ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέσα από τον χώρο των μονίμων, σημαντικών της ζωής σας σχέσεων και συνεργασιών, άλλα και μέσα από την ευεργετική διαμεσολάβηση θετικών ανθρώπων του φιλικού σας περιβάλλοντος, στις 8 πρώτες μέρες του μηνά μπορείτε να πάρετε και χαρές και να ισορροπήσετε πλήρως σχέσεις και συνεργασίες σας. Ο μηνάς δίνει αυξημένες ευθύνες στους γεννημένους 25 και 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο. Εξαιρετικά θετική για εσάς και η από τις 10/7 παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, σας ανοίγει τον ορίζοντα στην σκέψης σας και κάνει πιο ελαστικές τις απόψεις σας, ώστε να μπορείτε να δεχτείτε πιο εύκολα και να προσαρμοστείτε πιο εύκολα σε νέα δεδομένα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο βοηθά τα ανοίγματα, άλλα και τα συναισθηματικά ζητήματα των ανθρώπων του Αιγόκερω. Οι δύσκολες ημέρες 12 και 13 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, δείχνουν να στοχεύουν περισσότερο τους γεννημένους 10 και 11 Ιανουαρίου κυρίως με οικογενειακής φύσεως θέματα, που δείχνουν να μην είναι εύκολο να λυθούν και ίσως να μην είναι στο χέρι σας να τα λύσετε. Ο Ήλιος από τον Λέοντα και από τις 23 του μηνά θα σας κάνει να κινείστε με περισσότερη ιδιοτέλεια σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, άλλα και να κοντράρεστε, όταν χρειάζεται, για οικονομικής φύσεως θέματα με τους γύρω σας. Η στάση και η αναδρομή κίνηση του Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε εκ νέου θέματα του παρελθόντος, να γκρινιάζετε για αυτά, ενώ η έκλειψη της 27 του μηνά θα σας κάνει εκρηκτικά κτητικούς και εύκολα θα μπορούσε να φέρει κόντρες για λογούς πτητικότητας με τους γύρω σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για την επαγγελματική σας ζωή. Η υγεία, τα οικονομικά και οι συζυγικές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα.

  Θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, εξαιτίας της θέσης των άστρων. Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός αυτό το μήνα – γεγονός που βάζει τα οικογενειακά συμφέροντα στο επίκεντρο και η επαγγελματική σας επιτυχία θα είναι για χάρη της οικογένειας. Η συνεργασία θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να πετύχετε αυτά που θέλετε – δεν μπορείτε να προχωρήσετε μόνοι σας, σ’ αυτή τη φάση, χρειάζεστε μεγάλη βοήθεια από τους άλλους. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις, ότι, κι αν σημαίνει αυτό για σας.

  Το 50% των πλανητών μαζί με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, κινείται ανάδρομα αυτό το μήνα. Τα επιτεύγματά σας εξαρτώνται από την αντοχή και την αυτοσυγκράτηση. Η ανεξάρτητη δράση και η επιθετικότητα δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος τον Ιούλιο είναι η φιλανθρωπία, η πνευματικότητα, η αγάπη και η υγεία.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα προβλέπουν ότι είστε συγκεντρωμένοι στην ευημερία της οικογένειας και υπάρχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσετε και άλλους που το χρειάζονται. Στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, η ανάπτυξη της καριέρας σας θα ενισχύσει το κοινωνικό κύρος της οικογένειας.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα είναι μειωμένη, αυτό το μήνα, εξαιτίας των δυσμενών πλανητικών όψεων. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια οικονομική κρίση και θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για να την ξεπεράσετε. Όλες οι σημαντικές προμήθειες και επενδύσεις απαιτούν εξονυχιστικό έλεγχο και, αν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να αναβληθούν. Τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη σας θα είναι θαυμάσια, αυτό το μήνα και θα αποτελέσουν πηγή υποστήριξης. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι εξαιρετικές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τον Ιούλιο, μπορείτε να περιμένετε μια ευτυχισμένη και δυναμική ερωτική ζωή. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια σχέση. Ο έρωτας είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, σ’ αυτή τη φάση. Η σεληνιακή έκλειψη θα βάλει το γάμο σας στο μικροσκόπιο – θα υπάρξουν γάμοι και διαζύγια, ανάλογα με τη δύναμη της σχέσης.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter