ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, σας  δίνει πολύ ενέργεια αυτό τον καιρό. Κάποιοι αυτή την ενέργεια μπορεί να την κάνετε και επιθετικότητα προκειμένου να περάσετε την δική σας γραμμή στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Τόσο ο χώρος των οικογενειακών σας όσο και ο χώρος των συναισθηματικών σας θεμάτων παρουσιάζουν μια έντονη αλλά όχι δυσάρεστη τις περισσότερες φορές κινητικότητα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το 1ο 15ήμερο θα έρθετε πιο κοντά με άτομα της καρδιάς σας. Αυτός ο μήνας σας ωθεί να καλύψετε κενά και χαμένο χρόνο τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων.  

  Οι 23/2 έως 5 Μαρτίου γεννημένοι θα πάρετε εύκολα ή δύσκολα αυτό που ζητάτε ενώ γενικά πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε οι 11 Μαρτίου αφού εύκολα θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα και λάθος ενέργειες. Από τις 18 του μήνα και μετά πολλοί θα τα ξαναπείτε με άτομα του πρόσφατου ή του πιο μακρινού χθες  

  Μπορεί η έκλειψη στις 21 του μήνα να σας πιέσει ψυχολογικά και συναισθηματικά και πιθανά είναι ένδειξη ότι αυτό τον καιρό μπορείτε να ακούτε την αλάνθαστη διαίσθηση σας που σας δείχνει καθαρά τι μπορεί να πάει και τι δεν μπορεί να πάει. 

  Στα τέλη του μήνα το πρόβλημα ή μια αρνητική εξέλιξη ενός ατόμου του ευρύτερου συγγενικού ή φιλικού σας χώρου μπορεί να σας λυπήσει.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μήνα, η εξέλιξη της καριέρας και οι προσωπικές φιλοδοξίες θα πρέπει να εναρμονιστούν με τα οικογενειακά θέματα και τη συναισθηματική σταθερότητα. Θα ενδιαφερθείτε για την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ακριβά αντικείμενα για το σπίτι.  Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου θα είναι ευγενική κι ευνοϊκή μαζί σας. Θα υπάρχουν διαρκείς αλλαγές στη ζωή των παιδιών. Ακόμα και η καριέρα σας θα δει σημαντικές αλλαγές – ίσως, αναζητήσετε μια άλλη, πιο ικανοποιητική δουλειά. Το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής είναι, επίσης, πιθανό να αλλάξει.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Μια καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας θα βοηθήσει την αρμονία στο γάμο σας. Ο Άρης θα χαρίσει πάθος στη σχέση σας.  Αν είστε μόνοι, θα βρείτε τον έρωτα ανάμεσα στον κύκλο των φίλων σας. Αυτό που θέλετε, είναι μια σχέση με συναισθηματική σταθερότητα. Ο μήνας, ωστόσο, δεν είναι κατάλληλος ούτε για γάμο, ούτε για διαζύγιο. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, εξαιτίας κακής επικοινωνίας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τα νέα για την εξέλιξη της καριέρας σας είναι ενθαρρυντικά. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από συνεργάτες και ανώτερους για να πετύχετε τους στόχους σας. Μια προαγωγή που συνοδεύεται από αύξηση, είναι πολύ πιθανή. Τα μέλη της οικογένειας θα βοηθήσουν όπου μπορούν την ανάπτυξη της καριέρας σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σε σχέση με τα οικονομικά σας θα δεχτείτε την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Οι σημαντικές οικονομικές συναλλαγές θα απαιτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο. Τα χρήματα κερδίζονται πιο δύσκολα και απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτή η ήσυχη – και, μάλλον, βαρετή – περίοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσετε καλύτερα τις μελλοντικές σας προοπτικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter