ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Το ξεκίνημα του 7ημέρου είναι θετικό για όλους και μπορείτε να κάνετε με ευκολία τις δουλειές και με θετικά αποτελέσματα τις όποιες επαφές σας. Σε αυτά βοηθά ο Ερμής με το πέρασμα του  στον Ζυγό που θα κάνει αρμονικές και αποτελεσματικές  τις συνεννοήσεις σας με άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι. Ακόμα το πέρασμα της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο θα δώσει μία συντροφική περίοδο που θα ζωντανέψει τις σχέσεις σας μα και θα κάνει περισσότερο θετικούς τους άλλους απέναντι στα αιτήματά σας.  Πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές και με πιθανότητες να δεχθείτε μία σοβαρή πρόταση θα είστε οι γεννημένοι 6και 7 Απριλίου.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ταράξετε λιγάκι τα νερά της καθημερινότητας και των εσόδων σας, στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν η συναισθηματική Σελήνη βρεθεί σε σύνοδο με τον επαναστάτη Ουρανό στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Η τάση σας να προσπαθείτε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες μόνοι σας  είναι ισχυρότερη απ’ ό, τι συνήθως, καθώς έχετε την αίσθηση ότι αν δεν κάνετε την κίνησή σας τώρα, θα υπάρξουν προβλήματα αργότερα. Συγκεντρώστε πληροφορίες και γεγονότα πριν καταπιαστείτε με ένα εντελώς νέο εγχείρημα.  Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, της συντροφικότητας και των συνεργασιών – εμπνέοντάς σας να περάσετε χρόνο με το πιο κοντινό κι αγαπημένο σας πρόσωπο. Επιπλέον, η όψη αυτή σας χαρίζει ελκυστικότητα και γοητεία. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) επικεντρώνεται στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για συζητήσεις μεταξύ σας, αλλά τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) εστιάζει στην ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την υγεία ή τις καθημερινές σας συνήθειες.  Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) σας χαρίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάποια δύσκολα επαγγελματικά θέματα. Σχετικά με κάποιο πρόβλημα υγείας που πιθανά σας απασχολούν, είναι πιθανό να στραφείτε σε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και τις ανάγκες  του. Είναι κατανοητό ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, αλλά θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τη σχέση σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter