ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Δευτέρα και Τρίτη δίνουν μια ευχάριστη έκπληξη σε εσάς των δυο τελευταίων ήμερων του ζωδίου. Οι 11 και 12 Μαΐου γεννημένοι δείτε μια ευκαιρία που απλώνετε μπροστά σας και την πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα βελτιώσει και τα επαγγελματικά και την φυσική σας κατάσταση. Η δύσκολη όμως Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια μεγάλη κόντρα στο τέλος του μήνα, οικογενειακή ή άλλη και κυρίως στους 29/4 γεννημένους.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σας- η κοινωνική Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και στον έκτο σας οίκο, της ευεξίας – είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε τρόπους να συνδυάσετε την κοινωνική σας ζωή με τη ρουτίνα της υγείας σας. Και στις 31 Οκτωβρίου, όταν η Πανσέληνος πέφτει στο ζώδιό σας, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε βάλει τις ανάγκες σας στην άκρη για πάρα πολύ καιρό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων. Αντί να βουλιάζετε σε αισθήματα δυσαρέσκειας και μνησικακίας, καλύτερα να εστιάσετε σε πράξεις που θα βοηθήσουν την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία, αυτή τη στιγμή. Ίσως θα θέλατε να βάλετε έναν αγαπημένο τρόπο γυμναστικής στο πρόγραμμά σας ή να απολαύσετε ένα αυθόρμητο ταξίδι το σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μια στιγμή που θα πρέπει να μάθετε ότι είναι ζωτικής σημασίας να φροντίζετε τον εαυτό σας, αν θέλετε να είστε σε θέση να φροντίζετε και τους άλλους. Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό (13-28/10) καλό θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σας. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη δουλειά ή την υγεία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) στοχεύει στις κοντινές σας σχέσεις, της προσωπικής ή της επαγγελματικής ζωής. Φωτίζοντας όλες τις πτυχές αυτών σχέσεων, μπορεί να δείτε ότι κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν. Για την ώρα σκεφτείτε τα, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) αυξάνει τη γοητεία που ασκείτε σε άτομα του περιβάλλοντός σας και σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας, απέναντι στο ταίρι σας. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) ενισχύει ακόμα περισσότερο την υπομονή σας. Ωστόσο, φροντίστε να διαχειρίζεστε το θυμό σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter