ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018 )

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και με τον Ουρανό την Κυριακή δίνουν  αιτίες εξόδων  που μπορούν να σας βγάλουν από τους προϋπολογισμούς σας αλλά και σε κάποιους δίνουν μία αιτία που μπορεί να πάψει έστω προσωρινά την παροχή που σας πρόσφερε  μία πηγή εσόδου. Ακόμα οικονομικά θέματα τις μέρες αυτές μπορούν να γίνουν αιτία διαφωνιών με άτομα του οικογενειακού σας χώρου.  Από την Παρασκευή που ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη, θα κάνει πιο δύσκολες τις συνεργασίες σας , πιο απαιτητικούς τους άλλους από εσάς και θα δώσει αιτίες προστριβών στις σχέσεις σας. Όμως αυτές τις μέρες  οι 26 Μαίου ως και 3 Ιουνίου θα καταφέρεται να κερδίσετε και πρόσωπα και εντυπώσεις  καθώς η τύχη θα σας βοηθήσει αρκετά.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Ίσως αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα είδος λίστας. Χρειάζεται, μάλλον, να οργανωθείτε. Να φτιάξετε ένα προϋπολογισμό. Αυτό αισθάνεστε τη Δευτέρα και την Τρίτη – και όσο ανιαρό κι αν ακούγεται το να ασχοληθείτε με τέτοια «πεζά» πράγματα, το να βάλετε τα θέματά σας σε μια σειρά είναι πολύ πιθανό να σας χαλαρώσει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι έντονα φορτισμένες μέρες – εσείς και οι φίλοι σας είστε ευτυχισμένοι, φλύαροι, αστείοι και δυναμικοί. Η Παρασκευή είναι λίγο βαρετή. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Το να παρακολουθείτε όλα τα e-mails που έρχονται στο inbox μπορεί να είναι δύσκολο. Ακόμα και η απόφαση για το πού θα φάτε το μεσημέρι, μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά, ευτυχώς, το σαββατοκύριακο (ειδικά η Κυριακή) θα κυλήσει χαρούμενο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμιά προσπάθεια. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) σας ενθαρρύνει να μην χάνετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσιες συζητήσεις και επαφές. Αντιθέτως, επιδιώξτε ουσιαστικό διάλογο με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο κάποια άτομα που σας γοητεύουν και να συζητήσετε μαζί τους σχετικά με τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) σας χαρίζει θετικότητα και αισιοδοξία και σας ενθαρρύνει να μη σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι. Μην ξεχνάτε ότι τα όνειρα γίνονται αληθινά μόνο αν τα πιστέψουμε! Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) σας ενθαρρύνει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (27-31/1) σηματοδοτεί μια περίοδο εντάσεων και αντιπαραθέσεων με ένα σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας ζωής.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter