ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (23.07.2018 ΕΩΣ 29.07.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια επιρρέπεια σε επαγγελματικά και συναισθηματικά λάθη. Γενικά επικρατεί ένα πάρα πολύ θαμπό σκηνικό και τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. Μην πιστεύετε και σίγουρα μην ενεργείτε σπασμωδικά βασιζόμενοι σε ότι ακούτε από τρίτους αν δεν είναι διασταυρωμένο. Οι 27 και 28/9ου είσαστε πολύ πιεσμένοι από οικογενειακά κυρίως προβλήματα παρόμοια με του Φεβρουαρίου. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει φίλους ή γενικότερα ανθρώπους από το παρελθόν που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί. Η πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης φέρνουν παρεξηγήσεις με ισχυρά του φιλικού σας χώρου άτομα. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  23.07.18 έως 29.07.2018

  Θα σας ζητηθεί να κάνετε ένα συμβιβασμό σε μια διαπροσωπική σχέση, καθώς ξεκινά η εβδομάδα – αλλά, ευτυχώς, είστε ιδιαίτερα ικανοί να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ψάξτε για λύσεις που να συμφέρουν όλους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα συνεχίζετε να εστιάζετε στις συμμαχίες, αλλά οι άλλοι θα σας ζητούν να παρέμβετε στις υποθέσεις τους. Αν το κάνετε, είναι σίγουρο ότι θα σας ευχαριστήσουν (και θα σας θαυμάσουν!) για την απίστευτη διπλωματία σας. Την Παρασκευή και για τις επόμενες δυο μέρες είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και πνευματική ενέργεια. Διασκεδάστε ανταλλάσσοντας καινούριες ιδέες με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδι κάτι θα διαταράξει τη ρουτίνα σας. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 27/7 επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με τους φίλους σας. Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποιους απ’ αυτούς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (10-31/7) δημιουργεί ένα κλίμα εσωστρέφειας και σας δίνει την εντύπωση ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν. Ταυτόχρονα η συμπεριφορά σας στον αισθηματικό τομέα είναι, με ένα τρόπο, παθητικά επιθετική. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22-31/7) τονίζει τη γοητεία σας με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος. Οι άνθρωποι αναζητούν όχι μόνο τη συντροφιά, αλλά και τις συμβουλές σας. Ο Ερμής στο Λέοντα (1-25/7) σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, κάνοντας χρήσιμες γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Λέοντα (25-31/7) προκαλώντας αβεβαιότητα και σύγχυση σε κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις. Κάντε μια προσπάθεια να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται. Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση στον Υδροχόο (1-31/7) επηρεάζει τις κοντινές σας σχέσεις, είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές. Τα σχέδια που είχατε, καθώς και οι πρωτοβουλίες που παίρνατε δεν σας ενθουσιάζουν τώρα ιδιαίτερα. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter