ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Οι 12 ως 18 Ιουλίου θα πάρετε μία μικρή οικονομική ανάσα τις μέρες αυτές, ίσως και μία χαρά από ένα άτομο της καρδιάς σας. Η στάση μα και ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής θα δείξει να μπλοκάρει κάποια επαγγελματική σας προσπάθεια και μία συμφωνία που ήταν στο παρά πέντε να κλείσει όμως αυτό είναι προσωρινό, καθώς όλα θα ενεργοποιηθούν από τον Δεκέμβρη. Ο Άρης από τους Ιχθείς που περνά το Σάββατο, θα ενεργοποιήσει τους αμυντικούς αλλά και επιθετικούς σας μηχανισμούς και ως τα τέλη της χρονιάς θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και έτοιμοι να κάνετε ίσως και τολμηρές κινήσεις προκειμένου να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας τελματώνουν. Το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο διήμερο του επταημέρου για όλους. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Ο παραμικρός υπαινιγμός ξυπνάει έναν ολόκληρο κόσμο μέσα σας, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μια μυρωδιά, ένα χρώμα ακόμα και μια λέξη, σας φέρνουν πίσω σε ένα κομμάτι του παρελθόντος – και σε όλα τα συναισθήματα που το συνοδεύουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη δείπνα και γοητευτικά πλάσματα, στο σπίτι σας ή αλλού, κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Παρασκευή είναι γεμάτη τρελές ιδέες και μια αίσθηση ταχύτητας για να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το Σάββατο είναι το είδος της μέρας που αποφασίζετε να συνεχίσετε να περπατάτε, μόνο και μόνο για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε. Η Κυριακή, ωστόσο, είναι ιδανική για την ολοκλήρωση των στόχων σας. Η ανάμιξη κάποιων ατόμων στα οικονομικά σας ίσως να φέρει προβλήματα. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) βγάζει στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας, με αποτέλεσμα όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα, να έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη στις 16/11 (16-30/11) και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) σας βοηθά να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) μπλοκάρει κάθε επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας. Αν σχεδιάζετε μια μετακόμιση ή κάποια αλλαγή στο σπίτι, πολύ πιθανό να τη δείτε να καθυστερεί. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) σας δίνει την υποστήριξή της ώστε να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες στο σπίτι. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) επικεντρώνεται στο οικονομικό πεδίο και στη ρύθμιση κληρονομικών και/ή φορολογικών υποθέσεων. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) σας χαρίζει αισιοδοξία και ενέργεια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κυνηγήσετε το όνειρά σας – πιστέψτε στον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας!

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter