ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας σας βοηθούν να είστε ευέλικτοι και να παρακάμπτετε εμπόδια. Ωστόσο οι γεννημένοι στα τέλη του Απρίλη  θα μπορούσαν να έχουν κόντρες με ένα άτομο ή αιτίες που θα τους απορυθμίσουν τα προγράμματα. Η έκλειψη της Σελήνης της Τετάρτης σας επηρεάζει αρκετά και όλους.  Γενικά την εβδομάδα θα την χαρακτηρίζει ασυνεννοησία , νευρικότητα μα και παρεξηγήσεις. Το ίδιο δείχνουν και  οι δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα  που  θα κάνουν δύσκολες τις επικοινωνίες σας και σε κάποιους θα μπορούσαν να φέρουν μία αναβολή ή ένα δυσάρεστο νέο..

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Παρόλο που είστε πλάσματα της συνήθειας, μπορεί να έχετε μια έντονη επιθυμία να ξεβολευτείτε και να κάνετε κάτι τολμηρό, ίσως σε σχέση με την καριέρα σας ή ένα σημαντικό, προσωπικό στόχο στις 16/7 όταν η Πανσέληνος και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φωτίσει τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας. Δεδομένης της έντασης της στιγμής, μπορεί να νιώθετε λίγο νευρικοί σχετικά με το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, όταν κάνετε αυτή την τολμηρή κίνηση. Αλλά αν ακολουθείτε τη διαίσθησή σας, να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλό δρόμο.  Από τις 19 ως τις 31/7 ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο κινείται στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας. Ίσως υπάρξει μια σύγχυση στη σχέση με τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας ή κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον. Να κάνετε υπομονή και να προσπαθήσετε να μην αγχώνεστε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) καλό θα είναι να αναβάλλετε τις σοβαρές συζητήσεις με μέλη της οικογένειας, γιατί δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας.  Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) δίνει την απόλυτη προτεραιότητα στο οικογενειακό μέτωπο. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που προκαλούν εκνευρισμό και διαφωνίες στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) σας ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί και αισιόδοξοι, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τα εμπόδια που προκύπτουν. Λίγη θετική σκέψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter