ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετή ένταση. Από την Τρίτη με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και την στάση του Ερμή θα υπάρχουν μπερδέματα σε συζητήσεις και μετακινήσεις, άλλα θα λέτε και άλλα θα καταλαβαίνουν ενώ καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι σε ότι ακούτε. Παράλληλα , οι αναβολές σε προγραμματισμένα είναι δεδομένες. Η Τετάρτη μπορεί να βγάλει απρόσμενα έξοδα ενώ η πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σας δείχνει πως πρέπει να κάνετε προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε μετέωροι μόλις τελειώσουν τα στηρίγματα που έχετε. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, καλό θα είναι να μην αντιδράτε υπερβολικά. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας επιφυλάσσουν συναισθηματικές προκλήσεις, που οφείλονται σ’ αυτή την εξαιρετικά ευαίσθητη πνευματική κατάσταση. Εάν μπορέσετε να μείνετε ήρεμοι, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρετε μια χαρά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για να βγείτε έξω. Είστε πολύ γοητευτικοί τώρα για να μείνετε σπίτι – εκτός, φυσικά, αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο πάρτι. Από την Παρασκευή και για τις επόμενες δυο μέρες, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε από το καβούκι σας – προχωρήστε δυναμικά και απολαύστε τις έντονες στιγμές που σας χαρίζονται. Την Κυριακή, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 επηρεάζει, κυρίως, τον τομέα των οικονομικών – καλό θα είναι να αποφύγετε τα δάνεια και να κρατάτε αποστάσεις ανάμεσα στα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) σας χαρίζει ηρεμία και διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα κάνοντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αγοράς. Φυσικά, φροντίστε πρώτα να κάνετε μια καλή έρευνα. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) ασχολείται με τα οικονομικά σας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο σχετικών συζητήσεων που θα έχει σαν αποτέλεσμα να δεχτείτε βοήθεια από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και μαζί του ξεκινούν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) επηρεάζει την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες σας και τη φήμη σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τη ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter