ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Σαν την Άνοιξη δικαιολογημένα περιμένετε το πέρασμα που κάνει  η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και δίνει ως την Κυριακή  σε πρώτη φάση σε εσάς των πρώτων 7 ημερών και μετά στους υπόλοιπους αιτίες χαράς συναισθηματικής  κάλυψης και την αίσθηση ότι τα πολύ δύσκολα σιγά, σιγά περνούν. Η θέση θα βοηθήσει όλους να ομορφύνετε  και να νιώσετε πιο καλά με τον εαυτό σας. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε μικρές πετυχημένες αλλαγές στο στυλ σας και ακόμα όσα νοιώθετε ότι χρειάζεστε και μπορούν να κάνουν ακόμα καλύτερη την εικόνα σας. Στον χώρο της δουλειάς θα αποκτήσετε ένα φίλο – σύμμαχο και  κάποιοι θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η πανσέληνος δείχνει να βοηθά σχέσεις και συνεργασίες ενώ ο Άρης από τον Καρκίνο θα δώσει αιτίες νευρικότητας στο λόγο και βιασύνη στις κινήσεις σας.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν, αν ήσασταν ένα δέντρο; Να είστε γειωμένοι και υγιείς; Θα πάρετε μια ιδέα από αυτή την αίσθηση, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Οι άνθρωποι σας πλησιάζουν και σας δείχνουν καθαρά την εκτίμησή τους – σας αντιμετωπίζουν με θαυμασμό και δέος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη κάποιος μπορεί να σας αντιμετωπίσει εντελώς διαφορετικά – μπορεί να νιώσετε ότι κάτι επικίνδυνο και απειλητικό έρχεται καταπάνω σας. Κρατήστε την ψυχραιμία και τη δύναμή σας και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να μπει στο δρόμο σας. Την Παρασκευή, όλα θα έχουν διορθωθεί. Περάστε το Σάββατο και την Κυριακή με την όμορφη παρέα των αγαπημένων σας. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) σας φτιάχνει τη διάθεση – σας δίνει μεγαλύτερη ψυχραιμία και δυνατότητες για επαφές και συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η σκέψη σας είναι καθαρή και εστιασμένη. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) θα σας χαρίσει λάμψη και αυτοπεποίθηση, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε όμορφες στιγμές με φίλους και γνωστούς. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) μπορεί να παραμορφώσει την κρίση και την αντίληψή σας σχετικά με τις φιλικές ή τις ερωτικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει ένας καινούριος έρωτας, με πολύ καλές προοπτικές. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) σας πιέζει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τάσεις σπατάλης και υπερβολής που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) αναστατώνει, κατά κάποιο τρόπο, την καθημερινότητά σας και τονίζει τις εντάσεις που υποβόσκουν τον τελευταίο καιρό στο οικογενειακό περιβάλλον. Καλό θα είναι να προσέχετε ιδιαίτερα, γιατί αυτό το διάστημα είστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 θα φέρει στο προσκήνιο τα θετικά αλλά και τα αρνητικά, μια σημαντικής σχέσης της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter