Μαριλένα Παππά

Μαριλένα Παππά

Στείλε το μήνυμά σου στην φόρμα επικοινωνίας του Astrology4u!

Η Μαριλένα Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα, και μεγάλωσε σε μια από τις πιο γνωστές συνοικίες του κέντρου.

Από πολύ μικρή ηλικία ήταν εξοικειωμένη με το υπερφυσικό. Η καταγωγή της από την Πόλη και η παράδοση που περνά από την γιαγιά στην εγγονή ήταν βασικά συστατικά στοιχεία της καθημερινότητάς της. Μεγαλώνοντας καταλάβαινε ότι η διαίσθησή της, όπως επίσης και τα όνειρα που έβλεπε την κατεύθυναν σε σωστές επιλογές ή της έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου όπου έπρεπε να προσέχει. Έτσι εμπιστευόταν το υποσυνείδητό της και το άκουγε πιστά όταν επρόκειτο να πάρει σοβαρές αποφάσεις στην ζωή της.

Το 1990 αποφάσισε ότι με την ικανότητά της μπορούσε να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να επιλέξουν το ορθό μονοπάτι στην ζωή τους. Έτσι ξεκίνησε την επισταμένη ενασχόλησή της με την μελλοντολογία, μελετώντας διεξοδικά τις αρχές της αστρολογίας και τις κινήσεις των πλανητικών σωμάτων, όπως επίσης και την ταρωμαντεία.

Ειδικεύεται στην ερωτική αστρολογία και  οι εργασίες της έχουν βοηθήσει πολλούς να βελτιώσουν την ζωή τους και να κάνουν τις επιθυμία τους πραγματικότητα.

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε πνίγουν! Μάθε την αλήθεια! Επικοινώνησε με την Μαριλένα Παππά στέλνοντας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας του Astrology4u!

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter