ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Παρθένος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είσαστε ίσως αν όχι το μόνο το περισσότερο σαφώς ευνοημένο ζώδιο αυτής της χρονιάς αφού στην διάρκεια της ακόμα και δύσκολα γεγονότα ή αλλαγές μπορούν τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σας, ευνοώντας και προσωπικές και οικονομικές εξελίξεις της ζωής σας. Το πέρασμα του Δια στον Αιγόκερω από τις αρχές του Δεκέμβρη ανοίγει δύσκολες και για χρονιά καλά κλεισμένες πόρτες στην ζωή σας.  Είναι σαφές ότι το 2020 είναι μια γόνιμη χρονιά και με την στενή και με την πλατιά έννοια του όρου γονιμότητα προσφέροντας ευκαιρίες πολύπλευρης ανάπτυξης πάνω στους τομείς που αναζητά ο καθένας ανάλογα με την ηλικιακή στιγμή που βρίσκετε την ανάπτυξη αυτή.

  Είναι πολλοί οι Παρθένοι που θα έχουν μέσα σε αυτή την χρονιά μια σημαντική πρόταση που όλα δείχνουν ότι δεν πρέπει να απορρίψουν ότι και αν αυτή αφορά. Οι μεγαλύτεροι μπορείτε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, οι νεότεροι να αναπτύξετε μια σχέση ή να δημιουργήσετε μια νέα υψηλών προδιαγραφών. Είναι περίοδος που μπορεί να κάνει πολλούς Παρθένους γονείς αλλά και να βελτιωθεί ο χώρος της ζωής σας.

  Το σημαντικότερο όμως είναι μια αλλαγή νοοτροπίας κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου που θα υπάρξουν λόγοι να δείτε γενικά τα πράγματα πιο πλατιά, να πάρετε επιμορφώσεις οι οποίες βοηθούν την επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και να έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάτι καινοτόμο και πολύ πτυχωμένο επαγγελματικά.

  Σε μια χρονιά λοιπόν που για τους γύρω σας τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλά, εσείς θα βγείτε τελικά κερδισμένοι ακόμα και μέσα από λυπηρές καταστάσεις.

  Η χρονιά βοηθά και συναισθηματικά και οικονομικά σε όλη της την διάρκεια. Ίσως λίγο περισσότερο προσεκτικοί απέναντι σε ό,τι σας προτείνετε θα πρέπει να είσαστε οι γεννημένοι 10-11-12 Σεπτεμβρίου.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Τα άστρα σας συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να κάνετε αυτή τη χρονιά σπουδαία, ανεξάρτητα από το τι άλλο κάνετε. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας – αν τα κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, τότε η χρονιά σας θα είναι τέλεια.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Το 2020, είτε λίγο είτε πολύ, μοιάζει με το 2019. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε χρόνο θα πρέπει να προσπαθείτε για να βελτιώνετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα κι αν η δουλειά ή η κοινωνική σας ζωή μπορεί να φαίνονται στάσιμες.

  Ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 22 Αυγούστου και τις 23 Σεπτεμβρίου. Το έκτο ζώδιο του ζωδιακού έχει όλα τα στερεότυπα χαρακτηριστικά μιας καλής μητέρας. Έχετε μια τάση να είστε μετριόφρονες, πρακτικοί και αναλυτικοί. Φυσικά, ανησυχείτε πολύ, είστε δογματικοί και λίγο τελειομανείς ανά διαστήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να κάνουν τον ευφυή και συντηρητικό Παρθένο, που όλοι ξέρουμε. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας το 2020.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Παρθένοι, αν ήσασταν ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή πέρυσι, τότε είστε τυχεροί. Αν τα πράγματα πάνε καλά για σας, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα – βρήκατε κάτι που λειτουργεί και θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να το διατηρήσετε. Αν δεν σας άρεσε η ερωτική σας ζωή την προηγούμενη χρονιά, τότε φέτος θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα. Ίσως δεν επικοινωνούσατε καλά με το σύντροφό σας ή ίσως είστε απλά με λάθος άτομο. Κάντε όποιες αλλαγές χρειάζεται, για να είστε χαρούμενοι. Θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας, αν πρέπει.  Ευκαιρίες θα έρθουν, επίσης κι αν θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας. Πάντα να σκέφτεστε προτού μιλήσετε, ανεξάρτητα σε ποιόν μιλάτε – κι αυτό θα σας γλιτώσει από πιθανά προβλήματα.

  Καριέρα

  Οι αλλαγές που κάνατε πέρυσι στη δουλειά θα σας επηρεάσουν και φέτος. Η ζωή σας θα κυλήσει περίπου όπως κύλησε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Πιθανά, να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και, γενικότερα, να είστε σε θέση να εστιάσετε καλύτερα – οι ικανότητές σας θα λάμψουν φέτος!

  Οικονομικά

  Τα άστρα του 2020 υποδηλώνουν ότι θα βελτιωθείτε στην τήρηση του προϋπολογισμού σας, δηλαδή διαχειρίζεστε τα έσοδά σας πιο προσεκτικά. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς και κάτι παραπάνω για να βάλετε στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter