ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέσα στα καλά αυτού του μήνα μπορούμε να αναφέρουμε μια αυξημένη κοινωνικότητα που θα μπορούσε να σας κάνει να έρθετε περισσότερο κοντά σε φίλους αλλά και να βρεθείτε σε χώρο που μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και φιλίες μέσα από τις οποίες να ξεφεύγετε, να χαίρεστε, αλλά και να ξεκουράζεστε από αυτά που πιέζουν την καθημερινότητα σας.

  Όπως από τα τέλη του Σεπτεμβρίου, έτσι και ο Οκτώβριος, είναι θετικά ενεργοποιημένος σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα της ζωής σας, αλλά και γενικά την κοινωνική σας ανάπτυξη.

  Τα δύσκολα και τα διλήμματα αφορούν τους πιεσμένους 5-6 Ιανουαρίου γεννημένους που και θα τους προβληματίσει και θα τους φέρει έξοδα αλλά και πιεστικές σχέσεις και συμπεριφορές.

  Όμως το ουσιαστικό βάρος των αρνητικών όψεων του μήνα φαίνεται  πως το έχουν οι γεννημένοι στις 11 Ιανουαρίου καθώς είναι μπροστά σε ένα διάστημα που ολοκληρώνει, κλείνει, όχι ευχάριστα, ένα σημαντικό κύκλο σε ένα εξίσου σημαντικό τομέα της ζωής τους.

  Οι πολλοί μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την απροβλημάτιστη από άποψη όψεων και ορθόδρομη κίνηση του Δια στον Τοξότη για να έχετε εσωτερική ηρεμία και γενικά καλή ψυχική διάθεση.

  Στις 27-28-29  Οκτωβρίου αποφύγετε με κάθε τρόπο κόντρες με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά για να μην οδηγήσετε εκ νέου τις μεταξύ σας σχέσεις σε αδιέξοδο.

  Σε όλη την διάρκεια του μήνα μπορείτε να υπολογίζετε στην θετική διαμεσολάβηση ή συμβουλή ενός πολύπειρου ατόμου για θέματα που σας απασχολούν και πρέπει κάτι να αποφασίσετε.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το σημαντικότερο πράγμα για σας, αυτό το μήνα, είναι η καριέρα και η εξωτερική σας εμφάνιση. Αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας και θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Η προσωπικότητα του Αιγόκερου ανησυχεί περισσότερο για τη θέση του στην κοινωνία, παρά για οτιδήποτε άλλο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν είναι πάντα καλό, αλλά υπάρχουν στιγμές που βοηθά στην προσωπική σας εξέλιξη. Έχετε αυτοπεποίθηση και θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι προβλέψεις του μήνα αποκαλύπτουν ότι οι πράξεις σας είναι, κάπως, επιθετικές – επομένως, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε προτού κάνετε κάποιο λάθος που θα σας ταλαιπωρήσει πολύ στο μέλλον.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Οκτωβρίου αν υπάρχει σκέψη εγκυμοσύνης, θα πρέπει να προγραμματιστεί με ακρίβεια και μεγάλη προσοχή. Αν είστε μόνοι, θα έχετε έντονη, κοινωνική ζωή με τους φίλους σας, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν θέλετε να δεσμευτείτε σε αισθηματικό επίπεδο. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα απολαύσουν τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, προβλέπεται ιδιαίτερη πρόοδος αυτό το μήνα. Πιθανά, να πάρετε μια προαγωγή που, βέβαια, συνοδεύεται και με αύξηση. Ο κύκλος των κοινωνικών σας επαφών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας. Οι άνθρωποι που είχατε βοηθήσει επαγγελματικά στο παρελθόν, θα σας βοηθήσουν με τη σειρά τους να εξελιχθείτε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Στην αρχή του μήνα θα έχετε οικονομικά προβλήματα, αφού δεν προβλέπεται να πάρετε χρήματα. Μετά τις 10 του μήνα, ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει και τα πράγματα μπαίνουν σε καλή πορεία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter