ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 25 Μαΐου, με τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, να σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με το δυναμικό Άρη στον τρίτο σας οίκο,  της επικοινωνίας, θα νιώθετε ότι έχετε μεγαλύτερη επαφή με την καρδιά και τη διαίσθησή σας και είναι πολύ πιθανό να περάσετε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή μ’ ένα καλό φίλο. Φροντίστε να είστε άμεσοι, αποφασιστικοί και ειλικρινείς και θα δείτε ότι είστε ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Και στις 31 Μάιου το φεγγάρι σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο-τον κυβερνήτη σας στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, κάνοντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να κλείσετε μια συμφωνία μ’ ένα νέο πελάτη ή να προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά. Η ικανότητά σας να δουλεύετε σκληρά και να ολοκληρώνετε τους στόχους σας, θα αναγνωριστεί από κάποιους ανώτερους τώρα. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξη της καριέρας σας. Μη διστάσετε να εκφράσετε μια πρωτότυπη ιδέα. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28/5-4/8) βάζει στο μικροσκόπιο  όλα όσα συμβαίνουν σε μια σοβαρή σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας πραγματικότητας.   Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) προκαλεί εμπόδια σε ό, τι αφορά ομαδικές δράσεις. Επιπλέον, νιώθετε ότι οι φίλοι σας δεν σας καταλαβαίνουν και δεν σας υποστηρίζουν. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) στρέφει στην προσοχή σας σε επαγγελματικά ζητήματα ή σε ζητήματα σχετικά με την υγεία σας. Προβληματίζεστε αρκετά για τη συνέχεια και, καλό θα είναι, να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία για να ξεκινήσετε καινούρια έργα, ειδικά αν σχετίζονται με τα γραπτά και την επικοινωνία. Τα ταξίδια, επίσης, ευνοούνται.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Από τις 28 Μάιου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον έκτο σας οίκο, της ευεξίας και της καθημερινότητας, έχετε διάθεση να διαβάσετε και να βρείτε καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας. Αυτά που μαθαίνετε, θα μπορούσαν να  δώσουν μια νέα αίσθηση εμπιστοσύνης στην καθημερινή σας φροντίδα.  Στη συνέχεια, στις 31 Μάιου, όταν το ευαίσθητο φεγγάρι στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σας, θα βρείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να δεσμευτείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες που τροφοδοτούν το πάθος  για τη δουλειά σας και, τελικά, συμβάλλουν στην προώθηση της καριέρας σας. Το να νιώθετε ότι έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να σας κινητοποιήσει και να σας καθησυχάσει καθώς κυνηγάτε τους στόχους σας. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και δημιουργεί ευκαιρίες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) φέρνει εμπόδια και δυσκολεύει τη συναισθηματική σας ζωή. Άλλα περιμένατε, άλλα γίνονται – όλα όμως θα φτιάξουν μόλις η Αφροδίτη επανέλθει σε ορθή πορεία. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας χαρίζει θετικότητα, αισιοδοξία και ενέργεια, ώστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ένα καινούριο ειδύλλιο μπορεί να σας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) επιδρά στη σφαίρα των οικονομικών σας και συχνά σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter