ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Όλα πιο καλά τις μέρες αυτές για τους περισσότερους αφού ο βασικός συναισθηματικός σας τομέας δίνει αιτίες ικανοποίησης σε γεννημένους ως και τις 8 Φεβρουαρίου. Φυσικά πάντα οι 21και 28 /1ου θα εξακολουθούν να έχουν λόγους άγχους και πίεσης αλλά οι πολλοί μάλλον κερδισμένοι θα βγουν αυτήν την εβδομάδα. Πιο τυχεροί οι από 4ως 8 Φεβρουαρίου που θα έχουν μία επιβεβαίωση και ένα σημαντικό συναισθηματικό κέρδος.  Ο Ερμής από τον Καρκίνο που περνά την Πέμπτη και  ως τις αρχές του Αυγούστου θα φέρει μικρό ανακατατάξεις στην δουλειά και αιτίες να κάνετε μικρές απαραίτητες τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων μα και του χώρου σας

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Από τις 28 Μάιου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον έκτο σας οίκο, της ευεξίας και της καθημερινότητας, έχετε διάθεση να διαβάσετε και να βρείτε καλύτερους τρόπους για να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, καθώς και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας. Αυτά που μαθαίνετε, θα μπορούσαν να  δώσουν μια νέα αίσθηση εμπιστοσύνης στην καθημερινή σας φροντίδα.  Στη συνέχεια, στις 31 Μάιου, όταν το ευαίσθητο φεγγάρι στον ένατο οίκο σας, της ανώτερης εκπαίδευσης, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σας, θα βρείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να δεσμευτείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες που τροφοδοτούν το πάθος  για τη δουλειά σας και, τελικά, συμβάλλουν στην προώθηση της καριέρας σας. Το να νιώθετε ότι έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να σας κινητοποιήσει και να σας καθησυχάσει καθώς κυνηγάτε τους στόχους σας. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και δημιουργεί ευκαιρίες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) φέρνει εμπόδια και δυσκολεύει τη συναισθηματική σας ζωή. Άλλα περιμένατε, άλλα γίνονται – όλα όμως θα φτιάξουν μόλις η Αφροδίτη επανέλθει σε ορθή πορεία. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας χαρίζει θετικότητα, αισιοδοξία και ενέργεια, ώστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ένα καινούριο ειδύλλιο μπορεί να σας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές. Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) επιδρά στη σφαίρα των οικονομικών σας και συχνά σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter