Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για τη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Η Σελήνη σε γέμιση στην 14η ημέρα του κύκλου της, πριν φύγει από τον Κριό, στις 00:46 τα ξημερώματα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και μία ώρα μετά στις 01:43 περνά στον Ταύρο. Από εκεί, σήμερα θα κάνει δύο όψεις: ένα εξάγωνο με τον Άρη στις 07:36 και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 13:54.

  Η μέρα μπορεί να μην παρουσιάζει κάποια αξιόλογη όψη, ωστόσο η παρουσία της Σελήνης στον τόσο θετικό για την φύση της χώρο του Ταύρου, φτάνει για να κάνει αυτήν την Τετάρτη μία βατή και γενικά απροβλημάτιστη μέρα που δίνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της Γης- Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους- αλλά και σε όλους βοηθά να είμαστε περισσότερο χαλαροί.

  Από σήμερα, η Αφροδίτη θα αρχίσει να ανακτά την ταχύτητά της και παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής αυτόν τον καιρό μπερδεύει και καθυστερεί τα πάντα, θα ξεκινήσει σιγά σιγά να ανοίγει συναισθηματικούς δρόμους σε γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο των αέρινων ζωδίων.

  Η Τετάρτη, δίνει σε κάποιους ιδιαίτερη τύχη και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι απόψε μια καλή εξέλιξη , μια πρόταση, ένα κέρδος και γενικά μια αιτία χαράς ή και μια γνωριμία μπορεί να έχουν οι γεννημένοι στις 14 και 15 Φεβρουαρίου,  στις 20 και 23 Μαρτίου, στις 16 και 17 Ιουνίου, στις 22, 25 και 26 Ιουλίου, στις 4 Αυγούστου,στις 18 και 19 Οκτωβρίου και στις 24 Νοεμβρίου.

  Αντίθετα, σήμερα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ό,τι και αν κάνετε, να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, τα επαγγελματικά σας μα και την οδήγηση οι γεννημένοι τον 10ο του 1958, τον 1ο, στα τέλη του 8ου του 1959, τον 4ο, 5ο και 6ο του 1960, στις αρχές του 11ου του 1962, στα τέλη του 1ου, στις αρχές του 2ου, στα τέλη του 8ου του 1963 και  στα τέλη του 4ου, τον 5ο και στις αρχές του 6ου του 1964.

  Ακόμα, η μέρα θα δυσκολέψει συναισθηματικά άτομα γεννημένα στις αρχές του 12ου του 1981, το πρώτο δεκαπενθήμερο του 4ου και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του 9ου του 1982.

  Οι πιο καλές ώρες της ημέρας για να στείλετε κάποιο μήνυμα, να κάνετε αποδοτικές συναντήσεις και γενικά να πάει πιο καλά ό,τι προσπαθείτε είναι από τις 11:20 έως τις 13:50, από τις 17:11 έως τις 20:40.

  Οι πιο δύσκολες ώρες για σήμερα που βγάζουν εμπόδια, ασυνεννοησία και γενικά δεν βοηθούν να κυλήσουν ομαλά όσα προσπαθούμε είναι από τις 8:50 έως τις 9:40, από τις 14:40 έως τις 15:30 και από τις 21:50 έως τις 23:00.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός σήμερα 21-11-2018

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  #μην_ξοδευτείτε

  Σήμερα, μην είστε και τόσο επιπόλαιοι. Να εστιάσετε περισσότερο στα οικονομικά σας, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε περιττά έξοδα. Ενδέχεται, να περάσουν χρήματα από τα χέρια σας σήμερα και να πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Φροντίστε να μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας. Ξοδέψτε τα χρήματά σας λογικά για να μην βρεθείτε πανί με πανί.

  Ερωτικά

  Η υπομονή είναι το κλειδί για την αποψινή μέρα. Θα έρθετε σε σημείο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πείτε λόγια που μπορεί και να το μετανιώσετε αργότερα. Φροντίστε να συγκρατηθείτε.

  Επαγγελματικά

  Σήμερα, θα αισθανθείτε υπερήφανοι λόγω των εξελίξεων στη δουλεία σας. Όλες οι προσπάθειες να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και τη θέση σας στον εργασιακό χώρο απέδωσαν και σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

   

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter