ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το σίγουρο είναι ότι ο Νοέμβρης με τις καλές του θέσεις, αλλά και την ουσιαστική απουσία των αρνητικών όψεων, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε ότι είστε στα νερά σας. Η ισχυρή παρουσία του Δια στον δωδέκατο σας οίκο από αυτό τον μήνα και για ένα ολόκληρο χρόνο, θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε αλλά και τον απαραίτητο χρόνο να σας επιτρέπει να εμβαθύνετε σε καταστάσεις, να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα, να τα βρείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, αφού οι περισσότεροι φαίνεται ότι θα μπορέσετε με κάποιο τρόπο να απαλλαγείτε αυτό τον καιρό από ότι σας προκαλούσε άγχος και αναστάτωση.

  Προβληματισμένοι, πρόσκαιρα όμως, θα είστε οι 27, 28, και 29 του Δεκέμβρη που δείχνετε αρκετά καταπιεσμένοι, ενώ οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου πιθανά να είστε απέναντι σε καταστάσεις που αλλάζουν την ζωή σας αλλά δεν μπορείτε να κατευθύνετε εσείς. Ακόμα απέναντι σε εντάσεις που έφεραν αναστάτωση στην  ζωή σας τον περασμένο Μάιο, θα βρεθείτε μέσα στον μήνα εσείς της τελευταίας μέρας του ζωδίου. Εσείς που αναφέρουμε είσαστε και οι μόνοι Αιγόκεροι που θα μπορούσατε να νιώσετε πίεση αυτό τον τόσο καλό μήνα.

  Η Αφροδίτη εξακολουθεί όλο τον Νοέμβρη από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, να βοηθά τις φιλοδοξίες σας αλλά και να ενισχύει την οικονομία σας,  αν και ο Άρης μέσα από τον Υδροχόο και ως τα μέσα του μήνα, μπορεί να κάνει περίεργο τον τρόπο που διακινείτε το χρήμα κάνοντάς σας άλλες φορές αλόγιστα σπάταλους και άλλες φορές αναίτια σφιχτούς ως και τσιγγούνηδες και μάλιστα σε πράγματα που δεν χρειάζετε να είστε έτσι. Όπως και να έχει ο μήνας αυτός έχει για όλους κάτι καλό και αντί να γκρινιάζετε απολαύστε τα δώρα του.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Τα άστρα μιλάνε για έναν υπέροχο μήνα όσον αφορά την υγεία, την καριέρα και τα οικονομικά. Αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν συναρπαστικές ερωτικές σχέσεις.

  Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και η εξωτερική ασφάλεια θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτό το μήνα, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Η οικογένεια και οι συναισθηματικές πτυχές της ζωής θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο. Γνωρίζετε καλά ποιες είναι οι ευθύνες σας στη ζωή και φροντίζετε να τις εκπληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το μήνα είστε πιο αποφασισμένοι, αυτόνομοι και ισχυροί. Τα προσωπικά σας συμφέροντα μπαίνουν πάνω από τα συμφέροντα των άλλων, το Νοέμβριο. Δεν χρειάζεται να ασκήσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να πετύχετε τους στόχους σας και δεν υπάρχει καμιά ανάγκη για να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Η έμφαση θα δοθεί στην επίτευξη των στόχων σας, μέσω της δράσης.

  Σημαντικές αλλαγές αναμένονται και στη σφαίρα των πνευματικών σας αναζητήσεων.  Προσπαθείτε να κατανοήσετε το πραγματικό νόημα της ζωής και θέλετε να διώξετε κάθε ενοχή από μέσα σας. Μπορεί να έχετε ιδιαίτερα ευαίσθητη αντίληψη όσον αφορά τις σχέσεις και τα μελλοντικά γεγονότα της ζωής. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος το Νοέμβριο είναι οι σχέσεις και οι κοινωνικές δραστηριότητες, η καριέρα, η φιλανθρωπία, η κοινωνική προσφορά, οι δημιουργικές αναζητήσεις και η αυτογνωσία.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι προοπτικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη είναι πολύ καλές, αυτό το μήνα. Αυτό που θέλετε είναι να ενισχύσετε τη θέση σας στη δουλειά που βρίσκεστε.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική ευημερία θα είναι ικανοποιητική μετά τις 23 του μήνα. Το οικονομικό σας κριτήριο είναι δυνατό κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κέρδους σας. Η αναδρομή του Ουρανού θα απαιτήσει μια επανεκτίμηση των οικονομικών σας σχεδίων.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε καινούριες σχέσεις, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης. Σχέσεις, που φαίνεται να είναι περισσότερο για διασκέδαση, παρά για δέσμευση. Τα παιδιά ζητούν την προσοχή σας αυτό το μήνα και θα σας προσελκύσει ο ενθουσιασμός και η ενέργειά τους.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter