Αστρολογικά Μαθήματα

Ο πλανήτης Αρης είναι ο δεύτερος γείτονας της Γης και τέταρτος κατά σειρά από τον Ηλιο. Κινείται λίγο πιο αργά μεταξύ των οίκων, με αποτέλεσμα να περνάει περίπου δύο μήνες σε κάθε ζώδιο. Οι όψεις του διαρκούν περίπου 4 ημέρες: 2 πριν, μία κατά τη διάρκεια και μία μετά την όψη

 

Στην μυθολογία ο Αρης ήταν ο αμείλικτος και επιθετικός θεός του πολέμου και η διέλευση του πλανήτη του από τους οίκους σχετίζεται με τα επίπεδα της ενέργειας μας και τα κίνητρα μας.

 

Στα προηγούμενο μαθήματα είδαμε τι είναι οι οίκοι στην αστρολογία καθώς και τι συμβαίνει όταν περνάει ο Ερμής και η Αφροδίτη μέσα από αυτούς.

 

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όταν περνάει ο Αρης σε κάθε έναν από τους οίκους μας

 

1ος οίκος: Όταν ο Αρης περνάει από τον 1ο οίκο σας, αποκτάτε τεράστια ενέργεια και ενθουσιασμό και έχετε διάθεση για νέα ξεκινήματα. Πράγματι είναι η καλύτερη περίοδος για να καταστρώσετε ένα σχέδιο για τα οικονομικά σας, να κάνετε μία νέα αρχή στη δουλειά σας, μία καινούργια γνωριμία, ή μία νέα φιλία.

 

2ος οίκος: Η διέλευση του Αρη από τον 2ο οίκο σας, σας κάνει να αποζητάτε περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σας και σας δίνει τη θέληση να το πράξετε. Είναι η κατάλληλη περίοδος να κυνηγήσετε μία δεύτερη δουλειά, ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί αυτή η διέλευση ευνοεί επίσης τις σπατάλες και το ρίσκο.

 

3ος οίκος: Με τον Αρη στον 3ο οίκο σας, έχετε μία έντονη διάθεση για επικοινωνία. Θέλετε να μιλήσετε με περισσότερους ανθρώπους, να ανοιχτείτε, να πείτε τη γνώμη σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ολοκληρώσετε συζητήσεις που είχατε παραμελήσει στο παρελθόν και να επικεντρωθείτε σε φιλοσοφικά και πνευματικά ζητήματα..

 

4ος οίκος: Ο Αρης στον 4ο οίκο σας, φέρνει άνεση και ηρεμία στην οικογενειακή σας ζωή. Πλέον δεν ενδιαφέρεστε για νέα ξεκινήματα, αλλά θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη δοκιμάσει και αγαπάτε. Σε αυτή τη διέλευση επίσης θα είστε πιο κλειστοί με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσετε χρόνο με την οικογένεια σας και να κερδίσετε χαμένο έδαφος.

 

Πού βρίσκεται ο Αρης στον δικό σου αστρολογικό χάρτη;

5ος οίκος: Η είσοδος του Αρη στον 5ο σας οίκο, εκτοξεύει την δημιουργικότητα σας στα ύψη και σας επιτρέπει να προσεγγίσετε τα πάντα με παιχνιδιάρικη διάθεση. Πράγματι το μυαλό σας είναι περισσότερο στη διασκέδαση παρά στη δουλειά. Οπότε είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε καινούργιο χόμπι, οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι να αναζωπυρώσετε τη φλόγα στη σχέση σας

 

6ος οίκος: Με τον Αρη στον 6ο σας οίκο έχετε τεράστια διάθεση για δουλειά και είστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε ότι αφορά την εργασία σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιδιώξετε μία προαγωγή και να αποδείξετε εμπράκτως ότι την αξίζετε.

 

7ος οίκος: Ο Αρης στον 7ο οίκο σας κάνει να αποζητάτε την δέσμευση και τον συμβιβασμό στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσετε ή να επισημοποιήσετε μία σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να υπογράψετε σημαντικό συμβόλαιο στη δουλειά σας.

 

8ος οίκος: Η διέλευση του Αρη από τον 8ο οίκο σας, απαιτεί αλλαγές. Νιώθετε ότι δεν είστε πλέον ικανοποιημένοι από την καθημερινότητα σας και θέλετε να αλλάξετε τα πάντα. Παράλληλα έχετε αστείρευτη ενέργεια για να μεταμορφώσετε τον κόσμο σας αλλά είστε και πολύ απότομοι με τους γύρω σας. Αυτή την περίοδο παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε τους διαπληκτισμούς γιατί θα είναι πολύ έντονοι και μην προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης γιατί η κρίση σας θα είναι αλλοιωμένη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ MHNA

 

9ος οίκος: Με τον Αρη στον 9ο οίκο θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να μάθετε περισσότερα πράγματα. Πιθανά θα θέλετε να επιχειρήσετε να εξερευνήσετε άγνωστα μέρη ή να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μία καινούργια γλώσσα. Είναι γενικά η  καλύτερη περίοδος για να επιδοθείτε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γνώση και τη μόρφωση.

 

10ος οίκος: Ο Αρης στον 10ο οίκο σας, αποζητάτε την επιτυχία και η φιλοδοξία σας χτυπάει κόκκινο. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σας και να καταστρώσετε μακροχρόνια σχέδια.

 

11ος οίκος: Η είσοδος του Αρη στον 11ο οίκο σας, σας κάνει ονειροπόλους. Εχετε τη διάθεση να βλέπετε τα πράγματα από ένα εξωπραγματικό πρίσμα και θα ενθουσιάζεστε με οτιδήποτε σουρεαλιστικό που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες νόρμες. Είναι η κατάλληλη περίοδος να συμμετάσχετε σε μία ομάδα που υποστηρίζει και υλοποιεί τις απίθανες ιδέες που θα έχετε.

 

12ος οίκος: Με τον Αρη στον τελευταίο οίκο σας είστε σε περίοδο υποχώρησης και μοναχισμού και θα αποφεύγετε την επαφή με άλλους ανθρώπους. Παρόλαυτα η δημιουργικότητα σας και η διάθεση σας για δουλειά θα βρίσκεται στο ζενίθ, ενώ η φαντασία σας θα οργιάζει και το ένστικτό σας θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να αναζωογονηθείτε και να σκεφτείτε διάφορα γεγονότα που σας απασχολούν από μία εξωτερική σκοπιά.

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter