ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Η καλή σας διάθεση και η όρεξη να κάνετε πολλά από το ξεκίνημα της εβδομάδας, μπλοκάρει στην άρνηση των γύρω να σας ακολουθήσουν, να βοηθήσουν ή να σας κατανοήσουν. Η στάση μα και ο ανάδρομος από τις 17 του μήνα και μετά Ερμής, θα σας βάλει να ασχοληθείτε με ανοιχτές οικονομικές αλλά και συναισθηματικές εκκρεμότητες για αρκετό καιρό. Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς από το Σάββατο και ως τα τέλη της χρονιάς, θα σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε με κάποιο φίλο όλους τους φόβους, τις ανησυχίες σας και πράγματα που κρατάτε μέσα σας καιρό. Στην δουλειά οι προοπτικές δεν δείχνουν κακές, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή μέχρι να δείτε χειροπιαστές αποδόσεις. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Στην αρχή της εβδομάδας δεν μπορείτε να αποφασίσετε σχεδόν για τίποτα – τη μια στιγμή θέλετε το ένα, την άλλη αλλάζετε γνώμη και θέλετε το άλλο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σας δοθεί είναι να συγκρίνετε τη σχέση ποιότητας-τιμής σε ό, τι σας ενδιαφέρει και να μην πάρετε το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας, αν δεν σας συμφέρει. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να αποφασίσετε γρηγορότερα. Ξεκινώντας από την Τετάρτη, όλα θα είναι ευκολότερα και θα νιώθετε καλά και μόνο που έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας ξέρουν και σας αγαπούν. Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν χαρούμενους, ευγνώμονες για όλα όσα έχετε, να αναρωτιέστε αν αξίζετε όλα αυτά τα θετικά που σας περιβάλλουν. Παρόλα αυτά, το σαββατοκύριακο θα είστε σε διάθεση αγορών. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) θα βάλει σε πρώτο πλάνο επαφές και συζητήσεις, σχετικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη στις 16/11 (16-30/11) είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναθεωρήσετε αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τα οικονομικά σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) σας υπενθυμίζει ότι παρά τις αντιξοότητες, δεν θα πρέπει να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε ένα σημαντικό πρόσωπο της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) καλό θα είναι να αναβάλλετε οποιαδήποτε κίνηση έχει να κάνει με τη δουλειά ή με την υγεία σας. Αν κάποιος χρειαστεί τη βοήθειά σας μη διστάσετε να τη δώσετε. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) επικεντρώνεται με θετικό τρόπο σε θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Επιπλέον, θα έχετε το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται ώστε να βελτιώσετε τις καθημερινές συνήθειες, κυρίως αυτές που αφορούν την υγεία και τη διατροφή σας. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) ξυπνά τις επαναστατικές σας διαθέσεις – αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) σας φέρνει συναισθηματική διάθεση ώστε να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δράσεις και με άτομα που σας χρειάζονται.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter