ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων σας και διώχνοντας ένα βάρος που τον τελευταίο καιρό προβλημάτιζε την καθημερινότητά σας και σας έκλεινε στον εαυτό σας. Η αίσθηση της ανακούφισης από αυτήν την απαλλαγή θα σας κάνει να νοιώθετε ότι όλα τώρα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα ή έστω με λιγότερο άγχος. Η πανσέληνος θα φέρει απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες ώστε να υπάρχει ισορροπία και δίκαιος καταμερισμός δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης φέρνουν σε άλλους έξοδα αλλά και σε άλλους μία πιθανή ψυχρότητα στις σχέσεις τους με ένα φιλικό ή κοντινό άτομο που πιθανά εκμεταλλεύτηκε τις καλές σας προθέσεις και τις ευαισθησίες σας. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Η Δευτέρα είναι η τυχερή σας μέρα. Για την ακρίβεια, το ίδιο ισχύει και για την Τρίτη. Μη βιαστείτε ν’ αγοράσετε λαχείο – δεν πρόκειται για τέτοιου είδους τύχη – αλλά, βλέπετε πώς τα μικρά πράγματα εξελίσσονται όπως θα θέλατε; Αυτό είναι εν μέρει άσχετο με σας και εν μέρει αντανάκλαση της όλης θετικής ενέργειας που βάζετε σε ό, τι κάνετε. Αν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας την Τετάρτη, θα τη δώσετε με όλη σας την καρδιά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ακόμα και οι δυσκολότεροι στόχοι είναι παιχνιδάκι για σας. Το σαββατοκύριακο θα θελήσετε να βοηθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αλλά καλό θα είναι να σεβαστείτε τα όριά σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 φέρνει στο προσκήνιο τους προβληματισμούς σας σχετικά με την πορεία κάποιας σχέσης. Αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το τι να κάνετε, απλά δώστε χρόνο και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) σας ευνοεί με ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους σας κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας ενθαρρύνει να κάνετε μια βουτιά προς τα μέσα – ίσως θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι, μακριά από πολυσύχναστα μέρη και να αξιολογήσετε τα γεγονότα του πρόσφατου (και όχι μόνο) παρελθόντος. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, τους Ιχθύες (19-28/2), τονίζει ιδιαίτερα τη γοητεία σας. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε, χωρίς προσπάθεια. Φροντίστε να αξιοποιήσετε θετικά αυτό το όμορφο διάστημα. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα σας χαρίσει καλή διάθεση και αισιοδοξία – επιδιώκετε περισσότερη επαφή με τους αγαπημένους σας και είναι πιθανό να βρεθείτε σε ένα ρομαντικό διάλειμμα με το ταίρι σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) επηρεάζει και ενισχύει τις σχέσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Μπορεί να συναντήσετε κάποιους παλιούς φίλους ή να ξεκινήσετε μια καινούρια ομαδική δραστηριότητα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter