ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Παρθένος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σίγουρα η παρουσία του Δία στον Υδροχόο ανοίγει στους ανθρώπους της Παρθένου επαγγελματικές πόρτες ανάπτυξης με θετική απήχηση και στον οικονομικό της ζωής σας τομέα. Σίγουρα η παρουσία του Κρόνου στον ίδιο χώρο δείχνει ότι ακόμα και αυτά τα σημαντικά ανοίγματα συνεπάγονται κούραση και προσήλωση τέτοια που θα μπορέσουν να σας κάνουν να βάλετε σε δεύτερη μοίρα άλλα ζητήματα  της ζωής σας και να έρθετε κάποιες στιγμές και σε ρήξη με κοντινούς σας ανθρώπους που θα σας βλέπουν να χάνεστε και να μην έχετε πλέον χρόνο να διαθέσετε σε αυτούς.

  Ο τομέας της υγείας θα σας απασχολήσει αρκετά πολύ το 2021 είτε αφορώντας την δική σας υγεία είτε αφορώντας την υγεία ενός ανθρώπου του κύκλου σας. Κάποιοι θα χρειαστεί να λειτουργήσετε επεμβατικά για να λύσετε ένα θέμα στην διάρκεια της χρονιάς. Οι άνω των 40 θα αντιμετωπίσετε αυτά που λέμε προβλήματα χρόνου στους τομείς της υγείας.

  Πιο μπερδεμένοι με πιο θαμπή κρίση στην διάρκεια του χρόνου φαίνετε να είστε οι γεννημένοι 12-13-14 Σεπτεμβρίου. Η χρονιά αυτή θα δώσει λόγους ικανούς να αλλάξουν πάγιες θέσεις, πιστεύω και απόψεις των γεννημένων από 30 Αυγούστου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου. Κάποιοι νεώτεροι θα  έχετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που αφορά μεγάλους σε ηλικία συγγενείς δευτέρου βαθμού, παππούδες κλπ. Και όλοι θα έχετε ένα καλό διάστημα-διάλλειμα που θα μπορούσε να γλυκάνει και να βελτιώσει τις σημαντικές σας σχέσεις από τις αρχές του Μάη μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

  Οι υπόλοιποι φροντίστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ιανουάριο, το διάστημα από 15 Απρίλη μέχρι 20 Μαΐου, από 22/7 μέχρι 15/8 άλλα και τον Δεκέμβριο που είναι τα καλύτερα διαστήματα για εσάς την νέα χρονιά.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter