ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.04.18 ΕΩΣ 29.04.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Το πέρασμα της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης σας στους Διδύμους θα δώσει  οξύτητα στη σκέψη σας, διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων, μια εύνοια σε ταξίδια μα και την δυνατότητα γνωριμιών με αξιόλογα και πνευματικά άτομα. Παράλληλα θα μπορούσε να σας βοηθήσει οικονομικά κάποιος συγγενής από μακριά ή ένας μεγαλύτερος είτε σε ηλικία είτε σε αξίωμα άνθρωπος. Την κακή Πέμπτη κάποια ενδοοικογενειακή ένταση θα μπορούσε να πάρει άγρια τροπή, γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους ειδικά οι γεννημένοι 14/10ου . Οι 2/10ου περνάτε αρκετά δύσκολα με οικογενειακές θέματα που σας πιέζουν, αντιθέτως οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχουν χαρές, προτάσεις γνωριμίες ή και κάποιο κέρδος αυτή την εβδομάδα.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.04.18 έως 29.04.2018

  Αλλαγές πλανώνται στον αέρα τη Δευτέρα και δεν μπορείτε να σταματήσετε να τις σκέφτεστε. Μπορεί να νιώθετε ότι είναι λίγο εγωιστικό να ασχολείστε με όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, αλλά ξεπεράστε το γιατί είναι γελοίο. Βρείτε τρόπους να εκφράσετε αυτό που νιώθετε την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη είστε πιο ήρεμοι, πιο εσωστρεφείς και πιο ψύχραιμοι. Η διάθεσή σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα και είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι αυτό είναι φυσικό. Το σαββατοκύριακο, όμως, σας περιμένουν δυο μέρες γεμάτες δημιουργικότητα και έρωτα! Η Αφροδίτη στον Ταύρο (1-23/4) ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από τρίτα μέρη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (24-30/4) σας χαρίζει την εύνοιά της σε όλα τα επίπεδα – οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, ενώ ταξίδια και επισκέψεις σε φίλους που ζουν μακριά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Ερμής στον Κριό (14-30/4) θα υποστηρίξει τις σχέσεις με τα κοντινά σας άτομα. Ωστόσο, έχετε την αίσθηση ότι δεν σας κατανοούν απόλυτα. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20-30/4) εστιάζει στα οικονομικά σας και βάζει σε προτεραιότητα ζητήματα φορολογικού και κληρονομικού ενδιαφέροντος. Ο Άρης στον Αιγόκερω (1-30/4) στοχεύει τη σφαίρα της οικογένειας, προκαλώντας εκνευρισμό και εντάσεις στις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της. Δυσκολεύεστε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και η στάση σας διακρίνεται από αυστηρότητα και έλλειψη επιείκειας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter