ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στους Διδύμους και  βοηθά να κατασιγάσουν κάποιες ανησυχίες σας, να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά. Παράλληλα θα υπάρχουν στιγμές που θα επιζητάτε την απομόνωση από τον πολύ τον κόσμο, θα χρειάζεστε τον χώρο σας και την ηρεμία σας. Την καλή για όλα τα ζώδια Πέμπτη αποφύγετε καυγάδες με σύντροφο ή συνεργάτες ειδικά οι γεννημένοι 13/7ου που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Oι γεννημένοι  11 και 12/7ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε και την δυνατότητα να δείτε εκ νέου μία πρόταση που δείχνει να έχει προοπτικές. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Κάποιος θέλει να δώσετε τα χέρια για να επιβεβαιώσετε μια συμφωνία τη Δευτέρα, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε τα χέρια σταθερά στις τσέπες σας – δηλαδή, να αποφύγετε τη συμφωνία. Μην δεσμευτείτε σε τίποτα, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείτε ότι αυτή η συμφωνία είναι προς όφελός σας. Περάστε την Τρίτη και την Τετάρτη, κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας – φαγητό, μουσική, βιβλία, βόλτες – και ζυγίστε τις επιλογές σας. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αν δεν θέλετε να βγείτε έξω με κάποιο φίλο, απλά να του το πείτε. Το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν είναι απαραίτητο να βαρεθείτε. Θα απολαύσετε περισσότερο μια έξυπνη ανατρεπτική ταινία, παρά μια κλασσική και προβλέψιμη. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, γι’ άλλη μια φορά, πόσο καλούς και βοηθητικούς φίλους έχετε. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) δημιουργεί ένα είδος εσωστρέφειας και μια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Κάποια μυστικά ζητούν να βγουν στην επιφάνεια. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) και φέρνει στην επιφάνεια καινούριες δυνατότητες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Βέβαια, ίσως οι δυνατότητες αυτές να μην σας ενδιαφέρουν απόλυτα, αλλά καλά θα κάνετε να τις εξετάσετε προσεκτικά, πριν συνεχίσετε. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) εμπλουτίζει την κοινωνική σας πραγματικότητα και απολαμβάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο. Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) φέρνει ένα είδος έντασης στη σχέση με το σύντροφό σας ή ένα σημαντικό συνεργάτη. Οι συζητήσεις που γίνονται, συχνά οδηγούν σε διαφωνίες, γεγονός που προκαλεί περισσότερα προβλήματα. Καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter