ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Από την μεριά σας ξεκινάτε την εβδομάδα με συντροφική διάθεση και πρόθυμοι να συνεργαστείτε, παρ’ όλα αυτά η Τρίτη κρύβει συναισθηματικά μπερδέματα, θα νιώσετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου που αγαπάτε και που είναι ή νιώθετε εσείς σαν οικογένεια. Την Τετάρτη προσέχετε την επιθετικότητα του λόγου αλλά και την σπασμωδικότητα των κινήσεων σας. Ο ανάδρομος Ερμής από την Πέμπτη θα καθυστερήσει την εξέλιξη προσωπικών σας υποθέσεων και θα αλλάξει προγραμματισμένα σχέδια ενώ η πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης θα κάνει δύσκολη και νευρική κάθε είδους επικοινωνία. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Πάρτε πρωτοβουλίες, καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είστε γεμάτοι ενέργεια τη Δευτέρα και την Τρίτη, επικοινωνείτε γρήγορα και κάνετε εύκολα καινούρια σχέδια – με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας, βέβαια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο το ρυθμό σας – απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να μπλοκάρουν το δρόμο σας, αλλά με υπομονή και τους κατάλληλους ελιγμούς θα τα καταφέρετε. Την Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο, αναμένεται να έχετε εκπληκτικές ποσότητες ενέργειας. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε – θα συναντήσετε καινούριους ανθρώπους και θα αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες – κι όλος ο κόσμος υποκύπτει σε κάθε σας επιθυμία! Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 θέλει να σας κάνει να καταλάβετε ότι αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για τα πρωτότυπα σχέδιά σας – δεχτείτε το, για να μην απογοητευτείτε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) εξομαλύνει τα προβλήματα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα στην οικογενειακή σας ζωή και έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι, με ευχάριστους τρόπους. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) φροντίζει ώστε να έχετε μια χαρούμενη καθημερινότητα και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συχνές συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) απογειώνει τις λεκτικές σας ικανότητες – το ταλέντο που έτσι κι αλλιώς έχετε στο χειρισμό του λόγου, ενισχύεται, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να κρέμονται από τα χείλη σας όταν μιλάτε και να συμφωνούν εύκολα μαζί σας. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και κάνει αυτό το διάστημα ακατάλληλο για σοβαρές συζητήσεις και δεσμεύσεις. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) προκαλεί αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις σε όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η διάθεσή σας είναι, μάλλον, πεσμένη και καλό θα είναι να σκέφτεστε δυο φορές πριν πάρετε αποφάσεις.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter