ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Όλα καλά και τύχη κάθε μορφής δίνουν οι μέρες στους 17,18 Μαΐου που πιθανά έχουν και τον χρόνο και την ευκαιρία να διαλέξουν και να κερδίσουν μέσα από μία πρόταση ή ένα άνοιγμα αυτόν τον καιρό. Αντίθετα ανατρεπτικές καταστάσεις μπορεί να προβληματίσουν τους γεννημένους 28 και πρωί 29  Απριλίου.  Ο Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο και ως τις αρχές του Αυγούστου  θα σας επιτρέψει να ξανά ανοίξετε διάλογο με άτομα που είχατε κόψει επαφές και να ασχοληθείτε εκ νέου με κάτι που έδειχνε τελειωμένο.  Ακόμα θα κάνει πιο ευέλικτο τον λόγο σας αναβαθμίζοντας τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Στις 27 Μαΐου η ευαίσθητη Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει ένα σφιχτό τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιό σας και μπορεί να προκύψουν πράγματα που να σας κάνουν να χάσετε την περιβόητη υπομονή σας. Μπορεί να είστε ανήσυχοι,  να θέλετε να ταράξετε τα νερά και να ζήσετε κάτι καινούριο και συναρπαστικό. Κάντε το, αλλά καλό θα είναι να παραμείνετε στοργικοί και τρυφεροί με τα μέλη της οικογένειας, που μπορεί να μην είναι απόλυτα συντονισμένα με τις δικές σας σκέψεις.  Κι από τις 28 Μαΐου ο Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας, αυξάνοντας την επιθυμία σας  να μάθετε, να συζητήσετε και να κάνετε πολλά πράγματα – η ψυχική σας ενέργεια είναι έντονη και θετική σ’ αυτή τη φάση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει συγκεκριμένες δουλειές και αποστολές, πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιουνίου. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα, που έχουν πολλές πιθανότητες να είναι ευνοϊκές για σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) θα σας βάλει σε διαδικασία να αμφισβητήσετε μια στενή σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα των οικονομικών και των επενδύσεων.  Ίσως προχωρήσετε σε μια αγορά που, για κάποιους λόγους, είχατε αναβάλλει στο παρελθόν. Φροντίστε όμως να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) σας φέρνει μια συναισθηματική διάθεση και θέλετε να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δράσεις και με άτομα που σας χρειάζονται.

   

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter