ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Τόσο το γύρισμα του Ερμή στον Ζυγό όσο και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα επιδράσουν θετικά σε ό,τι αφορά την καλυτέρευση σχέσεων και συνεργασιών. Όμως η αρνητική Πανσέληνος και η αρνητική κόντρα του Ήλιου με τον Ουρανό δίνουν ανατρεπτικά οικονομικά στοιχεία στο κλείσιμο του μήνα, έξοδα ή απώλειες που προβληματίζουν.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Ο προσωπικός χρόνος με το ταίρι σας ή κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, όταν η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου. Επειδή ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, μπορεί να σας φανεί συναρπαστικό να ξαναζήσετε ένα ταξίδι που είχατε απολαύσει στο παρελθόν. Στη συνέχεια, στις 31 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, μπορεί να σκέφτεστε πώς μπορείτε να τροποποιήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να ταιριάζουν καλύτερα με τις βασικές αξίες και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Εάν πιστεύετε ότι η επένδυση του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων σας αξίζει τον κόπο, αυτή τη στιγμή θα μπορούσατε να πάρετε ένα ρίσκο. Απλά να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) προκαλεί εμπόδια στον τομέα των οικονομικών. Οι συναλλαγές σας αυτό το διάστημα γίνονται με αρκετές δυσκολίες. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) σας υπενθυμίζει – ίσως, κάπως πιεστικά – τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι σε τρίτα μέρη. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) βελτιώνει αισθητά την επαγγελματική σας κατάσταση και ενδέχεται να δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν. Επιπλέον, είναι ένα καλό διάστημα για να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας (9/9-14/11) θα δεχτείτε μια έκρηξη ενέργειας, που όμως δεν θα χρησιμοποιήσετε σωστά. Πιθανά να νιώσετε εξαντλημένοι και τότε θα γίνετε επιθετικοί.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter