ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Η Αφροδίτη περνά από την Τρίτη στο δικό σας ζώδιο και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Μέχρι και τις 19/5ου θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα αποτελέσματα μίας σας προσπάθειας, όσο και από τον εαυτό σας. Την δύσκολη  Πέμπτη θα μπορούσε μια σημαντική φιλία να δοκιμαστεί πάνω σε μια πολύ έντονη διαφωνία και να τερματίσει κιόλας. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα ή ακόμα και μία γνωριμία και θα είστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Τη Δευτέρα σας απασχολεί κάποιο πρόσωπο και η κατάσταση της υγείας του – πιθανά να περάσετε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο προσπαθώντας να καταλάβετε τι ακριβώς περνάει. Αυτή την εβδομάδα νιώθετε πιο κοντά στους φίλους σας, όσο ποτέ πριν. Την Τρίτη και την Τετάρτη η σχέση ανάμεσα σε σας και ένα φίλο είναι έντονη και βαθιά – ένας ζωντανός και χαρούμενος δεσμός! Οι επόμενες μέρες της εβδομάδας θα καταναλωθούν με επαγγελματικά θέματα (εκκεντρικές προσωπικότητες, κρυφοί σκοποί, δύσκολες προθεσμίες), αλλά το σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για σκέψη και προβληματισμό. Επίσης, μια καλή στιγμή για να πάρετε κάποιο ρίσκο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) φέρνει κάποιες τάσεις μελαγχολίας και εσωτερικής διερεύνησης. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς αισθάνεστε και χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) σας χαρίζει ζωντάνια και αισιοδοξία σε συναισθηματικό επίπεδο – τώρα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σας. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) βελτιώνει τις σχέσεις που έχετε και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα βγάλει στην επιφάνεια τα άγχη και τις ανησυχίες σας. Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) σας καλεί να τακτοποιήσετε το συντομότερο τις οικονομικές υποχρεώσεις (κληρονομικά, ασφαλιστικά, φορολογικά), που σας βαραίνουν. Επίσης, φροντίστε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και να μην είστε άκαμπτοι.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter