ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα κάνει πιο όμορφο τον χώρο σας είτε επειδή θα κάνετε μικρές ανακαινίσεις είτε εξ αιτίας μίας θετικής παρουσίας ενός αγαπημένου ατόμου σε αυτόν. Πολλές και μαχητικές πρωτοβουλίες πρέπει να πάρετε στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα ξανακουβεντιάσετε μία πρόταση ή θα τα ξαναπείτε με ένα άτομο που είχατε χαθεί. Ο Ερμής από τον Ζυγό δημιουργεί  την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού ή σε κάποιες περιπτώσεις πιθανά θα φέρει περισσότερες ευθύνες ή και έξοδα εξ αιτίας των αυξημένων αναγκών ενός αγαπημένου σας ατόμου πχ παιδιού κλπ  που σας χρειάζεται τώρα  ενώ για κάποιο λόγο οι συνθήκες της οικογενειακής σας καθημερινότητας θα σας δημιουργούν άγχος.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Στις 18 Σεπτεμβρίου ο αυστηρός Κρόνος στον Αιγόκερω ολοκληρώνει την πεντάμηνη αναδρομή του, επιστρέφει σε ορθή πορεία και φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών. Εσείς, από τη μεριά σας, καλά θα κάνετε να κοιτάξετε λίγο πίσω και να σκεφτείτε τους τελευταίους μήνες, όσον αφορά τα όρια που βάζετε στις σχέσεις σας. Τώρα, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά που σκεφτήκατε στην καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα δουλεύετε σκληρά για να προχωρήσετε σε κοινές δράσεις με το ταίρι σας ή ένα συνάδελφο. Και στις 19 Σεπτεμβρίου ο διεκδικητικός Άρης στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα φιλικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, κάνοντάς σας να νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, ειδικά όταν δουλεύετε μαζί με άτομα που εμπιστεύεστε. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) επηρεάζει τη σφαίρα της οικογένειας, φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κάποιες θετικές αλλαγές, για όλους.  Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) προκαλεί προβλήματα και βάζει σε δοκιμασία τις σχέσεις με κάποιους από τους αγαπημένους σας. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις, αναγκαστικά, θα αναθεωρηθούν. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) αυξάνει τις υποχρεώσεις σας και σας αναγκάζει να είστε διαρκώς σε κίνηση.  Ο ελεύθερος χρόνος σας ελαττώνεται αισθητά, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά γι’ αυτό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) ενισχύει τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε περισσότερο τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter