Ηρώ Φυλαχτού

Ηρώ Φυλαχτού

Αστρολόγος- Ταρωμάντης

9011 400 000

Η Ηρώ Φυλαχτού, στην μελλοντολογία έχει κληρονομικότητα. Με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και από οικογένεια που διατηρεί ζωντανές τις παραδόσεις, από μικρή περνούσε πολλές ώρες με την γιαγιά της η οποία στην εποχή της ήταν πολύ γνωστή μελλοντολόγος και προσέφερε τις υπηρεσίες της σε όποιον αντιμετώπιζε προβλήματα και επιθυμούσε να βρει μια αποτελεσματική λύση.

Η κ. Φυλαχτού ως κοριτσάκι μαθήτευε δίπλα στην γιαγιά σαν βοηθός. Μεγαλώνοντας η γιαγιά της την μύησε ακόμη βαθύτερα στις Ανατολίτικες Γνώσεις και της έμαθε τα πάντα γύρω από την τράπουλα Ταρώ και τις ερμηνείες της.

Η κ. Φυλαχτού μετρά πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Ταρωμαντείας και ειδικεύεται σε ερωτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με λύσεις για επαναφορές προσώπων. Παράλληλα ασχολείται με την αστρολογία και μελετά τις επιδράσεις των πλανητικών σωμάτων στις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και στους τρόπους με τους οποίους αυτές οι επιδράσεις μπορούν να αντιστραφούν για να λειτουργήσουν υπέρ σου.

Αν νιώθεις ότι στον έρωτα δεν είσαι τυχερός… Η Ηρώ Φυλαχτού σου αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο! Επικοινώνησε μαζί της για να βρείτε μαζί την λύση που θα σε οδηγήσει στον δρόμο της ευτυχίας! Τηλεφώνησέ της στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter