ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις ή μια καθημερινότητα που να σας έχει κουράσει και να εξηγεί τις μεγάλες τάσεις και ανάγκες φυγής που θα παρουσιάσετε κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο τα μεγαλύτερα διλήμματα και πιέσεις δείχνουν να αφορούν κυρίως τους γεννημένους 14-15 Ιανουάριου ενώ οι υπόλοιποι αυτό τον δύσκολο μήνα θα μπορούσατε να έχετε καλές επαγγελματικές εξελίξεις και να είστε εξαιρετικά παραγωγικοί παρόλο που η ανάγκη σας είναι να ξεφύγετε για να ηρεμήσετε. 

  Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δίνει απρόβλεπτες εξελίξεις και αναβάλλει προγραμματισμένα σας σχέδια. Δηλαδή δίνει αιτίες που σας αναγκάζουν  να κάνετε νέους προγραμματισμούς. 

  Οι 16 Ιανουάριου γεννημένοι ίσως να είστε περισσότερο ευνοημένοι αυτό το διάστημα. Φαίνεται πως η ζωή σας κάνει χατίρια  τώρα και σας τα φέρνει βολικά, ενώ γενικά θα έχετε αυξημένη τύχη. Η έκλειψη του Ήλιου στις 21 Ιουνίου θα μπορούσε να δημιουργήσει στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μια μεγάλη οικογενειακή ένταση κυρίως στους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Όμως το τρίτο δεκαήμερο αμέσως μετά την έκλειψη, το διάστημα θα βοηθήσει πολλούς να επαναπροσδιορίσουν κυρίως σχέσεις μα και συνεργασίες. Παράλληλα οι 30-31 Δεκεμβρίου γεννημένοι μπορούν στην διάρκεια αυτού του δύσκολου μήνα να έχουν απρόσμενες, ξαφνικές, θετικές οικονομικές κυρίως μα και συναισθηματικές εξελίξεις αλλά και λόγους να αναθεωρήσουν και να μοντερνοποιήσουν απόψεις κυρίως σε ότι αφορά θέματα προσωπικών σχέσεων. 

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιουνίου για το ζώδιο του Αιγόκερου δείχνουν ότι η προσωπική ανάπτυξη θα μείνει λίγο πίσω, λόγω της ανάδρομης κίνησης αρκετών πλανητών. Ωστόσο, λίγο επηρεάζεστε απ’ αυτές τις καθυστερήσεις και θα μπορέσετε να τις μετατρέψετε προς όφελός σας. Η ηλιακή έκλειψη της 21ης θα επηρεάσει τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, καθώς και τα οικονομικά της οικογένειας. Η στάση σας απέναντι σε σημαντικά θέματα της ζωής, όπως ο θάνατος και ο έρωτας, θα υποστούν μεγάλες αλλαγές.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή καθοδηγείται τόσο από τον Άρη, όσο κι από την Αφροδίτη. Ο Άρης θα κάνει τη συζυγική ζωή πιο παθιασμένη, ενώ η Αφροδίτη θα τη γεμίσει με ρομαντισμό. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές απόψεων σε οικονομικά θέματα, αλλά μετά τις 21/6 η οικογενειακή ζωή θα είναι πιο ευχάριστη. Όσοι είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση που θα έχει διάρκεια, αυτό το μήνα. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί είτε στο περιβάλλον της δουλειάς, είτε στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο. Η ηλιακή έκλειψη θα αναδείξει τα ελαττώματα στις υπάρχουσες σχέσεις: οι καλές σχέσεις θα επιβιώσουν, οι κακές θα διαλυθούν. Οι καινούριες σχέσεις θα έχουν καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τα άστρα προβλέπουν καλές στιγμές για την επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό περιβάλλον και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα φορτωθείτε με παραπάνω ευθύνες – αλλά, θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε και τα έσοδά σας να αυξάνονται. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι αρμονική και ευχάριστη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν μεταβολές στον τρόπο διαχείρισης – τόσο το δικό σας, όσο και του συντρόφου σας. Η ηλιακή έκλειψη θα αποκαλύψει τις αδυναμίες στον οικονομικό σχεδιασμό και θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα. Συνολικά, τα έσοδά σας θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter