ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (17.09.2018 ΕΩΣ 23.09.2018)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Πιθανά να χρειαστεί να έρθει η Πέμπτη για να ξεφύγετε από το δύστροπο πρώτο τριήμερο που θα σας κουράσει και που στην διάρκειά του φαίνεται πως εύκολα μπορείτε να αρπαχτείτε με κάποιον κοντινό σας ή αγαπημένο. Το Δεύτερο μισό της εβδομάδας όλα είναι πιο καλά για εσάς και η διάθεση σας θα ανέβει ψηλά. Τα τόσο ευχάριστα για εσάς περάσματα, το Σάββατο του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στο δικό σας το ζώδιο, σας δίνουν ζωή, αισιοδοξία, βοηθούν επαγγελματικά σας θέματα όπως και την προβολή και αναγνώριση που επιζητάτε από τον κόσμο, ενώ παράλληλα ο Ερμής σας δίνει και την μαχητικότητα που χρειάζεται ο λόγος σας για αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις με τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι 25/9ου είσαστε στην πιο δύσκολη φάση από όλους, διότι προβλήματα του Ιανουαρίου ξανά έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύσεις. Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  17.09.18 έως 23.09.2018

  Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα παρουσιάσει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές (στη δουλειά και, ενδεχομένως στην αισθηματική σας ζωή, επίσης) και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ εγωισμού και ανιδιοτέλειας. Από τη Δευτέρα το βράδι και μέχρι την Τετάρτη η περίφημη χάρη και η διπλωματία σας θα μπουν στο επίκεντρο. Αναμένεται θαυμασμός και χειροκρότημα, αλλά θα χρειαστούν και οι ικανότητές σας στη διαιτησία και τη δημιουργία συμμαχιών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην μείνετε μόνοι. Βρείτε ανθρώπους για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας – ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει ένα ρίσκο ή την πιθανότητα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Το σαββατοκύριακο, κρατήστε το κεφάλι χαμηλά και ακολουθήστε το πρόγραμμα. Ο Ερμής στην Παρθένο (6-21/9) ευνοεί τη δημιουργία ενός παρασκηνίου, μέσα στο οποίο θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, σε υψηλούς τόνους. Για την ώρα, θα τα κρατήσεις όλα αυτά για τον εαυτό σου. Ο Ερμής στο Ζυγό (22-30/9) βελτιώνει την επικοινωνία και σας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε με σαφήνεια, αλλά είναι πιθανό να κάνετε αρκετές εκπτώσεις σ’ αυτά που ζητάτε. Ο Ήλιος στην Παρθένο (1-22/9) μπορεί να σας φέρει μια τάση περισυλλογής σε προσωπικό επίπεδο, που καλό είναι να τη σεβαστείτε. Ο Ήλιος στο Ζυγό (23-30/9) ξυπνά μέσα σας τη διάθεση να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, γεγονός που γίνεται πηγή αναστάτωσης και συναισθηματικής διέγερσης. Ο Άρης στον Υδροχόο (11-30/9) αλλάζει το κλίμα και σας χαρίζει ενέργεια, αισιοδοξία και καινούριες ιδέες. Έχετε τη διάθεση να αναλάβετε καινούρια πράγματα και οι κινήσεις σας είναι σταθερές και σίγουρες. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (9-30/9) το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας είναι έντονο. Δεν είναι απίθανο να νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο με ιδιαίτερα καλή οικονομική επιφάνεια.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter