ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και η Σελήνη ως το μεσημέρι της Τετάρτης σας δίνει εκτός από καλή ψυχολογία – θετικά συναισθηματικά μηνύματα και την διάθεση να κάνετε μικρά ξεκινήματα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς. Ως τις αρχές του Αυγούστου  θα βοηθήσει τις επικοινωνίες σας με όσους αγαπάτε και θα δώσει διέξοδο επαγγελματική σε εσάς των  πρώτων ημερών του ζωδίου  αυτήν την εβδομάδα, και στους υπόλοιπους από την άλλη εβδομάδα, θα βοηθά τον λόγο σας και θα σας επιτρέψει να ξανά ανοίξετε διάλογο με άτομα που είχατε κόψει επαφές και να ασχοληθείτε εκ νέου με κάτι που έδειχνε τελειωμένο.

   

   

   

   

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 25 Μαΐου, όταν το ευαίσθητο φεγγάρι στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον καπάτσο  Άρη στο ζώδιό σας, αγκαλιάστε το παιχνιδιάρικο κι αυθόρμητο κομμάτι του εαυτού  σας για να νιώσετε χαρούμενοι, ενώ περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας (ακόμα κι αν πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις, όπως τώρα). Θα είστε, επίσης, πιο δυναμικοί απ’ ό, τι συνηθίζετε και το να μιλάτε με ειλικρίνεια σε συναισθηματικό επίπεδο, θα ενισχύσει τους δεσμούς σας και θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Από τις 28 Μαΐου και μετά, ο Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα, ενθαρρύνοντας την ερωτική, ειλικρινή επικοινωνία. Μπορεί να υπάρξει ανάγκη να  μοιραστείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο και μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο.  Δεν σας λείπει η φαντασία κι αφήνοντας αυτή την ανάγκη να εκφραστεί καλλιτεχνικά, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση (διανοητικά και συναισθηματικά), ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε τη σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) επηρεάζει τη σφαίρα της οικογένειας και κάνει αυτό το διάστημα κατάλληλο για να συζητήσετε θέματα που αφορούν όλους και να καταλήξετε σε αποφάσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις στην εξέλιξη των οικονομικών σας – η επιστροφή της σε ορθή πορεία θα βελτιώσει αισθητά τα σχετικά θέματα. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή  περιουσία. Πρόκειται για ζητήματα που είχατε αμελήσει και τώρα θέλετε να δώσετε οριστικές λύσεις. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη βιάζεστε και να κινείστε με προσοχή.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter