ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας σας κάνει ξανά αισιόδοξους ενώ δίνει στους γεννημένους έως και 28 Φεβρουαρίου και καλές ιδέες, προτάσεις, ή ανοίγματα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να αυξήσει την κτητικότητα σας και την καχυποψία σας αλλά μπορεί και να βοηθήσει την οικονομία σας από πηγές που δεν εξαρτιόνται από την εργασία σας. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις, μην προσπαθήσετε να πείσετε κανένα και για τίποτα, προσέξτε τις μετακινήσεις σας ή αντιμετωπίστε ρεαλιστικά μια αρνητική είδηση που πιθανά να πάρετε.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Αυτό που θέλετε είναι μια βαθιά, μεταμορφωτική και ειλικρινή επαφή, όταν η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και στον όγδοο οίκο σας, των ερωτικών και συναισθηματικών δεσμών (28/10-20/11). Επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος με το ταίρι σας ή κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο, εκφράζοντας αυτό που νιώθετε και μιλώντας για βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και ονειροπολήσεις, είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με έναν όμορφο τρόπο. Και στη συνέχεια, γύρω στις 31 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να νιώσετε εξαιρετικά πιεσμένοι από μια μεγάλη λίστα καθηκόντων, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας, αλλά είναι σίγουρο ότι έχετε τη δύναμη να μείνετε συγκεντρωμένοι στα βασικά. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα τη φορά και να θυμάστε ότι αν δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο να αναπνεύσει, να ξεκουραστεί και να συνέλθει, θα διαχειριστείτε καλύτερα αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) γεμίζει την καθημερινότητά σας με λάθη, εμπόδια, καθυστερήσεις και σύγχυση. Σχέδια αναβάλλονται ή και ματαιώνονται – ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που μιλάτε. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) φέρνει στο προσκήνιο μπερδέματα και παρεξηγήσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) τονίζει τους προβληματισμούς και τις φιλοδοξίες σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Τώρα είστε σε θέση να κάνετε σταθερά βήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε, ακόμα κι αν σας πάρει περισσότερο χρόνο από ό, τι υπολογίζατε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) εξομαλύνει τις διαφορές που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση με το σύντροφό σας κι ανοίγει το δρόμο σε μια περίοδο αρμονίας και συντροφικότητας. Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό (9/9-14/11) όλα θα πάνε καλά για σας, αν ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Διαφορετικά, η αδυναμία ελέγχου των συναισθημάτων θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση, ή ακόμα και χάος.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter