ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 του μήνα μέσα στο δικό σας ζώδιο θα κάνει ότι χρειάζεται για να νιώσετε καλύτερα τόσο με τον εαυτό σας όσο και απέναντι στους άλλους. Ο μήνας βοηθά τους Ιχθείς που μοχθούν και τους αποδίδει οικονομικά τόσο που θα μπορούσαν στην διάρκεια του Παρόλη κάποιοι να έχουν και ένα απόκτημα, να κάνουν δηλαδή μια σημαντική αγορά. Ωστόσο ο οικογενειακός χώρος δίνει εντάσεις και νευρικότητα και οι περισσότεροι όπως φαίνεται, μόνο μέσα στους χώρους της δουλειάς θα μπορούσατε να νιώσετε πραγματικά καλά. Αυτό τον καιρό θα μπορούσε ένα άτομο να δημιουργήσει αιτίες μόνιμης αναταραχής στους προσωπικούς σας χώρους και καλό θα ήταν να μην επιτρέπετε παρεμβάσεις τρίτων σε προσωπικά σας θέματα. Ένα μεγάλο έξοδο μπορεί να βγάλει για σας η 13 του μήνα ή μια αιτία που να αλλάξει τα προγραμματισμένα σας. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις σας στις 23 του μήνα και οι γεννημένοι 8 και 9 του Μόρτη προσπαθείτε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους και όχι αρνητικούς τρόπους για να ξεφύγετε από τα πράγματα που σας πιέζουν χωρίς να γίνει ζημιά. Ο Απρίλιος ευνοεί τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και γενικά δίνει αποδόσεις στους περισσότερους από εσάς.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο των Ιχθύων τον Απρίλιο θα επικεντρωθεί στην καριέρα του.

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Απριλίου θα είστε απασχολημένοι προσπαθώντας να εστιάσετε στην οικονομική σας σταθερότητα, τις πνευματικές σας αναζητήσεις και τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα.  Οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες κι αυτό σας χαρίζει θετικότητα ό, τι κι αν κάνετε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή, η σχέση ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας θα είναι εκπληκτική αυτή τη χρονική περίοδο. Έχετε, επίσης, πολύ καλές σχέσεις με τους γείτονες και τους φίλους σας και είναι πιθανό να δεχθείτε οικονομική υποστήριξη. Η πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης είναι έντονη, εξαιτίας της αρμονικής σχέσης που έχετε με το σύντροφό σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε εξαιρετικές εξελίξεις. Θα συναντήσετε ευκαιρίες που θα σας βάλουν στη διαδικασία να στοχεύσετε ακόμα ψηλότερα. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να κάνετε καλές επιλογές, γιατί τα άστρα σας ευνοούν ιδιαίτερα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας, τον Απρίλιο, θα βρεθούν σε εξαιρετική κατάσταση. Θα υπάρξουν αρκετές επενδυτικές ευκαιρίες και θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε ποιες είναι αξιόλογες και ποιες όχι. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις, έτσι ώστε να μη ρισκάρετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο σε δουλειές που θα αποτύχουν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter