ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Οι μέρες αυτές μπορούν να θεωρηθούν και οι πιο δύσκολες μέρες του Ιουνίου. Η έκλειψη της Τετάρτης μπορεί και φέρνει οικογενειακής φύσεως αναστάτωση, όμως και οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δίνουν οικογενειακές και συντροφικές δυσκολίες ή και κόντρες που εύκολα μπορούν να πάρουν διαστάσεις ρήξης . Όμως οι μέρες δίνουν και χαρά , επιστροφές ατόμων από το χθες, επανασυνδέσεις και ευχάριστα αναπάντεχα ιδιαίτερα σε εσάς των 3 πρώτων ημερών του ζωδίου ,που μπορείτε να έχετε δώρα μα και συναισθηματικά κέρδη τις μέρες αυτές.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Στις 16/7 η Πανσέληνος και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω πέφτει στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και ξεσηκώνει την επαγγελματική σας πορεία με έναν ουσιαστικό τρόπο. Θα θελήσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, να πάρετε αναγνώριση – νιώθετε  ότι είστε σε θέση να εξηγήσετε τα σχέδιά σας στους προϊσταμένους σας ή να αξιοποιήσετε κάποιο σημαντικό έργο. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας! Στη συνέχεια, από τις 19 έως τις 31/7 ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο θα κινηθεί στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, μια οικογενειακή συνάντηση ή μια επανεξέταση συναισθηματικών θεμάτων, έτσι ώστε να μπορέσετε να συνεργαστείτε για να βρείτε πώς θα προχωρήσετε. Το κλειδί για να πάνε όλα καλά είναι να είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να τα εκφράζετε. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) αυξάνει τις πιθανότητες καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων με τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) σας κινητοποιεί ώστε να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο στο χώρο σας, όσο και στις σχέσεις σας. Βέβαια, τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) κάνει αυτό το διάστημα ιδιαίτερα δημιουργικό και παραγωγικό. Επιπλέον, ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές σας και σας δίνει ώθηση για να ασχοληθείτε με ζωηρές, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) φέρνει στην επιφάνεια τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με την πορεία της οικογενειακής σας ζωής. Επίσης, ενισχύει την ενασχόλησή σας με θέματα ακίνητης περιουσίας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter