ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Οι γεννημένοι από 13/9 και μετά έχετε να πάρετε μια θετική εξέλιξη είτε συναισθηματική είτε οικονομική τις μέρες αυτές. Αισιόδοξα οικονομικά μηνύματα φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό για όλους αλλά και ο Ερμής γυρνώντας πίσω σε αυτό τον χώρο βοηθά σε μια οικονομική ανασύνταξη. Το δύσκολο Σάββατο προσέξετε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε κόντρες με άτομα του περιβάλλοντος σας για να ξεφύγετε από το πρόβλημα.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν η Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών (28/10-20/11), θα είστε σε πλεονεκτική θέση για ν’ ασχοληθείτε με νέους πελάτες ή οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ευκαιρία μοιάζει ελκυστική. Θα είστε ακόμα πιο φιλικοί κι εξυπηρετικοί από ό, τι συνήθως, γεγονός που θα εκτιμηθεί από συναδέλφους κι ανώτερους – επομένως, μη διστάσετε να δικτυωθείτε γιατί σας περιμένουν καλές οικονομικές ανταμοιβές. Στην συνέχεια, θα θελήσετε να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα γύρω στις 31 Οκτωβρίου, όταν η Πανσέληνος στον Ταύρο πέφτει μέσα στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας. Θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε μοιάζει μονότονο, για ν’ αποκτήσετε μια διαφωτιστική εμπειρία – σκεφτείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) σας κάνει να ανακαλείτε υποσχέσεις που δώσατε το προηγούμενο διάστημα. Λάθη, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών και σας κάνει να προβληματίζεστε, χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας και με αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε. Αν μειώσετε τις προσδοκίες σας, όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορείτε να τα αλλάξετε όλα, επικεντρωθείτε σε ό, τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) σας χαρίζει ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα, στη διάρκεια του οποίου φροντίζετε να καλύπτετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) παρά τις δυσκολίες που φέρνει στο δρόμο σας, δεν θα ανακόψει την πορεία σας. Αν και, θα πρέπει να έχετε επίγνωση των μικρών ζητημάτων που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter