ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Εσείς του Ιουνίου έχετε μια καλή και αποδοτική εβδομάδα και σε συναισθηματικά και σε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα κάνει πιο όμορφους τους χώρους που ζείτε και αυτό μπορεί και να οφείλετε στον ερχομό ή την παρουσία ενός αγαπημένου ατόμου. Το δύσκολο Σάββατο μην αφήσετε την κτητικότατα να δημιουργήσει τριβές στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας και μην παρασύρεστε σε έξοδα που θα μετανιώσετε για αυτά.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Εάν έχετε καθυστερήσει να αντιμετωπίσετε ένα συναισθηματικό ζήτημα με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως θα πρέπει τελικά να κάνετε αυτή την απαραίτητη βαθιά συζήτηση από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής. Ενισχύοντας την ενέργειά σας – και ίσως, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και βελτιώνοντάς την – οι οικογενειακοί δεσμοί μπορούν να αποδειχθούν αναμφισβήτητα, ισχυρά θεραπευτικοί. Στη συνέχεια, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης (31/10), θα σκεφτείτε το ρόλο σας στις διάφορες ομάδες της ζωής σας – με τους συναδέλφους, με τους γείτονες, με τους φίλους. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες ομαδικές εμπειρίες είναι βασικές για την ευτυχία και την ευημερία σας και θέλετε να τις καλλιεργήσετε και να τις βελτιώσετε, γεγονός που θα αναβαθμίσει τη συναισθηματική και κοινωνική σας ευεξία. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό (13-28/10) και ίσως χρειαστεί να υπαναχωρήσετε σε θέματα που νομίζατε ότι είχαν κλείσει οριστικά. Κινηθείτε με μικρά και προσεκτικά βήματα. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) θα βάλει στο προσκήνιο τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, καθώς και την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας. Βρίσκεστε σε μία υπερδιέγερση που εκδηλώνεται με ενθουσιασμό και επινοητικότητα. Σας περιμένουν ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με φίλους. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) σας φέρνει ηρεμία και διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο και πιο ουσιαστικά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (28/10-20/11) ενισχύει τη βελτίωση των οικογενειακών σχέσεων και σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε περισσότερο τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) επηρεάζει τη διάθεσή σας μάλλον αρνητικά. Είναι μια περίοδος που θα βασιστείτε πολύ στο περιβάλλον σας, αλλά είναι πιθανό να είστε κάπως επιθετικοί με τους αγαπημένους σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter