ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μα και η Σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης θα  πιέσουν τις σχέσεις σας στα όρια και πιθανά θα φέρουν και μία ένταση με ένα αγαπημένο συγγενικό σας άτομο. Όμως οι μέρες δείχνουν να δίνουν ακόμα και μέσα από τις εντάσεις τους λύσεις και να βοηθούν ώστε να έχετε , μετά τις κόντρες και εξ αιτίας μίας έντονης αντιπαράθεσης καλύτερες εξελίξεις .

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Με την Πανσέληνο και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 16/7 να φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης, θα μπορούσατε να προσφερθείτε για να δουλέψετε πάνω σ’ ένα σημαντικό στόχο. Εάν υπάρχει τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε το κοντινό σας περιβάλλον, ακόμα καλύτερα. Θα νιώσετε έντονα ότι αυτή η συνεργασία μπορεί αργότερα να προωθήσει τους προσωπικούς σας στόχους. Από τις 19 έως τις 31/7 με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο  στον πέμπτο σας οίκο, του ρομαντισμού, θα παρασυρθείτε περισσότερο από ό, τι συνήθως σε διασκεδάσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και αυθόρμητα, βραδινά ραντεβού.  Τα γεγονότα έχουν έναν τρόπο να εξελίσσονται μόνα τους, σε αντίθεση με το πώς τα φανταστήκατε – επομένως, ακολουθήστε το ρεύμα για να απολαύσετε αυτή την υπέροχη περίοδο. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) γεμίζει την καθημερινότητά σας με λάθη, εμπόδια, καθυστερήσεις και σύγχυση.   Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) σας ευνοεί με όλους τους τρόπους: οι σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους γίνονται πιο ουσιαστικές, η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και ίσως ασχοληθείτε με μια νέα επαγγελματική ιδέα! Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) σας επισημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας και να αποβάλλετε πιθανές βλαβερές συνήθειες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες και καλό θα είναι να προγραμματίσετε μια ιατρική επίσκεψη.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) ενθαρρύνει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και σας χαρίζει θετικότητα και αισιοδοξία. Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε με ευκολία, κάθε δυσκολία που σας παρουσιάζεται.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter