ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς και ευκαιρίες στους γεννημένους 16, 17 Ιουνίου που τις μέρες αυτές μπορούν να κάνουν πολλά. Η στάση μα και ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής, θα σας αναγκάσει να κάνετε αναθεωρήσεις σε ότι αφορά μία συνεργασία ή σχέση σας που μπλοκάρει και τα μέλη της δεν δείχνουν διάθεση να κινηθούν στην συμφωνημένη πορεία. Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς θα σας κάνει να αναζητήσετε ισχυρούς φίλους προκειμένου να στηρίξουν φιλόδοξα η και αρχηγικά σας σχέδια, ακόμα, κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε θα σας προτρέψει να δείξετε πυγμή και αποφασιστικότητα στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα. Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν οι πιο καλές μέρες για όλους. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Ό, τι κι αν νιώθετε τη Δευτέρα, δεν είστε μόνοι. Οι άνθρωποι γύρω σας ενδιαφέρονται για σας και έχουν μεγαλύτερη κατανόηση απ’ όσο νομίζετε. Το να μιλάτε μαζί τους – ή να βρείτε έναν άλλο τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – είναι εξαιρετική ιδέα. Η Τρίτη είναι, επίσης, καλή μέρα για επικοινωνία. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι μάλλον μέρες εσωστρέφειας – θα πρέπει να στραφείτε στις εσωτερικές σας πηγές για να χειριστείτε τα θέματα που προκύπτουν. Η Παρασκευή σας επιφυλάσσει μια δύσκολη λογομαχία με ένα κοντινό άτομο (συνάδελφο ή γείτονα). Αλλά το Σάββατο και η Κυριακή είναι γεμάτα καλοσύνη και, πιθανά, μεγάλη δόση ρομαντισμού. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) βελτιώνει την επικοινωνία και τονίζει την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με ένα σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της αισθηματικής σας ζωής. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη στις 16/11 (16-30/11), γεγονός που θα σας εμποδίσει να δώσετε λύσεις σε κάποια προσωπικά θέματα. Κάντε υπομονή και περιμένετε να ολοκληρωθεί η αναδρομή, πριν αποφασίσετε. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις, που προκαλούν προβληματισμούς γενικότερα για την πορεία σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) συνεχίζει να προκαλεί χάος, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Η κατάσταση θα βελτιωθεί μετά την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) και τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο – αναμένονται θετικές επαφές με τους αγαπημένους σας και δεν αποκλείονται τα φλερτ με καινούριες γνωριμίες. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) σας χαρίζει ενέργεια, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αναλαμβάνετε ευθύνες στις οποίες ανταποκρίνεστε με επιτυχία. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη εντάσεις και καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter