ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (16.09.19 ΕΩΣ 22.09.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Η Αφροδίτη με την παρουσία της στο ζώδιό σας , σας προσθέτει στην γοητεία και σε πρώτη φάση δίνει κάτι παραπάνω στους γεννημένους τον Σεπτέμβριο που θα τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς τις μέρες αυτές και θα τους δώσει κάθε λογής ευκαιρία επιβεβαίωση κλπ. Με την βοήθειά της μπορείτε και να καλυτερεύσετε σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες αν είστε μόνοι ενώ το διάστημα βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εικόνα σας. Ο Ερμής από τον ίδιο χώρο  βοηθά επαγγελματικά σας θέματα αλλά σας δίνει και την μαχητικότητα που χρειάζεται ο λόγος σας για να πετύχετε και να πείσετε.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  16.09.19 έως 22.09.2019

  Χαλάρωση, έρωτας και έξαψη έρχονται φυσικά στο δρόμο σας στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν η Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, σχηματίζει ένα φιλικό τρίγωνο τόσο με την τρυφερή Αφροδίτη, όσο και με τον περίεργο Ερμή – και οι δυο στο ζώδιό σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη στιγμή απολαμβάνοντας προσωπικό χρόνο με το ταίρι σας ή ένα υποψήφιο ταίρι – ιδανικά, κάνοντας κάτι ασυνήθιστο, όπως ένα αυθόρμητο ταξίδι το σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, διαφωνίες και παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με το μεγάλο αφεντικό-τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης: αφιερώστε χρόνο για να δουλέψετε πάνω σε προσωπικούς σας στόχους – μόνοι  σας. Μόλις κάνετε κάποια πρόοδο, μπορείτε να μοιραστείτε τις εξελίξεις με τους αγαπημένους σας και να συνεχίσετε μαζί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ερμής στο Ζυγό (14/9-3/10) βελτιώνει την επικοινωνία και σας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε με σαφήνεια, αλλά είναι πιθανό να κάνετε αρκετές εκπτώσεις σ’ αυτά που ζητάτε. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία  περισυλλογής σε προσωπικό επίπεδο,  που καλό θα είναι να τη σεβαστείτε. Ο Άρης στην Παρθένο (1-30/9) δημιουργεί ένα παρασκήνιο μέσα στο οποίο είναι εύκολο να παραπλανηθείτε, όπως και να παραπλανήσετε. Η αβεβαιότητα και το άγχος εντείνονται μ’ αυτή την τάση. Προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στους γύρω σας, γιατί είναι αρκετά επιθετικός.  Η Αφροδίτη στο Ζυγό (15/9-8/10) σας χαρίζει γοητεία και αισθησιασμό. Επιδιώκετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε ήρεμους και χαλαρούς ανθρώπους, που σας καταλαβαίνουν.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter