ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από το 2008 έχει να επισκεφτεί ο Δίας το δικό σας το ζώδιο. Από αυτό τον μήνα ο πλανήτης της ανάπτυξης θα είναι σε εσάς και οι μέρες του Δεκέμβρη θα δώσουν πρώτα στους γεννημένους την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου την δυνατότητα να κάνουν μικρές ή μεγάλες τους φιλοδοξίες και όνειρα πράξη.

  Αυτός ο Δεκέμβρης φιλοξενεί μέχρι τις 20 και την Αφροδίτη στο δικό σας το ζώδιο δημιουργώντας για πολλούς λόγους να έρθουν περισσότερο κοντά σε ο,τι αγαπούν, στους μεγαλύτερους να παίρνουν χαρές από τα παιδιά τους, και στους μόνους και μόνες να έχουν αυξημένες πιθανότητες για να δημιουργήσουν μια γνωριμία.

  Όμως ο Δεκέμβριος είναι και ένας μήνας απολογισμών για εσάς. Το 2019 με το πέρασμα του κατάφερε να ισορροπήσει και να ηρεμήσει το μέσα σας και τις όποιες ανησυχίες σας. Ωστόσο είναι ένας μήνας που στις μέρες του θα πιέσει κυρίως τους γεννημένους 10-11-12 Ιανουαρίου αφού θα τους φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και πιεστικές καταστάσεις.

  Τις μέρες των Χριστουγέννων θα μπορούσε μια οικογενειακή ή συντροφική δυσκολία να προβληματίσει κυρίως εσάς του Δεκεμβρίου. Ο μήνας δείχνει καλός αποδοτικά οικονομικά αλλά και συναισθηματικά και φαίνεται ότι οι περισσότεροι θα έχετε καλές στιγμές στο πέρασμα του. Οι 11 ως 14 Δεκεμβρίου είναι βασικά οι μόνες μέρες που θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας αλλά και γενικά τις κινήσεις σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου για το ζώδιο του Αιγόκερου λένε ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε, κυρίως, στην οικογένεια και τις συναισθηματικές πτυχές της ζωής σας. Θα απολαύσετε, επίσης, πολλές πολυτέλειες λόγω των ισχυρών οικονομικών σας δυνατοτήτων.  Το ζώδιο του Αιγόκερου θα εφαρμόσει ένα σχέδιο, με το οποίο θα μπορέσει να προγραμματίσει το μέλλον του με ακρίβεια. Αυτό το διάστημα θα ήταν καλό να δημιουργήσετε νέους κοινωνικούς κύκλους, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στη ζωή. Ίσως να νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που θα χρειαστούν και τη βοήθεια των άλλων για να ολοκληρωθούν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, δεν θα υπάρξει πρόοδος στις σχέσεις σας σ’ αυτή τη φάση. Δεν θα υπάρξει έντονος ρομαντισμός ή δυνατοί έρωτες και, όπως είναι φυσικό, δεν θα υπάρξουν συζητήσεις για κάποια εγκυμοσύνη – αυτός ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για την ερωτική σας ζωή.  Αν είστε μόνοι, μπορεί να προσελκύσετε κάποια άτομα λόγω της γοητείας σας και δεν είναι απίθανο να προχωρήσετε σε σχέση. Θα είστε, ωστόσο, πολύ επιλεκτικοί και θα διαλέξετε το άτομο με το οποίο έχετε κοινά χαρακτηριστικά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα δεν θα εστιάσετε στην καριέρα σας, από τη στιγμή που άλλα πράγματα απασχολούν το μυαλό και το χρόνο σας. Είστε αποφασισμένοι να βοηθήσετε κάποια φιλικά σας πρόσωπα, να προοδεύσουν στην καριέρα τους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά, αυτό το διάστημα. Θα ξοδέψετε τα χρήματά σας τόσο για τα έξοδα της οικογένειας, όσο και σε προσωπικές πολυτέλειες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter