ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Περνώντας ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο ξεκίνησε μία περίοδο εσωτερικής αναδόμησης για τους περισσότερους Ιχθείς. Από τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς θα έχετε λόγους να βουτήξετε στα βαθιά μέσα σας να κάνετε μεγάλους απολογισμούς και να αναθεωρήσετε πολλά καθώς στο τέλος αυτής της χρονιάς θα ξέρετε τι τελικά αξίζει και για τι θα πρέπει να αγωνίζεστε. Ο μήνας αυτός θα σας δώσει και λόγους να κάνετε απολογισμούς, να κρίνετε άτομα του περιβάλλοντός σας και κάποιους να αποκλείσετε οριστικά από την ζωή σας. Πολύ συχνά θα θέλετε να είστε μόνοι και ανεπηρέαστα να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι πλανητικές συγκυρίες του Ιανουαρίου υποδηλώνουν ότι θα είστε πρακτικοί και ρεαλιστές, στη διάρκεια των τριών πρώτων εβδομάδων του μήνα. Θα έχετε μια δραστήρια κοινωνική ζωή και οι κινήσεις σας καθοδηγούνται από τη λογική. Το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι αρκετά παρορμητικό στις οικονομικές του συναλλαγές, την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Οι πράξεις σας υποστηρίζονται από άμεση δράση και πολύ καλή επικοινωνία, μέχρι το τέλος του μήνα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να υλοποιήσετε τις τρελές σας ιδέες, αλλά μετά τις 20 του μήνα – οι όψεις του Ήλιου θα βοηθήσουν αυτές τις δραστηριότητες.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή θα είναι παθιασμένη, μετά τις 7 του μήνα. Η Αφροδίτη χαρίζει ρομαντισμό στις σχέσεις σας και ο Ήλιος θα σας δώσει την απαραίτητη ζωντάνια για να έχετε μια ζωντανή κι ευχάριστη παρουσία στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η ζωή για τα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι γεμάτη από κοινωνικές δραστηριότητες, την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Μετά απ’ αυτό, η σχέση σας θα είναι ρομαντική και αισθησιακή. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανο ενδεχόμενο. Αν είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αυτό το μήνα – αυτός ο έρωτας θα είναι ρομαντικός και το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα, εσωστρεφές. Η επιτυχία σας σ’ αυτή τη σχέση θα εξαρτηθεί από τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά στην καριέρα σας, τα πράγματα είναι κάπως καταθλιπτικά για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Οι αστρικές επιρροές δεν είναι υποστηρικτικές κι αυτό κάνει το εργασιακό σας περιβάλλον πολύ ενοχλητικό. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους είναι μάλλον ανύπαρκτες, πράγμα που δεν είναι βοηθητικό για την επίτευξη των στόχων σας. Θα εργάζεστε σκληρά, χωρίς τις αντίστοιχες ανταμοιβές. Μια καλή ιδέα για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία είναι να ασχοληθείτε με κάποια ανθρωπιστική δράση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα υπόσχονται επιτυχία για την οικονομική σας κατάσταση. Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις και εμπόριο θα έχετε πολύ καλά κέρδη από τις δραστηριότητές σας. Οι πλανητικές όψεις θα είναι βοηθητικές για τολμηρά εγχειρήματα. Χρήματα, επίσης, μπορεί να έρθουν από απροσδόκητες πηγές ή κάποια κληρονομιά. Ο μήνας είναι θετικός για το ξεκίνημα νέων στόχων και αν κάνετε κάποια επένδυση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχει.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter