ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Ταύρου σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσαν να δημιουργηθούν φιλίες με άτομα που θα τα νιώθετε σαν οικογένεια. Άτομα που μπορούν είτε να μεσολαβήσουν υπέρ σας είτε να κάνουν για εσάς πράγματα που βοηθούν τα σχέδια ή και τις φιλοδοξίες σας. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που μπορείτε να γίνετε εξαιρετικά συμπαθείς στους άλλους. Ο Άρης από το ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς και φιλόδοξους, ενώ η πολύ καλή για εσάς πανσέληνος θα βοηθήσει να πάρετε και να δώσετε συναίσθημα αυτόν τον καιρό. Παρασκευή και Σάββατο δείχνουν πολύ καλές μέρες για όλους.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο και ίσως θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε, επειδή αρχίζει να γίνεται απαιτητικός. Σας αποσπά την προσοχή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη η άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων είναι ο τρόπος για να τα καταφέρετε. Υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε αμηχανία; Μην το αγνοήσετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά η πρόκληση είναι να κάνετε και τους άλλους να αντιμετωπίσουν άμεσα τα προβλήματα, όπως εσείς. Προσπαθήστε να τους κάνετε να συνδεθούν μεταξύ τους, αντί να είναι απομονωμένοι και πείτε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε κουραστεί από τους άλλους και ίσως θέλετε να τελειώσετε την εβδομάδα με πίτσα και ταινία. Η Κυριακή, ωστόσο, θα είναι αρκετά έντονη. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με τους φίλους σας – σας περιμένουν όμορφες στιγμές, καθώς και συναρπαστικές ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) εμπλουτίζει την κοινωνική σας πραγματικότητα και απολαμβάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) ενεργοποιείται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποια άτομα κύρους του επαγγελματικού ή του κοινωνικού σας κύκλου έλκονται από σας και προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, γι’ άλλη μια φορά, πόσο καλούς και βοηθητικούς φίλους έχετε. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) μειώνει αρκετά την αυτοπεποίθησή σας κι έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Όμως, μερικές φορές, σας παρασύρει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που μόνο βοηθητικές δεν είναι. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 επηρεάζει την αισθηματική σας πραγματικότητα – η σκέψη σας ταξιδεύει στο παρελθόν, σε μια ερωτική σχέση που υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για σας. Ωστόσο, ένα νέο ειδύλλιο δεν είναι απίθανο να προκύψει.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter