ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Κάτι αρχίζει να κινείτε στον οικονομικό τομέα και κάποιοι πιθανά να αυξήσετε αυτόν τον καιρό τα πάγιά σας προκειμένου να αποκτήσετε κάτι . Η Αφροδίτη από τις 8 και μετά θα βοηθά την ψυχολογία σας και γενικά παρά τις πολλές δύσκολες όψεις του ο Γενάρης δεν δείχνει αρνητικός για εσάς. Αν κάποιοι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί σε όλα είναι οι γεννημένοι 14 και 15/1ου που διανύουν μία περίοδο που δεν συγχωρεί λάθη και δίνει κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες. Όμως και συναισθηματικά ο πρώτος μήνας της χρονιάς μπορεί να ευνοήσει πολλούς Αιγόκερους.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο είναι πολύ ευνοϊκές για τα οικονομικά σας. Θα έχετε τη βοήθεια του Κρόνου και την πρόσθετη υποστήριξη του Δία. Για την ακρίβεια, αναμένονται χρήματα από διάφορες πηγές, καθώς το πλανητικό σκηνικό σκοπεύει να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Λόγω των πλανητικών συνδυασμών, ο ενθουσιασμός, η προσωπικότητα και η νοημοσύνη σας θα μετασχηματιστούν και θα αλλάξουν – υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν μεγάλο πάθος στην αισθηματική σας ζωή, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Η Αφροδίτη θα κάνει τον έρωτά σας πιο γοητευτικό και πιο ρομαντικό, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να περιμένουν έναν υπέροχο μήνα με πολλή αγάπη. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε βοήθεια από τις υποστηρικτικές όψεις του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο Ιανουάριος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός μήνας για την επαγγελματική σας ζωή. Καθώς, λοιπόν, οι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές, θα δυσκολευτείτε στη δουλειά σας και τα αποτελέσματα θα είναι περιορισμένα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας. Πιθανά ταξίδια δεν θα βοηθήσουν την προώθηση των επαγγελματικών σας στόχων.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά σας, οι προβλέψεις είναι πολύ θετικές. Τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Δίας θα βοηθήσουν τους οικονομικούς σας στόχους. Ο μήνας είναι, επίσης, ιδανικός για το ξεκίνημα νέων στόχων.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter