Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για την  Δευτέρα  10  Αυγούστου  2020 από τον Πέρρη Κρητικό

  Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στην 21η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου, σε χάση  και από τις 04:28 τα ξημερώματα στον χώρο του Ταύρου ανεβάζοντας τη διάθεση των γεννημένων το 1ο 10ήμερο των ζωδίων της γης. Στις 09:23 η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με Αφροδίτη ενώ το μεσημέρι στις 15:52 έχουμε την μόνη κύρια και δύσκολη όψη που χαρακτηρίζει την ημέρα και αυτή είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.  Η μέρα δίνει εκρηκτικό λόγο, νευρικές κινήσεις και αντιδράσεις και διασπαστικές γενικά τάσεις . Θα πρέπει να προσέχετε την οδήγηση, τι λέτε και πως το λέτε όταν κάτι δεν πάει όπως θέλετε και να μην μεταφέρεται την δική σας προσωπική ένταση και στους άλλους γιατί δεν ξέρετε τι  μπορεί να αντιμετωπίζει ο απέναντι σας και πως θα αντιδράσει στη δική σας πίεση.  Η μέρα δείχνει πως αν τεντωθούν τα σχοινιά, θα σπάσουν, το νου σας.

  Αυτή η Δευτέρα   για κάποιους είναι εξαιρετική μέρα, καθώς δίνει περισσότερη τύχη ,  μια καλή εξέλιξη  , μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία  στους ανεξάρτητα με  χρονιά γεννημένους :9 Ιανουαρίου, 21 Φεβρουαρίου, 10 Μαΐου, 23,24 Ιουνίου, 2 Αυγούστου,  12 Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου

  Αντίθετα  όλα δείχνουν πως σήμερα πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε , να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, μα και την οδήγηση σας καθώς η μέρα  θα σας βγάλει εμπόδιο ή πρόβλημα με κάποιο τρόπο οι γεννημένοι 2ο,11ο, αρχές 12ου του 1987, 5ο,6ο,8ο,9ο,αρχές 10ου του 1988

  Ακόμα η μέρα θα δυσκολέψει , θα μπερδέψει ή θα στεναχωρήσει  συναισθηματικά, γεννημένους   12ο του 1971,1ο,τέλος 9ου, αρχές 10ου του 1972 και 4ο,αρχές 5ου, 7ο,αρχές 8ου του 1973.

  Οι πιο θετικές ώρες της ημέρας για να κάνουμε τα πιο σημαντικά που έχουμε κατά νου , συναντήσεις επικοινωνίες κλπ είναι  από 11:10 έως 14:41 και από 19:21 έως 22:11

  Οι πιο δύσκολες ώρες της ημέρας, που καλό είναι να ασχοληθούμε με τα αναγκαία, όσα  δεν μπορούμε να αποφύγουμε ή  αν μπορούμε , να κάνουμε ένα διάλλειμα, καθώς ούτως ή άλλως,  δεν είναι αποδοτικές ώρες  είναι από 07:40 έως 08:50, από 15:51 έως 17:01 και από 23:01 έως 23:51.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Δίδυμοι

 • Δίδυμοι σήμερα 11-08-2020

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #οικογενειακή_γαλήνη

  Σήμερα, σας διακατέχει μια απίστευτη ηρεμία που θα θέλετε να την μεταφέρετε και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.  Έτσι θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να εξομαλύνετε τυχών εντάσεις που διαταράζουν την οικογενειακή σας γαλήνη.

  Ερωτικά

  Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των συντρόφων σας, ώστε να επιτύχετε αρμονία στη σχέση σας.

  Επαγγελματικά

  Το γεγονός ότι πάσχετε να έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέρφους σας, είναι καταλυτικός παράγοντας στην λήψη αποφάσεων, καθώς γίνεται με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε αυτή τη διαδικασία.  Έτσι τους δείχνετε ότι τους εμπιστεύεστε και ότι δίνετε βάρος στις απόψεις τους.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter