ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας όσο θα παραμείνει η Αφροδίτη στον χώρο του Ταύρου ενώ παράλληλα είναι ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες συζητήσεις, νέα, μηνύματα.  ο λόγος σας θα είναι όσο γλυκός και ευέλικτος χρειάζεται για να πετυχαίνετε τους σκοπούς σας και να βγαίνετε κερδισμένοι σε κάθε μορφής συναλλαγή. Αυτόν τον Μάη μπορούν πολλοί να πετύχουν μία καλή συμφωνία και σε αντίθεση με το ξεκίνημα του μήνα να τα βρείτε ουσιαστικά με τους γύρω σας. Εξαιρετική η πανσέληνος σας κάνει αισιόδοξους , σας δίνει λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας γεννά έξυπνες ιδέες. Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε χαρές με αιτία και άριστη διάθεση.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Η ομάδα χρειάζεται έναν ηγέτη – αυτό είναι ολοφάνερο – κι όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα χρειάζεται πολλά πράγματα κι αυτό είναι κάτι που θα αναγνώριζε οποιοσδήποτε αληθινός ηγέτης. Υπάρχουν, επίσης, κι άλλοι λόγοι που σας κάνουν το σωστό άτομο γι’ αυτή τη δουλειά. Επιφυλακτικά, συμφωνείτε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θέλετε να βοηθήσετε όποιον μπορείτε. Θέλετε ν’ αλλάξετε τον κόσμο. Είναι δύσκολο, όμως, να επικεντρωθείτε σ’ ολόκληρο τον κόσμο – θα μπορούσατε να μειώσετε τις φιλοδοξίες σας και να εστιάσετε στο να κάνετε καλά μερικά μικρά πράγματα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, δοκιμάζετε καινούρια πράγματα, βάζετε καινούρια όρια και κάνετε αρκετά τηλεφωνήματα. Η Κυριακή προσφέρει συναρπαστικές προκλήσεις. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) ενθαρρύνει την επικοινωνία και την κοινωνική σας ζωή, εμφανίζοντας δυνατότητες για επαφές, συναντήσεις και μικρές αποδράσεις με τους αγαπημένους σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλετε να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα που έχετε να κάνετε και να ξεκαθαρίσετε κάποιες από τις σχέσεις σας. Ίσως δεν κυλήσουν όλα έτσι όπως θα θέλατε, αλλά μπορούν να γίνουν αρκετά. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) επηρεάζει τα οικονομικά σας, δημιουργώντας συνθήκες που ενδέχεται να βελτιώσουν τα έσοδά σας. Υπάρχουν δυνατότητες για μια αποδοτική επένδυση, αλλά καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, καθώς και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα βγείτε, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) σηματοδοτεί ένα έντονο διάστημα, που θα αυξήσει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η τάση σας να ελέγχετε τα πάντα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) η ευαίσθητη και τρυφερή σας πλευρά έρχεται στο προσκήνιο. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 απογειώνει το πάθος και την ερωτική σας διάθεση – νέες, συναρπαστικές γνωριμίες διαφαίνονται στον ορίζοντα, με άτομα αρκετά διαφορετικά από σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter