ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Ο Ερμής έχει περάσει στον Ζυγό  διευκολύνοντας ως τις αρχές του Οκτωβρίου τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις μετακινήσεις σας ενώ θα κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο κάνει πιο εύκολες τις συμφωνίες σας δίνει ευχάριστες συναντήσεις και προσκλήσεις αυτόν τον καιρό. Οι γεννημένοι 9 και 10 Αυγούστου θα πάρετε μία βαθιά ανάσα αυτές τις μέρες και θα έχετε μία τύχη , πρόταση ή κάτι άλλο θετικό που μπορεί να είναι η αιτία για τα θετικά που θα εξελιχθούν στην ζωή σας.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Θα νιώσετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν το συναισθηματικό φεγγάρι στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα. Αξιοποιήστε το, ακολουθώντας το ρεύμα κι αποφύγετε να κάνετε  συγκεκριμένα σχέδια – ανοίξτε την καρδιά σας στους αγαπημένους σας, χαρείτε την παρέα τους, κάντε τους μικρά, συμβολικά (ή και μεγάλα) δωράκια. Αυτή η ζωντανή και παθιασμένη όψη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Δυο μέρες μετά, στις 18 Σεπτεμβρίου, το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Άρη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας για μεγάλα έργα στη δουλειά. Αν θέλετε να πετύχετε μια αύξηση, ένα μπόνους ή μια προαγωγή, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να πλησιάσετε περισσότερο τα μέλη της οικογένειάς σας και να αποκτήσετε  πιο ουσιαστική επαφή μαζί τους.   Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας υπενθυμίζει οικονομικές εκκρεμότητες  που ίσως έχετε αμελήσει και εμφανίζει ευκαιρίες, που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) ξυπνά τις καταναλωτικές σας τάσεις – παρά  το γεγονός ότι ο σκοπός των εξόδων σας είναι να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε, φροντίστε να μην βγείτε εντελώς από τον προϋπολογισμό σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία – η ανταλλαγή πνευματικών ιδεών και η απόλαυση παιχνιδιάρικου πειραματισμού με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή το ταίρι σας μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν με τον άλλον.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter