ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Ο Ερμής που πέρασε στον Ζυγό πιθανά αυτόν τον καιρό να σας φέρνει κάποια άγχη οικονομικού χαρακτήρα σε ότι αφορά μία συνεργασία σας Η Αφροδίτη από την μεριά της  που θα κινήται στον ίδιο χώρο ως τις 8 του Οκτώβρη θα φέρει αιτίες να γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν καθώς θα υπάρχουν αιτίες κάποιοι να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που σας περιβάλουν είτε στην δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Γενικά οι μέρες με εξαίρεση την Κυριακή δημιουργούν πιέσεις σε πολλούς και οι  συνεργασίες σας μόνο με υπομονή και ευελιξία θα είναι ήρεμες τις μέρες αυτές.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Προγραμματίζοντας προσωπικό χρόνο με το ταίρι σας, θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση – τόσο συναισθηματικά, όσο και φυσικά – στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν το συναισθηματικό φεγγάρι στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με την ρομαντική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή στον όγδοο οίκο σας, της ερωτικής οικειότητας. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους  σας, αν είναι δυνατόν κι απολαύστε μαζί τους συζητήσεις για τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.  Το να μείνετε ψύχραιμοι σε σχέση με τα γεγονότα που αφορούν ένα σημαντικό έργο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν ο τυχερός Δίας στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με το μυστικιστή Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Παρόλο που νιώθετε μεγάλο ενθουσιασμό για τα πρόσωπα που συμμετέχουν σ’ αυτό το έργο, αυτή τη στιγμή θα κυριαρχήσουν οι διαφωνίες κι οι παρεξηγήσεις. Επομένως, θα ήταν καλύτερα να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να κάνετε την κίνησή σας. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) επηρεάζει τη σφαίρα των οικονομικών και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συζητήσεις για να ρυθμίσετε θέματα κληρονομικού ή φορολογικού ενδιαφέροντος. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν αγαπημένα άτομα που έχετε παραμελήσει τελευταία και σημαντικές σχέσεις που χρειάζονται το χρόνο και την ενέργειά σας. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) σας βοηθά να διεκδικήσετε ό, τι  πιστεύετε ότι  χρειάζεται για να καλύψετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.  Η ιδιωτικότητά σας γίνεται πολύ σημαντική για σας κι ένας λόγος που θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.  Αυτό, βέβαια, δεν θα αλλάξει το ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό (15/-8/10) λαχταράτε μια βαθιά κι έντονη σχέση με το ταίρι σας ή ένα πιθανό ταίρι. Καλό θα ήταν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη σας και τις ανάγκες των αγαπημένων σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter