Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η Σελήνη βρίσκεται στην 17η ημέρα του μηνιαίου της κύκλου, σε χάση  και στον χώρο του Τοξότη. Δυνατή και αισιόδοξη όπως είναι από αυτήν την θέση σε μία μέρα που δεν έχει να παρουσιάσει αρνητικές όψεις , μόνο ένα αδιάφορο πρωινό τρίγωνο Σελήνης –Ερμή στις 06:18 και μία αντίθεσή της με τον Άρη στις 21:35 που θα μπορούσε να φέρει μικροεντάσεις από αυτές που σπάνε την μονοτονία αλλά δύσκολα προκαλούν πρόβλημα. Τα ζώδια της φωτιάς είναι περισσότερο ευνοημένα απόψε αλλά και όλους γενικά το καλό αυτό φεγγάρι μας βάζει σε εορταστική διάθεση καθώς από σήμερα ξεκινά η μεγάλη εβδομάδα.. Σκέψεις και προγραμματισμοί για την πασχαλινή μας απόδραση θα κάνουμε οι περισσότεροι και γενικά στην μέρα θα κυριαρχεί  μία αισιόδοξη και ταξιδιάρικη διάθεση.

  Όπως κάθε μέρα έτσι και αυτή η Δευτέρα  δίνει σε κάποιους ιδιαίτερη τύχη, εύνοια και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι απόψε μια καλή εξέλιξη  , μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία  μπορεί να έχουν οι γεννημένοι  στις  23 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 24 Ιουλίου, 17  Αυγούστου,  24,28,29 Νοεμβρίου, 16 και 24 Δεκεμβρίου

  Αντίθετα σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε , να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, τα επαγγελματικά σας μα και την οδήγηση οι γεννημένοι : 1ο ,2ο και 10ο του 1974 – τέλος 4ου,5ο,6ο,7ο και αρχές 8ου του 1975.

  Ακόμα η μέρα θα δυσκολέψει συναισθηματικά άτομα γεννημένα : 1ο,τέλος 9ου, αρχές 10ου του 1972 – τέλος 4ου, 5ο,6ο,7ο  αρχές 8ου του 1973.

  Οι πιο καλές ώρες της ημέρας για να στείλετε κάποιο μήνυμα, να κάνετε αποδοτικές συναντήσεις και γενικά να πάει πιο καλά ότι προσπαθείτε είναι  από 11:11 έως 14:31 και από 18:57 έως 21:50

  Οι πιο δύσκολες ώρες για σήμερα που βγάζουν εμπόδια , ασυνεννοησία και γενικά  δεν βοηθούν  τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά όσα προσπαθούμε είναι από 07:51 έως 08:58, από 15:37 έως 16:44 και από 22:44 έως 23: 37

   

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΛΕΩΝ

 • Λέων σήμερα 22-04-2019

   

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #αβεβαιότητα_και_ανασφάλεια

  Σήμερα, είναι μια μέρα που ενδέχεται να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος. Οι έντονες ανασφάλειες και η αβεβαιότητα για το μέλλον, σας καθιστούν ευάλωτους και σας δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση.

  Ερωτικά

  Μην είστε τόσο επιθετικοί με τους συντρόφους σας. Προτιμήστε, να υιοθετήσετε μια πιο ήπια στάση, ώστε να μπορέσετε να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας, διαφορές.

  Επαγγελματικά

  Ίσως, αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες, κυρίως σε συνεργασίες και συμφωνίες. Μπορεί να μην σας ικανοποιούν οι ρυθμοί που εξελίσσονται τα πράγματα και υποχρεούστε να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter