ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Αιτίες για να είστε καλά και ικανοποιημένοι με τα δεδομένα σας έχετε, όμως ως την Τετάρτη οι γύρω σας που πιθανά δεν είναι καλά θα βρουν τρόπο να σας επηρεάσουν και να σας ρίξουν. Ακόμα είναι πιθανό ως την Τετάρτη κάποιο νέο να σας αναστατώσει. Όμως, οι μέρες βοηθούν πολλούς Ιχθείς να έχουν κέρδη συναισθηματικά και άλλα. Είναι οι γεννημένοι 23, 24, 25 και 26/2ου που ξεχωρίζουν τις μέρες αυτές για την εύνοια τους και οι περισσότερο όλων τυχεροί είναι οι γεννημένοι στις 10 και 11 Μαρτίου που πραγματικά μπορείτε να πιάσετε την καλή αν έχετε ανοιχτά τα μάτια σας στην ευκαιρία, με όποιο πρόσωπο θα βρεθεί απέναντί σας αυτές τις μέρες. Ο Ερμής περνά στον Ζυγό το Σάββατο, ο Ήλιος ακολουθεί μια μέρα μετά. Για το επόμενο διάστημα θα μπορούσατε να έχετε κέρδος από μία πρόσφατη συνεργασία άλλα και να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν οικονομικές ή και κληρονομικές εκκρεμότητες, πωλήσεις κλπ. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Τα μυστήρια στροβιλίζονται γύρω σας, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα μπορούσε να σας βρει αντιμέτωπους με γρίφους και αινίγματα που ζητούν λύση, αλλά τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη, εκφράστε την πιο στοργική και τρυφερή πλευρά σας, είτε αυτό σημαίνει να φτιάξετε ένα ρομαντικό δείπνο, είτε απλά να πείτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο πώς αισθάνεστε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην αφήσετε κανέναν να σας περιορίσει σε κάτι συγκεκριμένο. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να διατηρήσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ευελιξία. Το σαββατοκύριακο είστε γεμάτοι αισιοδοξία και ενθουσιασμό και οι άλλοι ανυπομονούν να σας ακούσουν. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) θα δώσει προτεραιότητα σε μια σημαντική σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής – γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν την πορεία και την εξέλιξης αυτής της σχέσης. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) επηρεάζει τη σφαίρα των οικονομικών και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις για να ρυθμίσετε θέματα κληρονομικού ή φορολογικού ενδιαφέροντος. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν αγαπημένα άτομα που έχετε παραμελήσει τελευταία και σημαντικές σχέσεις που χρειάζονται το χρόνο και την ενέργειά σας. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) εστιάζει στα οικονομικά σας και στην αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, κάποια απρόβλεπτα οικονομικά στοιχεία. Με τον Άρη στον Υδροχόο (11-30/9) είναι συνετό να αποφεύγετε να ανοίγεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Επίσης, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) ενισχύει τη γοητεία σας και ξυπνά την αισθησιακή σας διάθεση. Σας περιβάλλει ένα μυστήριο που μπορεί να αποδειχθεί πολύ ελκυστικό.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter