ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Η Αφροδίτη περνώντας στον φιλικό σας Ζυγό  θα φέρει αιτίες να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η προσωπική σας ζωή.  Αυτήν την εβδομάδα εσείς του Μαΐου μπορείτε είτε να αναζωογονήσετε την σχέση σας είτε αν είστε μόνοι να έχετε μία συναισθηματική ευκαιρία Ο Ερμής που και αυτός θα είναι στον ίδιο χώρο θα δώσει τις αφορμές ώστε έστω και μέσα από επιθετικούς διαλόγους να τα βρείτε με τα άτομα της καρδιάς σας ενώ αυτόν τον καιρό κάθε παρεξήγηση θα αποτελεί την αιτία για να βρείτε κοινές συντεταγμένες με τους αγαπημένους σας. Ακόμα η ίδια θέση εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Παιχνιδιάρικη, ανάλαφρη και διασκεδαστική εκφραστικότητα  σας έρχεται πολύ φυσικά στις 20 Σεπτεμβρίου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα. Επωφεληθείτε φλερτάροντας έντονα με το αντικείμενο του πόθου σας ή βάλτε λίγο στην άκρη τη δουλειά κι απολαύστε την παρέα αγαπημένων φίλων.  Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο τυχερός Δίας στον έβδομο οίκο σας, του γάμου και των συνεργασιών, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας – κι ενώ νιώθετε αισιόδοξοι για ένα μεγάλο έργο στη δουλειά, ίσως χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πριν συνεχίσετε. Καλά θα κάνετε να αναβάλλετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, μέχρι να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) παρουσιάζει δυνατότητες για συζητήσεις που μπορεί να ευνοήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ωστόσο, η επικοινωνία δεν είναι πάντα αρμονική, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε τις διαφωνίες και τις εντάσεις.  Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να αγνοείτε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον.  Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια για να τις κλείσετε!  Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) επηρεάζει θέματα σχετικά με την οικογένεια και βγάζει στην επιφάνεια μία κούραση που αισθάνεστε τελευταία. Δε χρειάζεται να εξαντλείτε τον εαυτό σας και τα αποθέματα της όποιας ενέργειας έχει απομείνει – μπορείτε κάλλιστα να ζητήσετε βοήθεια από τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) κάνει αυτό το διάστημα ιδιαίτερα ερωτικό και υπάρχει το ενδεχόμενο μιας νέας, ενδιαφέρουσας  σχέσης στη ζωή σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter