ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η Αφροδίτη από τις 4 του μήνα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, που μπορεί να μην είναι στο καλύτερο για την φύση της ζώδιο, αλλά δεν παύει να είναι μία Αφροδίτη στον Ήλιο σας, που παρά τα πολλά δύσκολα που έχουν οι πλανητικές όψεις του Φεβρουαρίου, θα βρει τρόπο να σας κάνει να νιώσετε πιο καλά, περισσότερο επιβεβαιωμένοι συναισθηματικά και μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρει μία ισορροπία στις σχέσεις σας και σε πολλές περιπτώσεις θα καταφέρει να σας δώσει μία περίοδο γαλήνης ή ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα στην μεγάλη περίοδο του Κρόνου που διανύετε.

  Όμως, οικογενειακά θέματα θα συνεχίσουν να απασχολούν πολλούς από εσάς και αυτόν τον μήνα. Αυτά τα πολλά που σας απασχολούν μήνες τώρα δεν θα πάψουν. Το καλό όμως είναι ότι δεν θα είστε μόνοι και αυτό είναι ένα μεγάλο συν για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις αυτόν τον καιρό που θα είναι πολλές και πιεστικές σε όλα τα μέτωπα.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Το Φεβρουάριο το ζώδιο του Αιγόκερου θα χρειαστεί να εστιάσει στη σφαίρα της οικογένειας – η επαγγελματική ζωή (αν και, σημαντική) δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τώρα.

  Οι σημαντικοί τομείς της ζωής σας, αυτό το μήνα, αφορούν την οικογένεια και τη συναισθηματική ανάπτυξη. Εστιάζετε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε σαν άνθρωποι, με βάση την πνευματική σας δύναμη. Αυτό θα επηρεάσει θετικά την εξέλιξη της καριέρας σας στο μέλλον. Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα και θα ενισχύσει τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο, έχετε τη διάθεση να διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσα από την εκπαίδευση και την εκμάθηση νέων τεχνικών επικοινωνίας. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την προσπάθειά σας.

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι πολύ δραστήρια, αυτό το μήνα. Ωστόσο, η Αφροδίτη ενισχύει τη  γοητεία σας και σας χαρίζει μια αξιαγάπητη εικόνα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο – μπορεί να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά θα το απολαύσετε!

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Στην επαγγελματική σας ζωή μοιάζει να είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση. Θέλετε να χαίρεστε τη ζωή, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ευτυχισμένη και σταθερή βάση. Ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση της εμφάνισης και της φυσικής σας κατάστασης, κάτι που είναι θετικό σε όλα τα επίπεδα. Όπως φαίνεται, σ’ αυτό τον τομέα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Το εισόδημα από τη δουλειά σας μοιάζει να είναι η κύρια πηγή των εσόδων σας, αυτό το μήνα και θα δεχτείτε, επίσης, βοήθεια από τους ανωτέρους σας. Οι επενδύσεις σας θα είναι κερδοφόρες και θα μπορέσετε να προσελκύσετε νέους επενδυτές για τους οικονομικούς σας στόχους. Τα κέρδη σας μπορούν να αυξηθούν με τεχνικές μείωσης του κόστους και του εργατικού δυναμικού και την πώληση άχρηστου εξοπλισμού.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter