Αστρολογικά Μαθήματα

Ο γιγάντιος πλανήτης Δίας είναι ο μεγαλύτερος του ηλιακού μας συστήματος και πέμπτος κατά σειρά από τον Ηλιο. Κινείται πάρα πολύ αργά μεταξύ των οίκων και μένει σχεδόν ένα χρόνο σε κάθε ζώδιο, ενώ οι όψεις του διαρκούν 1 με 2 εβδομάδες.

 

Στην μυθολογία ο Δίας ήταν ο δυναμικός και δίκαιος πατέρας των θεών που κυβερνούσε τον Ολυμπο και η διέλευση του πλανήτη του από τους οίκους σχετίζεται με την προσωπική εξέλιξη και την αυτοπραγμάτωση.

 

Στα προηγούμενο μαθήματα είδαμε τι είναι οι οίκοι στην αστρολογία καθώς και τι συμβαίνει όταν περνάει ο Ερμής  η Αφροδίτη  και ο Αρης μέσα από αυτούς.

 

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όταν περνάει ο Δίας σε κάθε έναν από τους οίκους μας

 

1ος οίκος: Όταν ο Δίας περνάει από τον 1ο οίκο σας, σας χαρίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, είστε πιο εξωστρεφείς και έχετε πιο ενθουσιώδη συμπεριφορά. Η ευχάριστη αύρα σας, θα σας ανοίξει πολλές πόρτες και είναι η κατάλληλη περίοδος να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

2ος οίκος: Η διέλευση του Δία από τον 2ο οίκο σας, αυξάνεται ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο μένετε κολλημένοι στα σταθερά και παραδοσιακά πράγματα, αποφεύγοντας να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Η διέλευση αυτή ωστόσο ευνοεί τα οικονομικά σας και σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για οργάνωση προϋπολογισμού και οικονομικά πλάνα.

 

3ος οίκος: Με τον Δία στον 3ο οίκο σας, έχετε μία έντονη δίψα για γνώση. Θέλετε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Παράλληλα επιδιώκετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους που μπορούν να σας ωφελήσουν πνευματικά. Στην διέλευση αυτή κυριαρχεί επίσης η τεχνολογία, οπότε είναι κατάλληλη περίοδος να αγοράσετε καινούργιο κινητό, υπολογιστή, tablet κλπ.

 

4ος οίκος: Ο Δίας στον 4ο οίκο σας, αποζητάει την ελευθερία. Θέλετε να κάνετε αλλαγές ή ανακαίνιση στον χώρο σας, ώστε να ανοίξει περισσότερο, ή θα αναζητήστε μία ακόμη μεγαλύτερη οικογενειακή εστία. Είναι η κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε ακίνητα και να ταξιδέψετε στην ύπαιθρο.

 

Πού βρίσκεται ο Διας στον δικό σου αστρολογικό χάρτη;

5ος οίκος: Η είσοδος του Δία στον 5ο σας οίκο, σας κάνει να αποζητάτε την διασκέδαση και την καλοπέραση. Θα αφοσιωθείτε στα χόμπι σας και στις βόλτες με φίλους ή τον σύντροφο σας και θα κάνετε όλα όσα έχετε παραμελήσει τόσο καιρό λόγω δουλειάς. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναθερμάνετε τη φλόγα στη σχέση σας, ή οι αδέσμευτοι, να αναζητήσετε μία καινούργια συντροφιά.

 

6ος οίκος: Με τον Δία στον 6ο σας οίκο απολαμβάνετε την εργασία σας και είστε πολύ πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στα καθήκοντα σας, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο όλες σας τις δυνατότητες. Θα είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας μεγάλα πρότζεκτ, ωστόσο οι λεπτομέρειες θα σας φαίνονται βαρετές. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναζητήσετε μία καλύτερη δουλειά ή να επιδιώξετε καινούργιες ευκαιρίες στην ήδη υπάρχουσα.

 

7ος οίκος: Ο Δίας στον 7ο οίκο σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο σας και σας βάζει σε μία διαδικασία να σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να μετακομίσετε μαζί με τον σύντροφό σας, να κάνετε μία πρόταση γάμου, ή ακόμη και να μεγαλώσετε την οικογένεια σας.

 

8ος οίκος: Η διέλευση του Δία από τον 8ο οίκο σας, φέρνει μαζί του δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Θέλετε να πετύχετε περισσότερα, ωστόσο προσοχή στην πορεία μην εκμεταλλευτείτε ανθρώπους για να πετύχετε το στόχο σας. Είναι η καλύτερη περίοδος να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας και να φτάσετε στην απόλυτη ψυχική ηρεμία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ MHNA

 

9ος οίκος: Ο Δίας στον 9ο οίκο βρίσκεται στο «σπίτι του» και σας βοηθάει να επιτύχετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας. Θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά και επαγγελματικά σας ενώ θα μειωθεί αισθητά και το άγχος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσετε συμφωνίες στη δουλειά σας και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

 

10ος οίκος: Η είσοδος του Δία στον 10ο οίκο σας, αυξάνει ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα σας στον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθάει σημαντικά να επιτύχετε υψηλούς στόχους που έχετε θέσει. Είναι η κατάλληλη περίοδος να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και να στοχεύσετε σε ακόμα υψηλότερο βάθρο επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.

 

11ος οίκος: Η είσοδος του Δία στον 11ο οίκο σας, επιφέρει κοινωνικότητα και διάθεση να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες. Θα περιστοιχίζεστε από φίλους και πολλές νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μέσω αυτών. Είναι η καλύτερη περίοδος για να ανακαλύψετε την μοναδικότητα σας μέσα από την διαρκή συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

 

12ος οίκος: Με τον Δία στον τελευταίο οίκο σας επικεντρώνεστε στα προσωπικά σας θέματα και προβλήματα που προσπαθείτε εδώ και καιρό να επιλύσετε. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεφορτωθείτε κακές συνήθειες του παρελθόντος και να ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία είτε κλινική είτε ομορφιάς.

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter