ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (25.05.2020 ΕΩΣ 31.05.2020)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Ο ‘Ηλιος από τους Διδύμους βρίσκει τρόπο να ανεβάσει την διάθεση των γεννημένων το 1ο 1`0ήμερο τις  μέρες αυτές καθώς ένα άτομο της καρδιάς σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ακόμα η ανάδρομη Αφροδίτη δίνει αιτίες χαράς ,επιβεβαίωσης και ευχάριστες επαναπροσεγγίσεις σε γεννημένους 8 ως και 12 Οκτώβρη. Ο Ερμής από τον Καρκίνο από την Πέμπτη και ως τις αρχές του Αυγούστου  μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικά τους Ζυγούς που κυνηγούν κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Ως την Τετάρτη λίγο πιο προσεχτικός ας είναι ο λόγος των από 18/10ου και μετά γεννημένων.

   

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  25.05.2020 έως 31.05.2020

  Από τις 28 Μαΐου ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στον Καρκίνο και στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας κι εσείς νιώθετε ενθουσιασμένοι και θέλετε να υιοθετήσετε μια πιο τολμηρή προσέγγιση στη δουλειά σας –  σας είναι εύκολο να οργανώνετε συναντήσεις και συσκέψεις με στόχο την προώθηση φιλόδοξων ιδεών που αφορούν την ευρύτερη εικόνα. Απλά, φροντίστε να ξεκινήσετε τα νέα σας έργα και να τσεκάρετε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες κάθε πιθανής συμφωνίας, πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιουνίου.  Στις 29 Μαΐου όταν η συναισθηματική Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον όγδοο οίκο σας, των συναισθηματικών και ερωτικών δεσμών, θα εμπνευστείτε και θα κάνετε κάτι διαφορετικό, όσον αφορά τον τρόπο που σχετίζεστε με το ταίρι σας ή κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο. Το κλειδί για την ευτυχία σας είναι να είστε αυθόρμητοι και επικεντρωμένοι. Ο Ερμής στους Διδύμους (11-27/5) ενισχύει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και το κοφτερό σας μυαλό. Έχετε πολλές και πρωτότυπες ιδέες, αλλά το γεγονός ότι βαριέστε εύκολα δεν σας αφήνει να τις πάτε παρακάτω. Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους (13/5-25/6) προκαλεί ανατρεπτικές αλλαγές στη συναισθηματική σας κατάσταση. Ίσως νοσταλγήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν κι αποφασίσετε να το συναντήσετε ή ίσως νιώσετε ότι η σχέση που έχετε, έχει βαλτώσει. Ο Ήλιος στους Διδύμους (21/5-20/6) σας ενθαρρύνει ώστε να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας, κυρίως αυτές που σχετίζονται με πνευματικά θέματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.  Ο Άρης στους Ιχθύες (13/5-27/6) προσθέτει περισσότερες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε. Επιβάλλεται να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter