ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν εξαιρέσουμε τις πολύ δύσκολες  μέρες  του μήνα όπως τις  9, 13,14 και 24, που ο Ιανουάριος μπορεί να σας γκρεμίσει σχέδια, όνειρα και γενικά ότι προσπαθείτε να χτίσετε, να φέρει παρεξηγήσεις και δυσκολία συνεννόησης ακόμα και με αγαπημένους σας, ο πρώτος μήνας του χρόνου, αυξάνει την συντροφικότητα και σας φέρνει απέναντι σε συμπεριφορές και ανοίγματα που σας εκπλήσσουν ευχάριστα μετά από καιρό. Σας θέλει πρωταγωνιστές των εξελίξεων και οι γύρω σας δείχνουν να εξαρτώνται από τα λόγια και τις διαθέσεις σας. Θα νοιώθετε ικανοποιημένοι από αυτό και συχνά θα νοιώθετε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Με την Αφροδίτη να κινείται  πάνω στο ζώδιό  σας θα βρείτε αιτίες για να ξε- τελματώσετε και να αποκτήσετε  αισιόδοξη διάθεσή.  Αν είστε μόνοι μία γνωριμία θα σας συνεπάρει. Ακόμα μην διστάσετε να παραχωρήσετε αρμοδιότητες σε ένα πρόθυμο άτομο. Έτσι θα έχετε και εσείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας . Κάτι που τώρα θα το χρειαστείτε.. Κάποιοι  γεννημένοι 9 και 10 Ιανουαρίου είστε στην φάση της επόμενης μέρας , μετά από μία μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας. Αυτό που πιο πολύ χρειάζεστε τώρα, είναι αυτό που σας παρέχει απλόχερα ο μήνας. Νέους κύκλους κόσμου που σας καλοδέχονται στους κόλπους τους και νέους φίλους που θα κρατήσουν ψηλά την διάθεσή σας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καλή σας ψυχολογία.  Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν καλοί φίλοι και είναι εδώ τώρα που τους χρειάζεστε,  για να κάνουν πιο όμορφες τις μέρες του Ιανουαρίου.  Το 3ο 10ήμερο του μήνα  πολλοί μπορείτε να περιμένετε μία  τονωτική οικονομική ένεση.   Αυτόν τον μήνα τα δύσκολα θα αφορούν τους γεννημένους 9,10 /1ου. Εσάς  το 2018  βάζει την ζωή σας σε μία περιπέτεια που θα κρατήσει από την πρώτη, ως την τελευταία μέρα αυτής της χρονιάς και μες στον μήνα,  θα πάρετε το γεγονός ή την ένδειξη,  σε σχέση με το τι αφορά αυτή η μεγάλη αλλαγή. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιανουάριος υπόσχεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας, με συνολική πρόοδο και ευημερία.

  Πρόκειται για έναν υπέροχο μήνα, μέσα σε μια υπέροχη χρονιά. Υπάρχει μια πλανητική ισορροπία σ’ αυτή τη φάση, με αποτέλεσμα η έμφαση να δίνεται κάποιες φορές στην επαγγελματική ζωή και κάποιες άλλες στο σπίτι και την οικογένεια. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο τα οικογενειακά θέματα θα είναι πιο σημαντικά, ενώ στο δεύτερο θα έρθουν στο επίκεντρο η καριέρα και η προσωπική επιτυχία. Η φιλοδοξία και η τόλμη κυριαρχούν αυτό το μήνα – και δεν εξαρτάστε από άτομα ή καταστάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν χρειάζεται ούτε να γοητεύσετε, ούτε να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε, για να πάρετε αυτά που θέλετε. Με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας θα εξαφανίσετε όλα τα προβλήματα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ενώ η οικογένεια και το σπίτι απορροφούν μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, θα διακριθείτε επίσης και για τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Η οικογένεια υποστηρίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αυτό το μήνα και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδές.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται αλματωδώς, μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Με την επιρροή του Ήλιου θα αυξήσετε τα κέρδη σας, μειώνοντας τα περιττά έξοδα. Ιδανική στιγμή για να εξοφλήσετε παλιά δάνεια. Το οικονομικό σας δαιμόνιο είναι εξαιρετικό και μπορεί να σας φέρει χρήματα από το εξωτερικό, ενώ οι επενδύσεις που βασίζονται στην καλή σας κρίση θα αποδώσουν ικανοποιητικά. Όλα τα νομικά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου σας θα διευθετηθούν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η οικογενειακή ζωή προβλέπεται εξαιρετική κι εσείς προσπαθείτε πολύ για να βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Το ενδιαφέρον που έχετε για φιλανθρωπικές δραστηριότητες θα ενισχύσει αισθητά αυτή την εικόνα. Εάν είστε μόνοι και σε αναζήτηση σχέσης, θα έχετε αρκετές ρομαντικές ευκαιρίες, αλλά τίποτα που να υποδηλώνει κάτι το σοβαρό.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter