ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ομορφύνει το χώρο του σπιτιού σας, είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου μέσα σε αυτό,  είτε με αιτίες  που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Παράλληλα  θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια και θα νιώσετε αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους άλλα και  με την αισθητική του σπιτιού σας. Την κακή Πέμπτη αποφύγετε περιττά έξοδα  και προσέχετε τις παρέες σας γιατί υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται κοντά σας με σκοπό να κερδίσουν από εσάς όσα περισσότερα μπορούν. Οι γεννημένοι 10/3ου είστε οι περισσότεροι τυχεροί σε όλους τους τομείς την εβδομάδα αυτή.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Κάποιος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ένα σχέδιο μαζί σας τη Δευτέρα, αλλά είστε λίγο μπερδεμένοι σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες – πριν προχωρήσετε βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Εφόσον είστε προσεκτικοί, να ξέρετε ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Επιπλέον, όλοι οι φίλοι και οι συνάδελφοι θα σας βοηθήσουν. Έχετε ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης και θα το θυμηθείτε κι αργότερα μέσα στην εβδομάδα – έχετε, επίσης και φίλους σε υψηλές θέσεις. Μπορεί να θελήσετε να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου το σαββατοκύριακο. Έχετε μεγάλα όνειρα κι αυτό το άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να τα κάνετε πραγματικότητα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, καθώς και τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θα βγείτε, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) εστιάζει στην οικογενειακή σας ζωή και μέσα από κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κάνετε τις σχέσεις ακόμα πιο ουσιαστικές. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) θα αποκαταστήσει σιγά-σιγά τις βλάβες που προκάλεσε στην επικοινωνία στο διάστημα της αναδρομής του. Οικονομικά θέματα μπορούν να συζητηθούν τώρα με καλύτερες προοπτικές. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) δημιουργεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλετε να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα που έχετε να κάνετε και να ξεκαθαρίσετε κάποιες από τις σχέσεις σας. Ίσως δεν κυλήσουν όλα έτσι όπως θα θέλατε, αλλά μπορούν να γίνουν αρκετά. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) ενισχύει ιδιαίτερα την παρουσία των φίλων σας στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να προκύψουν διαφωνίες και αντιθέσεις, στις μεταξύ σας σχέσεις.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter