Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ του Τριημέρου Παρασκευή 16 Σάββατο 17  και Κυριακή  18 Φεβρουαρίου   2018 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Αυτό το τριήμερο η Σελήνη θα κινηθεί στην 1η, 2η και 3η μέρα του μηνιαίου της κύκλου και σε φάση ανάπτυξης  (γέμιση) στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 04:41 της Παρασκευής ως την Κυριακή τις 14:04 που θα περάσει στον Κριό.. Παρασκευή ως το μεσημέρι της Κυριακής είναι πιο καλές μέρες για τα ζώδια του νερού ενώ από την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι πιο καλή η διάθεση των γεννημένων την πρώτη εβδομάδα των ζωδίων της φωτιάς.  Αυτό το τριήμερο έχουμε 3 κύριες όψεις.. Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο 01:19 της Παρασκευής . όψη που σταθεροποιεί σχέσεις και βοηθά πολύ γεννημένους 6η μέρα των ζωδίων του νερού σε σημαντικές κινήσεις , ‘Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα , η όψη γεννά μεγάλες τάσεις φυγής για αυτό και αυτό το 3ήμερο θα μετακινηθεί πολύς κόσμος στην ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα και να πάρει μία γεύση διακοπών μες τον χειμώνα..  Ερμής σύνοδο Ήλιο 14:27 του Σαββάτου, λίγο πολύ και αυτή η όψη δηλώνει ανάγκη μετακίνησης και φυγής, ενώ την Κυριακή ο Ερμής περνά στους Ιχθείς 06:28 το πρωί και το απόγευμα ακολουθεί το πέρασμα και του Ήλιου στον ίδιο χώρο 19:18 ξεκινώντας τον μήνα των Ιχθύων …

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Οι όψεις λοιπόν των ημερών δίνουν ταξιδιάρικη διάθεση που μπορεί να ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού  αλλά επηρεάζει θετικά γενικά και όλους τους άλλους. Μέσα στις  μέρες αυτές , είναι  πολλοί αυτοί που θα έχουν μία ξεχωριστή αιτία χαράς, ένα κέρδος ,είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό , μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία,  καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους τώρα … Οι τυχεροί λοιπόν  αυτού του τριημέρου είναι ανεξαρτήτως  χρονιάς γέννησης τους  γεννημένοι : 16,17,18,19,26,2728 Φεβρουαρίου, 1 και 13 Μαρτίου, 29,30 Ιουνίου,1,2 και 15 Ιουλίου, 21,22,23,24,29 και 30  Οκτωβρίου, 1,2 και 15 Νοεμβρίου.

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΖΥΓΟΣ

 • Ζυγός σήμερα 17-02-18

  Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου 

  #ευχάριστα_νέα

  Ίσως λάβεις ένα μήνυμα, από ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Φρόντισε, σήμερα, να κάνεις σίγουρα βήματα, ως προς τις ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν, γιατί μόνο τότε θα μπορέσεις να φτάσεις στην ευτυχία και στην ολοκλήρωσή σου.

  Ερωτικά

  Σήμερα, καλό θα ήταν, να σταθείς δίπλα στον/στην σύντροφό σου. Ειδικά αν έχετε περάσει και οι δύο από δύσκολες καταστάσεις, φρόντισε να το συζητήσετε, με τέτοιο τρόπο, ώστε να ισχυροποιήσεις τον δεσμό σας.

  Επαγγελματικά

  Να είσαι επιφυλακτικός/ή, σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ότι πληροφορία δεχθείς, να την διασταυρώσεις μια και δυο φορές.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter