ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Η εβδομάδα ξεκινά με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σας ευχαριστούν αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μια δύσκολη μέρα έχει η εβδομάδα αυτή και είναι η Τετάρτη που γενικά κρύβει εντάσεις και εύκολα γεννά προστριβές με κοντινά σας άτομα. Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές και όχι μόνο συζητήσεις ενώ το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα κάνουν αρμονικές και αποτελεσματικές τις συνεννοήσεις σας με άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι ενώ είναι εύκολο να λυθούν παρεξηγήσεις αφού οι άλλοι φαίνονται θετικοί και πρόθυμοι να σας ακούσουν. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Η εβδομάδα σας θα πρέπει να ξεκινήσει εκρηκτικά – με ένα θετικό τρόπο! Η Δευτέρα ταιριάζει απόλυτα στο περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς βρίσκετε συναρπαστικές κι απρόσμενες ευκαιρίες να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ωστόσο, ο ρυθμός σας θα επιβραδυνθεί από τη Δευτέρα το βράδι και μέχρι την Τετάρτη. Θα χρειαστεί να βασιστείτε στη μεγάλη σας γοητεία κι όχι στην αποφασιστικότητά σας, για να κάνετε τα πράγματα να προχωρήσουν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται μια αναταραχή στην επικοινωνία – διαπροσωπικά, στο τηλέφωνο ή μέσω email. Θα πρέπει να σκέφτεστε γρήγορα για να προλάβετε. Το σαββατοκύριακο πάρτε μια ανάσα απ’ το άγχος σας, περνώντας χρόνο με την οικογένεια. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) σας βοηθάει να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε και να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε παρεξήγηση ή πρόβλημα προέκυψε το προηγούμενο διάστημα. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) επικεντρώνεται στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας. Υπάρχουν ευκαιρίες για συζητήσεις μεταξύ σας, αλλά τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) εστιάζει στην επιθυμία σας να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα, ζητήματα υγείας ή τις καθημερινές σας συνήθειες. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) φωτίζει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές πτυχές, μιας στενής σχέσης της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) βγάζει στην επιφάνεια τη διάθεσή σας να βγείτε, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να λάμψετε και να γοητεύσετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην παρασύρεστε σε οικονομικές ατασθαλίες.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter