ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Την όποια γνώση και εμπειρία  έχετε αποκομίσει το τελευταίο θετικό για εσάς δωδεκάμηνο, αν την χρησιμοποιήσετε σωστά, θα μπορούσατε να την κάνετε  να αποτελεί το πιο ισχυρό σας όπλο σε ένα μήνα που σας καλεί να ασχοληθείτε και μόνο με ό,τι μπορεί να ισχυροποιήσει την θέση σας, την επαγγελματική την κοινωνική και φυσικά την οικονομία σας.

  Το να κινείτε ο Δίας από τις 9 του Νοέμβρη και μετά, δώδεκα μήνες στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, είναι κάτι που δεν γίνεται παρά μόνο μια φορά στα δώδεκα χρόνια και την ευκαιρία ανάπτυξης που σας προφέρει αυτό το πέρασμα, είναι ανόητο να την χάσετε. Για να τα καταφέρετε όμως καλά, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη άτομα που απομυζούν είτε χρόνο, είτε ενέργεια, είτε χρήμα και που όπως όλα δείχνουν συνήθως δεν είναι μόνο ένα και δυο.

  Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο Νοέμβρης δεν θα έχει έξοδα. Θα έχει όμως σημαντικά έσοδα Ακόμα μπορεί όσο ο Άρης θα βρίσκετε στον χώρο του Υδροχόου (μέχρι τα μέσα του μήνα) να εξακολουθήσουν να υπάρχουν αιτίες που μπορούν να σας αναστατώνουν ψυχολογικά, όμως περνώντας ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, δείχνει  ότι σας βοηθά να πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι των εξελίξεων και να κινηθείτε όπως χρειάζεται, ακόμα και επιθετικά κάποιες φορές, προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο λένε ότι οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι θαυμάσιες. Οι σχέσεις και τα οικονομικά θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και βοήθεια.

  Το μήνα αυτό, εξαιτίας των πλανητικών συγκυριών, εστιάζετε στην καριέρα και τις εξωτερικές φιλοδοξίες. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για το μέλλον κι αφήνετε το παρελθόν πίσω σας. Είστε ελεύθεροι να χαράξετε τη δική σας πορεία και γίνεστε, ίσως, πιο επιθετικοί. Στο πλαίσιο αυτό, ίσως παραμελήσετε σε ένα βαθμό την οικογένειά σας.

  Αυτή τη στιγμή δεν ανησυχείτε για τους άλλους και τα συμφέροντά τους και δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να προσαρμοστείτε σε τίποτα. Ακόμα και οι κοινωνικές σας δεξιότητες δεν είναι απαραίτητες για να πετύχετε τους στόχους σας.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι εξαιρετική, αυτό το μήνα. Έχετε την υποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας για να πάρετε ένα ρίσκο που θα σας ωφελήσει πολύ. Είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας και σ’ αυτή τη διαδικασία θυσιάζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες – δίνετε μεγάλη έμφαση στην κοινωνική σας θέση και στη θέση σας στον κόσμο γενικότερα.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα λένε ότι τα οικονομικά σας χρειάζονται τη βοήθεια των κοινωνικών σας επαφών, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους και τους γνωστούς σας κι αυτό θα έχει θετική επίδραση στα οικονομικά σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα έχει αρκετό άγχος αυτό το μήνα – κι αυτό μπορεί να οφείλεται στην αυταρχική στάση του αγαπημένου σας. Ο τρόπος για να λύσετε αυτού του είδους τα προβλήματα είναι να συζητήσετε μεταξύ σας και να κάνετε κάποιους αμοιβαίους συμβιβασμούς.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter