ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι εύκολο. Δύστροπη η Σελήνη από τον Αιγόκερω παίζει με την υπομονή σας και πιθανά το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό την Τετάρτη να φέρει ένα ξέσπασμα σε πολλούς. Όμως οι μέρες για πολλούς Καρκίνους δείχνουν εξαιρετικά καλές. Οι 26 ως και 29 Ιουνίου θα έχετε συναισθηματικές χαρές και κάποιοι θα έχετε τη δυνατότητα να ξαναζεστάνετε σχέσεις ή και να δημιουργήσετε μία νέα αν είστε μόνοι. Οι ίδιοι, μαζί με τους πιο τυχερούς γεννημένους στις 12 Ιουλίου, θα έχετε τύχη σε όλους τους τομείς και πιθανά μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα βελτιώσει ως τα τέλη του μήνα τον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε ώστε να είναι πιο λειτουργικός. Ακόμα, θα δώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι και τις ανάγκες των δικών σας ατόμων. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Το μυαλό σας εξακολουθεί να κινείται σε μεγάλες ταχύτητες, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η σκέψη σας είναι γρήγορα και η μνήμη σας ιδιαίτερα έντονη τη Δευτέρα – απλά, σιγουρευτείτε ότι σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αυτή η διανοητική δύναμη θα μπορούσε να μετατραπεί σε ακαταμάχητη γοητεία τη Δευτέρα το βράδι και να συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ώθηση στη γοητεία σας για να κοινωνικοποιηθείτε, ειδικά μέσα σε μεγάλες ομάδες. Οι άνθρωποι γύρω σας περιμένουν από σας να πάρετε το προβάδισμα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή κάντε μια έντονη έξοδο – χρειάζεται να αμφισβητήσετε τις προσδοκίες σας και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Το σαββατοκύριακο έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε οτιδήποτε. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) σας χαρίζει θετικότητα και καλή επικοινωνία. Είστε σε θέση να εκφράζεστε και να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας, χωρίς να δίνετε σημασία στις διαφωνίες που πιθανά να υπάρχουν. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) επηρεάζει τη σφαίρα της οικογένειας, φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κάποιες θετικές αλλαγές, για όλους. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) προκαλεί προβλήματα και βάζει σε δοκιμασία τις σχέσεις με κάποιους από τους αγαπημένους σας. Κάποιες από αυτές, αναγκαστικά, θα αναθεωρηθούν. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) εστιάζει σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, συναισθηματικά και πρακτικά, καθώς και σε περιουσιακά ζητήματα. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) επικεντρώνεται στο οικονομικό πεδίο και στη ρύθμιση κληρονομικών και/ή φορολογικών υποθέσεων. Η ανάμιξη κάποιων ατόμων στα οικονομικά σας ίσως να φέρει προβλήματα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) ενισχύει την ερωτική σας ζωή και προσφέρει ευκαιρίες για καινούρια ρομαντικά ανοίγματα. Εάν είστε σε σταθερή σχέση, θα ανανεώσετε τη σχέση σας με πολλούς τρόπους.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter