ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Παρθένος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Κάθε χρονιά έρχεται για να καλύψει ένα αίτημα της ζωής σας όμως την ίδια στιγμή κάθε χρονιά ανοίγει και ένα προβληματικό μέτωπο σε ένα άλλο τομέα. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε αρκετά ουδέτερη για εσάς. Αν κάτι θετικό έχει να σας δώσει, είναι συνδεδεμένο με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας, την σχέση σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον, την είσοδο ή την μόνιμη εγκατάσταση ενός ανθρώπου που αλλάζει προς το καλύτερο και ευχάριστα τα οικογενειακά σας δεδομένα, αλλά και την σύμπραξη, την συμπαράσταση — ηθική ή υλική – των δικών σας ανθρώπων που δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν όπως και όποτε μπορούν την ζωή σας αυτό το διάστημα.

  Όμως αυτή η χρονιά, ερωτικά τουλάχιστον, δεν δείχνει να βοηθά και πολύ τους ανθρώπους της Παρθένου. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα προβληματιστούν αρκετά από τον τρόπο με τον οποίοι κοιτάνε το αύριο οι σύντροφοι τους, και όσοι είναι μόνοι τους δύσκολα θα βρουν κάτι το οποίο να μπορεί να καλύψει τις βασικές τους απαιτήσεις. Μακρόχρονες σχέσεις θα δείξουν σημάδια κόπωσης ενώ τα θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα αποτελούν μόνιμη αιτία προβληματισμού για εσάς αυτή την χρονιά. Αυξημένες τάσεις φυγής θα έχετε οι 7, 8, 9 και 10/9 γεννημένοι, ενώ οι γεννημένοι τις πρώτες έξι μέρες του ζωδίου θα αποκτήσετε μια πιο εκκεντρική για τα πράγματα άποψη και κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να κάνετε μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή που να συνεπάγεται και μια αλλαγή χώρου διαμονής προκειμένου να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  Το κλίμα στην ζωή σας αλλάζει στα τέλη αυτής της χρονιάς περνώντας ο Δίας στον χώρο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη μια περίοδο που θα ευνοήσει πια τα θέματα των σχέσεων, των ερώτων, αλλά και την καλυτέρευση των επαφών που έχετε με τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι.

  Οικονομικά η χρονιά θεωρείτε ουδέτερη που σημαίνει ότι δεν μεταβάλλει ουσιαστικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τρέχων στην ζωή σας και κατά την διάρκεια του 2018. Το ίδιο μπορεί να αφορά και τους τομείς των κοινωνικών/φιλικών σχέσεων σας.

  Τα πιο χαρούμενα διαστήματα του 2019 για εσάς είναι η περίοδος της Άνοιξης, το διάστημα από τα τέλη του Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, που δείχνει να είναι και το πιο καλό διάστημα να διαλέξετε για διακοπές, και ο Δεκέμβριος μήνας. Οικονομικά πιο αποδοτικοί μήνες θεωρούνται ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Τα άστρα σας συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να κάνετε αυτή τη χρονιά σπουδαία, ανεξάρτητα από το τι άλλο κάνετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας – αν τα κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, τότε η χρονιά σας θα είναι τέλεια.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Το 2020, είτε λίγο είτε πολύ, μοιάζει με το 2019. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε χρόνο θα πρέπει να προσπαθείτε για να βελτιώνετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα κι αν η δουλειά ή η κοινωνική σας ζωή μπορεί να φαίνονται στάσιμες.

  Ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 22 Αυγούστου και τις 23 Σεπτεμβρίου. Το έκτο ζώδιο του ζωδιακού έχει όλα τα στερεότυπα χαρακτηριστικά μιας καλής μητέρας. Έχετε μια τάση να είστε μετριόφρονες, πρακτικοί και αναλυτικοί. Φυσικά, ανησυχείτε πολύ, είστε δογματικοί και λίγο τελειομανείς ανά διαστήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να κάνουν τον ευφυή και συντηρητικό Παρθένο, που όλοι ξέρουμε. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας το 2020.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Παρθένοι, αν ήσασταν ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή πέρυσι, τότε είστε τυχεροί. Αν τα πράγματα πάνε καλά για σας, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα – βρήκατε κάτι που λειτουργεί και θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να το διατηρήσετε. Αν δεν σας άρεσε η ερωτική σας ζωή την προηγούμενη χρονιά, τότε φέτος θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα. Ίσως δεν επικοινωνούσατε καλά με το σύντροφό σας ή ίσως είστε απλά με λάθος άτομο. Κάντε όποιες αλλαγές χρειάζεται, για να είστε χαρούμενοι. Θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας, αν πρέπει.  Ευκαιρίες θα έρθουν, επίσης κι αν θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας. Πάντα να σκέφτεστε προτού μιλήσετε, ανεξάρτητα σε ποιόν μιλάτε – κι αυτό θα σας γλιτώσει από πιθανά προβλήματα.

  Καριέρα

  Οι αλλαγές που κάνατε πέρυσι στη δουλειά θα σας επηρεάσουν και φέτος. Η ζωή σας θα κυλήσει περίπου όπως κύλησε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Πιθανά, να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και, γενικότερα, να είστε σε θέση να εστιάσετε καλύτερα – οι ικανότητές σας θα λάμψουν φέτος!

  Οικονομικά

  Τα άστρα του 2020 υποδηλώνουν ότι θα βελτιωθείτε στην τήρηση του προϋπολογισμού σας, δηλαδή διαχειρίζεστε τα έσοδά σας πιο προσεκτικά. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς και κάτι παραπάνω για να βάλετε στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter