ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Αν αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στον επαγγελματικό σας χώρο μέχρι και την δύσκολη Τετάρτη, το υπόλοιπο της εβδομάδας δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτε καθώς θα είναι πολύ καλό για εσάς και βοηθητικό για ότι κάνετε. Οι πιο τυχεροί, γεννημένοι 14 έως 22/9ου, μπορούν να περιμένουν και να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές και πιο καλές προοπτικές, μέσα από τις οποίες επιφυλάσσονται καλές και σημαντικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας θέμα. Τα περάσματα, το Σάββατο του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στον Ζυγό, θα ευνοήσουν για ένα μήνα τα έσοδά σας και θα βοηθήσουν να βάλετε μία καλή σειρά στα οικονομικά και πειθαρχία στα έξοδά σας. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Να είστε σε επαφή με την πραγματική αίσθηση του σκοπού σας, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η Δευτέρα θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία για να σταματήσετε, να σκεφτείτε και να αγκαλιάσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας – αλλά, καλό θα είναι να ξέρετε ότι η ανανεωμένη σας προοπτική θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε σύγκρουση με τους άλλους. Από τη Δευτέρα το βράδι και μέχρι την Τετάρτη, ψάξτε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα σύντομο (ή ακόμα και μεταφορικό) ταξίδι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να αντιμετωπίσετε ένα ενοχλητικό πρόβλημα, φροντίζοντας ταυτόχρονα να επικοινωνείτε με σαφήνεια. Το σαββατοκύριακο απολαύστε τις εξόδους σας, αλλά ζητήστε και την υποστήριξη των άλλων – ειδικά, των γυναικών και των μελών της οικογένειάς σας. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Πολλά άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα ζητήσουν τη γνώμη σας για θέματα που τους απασχολούν και αναμένονται ευχάριστες επαφές και ενδιαφέρουσες, αλλά έντονες, συζητήσεις. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις και ο ανταγωνισμός. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να ρυθμίσετε καλύτερα τα πράγματα. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) είναι ο πιο ξεκάθαρος σύμμαχος που έχετε αυτή την περίοδο. Ωστόσο έχετε μία τάση απομόνωσης καθώς οι αντιδράσεις των άλλων, συχνά, σας απογοητεύουν. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) βάζει σε προτεραιότητα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, για τα οποία δεν είχατε καμιά ενημέρωση. Μια ανεπάντεχη δαπάνη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) ανεβάζει τους ρυθμούς στην επαγγελματική σας ζωή – αναμένονται αλλαγές στις συνεργασίες και στους στόχους, αλλά επιβάλλεται να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας.Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και τονίζει τη διάθεσή σας να φλερτάρετε. Καινούριες γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σας και αρκετές ευκαιρίες για να βγείτε και να διασκεδάσετε.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter