ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Αν εξαιρέσουμε την Τετάρτη που θα υπάρξουν αιτίες που θα σας αναστατώσουν ψυχικά κατά τα άλλα η εβδομάδα δείχνει απροβλημάτιστη, για τους πολλούς και τυχερή σε όλους τους τομείς για τους γεννημένους 11 έως 20 Μαΐου. Οι 21/4ου θα είστε σε μία περίοδο έντασης καθώς μία αλλαγή που αν δεν έχει ακόμα έρθει είναι σε τόση απόσταση ώστε και να την βλέπετε ή να την διαισθάνεστε σας γεμίζει ανασφάλεια και νευρικότητα. Η Παρασκευή είναι πολύ καλή μέρα για όλους σας βοηθά  να κάνετε ωραίες συζητήσεις αλλά και πράγματα γενικά με αγαπημένους ενώ το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα οργανώσουν και θα δυναμώσουν τους επαγγελματικούς σας χώρους  αλλά και βοηθούν τα όποια φθινοπωρινά ξεκινήματα. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Πάρτε το χρόνο σας και μη βιάζεστε! Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή καθώς ξεκινά η εβδομάδα – ακόμα κι αν νιώθετε την ανάγκη ν’ αρχίσετε να τρέχετε, τη Δευτέρα. Από τη Δευτέρα το βράδι και μέχρι την Τετάρτη δεν χρειάζεται να συγκρατήστε καθόλου. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, πράγμα που θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός. Την Πέμπτη και την Παρασκευή εστιάσετε σε βραχυπρόθεσμα σχέδια και λεπτομέρειες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις (ειδικά, οικονομικές). Το σαββατοκύριακο πάρτε το ρίσκο και πείτε στους ανθρώπους γύρω σας πώς αισθάνεστε. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) σας δίνει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Επίσης, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευκολία και άνεση, καθώς και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές που αφορούν θέματα επαγγελματικής εξέλιξης ή υγείας. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) φροντίζει για την καλή σας διάθεση και μια ευχάριστη καθημερινότητα που κρύβει εκπλήξεις. Ταυτόχρονα είστε δημιουργικοί και οργανωτικοί. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) εστιάζει σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή ή με την υγεία σας. Ίσως εκπλαγείτε με κάποιες καινούριες πληροφορίες. Επίσης, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευκολία και άνεση. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) ξυπνά τις επαναστατικές σας διαθέσεις – αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) βελτιώνει αισθητά τη σχέση με το ταίρι σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια κοινή δραστηριότητα. Καλό θα είναι, όμως, να περιορίσετε τα αισθήματα κτητικότητας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter