ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ένα μήνα επέλασης και μάλιστα σαρωτικής επέλασης μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον Μόρτη για τους περισσότερους από εσάς. Δυναμικός και ισχυρός ο Άρης μέχρι τις 30 του Μάρτη στο ζώδιο σας, σας δίνει και την δύναμη και την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που χρειάζεστε για να περνάτε το δικό σας αλλά και για να επιβάλλεστε όταν χρειάζεται. Ενώ παράλληλα η παρουσία της Αφροδίτης στον τόσο φιλικό για εσάς χώρο  του Ταύρου, σας δίνει αιτίες για να νιώθετε σίγουροι, καλύπτει και συναισθηματικές και οικονομικές σας ανασφάλειες, δίνει ευκαιρίες στους μόνους και στις μόνες και κάνει γενικά πολλούς Αιγόκερους να ετοιμάζουν μεγαλεπήβολα σχέδια επέκτασης.

  9-10-11, 12 και 13/1 γεννημένοι θα έχετε μια ειδική αιτία τύχης, μια ειδική αιτία χαράς, ή ακόμα και μια πρόταση που θα την κρίνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ότι και αν αυτό άφορα. Οι 14 και 15 Ιανουαρίου γεννημένοι ίσως είναι καλό να είστε εγκρατείς ακόμα και αν οι συνθήκες μπορεί να σας θέλουν να νιώθετε αισιόδοξοι. Συνήθως τα λάθη τα κάνουμε όταν είμαστε δυνατοί.

  Το άγγιγμα που θα κάνει ο Κρόνος στον Υδροχόο στα τέλη του μήνα μπορεί να δείξει σε αυτούς που ξέρουν να βλέπουν πιο μακριά ότι οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν και τα πράγματα να δυσκολέψουν. Γι’ αυτό και κερδισμένοι θα είναι οι περισσότερο συντηρητικοί και συναισθηματικά και οικονομικά.

  Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αστάθμητοι παράγοντες θα μπερδεύουν τις διαδρομές και τα προγράμματα σας. Αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά αυτό θα εξομαλυνθεί. Ο μήνας θα σας δώσει την δυνατότητα να τα πείτε και να τα βρείτε με αυτούς που έχετε συμφέρον να τα πατέ καλά μαζί τους.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για έναν θαυμάσιο μήνα, ευνοϊκό για όλες τις πλευρές της ζωής.

  Τα άστρα λένε ότι η κοινωνική ζωή, οι φιλικές σχέσεις και τα οικονομικά θα βρίσκονται στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Επομένως οι οικογενειακές και συναισθηματικές ανησυχίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το Μάρτιο. Είστε σε θέση να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, χωρίς να εξαρτάστε από τους άλλους ή από τις καταστάσεις και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Με την εύνοια του πλανητικού σκηνικού τα πράγματα εξελίσσονται με γρήγορο ρυθμό και σας οδηγούν στην επιτυχία.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι πλανητικοί συνδυασμοί, αυτό το μήνα, σας κάνουν ελκυστικούς, γοητευτικούς και αξιαγάπητους – έχετε έναν αέρα αυτοπεποίθησης και μαγνητισμού που τραβάει τους ανθρώπους κοντά σας. Υπάρχει πιθανότητα να αποδράσετε με το ταίρι σας σε ένα ειδυλλιακό μέρος και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές. Αν είστε μόνοι μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα προχωρήσει πολύ γρήγορα. Γενικά, οι προοπτικές για την αισθηματική σας ζωή είναι θετικές και εξελίσσονται έτσι  όπως θα θέλατε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην επαγγελματική σας ζωή και θα πετύχετε τους στόχους σας εύκολα και αποτελεσματικά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση είναι εξαιρετική αυτό το μήνα – τα έσοδά σας αυξάνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τη μεριά σας. Τα χρήματα μπορεί να προέλθουν μέσα από καινούριες, καινοτόμες ιδέες. Οι τολμηρές επενδύσεις αποδίδουν καλά και, επίσης, μπορεί να κερδίσετε χρήματα από απρόσμενες πηγές. Το βασικό σας εισόδημα εξακολουθεί να προέρχεται από τη δουλειά σας, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Η οικογένεια θα σας υποστηρίξει κι εσείς με τη σειρά σας θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter