ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Οι μέρες θα φέρουν κάποια κόντρα σε γεννημένους 1 ως 5 Σεπτεμβρίου με ένα άτομο συνεργασιακού ή συντροφικού περιβάλλοντος. Όμως είναι και μέρες τύχης για τους γεννημένους 19 και 20 Σεπτέμβρη που μόνο καλά έχουν να περιμένουν τις μέρες αυτές, ίσως και μία αξιόλογη πρόταση. Το πέρασμα του Ερμή από τον Καρκίνο ξεκινά την Πέμπτη και ως τις αρχές του Αυγούστου θα βοηθά την κοινωνικότητά σας φέρνοντάς σας σε κύκλους που και η γνώμη σας θα μετρά και ο κόσμος που πιθανά γνωρίσετε θα έχει αρκετά κοινά με εσάς ενδιαφέροντα. Ακόμα βοηθά όσους κάνουν κοινωνικά επαγγέλματα. Από το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκινά το πιο καλό διάστημα του 7ημέρου για όλους.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Όταν ο κυβερνήτης σας, ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Καρκίνο και μέσα στον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης, από τις 28 Μαΐου, θα σας προσελκύουν τα ομαδικά έργα και οι συνεργατικές προσπάθειες, ειδικά αν είναι συνδεδεμένες με ανθρωπιστικό σκοπό. Στη συνέχεια, στις 29 Μαΐου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας: έχετε ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και νιώθετε τώρα ότι είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας για να συμβάλλετε στο ευρύτερο καλό.  Και ενώ συνήθως θέλετε να σκέφτεστε κάθε κίνησή σας όσο το δυνατόν περισσότερο, ίσως να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε ένα άλμα πριν εξετάσετε όλες τις δυσκολίες, σε μια ευκαιρία που αφορά τη διεύρυνση των οριζόντων σας (όπως για παράδειγμα μια νέα δουλειά ή ένα διαδικτυακό μάθημα). Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν, κυρίως στον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) προκαλεί συναισθηματικά μπερδέματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποια άτομα έχουν υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις από σας, πράγμα που σας δυσαρεστεί και σας εκνευρίζει. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, να μην αμελήσεις τις εκκρεμότητές σας και να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο, όπου δεν λείπουν οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις με κάποιο σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας ζωής.

   

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter