ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Παρθένος 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Κάθε χρονιά έρχεται για να καλύψει ένα αίτημα της ζωής σας όμως την ίδια στιγμή κάθε χρονιά ανοίγει και ένα προβληματικό μέτωπο σε ένα άλλο τομέα. Αυτή η χρονιά σε γενικές γραμμές θεωρείτε αρκετά ουδέτερη για εσάς. Αν κάτι θετικό έχει να σας δώσει, είναι συνδεδεμένο με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας, την σχέση σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον, την είσοδο ή την μόνιμη εγκατάσταση ενός ανθρώπου που αλλάζει προς το καλύτερο και ευχάριστα τα οικογενειακά σας δεδομένα, αλλά και την σύμπραξη, την συμπαράσταση — ηθική ή υλική – των δικών σας ανθρώπων που δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν όπως και όποτε μπορούν την ζωή σας αυτό το διάστημα.

  Όμως αυτή η χρονιά, ερωτικά τουλάχιστον, δεν δείχνει να βοηθά και πολύ τους ανθρώπους της Παρθένου. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα προβληματιστούν αρκετά από τον τρόπο με τον οποίοι κοιτάνε το αύριο οι σύντροφοι τους, και όσοι είναι μόνοι τους δύσκολα θα βρουν κάτι το οποίο να μπορεί να καλύψει τις βασικές τους απαιτήσεις. Μακρόχρονες σχέσεις θα δείξουν σημάδια κόπωσης ενώ τα θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, όσοι έχετε, θα αποτελούν μόνιμη αιτία προβληματισμού για εσάς αυτή την χρονιά. Αυξημένες τάσεις φυγής θα έχετε οι 7, 8, 9 και 10/9 γεννημένοι, ενώ οι γεννημένοι τις πρώτες έξι μέρες του ζωδίου θα αποκτήσετε μια πιο εκκεντρική για τα πράγματα άποψη και κάποιοι από εσάς θα μπορούσατε να κάνετε μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή που να συνεπάγεται και μια αλλαγή χώρου διαμονής προκειμένου να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  Το κλίμα στην ζωή σας αλλάζει στα τέλη αυτής της χρονιάς περνώντας ο Δίας στον χώρο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη μια περίοδο που θα ευνοήσει πια τα θέματα των σχέσεων, των ερώτων, αλλά και την καλυτέρευση των επαφών που έχετε με τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι.

  Οικονομικά η χρονιά θεωρείτε ουδέτερη που σημαίνει ότι δεν μεταβάλλει ουσιαστικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και τρέχων στην ζωή σας και κατά την διάρκεια του 2018. Το ίδιο μπορεί να αφορά και τους τομείς των κοινωνικών/φιλικών σχέσεων σας.

  Τα πιο χαρούμενα διαστήματα του 2019 για εσάς είναι η περίοδος της Άνοιξης, το διάστημα από τα τέλη του Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, που δείχνει να είναι και το πιο καλό διάστημα να διαλέξετε για διακοπές, και ο Δεκέμβριος μήνας. Οικονομικά πιο αποδοτικοί μήνες θεωρούνται ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του 2019 για το ζώδιο της Παρθένου λένε ότι φέτος θα πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε λιγάκι. Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που θα μπορούσαν να σας αγχώσουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφήσετε. Αυτό μπορεί να ισχύει περισσότερο για το διάστημα της αναδρομής του Ερμή.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Η φετινή  χρονιά είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Θα μπορείτε να είστε πιο ακριβείς σε κάθε τομέα της ζωής σας, πράγμα που θα σας κάνει πιο επιτυχημένους γενικότερα. Βεβαιωθείτε ότι θα βάλετε τα δυνατά σας, φέτος  – συνεχίστε να δουλεύετε πάνω στους προσωπικούς σας στόχους και η χρονιά αυτή θα σας ανταμείψει.

  Ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αν έχετε γεννηθεί από τις 24 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου. Η Παρθένος είναι το έκτο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζεται από μία παρθένο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ζώδιο της Παρθένου τείνει να ζει τη ζωή του με αρετή και καλοσύνη. Τα άτομα του ζωδίου αυτού έχουν συνήθως πολύ υψηλή ηθική και θέλουν να ακολουθούν τους γενικούς κανόνες της κοινωνίας. Είναι πολύ αναλυτικοί, φιλόδοξοι, αποφασιστικοί και λατρεύουν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους. Ωστόσο, καμιά φορά μπορεί να είναι επικριτικοί και ίσως λίγο επιθετικοί. Συνήθως, όμως, είναι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η ερωτική σας ζωή θα είναι εξαιρετικά δυναμική το 2019. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως θα έπρεπε να αφήσετε το ταίρι σας να πάρει τα ηνία και να χαλαρώσετε λιγάκι. Αν έχετε μια δύσκολη σχέση, μπορεί φέτος να τη δείτε να φτάνει σε ένα τέλος. Κι όπως και να το κάνουμε, καλύτερα να είστε μόνοι παρά σε μια σχέση που σας κάνει κακό.

  Τα άστρα λένε ότι θα πρέπει να μάθετε πρώτα τι θέλετε από μια σχέση και μετά να σκεφτείτε με ποιόν θέλετε να είστε. Αφιερώστε χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, πριν προχωρήσετε σε κάποια σχέση. Είναι πιο σημαντικό να περνάτε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια φέτος, παρά να προσπαθείτε διακαώς να ξεκινήσετε μια σχέση. Οι φίλοι και η οικογένεια είναι σίγουρο ότι θα είναι εκεί όταν τους χρειάζεστε και είναι σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Ο προγραμματισμός μιας εγκυμοσύνης χρειάζεται να γίνει μετά από πολλή σκέψη, τόσο από σας όσο κι από το σύντροφό σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Φέτος θα πρέπει να μάθετε να κρατάτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Συχνά, αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά κι αυτή τη χρονιά θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στους ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Παρόλο που – εννοείται! – ότι δεν είναι κακό να σας ενδιαφέρει η δουλειά σας, φροντίστε να μην την παίρνετε και στο σπίτι. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι στη δουλειά – όλοι θέλουν να περιβάλλονται από θετικούς ανθρώπους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα οικονομικά σας φέτος θα εξαρτηθούν από τα επίπεδα του άγχους σας. Όσο πιο στρεσαρισμένοι είστε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να προσέχετε τον προϋπολογισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε συντονισμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς αυτό θα σας διευκολύνει στη διαχείριση. Θα έχετε ένα σταθερό εισόδημα, απλά καλό είναι να αποφεύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Μη χάνετε την ισορροπία σας με την πρώτη δυσκολία. Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας για να αποφύγετε τις συγκρούσεις και δώστε όλη σας την ενέργεια στις φιλοδοξίες σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter