ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Με  οικογενειακά θέματα θα ασχοληθείτε  στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που δείχνει να αποκτά ενδιαφέρον και να σας ανεβάζει την διάθεση από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το μεσημέρι της Παρασκευής που είναι και το πιο θετικό διάστημα για όλους. Οι 5 ως και 9 Απριλίου θα μιλήσετε ξανά με άτομα που είχατε χαθεί και εσείς των 4 πρώτων και 4 τελευταίων  ημερών του ζωδίου, θα δεχθείτε πιθανά μία ευχάριστη πρόσκληση. Ο Ερμής από τον Καρκίνο που περνά την Πέμπτη και ως τις αρχές του Αυγούστου θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες διορθώσεις σε θέματα τεχνικής φύσης κυρίως στο σπίτι σας

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 25 Μαΐου η διαισθητική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον δυναμικό Άρη στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας: ο χρόνος που αφιερώνετε απολαμβάνοντας ήρεμες δραστηριότητες – όπως ο διαλογισμός ή οι ειλικρινείς συζητήσεις – μπορεί να σας δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Αυτό, θα φέρει στη ζωή σας μια πιο ήπια προσέγγιση, αλλά μπορεί να ωφελήσει το μυαλό, το σώμα, την ψυχή και τις σχέσεις σας. Κι από τις 28 Μαΐου ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής και η ψυχική σας ενέργεια επικεντρώνεται σε θέματα που ενισχύουν τα συναισθήματα ασφάλειας και προστασίας των αγαπημένων σας, καθώς ψάχνετε τρόπους που θα κάνουν την ζωή της οικογένειας ακόμα πιο άνετη κι ευχάριστη. Απλά, φροντίστε να υπογράψετε οποιαδήποτε σύμβαση, πριν ο  Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιουνίου. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) ευνοεί τις μετακινήσεις και κάνει αυτό το διάστημα κατάλληλο για να συζητήσετε και να υπογράψετε συμβόλαια. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) οι προσπάθειες που κάνετε για να πλησιάσετε ένα σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας ζωής είναι δύσκολο να αποδώσουν. Κάντε υπομονή μέχρι την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) βάζει στο προσκήνιο ζητήματα που σας προβλημάτισαν την προηγούμενη περίοδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε να ευνοηθούν τα ταξίδια, η εκπαίδευση και η επικοινωνία. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας φέρνει ένα είδος αδράνειας και αδιαφορίας. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αποφύγετε τις βλαβερές συνήθειες.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter