ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για κάποιους γεννημένους από τις 28/12 ως 4/1 το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δίνει μόνο αιτίες αισιοδοξίας, ανοίγματα και ευκαιρίες. Για κάποιους άλλους γεννημένους 12-13-14 Ιανουαρίου όμως είναι ένας σκληρός μηνάς που σας φέρνει απέναντι σε αδιέξοδες καταστάσεις από αυτές που δεν είναι στο χέρι μας πάντα να ανατρέψουμε ή να αποτρέψουμε.  Ακόμα η σκληρή έκλειψη της σελήνης στο δύσκολο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θυμίζει ή κάνει περισσότερο έντονο ένα οικογενειακό θέμα που πολλούς απασχολεί.  Η παρουσία του Άρη στον χώρο του Τοξότη γίνετε αιτία μιας μόνιμης εσωτερικής ανησυχίας για τους περισσότερους και όχι αναίτια. Στα θετικά του μήνα η παρά τα δυο απρόβλεπτα έξοδα θετική εξέλιξη των οικονομικών και των επαγγελματικών θεμάτων σας. Πιο ευέλικτες οι μετακινήσεις σας, πιο εύκολες οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε από τα μέσα του μήνα και μετά.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας φανταστικός μήνας για τους Αιγόκερους. Υπάρχει ανάπτυξη, ικανοποίηση και ευημερία. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για το ξεκίνημα νέων στόχων. Τα συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα θα είναι πιο σημαντικά από την εξέλιξη της καριέρας σας. Είναι μια θαυμάσια στιγμή για να αποκτήσετε ισορροπία και πνευματική ευτυχία. Εστιάστε σε οικογενειακά ζητήματα και προσπαθήστε να φέρετε την αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον. Μια ειρηνική και δεμένη οικογένεια θα σας βοηθήσει να  πετύχετε τους στόχους που έχετε.

  Αν και θα μπορούσατε να ελέγξετε τα περισσότερα από τα θέματα που υπάρχουν στη ζωή σας, ο Κρόνος σας κρατάει λίγο πίσω – θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας,  μόνο αν κινηθείτε ανεξάρτητα. Οι σχέσεις επηρεάζονται σοβαρά από τη σεληνιακή έκλειψη στις 9 του μήνα: ή θα εξελιχθούν,  ή θα διαλυθούν. Ωστόσο, οι δυνατές σχέσεις θα επιβιώσουν, ενώ οι πιο αδύναμες δεν θα αντέξουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι σταθερές κι ευχάριστες λόγω των  βοηθητικών όψεων  των πλανητών. Θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι θα δεχτείτε την εύνοια της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση – αυτό, πιθανά, να γίνει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα πάρτι φίλων. Ευκαιρίες υπάρχουν, επίσης και στη δουλειά και στη γειτονιά σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο Ιανουάριος δεν υπόσχεται και πολλά στη σφαίρα της επαγγελματικής σας ζωής – υπάρχει αβεβαιότητα και ασάφεια στο χώρο. Η σκληρή δουλειά δεν καταφέρνει να σας οδηγήσει σε επαγγελματική πρόοδο. Ωστόσο, μείνετε πιστοί στις αξίες σας και περιμένετε να περάσει αυτό  το διάστημα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα λένε ότι τα οικονομικά σας θα είναι θαυμάσια, αυτό το μήνα και τα  πράγματα βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, μετά τις 20/1. Θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, πραγματικά, σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τους άλλους για τις οικονομικές σας δυνατότητες, όπως είναι σημαντικό να κλείσετε και κάποιες από τις  οικονομικές σας  εκκρεμότητες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter