ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινά αισιόδοξα και φέρνει μία καλή κινητικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, συχνές τις παρουσίες αγαπημένων ατόμων στο σπίτι σας και γενικά ένα ζεστό ανοιξιάτικο κλίμα στην ζωή σας. Μία δύσκολη παρένθεση έχει ο Μάης  από τις 7 ως τις 16 που μαζεμένες αρνητικές όψεις θα σας δώσουν εκτός από  αιτίες εξόδων και κόντρες ασυνεννοησίας, άλλα θα σας μεταφέρουν και προβλήματα κοντινών σας ανθρώπων που θα σας επηρεάσουν και θα σας ρίχνουν ψυχολογικά. Όμως πολλοί τυχεροί γεννημένοι 6, 7, 8 και 9 Μαρτίου θα έχετε έναν υπέροχο μήνα. Οι ευκαιρίες νέες και παλιές, είτε είναι προτάσεις, είτε η αναθέρμανση ενός σχεδίου που μπορεί να αποτελεί λύση ζωής για πολλούς ή κάτι άλλο θα σας κάνει να βλέπετε δικαιολογημένα πολύ αισιόδοξες τις προοπτικές του κοντινού σας αύριο. Το πολύ καλό για εσάς πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα βοηθά στο δεύτερο μισό του μήνα τον λόγο σας που χωρίς να χάνει τον στόχο του θα είναι πειστικός και ευέλικτος ώστε να τα καταφέρνετε καλά σε όσες συμφωνίες επιδιώκετε. Ο Μάης σας φέρνει πιο κοντά σε συγγενείς ενώ το μαγικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα δώσει σε πολλούς την έμπνευση και την ιδέα που μπορεί να τους δώσει μία επαγγελματική νίκη σε ότι και αν κάνουν. Εξαιρετικό και το πέρασμα από τις 20 και μετά, της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που θα βοηθήσει τον ερωτικό τομέα της ζωής σας αναθερμαίνοντας σχέσεις, δίνοντάς μία ευκαιρία σε μόνους μόνες αλλά και χαρές από παιδιά ή ότι άλλο αγαπούν οι μεγαλύτεροι.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ
  Πρόκειται για ένα θαυμάσιο μήνα όσον αφορά τη ζωντάνια, τα οικονομικά και την επαγγελματική σας ζωή. Ο έρωτας και οι σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα, το Μάιο.

  Η επαγγελματική ανάπτυξη μαζί με τις προσωπικές επιθυμίες θα είναι το ίδιο σημαντικά, με το σπίτι και την οικογένεια. Η ανεξαρτησία και η πρωτοβουλία θα βρίσκονται σε προτεραιότητα, έναντι των συμφερόντων των άλλων. Μπορείτε να επιβάλλετε τους όρους σας και να κινήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή.

  Βασικοί τομείς ενδιαφέροντος για το ζώδιο των Ιχθύων, το Μάιο, είναι τα οικονομικά, οι κοινωνικές δραστηριότητες, η καριέρα και οι στόχοι. Οι ακαδημαϊκές επιδιώξεις  και η εκπαίδευση θα γίνουν σημαντικά μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι πολύ καλές αυτό το μήνα και θα έχετε αρμονικές σχέσεις τόσο με τους συναδέλφους, όσο και με τη διοίκηση. Η επιμέλειά σας θα ανταμειφθεί οικονομικά.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι θαυμάσια, όλη τη διάρκεια του μήνα – οι κοινωνικές σας επαφές θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Οι οικονομικοί στόχοι μπορεί να επιτευχθούν με πωλήσεις και μάρκετινγκ, καθώς το πλανητικό σκηνικό σας χαμογελά και σας ευνοεί. Αν κάνετε κάποια επένδυση, είναι πολύ πιθανό να έχει καλές αποδόσεις. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείτε οικονομική ενίσχυση από απρόσμενες πηγές.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αυτό το μήνα, καλό θα είναι να είστε λίγο επιφυλακτικοί και να αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις σε μέλη της οικογένειας. Κάποια συντήρηση στο σπίτι, πιθανά, να πρέπει να αναβληθεί.

  Η γοητεία σας θα είναι έντονη, αυτό το διάστημα. Αν είστε σε σχέση μπορεί να τη δείτε να κάνει βήματα προς τα πίσω – χαλαρώστε κι αφήστε το ταίρι σας να ανθίσει σιγά-σιγά. Μια πιθανότητα επαφής με άγνωστα άτομα, μπορεί να αποδειχθεί δυσάρεστη.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter