ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός 

Η αστρολογική ανάλυση  γράφτηκε και  δημοσιεύτηκε το 2012 και αφορά την περίοδο μέχρι και το 2025

Είναι χρόνια  τώρα που η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και σε πολλές περιπτώσεις η αγωνία και ο φόβος για το αύριο κυριαρχεί στις σκέψεις μας. Η κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας είναι ένα γεγονός που και μόνο σαν πιθανότητα – σενάριο μας συγκλόνισε όλους. Γύρω μας τα σημεία των καιρών είναι έντονα. Η επαγγελματική δυσκολία, η ανεργία, τα εκατοντάδες μαγαζιά που κλείνουν, το χαμόγελο που έχει χαθεί από τα χείλη του κόσμου.. Μέσα από αυτό το άρθρο θέλω να σας δώσω μία Αστρολογική εικόνα της κατάστασης γύρω από τα οικονομικά θέματα που αφορούν τόσο την πατρίδα μας όσο και τα διεθνή οικονομικά ,καθώς η παγκοσμιοποίηση έχει πλέον συνδέσει και έχει κάνει εξαρτώμενες τις οικονομίες των κρατών. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν πρώτα από τα δικά μας.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 1

 

 

Πέραν κάθε αμφιβολίας ( καθώς πολλές διαφορετικές απόψεις έχουν κατά καιρούς ακουστεί ή γραφτεί) το νεότερο Ελληνικό κράτος ιδρύθηκε στην συνδιάσκεψη του Λονδίνου στις 22 Ιανουαρίου (παλαιό ημερολόγιο) 3 Φεβρουαρίου (με το νέο) του 1830 ύστερα από Αγγλική πρόταση και διακήρυξε την πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας με το άρθρο 1 του Πρωτοκόλλου που υπογράφτηκε από τους πληρεξουσίους της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας. Το άρθρο 1 του Πρωτοκόλλου της 3ης Φεβρουαρίου 1830 όριζε: «H Ελλάς θέλει σχηματίσει εν Κράτος ανεξάρτητον, και θέλει χαίρει όλα τα δίκαια, πολιτικά, διοικητικά και εμπορικά, τα προσπεφυκότα εις εντελή ανεξαρτησίαν». H πανηγυρική αυτή διακήρυξη της πολιτικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας συνιστούσε διπλωματική πράξη ιδρυτική του ελληνικού κράτους. H διεθνής αναγνώριση του ελληνικού κράτους σήμαινε έναρξη της υπάρξεώς του από την άποψη της διεθνούς κοινωνίας.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 2.

 

 

Η ώρα υπογραφής της συμφωνίας παραμένει άγνωστη και για αυτό και δεν μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για τον ωροσκόπο του κράτους αν και οι περισσότεροι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι ο ωροσκόπος της Ελλάδας βρίσκετε στο ζώδιο των Διδύμων και στην 2η μοίρα του ζωδίου. Χωρίς να έχω διάθεση να αμφισβητήσω την ως τώρα έρευνα θα μπορούσα να θεωρήσω ότι υπάρχει πιθανότητα ο ωροσκόπος της χώρας να βρίσκετε και στην τελευταία μοίρα του Ταύρου μοίρα που δεν αλλάζει παρά μόνο τις ακμές ωροσκόπου – 7ου και 4ου-10ου οίκου καθώς με αυτήν την μικρή διόρθωση ο απέναντι Σκορπιός δείχνει να αντιπροσωπεύει επάξια συμμάχους και γείτονες.. Όλα για εμάς δεν ήταν ούτε κεραυνός εν τη αιθρία ούτε μη αναμενόμενα. Το 2011 η χώρα μας είχε πλανητικά να αντιμετωπίσει την από διέλευση σύνοδο του Πλούτωνα με τον Δία και το τετράγωνό του με τον γενέθλιο Πλούτωνα της χώρας. Όμως αυτό ναι θα μπορούσε να φέρει μία μεγάλη οικονομική ζημιά ή και να γίνει αιτία να ταραχτεί η και να διασπαστεί μία συμμαχία..

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 3

 

 

Να πάρουμε με λίγα λόγια ένα διαζύγιο από την ΕΕ ή στην καλύτερη περίπτωση ο (γάμος) μας με τους Ευρωπαίους συμμάχους μας να περάσει την μεγαλύτερη κρίση του και φυσικά αν τελικά, που είναι αμφίβολο, επιβιώσει να μην είναι ξανά ποτέ όπως πριν… αλλά μία αναγκαστική καταπιεστική σύμβαση !!! Όμως το θέμα είναι διαφορετικό πιο μεγάλο και πιο σοβαρό… Ούτε αφορά την σχέση μας με την ΕΕ αλλά αφορά την δική μας κρατική υπόσταση. Αυτό γιατί το κράτος που ιδρύθηκε το 1830 έχει πλανητικά τελειώσει.. 180 χρόνια μετά την γέννησή του το 2010 δέχτηκε την μεγαλύτερη επίθεση τόσο απ έξω όσο και από μέσα. Βρέθηκε αντιμέτωπο με ξένους και με τον εαυτό του, τα λάθη του, τις παραλήψεις του, αλλά και με όλους τους πλανήτες του, σε θέση αντίθεσης με τους γενέθλιους.. Το αστρολογικό μήνυμα είναι σαφές απόλυτο αναμφισβήτητο . Τέλος ! Τέλος τι θα αναρωτηθείτε τέλος η Ελλάδα;; όχι βέβαια..

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 4

 

 

Η Ελλάδα είναι αρχαία αιώνια αθάνατη. Ζούσε και υπήρχε στην διάρκεια της Ρωμαϊκής, της Βυζαντινής, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αλλά και σε άλλες μικρότερες δύσκολες περιόδους. Τέλος σε όλα τα άλλα. Η νομική υπόσταση της χώρας θα αλλάξει και για να αλλάξει πρέπει να ξαναγεννηθεί και για να ξαναγεννηθεί, πρέπει πρώτα να υπογραφτεί η πράξη του τέλους. Η περίοδος μετάβασης στην αναγέννηση είναι μία δύσκολη αλλά ευτυχώς όχι μακρά αυτήν την φορά περίοδος. Όλα τώρα γίνονται διαφορετικά από παλαιά. Η υποδούλωση ενός κράτους λέγετε σύμβαση με το ΔΝΤ και άλλα τέτοια.. Τα σενάρια του αύριο είναι δύο το ένα προγραμματισμένο και το άλλο απρόβλεπτο και συνέχεια του πρώτου… Όλες οι άνομες συμφωνίες και παραχωρήσεις αυτής της εποχής, δεν θα έχουν καμία ισχύ, καθώς κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για έναν λαό ερήμην του οτιδήποτε.

 

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 5

 

 

Για σοβαρά θέματα, η κάθε ηγεσία είναι υποχρεωμένη να ρωτά άμεσα τον λαό ενός κράτους ,που μόνος αυτός είναι αρμόδιος να αποφασίσει δεσμεύσεις κλπ Αν ήταν διαφορετικά, θα μπορούσε κάθε πρωθυπουργός, στον λίγο χρόνο της ηγεσίας του, να δεσμεύει χιλιόχρονα και να καταδικάζει έναν λαό. Άλλωστε όσο και αν ακούγετε αστείο, υπάρχει διεθνές δίκαιο και άσχετα με το πόσο το τηρούν ή όχι το λαμβάνουν σοβαρά υπ όψιν τους ακόμα και τα κράτη των ισχυρών ( πχ αποφάσεις σχετικά με την εισβολή στην Κύπρο) και άλλα. Το διεθνές δίκαιο λοιπόν, δεν θα μπορούσε ποτέ να κρίνει νόμιμη μία υπογραφή – δέσμευση τόσο σημαντική ,χωρίς την άμεση από τον λαό που αφορά αποδοχή της. Το ότι όλα όσα γίνονται και υπογράφονται δεν στέκουν νομικά ,το ξέρουν καλά και η ΕΕ και το ΔΝΤ. Αυτό τους οδηγεί στο σενάριο να προσπαθήσουν με κάποιο έμμεσο – πλάγιο τρόπο να πάρουν αυτήν την λαϊκή συναίνεση. Θέλουν να το πετύχουν με αυτό που λέμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή αλλιώς ,κυβέρνηση στην οποία μετέχουν κόμματα που θα απαρτίζουν μία απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 6

 

 

Έτσι υποτίθεται ότι οι υπογραφές είναι αποδεκτές από την βάση και την πλειοψηφία του λαού που αφορούν και αυτοί γίνονται κατά κάποιον τρόπο κατοχυρωμένοι απέναντι στο διεθνές δίκαιο. Άλλωστε αυτό είναι το επόμενο στάδιο που σύντομα θα ζήσουμε στις εκλογές που έρχονται. Λίγο μετά και ενώ θα ζούμε τις επιπτώσεις των συμφωνιών περνάμε στο δεύτερο βήμα Εδώ υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται Έλληνας.. και εδώ δεν υπάρχουν τρόποι υποδούλωσης γιατί απλά τελικά δεν θα αναγνωρίσει συμβάσεις και συνθήκες. Όπως εύκολα καταλαβαίνετε θα υπάρξει μία ανατροπή που στα μάτια των εταίρων κλπ συμμάχων μας θα ισοδυναμεί με επαναστατική κίνηση που θα τοποθετεί την Ελλάδα σε έναν δικό της διαφορετικό από τον κοινό δρόμο… Μέσα από αυτόν τον δρόμο θα ξαναγεννηθεί το νέο Ελληνικό κράτος που παρ όλες τις δυσκολίες του, θα καταφέρει στα χρόνια που έρχονται να αποτελέσει πάλι τον φάρο που θα δείχνει στον κόσμο τον δρόμο της λύτρωσης, τότε που τα οικονομικά συστήματα θα καταρρέουν και οι ισορροπίες θα αλλάζουν.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 7

 

 

Για να μην νομίζετε ότι ξεφεύγουμε από τα Αστρολογικά θα μιλήσουμε για την αλλαγή των καιρών.. Για το πέρασμα του κόσμου στην εποχή του Υδροχόου. Το τέλος μίας περιόδου που κράτησε περίπου 2100 χρόνια και που πάντα όπως όλα τα άλλα γυρίσματα των εποχών αλλάζει τα πολιτιστικά πολιτικά οικονομικά θρησκευτικά δεδομένα με άλλα που αντιπροσωπεύουν την νέα εποχή. Είμαστε εδώ !! στο κατώφλι αυτής της εποχής και όσα θα ζήσει η γενιά μας είναι το γύρισμα της σελίδας στο βιβλίο της ιστορίας και του μέλλοντος. Πολλοί μιλούν για το 2012 σαν το τέλος όμως τα γεγονότα του 12 θα είναι προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν και δεν αφορούν καθόλου το τέλος του κόσμου αλλά το τέλος της εποχής των Ιχθύων. Η μεγάλη ένωση των Ασιατικών κρατών και η δημιουργία ενός πανίσχυρου νομίσματος (πανασιατικού) θα είναι η απάντηση της Ασίας, Ρωσίας – Κίνας κλπ στην βύθιση του δολαρίου των USA που θα κορυφωθεί στα μετά το 2015-2016 χρόνια  και στο αδύναμο τελικά EURO.. η απάντηση της Αμερικής θα είναι μία ανάλογη ένωση, που θα περιλαμβάνει όλη την Αμερικανική ήπειρο και ένα νέο νόμισμα (παναμερικανικό) αμέσως μετά την κατάργηση του σημερινού δολαρίου.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 8

 

 

Έτσι άμεσα βαδίζουμε σε κόσμο τριών νομισμάτων ένα σχήμα που τελικά θα είναι για λίγο, καθώς θα είναι απλά ένα στάδιο πριν μπούμε στην εποχή της κατάργησης του χαρτονομίσματος και στην αντικατάστασή του με αυτές που πιθανά να ονομαστούν ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. Αυτό θα απαιτεί μία ηλεκτρονική παγκόσμια τράπεζα που θα περνά μέσα από αυτήν η διαχείριση και η λειτουργία των πιστωτικών μονάδων και φυσικά μία ηλεκτρονική αρίθμηση που θα αφορά κάθε συναλλασσόμενο άτομο πάνω στον πλανήτη. Όμως όλα αυτά που πιο πάνω αναφέρω είναι αποτελέσματα γεγονότων που θα ταράξουν τα σημερινά δεδομένα και φυσικά θα φέρουν κατά κάποιο τρόπο τα πάνω κάτω σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα αμφισβητηθούν και θα γκρεμίσουν συστήματα και δοξασίες αιώνων, θα απαιτηθεί και θα ανακτηθεί άλλο δίκαιο και άλλος νόμος.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 9

 

 

Το καλό για την πατρίδα μας είναι ότι όλοι όσοι τώρα μας έχουν βάλει στην μέση και μας πυροβολούν,  θα έχουν δικές τους φωτιές να σβήσουν και το Ελληνικό θέμα θα πάψει να τους απασχολεί όπως και η στάση των Ελλήνων που πρώτοι θα δουν την επερχόμενη παγκόσμια αλλαγή και πρώτοι θα αντιδράσουν ουσιαστικά σε αυτό το στημένο και χρεοκοπημένο οικονομικό σύστημα. Πρώτη θα καθαρίσουν την χώρα τους από ότι σάπιο και θα δημιουργήσουν ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης και δικαίου.

 

 

ellada tis oikonomikis krisis 9

 

 

Όταν τα χαρτιά μοιραστούν από την αρχή, όπως δηλαδή γίνετε και μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και αυτοί που θα τα μοιράσουν την επόμενη βόλτα είναι πιθανά περισσότερο φιλικά προσκείμενοι απέναντι στον λαό και την ιστορία μας. Μέχρι τότε και εμείς μέσα από τις δυσκολίες μας θα έχουμε ψάξει μέσα μας και θα έχουμε βρει την αρετή, την σοφία, αυτήν την κρυμμένη φλόγα που κάνει τον λαό μας τόσο μοναδικό και αθάνατο στους αιώνες. Η νέα εποχή είναι και δική μας μετά πολλούς αιώνες μας θέλει ξανά πρωταγωνιστές. Π.Κ

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter