ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.19 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Ο Ερμής έχει περάσει στον Ζυγό και από εκεί θα σας δώσει αιτίες να ασχοληθείτε με σχόλια και θέματα παρασκηνίου κάτι που σας αρέσει γενικά. Μα και η Αφροδίτη που θα είναι στον 12ο φυσικό σας οίκο ως τις αρχές του Οκτώβρη  θα σας κάνει να νοιώσετε ότι έχετε λόγους να κλειστείτε στον εαυτό σας είτε για να προστατευτείτε από κάτι , σκέψη ή συναίσθημα,  είτε για να κάνετε μία εσωτερική αναδόμηση βάζοντας σε τάξη συναισθήματα αλλά και προτεραιότητες. Παράλληλα το διάστημα έχει αρκετό παρασκήνιο και σε ότι αφορά μία σας συνεργασία και εσείς θα είστε και κτητικοί και ίσως υπερβολικά καχύποπτοι.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Στις 18 Σεπτεμβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, της συντροφικότητας και των συνεργασιών, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον καταφερτζή Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης, κάνοντας τη στιγμή αυτή μοναδική για να δουλέψετε με το ταίρι σας ή με φίλους πάνω σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο. Είτε θέλετε να μαζέψετε χρήματα για ανθρωπιστικούς σκοπούς, είτε για να κάνετε ένα πάρτι, θα τα καταφέρετε.  Ενδεχομένως να εμπνευστείτε και να προτείνετε ένα μεγαλόπνοο στόχο στους προϊσταμένους σας, αλλά να βρεθείτε σε σύγχυση στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν ο τυχερός Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στον πέμπτο σας οίκο, της δημιουργικότητας.  Αυτή η διέλευση παρουσιάζει μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε τις πιο τρελές και φανταστικές σας ιδέες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες και να κάνετε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αυτή τη στιγμή. Χαλαρώστε λοιπόν κι αφεθείτε στη φαντασία σας, προς το παρόν. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) συντελεί στη διατήρηση ενός παρασκηνίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να λειτουργήσετε διακριτικά. Προσέξτε τον τρόπο που κινείστε και επικοινωνείτε. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) επιδρά στην κοινωνική σας ζωή και στο φιλικό σας περιβάλλον.  Πολλές σχέσεις αναθεωρούνται και μπαίνουν σε άλλη βάση. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) κάνει ακόμα πιο έντονη την ήδη πλούσια κοινωνική σας ζωή.  Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας είναι στοιχεία που σας κάνουν περιζήτητους  με αποτέλεσμα να μη μένετε μόνοι ούτε στιγμή.  Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) χαμηλώνει τους τόνους της προσωπικής σας ζωής. Όλα κινούνται σε ένα  παρασκηνιακό και υπόγειο επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter