ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.09.19 ΕΩΣ 29.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.09.19 έως 29.09.2019

  Οικονομικά χαμόγελα θα φέρει σε πολλούς το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό το διάστημα που ακολουθεί. Ακόμα πολύ θα σκεφτούν πιο σοβαρά να κάνουν μία αγορά αυτόν τον καιρό. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα χωρίς ουσιαστικά ή νέα εμπόδια και ως την Πέμπτη Το βράδυ και το πρωινό της Παρασκευής που είναι το διάστημα με την δύσκολη όψη.. Εκεί προσοχή σε όλα και μην κάνετε ούτε σημαντικές αγορές ούτε συμφωνίες, γιατί  θα μπορούσατε να ξοδευτείτε. Κάποιοι θα χρειαστεί να στηρίξετε  κάποιον άνθρωπος της καρδίας σας που το έχει ανάγκη αυτόν τον καιρό.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.09.19 έως 29.09.2019

  Μπορεί να έχετε την τάση να ξεκινήσετε ένα σημαντικό στόχο με τους αγαπημένους σας, στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με το Δία στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής. Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό πάρτι που θέλετε να σχεδιάσετε, είτε για μια ανακαίνιση, είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε όσο μπορείτε περισσότερα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Καλό θα είναι να προσεγγίσετε τα πράγματα πιο μετρημένα, για πιο σταθερά αποτελέσματα. Γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος και σας προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να βρείτε νέες πηγές εσόδων – φυτέψτε ένα σπόρο και παρακολουθήστε τον να μεγαλώνει!  Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) σας προτρέπει να γράψετε και να δημιουργήσετε τις πιο καλλιτεχνικές, επαγγελματικές σας προτάσεις.  Κάνοντας παθιασμένες συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους για το όραμά σας, μπορεί να καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα σε κίνηση – και, στο τέλος, να ανταμειφθείτε οικονομικά.   Ο Ήλιος στο Ζυγό (23/9-23/10) βάζει σε προτεραιότητα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, για τα οποία δεν είχατε καμιά ενημέρωση. Μια ανεπάντεχη δαπάνη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) ευνοεί την οικονομική σας πραγματικότητα και εμφανίζει καινούριες δυνατότητες για συμφέρουσες αγορές. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) μαζί με την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που σας χαρίζει, σας φέρνει επίσης λίγα περισσότερα νεύρα από ό, τι συνήθως.  Ευτυχώς, δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν τη δυναμική σας πορεία.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter