ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018 )

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη και με τον Ουρανό την Κυριακή θα βγάλουν  κόντρες σε μόνιμες συνεργασίες , δυσκολίες σε συνεταιρισμούς και διαφωνίες σε γάμους κυρίως των γεννημένων 11,12,και 17 Ιουλίου. Η Πέμπτη και η Παρασκευή δείχνουν πιο στρωτές ημέρες.  Ο Άρης  από  την Παρασκευή και μέχρι και τις 17 Μαρτίου περνά στον Τοξότη , για να σας  δραστηριοποιήσει ακόμα περισσότερο στον χώρο της δουλειάς , δίνοντας σε όσους διεκδικούν περισσότερες ευθύνες που θα σας κουράσουν αλλά τελικά και αναγνώριση που θα σας ικανοποιήσει. Τις μέρες αυτές ανοίγετε μία πόρτα ευκαιρίας για τους γεννημένους  13 Ιουλίου.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Αισθάνεστε σαν να είστε δύο άνθρωποι, στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Ο ένας από τους δυο έχει πολλή ενέργεια και έχει, επίσης, αναλάβει την αντιμετώπιση προβλημάτων που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με σας. Ο άλλος, ενδιαφέρεται βαθύτατα για τη δική σας εσωτερική κατάσταση, τους προσωπικούς σας στόχους και τα συναισθήματά σας. Το να βρεθεί μια ισορροπία είναι κάτι απαραίτητο, όπως αντιλαμβάνεστε. Μια μεγάλη αγορά καθορίζει τα μέσα της εβδομάδας – είναι αστείο το πώς ο αγώνας για την ισορροπία, μερικές φορές, περνάει μέσα από τη σπατάλη. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο με τους φίλους σας, θα εστιάσετε στα μικρά πράγματα και, γενικά, θα προσπαθήσετε να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) εστιάζει στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας. Έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε περισσότερο και πιο ουσιαστικά, αλλά ίσως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Πάντως, μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε δώρα και οικονομική βοήθεια από τρίτους. Επιπλέον, καλό θα είναι να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα οικονομικού περιεχομένου. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε ενδελεχώς με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος – και ειδικά αυτά που αφορούν και τρίτα μέρη. Εξετάστε κάθε παράμετρο πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) ενισχύει τη γοητεία σας και σηματοδοτεί μια δυναμική και δημιουργική περίοδο, γεμάτη έρωτα και πάθος. Ο Άρης στον Τοξότη (27-31/1) επηρεάζει την επαγγελματική σας ζωή, προσθέτοντας κι άλλες ευθύνες, σ’ αυτές που ήδη υπάρχουν. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter