ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018 )

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22.01.18 έως 28.01.18

  Δύσκολες πλανητικά οι μέρες της εβδομάδας που τις χαρακτηρίζουν έτσι οι όψεις  του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και με τον Ουρανό την Κυριακή και δίνουν νευρικότητα συχνές ρίξεις και δυσκολίες συνεννόησης . Όμως το θετικό για εσάς πέρασμα  του Άρη στον δυναμικό Τοξότη από την Παρασκευή  θα αφυπνίσει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να βλέπετε πολύπλευρα το κάθε θέμα που προκύπτει  και θα σας κάνει πιο εύστοχους στις επιθετικές σας διεκδικήσεις μέχρι και τις 17 Μαρτίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα. Επίσης θα ευνοήσει ταξίδια καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβόλαια, συνεργασίες, συμφωνίες.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Πάρτε μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε λίγο και εξηγήστε τι συμβαίνει, σε κάποιον που ενδιαφέρεται. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τη Δευτέρα για να ανακουφίσετε αυτή την τρελή ένταση που νιώθετε. Την Τρίτη μπορεί να ακούσετε κάποια πράγματα από κάποιον (πιθανά από ένα μέλος της οικογένειας) που θα κλιμακώσουν την ένταση που ήδη υπάρχει στην εβδομάδα, με εντελώς καινούριο τρόπο. Πάρτε πάλι βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε. Μέχρι την Τετάρτη αυτές οι καταστάσεις θα έχουν ξεπεραστεί. Η Πέμπτη θα είναι μια εξαιρετική μέρα – ενέργεια, δύναμη και ανταγωνισμός θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Παρασκευή θα σας βρει ιδιαίτερα απασχολημένους με την επαγγελματική σας ζωή, αλλά το σαββατοκύριακο βρίσκεται μπροστά σας – και θα είναι στ’ αλήθεια μοναδικό! Την Κυριακή, δώστε όλη σας την προσοχή σε ένα άτομο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, προκαλώντας έντονη την ανάγκη για σχετικές συζητήσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) ενισχύει και εμπλουτίζει την κοινωνική σας ζωή, εμφανίζοντας ευκαιρίες για να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) έρχεται για να τονίσει τη σημαντικότητα των φιλικών σας σχέσεων. Οι κοινωνικές αναζητήσεις που υπάρχουν μέσα σας συνδυάζονται αρμονικά με αυτές των φίλων σου και μπορεί να εκφραστούν μέσα από κάποια κοινή δράση. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) από τη μια μεριά ξυπνά το πάθος και την ερωτική σας διάθεση, αλλά από την άλλη επιδρά στα οικονομικά σας. Δέχεστε αρκετή πίεση για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν και τρίτα μέρη. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (27-31/1) σηματοδοτεί την αρχή μιας συναρπαστικής και έντονης περιόδου – κάποιο μακρινό ταξίδι είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter