωδίου και αν όχι για όλους, για εσάς των πρώτων έξι ημερών που δεν κατάλαβαν, που δεν είδαν, που δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά το τελευταίο δίμηνο του 2018 που τους πρόσφερε μια ευκαιρία, μια πρόταση, ένα άνοιγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει λύση πολλών προβλημάτων.

  Το ότι είναι χρονιά εύνοιας και ανάπτυξης για τους Λέοντες δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη χρονιά, κυρίως σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τους χώρο. Εκεί μπορεί να έχετε τις ευκαιρίες αλλά η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω απαιτεί να κουραστείτε πολύ για να σταθεροποιήσετε, να ισχυροποιήσετε τις θέσεις σας. Ακόμα, μετά το ταρακούνημα υγείας που έφερε στην ζωή σας η περίοδος 2013-2014 ίσως και αρχές 2015, έχει αφήσει σε πολλούς ευαίσθητα κομμάτια, εύθραυστα τα οποία δεν πρέπει να τα παραμελούν. Εργασία και υγεία λοιπόν χρειάζονται προσοχή και αυτή την χρονιά.

  Αν και όλη η χρονιά σας ευνοεί συναισθηματικά, φέρνει στους μεγαλύτερους χαρές από τα παιδιά τους και στους νεότερους κάτι που μπορεί να υπάρχει και να σοβαρέψει η κάτι το οποίο μπορεί να έλθει και να δέσει, εξαιρετικά θετικά διαστήματα για τέτοιας μορφής θέματα θεωρείτε ο Ιανουάριος, την περίοδο της άνοιξης, Απρίλης-Μάης και την περίοδο του Αυγούστου που παραδοσιακά σας πάει καλά. Όπως τέλος ο Νοέμβριος ο όποιος δείχνει εξαιρετικός μήνας για εσάς.

  Το ότι θα έχετε προσωπική ανάπτυξη δεν σημαίνει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά πλούσια όσο αφορά τις απολαβές. Αν πράξετε σωστά, η εποχή που θα αρχίσετε να εισπράττετε τα κέρδη από τους στόχους σας δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι τότε μικρά διαστήματα εύνοιας στα οικονομικά σας μπορεί να φέρει ο Μάιος και ο Ιούνιος όπως και ο Σεπτέμβριος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα, αγαπητά λιονταράκια, προβλέπουν ότι ενώ θα δουλεύετε πολύ φέτος, ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι γεμάτος διασκέδαση. Βεβαιωθείτε ότι ασκείτε τις κοινωνικές σας δεξιότητες κι αυτό θα σας βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. 

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Τα άστρα προβλέπουν ότι φέτος θα έχετε περισσότερο χρόνο για να δουλέψετε για την επίτευξη των στόχων σας και, καλό θα ήταν, να το κάνετε αυτό μένοντας πιστοί στις αξίες σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Σιγουρευτείτε ότι οι άνθρωποι γύρω σας ξέρουν τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας, γιατί αυτό θα διευκολύνει πολύ την πορεία σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα αν έχετε γεννηθεί από τις 23 Ιουλίου έως τις 23 Αυγούστου. Ο Λέων είναι το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού και το σύμβολό του είναι το λιοντάρι. Αυτό έχει νόημα, καθώς το ζώδιο του Λέοντα περιβάλλεται από μια ισχυρή, βασιλική αύρα – και μη γελιέστε, την αντιλαμβάνονται όλοι όσοι βρίσκονται κοντά τους. Είναι πολύ φιλόδοξοι κι αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν – θα κάνουν ό, τι χρειαστεί προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

  Παρόλο που τα λιονταράκια δουλεύουν σκληρά, ξέρουν και πώς να περνούν καλά. Αποκτούν πιστούς φίλους και παθιασμένους εραστές. Ανά περιόδους είναι πεισματάρηδες και αλαζόνες, αλλά αυτό είναι απλά ένα μικρό ελάττωμα για όλα τους τα χαρίσματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το 2019 οι συναισθηματικές σας επιθυμίες θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αν είστε ακόμα μόνοι, η χρονιά είναι ιδανική για να κάνετε νέες επαφές με νέα άτομα – είναι μάλλον απίθανο να βρείτε τον έρωτα μέσα στον κύκλο που ήδη έχετε. Το πιθανότερο είναι να συναντήσετε καινούρια κι ενδιαφέροντα άτομα σε καινούρια κι ενδιαφέροντα περιβάλλοντα. Μπορείτε, επίσης, να ενισχύσετε τις σχέσεις που ήδη έχετε στον ερωτικό τομέα, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και πηγαίνοντας σε νέα μέρη.

  Η περίφημη γοητεία σας θα προσελκύσει εύκολα καινούριους ανθρώπους κοντά σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τα πράγματα πιθανότατα θα παραμείνουν σχετικά σταθερά. Αν σχεδιάζετε μια εγκυμοσύνη μέσα στη χρονιά, καλό θα ήταν να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Όσον αφορά τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας, φροντίστε να μη μπλέκεστε πολύ με τις ζωές τους, φέτος. Λίγη απόσταση μπορεί να είναι βοηθητική, αλλά θα πρέπει να είστε εκεί όταν σας χρειάζονται.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Φέτος θα έχετε την ενέργεια να δουλέψετε πολύ περισσότερο από όσο την προηγούμενη χρονιά και, φυσικά θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Θα χρειαστεί να ασκήσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες, αν θέλετε να ενισχύσετε τη δουλειά σας. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας και η ανταλλαγή ιδεών με τους ανώτερους σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Δείξτε τις ικανότητές σας όποτε μπορείτε, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήστε να μην προκαλέσετε προβλήματα στη δουλειά – ειδικά στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Όσον αφορά τον προϋπολογισμό σας, το 2019 αναμένεται αρκετά καλό για σας. Με τη δουλειά σας θα κερδίσετε παραπάνω χρήματα, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε αρκετά για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, αλλά και κάποιες από τις επιθυμίες σας. Μη φοβηθείτε να ξοδέψετε χρήματα, αυτή τη χρονιά – το αξίζετε!

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Για να ακολουθήσετε την πορεία που σας ταιριάζει περισσότερο, να είστε έτοιμοι να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε επιφανειακό υπάρχει στη ζωή σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter