ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.11.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Το πόσο θετικό για εσάς είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα θα το νιώσετε καταρχάς οι μέχρι 25 Ιανουαρίου γεννημένοι. Είστε εσείς που θα έχετε μια πολύ θετική είδηση, μια συναισθηματική εξέλιξη ή ένα κέρδος που θα σας κάνει χαρούμενους. Οι μέρες ως την Πέμπτη δείχνουν να βοηθούν τις επιδιώξεις σας όμως η σκληρή Πανσέληνος του Σάββατου και η αντίθεση του Ουρανού που την ακολουθεί μπορεί να φέρει μια μεγάλη διαφωνία με ανθρώπους είτε του συντροφικού είτε του οικογενειακού σας χώρου και σε κάποιους γεννημένους στις 29 Ιανουαρίου μια αρνητική ανατροπή που πρέπει ρεαλιστικά να αντιμετωπίσουν.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομα στο Ζυγό και στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης (28/10-3/11), ίσως θελήσετε να τσεκάρετε κάποια διαδικτυακά μαθήματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να ξαναδείτε ένα ταξίδι που είχατε αρχίσει να σχεδιάζετε και που, λόγω των συνθηκών, μπήκε στην άκρη. Δίνοντας στον εαυτό σας το χώρο για να ακολουθήσει το ένστικτό του (ακόμα κι αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος, αυτή τη στιγμή), κάνετε πολύ καλό στη συναισθηματική σας υγεία. Και στις 31 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, ίσως νιώσετε ότι το να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας ευθύνες είναι απολύτως απαραίτητο. Έχετε αναλάβει πολλά και χρειάζεται να απλοποιήσετε τις προσπάθειές σας. Πάρτε λίγη απόσταση από την καθημερινότητα για να αξιολογήσετε τους στόχους και τις δεσμεύσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία και σύντομα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) προκαλεί άγχος και παρανοήσεις σε μια στενή σχέση της επαγγελματικής σας ζωής. Εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) ενισχύει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για την επαγγελματική σας πορεία. Εργάζεστε με συνέπεια και υπευθυνότητα, χαρακτηριστικά που αργά, αλλά σταθερά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σας καθώς και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες. Η Αφροδίτη στο Ζυγό (28/10-20/11) ευνοεί την προσωπική σας ζωή και τις συναισθηματικές σας επαφές. Θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) δεν σας δημιουργεί κανένα πρόβλημα, επειδή είστε σε θέση να προσαρμόζεστε σε πολλές καταστάσεις. Από την άλλη μεριά, μπορεί να εκνευρίζεστε με όσους καθυστερούν!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter