ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες θα έχετε ειδικές αιτίες  χαράς ως και την Τρίτη και πιθανά ένα συναισθηματικό κέρδος, μία επιβεβαίωση κλπ. Η  Αφροδίτη στο δεύτερο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει μια ανάσα οικονομική, ενώ θα σας κάνει και ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο με τις υλικές κτήσεις  αλλά και με τις συναισθηματικές. Όμως την δύσκολη Πέμπτη αποφύγετε έξοδα που εκ των υστέρων θα μετανιώσετε που τα κάνατε. Γενικά αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για αγορές. Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη  Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Η ζωή σας είναι γεμάτη συγκινήσεις, στην αρχή της εβδομάδας και θα χρειαστεί να κινηθείτε με προσοχή τη Δευτέρα, για να τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ευαισθησία σας την Τρίτη, κυρίως όταν βρίσκεστε μπροστά σε άλλους. Και την Πέμπτη, όταν συναντήσετε κάποιον με δογματικές απόψεις να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι από ό, τι συνήθως – ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να σας πει αυτό το άτομο. Το σαββατοκύριακο μπορεί να εκνευριστείτε ή να παρεξηγηθείτε από κάτι που λέει κάποιος. Και ίσως να έχετε και δίκιο. Αλλά υπάρχει και μια πιθανότητα να μην το εννοεί καθόλου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει ένας καινούριος έρωτας, με πολύ καλές προοπτικές. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα με θετικό τρόπο – τα έσοδά σας αυξάνονται και είναι πιθανό να κάνε κάποιες συμφέρουσες αγορές. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) και ελαχιστοποιεί τους κινδύνους που υπάρχουν, μέσα στο παρασκήνιο που λέγαμε προηγουμένως. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) θα σας χαρίσει λάμψη και αυτοπεποίθηση, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε όμορφες στιγμές με φίλους και γνωστούς. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) σας δίνει ενέργεια και αποφασιστικότητα για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Καλό θα είναι, όμως, να μην κινείστε βιαστικά.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter