ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς από την Τρίτη και οι επόμενες 30 ημέρες είναι κατάλληλες για να βρείτε εσωτερικές ισορροπίες και να ορίσετε προτεραιότητες. Είναι σημαντικό να κινήστε σε χαλαρούς ρυθμούς και να κερδίζετε χρόνο για ξεκούραση καθώς πιθανά τώρα να σας βγει η κούραση μίας προσπάθειάς σας. Η Πανσέληνος σας δείχνει ότι στην δουλεία πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους της όποιας αντιπαράθεσης και να δώσετε περισσότερη προσοχή. Τις μέρες αυτές τύχη θα έχουν οι 10/4ου σε όλους τους τομείς. Η Αφροδίτη σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα δείχνουν πως όλα μπορούν σε μία στιγμή να ανατραπούν και ένα λάθος μία κακή στιγμή ή μία αρνητική συγκυρία μπορεί να φέρει και σχέσεις και συνεργασίες σε αδιέξοδο, η και να βγάλουν ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται ρεαλιστική αντιμετώπιση. Πιο προσεχτικοί να είστε οι 12/4ου. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ένα ραντεβού σε μια περίεργη τοποθεσία σας ενθουσιάζει, στην αρχή της εβδομάδας – νιώθετε λιγάκι σαν ήρωας σε νουάρ ταινία ή σαν δημοσιογράφος σε εξωτική αποστολή! Ο κόσμος γύρω σας είναι όμορφος κι οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους έντονες. Αυτή η ενέργεια σας ακολουθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, που θα προσπαθήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Την Παρασκευή μπορεί να χρησιμοποιήσετε κάποιον για να πετύχετε κάτι που θέλετε – σιγουρευτείτε ότι θα ωφεληθεί και το άτομο αυτό, από τη συμφωνία που θα κάνετε. Το σαββατοκύριακο, μετά από μια επιτυχημένη εβδομάδα, η προσοχή σας θα στραφεί σε ακόμα μεγαλύτερους στόχους. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 τονίζει τις ανησυχίες σας, σχετικά με κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο επαγγελματικό περιβάλλον. Τα πράγματα τρέχουν και, μάλλον, δυσκολεύεστε να τα ακολουθήσετε. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) θα επηρεάσει το πεδίο των οικονομικών σας και υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια επιτυχημένη συναλλαγή, με άμεσα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, περιορίστε τις καταναλωτικές σας τάσεις και κινηθείτε με προσοχή. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα των φιλικών σας σχέσεων. Οι κοινωνικές αναζητήσεις που υπάρχουν μέσα σας συνδυάζονται αρμονικά με αυτές των φίλων σας και μπορεί να εκφραστούν μέσα από κάποια κοινή δράση. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα ευνοήσει τη δημιουργία ενός παρασκηνίου. Η επικοινωνία γίνεται χωρίς πολλά λόγια και κινήσεις. Κινηθείτε με προσοχή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) δίνει έμφαση στην αφοσίωση και τη δέσμευση που έχετε για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής. Ωστόσο, κάτι φαίνεται να σας εμποδίζει να προχωρήσετε όπως θα θέλατε.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter