ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα υπάρχει λόγος να κάνετε περισσότερα πράγματα για να δέσετε μία σημαντική αλλά και απαιτητική σχέση ή συνεργασία. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας δείξει ότι ενώ έχετε καταφέρει να βρεθείτε απέναντι σε πολλά άτομα που είτε δεν συμφωνούν μαζί σας είτε αρνούνται να μπουν στα σχέδιά σας και στις πορείες που εσείς χαράζετε πρέπει να βρείτε τρόπο ειρηνικής σύμπλευσης μαζί τους. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην πεισματώνετε και αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι να εξελιχθούν. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μόνο σε λίγους ανασφαλείς θα δώσουν προβλήματα σχέσεων ενώ κάποιοι πιθανά να κάνετε ένα λάθος έξοδο προκειμένου να εντυπωσιάσετε και να στηρίξετε κάποιον. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Θα θέλατε να σταματήσετε τη βάρκα και ν’ αλλάξετε πορεία, αλλά με μια δεύτερη ματιά θα δείτε ότι βρίσκεστε σε πολύ όμορφα ρεύματα. Το ασφαλέστερο σχέδιο δράσης θα ήταν να δείτε πέρα απ’ αυτό: μόλις το ποτάμι ηρεμήσει και τα ρεύματα καλμάρουν, θα μπορέσετε να ανασυγκροτηθείτε. Η υπέρβαση της έντασης από την αρχή της εβδομάδας θα είναι το κλειδί για να απολαύσετε την αισθηματική σας ζωή που ξεκινά δυναμικά την Τετάρτη και διαρκεί όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Η Παρασκευή είναι μια απίστευτη μέρα. Το σαββατοκύριακο, θα μάθετε πολλά, καινούρια πράγματα ταυτόχρονα ή θα μάθετε το ένα και μοναδικό που θα βάλει τα πάντα στη θέση τους. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και θα ενθουσιαστείτε απ’ αυτά που θα ανακαλύψετε. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 προκαλεί κάποια προβλήματα στον τρόπο που χειρίζεστε τις φιλικές, αλλά και τις πιο στενές σας σχέσεις. Δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να περάσετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) σας ευνοεί με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση – αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς με θεαματικά αποτελέσματα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Χρειάζεται να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) υποστηρίζει την ενασχόλησή σας με θέματα που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα επιδράσει στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας. ΟΙ συζητήσεις που γίνονται θα ευνοήσουν επικείμενες αλλαγές στη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) σας βάζει σε διαδικασία να αξιολογήσετε σοβαρά την αισθηματική σας κατάσταση. Αν είστε μόνοι ψάχνετε για κάτι ουσιαστικό και δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για επιπόλαιες ιστορίες. Αν είστε σε σχέση, πιθανά σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε το επόμενο βήμα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter