ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο Ήλιος περνά για 30 μέρες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και από εκεί δείχνει πως αυτό το διάστημα πρέπει να παραμερίσετε επί μέρους ζητήματα και να αφιερωθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδιά σας καθώς τώρα είναι ο καιρός να καθιερώσετε να δέσετε μία άνοδο και να προβάλετε μία σας προσπάθεια. Η πανσέληνος θα σας επιτρέψει να βάλετε μία τάξη και στον δικό σας χώρο που έχετε παραμελήσει. Οι δύσκολες όμως όψεις της Αφροδίτης θα σας φέρουν έξοδα και πιθανά μία μεγάλη κόντρα με ένα άτομο της καρδιάς σας που μπορεί πραγματικά να σας στεναχωρήσει πολύ. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Αν αυτά που λέτε δεν γίνονται κατανοητά από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εξετάστε τον τρόπο που τα λέτε, καθώς και το από πού προέρχεται αυτό το άτομο. Και μετά προσπαθήστε να διασκεδάσετε την κατάσταση. Αν καταφέρετε να κάνετε κάποιον να γελάσει, τότε σίγουρα θα σας προσέξει. Οι μέρες από την Τετάρτη ως την Παρασκευή δεν έχουν και πολλά περιθώρια για αστεία – υπάρχουν σοβαρά επαγγελματικά θέματα που πρέπει ν’ ασχοληθείτε – και μπορεί να νιώσετε κάποια απογοήτευση που η εβδομάδα τελειώνει μ’ ένα είδος σύγχυσης. Αλλά το σαββατοκύριακο θα σας αποζημιώσει. Την Κυριακή, εντελώς αβίαστα, θα καταλάβετε τι συμβαίνει και τα πράγματα θ’ αρχίσουν ν’ αποκτούν νόημα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 φέρνει στο προσκήνιο άγχος και αβεβαιότητα και, επίσης, μια αδυναμία να συγκεντρωθείτε στο οτιδήποτε. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) υποστηρίζει ένα παρασκήνιο που σας προκαλεί αβεβαιότητα και άγχος. Καλό θα είναι να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή και να αποφεύγετε καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας χαρίζει θετικότητα και αισιοδοξία και σας ενθαρρύνει να μη σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι. Μην ξεχνάτε ότι τα όνειρα γίνονται αληθινά μόνο αν τα πιστέψουμε! Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην πορεία της επαγγελματικής σας ζωής – η γνώμη των άλλων είναι πολύ σημαντική για σας, αυτό το διάστημα. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους – πολλά κουβεντιάζονται σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) βγάζει στην επιφάνεια την ανησυχία και την ανάγκη σας για ισορροπία, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter