ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μα και η Σεληνιακή έκλειψη της Σελήνης της Τετάρτης  θα προβληματίσουν τις μέρες αυτές σχέσεις μα και συνεργασίες. Περισσότερο επηρεάζουν τους 14 Ιουλίου γεννημένους. Ωστόσο για άλλους , γεννημένους 5 ως και 13 του Ιουλίου οι μέρες θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο είτε συναισθηματικό , είτε υλικό κέρδος. Όμως για τους πολλούς η εβδομάδα είναι δύσκολη και σας δείχνει, ότι για κάθε τι που ζείτε και χαιρόσαστε πρέπει να πληρώσετε τίμημα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυσανάλογα βαρύ.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Στις 16/7 όταν η Πανσέληνος και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φωτίσει τον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κρίσιμα ζητήματα με κάποιο σημαντικό συνεργάτη ή στενό φίλο. Καλά θα κάνετε να μιλήσετε γι’ αυτά που πραγματικά αισθάνεστε και στη συνέχεια να δείτε πώς μπορείτε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες σας και τις δικές του. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 18/7 στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, σηματοδοτεί μια γλυκιά περίοδο για ρομαντισμό και χαλάρωση. Αν δείτε ότι βυθίζεστε σε ονειροπολήσεις, κανονίστε ένα ταξίδι ή κάποια άλλη αποκαλυπτική εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) πυροδοτεί εντάσεις και παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο (19-31/7) φέρνει στην επιφάνεια παράπονα και την αίσθηση ότι οι κοντινοί άνθρωποι δεν σας υποστηρίζουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) αυξάνει θεαματικά τη λάμψη και τη γοητεία σας – σας  δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σ’ αυτούς που αγαπάτε. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) ενισχύει τις καταναλωτικές σας τάσεις.  Κινηθείτε με προσοχή γιατί αυτό μπορεί να είναι αιτία προστριβών και παρεξηγήσεων με κοντινά σας άτομα.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) σας χαρίζει γλυκύτητα και τρυφερότητα που έλκουν σε μεγάλο βαθμό, όσους βρίσκονται κοντά σας. Επιπλέον  προκύπτουν ευκαιρίες για ανανέωση, πιθανά μέσα από κάποιο ταξίδι.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter