Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ του Τριημέρου Παρασκευή 16 Σάββατο 17  και Κυριακή  18 Φεβρουαρίου   2018 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Αυτό το τριήμερο η Σελήνη θα κινηθεί στην 1η, 2η και 3η μέρα του μηνιαίου της κύκλου και σε φάση ανάπτυξης  (γέμιση) στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 04:41 της Παρασκευής ως την Κυριακή τις 14:04 που θα περάσει στον Κριό.. Παρασκευή ως το μεσημέρι της Κυριακής είναι πιο καλές μέρες για τα ζώδια του νερού ενώ από την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι πιο καλή η διάθεση των γεννημένων την πρώτη εβδομάδα των ζωδίων της φωτιάς.  Αυτό το τριήμερο έχουμε 3 κύριες όψεις.. Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο 01:19 της Παρασκευής . όψη που σταθεροποιεί σχέσεις και βοηθά πολύ γεννημένους 6η μέρα των ζωδίων του νερού σε σημαντικές κινήσεις , ‘Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα , η όψη γεννά μεγάλες τάσεις φυγής για αυτό και αυτό το 3ήμερο θα μετακινηθεί πολύς κόσμος στην ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα και να πάρει μία γεύση διακοπών μες τον χειμώνα..  Ερμής σύνοδο Ήλιο 14:27 του Σαββάτου, λίγο πολύ και αυτή η όψη δηλώνει ανάγκη μετακίνησης και φυγής, ενώ την Κυριακή ο Ερμής περνά στους Ιχθείς 06:28 το πρωί και το απόγευμα ακολουθεί το πέρασμα και του Ήλιου στον ίδιο χώρο 19:18 ξεκινώντας τον μήνα των Ιχθύων …

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Οι όψεις λοιπόν των ημερών δίνουν ταξιδιάρικη διάθεση που μπορεί να ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού  αλλά επηρεάζει θετικά γενικά και όλους τους άλλους. Μέσα στις  μέρες αυτές , είναι  πολλοί αυτοί που θα έχουν μία ξεχωριστή αιτία χαράς, ένα κέρδος ,είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό , μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία,  καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους τώρα … Οι τυχεροί λοιπόν  αυτού του τριημέρου είναι ανεξαρτήτως  χρονιάς γέννησης τους  γεννημένοι : 16,17,18,19,26,2728 Φεβρουαρίου, 1 και 13 Μαρτίου, 29,30 Ιουνίου,1,2 και 15 Ιουλίου, 21,22,23,24,29 και 30  Οκτωβρίου, 1,2 και 15 Νοεμβρίου.

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • Σκορπιός σήμερα 17-02-18

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  #κλίμα_ευδαιμονίας

  Σήμερα, θα σε κυριεύσει ένα αίσθημα χαράς. Μην το καταπιέσεις, αντίθετα ενίσχυσέ το ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια μόνος ή με παρέα. Θα έχεις πολύ ενέργεια, γι αυτό φρόντισε να την εκτονώσεις κάνοντας. Αυτό, θα ωφελήσει την ψυχολογία σου και θα σε απελευθερώσει από το άγχος της ημέρας.

  Ερωτικά

  Φρόντισε να εκδηλώσεις το αίσθημα αγάπης που τρέφεις για το έτερόν σου ήμισυ. Έτσι, θα παγιώσεις την σιγουριά του για σένα, και ίσως, ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο, να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά.

  Επαγγελματικά

  Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προσηλωμένος στη δουλεία σου. Μη σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει στο παρελθόν, για να είχες αποφύγει κάποιες καταστάσεις. Ότι έγινε, έγινε. Συγκεντρώσου και κοίτα μπροστά.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter