ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Η Αφροδίτη από την νέα της θέση, θα φροντίσει όλοι να έχετε πιο λίγο άγχος και κάποιες καλύτερες οικονομικές απολαβές. Πιθανά, από την Τετάρτη  και μετά, η παρουσία της στον  2ο φυσικό σας οίκο,  θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα, ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση. Ως την Τετάρτη, τύχη συναισθηματική αλλά και οικονομική θα έχετε οι 17,18 και 19 Απριλίου. Όμως ο Άρης θα δώσει λόγους έντασης στον οικογενειακό σας χώρο και στα τέλη της εβδομάδας θα ενοχλήσει εσάς των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου. Η πανσέληνος γεννά καχυποψία και αυξάνει την κτητικότητα σας.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Οι προετοιμασίες έχουν γίνει. Όλα είναι έτοιμα και σας περιμένουν να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και που απολαμβάνετε. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε κάποια βοήθεια όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αλλά ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω σας, για να βοηθήσουν. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί την Τρίτη, προσπαθήσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας – να είστε προσγειωμένοι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η επιμονή σας ανταμείβεται σε μεγάλο βαθμό – και η αναγνώριση που θα δεχτείτε θα σας χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση. Τα πράγματα αλλάζουν λίγο την Παρασκευή, αφού το τέλος της εβδομάδας θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις. Μην ανησυχείτε – είναι μικρές, σε σχέση με τις επιτυχίες σας. Η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης και ανατροφοδότησης. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) θα επιδράσει στο πεδίο των οικονομικών – υπάρχουν πολλές δυνατότητες για συζητήσεις σχετικά με τη βελτίωση των εσόδων σας. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) φέρνει στην επιφάνεια, οικονομικά προβλήματα που σας ανησυχούν αρκετά – το καλό είναι ότι έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεται για να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή – υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούρια άτομα. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ειδυλλίου – φροντίστε να είστε ανοιχτοί απέναντι στους άλλους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνεται η δυνατότητα να επενδύσετε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Γίνονται πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα, να μη βιάζεστε και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) θα σας επηρεάσει κάπως αρνητικά – η ενέργειά σας μειώνεται, ενώ αντίθετα οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις, ειδικά με πρόσωπα εξουσίας. Να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 σας εφιστά την προσοχή στον τρόπο που η διαχείριση των οικονομικών σας επιδρά σε σημαντικές σας σχέσεις. Καλό θα ήταν να κρατάτε αποστάσεις μεταξύ αυτών των δυο.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter