ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (22.01.18 ΕΩΣ 28.01.2018 )

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός
  22 έως 28 Ιανουαρίου 2018

  Οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα την Τετάρτη  και με τον Ουρανό την Κυριακή δίνουν  δυσκολίες κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακές αλλά και συντροφικές σχέσεις  όλων μα πιο πολύ των  γεννημένων 12,13 και 18 Οκτωβρίου. Όμως και ενώ η εβδομάδα δεν είναι εύκολη , οι από 28 Σεπτεμβρίου ως και 6 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή θα έχετε μία καλή ευκαιρία να έχετε ένα είτε συναισθηματικό , είτε οικονομικό κέρδος.   Από την  Παρασκευή που ο Άρης περνά στον Τοξότη και μέχρι  τις 17 Μαρτίου που θα διαρκέσει αυτό το πέρασμα,  θα κάνει πιο επιθετικό το λόγο σας και ίσως πιο σπασμωδικές τις κινήσεις ενώ θα μπορούσε να φέρει και ένταση στις σχέσεις σας με κάποιο συγγενικό άτομο.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου
  22.01.18 έως 28.01.2018

  Είστε δυναμικά πλάσματα και, καμιά φορά, όταν τα πράγματα δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, απογοητεύεστε. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό, αλλά επίσης απολύτως περιττό. Δώστε την άδεια στον εαυτό σας – και στους άλλους – να κάνει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν όμορφα πράγματα στον ορίζοντα – αφήστε το σύμπαν να σας τα παραδώσει όταν θα είναι έτοιμα. Φίλοι μαζεύονται σε κάθε χώρο που βρίσκεστε, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Την Παρασκευή οι περισσότερες από τις φωνές που ακούτε, είναι μέσα από το κεφάλι σας. Απλά, δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε! Η αντοχή σας είναι ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό, αλλά φροντίστε να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε το Σάββατο. Η Κυριακή υπόσχεται να είναι φανταστική! Ο Ερμής στον Αιγόκερω (11-31/1) στρέφει την προσοχή σας στην οικογενειακή ζωή και φέρνει στην επιφάνεια συζητήσεις επί συζητήσεων, που όμως για την ώρα δεν καταλήγουν κάπου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (18-31/1) σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα, στη διάρκεια του οποίου αισθάνεστε ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20-31/1) σας χαρίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πόσο σημαντικά πράγματα είναι για σας η αισθηματική σας ζωή, οι δεσμοί που σας δένουν με τους αγαπημένους σας και η επίτευξη των δημιουργικών σας στόχων. Ο Άρης στο Σκορπιό (1-26/1) μπορεί να σας παρασύρει σε παρορμητικές αγορές, που στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειαζόταν να κάνετε. Ο Άρης στον Τοξότη (27-31/1) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας – επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και του χρόνου σας

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter