ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα απαιτεί από εσάς να είσαστε προσεχτικοί με οικονομικές συναλλαγές  αλλά και με τα πράγματα σας γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χάσετε κάτι. Η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε περισσότερο από ότι χρειάζεται λεπτομέρειες καταστάσεων ενώ γενικά θα επιζητάτε την ηρεμία αποφεύγοντας κοινωνικές υποχρεώσεις. Η πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης θα καταφέρει να σας αγχώσει κυρίως για ζητήματα τρίτων ενώ οι 7 έως 13/9ου θα έχετε λόγους να είσαστε πολύ χαρούμενοι, ανεβασμένοι και σε κάτι πολύ κερδισμένοι αυτές τις μέρες. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είστε γεμάτοι με μια ασυνήθιστα δυναμική αίσθηση σκοπού. Μ’ αυτό το πνεύμα και με τη φιλοδοξία σας θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ακόμα κι αν οι άλλοι είναι απρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να ταξιδέψετε – ακόμα κι αν πρόκειται για μια σύντομη απόδραση. Μια μικρή αλλαγή (ακόμα και για κάτι απλό, όπως ένα καινούριο εστιατόριο) θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας! Την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο το μυαλό σας είναι κοφτερό και ο τρόπος που εκφράζεστε εξαιρετικά αιχμηρός – χαρακτηριστικά που μπορεί να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Την Κυριακή το βράδι βρείτε χρόνο για να βγείτε! Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 επηρεάζει τον τομέα της υγείας και καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε τα σχετικά θέματα με σίγουρες και επιβεβαιωμένες μεθόδους. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) σας χαρίζει ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα, στη διάρκεια του οποίου φροντίζετε να καλύπτετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) πιθανά να αποκαλύψει κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και που αγνοούσατε, έως τώρα. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) μπορεί να συντελέσει στη δημιουργία ενός παρασκηνίου, που ευνοεί τις υπόγειες κινήσεις, αποκλείοντας την ξεκάθαρη επικοινωνία. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και υποκινεί ένα είδος παρασκηνίου – καλό θα είναι να αποφεύγονται οι σοβαρές συζητήσεις, αυτές τις μέρες. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) μειώνει αισθητά την αυτοπεποίθησή σας. Πράγματα που μέχρι χτες σας άρεσαν, σήμερα δεν φαίνεται να σας συγκινούν τόσο. Ο τρόπος που οργανώνεστε είναι υπό αμφισβήτηση – ίσως χρειάζεται να κάνετε μερικές αλλαγές.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter