ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Οι μέρες αυτές δίνουν επιβεβαίωση σε όλους τους τομείς αλλά και ενδιαφέρουσες επαναπροσεγγίσεις στους γεννημένους 6 ως 10 Ιουνίου. Ακόμα ως την Πέμπτη εσείς των τελευταίων ημερών μπορείτε να έχετε μία θετική επαγγελματική εξέλιξη. Ο Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο ως τις αρχές του Αυγούστου θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες διορθώσεις σε θέματα οικονομικής διαχείρισης  να βάλετε καλύτερη τάξη , αλλά και θα στρέψει το  ενδιαφέρων πολλών από εσάς  σχεδόν αποκλειστικά με θέματα οικονομικής φύσης , κάτι που θα κουράζει τους κοντινούς σας.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να πείτε πώς νιώθετε ή να απολαύσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε απογοήτευση στις 30 Μαΐου,  όταν το ευαίσθητο φεγγάρι στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα δυνατό τετράγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη, που αυτή τη στιγμή κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας. Θα αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση, αν αναγνωρίσετε  ότι αυτή η στιγμή είναι περαστική κι αν φροντίσετε τον εαυτό σας με απλά πράγματα – όπως να παίρνετε βαθιές αναπνοές ή να κάνετε ένα διάλειμμα για μια βόλτα γύρω απ’ το τετράγωνο.  Στη συνέχεια, στις 31 Μαΐου, η διαισθητική Σελήνη στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας. Η όψη αυτή σας κάνει να βλέπετε με ιδιαίτερη σοβαρότητα τις πιο κοντινές σας σχέσεις, καθώς και τα όνειρά σας για μακρινά ταξίδια. Εξετάστε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε μια καλλιτεχνική εκδήλωση με το ταίρι σας ή κάποιο φίλο. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για συζητήσεις, αλλά και για καινούριες γνωριμίες. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28/5-4/8) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών και σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές όσον αφορά την οργάνωση του προϋπολογισμού σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Θα σας υποστηρίξει, επίσης, να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς και να ονειρευτείτε ένα πιο συγκεκριμένο μέλλον. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας χαρίζει μια θετική διάθεση που σας βάζει στο επίκεντρο – τραβάτε την προσοχή των άλλων όπου κι αν βρεθείτε, χωρίς ούτε να το επιδιώκετε, ούτε να το καταλαβαίνετε. Έχετε την ανάγκη να αλλάξετε ό, τι δεν σας ικανοποιεί.  Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη εντάσεις και καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή, για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

   

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter