ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσο ευέλικτος χρειάζεται να είναι ο λόγος σας θα είναι αυτό τον μήνα για να είστε πειστικοί και να μπορείτε να φέρνετε τους άλλους στα δικά σας νερά. Ο μήνας βοηθά και ευνοεί και τις συναντήσεις και μετακινήσεις-ταξίδια και τις συμφωνίες για πολλούς από εσάς. Ακόμα δίνει αιτίες οι οποίες ζεσταίνουν οικογενειακές σχέσεις και σας φέρνουν πιο κοντά με τα κοντινά σας άτομα. Ο χώρος της δουλειάς θα έχει ένταση αλλά και αποδοτικότητα. Ενώ κάποιοι αυτό τον καιρό θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια δεύτερη δουλειά μέσα στον χώρο σας προκειμένου να αυξήσετε τα έξοδα σας. Ο μήνας βάζει διλήμματα στους γεννημένους κυρίως στις 10 και στις 11 Ιανουαρίου για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη σχέση/συνεργασία. Παράλληλα ο μήνας δεν επιτρέπει λάθη στους γεννημένους 13 Ιανουαρίου που πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σε όλους τους τομείς και αν περνούν σοβαρές αποφάσεις. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, περνώντας ο ήλιος στον Ταύρο, θα στηρίξει συναισθηματικά τους Αιγόκερους του Δεκέμβρη ενώ η ισχυρή του όψη με τον ουρανό θα μπορούσε, μέσα από ένα γεγονός ή αποκάλυψη, να κάνει τους γεννημένους στις 23-24 Δεκεμβρίου να δουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι μέχρι χθες κυρίως σε ότι αφορά τις συναισθηματικές τους εξαρτήσεις.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο τα άστρα δεν θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

  Οι προβλέψεις του Απριλίου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα η προσοχή σας θα δοθεί στην ευημερία της οικογένειας και στη συναισθηματική σας κατάσταση. Επιπλέον, έχετε κάθε διάθεση να βοηθήσετε και τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή δεν είναι τόσο σταθερή όσο αναμενόταν, αλλά αν κάνετε κάποιες αλλαγές – σε συναισθηματικό επίπεδο – τα  αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Αντίθετα, μια εγκυμοσύνη δεν είναι στις προτεραιότητές σας, αφού κι εσείς αλλά και το ταίρι σας δεν έχετε το ανάλογο ενδιαφέρον, σ’ αυτή τη φάση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό, η καριέρα σας θα έχει χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης και πολλές, δύσκολες στιγμές. Μόνο με συναισθηματική σταθερότητα θα καταφέρετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά τα οικονομικά σας, θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα κινηθείτε σε σχέση με τις επενδύσεις που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ισορροπήσετε τα έξοδά σας ανάμεσα στη διασκέδαση  και την προσωπική ανάπτυξη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter