ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018 )

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και με τον Ουρανό την Κυριακή  δίνουν  μία εβδομάδα με πολλά και απρόβλεπτα που μπορούν να σας εκνευρίσουν και να σας φέρουν σε ρήξη με τα κοντινά σας άτομα. Όση και αν είναι η καλή σας πρόθεση για σοβαρούς διαλόγους και εξηγήσεις οι μέρες δεν βοηθούν ούτε να ακουστείτε ούτε και να πείσετε. Η Πέμπτη δείχνει9 η πιο καλή μέρα για όλους. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη από την Παρασκευή και μέχρι και τις 17 Μαρτίου που θα διαρκέσει  ίσως φέρει κάποιας μορφής οικογενειακή  ένταση η διαφωνία με κάποιο νεαρότερο η πιο ανώριμο μέλος της οικογενείας σας. Τις μέρες αυτές αυτό αφορά περισσότερο τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες  του ζωδίου και στο κατόπιν και στους υπολοίπους.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Έχετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πάντων. Έχετε, επίσης, τις απαραίτητες κοινωνικές δυνατότητες για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Είστε εσείς που μπορεί να οργανώσετε αυτή τη συγκέντρωση, που πιθανά περιλαμβάνει ένα συνδυασμό φίλων και οικογένειας. Με το άγχος που υπάρχει αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας και να απελευθερώσει λίγη από την πίεση που κουβαλάτε στους ώμους σας. Μέχρι την Παρασκευή, οι άνθρωποι γύρω σας πρόκειται να σας ευχαριστήσουν για όλα όσα έχετε κάνει. Το να είστε το κέντρο του κοινωνικού περίγυρου δεν είναι εύκολο, αν και μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Επιπλέον, η γνώση ότι έχετε συστήσει εξαιρετικούς ανθρώπους, τον έναν με τον άλλον, θα είναι μια από τις μεγάλες συγκινήσεις της εβδομάδας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας, ειδικά τις νεαρότερες ηλικίες. Έχετε τη διάθεση να οργανώσετε ευχάριστες δραστηριότητες για όλους, αλλά και τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) σας βοηθά να επικεντρωθείτε και να προωθήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και/ή την υγεία σας. Ευνοούνται συζητήσεις και επαφές με συναδέλφους και συνεργάτες. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Χρειάζεται να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) σηματοδοτεί μια περίοδο με μεγάλη κινητικότητα και πολλές υποχρεώσεις. Αποφύγετε να αναλάβετε πράγματα που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (27-31/1) φέρνει εκνευρισμό και εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και απαιτητικές και θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας για να μην εξαντληθείτε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter