ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα με πολλές και δύσκολες όψεις.  Την Τρίτη αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαπατηθείτε ενώ την Τετάρτη κάποιος αγαπημένος σας θα ξεπεράσει τα όρια δημιουργώντας σας εκνευρισμό. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους διότι η πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης θα μεγεθύνει συναισθηματικές παρεξηγήσεις και ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί ασυνεννοησίες και μπερδέματα . Το Σ/κ φαίνεται αρκετά καλό για όλους. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ένα τεράστιο κύμα ενέργειας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη είστε πραγματικά πρωτοπόροι, ανοίγετε με τόλμη καινούριους δρόμους και συναντάτε καινούριους ανθρώπους παντού. Αυτή η δράση θα υποχωρήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις μπλοκάρουν το δρόμο σας. Για να τα καταφέρετε θα χρειαστεί να είστε ευέλικτοι και υπομονετικοί. Την Παρασκευή και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου νιώθετε σαν να δουλεύετε σε τηλεφωνικό κέντρο, μεταφέροντας τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα παρόμοια. Μπορείτε να επικοινωνείτε ξεκάθαρα και γρήγορα όσο ποτέ πριν αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την ικανότητα με τρόπο που να σας ωφελήσει. Την Κυριακή το βράδι, βγάλτε από μέσα σας κάτι που σας βαραίνει. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 σας κάνει να θέλετε να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε για όλα όσα σκέφτεστε, αλλά ο τρόπος σας μπορεί να είναι εντελώς ακατάλληλος και να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) βελτιώνει αισθητά την επαγγελματική σας κατάσταση και ενδέχεται να δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν. Επιπλέον, είναι ένα καλό διάστημα για να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) σας προσδίδει μαγνητισμό και λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) σας χαρίζει γοητεία και ευφράδεια ώστε να διασκεδάσετε έντονα, χωρίς ωστόσο να παραμελήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και αυξάνει τις πιθανότητες καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων με τους αγαπημένους σας. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) σας χαρίζει ενθουσιασμό και ενέργεια για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά και να ξεκινήσετε μια καινούρια ομαδική δραστηριότητα με τους φίλους σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter