ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οικογενειακές και συντροφικές εντάσεις για διάφορους λόγους μαζί με μια δικαιολογημένη ή και αδικαιολόγητη νευρικότητα που θα επικρατεί στους οικογενειακούς σας χώρους, θα χαρακτηρίζει και θα χρωματίζει αρνητικά τις πρώτες 13 μέρες αυτού του τόσο δύσκολου Αυγούστου.

  Μόνο εσείς που γεννηθήκατε 8-9-10 Ιανουαρίου ίσως μπορέσετε να ξεφύγετε από την δίνη των τόσο αρνητικών όψεων αυτού του καιρού. Ο Αύγουστος μπορεί και φέρνει σταδιακά ισορροπία μόνο από τις 14 και μετά. Και μέχρι τις 29 του μήνα δίνει ένα δεκαπενθήμερο που σας επιτρέπει να βρείτε την ηρεμία σας και να περάσετε και όμορφα. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν τα θετικά άτομα του κοντινού σας χώρου. 

  Με εξαίρεση την δύσκολη 30 Αυγούστου από το τρίτο δεκαήμερο και μετά θα νιώθετε πολύ καλύτερα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η καριέρα και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες είναι θέματα ζωτικής σημασίας, αυτό το μήνα. Ωστόσο, λόγω του πλανητικού σκηνικού, θα σας απασχολήσουν αρκετά και τα οικογενειακά σας. Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και σε θέση να κατευθύνετε τη ζωή σας, έτσι όπως εσείς θέλετε. Σ’ αυτή τη φάση, δεν εξαρτάστε από τους άλλους σε καμιά περίπτωση. Αντίθετα, οι άλλοι θα υποχρεωθούν να σας ακούσουν και να σας  ακολουθήσουν. Όμως, θα χρειαστεί να φροντίσετε τον τρόπο σας και να μην είστε υπερόπτες – προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μην κινείστε με βιασύνη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τόσο η ερωτική όσο  και η κοινωνική σας ζωή δεν θα υποστούν ιδιαίτερες αλλαγές, αν δεν το επιλέξετε. Δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις, σ’ αυτά τα πεδία και μπορείτε να ακολουθήσετε όποια κατεύθυνση θέλετε. Από εσάς εξαρτάται να πάρετε πρωτοβουλίες για να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή ή να μπείτε σε καινούριες ερωτικές περιπέτειες. Στη σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας υπάρχει αρκετό άγχος και μία τάση από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, καλό θα είναι να το σκεφτείτε με προσοχή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες συνδέονται στενά με την οικογένειά σας. Δουλεύετε  και έχετε στο μυαλό σας ότι η πρόοδός σας θα είναι και πρόοδος για την ίδια την οικογένεια. Έχετε, επίσης τη διάθεση να βοηθήσετε κι άλλους να προχωρήσουν, πράγμα που χωρίς να το καταλάβετε θα είναι σημαντικό και για σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας ευημερία δεν είναι μεγάλη, αυτό το μήνα και οι συναλλαγές σας φαίνεται να έχουν κολλήσει. Καθώς τα κέρδη σας είναι περιορισμένα, θα πρέπει να εστιάσετε στη μείωση των εξόδων σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Όλα τα οικονομικά εγχειρήματα, οι επενδύσεις και τα έσοδα αναβάλλονται, γεγονός που θα βάλει σε δοκιμασία τις αντοχές σας. Όμως,  καθώς ο μήνας προχωρά, θα δεχτείτε υποστήριξη από την οικογένειά σας κι όλα θα πάνε καλά.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter