ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα με αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Την Τρίτη προσοχή σε συναισθηματικές  κυρίως εξαπατήσεις ενώ η Τετάρτη κρύβει οικογενειακές εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει απρόσμενα έξοδα και κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σε λεφτά που περιμένετε ενώ η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης που γίνεται την Παρασκευή στον Υδροχόο έχει τη δύναμη να ρίξει λάδι στην φωτιά που σιγοκαίει από την Τετάρτη στους οικογενειακούς χώρους. Οι 5 έως 11/5ου θα έχετε αιτίες συναισθηματικής χαράς. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Χαλαρώστε λιγάκι τη Δευτέρα και την Τρίτη! Θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε μια ασυνήθιστη βιασύνη – πράγμα περίεργο για σας – αλλά, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αντισταθείτε σε οποιαδήποτε παρόρμηση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας και, μάλιστα, όλα τα θετικά σας χαρακτηριστικά – ειδικά η επιμονή, το πρακτικό σας πνεύμα και η αντοχή σας – θα μεγεθυνθούν και θα καταπλήξουν τους πάντες! Απολαύστε τα κολακευτικά σχόλια και αξιοποιήστε αυτό τον ενθουσιασμό (ειδικά, αν εμπλέκεται και κάποιο ειδύλλιο). Ξεκινώντας από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε ξανά σε μια ασυνήθιστη βιασύνη, μόνο που τώρα αυτή η διανοητική ταχύτητα θα σας βοηθήσει να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 είναι, μάλλον, δύσκολη για σας. Χρειάζεστε μια ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή, αλλά δεν μπορείτε να τη βρείτε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) αυξάνει τη γοητεία που ασκείτε σε άτομα του περιβάλλοντός σας και σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας, απέναντι στο ταίρι σας. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) εστιάζει στην οικογενειακή σας ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) και καλό θα είναι να αναβάλλετε τις σοβαρές συζητήσεις με μέλη της οικογένειας, γιατί δεν θα οδηγήσουν πουθενά. . Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) σας κάνει να νιώθετε λιγότεροι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να καθυστερήσουν και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter