ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο Ήλιος από την Τρίτη και για 30 ημέρες στους Ιχθείς, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πιθανά θα σας περάσει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορεί να γεννηθεί μία αξιόλογη φιλία. Γενικά αυτόν τον καιρό θα σας κάνει καλό να λέτε ναι στις όποιες προσκλήσεις. Όμως και η πανσέληνος σας επιτρέπει να ανοίξετε ειλικρινείς διαλόγους με άτομα της καρδιάς σας και να λύσετε παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας. Ακόμα και μέσα από τις δύσκολες όψεις των ημερών που ακολουθούν, θα μπορούσατε να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα και να δείτε καθαρά το πώς θα εξελιχθεί το αύριο σε μία κατάσταση που σας ενδιαφέρει πολύ. Σε κάποιους μάλιστα ίσως οι μέρες σας επιτρέπουν να κερδίσετε, ακόμα και μέσα από αρνητικές καταστάσεις τρίτων ώστε να προωθήσετε δικούς σας σκοπούς. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Όσο κι αν αγαπάτε τους φίλους και τους συνεργάτες σας, οι άλλοι άνθρωποι στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Να είστε γοητευτικοί και διπλωμάτες, αλλά ταυτόχρονα και σταθεροί. Αν είστε υπεύθυνοι για κάποιο συγκεκριμένο και σημαντικό στόχο, μην χαλαρώνετε τώρα. Θα έχετε άφθονο χρόνο για χαλάρωση την Τετάρτη – με δυνατότητες να κάνετε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας, αν θέλετε – και την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρεθείτε με φίλους και θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες ιδέες. Μια ευκαιρία για ένα ταξίδι (ίσως με αεροπλάνο) είναι πιθανό να προκύψει αυτές τις μέρες. Το σαββατοκύριακο μια περίπλοκη αλληλεπίδραση με κάποιον θα σας προβληματίσει. Ωστόσο, πρόκειται για τυχαίο γεγονός και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 εστιάζει στον κύκλο των φίλων σας και τονίζει το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσά σας. Μια από τις φιλικές σας σχέσεις ενδέχεται να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο στενή. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) βάζει σε πρώτη προτεραιότητα θέματα της επαγγελματικής σας ζωής – σας απασχολεί ιδιαίτερα η εξέλιξή σας και το μέλλον σας, γενικότερα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) δημιουργεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείτε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τη σημαντικότητα των φίλων σας στη ζωή σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα ενισχύσει την ανάγκη σας να βρίσκεστε με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Νέες γνωριμίες διαφαίνονται στον ορίζοντα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) σας χαρίζει μια ιδιαίτερα κοινωνική και αισθησιακή διάθεση, για να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να διασκεδάσετε και να γοητεύσετε. Κάποιοι, ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter