ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Οι από 30/11ου ως και 3 /12ου θα έχετε κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις τις μέρες αυτές. Βασικό σας μέλημα τώρα πρέπει να είναι να αφιερώσετε χρόνο σε σχέσεις που για κάποιο λόγω παραμελήσατε τελευταία. Από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το Μεσημέρι της Παρασκευής η Σελήνη βοηθά τους σκοπούς σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο που περνά την Πέμπτη και ως τις αρχές του Αυγούστου  θα σας κάνει περισσότερο υλιστές και τα θέματα που αφορούν το χρήμα θα έχουν την δύναμη να βάζουν σε δεύτερη προτεραιότητα άλλα σημαντικά  ζητήματα.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Μπορεί να είστε πολύ συναισθηματικοί και αποφασισμένοι να εκφραστείτε μ’ ένα φυσικό, βαθιά εγκάρδια τρόπο στις 25 Μαΐου, όταν το διαισθητικό φεγγάρι στον όγδοο οίκο σας, των συναισθηματικών και ερωτικών δεσμών σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με το δυναμικό Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής. Μιλώντας με ειλικρίνεια μπορεί να έρθετε ακόμα πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να αισθανθείτε απίστευτη ικανοποίηση σε διάφορα επίπεδα. Και στις 27 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει ένα έντονο τετράγωνο με τον Ουρανό στον  έκτο σας οίκο, της καθημερινότητας και της ευεξίας, κάνοντάς σας ακόμα πιο ευέξαπτους  απ’ ό, τι είστε συνήθως – ειδικά αν νιώθετε ότι αντιμετωπίζετε οποιουδήποτε είδους περιορισμούς. Καλό θα ήταν να βρείτε έναν υγιή τρόπο για να τροφοδοτήσετε την ανάγκη σας για ενθουσιασμό – ας πούμε, μια καινούρια προπόνηση ή ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό έργο. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) φέρνει στο προσκήνιο έντονες συζητήσεις, με ένα κοντινό πρόσωπο της επαγγελματικής ή της αισθηματικής σας ζωής. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28/5-4/8) σας ενθαρρύνει ώστε να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, σχετικά με οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) ενισχύει το παρασκήνιο. Συναισθηματικά δεν είστε σε θέση να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας, αν δεν θέλετε να εκτεθείτε αργότερα. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) δίνει προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σας ή με ένα στενό συνεργάτη. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα και να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) φέρνει εντάσεις, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Συμβαίνουν πολλά και συχνά δυσκολεύεστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας.

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter