ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτός ο μηνάς είναι πολύ ιδιαίτερος για εσάς. Μπορεί να μην σας λύνει τα πάγια προβλήματα, τα άγχη και τις ανησυχίες σας, άλλα σας ανοίγει δρόμους διαφυγής από αυτά, δρόμους που οι περισσότεροι θα επιλέξετε προκειμένου να νιώσετε περισσότερο ήρεμοι και ελεύθεροι μετά από ένα αρκετά πιεστικό για τους περισσότερους καλοκαίρι.

  Οι γεννημένοι 24/12, πιθανά θα είσαστε απέναντι σε αρκετά δυνατά διλήμματα. Και οι γεννημένοι 9/1, σε μια περίοδο που δεν επιτρέπει λάθη. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 11 του μήνα και μετά, από την μια αυξάνει τα έξοδα και από την άλλη σας κάνει περισσότερο επιθετικούς κυνηγούς του χρήματος.

  Ο τομέας των φιλικών σας σχέσεων εξακολουθεί να είναι ευνοϊκός και κάποιοι μπορείτε να βασίζεστε στην θετική διαμεσολάβηση τρίτων – φιλών, σε θέματα που δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Η επαγγελματική πρόοδος και η υγεία θα εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά, στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Οι ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά θέματα θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα.

  Η καριέρα και η εξωτερική επιτυχία μπαίνουν σε προτεραιότητα, αφήνοντας τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα λίγο πιο πίσω. Ωστόσο, έχετε μεγάλη διάθεση να βοηθήσετε στα οικογενειακά προβλήματα των άλλων. Είστε πιο δυναμικοί από ό, τι συνήθως και ενεργείτε αποφασιστικά για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Δεν δεσμεύεστε από ανθρώπους ή καταστάσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη να προσαρμοστείτε, οδηγείτε μόνοι σας την πορεία σας προς την επιτυχία. Αυτό έχει βέβαια και μια αίσθηση ευθύνης και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην προσέγγισή σας. Αν είστε σε εκπαιδευτική διαδικασία, είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψετε. Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια που θα τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Το Σεπτέμβριο θα ασχοληθείτε κυρίως με την ανάπτυξη της καριέρας σας, πνευματικές αναζητήσεις, ανθρωπιστικές δραστηριότητες και ταξίδια στο εξωτερικό.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο μήνας είναι εξαιρετικός για την επαγγελματική σας εξέλιξη και η πρόοδός σας θα είναι θεαματική. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο προαγωγής, στη δουλειά σας.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα. Το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για μεγάλες αγορές ή επενδύσεις. Θα δεχτείτε οικονομική υποστήριξη από το ταίρι σας που, σ’ αυτή τη φάση, τα καταφέρνει καλύτερα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Υπάρχει μια έλλειψη ενδιαφέροντος, όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Τα ερωτικά θέματα δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ αυτό το μήνα και αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Αν σας απασχολεί  το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, φροντίστε να την προγραμματίσετε με προσοχή.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter