ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Ένα άνοιγμα που έχει σημασία χαρίζει το εφταήμερο στους γεννημένους στις 21/4ου. Αναστάτωση, νεύρα και διασπάσεις φέρνουν οι μέρες στους γεννημένους την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Η στάση μα και ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής την εβδομάδα αυτήν, θα σας θυμίσει αιτίες που σας έχουν θυμώσει και οι γεννημένοι 2 και 3 Απριλίου θα νιώσετε την ανάγκη να αναμετρηθείτε λεκτικά με άτομα που σας έχουν ενοχλήσει ή αδικήσει. Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας αναγκάσει να ψαχτείτε πολύ μέχρι τα τέλη της χρονιάς και πιθανά να μετριάσετε τον πολύ εγωισμό σας που γίνεται αιτία συχνά να χαλά το κλίμα σε σχέσεις σας. Δευτέρα και Τρίτη αποφύγετε ενδοοικογενειακές κόντρες. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Ο ενθουσιασμός σας έχει μια έντονη επίδραση στον κόσμο που σας περιβάλλει, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνθρωποι γύρω σας, σας καλοδέχονται όπου και αν βρεθείτε. Στα μέσα της εβδομάδας, όλα κινούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας – η πρόοδος είναι αναμενόμενη, αλλά φροντίστε να μην βιάζεστε. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ιδιαίτερα όμορφες μέρες και με μεγάλη δόση γλυκύτητας – συνεχίστε να μη βιάζεστε! Σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς της επιμονής σας. Το Σάββατο και η Κυριακή – συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες – θα κυλήσουν απίστευτα γρήγορα. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) σας ενθαρρύνει να δείτε τα πράγματα με πιο αισιόδοξη κι ανάλαφρη ματιά, έτσι ώστε να μην κινδυνεύετε από εκνευρισμούς κα εντάσεις. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη στις 16/11 (16-30/11) και θα φέρει μαζί του τις γνωστές παρανοήσεις της περιόδου. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) επικεντρώνει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν οικονομικές ή κληρονομικές διαφορές. Υπάρχει μία πίεση για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) οι προσπάθειες που κάνετε για να πλησιάσετε ένα σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας ζωής είναι δύσκολο να αποδώσουν. Κάντε υπομονή μέχρι την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την ανάγκη σας για πιο ουσιαστική επαφή με τους αγαπημένους σας. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) βγάζει στην επιφάνεια τη διάθεσή σας να βγείτε, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) αλλάζει το κλίμα και σας φέρνει ένα είδος αδράνειας και αδιαφορίας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αποφύγετε τις βλαβερές συνήθειες.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter