ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Σε μια περίοδο ουσιαστικών απολογισμών το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό δίνει τα πρώτα σημάδια αναγνώρισης κυρίως των όποιων επαγγελματικών προσπαθειών κάνατε. Αυξάνει την κοινωνικότητα, ίσως και την αναγνωσιμότητα που μπορεί κάποιοι να επιδιώκετε, και δίνει τα πρώτα σημάδια ικανοποίησης αυτή την εβδομάδα κυρίως στους μέχρι 27/11ου γεννημένους. Μέχρι και την Παρασκευή οι μέρες, έστω και εμποδισμένα, βοηθούν τις επιδιώξεις σας. Το αρνητικό Σάββατο όμως μετράτε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας και μην αφήσετε να εξελιχτεί μια διέλευση που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Κάποιους μπορεί να σας αγχώσει ένα θέμα υγείας τρίτου.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, όταν η κοινωνική Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και τον ενδέκατο οίκο σας, της δικτύωσης, θα είστε έτοιμοι να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συναδέλφους, φίλους ή γείτονες. Αυτή τη στιγμή είστε ιδιαίτερα ικανοί να οργανώσετε τους άλλους και να τους βοηθήσετε να συντονιστούν. Επωφεληθείτε από τη συνεργασία και θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Στις 31 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον έκτο σας οίκο, της ευεξίας και της καθημερινότητας, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια κι ότι θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα για να πετύχετε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σας ευθύνες και στις προσωπικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, καθώς τώρα η αυτοκριτική θα μπορούσε πραγματικά να τροφοδοτήσει τους ψυχικούς, συναισθηματικούς και σωματικούς σας στόχους. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) προκαλεί καθυστερήσεις και εμποδίζει κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή κίνηση γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευνοϊκά. Κάντε μια προσπάθεια να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) συνεχίζει να μπερδεύει την επικοινωνία, με μεγάλη πιθανότητα παρεξήγησης με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης και είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να πάρετε μια φυσική απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια στιγμή που θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε μια εσωτερική αξιολόγηση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) επηρεάζει την καριέρα σας και βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ενδέχεται να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας δελεάσει. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) σας βοηθά να αποφεύγετε τα εμπόδια – ωστόσο, συχνά θα νιώθετε μια μεγάλη νευρικότητα που θα σας εμποδίζει να σκέφτεστε ψύχραιμα.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter