ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.19 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα βοηθήσει  επαγγελματικές μα και οικονομικέ σας υποθέσεις. Μα και ο  Ερμής με το πέρασμά του στον Ζυγό  θα δώσει αιτίες που θα απαιτήσουν μία περισσότερη οργάνωση στους επαγγελματικούς σας χώρους  αλλά και καλά φθινοπωρινά ξεκινήματα. Τα περάσματα αυτά ευνοούν τα επαγγελματικά σας  και κάποιοι θα νιώσετε ότι υπάρχει ένα άτομο στον χώρο της δουλειάς  που μπορεί να σας υποστηρίξει και να κάνει πολλά για εσάς αυτόν τον καιρό. Οι μέρες είναι πολύ καλές και δίνουν συναισθηματικά ή και οικονομικά οφέλη σε πολλούς Ταύρους.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σας κάνει να θέλετε να εκφράσετε τις πιο βαθιές, ερωτικές σας επιθυμίες στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον διεκδικητικό Άρη στον πέμπτο σας οίκο, του έρωτα. Είστε θετικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, επομένως φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας ή σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτή η άμεση επικοινωνία είναι πιθανό να οδηγήσει σε πικάντικες, ερωτικές στιγμές. Στις 20 Σεπτεμβρίου η Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με την καλλιτεχνική Αφροδίτη και τον επικοινωνιακό Ερμή στον έκτο σας οίκο, της καθημερινότητας, δίνοντάς σας μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με συναδέλφους και ν’ ανταλλάξετε ιδέες – κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα πηγή εσόδων. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές που αφορούν θέματα επαγγελματικής εξέλιξης ή υγείας.  Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) φροντίζει για την καλή σας διάθεση και μια ευχάριστη καθημερινότητα που κρύβει εκπλήξεις. Ταυτόχρονα,  είστε  ιδιαίτερα δημιουργικοί και οργανωτικοί.  Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) τονίζει την τολμηρή, ερωτική σας διάθεση.  Η αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα που διαθέτετε, αυξάνουν αισθητά τη γοητεία σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) σας δίνει τη δυνατότητα να προτείνετε ομαδικά έργα, να προγραμματίσετε τη δουλειά σας και να βρείτε διάφορους τρόπους για ν’ απολαύσετε την παρέα των άλλων, ενώ δουλεύετε μαζί τους. Αυτό, με τη σειρά του, ενισχύει σημαντικά τη φήμη σας ως ομαδικό παίκτη κι απογειώνει την εικόνα σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter