ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Ο Ερμής από το Σάββατο που πέρασε τρέχει στον Ζυγό  και από εκεί βοηθά τις επικοινωνιακές σας ανάγκες ενώ θα σας φέρει και προσκλήσεις κοινωνικών γεγονότων. Σε συνδυασμό με το ταυτόχρονο πέρασμα που έκανε η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας θα βελτιώσει φιλικές σχέσεις και πιθανά θα μπορούσε να δώσει σε κάποιους μία προβολή η επιβεβαίωση , ενώ όσοι κάνετε δουλειά που εξαρτάται ντε από τον κόσμο θα έχετε αύξηση της πελατείας σας αυτόν τον καιρό. Η τύχη τις μέρες αυτές θα είναι μαζί με τους γεννημένους 8 και 9  Δεκεμβρίου σε όλους τους τομείς.  Εσείς θα έχετε ένα 7ήμερο που μπορεί να σας δώσει μία πρόταση ή μίας άλλης μορφής ανάπτυξη.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Θα χρειαστεί να κοιτάξετε στο παρελθόν (συγκεκριμένα τους τελευταίους πέντε μήνες) και να θυμηθείτε κάποια μαθήματα που πήρατε σχετικά με τα οικονομικά σας, από τις 18 Σεπτεμβρίου που ο αυστηρός  Κρόνος ολοκληρώνει την αναδρομή του και επιστρέφει σε ορθή πορεία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Ίσως να ελέγχετε καλύτερα τις προτεραιότητές σας τώρα, απ’ ό, τι τον Απρίλιο και καλό είναι να το έχετε αυτό στο μυαλό σας καθώς προχωράτε και προωθείτε τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας.  Και, ίσως να υποχρεωθείτε να σχεδιάσετε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τους αγαπημένους σας ή να θέλετε να ξεκινήσετε ένα περίπλοκο έργο που σχετίζεται με το σπίτι, στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν ο τυχερός Δίας στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με το μυστηριώδη Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής.  Ωστόσο, τώρα έχετε μια τάση να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να καταφέρετε και πιθανά να μην διακρίνετε κάποια συγκεκριμένα σημεία,  που μπορούν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν,  να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν προχωρήσετε. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) εστιάζει στην κοινωνική σας ζωή και ιδιαίτερα στη συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες. Υπάρχουν ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις, για την προώθηση ομαδικών στόχων.  Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την επαγγελματική σας ζωή και να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε πώς σας  αξίζουν. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και ενισχύει τις φιλοδοξίες σας για την εξέλιξη της καριέρας σας. Η ενέργειά σας είναι μεγάλη κι όταν δεν διοχετεύεται, σας προκαλεί εκνευρισμό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές με  φίλους και το ενδεχόμενο ενός νέου ειδυλλίου, με ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε. Καινούριες ιδέες σας συναρπάζουν.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter