ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε αναγκαστικά με βραχυκυκλώματα που θα παρουσιάσουν σε επαγγελματικά σας κυρίως θέματα και συνεργασίες (ασυνεννοησία με τους γύρω σας) κλπ λόγω της στάσης μα και της ανάδρομης από τις 17 του μήνα και μετά κίνησης του Ερμή. Οι γεννημένοι από τις 10 έως τις 16 Μαρτίου μπορεί να έχουν καλές ιδέες τώρα αλλά είναι ακατάλληλες οι μέρες για ξεκινήματα. Αρκεί λίγη υπομονή, καθώς ο Άρης που περνά στο ζώδιό σας για να μείνει ως τα τέλη της χρονιάς θα σας δώσει την δυνατότητα να πραγματοποιείτε όσα εδώ και καιρό σχεδιάζετε, αν και η ίδια θέση θα μπορούσε να σας δώσει και μία επιθετικότητα απέναντι σε ότι και όποιον εμποδίζει τα σχέδιά σας. Από το βράδυ της Παρασκευής και έως την Κυριακή θα έχετε τις πιο καλές ημέρες της εβδομάδας. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Όλα γίνονται αντιληπτά με ένα θολό, ασαφή τρόπο τη Δευτέρα και μέχρι την Τρίτη δεν έχετε καταλήξει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτός ο αποπροσανατολισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός, αν έχετε τη διάθεση να τον δείτε έτσι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρείτε αντίδοτα σ’ αυτή την περίεργη πνευματική κατάσταση. Φτιάξτε ένα όμορφο δείπνο για τον εαυτό σας. Γράψτε τις σκέψεις σας. Βάλτε τη μουσική που σας αρέσει. Την Παρασκευή ο συναισθηματισμός σας είναι έντονος, πράγμα που εξηγεί το γεγονός ότι το Σάββατο πιθανά, θέλετε να διαβάσετε ποίηση. Η Κυριακή δεν είναι βαρετή μέρα, αλλά καλύτερα να συνεχίσετε τις πνευματικές σας δραστηριότητες, παρά οτιδήποτε άλλο. Επίσης, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία να αντιληφθείτε με σαφήνεια ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη ξεκινά στις 16/11 (16-30/11) και εμποδίζει την επικοινωνία, κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα εμπιστευθείτε. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) σας χαρίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση, που θα σας ευνοήσουν σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις στην εξέλιξη των οικονομικών σας – η επιστροφή της σε ορθή πορεία θα βελτιώσει αισθητά τα σχετικά θέματα. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) και σιγά-σιγά παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας μέσα από δώρα ή χρήματα τρίτων. Υπάρχουν κάποια άτομα γύρω σας που ενδιαφέρονται να σας υποστηρίξουν. Με τον Άρη στον Υδροχόο (1-15/11) είναι συνετό να αποφεύγετε να ανοίγεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας, τους Ιχθύες (16-30/11), σας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα, για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη βιάζεστε και να κινείστε με προσοχή.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter