ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Οι μέρες δίνουν μία ακατανίκητη δυναμική στους από 1 ως 4 Νοέμβρη που μπορούν να επιδιώξουν και να πετύχουν δύσκολους στόχους τώρα. Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο αποδοτικές μέρες για όλους και όλα. Οι γεννημένοι τον Οκτώβρη ας είστε πιο προσεχτικοί στον λόγο και στις αντιδράσεις σας απέναντι σε καταστάσεις που δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά τώρα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο από την  Πέμπτη και ως τις αρχές του Αυγούστου  θα σας κάνει περισσότερο σκληρούς στην έκφραση θα κάνει επιθετικό τον λόγο σας και σίγουρα θα μειώσει τις όποιες διαπραγματευτικές σας ικανότητες

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 27 Μαΐου, με το διαισθητικό φεγγάρι στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, να σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, υπάρχει περίπτωση να προκύψει εντελώς ξαφνικά, μια σύγκρουση ανάμεσα σε σας και κάποιον προϊστάμενο ή συνάδελφο. Αν προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τη σύγκρουση. Κι από τις 28 Μαΐου που ο Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της ανώτερης εκπαίδευσης, θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για μάθηση με όποιο τρόπο μπορείτε. Είτε περάσετε μια ολόκληρη μέρα για να μάθετε καινούρια πράγματα σχετικά με την αγαπημένη σας προπόνηση στο διαδίκτυο, είτε δοκιμάσετε να φτιάξετε εξωτικές συνταγές στην κουζίνα, είναι πολύ πιθανό ν’ αποκτήσετε μια διαφωτιστική εμπειρία.  Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) στρέφει  το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα, που ίσως είχατε αμελήσει τελευταία. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) καλό θα είναι να κρατάτε αποστάσεις από άτομα που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να δείξετε εγκράτεια όσον αφορά τους πειρασμούς που σας περιβάλλουν. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) επικεντρώνεται στην οικονομική σας πραγματικότητα και, κυρίως, σε εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτα μέρη. Φορολογικά, κληρονομικά, ασφαλιστικά θέματα δρομολογούνται για να τακτοποιηθούν. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας κάνει δημιουργικούς και ρομαντικούς – είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικά και σχεδόν βέβαιο ότι θα πλησιάσετε περισσότερο τους αγαπημένους σας.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter