ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • Παρθένος 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Το μεγάλο θετικό του 2018 είναι ότι οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες ,η ευελιξία του λόγου και η ευκολία με την οποία θα έρχεστε σε συμφωνίες. Αυτές οι ιδιότητες  θα αποτελέσουν και τα πολύτιμα όπλα σας αυτήν την χρονιά. Η παρουσία του αυστηρού , αλλά δίκαιου Κρόνου στον Αιγόκερω , φρονιμεύει  και κάνει πιο κατασταλαγμένα τα θέλω σας τόσο στα προσωπικά όσο και γενικά.. Τώρα μπορείτε να ξέρετε ξεκάθαρα τι χρειάζεστε , τι ζητάτε από την ζωή , από τις σχέσεις , από το αύριο και έχει για πολλούς λόγους γίνει σαφές ότι αυτά που επιδιώκετε , κερδίζονται μόνο  με μέθοδο, υπομονή και προσεχτικές πλέον κινήσεις.  Ρεαλιστές θα είστε απέναντι στον έρωτα και απαιτητικοί απέναντι στους συντρόφους σας,  όπως σοβαροί και δεσμευτικοί θα είναι οι άνθρωποι που θα προσεγγίσουν τους όσους συνάψουν σοβαρή σχέση αυτήν την χρονιά. Για αυτό και το 2018  θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που δεν τραβάνε, καθώς αυτήν την χρονιά,  θα ξέρετε καλά,  μετά από διάφορα γεγονότα,  από πού και αν μπορείτε να περιμένετε κάτι παραπάνω.

  Κάποιοι που έχουν αφήσει πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει πιο νωρίς πχ γάμους παιδιά κλπ θα νιώσετε πιο έντονα φέτος την πίεση του χρόνου. Οι μεγαλύτεροι θα αφιερώσετε φέτος  πολύ χρόνο σε θέματα που αφορούν παιδιά σας.  Για κάποιο λόγο σε πολλούς φέτος ανοίγει μία πόρτα που θα μπορούσε να οδηγήσει τα βήματα τους σε μία μετοίκηση , ακόμα και σε μία άλλη πόλη..  Άτομα του 2ου συγγενικού χώρου ίσως μέσα στην χρονιά να μπορέσουν να κάνουν πράγματα για εσάς ή και ακόμα να μεσολαβήσουν υπέρ σας για ένα θέμα που σας καίει.. Ανάσες που σας ανεβάζουν ψυχολογικά θα σας δώσει ο Ιανουάριος , ο Απρίλιος και ο Ιούλιος , ενώ οικονομικά δείχνουν πιο καλοί μήνες , ο Μάιος και ο Οκτώβριος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιό σας κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του πνεύματος και της επικοινωνίας.

  Τελειομανείς σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, είστε από τα άτομα που οργανώνουν τη ζωή τους με μεγάλη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μαθαίνετε εύκολα τα ουσιαστικά σημεία  κάθε θέματος, αλλά οι βαρετές λεπτομέρειες δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Για να διατηρήσετε τον έλεγχο της ζωής σας, έχετε μια αυστηρή αίσθηση ευπρέπειας και προτιμάτε να κρατάτε κάποιες αποστάσεις – αυτό που θέλετε,  είναι να επιβάλλετε την παρουσία σας μέσα από την πίστη και την αφοσίωση.

  Η καριέρα, οι στόχοι και τα ιδανικά σας παίζουν κεντρικό ρόλο το 2018. Είστε ανοιχτοί ακόμα και για να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, αν αυτό σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερη επέκταση. Είστε πρακτικοί από τη φύση σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να δεχτείτε καθοδήγηση, σ’ αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Αυτό που μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο είναι οι συνήθειες που θα πρέπει να αλλάξετε, για να διευκολύνετε τις προσπάθειές σας. Η ευελιξία και η ανεξαρτησία που έχετε θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά που σας προσφέρει ο καινούριος χρόνος.

  Η διαίσθηση και τα αισθήματα είναι τα μαγικά εργαλεία της σεληνιακής έκλειψης τον Ιούλιο. Η προσωπική δύναμη και η αυτοπεποίθηση ανήκουν στην ηλιακή έκλειψη του ίδιου μήνα. Ξέρετε τι θέλετε και ξέρετε ότι έχετε τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τη δύναμη να δημιουργήσετε από την αρχή τα ιδανικά σας και τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και τον κόσμο. Όλα, όμως, αφορούν τη σύνδεση με τους αγαπημένους σας, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Προς το τέλος του χρόνου το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι – ό, τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν στο οικιακό περιβάλλον, είναι πιθανόν να γίνουν εκείνη την περίοδο

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Κάποιες φιλικές σχέσεις θα γίνουν καινούριοι έρωτες – ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και τα ίδια όνειρα θα φέρει ρομαντισμό και πάθος μέσα στο 2018. Αυτό που ψάχνετε είναι μια σχέση που να σας υποστηρίζει και να σας συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής. Η αναζήτηση της αγάπης είναι μια υπέροχη εμπειρία, αν κοιτάξετε στα μέρη που απολαμβάνετε τα χόμπι και τις προσωπικές σας δραστηριότητες. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό θα σας φέρει κοντά με άτομα που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης. Μην αγνοείτε τις νέες τάσεις της επικοινωνίας – αυτή τη χρονιά θα βρείτε καινούριους τρόπους για να εκφραστείτε, τόσο σε φιλικό, όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Οι δυνατότητες που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας ζωή, αγγίζουν τα οικονομικά σας και την αίσθηση της προσωπικής σας ασφάλειας. Αυτός ο χρόνος θα σηματοδοτήσει μια περίοδο απαλλαγής από παλιά εμπόδια και παρεξηγήσεις που σας κράτησαν πίσω. Μη διστάσετε να δείξετε την εξυπνάδα και την αυτοπεποίθησή σας, σε άτομα που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν την εξέλιξή σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με λίγο δυνατότερη φωνή και κάντε ένα βήμα για να διεκδικήσετε μια προαγωγή, αν σας δοθεί η ευκαιρία.

  Αν αναλάβετε τον έλεγχο της καριέρας σας και αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που διαθέτει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν, όπως πρέπει.

  Μια συναρπαστική αλλαγή στη δουλειά ή το επάγγελμα θα μπορούσε να είναι στο πρόγραμμα. Να είστε βέβαιοι ότι είστε καλά προετοιμασμένοι για να ανταποκριθείτε σε νέες προκλήσεις.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter