ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου ως και την Τρίτη, θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς, μία επιβεβαίωση, μία γνωριμία ή  μπορεί και κάποιο κέρδος που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το πέρασμα της Αφροδίτης από την αρχή της εβδομάδας στον χώρο των Διδύμων, σηματοδοτεί ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σας υπόσχεται και οικονομικές αποδόσεις. Ακόμα είναι καλός καιρός για την τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεων. Την κακή Πέμπτη πολύ πιθανό άνθρωποι της καρδιά σας να σας στεναχωρήσουν ή για κάποιο πρόβλημα τους να χρειαστεί να ξοδευτείτε.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.03.18 έως 29.04.2018

  Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε τις ιδέες σας τη Δευτέρα έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις από σας και το γεγονός ότι το έχετε συνειδητοποιήσει, είναι θετικό και σας βοηθά να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Και σας κάνει να σκέφτεστε πράγματα που σε κανονικές συνθήκες, δεν θα σκεφτόσασταν. Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να ακολουθήσετε το ρεύμα (κυρίως, την Τετάρτη) και θα τα πάτε καλά με ισχυρές και δημιουργικές προσωπικότητες (ειδικά, την Πέμπτη). Την Παρασκευή οι πρόσφατες προσπάθειες που κάνατε στην αισθηματική σας ζωή, θα αρχίσουν να καρποφορούν. Με όλη αυτή την αλλαγή που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα νιώσετε εντελώς ανανεωμένοι την Κυριακή. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) φροντίζει ώστε να έχετε μια πλούσια κοινωνική ζωή και αρκετές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) τεντώνει το σχοινί και βάζει εμπόδια στην προσπάθειά σας να ισορροπήσεις δίκαια την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) λειτουργεί ενθαρρυντικά, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Συνολικά, όμως, η κατάσταση δεν είναι και πολύ ικανοποιητική. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) σας χαρίζει ενέργεια και δυναμισμό για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Νομικά και εκπαιδευτικά θέματα ευνοούνται. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) εμφανίζει δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσετε, θα αναγνωρίσετε κάποιες ικανότητες που αγνοούσατε ότι διαθέτετε. Έχετε μεγάλη διάθεση να επικοινωνήσετε με τους άλλους, πράγμα που διεκδικείτε με τον καλύτερο τρόπο.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter