ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.2019 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Η Αφροδίτη που απο το περασμένο Σάββατο πέρασε  στον φιλικό σας Ζυγό  θα φέρει αιτίες να γίνετε ζεστοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, να πάρετε χαρές από άτομα που αγαπάτε να βελτιώσετε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αν είστε μόνοι να έχετε την ευκαιρία για κάτι που έχει την δύναμη να τραβήξει την προσοχή σας. Όλοι οι γεννημένοι το 1ο 12ήμερο έχετε καλές στιγμές και ένα ευχάριστο είτε γεγονός είτε συνάντηση είτε μήνυμα τις μέρες αυτές. Ο Ερμής από τον ίδιο χώρο μπορεί όμως να κάνει περισσότερο επιθετικό τον λόγο σας κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε κυρίως σε χώρους δουλειάς.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.2019 έως 22.09.2019

  Μπορεί να νιώσετε μια  έντονη λαχτάρα για μια βαθιά φυσική  και συναισθηματική σχέση με το ταίρι σας (ή ένα πιθανό ταίρι) στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν ο διεκδικητικός Άρης στον όγδοο οίκο σας, της ερωτικής οικειότητας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας. Μοιραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας με το ταίρι σας και η ερωτική σας ζωή θ’ απογειωθεί! Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και μπορεί να αναλάβετε μια δουλειά που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, αλλά που είναι για σας μια θετική πρόκληση. Προσέξτε όμως: το καλύτερο θα είναι να δουλέψετε μόνοι σας, όχι μόνο επειδή το θέλετε, αλλά η προσπάθεια να πετύχετε τους στόχους σας με τη βοήθεια των άλλων μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα αγχωτική. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) ενισχύει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ουσιαστικές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας. Η προοπτική για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου θα σας δώσει μεγάλη χαρά.   Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) σας υπενθυμίζει πώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, που εμπλέκουν και άλλα μέρη και που χρειάζεται να τακτοποιήσετε σχετικά σύντομα. Ωστόσο, επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) σας ευνοεί με ενέργεια και δύναμη για να τακτοποιήσετε κάποιες από τις οικονομικές σας υποθέσεις.  Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια, φροντίστε να μην παραμελείτε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) ευνοεί την προσωπική σας ζωή και τις συναισθηματικές σας επαφές. Θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter