ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ότι το καλύτερο είναι για εσάς το πέρασμα που κάνει από την Τρίτη και για 30 μέρες ο Ήλιος στους Ιχθείς. Ένα θετικό τρόπο σκέψεις και μία ευέλικτη λύση που μπορεί να αποφέρει κέρδος και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις που δυσκόλευαν οικονομικά την ζωή σας θα σας φέρει αυτό το διάστημα. Η πανσέληνος βοηθά να εκφράσετε με σαφήνεια σκέψεις και συναισθήματα και οι μέρες βοηθούν σημαντικές επαφές με ισχυρά άτομα για επαγγελματικούς λόγους , μα και επαφές ή γνωριμίες συναισθηματικού χαρακτήρα Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης λογικά φέρνουν μεγάλες εντάσεις και λύπες πιθανότερα εξ αιτίας οικογενειακών θεμάτων, αλλά και έξοδα μη προβλέψιμα. Περισσότερη η πίεση για τους γεννημένους 14 Ιουλίου που θα πρέπει να κινούνται πιο προσεχτικά σε όλους τους τομείς. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν φαίνεται να έχετε και μεγάλη ενέργεια, επομένως κάντε κάτι χαλαρό: πηγαίντε για φαγητό μόνοι σας, χαζέψτε τις βιτρίνες ή αγοράστε προμήθειες για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο. Η διάθεση αυτή σας ακολουθεί όλη αυτή την εβδομάδα – είστε ευχαριστημένοι, ήσυχοι και με επίγνωση – κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική αποκάλυψη, του είδους που δεν μπορείτε να έχετε όταν περιβάλλεστε διαρκώς από φωνές και φασαρία. Το σαββατοκύριακο, βγαίνει στην επιφάνεια η πιο εκκεντρική πλευρά σας. Αν ενδιαφέρεστε για την κηπουρική του 17ου αιώνα, βρείτε βιβλία γι’ αυτό και διαβάστε τα – ή, μπορεί να ενδιαφέρεστε για κομήτες. Ή μουσική. Ό, τι κι αν είναι αυτό, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας κι απολαύστε το. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 είναι θετική για σας και σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Ένα αγαπημένο πρόσωπο ίσως χρειάζεται την υποστήριξή σας. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) θα σας δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας δυσκόλεψαν στο προηγούμενο διάστημα. Οι σημαντικές σχέσεις της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής, ενισχύονται. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας ωθεί να ασχοληθείτε ενδελεχώς με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος – και ειδικά αυτά που αφορούν και τρίτα μέρη. Εξετάστε κάθε παράμετρο πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) σας χαρίζει μια διάθεση ονειροπόλησης – έχετε τη δύναμη και τη ζωντάνια να παλέψετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) τονίζει τη γοητεία σας και φέρνει στην επιφάνεια τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας – ένα ταξίδι μπαίνει στο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) σας επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο και τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αν είστε σε σχέση, θα δείτε τα αισθήματα προς το ταίρι σας να δυναμώνουν και τη σχέση να εξελίσσεται με τις καλύτερες προοπτικές.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter