ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσοι έχετε καταφέρει και έχετε μάθει να συνεργάζεστε αρμονικά, είσαστε μπροστά σε ένα μήνα που μπορεί να δώσει πολύ καλές αποδόσεις, περισσότερο σε ό,τι κάνετε μαζί με άλλους (λίγους ή πολλούς), και λιγότερο σε αυτούς που ακολουθούν μοναχικούς δρόμους.

  Οι περισσότερο ευνοημένοι Ιχθείς του Σεπτεμβρίου έχουν γεννηθεί από τις 8 μέχρι τις 12 Μαρτίου. Είναι αυτοί που στην διάρκεια του μηνά θα έχουν μια εξαιρετικά αξιόλογη πρόταση, τύχη, γνωριμία, κέρδος, ένα άνοιγμα που πρέπει να το δουν και να το εκμεταλλευτούν γιατί μπορεί να ανοίξει καλύτερες προοπτικές είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό τους τομέα.

  Ο μήνας βοηθά θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικές διεκδικήσεις, άλλα και δίνει την ευκαιρία στους μόνους και τις μόνες του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι να τελειώσει ο Σεπτέμβριος, να βρεθούν απέναντι σε κάτι που έχει την δύναμη να τους συγκινήσει. Γενικά ο Σεπτέμβριος δείχνει να είναι εξαιρετικά ευνοϊκός μηνάς για το ζώδιο των Ιχθύων.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Αρκετές πτυχές της ζωής, όπως οι σχέσεις, η καριέρα και τα οικονομικά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στη διάρκεια του μήνα.

  Η επαγγελματική ζωή και η εξωτερική επιτυχία μπαίνουν σε προτεραιότητα, αυτό το διάστημα. Έχετε ήδη φροντίσει τα οικογενειακά σας  και έχετε δουλέψει σκληρά για τη συναισθηματική σας αρμονία. Τώρα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης των Ιχθύων, κινείται ανάδρομα – αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι άνθρωποι και τα συμφέροντά τους είναι πιο σημαντικά για σας, από τις δικές σας φιλοδοξίες. Δεν είναι η στιγμή για προσωπική επιβεβαίωση – χρειάζεστε την υποστήριξη των άλλων για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις, αντίθετα θα πρέπει να προσαρμόζεστε σ’ αυτά που προκύπτουν. Το Σεπτέμβριο, οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος είναι ο έρωτας και το πάθος, η καριέρα και η ενθάρρυνση των άλλων για να πετύχουν.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Εξαιτίας των δυσμενών όψεων του Ουρανού και του Πλούτωνα θα υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σας. Προκύπτουν εμπόδια που θα χρειαστεί να ξεπεράσετε, για να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική σας κατάσταση δεν έχει το προβάδισμα, σ’ αυτή τη φάση. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές και να προσπαθήσετε να ενθαρρύνετε τους άλλους να πετύχουν οικονομικά. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να περιορίσετε τα περιττά έξοδα και να καλύψετε μόνο τις βασικές σας ανάγκες.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη και δραστήρια αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Λόγω των πλανητικών συγκυριών, αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, μπορεί όμως και όχι. Επομένως, μην βιάζεστε και αποφύγετε να μπλεχτείτε σε θέματα γάμου ή εγκυμοσύνης. Αν είστε σε σχέση, να θυμάστε ότι ο σύντροφός σας θα είναι απρόβλεπτος και θα πρέπει να είστε ανεκτικοί.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter