ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Η κτητικότητα θα σας χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές και από το ξεκίνημα της εβδομάδας καχύποπτες σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν την κρίση σας. Οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δίνουν αιτίες που θα γεννήσουν πολλά έξοδα τις μέρες αυτές και πιθανά να είναι αυτή η αιτία, που θα έχετε κακή διάθεση.  Η έκλειψη της Σελήνης της Τετάρτης σας επηρεάζει αρκετά και όλους. Πάλι θέματα οικονομικά και λάθη που μπορούν να έχουν μεγάλο κόστος είναι τα αποτελέσματά της. Παρ όλα αυτά η Πέμπτη και η Παρασκευή δίνουν και καλές στιγμές και αιτίες να νοιώσετε λίγο περισσότερο αισιόδοξοι.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Με την Πανσέληνο και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 16/7 να επηρεάζει τον όγδοο οίκο σας, της μεταμόρφωσης και της ψυχικής ένωσης, θα εξετάσετε θέματα αμοιβαίων υποχωρήσεων μέσα στις πιο στενές σας σχέσεις. Μπορεί, επίσης, να χρειαστεί να συζητήσετε τις ανησυχίες σας σχετικά με τα κοινά οικονομικά. Καλά θα κάνετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας, σεβόμενοι την ανάγκη ενός αγαπημένου σας προσώπου να εκφράσει τις δικές του. Στις 18/7 η καλλιτεχνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κάνοντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να ανταλλάξετε ιδέες και ν’ αφήσετε τη φαντασία σας τελείως ελεύθερη. Δεν υπάρχει κανένα όριο στις μοναδικές και, πιθανά, επικερδείς ιδέες που θα μπορούσατε να σκεφτείτε τώρα. Δεδομένης της κοινωνικής ενέργειας αυτής της περιόδου, η ανταλλαγή ιδεών με τους συναδέλφους σας μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερες τις ανταμοιβές. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) κάνει αυτό το διάστημα ακατάλληλο για σοβαρές συζητήσεις και δεσμεύσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο (19-31/7) προκαλεί καθυστερήσεις και βάζει εμπόδια στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Αποφύγετε σημαντικές αγορές αυτό το διάστημα.  Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) εστιάζει στον οικονομικό τομέα και σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα έσοδά σας και, ίσως, να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) αυξάνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας, γεμίζοντας το πρόγραμμά σας με συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις. Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) σας καλεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Ίσως χρειάζεται να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να διαχειρίζεστε τα έσοδά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter