ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Σε μία περίοδο εσωστρέφειας που δεν θέλετε να μοιράζεστε με τους άλλους σκέψεις και συναισθήματα, το πέρασμα που θα κάνει ο  Ερμής από την Πέμπτη στο δικό σας ζώδιο και ως τις αρχές του Αυγούστου θα βοηθήσει αυτήν την εβδομάδα εσάς των πρώτων 4 ημερών και μετά τους υπόλοιπους  να προχωρήσετε σε μία συμφωνία ή να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να τραβήξετε ένα διαφορετικό δρόμο αντιμετώπισης ενός θέματος σε σχέση με την μέχρι τώρα επαγγελματική σας λειτουργεία.  Οι 30/6ου ως και 5 /7ου θα είστε περισσότερο μαχητικοί και θα μπορέσετε να επιβάλετε τους όρους σας. Για όλους Δευτέρα ως και το μεσημέρι της Τετάρτης το πιο αποδοτικό διάστημα του 7ημέρου.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Η επιθυμία σας να ψάξετε, να συνδεθείτε και να ανταλλάξετε μηνύματα με συναδέλφους, φίλους κι αγαπημένους είναι ιδιαίτερα έντονη, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο ζώδιό σας, από τις 28 Μαΐου.  Κι αν υπάρχει μια πρόταση που τη σκέφτεστε καιρό (ή θέλετε να προετοιμαστείτε για κάτι), τώρα έχετε την ευκαιρία να τη διατυπώσετε γραπτά ή να την αναλύσετε σε μια παρουσίαση. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να επωφεληθείτε απ’ τις νέες ευκαιρίες που υπάρχουν, πριν τις 18 Ιουνίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας.  Και στις 31 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών: είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια βαθιά, ανατρεπτική συζήτηση με το ταίρι σας ή ένα στενό φίλο, που θα βελτιώσει  αισθητά τη σχέση σας. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) δημιουργεί ένα παρασκήνιο, μέσα από το οποίο θα σας έρθουν καινούριες πληροφορίες – καλό θα είναι βέβαια, να κινηθείτε με προσοχή. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) προκαλεί εμπόδια στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Νιώθετε αβέβαιοι και μπερδεμένοι και είναι πιθανό να κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις στα αισθηματικά σας. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο – τα συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που σας βασανίζουν, τον τελευταίο καιρό, ενισχύονται. Ωστόσο, το ότι τα συνειδητοποιείτε είναι το πρώτο βήμα για να τα ξεπεράσετε. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας χαρίζει αισιοδοξία και ενέργεια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κυνηγήσετε το όνειρά σας – πιστέψτε στον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας!

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter