ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (15.07.2019 ΕΩΣ 21.07.2019)

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Εβδομάδα  τόσο οικογενειακών όσο και συντροφικών εντάσεων ειδικότερα  σε εσάς της 9ης 10ης και 15ης  του Οκτώβρη ξεκινά. Τόσο η Σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης , όσο  και οι  δύσκολες όψεις  αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δίνουν οικογενειακά προβλήματα και βγάζουν στην επιφάνεια θέματα που υπάρχουν καιρό και αποτελούν αιτία άγχους για εσάς.   Όμως μέσα στην εβδομάδα το βράδυ της Τετάρτης, η Πέμπτη και η Παρασκευή δείχνουν να βοηθούν την ψυχολογία των Ζυγών.

  Μάθε τι επιφυλάσσει για σένα αυτή η εβδομάδα με βάση τον αστρολογικό σου χάρτη! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  15.07.19 έως 21.07.2019

  Όταν στις 16/7 η Πανσέληνος και μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φωτίσει τον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια συναισθηματική σύγκρουση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το σπίτι σας, ξεκινώντας μια ανακατασκευή ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια μετακόμιση.  Από τις 19 έως τις 31/7 ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο στον δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βάζει εμπόδια στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία με πρόσωπα κύρους. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε τα σχέδιά σας, ακόμα κι αν νομίζατε ότι είχαν ολοκληρωθεί. Κάνοντας ό, τι καλύτερο μπορείτε, όλα θα πάνε καλά. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα (7-19/7) προκαλεί αβεβαιότητα και σύγχυση σε κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις. Κάντε μια προσπάθεια να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3-27/7) επικεντρώνεται στην επαγγελματική σας ζωή και, κυρίως, στις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Ίσως χρειάζεται να βάλετε κάποια όρια για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.   Ο Ήλιος στον Καρκίνο (1-22/7) φέρνει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς σχετικά με την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, καθώς και με την παραγωγικότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης στο Λέοντα (1-31/7) φροντίζει ώστε να έχετε μια έντονη και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή – προβλέπονται συναντήσεις, γνωριμίες και συλλογικές δράσεις που θα σας κάνουν να διακριθείτε.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter