ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας για εσάς ,με  πολλές συζητήσεις και μηνύματα ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ή να τα πείτε και με ανθρώπους β συγγένειας που  είχατε για κάποιο λόγο καιρό να βρεθείτε. Ακόμα  αυτόν τον καιρό θα έχετε αιτίες για συχνές μετακινήσεις, ίσως και συχνά μικρά ταξίδια και κάποιοι πιθανά να πετύχετε μία συμφωνία- συμβόλαιο. Η Πέμπτη είναι η μόνη δύσκολη μέρα της εβδομάδας κατά την διάρκεια της οποίας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στον επαγγελματικό χώρο αν θέλετε να αποφύγετε συγκρούσεις που θα μπορούσαν να φέρουν ένα τέλος σε κάτι.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Η αρχή της εβδομάδας αφορά την ανανέωση. Μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις γιατί ενδέχεται να διαταράξετε τη διαδικασία. Την Τρίτη ή την Τετάρτη μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, όσο ξαφνικό κι αν είναι. Μετά από μια μεγάλη διαδικασία που προσπαθούσατε να βρείτε τι ακριβώς θέλετε, ήρθε η ώρα να το κυνηγήσετε και να το αποκτήσετε Βάλτε όλα τα θέματά σας σε σειρά και βεβαιωθείτε, ειδικά την Πέμπτη και την Παρασκευή, ότι η φήμη σας παραμένει στην κορυφή. Στο τέλος της εβδομάδας θα εκπλαγείτε από αυτό που έχετε πετύχει. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνεται η δυνατότητα να επενδύσετε σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Καλό θα είναι, όμως, να κινείστε με προσοχή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) βελτιώνει θεαματικά την επικοινωνία και τις σχέσεις με φίλους και συγγενείς. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη, τολμηρή και θα σας φέρει κοντά σε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες, Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) σταδιακά αποκαθιστά τις βλάβες που προκάλεσε στην επικοινωνία, την περίοδο της αναδρομής του. Η κρίση σας οξύνεται και σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις που είχατε αναβάλλει το προηγούμενο διάστημα. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) φέρνει στην επιφάνεια, οικονομικά προβλήματα που σας ανησυχούν αρκετά – το καλό είναι ότι έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεται για να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας ζωή και στην προώθηση σημαντικών στόχων εξέλιξης. Ωστόσο, καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας, για να μην εξαντληθείτε.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter