ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Η στάση μα και ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής  σας επηρεάζει διπλά καθώς είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας και την εβδομάδα αυτήν θα σας κάνει να νιώσετε ότι μία προσπάθεια που κάνετε να περάσετε κάποια πράγματα σε δικούς σας ανθρώπους (οικογένεια, παιδιά) κλπ πέφτει στο κενό καθώς κανείς δεν δείχνει την διάθεση να ακολουθήσει τα σχέδια και τα προγράμματά σας. Ο Άρης περνά το Σάββατο στους Ιχθείς. Αυτή η θέση θα εκδηλώσει σταδιακά τις επόμενες 45 μέρες ένα ανταγωνισμό, μία αντιπαράθεση με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας επιβάλει δικούς του τρόπους και κανόνες  με έναν απόλυτο τρόπο. Αυτό σε πρώτη φάση θα το νιώσετε το Σαββατοκύριακο, οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Η μεγάλη ενεργητικότητα μπορεί γρήγορα να γίνει μαχητικότητα και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, συγκεντρωθείτε σε μακροπρόθεσμους στόχους (τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, για παράδειγμα) παρά σε εκνευριστικά, αλλά ασήμαντα θέματα (ποιος πήρε το συρραπτικό σας;) Από την Τετάρτη και μετά θα αρχίσετε να συντονίζεστε με τους άλλους, αυτή την εβδομάδα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας βρουν να έχετε ολοκληρώσει πολλά – και να βρίσκετε ακόμα περισσότερα πράγματα για να κάνετε (η κάθε πόρτα, δυστυχώς, οδηγεί στην επόμενη). Το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο δυνατότητες. Μπορεί να είναι είτε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, είτε ένα εντελώς αδιάφορο – εξαρτάται ολοκληρωτικά από σας. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Ενδέχεται να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις για κάποια από αυτά. Ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη (16-30/11) και προκαλεί τις γνωστές παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα στην επαφή σας με τα μέλη της οικογένειας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) σας βοηθά να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι να επενδύετε και να φροντίζετε συστηματικά τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) επηρεάζει τη σχέση με το σύντροφό σας και αναμένονται διαφωνίες όσον αφορά τα κοινά σας οικονομικά. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις για την αύξηση των εσόδων σας και τη βελτίωση της σχέσης σας. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) ανεβάζει τους ρυθμούς στην επαγγελματική σας ζωή – αναμένονται αλλαγές στις συνεργασίες και στους στόχους, αλλά επιβάλλεται να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο, όπου δεν λείπουν οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις με κάποιο σημαντικό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας ζωής.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter