ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (12.11.2018 ΕΩΣ 18.11.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Από την μία οι τυχεροί γεννημένοι στις 18 και 19 Οκτώβρη έχετε 7 ημέρες που όλα είναι υπέρ σας, Επιβεβαίωση τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας μαζί και η τύχη που θα είναι μαζί σας σε όλους τους τομείς. Για τους πολλούς με εξαίρεση την Τετάρτη και Πέμπτη που δείχνουν περισσότερο  καλές σας μέρες, η εβδομάδα δεν αφήνει περιθώρια για να τρέξουν πράγματα. Όλες τις μέρες η στάση του Ερμή και το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του από τις 17 του μήνα και μετά πιθανά θα αναβάλει προγραμματισμένες κινήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες, συναντήσεις κλπ όμως στις περισσότερες περιπτώσεις τελικά τα όποια εμπόδια σας βγαίνουν και αυτό θα το διαπιστώσετε όχι τώρα αλλά αρκετά αργότερα. Στις 16 ο Άρης περνά στους Ιχθείς και ενεργοποιεί σταδιακά ως τα τέλη του χρόνου επαγγελματικά σας θέματα, δίνοντας σας περισσότερες εντάσεις λόγω αυξημένων απαιτήσεων, που απαιτούν από εσάς ταχύτητα και μαχητικότητα για να ανταπεξέλθετε. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  12.11.18 έως 18.11.2018

  Ό, τι άλλο και να συμβαίνει τη Δευτέρα και την Τρίτη, υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου που θα περάσετε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει – χρόνος που μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Τι θα κάνετε μαζί; Εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από σας. Αλλά, μια δόση ανιδιοτέλειας, δεν είναι κακή ιδέα. Τι θα ήθελε να κάνει αυτό το άλλο πρόσωπο; Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μυαλό σας είναι ακόμα στους άλλους – οι συνδέσεις και οι συμμαχίες είναι έντονα θέματα. Την Παρασκευή προσπαθείτε να βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να πείτε σε κάποιον πόσο πολύ τον εκτιμάτε. Το Σάββατο και την Κυριακή η έκφραση των συναισθημάτων σας γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Θα καταλήξετε με τόσο πολλές ιδέες, που δεν θα τις θυμάστε όλες. Ο Ερμής στον Τοξότη (1-16/11) βελτιώνει τις σχέσεις με τον οικογενειακό και κοινωνικό σας περίγυρο. Ευνοούνται οι επαφές και οι συζητήσεις με συγγενείς, φίλους και γείτονες. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη (16-30/11) είναι πιθανό να φέρει καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επίλυση καθημερινών ζητημάτων. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (1-22/11) εστιάζει στην οικονομική σας πραγματικότητα και σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε τις καινούριες δυνατότητες που εμφανίζονται. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό (1-15/11) προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές στη συναισθηματική σας κατάσταση. Ίσως νοσταλγήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν κι αποφασίσετε να το συναντήσετε ή ίσως νιώσετε ότι η σχέση που έχετε, έχει βαλτώσει. Στις 15/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό (15-30/11) – από τη θέση αυτή θα σας χαρίσει ανατροφοδότηση και θα σας αναζωογονήσει αισθητά. Έχετε τη δυνατότητα να εκφράζετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αρχίζετε και πάλι να κάνετε όνειρα. Ο Άρης στον Υδροχόο (1-15/11) αλλάζει το κλίμα και σας χαρίζει ενέργεια, αισιοδοξία και καινούριες ιδέες. Έχετε τη διάθεση να αναλάβετε καινούρια πράγματα και οι κινήσεις σας είναι σταθερές και σίγουρες. Ο Άρης στους Ιχθύες (16-30/11) προσθέτει περισσότερες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε. Επιβάλλεται να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter