ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Αυξημένη κοινωνικότητα μα και αιτίες που σας κάνουν να αναζητάτε την παρέα την μεσολάβηση ή και την συμβουλή φίλων για τα θέματά σας, θα έχετε τις μέρες αυτές. Οι 24/7ου σαφώς πιο πιεσμένοι από δύσκολες συνεργασίες ή σχέσεις και οι 31/7ου στην δίνη ανατρεπτικών καταστάσεων που όπως όλα δείχνουν μπορούν να αλλάξουν ως τώρα δεδομένα.. Όμως για τους πολλούς οι μέρες δεν είναι αρνητικές. Το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το μεσημέρι της Παρασκευής θα είναι και το πιο θετικό διάστημα για όλους Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες αναγκαστικές αναθεωρήσεις αλλά και να μεθοδεύσετε τρόπους να διασφαλίσετε  πιο πολύ τα συμφέροντα σας

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 28 Μαΐου όταν ο Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, μπορεί να θέλετε να είστε λιγότερο κοινωνικοί και πιο επιλεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε στην εσωτερική σας βελτίωση, να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης του άγχους και να φροντίστε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Όσο περισσότερα μπορείτε να μάθετε γι’ αυτά τα θέματα, τόσο πιο προετοιμασμένοι θα είστε όταν ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιουνίου.  Στις 29 Μαΐου, το διαισθητικό φεγγάρι στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προτρέποντάς σας να ξεφύγετε από τους δοκιμασμένους σας τρόπους και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα με φρεσκάδα και πρωτοτυπία. Μια εντελώς νέα προσέγγιση, τώρα, θα μπορούσε να είναι πολύ αναζωογονητική δημιουργικά και να σας οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) κάνει αυτό το διάστημα κατάλληλο για ευχάριστες επαφές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) βάζει στο επίκεντρο θέματα της οικογενειακής ζωής που θεωρούσατε ότι είχαν λήξει. Μπορεί να μετανιώσετε για κάποιες πρόσφατες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) δίνει προτεραιότητα στην κοινωνική σας ζωή – οι φίλοι σας είναι πολύ σημαντικοί για σας και αναζητάτε τη γνώμη τους πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Επίσης, οι καινούριες γνωριμίες είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που αφορούν και τρίτα μέρη. Προσπαθήστε όσο γίνεται να κρατάτε αποστάσεις ανάμεσα στα οικονομικά και τις σχέσεις σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter