ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.19 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και αυτό θα φέρει κέρδη, αναγνώριση σε αυτούς που προσπαθούν μα και θα  αυξήσει τις κοινωνικές μα και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη αυτή η θέση μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια όπως και την τάση σας να κάνετε κάποιες κινήσεις ή και αγορές  εντυπωσιασμού. Ο Ερμής από την ίδια θέση μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη βοηθά να ολοκληρώσετε προγράμματα και να προετοιμάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Οι μέρες δείχνουν να ευνοούν τις  διεκδικήσεις σας, τις επιδιώξεις , τις συμφωνίες σας και σας κάνουν να έχετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, ήταν σε ανάδρομη πορεία τους τελευταίους πέντε μήνες και στη διάρκεια αυτής της περιόδου σκεφτήκατε (ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε) σε βάθος την πρόοδο που κάνατε στους προσωπικούς σας στόχους. Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο αυστηρός πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα αισθανθείτε μια μικρή πίεση για να δουλέψετε περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει περισσότερα από όσα μπορεί. Χαρακτηρίζεστε από υψηλής ποιότητας επαγγελματισμό, γεγονός που σας βοηθά να κάνετε εύκολα το όραμά σας πραγματικότητα.  Στις 19 Σεπτέμβρη ο καταφερτζής Άρης στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον αναμορφωτή Πλούτωνα στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να γραφτείτε σε κάποιο κύκλο μαθημάτων ή να σχεδιάσετε κάποιο μακρινό ταξίδι που έχετε ονειρευτεί. Τολμήστε το, καθώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) εστιάζει στην επαγγελματική σας ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις με σημαντικά άτομα, σχετικά με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Καλό θα είναι να μετριάσετε λίγο το πάθος σας, ώστε να έχετε θετικότερα αποτελέσματα.  Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό σας ψηλά και να σας υπενθυμίσει ότι υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, αν κινηθείτε με σύνεση. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) σας χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ώστε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις και τα σχέδια που έχετε κάνει. Οι οργανωτικές σας ικανότητες σας βοηθούν να βάλετε όλα τα θέματα σε τάξη και να τα προωθήσετε,  βάσει προτεραιότητας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) και στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας προτρέπει να υιοθετήσετε μια πιο κοινωνική και δημιουργική προσέγγιση στα επαγγελματικά σας. Χαλαρώστε κι αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter