ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σας βγάζει μέρα με την μέρα από την καχυποψία και την εσωστρέφεια που σας χαρακτήριζε το τελευταίο διάστημα. Πρώτα εσάς των πρώτων ημερών που μες την εβδομάδα θα έχετε μία νίκη, μία γνωριμία ή μία θεαματική και ευχάριστη εξέλιξη.  Ακόμα αυτό το πέρασμα ίσως να γεννήσει μία ιδέα που μπορεί να αποδώσει σε σύντομο σχετικά διάστημα κέρδος ενώ  η προοπτική ενός ανοίγματος ή ενός ταξιδιού θα παίξει έντονα ως το τέλος του μήνα. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα δώσει την τάση σε άτομα του φιλικού σας χώρου να παρεμβαίνουν σε προσωπικά σας θέματα και η πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μία πολύ αποδοτική συζήτηση που θα βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Έχετε πολλά εργαλεία στα χέρια σας, αλλά η δημιουργικότητά σας είναι το πιο χρήσιμο απ’ όλα, στην αρχή της εβδομάδας. Τα τελευταία σας έργα έχουν τραβήξει την προσοχή – θετική προσοχή – και, αν είστε μόνοι, μπορεί να μην είστε για πολύ. Είστε, επίσης, φιλόδοξοι και σε άλλους τομείς. Στα μέσα της εβδομάδας, ο συνηθισμένος τρόπος που κάνετε τα πράγματα αρχίζει να φαίνεται τόσο αναποτελεσματικός, όσο και βαρετός – μια νέα μέθοδος προσέγγισης των καθημερινών σας στόχων είναι στο πρόγραμμα. Την Παρασκευή, αντισταθείτε στην επιθυμία να είστε επικριτικοί με ένα καλό φίλο και βρείτε έναν τρόπο να τον υποστηρίξετε. Στη συνέχεια, την Κυριακή, όταν κάποιος άλλος είναι επικριτικός απέναντί σας, αγνοήστε τον. Βαθιά μέσα σας ξέρετε τι συμβαίνει. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) σας ευνοεί με τον καλύτερο τρόπο ώστε να βάλετε σε προτεραιότητα σημαντικά σχέδια, που είχατε αφήσει στην άκρη, λόγω αντίξοων συνθηκών. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) σας δίνει ενέργεια και δυναμισμό για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Νομικά και εκπαιδευτικά θέματα ευνοούνται. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) επικεντρώνεται στην οικονομική σας κατάσταση. Γενικότερα, υπάρχει μια αύξηση των εσόδων σας που προέρχεται είτε από τρίτα μέρη (σύντροφος), είτε από κάποια κληρονομιά ή δωρεά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) φροντίζει ώστε να έχετε μια πλούσια κοινωνική ζωή και – αν είστε μόνοι – αρκετές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ενδιαφέροντα. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) σας επηρεάζει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – θέλετε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας κι αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε ν’ αντέξετε. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) σας χαρίζει μια όμορφη καθημερινότητα – οι συναντήσεις με φίλους, οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι ενδιαφέρουσες έξοδοι θα τονώσουν περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 επιδρά θετικά στον οικογενειακό και το φιλικό σας κύκλο. Θα δεχτείτε τη συμπαράσταση και την υποστήριξη δικών σας ανθρώπων και θα συνειδητοποιήσετε, για άλλη μια φορά, πόσο τυχεροί είστε σ’ αυτό το θέμα. Επιπλέον, ένα νέο φλερτ μπαίνει στη ζωή σας δυναμικά.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter