ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (26.10.2020 ΕΩΣ 01.11.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Η Αφροδίτη έρχεται και έρχεται για εσάς. Από την Τετάρτη και μέχρι τις 21/11ου να σας ανεβάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά και να σας γεμίσει επιβεβαίωση. Πρώτοι κερδισμένοι και με ευκαιρίες κάθε μορφής τις μέρες αυτές οι μέχρι 28/9 γεννημένοι. Για τους 19 και 20/10 γεννημένους όμως τα προβλήματα που καταπιέζουν την ζωή τους συνεχίζονται. Όλοι το δύσκολο Σάββατο μην παρασύρεστε από τρίτους σε ακραίες ενέργειες, Προστατεύστε τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε υπερβολές και λάθη που μπορούν να σας στοιχίσουν την σταθερότητα και την σιγουριά.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  26.10.2020 έως 01.11.2020

  Όταν ο κυβερνήτης σας-η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας (28/10-20/11), θα λάμπετε από μέσα προς τα έξω και θα γοητεύετε σχεδόν κάθε άτομο που σας πλησιάζει. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε κινήσεις που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας ή να μιλήσετε για τις πολύ βαθιές επιθυμίες σας με το ταίρι σας ή κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο. Η ευχαρίστηση, η δημιουργικότητα και οι υποστηρικτικές σχέσεις κυριαρχούν και σας περιμένουν. Γύρω στις 31 Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο και στον όγδοο οίκο σας, των ερωτικών και συναισθηματικών δεσμών, ίσως να συλλογίζεστε τι δίνετε σε σχέση με το τι παίρνετε, μέσα στις στενές σας σχέσεις. Εάν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σ’ αυτά τα δυο, μπορεί να είναι καιρός να ασχοληθείτε μ’ αυτή την ανισορροπία και να δείτε τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί. Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό (13-28/10) σας καλεί να ξαναδείτε κάποιους οικονομικούς στόχους με εκκρεμότητες που χρειάζεται να κλείσουν. Καλό θα είναι να βεβαιωθείτε ότι τα θέματα σας είναι τακτοποιημένα όσον αφορά την ασφάλεια και τα έσοδά σας. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό (28/10-3/11) φέρνει πάλι στην επιφάνεια υποθέσεις που πιστεύατε ότι είχαν λήξει μια για πάντα. Επιπλέον, όλα κυλούν σε αργό ρυθμό με αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (23/10-22/11) τονίζει την ανάγκη που υπάρχει για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Για να προχωρήσετε μπροστά χωρίς τα βάρη του παρελθόντος, πρέπει να βάλετε νέες οικονομικές προτεραιότητες. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (2-27/10) δημιουργεί ένα κλίμα εσωστρέφειας και σας δίνει την εντύπωση ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν. Ταυτόχρονα η συμπεριφορά σας στον αισθηματικό τομέα είναι, με ένα τρόπο, παθητικά επιθετική. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό (9/9-14/11) ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας, αυτό το διάστημα. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν είστε καθόλου κινητοποιημένοι και ψάχνετε δικαιολογίες για να αναβάλετε τα πάντα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter