Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Καλημέρα. Μία ημέρα πολλές όψεις ξεκινά, με την Σελήνη στην 16η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου σε χάση από τον χώρο του Αιγόκερω να κάνει στις 06:53 σύνοδο με τον Κρόνο, στις 06:59   ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 13:22  αντίθεση με τον Άρη ,  στις 14:17 σύνοδο με τον Πλούτωνα , στις 14:19 αντίθεση με τον Ερμή και μετά να περνά κενή πορείας ως αύριο.. Τόσο οι όψεις όσο και η θέση της Σελήνης δείχνουν μία δύσκολη μέρα, όμως το πιο σημαντικό είναι η εξαιρετικά αρνητική αντίθεση που κάνει σήμερα ο Ερμής στις 13:22 με τον Πλούτωνα. Μία όψη που σε συνδυασμό και με άλλα δύσκολα της αυριανής ημέρας δίνουν το πιο δύσκολο διάστημα του μήνα. Ένα διάστημα που μπορεί να γίνουν πολλά η ένα τρανταχτό άσχημο που να επηρεάσει , να προβληματίσει μα και να τρομάξει καθώς οι μέρες αυτές έχουν ακραία επιθετικότητα, κινήσεις που έχουν πολεμικό χρώμα και τόσο στα διεθνή όσο και στα προσωπικά μας, θεωρούνται  μέρες πολύ δύσκολες. Οι όψεις  δίνουν ανυπομονησία –  λάθη από βιαστικές κινήσεις μα και ακραίες αντιδράσεις που έχουν ψηλό κόστος και μπορούν να προκαλέσουν θερμά επεισόδια  τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε διεθνή.. Μετρημένα λοιπόν τα λόγια μας σήμερα και προσεχτικές τόσο οι κινήσεις όσο και οι αντιδράσεις μας.  Παρ όλα αυτά η  Τετάρτη  δίνει σε κάποιους ιδιαίτερη τύχη, εύνοια και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι απόψε μια καλή εξέλιξη  , μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία  μπορεί να έχουν οι γεννημένοι στις :  2 και 17  Φεβρουαρίου, 13 και 14  Μαρτίου, 8 Απριλίου,  4 Ιουνίου, 11 Αυγούστου , 6 Οκτωβρίου και 10 Δεκεμβρίου

  Αντίθετα σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε , να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, τα επαγγελματικά σας μα και την οδήγηση οι γεννημένοι : τέλος 10ου και  11ο  του 1980 –  4ο αρχές 5ου, β΄15ήμερο 8ου και ά΄15ήμερο 9ου  του 1981– μα και όλοι οι γεννημένοι 12 Ιανουαρίου – 12 Απριλίου – 15 Ιουλίου και 16 Οκτωβρίου ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής τους.

  Ακόμα η μέρα θα δυσκολέψει συναισθηματικά άτομα γεννημένα : 10ο  αρχές 11ου του 1963 – 2ο, αρχές 3ου, τέλος 8ου και του 1964.

  Οι πιο καλές ώρες της ημέρας για να στείλετε κάποιο μήνυμα, να κάνετε αποδοτικές συναντήσεις και γενικά να πάει πιο καλά ότι προσπαθείτε είναι  από 12:09 έως 15:47 και από τις  20:38 έως τις 23:00.

  Οι πιο δύσκολες ώρες για σήμερα που βγάζουν εμπόδια , ασυνεννοησία και γενικά δεν βοηθούν  τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά όσα προσπαθούμε είναι από 08:31 έως 09:44, από τις 17:00 έως τις 18:13 και από τις  23:47 έως τις 00:35

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΛΕΩΝ

 • Λέων σήμερα 19-06-2019

   

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #η_τύχη_με_το_μέρος_σας

  Σήμερα, θα έχετε την ικανότητα να επιβάλετε τις ιδέες σας, στους συναδέρφους και συνεργάτες σας. Δεν θα σας φοβίζει η σκληρή δουλεία, αντίθετα θα εκδηλώσετε την επιθυμία, να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

  Ερωτικά

  Σήμερα, θα έχετε ευχάριστη διάθεση και αυτό θα έχει αντανάκλαση στα αισθηματικά σας. Θα προσεγγίζετε καινούρια άτομα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

  Επαγγελματικά

  Ενδέχεται, να επικεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά και να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τις καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία αυτοκριτικής, ώστε να βελτιώσετε τις μεθόδους και την συμπεριφορά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter