ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Στην θετική, μέχρι και την Πέμπτη, εβδομάδα μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα αφού και η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό και το πέρασμα της Αφροδίτης στον ίδιο ζώδιο κάνει περισσότερο ευέλικτο τον λόγο και διευκολύνει τις συμφωνίες δίνοντας και στους γεννημένους τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου μια καλή επαφή, μια θετική πρόσκληση, μια καλή συμφωνία. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε συντροφικές και οικογενειακές ρήξεις, όλοι μα περισσότερο εσείς της 1 Αυγούστου γεννημένοι.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας (28/10-3/11) μπορεί να αισθάνεστε ότι τα καλώδια μπλέκονται διαρκώς και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ολοκληρώσετε τους καθημερινούς σας στόχους, που συνήθως κλείνατε εύκολα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ξέροντας ότι δεν χρειάζεται να τα τελειώσετε όλα τώρα κι ότι κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε – κάτι που είναι απολύτως αρκετό. Και γύρω στις 31 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, μπορεί να σας ζητηθεί να μπείτε στο προσκήνιο και να ενισχύσετε την καριέρα σας με τρόπο που σας τρομάζει λίγο, αλλά σίγουρα θα σας ανταμείψει. Εάν το αίτημα είναι σύμφωνο με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Να είστε σίγουροι ότι το έχετε! Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) περιορίζει κατά πολύ τις λεκτικές σας ικανότητες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανές οι παρεξηγήσεις με τους γύρω σας και, κυρίως, τα μέλη της οικογένειας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) βάζει στο τραπέζι θέματα που αφορούν την οικογένεια – ή ένα από τα μέλη της, καθώς και την ακίνητη περιουσία. Πρόκειται για θέματα που σας προκαλούν έντονο προβληματισμό. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) στοχεύει στα οικονομικά σας ζητήματα – βελτιώνει τα έσοδά σας και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (28/10-20/11) ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία – η ανταλλαγή πνευματικών ιδεών και η απόλαυση παιχνιδιάρικου πειραματισμού με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή το ταίρι σας μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν με τον άλλον. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) ενισχύει την επιθυμία σας να χαρείτε και να απολαύσετε τη ζωή, χωρίς πολλές ανησυχίες.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter