ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Η Αφροδίτη για ένα περίπου μήνα με το πέρασμά της από την Τετάρτη στον Ταύρο θα δώσει κρυφές αιτίες χαράς ίσως μία μπερδεμένη σχέση σε κάποιους.  Ακόμα θα γαληνέψει τον ύπνο σας και θα σας ηρεμήσει ψυχικά κατασιγάζοντας κρυφές σας ανησυχίες ενώ παράλληλα θα μπορούσε να φέρει κρυφά πάθη η και διεξόδους σε αυτήν την τόσο εσωστρεφή εβδομάδα που διανύετε. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας κάνει περισσότερο σκληρούς κυνηγούς του χρήματος και σε κάποιες περιπτώσεις τσιγκούνηδες αυτόν τον καιρό. Η πανσέληνος από τον Σκορπιό βοηθά να βγάλετε τα τελικά σας π[ορίσματα από αυτήν την μεγάλη ενδοσκόπηση και αναθεώρηση που αυτόν τον καιρό κάνετε.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση που έχετε τη Δευτέρα θα χρειαστεί λίγη έρευνα. Θα περάσετε τη Δευτέρα και την Τρίτη επίσης, μαζεύοντας στοιχεία και ενδείξεις – όλα μεταφορικά, βέβαια. Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε είναι να αποκαλύψετε την αλήθεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είστε πολύ επηρεασμένοι από τις θεωρίες και τις απόψεις των άλλων – μια συζήτηση σχετικά με τη γνώμη κάποιου θα φέρει στο φως πολλά γεγονότα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι αρκετά παράδοξες μέρες: όσο περισσότερο ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τόσο περισσότερα ερωτήματα έχετε – εσωτερικά ερωτήματα που αφορούν το μέλλον σας. Η Κυριακή είναι μέρα με μεγάλους προβληματισμούς. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) προκαλεί εκνευρισμούς και εντάσεις, χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός λόγος. Τις μέρες αυτές καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και τις υπογραφές συμβολαίων. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) θα βγάλει στην επιφάνεια τα άγχη και τις ανησυχίες σας. Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) επηρεάζει την προσωπική και την κοινωνική σας ζωή. Βγαίνετε, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, γνωρίζετε νέους ανθρώπους και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε έναν έντονο και συναρπαστικό έρωτα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) φέρνει κάποιες τάσεις μελαγχολίας και εσωτερικής διερεύνησης. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς αισθάνεστε και χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) σας χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσετε σημαντικούς στόχους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ηγετικές ικανότητες και πίστη στον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) φέρνει στο προσκήνιο τον καταναλωτισμό σας και σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θα σας χαροποιήσουν. Απλά, να μην παρασύρεστε σε υπερβολές, γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε αργότερα ή ακόμα και να εξαπατηθείτε. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 εστιάζει την προσοχή σας σε κάποιο ζήτημα που αφορά την υγεία σας. Είναι πιθανό να αναζητήσετε με επιτυχία, εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπισή του.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter