ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρουσία τόσων πλανητών μέχρι τις 20 του μήνα στον όγδοο φυσικό σας οίκο σας δίνει κλειστή διάθεση, αυξημένη καχυποψία, και μια εσωστρέφεια που δεν βοηθά τα αιτήματα της περιόδου των διακοπών. Όμως ο μήνας είναι γεμάτος θετικές όψεις και αυτό βοηθά ώστε να μην επιβεβαιώνονται οι καχυποψίες σας, να πέφτουν στο κενό τα αρνητικά σας σενάρια με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάξετε για να βρείτε αιτία να γκρινιάζετε. Όμως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ότι αφορά τις κτίσεις σας, τις διεκδικήσεις σας, κληρονομικές κλπ, ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκός.

  Αυτό το περίεργο κλίμα ευτυχώς θα πάψει στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Τα περάσματα που θα κάνει Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στην Παρθένο θα ανεβάσουν απότομα την διάθεση σας και γι’ αυτό άλλωστε το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι το πιο ενδιαφέρον μα και το πιο ευχάριστο κομμάτι αυτού του καλοκαιριού για εσάς. Φροντίστε λοιπόν από τώρα να το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα γιατί στο τρίτο του δεκαήμερο ο μήνας έχει να σας δώσει ουσιαστικές χαρές κάθε μορφής, επιβεβαιώσεις, και έρωτες.

  Οι 4-5 Ιανουαρίου γεννημένοι θα διανύετε μια περίοδο διλημμάτων και θα υπάρχει μια σκέψη που δικαιολογημένα δεν θα σας αφήσει να είστε ανάλαφροι. Οι 11-12 Ιανουαρίου γεννημένοι έχετε πραγματικά αιτίες για να υπάρχει βαρύ κλίμα στην ζωή σας ενώ οι υπόλοιποι μάλλον άδικα θα είστε ιδιόρρυθμοι και παράξενοι το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου.
  Όμως όπως είπαμε, όπως για όλους έτσι και για εσάς, ο Αύγουστος φέρνει δώρα και στην δική σας την περίπτωση θα φέρει το τόσο καλό τρίτο δεκαήμερο που δείχνει ότι μπορεί να καλύψει και συναισθηματικές μα και άλλες σας ανάγκες.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η καριέρα και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες είναι θέματα ζωτικής σημασίας, αυτό το μήνα. Ωστόσο, λόγω του πλανητικού σκηνικού, θα σας απασχολήσουν αρκετά και τα οικογενειακά σας. Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και σε θέση να κατευθύνετε τη ζωή σας, έτσι όπως εσείς θέλετε. Σ’ αυτή τη φάση, δεν εξαρτάστε από τους άλλους σε καμιά περίπτωση. Αντίθετα, οι άλλοι θα υποχρεωθούν να σας ακούσουν και να σας ακολουθήσουν. Όμως, θα χρειαστεί να φροντίσετε τον τρόπο σας και μην είστε υπερόπτες – προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μην κινείστε με βιασύνη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας ζωή δεν θα υποστούν ιδιαίτερες αλλαγές, αν δεν το επιλέξετε. Δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις, σ’ αυτά τα πεδία και μπορείτε να ακολουθήσετε όποια κατεύθυνση θέλετε. Από εσάς εξαρτάται να πάρετε πρωτοβουλίες για να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή ή να μπείτε σε καινούριες ερωτικές περιπέτειες. Στη σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας υπάρχει αρκετό άγχος και μία τάση από τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, καλό θα είναι να το σκεφτείτε με προσοχή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες συνδέονται στενά με την οικογένειά σας. Δουλεύετε και έχετε στο μυαλό σας ότι η πρόοδός σας θα είναι και πρόοδος για την ίδια την οικογένεια. Έχετε, επίσης τη διάθεση να βοηθήσετε κι άλλους να προχωρήσουν, πράγμα που χωρίς να το καταλάβετε θα είναι σημαντικό και για σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας ευημερία δεν είναι μεγάλη, αυτό το μήνα και οι συναλλαγές σας φαίνεται να έχουν κολλήσει. Καθώς τα κέρδη σας είναι περιορισμένα, θα πρέπει να εστιάσετε στη μείωση των εξόδων σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Όλα τα οικονομικά εγχειρήματα, οι επενδύσεις και τα έσοδα αναβάλλονται, γεγονός που θα βάλει σε δοκιμασία τις αντοχές σας. Όμως, καθώς ο μήνας προχωρά, θα δεχτείτε υποστήριξη από την οικογένειά σας κι όλα θα πάνε καλά.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter