ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Περνώντας η Αφροδίτη στον Ζυγό θα βρει τρόπο να κατασιγάσει ανησυχίες σας και σε κάποιους να φέρει μια κρυφή αιτία χαράς, μια διέξοδο που να σας χαροποίει και να σας γαληνεύει. Η θέση μπορεί να αυξάνει την συναισθηματική σας ευαισθησία και να βοηθά να δείχνετε το καλό σας πρόσωπο στους γύρω. Ως την Τετάρτη είναι οι πιο καλές για όλα μέρες για εσάς αλλά το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε κόντρες και στο σπίτι και αλλού και κάποιοι αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ένα ξαφνικό αρνητικό που μπορεί να βιώσετε.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας (28/10-3/11), μπορεί να θελήσετε να ξαναθυμηθείτε τα συναισθηματικά σας βήματα – είτε συζητάτε για παλιά τραύματα με κάποιο έμπιστο φίλο, είτε κρατάτε σημειώσεις για τα επαναλαμβανόμενα όνειρά σας. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται άβολο αρχικά, ο αναστοχασμός μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας, ενισχύοντας τελικά τη συναισθηματική σας ευεξία. Στη συνέχεια, θα καταλάβετε πώς μπορείτε να ισορροπήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, με τις ανάγκες ενός αγαπημένου φίλου, ενός στενού συνάδελφου ή του συντρόφου σας γύρω στις 31 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών. Αυτή η στιγμή θα μπορούσε να χρησιμέψει σαν υπενθύμιση ότι τώρα θα πρέπει να δουλέψετε κι αργότερα να βεβαιωθείτε ότι είστε συντονισμένοι και προχωράτε προς την ίδια κατεύθυνση. Με ελπίδα κι αισιοδοξία, το αποτέλεσμα θ’ αξίζει τον κόπο. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας (13-28/10) καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε κάποιους από τους προσωπικούς σας στόχους. Αν κάποιο σχέδιο δεν σας εξυπηρετεί πια, ίσως είναι η στιγμή για να το διορθώσετε ή ακόμα και να το αλλάξετε εντελώς. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, το Σκορπιό (23/10-22/11), τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και δημιουργεί ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές, με ανθρώπους που σας συνδέουν κοινές δράσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (28/10-20/11) χαμηλώνει τους τόνους της προσωπικής σας ζωής. Όλα κινούνται σε ένα παρασκηνιακό και υπόγειο επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να εκφραστείτε συναισθηματικά. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) ενισχύει θεαματικά τη θέληση, την αποφασιστικότητα και την ενέργειά σας. Γενικά, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε στη διάρκεια αυτής της φάσης.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter