ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μα και η Σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης , εύκολα μπορούν να  φέρουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού ή και του κοντινού σας χώρου, και πιθανά την ψυχρότητα σε μία σχέση σας.. Ακόμα εύκολα αυτήν την εβδομάδα θα μπορούσε να σας απασχολήσει σαν δικό σας, ένα θέμα ή πρόβλημα κάποιου που νοιώθετε σαν δικό σας.  Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για προβλήματα τρίτων και θα λειτουργήσετε σαν μεσολαβητές ή θα κάνετε εξυπηρετήσεις που θα σας κουράσουν και θα επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Στις 16/7 η Πανσέληνος και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φωτίζει τον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα και είναι πολύ πιθανό να  αναλάβετε ένα μεγάλο και δημιουργικό έργο ή να μοιραστείτε μαγικές κι ανάλαφρες στιγμές με κάποιο ξεχωριστό – για σας – άτομο.  Είτε έτσι, είτε αλλιώς, φροντίστε να αξιοποιήσετε τη φυσική σας ικανότητα να εκφράζεστε και να μιλάτε γι’ αυτά που αισθάνεστε.  Από τις 16 μέχρι τις 31/7 ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο πέφτει στον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης, κάνοντας τη στιγμή αυτή ιδανική για να επανασυνδεθείτε με πρώην συναδέλφους, απλούς γνωστούς κι αγαπημένους φίλους – θα έρθετε σε επαφή μαζί τους από κοντά ή από το τηλέφωνο, θα αναπολήσετε το παρελθόν και θα βρείτε τρόπους συνεργασίας για το μέλλον. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) υποκινεί ένα είδος παρασκηνίου – καλό θα είναι να αποφεύγονται οι σοβαρές συζητήσεις, αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) δημιουργεί ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να μοιραστείτε ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) ενθαρρύνει τη συμμετοχή σας σε ένα παρασκήνιο – κινηθείτε διακριτικά και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) θα σας δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονα θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε μήπως οι απαιτήσεις των άλλων από σας είναι κάπως υπερβολικές.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter