ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (18.02.2019 ΕΩΣ 24.02.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχεστε αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες για εσάς ενώ κάποιοι θα αποκτήσετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.  Η Πανσέληνος σας αναστατώνει δημιουργικά καθώς σας θυμίζει πως ο μόνος τρόπος να χαλαρώσετε είναι να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που συνηθίζετε να στοιβάζετε αναβάλλοντας την στιγμή που θα ασχοληθείτε με αυτές. Τα δύσκολα αφορούν οι δύσκολες όψεις της  Αφροδίτης μπορούν να φέρουν μεγάλες οικογενειακές εντάσεις ή άλλες λύπες αν όχι σε όλους κυρίως στους γεννημένους 15 Οκτωβρίου  που πρέπει να είναι γενικά πολλοί προσεχτικοί. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  18.02.19 έως 24.02.2019

  Ο κοινωνικός πειραματισμός στην αρχή της εβδομάδας αποδίδει απόλυτα. Ξεφουρνίζετε τις πιο περίεργες ιδέες και οι άνθρωποι τις υιοθετούν αμέσως (υπάρχει μια αυθόρμητη ευφυία σε όλες τις ιδέες που έχετε, αυτή τη στιγμή). Ωστόσο, την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα έχετε το χρόνο να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τη σκέψη σας, καθώς η προσοχή σας είναι στραμμένη στη σφαίρα της οικογένειας. Την Παρασκευή εξακολουθείτε να νιώθετε λίγο εκτός – συναισθηματικά, αλλά όχι με θετικό τρόπο –το σαββατοκύριακο ωστόσο σας επιφυλάσσει πολλές όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, αλλά και με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Αιγόκερου στις 19/2 σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Καλό θα είναι να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Άρης στον Ταύρο (15-28/2) σας ενθαρρύνει να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά θέματα ή θέματα σχετικά με την υγεία σας. Το διάστημα αυτό είναι θετικό για να τακτοποιήσετε τέτοιες υποθέσεις με θάρρος και σταθερότητα. Ο Ερμής στους Ιχθύες (10-28/2) θα τονίσει την ανάγκη να κάνετε ορισμένες αλλαγές σε κάποια ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (1-18/2) σας χαρίζει ενέργεια και καλή διάθεση. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικά πράγματα είναι για σας η αισθηματική σας ζωή, οι δεσμοί που σας δένουν με τους αγαπημένους σας και η επίτευξη των δημιουργικών σας στόχων. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19-28/2) ταυτίζεται με την τάση του Ερμή από την ίδια θέση και ενθαρρύνει την ενασχόλησή σας με θέματα υγείας ή εργασίας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (4-28/2) εστιάζει στη σφαίρα της οικογένειας και στις σχέσεις σας με τα άλλα μέλη. Υπάρχουν σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να συζητήσετε. Αυτό που χρειάζεστε, πάνω απ’ όλα είναι να νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας φροντίζουν.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter