ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Η σύνοδος  του Ερμή με τον Πλούτωνα την  Τετάρτη   και το τετράγωνό του με τον Ουρανό την Κυριακή δείχνουν να φέρνουν  και  δυσκολίες οικονομικού χαρακτήρα έξοδα και ασυνεννοησία με άτομα που συνεργάζεστε και υποτίθεται  ότι έχετε και καλές σχέσεις. Αν εξαιρέσουμε τους τυχερούς γεννημένους 10 και 11 Μαρτίου που οι μέρες τους δίνουν ευκαιρίες ,ανοίγματα και κέρδη κάθε μορφής  , οι πολλοί καλό θα είναι να κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς τις μέρες αυτές που δεν μπορούν να καλύψουν υψηλές προσδοκίες. Ο Άρης από την Παρασκευή περνώντας στον Τοξότη θα βοηθήσει από την άλλη εβδομάδα και ως τις 17 του Μαρτίου που κρατά αυτό το πέρασμα  στην επίτευξη επαγγελματικών  και οικονομικών σας φιλοδοξιών.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Στην αρχή της εβδομάδας έχετε μεγάλη διάθεση να βρεθείτε με τους φίλους σας και να τους φροντίσετε. Φτιάξτε ένα δείπνο (ή παραγγείλετε κάτι απέξω), δείτε τι έχει η τηλεόραση (ή βγάλτε ένα επιτραπέζιο από το ντουλάπι) και προσπαθήστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ή απλά καθίστε κάπου αναπαυτικά και ξεκινήστε μια συζήτηση, αν θέλετε. Η κουβέντα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να πάρει μια ρυθμιστική χροιά – φίλοι λένε σε φίλους τι θα έπρεπε να κάνουν για τούτο και για κείνο – και αν μπορείτε να το αποφύγετε όλο αυτό, τόσο το καλύτερο. Στο τέλος της εβδομάδας και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η επικέντρωσή σας είναι σε θέματα σχέσεων. Κάθε παρόρμηση για επικρίσεις θα πρέπει να αγνοηθεί. Γίνετε για τους άλλους, ο φίλος που θα θέλατε να έχετε! Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) δημιουργεί ένα διάστημα ευνοϊκό για την κοινωνική σας ζωή – σας περιμένουν πολλές και ευχάριστες συναντήσεις για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κάνετε δημιουργικά πράγματα με τους φίλους σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να απομακρυνθείτε για λίγο και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) σας ενθαρρύνει να κάνετε μια βουτιά προς τα μέσα – ίσως θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι, μακριά από πολυσύχναστα μέρη και να αξιολογήσετε τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) σας ευνοεί με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και έχετε απίστευτη διάθεση να κάνετε καινούρια πράγματα. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (27-31/1) σηματοδοτεί μια περίοδο εντάσεων στην επαγγελματική σας ζωή – υπερασπίζεστε τα δικαιώματά σας, δεν διστάζετε να εκφράσετε ανοιχτά τη γνώμη σας και διεκδικείτε αυτά που πιστεύετε ότι αξίζετε. Καλό θα ήταν να ρίξετε λίγο τους τόνους και να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία.

   

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter