ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Οι 10, 11, 18, 19 Ιανουαρίου έχετε κάτι καλό να περιμένετε τις μέρες αυτές. Κέρδος, πρόταση ή συναισθηματική χαρά μπορεί να σας ανεβάσουν σημαντικά. Οι μέρες δίνουν οικογενειακή ένταση στους 6-7/1ου και παρ’ όλες τις καλές σας διαθέσεις το δύσκολο Σάββατο μπορεί να γίνει κάτι που να σας δυσαρεστήσει έντονα συναισθηματικά και να σας κάνει να σκληρύνετε την στάση σας δικαιολογημένα απέναντι σε ένα άτομο της καρδιάς σας.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας (28/10-3/11), το ξεκίνημα ενός επαγγελματικού έργου από την αρχή, θα μπορούσε να έχει παραγωγικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με ανώτερους για να ελέγξετε τους στόχους σας ή η προσπάθεια για να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε πιο οργανωμένοι και ξεκάθαροι, σε σχέση με τα μελλοντικά σας όνειρα. Στη συνέχεια, γύρω στις 31 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα, μπορεί να νιώσετε ότι δουλεύετε σκληρά για τόσο πολύ καιρό και δεν είχατε χρόνο να χαλαρώσετε και να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τελειώσετε τα απολύτως απαραίτητα και μετά επιτρέψτε στον εαυτό σας να συγκεντρωθεί σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Κάνοντας χώρο γι’ αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσετε τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό (13-28/10) η συνεννόηση είναι δύσκολη και υπάρχουν καθυστερήσεις και προβλήματα στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας, ακόμα και των πιο απλών. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) από τη μια μεριά ξυπνά τη διάθεσή σας να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες κι από την άλλη νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε μεγάλες απαιτήσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) σας χαρίζει την υποστήριξή της για να μπορέσετε να προωθήσετε ικανοποιητικά τα σχέδιά σας. Επιπλέον, συντελεί στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος για τις κοντινές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (28/10-20/11) σας προτρέπει να υιοθετήσετε μια πιο κοινωνική και δημιουργική προσέγγιση στα επαγγελματικά σας. Χαλαρώστε κι αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) βάζει φρένο στις φιλοδοξίες σας. Είναι πιθανό να θυμώσετε, αν νιώσετε ότι οι στόχοι σας δεν είναι εφικτοί.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter