ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Καχύποπτοι με ή και χωρίς αιτία θα είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα μεταφέρετε την καλή σας διάθεση στους γύρω σας. Όλα δείχνουν πιο καλά για εσάς από την Πέμπτη και μετά καθώς οι μέρες σας βοηθούν και την διάθεσή σας και να λύσετε παρεξηγήσεις, αν και όπου δημιούργησε το ξεκίνημα της εβδομάδας. Το Σάββατο, το σημαντικό για εσάς πέρασμα του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στον Ζυγό θα δώσουν χρώμα και ζωή στην καθημερινότητα σας, θα βοηθήσουν την συναισθηματική σας ζωή τις σχέσεις σας γενικά μα και τα όποια δημιουργικά σας ταλέντα. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με ανθρώπους της καρδιάς σας ή τα παιδιά σας ενώ δεν αποκλείεται και μια ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Αναζητήστε τις συμβουλές καλών φίλων (ακόμα και συνεργατών) καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η διαίσθησή σας είναι έντονη τη Δευτέρα, αλλά θα έχετε ακόμα περισσότερη τύχη για να πετύχετε το στόχο σας με μια μικρή, φιλική καθοδήγηση. Από τη Δευτέρα το βράδι και μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις επιπόλαιες τάσεις σας. Το να πετάτε από κουβέντα σε κουβέντα δεν είναι κακό, απλά καλό θα είναι να σταματάτε λιγάκι για να συγκεντρώνεστε σε οποιαδήποτε εμπόδια μπορεί να προκύψουν. Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν είναι καλές μέρες για την επίτευξη των στόχων σας, αλλά παρέχουν πολλές ευκαιρίες για συζητήσεις υψηλού επιπέδου (ίσως ακόμα και για φλερτ). Το σαββατοκύριακο μη χάσετε το χαμόγελό σας αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) σας βοηθά να τακτοποιήσετε αρκετά από τα θέματα που σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, κάποιες από τις οικογενειακές σας σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ίσως χρειάζεται να δοκιμάσετε άλλους τρόπους επικοινωνίας. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) παρουσιάζει δυνατότητες για συζητήσεις που μπορεί να ευνοήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ωστόσο, η επικοινωνία δεν είναι πάντα αρμονική, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να αγνοείτε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια για να τις τακτοποιήσετε! Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) σας ενθαρρύνει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών, ανεξάρτητα με το ποιες είναι αυτές. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) σας χαρίζει ενέργεια, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αναλαμβάνετε ευθύνες στις οποίες ανταποκρίνεστε με επιτυχία. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) υποστηρίζει όλα όσα σχετίζονται με την εργασία και/ή την υγεία σας. Ίσως ενδιαφερθείτε περισσότερο για ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας χώρου.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter