ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (13.05.2019 ΕΩΣ 19.05.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Η Αφροδίτη περνώντας από την Τετάρτη  στον Ταύρο αυξάνει τον ερωτισμό σας μαζί όμως και την κτητικότητα σας. Κάποιοι θα κινηθείτε και λίγο παρασκηνιακά αυτόν τον καιρό ενώ το κρυφό και το μυστήριο θα σας ασκεί μία περίεργη γοητεία. Παράλληλα αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας.           Γενικά αυτόν τον καιρό λίγοι θα μπορούν να διαβάσουν την σκέψη και τους σκοπούς σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο τώρα μία αναγνώριση που να  αυξάνει το κύρος σας και η πανσέληνος δείχνει να σας κάνει σωστά συγκρατημένους στα οικονομικά σας θέματα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  13.05.19 έως 19.05.2019

  Τι συμβαίνει μ’ αυτή την αίσθηση ανισορροπίας; Γιατί η οικογενειακή σας ζωή είναι τόσο περίεργη αυτή τη στιγμή; Περίεργη σε βαθμό που σας προκαλεί ζαλάδα. Σας κάνει, επίσης, λίγο συναισθηματικούς. Την Τρίτη, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο παρόν, το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν. Υπάρχει μόνο μια λύση: ο έρωτας. Χρειάζεστε κάτι φλογερό για να σας φέρει στο εδώ και τώρα. Ευτυχώς, ένα ειδύλλιο κάνει αισθητή την παρουσία του την Τετάρτη και την Πέμπτη και η ομορφιά – η ομορφιά της καθημερινότητας – παίζει σημαντικό ρόλο την Παρασκευή, επίσης. Το σαββατοκύριακο ξεκινά με τρελούς ρυθμούς (το Σάββατο είναι χάος!) αλλά τελειώνει την Κυριακή με αγκαλίτσες και φιλάκια. Ο Ερμής στον Ταύρο (7-21/5) σας δίνει αρκετές δυνατότητες για να συζητήσετε διεξοδικά θέματα σχετικά με τα οικονομικά– κυρίως, κληρονομικά και φορολογικά. Ο Ήλιος στον Ταύρο (20/4-20/5) εστιάζει, επίσης, στα οικονομικά σας και βάζει σε προτεραιότητα ζητήματα φορολογικού και κληρονομικού ενδιαφέροντος. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί και να μη λειτουργείτε εγωιστικά. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/4-15/5) εξομαλύνει τις διαφορές που εμφανίστηκαν στο γάμο σας ή στη σταθερή σας σχέση το προηγούμενο διάστημα – τα προβλήματα σταδιακά απομακρύνονται. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (15-31/5) ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πιθανό να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από τρίτα μέρη. Ο Άρης στους Διδύμους (1/4-15/5) σας χαρίζει δυναμισμό και ενέργεια και σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και τα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα. Με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (15-31/5) η ενέργειά σας μειώνεται και πιέζεστε ιδιαίτερα από τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Κάποιες σχέσεις της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής σας ζωής είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 18/5 επηρεάζει τη σφαίρα των οικονομικών σας, με θετικό τρόπο. Υπάρχει το ενδεχόμενο μιας κληρονομιάς ή μιας σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης από την οικογένειά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter