ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Μηνύματα χαράς και ένα συναισθηματικό ανέβασμα που το χρειάζεστε φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό. Αυτή την εβδομάδα εσείς των πέντε πρώτων ημερών θα πάρετε μια χαρά, θα ζεσταίνετε τις σχέσεις σας και αν είστε μόνοι θα βρεθείτε απέναντι σε κάτι που μπορεί να σας συγκινήσει. Τις 31 του μήνα που είναι η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας προσέξετε τις μετακινήσεις, τα λόγια σας, ενώ πιθανά ένα νέο ή μια εξέλιξη μπορεί να σας αναστατώσει.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν η κοινωνική Αφροδίτη κινείται στον Ζυγό και στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα (28/10-20/11), θα είστε ακόμα πιο πρόθυμοι από ό, τι συνήθως να αναζητήσετε ευχάριστες, ανάλαφρες, καλλιτεχνικές δράσεις και να εκφράσετε αυτά που βρίσκονται στην καρδιά σας. Εάν ανυπομονείτε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο ή να μοιραστείτε μια συγκινητική εμπειρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα είναι μια γλυκιά στιγμή για να το κάνετε. Ίσως να είστε πιεσμένοι από όλα όσα έχετε να κάνετε και να νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα γύρω στις 31 Οκτωβρίου, όταν η Πανσέληνος στον Ταύρο πέφτει μέσα στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας. Τώρα, θα είναι σχεδόν απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα σε ξεκούραστες, τονωτικές δραστηριότητες που τρέφουν το σώμα και την ψυχή σας. Οι διατάσεις, ο διαλογισμός, οι βαθιές αναπνοές (ή οτιδήποτε άλλο σας ταιριάζει) μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε επικεντρωμένοι κι έτοιμοι να συνεχίσετε με ό, τι έρχεται στο δρόμο σας. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) μπορεί να φέρει καθυστερήσεις κι αποτυχίες στα σχέδιά σας, καθώς επίσης και υπόγειες διαφωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) επαναφέρει θέματα που θεωρούσατε ότι ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και συνεχίζει να προκαλεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) σας εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και στον τρόπο ζωής σας. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή για να αναθεωρήσετε κάποιες συνήθειες και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) εξομαλύνει τα προβλήματα που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα στην οικογενειακή σας ζωή και έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι, με ευχάριστους τρόπους. Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό (9/9-14/11) το πιθανότερο είναι ότι θα σπαταλήσετε την ενέργειά σας πηγαίνοντας από τη μια ιδέα στην άλλη και μην κάνοντας τίποτα, λόγω έλλειψης υπομονής.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter