ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις που δεν διαθέτουν πειθώ αφού περιέχουν αρκετά θαμπά σημεία ενώ την Τετάρτη προσέξτε τον σπασμωδικό λόγο όπως και τις έντονες αντιδράσεις σε επαγγελματικούς χώρους γιατί οι μέρες χαρακτηρίζονται από διασπαστικές τάσεις και θα μπορούσε μια κακή στιγμή να γκρεμίσει ότι με κόπο έχετε καταφέρει. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα άγχη σας γιατί οι δύσκολες όψεις σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη Σελήνης θα μπορούσαν να σας φέρουν από απλή αδιαθεσία μέχρι και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι 4/3ου είσαστε οι πιο τυχεροί όλων και μπορείτε να καταφέρετε και το ακατόρθωτο αυτό το διάστημα. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Καθώς αρχίζει η εβδομάδα όλα φαίνονται θολά. Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν σε μεγάλη πίεση, να προσπαθείτε να ξεχωρίσετε την αλήθειες από τις μισές αλήθειες (για να μην αναφέρουμε τα ξεκάθαρα ψέματα!) και τίποτα δεν καταλήγει να είναι αυτό που φαίνεται. Προχωρήστε με προσοχή. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι καλλίτερες μέρες για δράση. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι ασυνήθιστα συντονισμένες και οι άλλοι εντυπωσιάζονται απ’ τα γλυκά σας λόγια. Από την Παρασκευή και μετά πιέζεστε πολύ από κάποιες λεπτομέρειες και σκέφτεστε την πιθανότητα να τα παρατήσετε. Μην αντιδράτε υπερβολικά – και, στην πραγματικότητα, μην κάνετε καμιά σημαντική κίνηση, αυτή τη στιγμή. Έτσι κι αλλιώς τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν. Η Κυριακή προβλέπεται ευχάριστη και διασκεδαστική. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 δίνει προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με τη δουλειά ή την υγεία σας. Υπάρχουν πιθανότητες για ξαφνικά γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) εξομαλύνει τις διαφορές που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση με το σύντροφό σας κι ανοίγει το δρόμο σε μια περίοδο αρμονίας και συντροφικότητας. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) αποκαλύπτει σημεία της επαγγελματικής ζωής, που σας ήταν άγνωστα έως τώρα. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, θα συνειδητοποιήσετε πώς η συναισθηματική σας κατάσταση επηρεάζει την ζωή σας. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) βγάζει στην επιφάνεια κάποια θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για ιατρικές εξετάσεις. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και γεμίζει την καθημερινότητά σας με λάθη, εμπόδια, καθυστερήσεις και σύγχυση. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) ενισχύει τις ανασφάλειες και τα άγχη σας. Δεν είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και η ενέργειά σας είναι μειωμένη, πιθανά λόγω συναισθηματικής απογοήτευσης.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter