ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στο πρώτο του δεκαήμερο ο μήνας έχει την δύναμη να δώσει χαρές και αιτίες συγκινήσεων σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Γενικά ο μήνας δείχνει να βοηθά πολύ τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα της ζωής σας και εσείς που προσπαθείτε πραγματικά για κάτι καλύτερο μπορείτε στις 18 πρώτες καλές μέρες του Ιουνίου να κερδίσετε και τις εντυπώσεις και χρήματα αλλά και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Σ’ όλη την διάρκεια του μήνα η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο είναι σαν να κρατάει ανοικτό ένα πεδίο αντιπαράθεσης με ένα άτομο με το οποίο είτε συντροφεύεστε είτε συνεργάζεστε.

  Ενώ μέχρι τις 18 του μήνα αυτή η ένταση μπορεί να βρίσκετε σε έλεγχο, από εκεί και μετά δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη και να δημιουργεί ακραίες καταστάσεις που δείχνουν να θίγουν όλους μα περισσότερο τους γεννημένους στις 13 Ιανουαρίου που έχουν γενικά λόγο να προσέχουν αυτό τον αρκετά δύστροπο για αυτούς Ιούνιο. Ακόμα αυτό τον μήνα οι 8-9-10 Ιανουαρίου πιθανόν να πάρετε, μετά από πολλή σκέψη, δύσκολες αποφάσεις και να τις εφαρμόσετε ακόμα και εάν καταπιέσετε συναισθήματα.

  Ο μήνας στο τρίτου του δεκαήμερο μπορεί να δημιουργήσει και οικογενειακά θέματα στους Αιγόκερους κάθε μορφής, γι’ αυτό από τις 19 του μήνα και μετά προσπαθήστε όσο το δυνατό να αποφεύγετε τουλάχιστον από την μεριά σας τις όποιες εντάσεις, ακόμα και αν κάποιος νιώσετε ότι σας προκαλεί. Ίσως περισσότερο ευνοημένοι αυτό τον καιρό είστε οι γεννημένοι 26-27 του Δεκεμβρίου αφού ο μήνας σας βοηθά γενικά να δείτε τα πράγματα αλλιώς σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας και να υιοθετήσετε καινούριες θέσεις, καινούριες φιλοσοφίες και καινούριους τρόπους για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις ή ακόμα και σχέσεις οι όποιες σας δημιουργούσαν άγχος. Οι ίδιοι θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο το οποίο να μπορεί να αποτελεί μια επανάσταση και να σας αλλάξει και τα γούστα και τις απόψεις σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Ιούνιο θα δοθεί έμφαση στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Με τη βοήθεια του Άρη θα εστιάσετε επίσης στην οικογένειά σας, καθώς η οικογένεια είναι ζωτικής σημασίας για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.  Το ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι ανεξάρτητο και θα επικεντρωθεί σε έργα που θα προωθήσουν τόσο την καριέρα του, όσο και τις οικονομικές προοπτικές του. Ευτυχώς για σας, το διάστημα αυτό δεν εξαρτάστε από τις κοινωνικές σας ικανότητες, γιατί έχετε όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρετε μόνοι σας. Επομένως, είναι οι άλλοι που θα πρέπει να ακολουθήσουν τις εντολές και τις οδηγίες σας, όταν τις δώσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσον αφορά την κοινωνική και ερωτική σας ζωή τα πράγματα θα διατηρηθούν έτσι όπως είναι. Θα ακολουθήσετε αυτά που θέλετε και θα κάνετε αυτά που θέλετε, αρκεί να μην νιώσετε κανενός είδους πίεση.  Αν σας απασχολούν θέματα εγκυμοσύνης θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά, δεδομένου ότι υπάρχει πολύ στρες στο γάμο ή τη σχέση σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα ευθυγραμμίζονται ευνοϊκά προς τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αναμένονται σημαντικές επιτυχίες, λόγω της επιθετικής σας φύσης και της σκληρής δουλειάς σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα θα απολαύσετε οικονομική ευημερία. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τις επενδύσεις που κάνετε, γιατί οι λάθος κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν να χάσετε χρήματα – κάτι που δεν είναι στο πρόγραμμά σας!

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter