ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους κυρίως το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Οκτώβριος είναι αρκετά δύστροπος. Οικογενειακά, συντροφικά και αλλά θέματα θα σας πιέσουν ιδιαίτερα. Όμως οι 8-9-10/1 δείχνετε προστατευμένοι και διανύετε ένα διάστημα που μπορεί να σας δώσει αυτά τα οποία επιθυμείτε, ένα αξιόλογο κέρδος, ή μια σημαντική πρόταση. Όπως όλα τα ζώδια της Γης έτσι και εσείς μόνο να κερδίσετε έχετε από την θετική προς εσάς παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο το μεγάλο μέρος του μήνα, αφού και σας δίνει διεξόδους φυγής και συναισθηματικές επιλογές και ένα πιο διαφορετικό και ανοικτό τρόπο σκέψης.

  Ο μήνας γενικά σας θέλει φιλόδοξους και η παρορμητική σας φύση σας κάνει να βιάζεστε να ενεργοποιήσετε προγράμματα περισσότερο αποδοτικά στους επαγγελματικούς σας χώρους, Όμως τόσο η αναδρομή κίνηση του Ερμή όσο και γενικά το αρνητικό γύρω περιβάλλον, καθυστέρει τέτοιας μορφής εξελίξεις αυτό τον καιρό.

  Κάποιοι που είστε μόνοι είναι αρκετά πιθανό να κάνετε μια γνωριμία τώρα που μπορεί να καλύπτει τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Όλοι λίγο πολύ θα έχετε αυξημένες τάσεις φυγής προκειμένου να ξεφύγετε από ένα περιβάλλον που δείχνει να σας έχει κουράσει.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το σημαντικότερο πράγμα για σας, αυτό το μήνα, είναι η καριέρα και η εξωτερική σας εμφάνιση. Αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας και θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω.  Η προσωπικότητα του Αιγόκερου ανησυχεί περισσότερο για τη θέση του στην κοινωνία, παρά για οτιδήποτε άλλο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν είναι πάντα καλό, αλλά υπάρχουν στιγμές που βοηθά στην προσωπική σας εξέλιξη. Έχετε αυτοπεποίθηση και θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι προβλέψεις του μήνα αποκαλύπτουν ότι οι πράξεις σας είναι, κάπως, επιθετικές – επομένως, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε προτού κάνετε κάποιο λάθος που θα σας ταλαιπωρήσει πολύ στο μέλλον.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Οκτωβρίου αν υπάρχει σκέψη εγκυμοσύνης, θα πρέπει να προγραμματιστεί με ακρίβεια και μεγάλη προσοχή. Αν είστε μόνοι, θα έχετε έντονη, κοινωνική ζωή με τους φίλους σας, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν θέλετε να δεσμευτείτε σε αισθηματικό επίπεδο. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα απολαύσουν τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, προβλέπεται ιδιαίτερη  πρόοδος αυτό το μήνα. Πιθανά, να πάρετε μια προαγωγή που, βέβαια, συνοδεύεται και με αύξηση. Ο κύκλος των κοινωνικών σας επαφών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας. Οι άνθρωποι που είχατε βοηθήσει επαγγελματικά στο παρελθόν, θα σας βοηθήσουν με τη σειρά τους να εξελιχθείτε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Στην αρχή του μήνα θα έχετε οικονομικά προβλήματα, αφού δεν προβλέπεται να πάρετε χρήματα. Μετά τις 10 του μήνα, ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει και τα πράγματα μπαίνουν σε καλή  πορεία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter