ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Δύσκολες πλανητικά οι μέρες της εβδομάδας που τις χαρακτηρίζουν έτσι οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και με τον Ουρανό την Κυριακή δίνουν  δυσκολίες στους χώρους της δουλειάς, ασυνεννοησία και ζημιές ή άλλες αιτίες που θα μπορούσαν να φρενάρουν τα σχέδια σας και τους ρυθμούς σας  σε μία περίοδο που γενικά πρέπει να ελέγχετε την επιθετικότητα του λόγου και των αντιδράσεών σας. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη από την Παρασκευή και μέχρι και τις 17 Μαρτίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα , θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι σε ότι θεωρείται δικό σας , πιο καχύποπτους και λιγότερο εκφραστικούς με τα συναισθήματά σας.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε τη Δευτέρα. Θέλετε να τρέξετε μακριά; Θέλετε να κάνετε ένα χαλαρό περίπατο και να απολαύσετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας; Την Τρίτη η αναποφασιστικότητά σας μεταφέρεται και στις αγορές σας: θέλετε να αγοράσετε κάτι συγκεκριμένο ή θέλετε να ρίξετε απλά μια ματιά; Αποφάσεις! Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα χρειαστεί να πάρετε καμιά απολύτως απόφαση – η γοητεία και ο μαγνητισμός σας αποφασίζουν για σας. Η Παρασκευή ορίζεται τόσο από την έλλειψη της γοητείας, όσο και του μαγνητισμού. Αυτή η εβδομάδα μοιάζει με τραινάκι στο λούνα παρκ! Η Κυριακή, όμως, θα σας χαρίσει την ισορροπία που τόσο έχετε ανάγκη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) σας δίνει την ενέργεια και τη διάθεση για να βάλετε τα πράγματα σε σειρά και να προγραμματίσετε από την αρχή τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) σηματοδοτεί μια σπουδαία περίοδο για την επαγγελματική σας ζωή –κάποια άτομα κύρους έλκονται ιδιαίτερα από τη γοητεία σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) βάζει σε πρώτη προτεραιότητα θέματα της επαγγελματικής σας ζωής – σας απασχολεί ιδιαίτερα η εξέλιξή σας και το μέλλον σας, γενικότερα. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) φέρνει εντάσεις και εκνευρισμό στην καθημερινότητά σας. Δεν διστάζετε ακόμα και να συγκρουστείτε για να υπερασπιστείτε τη γνώμη σας, αλλά ευτυχώς δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (27-31/1) σας βάζει στη διαδικασία να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους. Αφιερώνετε αρκετό χρόνο και ενέργεια, στην προσπάθειά σας να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter