Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ του τριημέρου: Παρασκευή 23 Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Από την Παρασκευή τα ξημερώματα 02:19 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα κρατήσει μέχρι τις 16 Απρίλη και θα μπορούσε να γίνει αιτία για μία σειρά ανακατέματα, μπερδέματα, αναβολές και καθυστερήσεις σε όλους τους τομείς. Η Σελήνη από τους Διδύμους στην μόνη όψη της Παρασκευής  (τετράγωνο με τον Ποσειδώνα) είναι σαν να επιβεβαιώνει τον κανόνα της αναβολής και της ασυνεννοησίας που φέρνει ο Ερμής με την φαινομενική ανάδρομη κίνησή του. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχουμε μία πολύ αρνητική όψη τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα που από μόνη της μπορεί να φέρει κάθε μορφής αιτία για λύπη, απώλεια, απογοήτευση. Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο στις 10:53 του Σαββάτου δεν δείχνει να φτάνει για να καλύψει τον αρνητισμό των ημερών και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη βάζει φωτιά σε ένα έτσι και αλλιώς εύφλεκτο. Η Κυριακή δείχνει ελαφρά πιο ήρεμη αν και αυτή το βράδυ κλείνει με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα αφήνοντας σε πολλούς μία πικρή γεύση από αυτό το δύστροπο 3ήμερο. Σάββατο και Κυριακή πιθανά τα ζώδια του υγρού στοιχείου να μπορούν να κρατούν περισσότερο τις ισορροπίες άλλα σε γενικές γραμμές οι μέρες αυτές μας καλούν όλους να είμαστε προσεχτικοί. Περισσότερο δύσκολες δείχνουν να είναι για όσους γεννήθηκαν 10/1ου,10/4ου,12/7ου και 13/10ου ανεξάρτητα χρονιάς γέννησης, μα και για τους: 11ο, 12ο  του 1972 – 1ο, 2ο, 9ο του 1973 – 5ο, 6ο, 7ο του 1974 – 1ο, 2ο,10ο, του 1978 – 6ο, 7ο, 12ο  του 1979 – 1ο, 2ο, 3ο, 10ο, 11ο του 1980, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο του 1981. Εσείς γενικά αποφύγετε κάθε τι παρατραβηγμένο και ας λειτουργείτε τις μέρες αυτές με τρόπους που σας διασφαλίζουν ηρεμία και ασφάλεια. Μέσα στο 3ήμερο, είναι όμως και κάποιοι  που παρά τις δυσκολίες των ημερών θα έχουν μία ξεχωριστή αιτία χαράς, ένα κέρδος, είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό , μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία, καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους τώρα. Οι πιο τυχεροί λοιπόν αυτού του τριημέρου είναι ανεξαρτήτως  χρονιάς γέννησης τους γεννημένοι: 13 Μαρτίου, 11, 12, 13 Απριλίου, 14, Ιουλίου, 13, 14, 16 Αυγούστου, 14, 26, 27  Νοεμβρίου και 12,13,14,15 Δεκεμβρίου.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Δίδυμοι

 • Δίδυμοι σήμερα 23-03-18

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #αθέτηση_λόγου

  Ο Ερμής από σήμερα και μέχρι τις 15 Απριλίου, θα έχει μια ανάδρομη πορεία. Αυτό επηρεάζει γενικότερα τις επαφές μας με τους άλλους ανθρώπους, προκαλεί καθυστερήσεις και άλλες δυσλειτουργίες και μπερδέματα. Σήμερα, ενδέχεται, να βρεθείτε στη δύσκολη θέση να αθετήσετε τον λόγο σας, σε άτομο του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Λόγοι ανωτέρας βίας, θα σας αναγκάσουν να μην αναλάβετε κάτι που σας είχε αναθέσει, ή να μην παρευρεθείτε σε μια συνάντηση μαζί του/της.

  Ερωτικά

  Δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συντρόφους σας, απόψε. Φροντίστε, να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα και έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

  Επαγγελματικά

  Σήμερα. Θα συναντήσετε καθυστερήσεις, οι οποίες δεν θα είναι και τόσο σημαντικές. Φροντίστε, να μην αγχωθείτε και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς όλα θα κυλήσουν με αργούς ρυθμούς μεν, αλλά όπως τα έχετε σχεδιάσει.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter