ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρόλο που υπάρχουν Αιγόκεροι σε μεγάλη πίεση και απέναντι σε καταστάσεις που τους βάζουν σε διλλήματα όπως πχ οι 29 και 30 Δεκεμβρίου, οι ακόμα οι 11 του Ιανουαρίου που έχουν αιτίες πολλών λογιών για να μην είναι καλά, καθώς περνούν ένα διάστημα που θα αλλάξει σημαντικά πράγματα στην ζωή τους, για τους πολλούς αυτός ο Μάης δείχνει ένας εξαιρετικός μήνας, γιατί μπορεί να ζεσταίνει σχέσεις, μπορεί να δημιουργεί προοπτικές εξέλιξης μα και δίνει ευκαιρίες σε μόνες – μόνους και γιατί ο επαγγελματικός χώρος δείχνει να τσουλά καλά, όπως και τα οικονομικά όσων κάνουν την προσπάθειά τους, που δείχνουν να έχουν μία καλή ροή. Κάποιοι 6, 7, 8, 9 Ιανουαρίου μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά ή και να κλείσετε μία συμφωνία αυτόν τον μήνα. Οι ίδιοι μπορείτε να βασιστείτε στην θετική διαμεσολάβηση φίλων σε θέματα που σας απασχολούν και όλοι από τις 20 του μήνα και μετά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μία θετική για σχέσεις και συνεργασίες περίοδο που εγκαινιάζει η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον Καρκίνο. Το νέο Φεγγάρι του Μαίου μέσα από τον χώρο της χαράς, του έρωτα, της δημιουργίας βοηθά να κάνετε πιο ουσιαστικές και ποιοτικές τις σχέσεις σας με όσους αγαπάτε, συντρόφους, παιδιά κλπ ενώ παράλληλα υποστηρίζει νέα ξεκινήματα στην ζωή των γεννημένων 14, 15 Ιανουαρίου.

  Ο Ουρανός περνά από τα μέσα του μήνα στον Ταύρο. Στα 7 χρόνια της παραμονής του εκεί θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις και θα σας προκαλέσει να συγχρονιστείτε με τα δεδομένα της εποχής εγκαταλείποντας ταμπού και αναχρονιστικές τακτικές που πολλοί μέχρι τώρα διατηρείτε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ
  Ο Μάιος προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας για τα οικονομικά, ενώ κάποιες άλλες πτυχές της ζωής όπως η καριέρα, η υγεία και οι αισθηματικές σχέσεις θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή.

  Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η συναισθηματική υγεία είναι πιο σημαντικά από τους επαγγελματικούς στόχους και τις προσωπικές φιλοδοξίες – εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Υπάρχει μια ανάγκη να ισορροπήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα, με τα συμφέροντα των άλλων. Η γοητεία που διαθέτετε θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ταυτόχρονα, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τους στόχους σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ερωτικά ειδύλλια, διασκέδαση και κουτσομπολιό, τις πρώτες τρεις εβδομάδες το μήνα. Η προτεραιότητα, αυτό το μήνα, θα δοθεί στις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις και δραστηριότητες, στο σπίτι και τα οικογενειακά θέματα, στα παιδιά και τις ανθρωπιστικές δράσεις.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Αν και η καριέρα δεν είναι στο επίκεντρο, αυτό το μήνα, η οικογένεια ενθαρρύνει τις επαγγελματικές σας πρωτοβουλίες. Αυτό θα έχει πιθανά σαν αποτέλεσμα, μια προαγωγή μαζί με μια αύξηση. Ο τομέας της καριέρας θα δραστηριοποιηθεί, ουσιαστικά, προς το τέλος του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα οικονομικά σας είναι θαυμάσια, τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Στη συνέχεια, όμως, καλό θα είναι να αποφύγετε τις επενδύσεις και να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας, πριν κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή στα τωρινά σας σχέδια. Όλες οι επενδύσεις, οι αγορές και τα οικονομικά σχέδια θα πρέπει να μπουν σε αναμονή. Ωστόσο, θα έχετε την έμπρακτη υποστήριξη κάποιου στενού συνεργάτη και του συντρόφου σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η σφαίρα της αισθηματικής σας ζωής θα είναι, μάλλον, υποτονική το Μάιο. Ο χρόνος σας είναι αφιερωμένος στους φίλους σας και τις κοινωνικές εκδηλώσεις που υπάρχουν. Ωστόσο, υπάρχουν ρομαντικά διαλείμματα με το ταίρι σας, όλο το μήνα. Αν είστε μόνοι, θέλετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε – όμως, δεν υπάρχει καμιά διάθεση για δέσμευση από την πλευρά σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter