ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί ο μήνας να είναι γεμάτος από αρνητικές όψεις, μια αρνητική πανσέληνο και μια γεμάτη ανατροπές νέα σελήνη αλλά και μόνο από τις 7 του μήνα παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό δείχνει να φτάνει ώστε μέσα σε δύσκολες συνθήκες να κάνετε αυτό που θέλετε και σε επαγγελματικό και σε οικονομικό μα και σε συναισθηματικό επίπεδο.

  Ακόμα η παρουσία του Άρη στον Ζυγό δείχνει ότι αυτό το διάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ίσιους μα και πλάγιους τρόπους να πετύχετε τους σκοπούς σας ή ακόμα και να δυσαρεστήσετε άτομα του φιλικού ή κοντινού σας χώρου με την λειτουργία σας προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

  Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η καυστικότητα του λόγου σας που κάποιες φορές θα μπορούσε να πληγώσει ακόμα και αναίτια άτομα που δεν σας φταίνε. Για εσάς που προσπαθείτε, αυτός ο μήνας μπορεί και προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης και να δώσει βάσεις για καλύτερες επαγγελματικές εξελίξεις από τον Νοέμβριο και μετά.

  Αυτός ο καιρός ευνοεί τα ταξίδια, τα θέματα εκπαίδευσης, τις νομικές υποθέσεις και διεκδικήσεις, μπορεί να σας γεννήσει ιδέες και εμπνεύσεις που να έχουν βάση και να φέρουν σχετικά εύκολα και θετικά αποτελέσματα. Ακόμα η σχέση σας με άτομα τα οποία έχουν ειδικές γνώσεις ή μια ξένη κουλτούρα θα μπορούσαν να σας συγκινήσουν και να σας ελκύουν. Και είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι Ιχθύες ξεκινήσουν κάποια σχέση μέσα στον μήνα, αυτή μπορεί να αφορά ένα άτομο που το χαρακτηρίζει διαφορετικές από τις πατροπαράδοτες αντιλήψεις ή και να έχει μια ξένη καταγωγή.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα αποκαλύπτει ότι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα οικογενειακά σας θέματα. Στη σφαίρα της οικογένειας όλα πηγαίνουν καλά, αφού υπάρχει μεγάλη εύνοια από τα άστρα. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες, απ’ την άλλη μεριά, παίρνουν μια διαφορετική τροπή που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, αν δεν τη χειριστείτε σωστά. Το ζώδιο των Ιχθύων, τον Οκτώβριο, θα είναι σε θέση να βοηθήσει εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Υπάρχει μια περίπτωση να βοηθήσετε κι άλλες οικογένειες που χρειάζονται καθοδήγηση στα θέματα που αντιμετωπίζουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι αφορά στην ερωτική σας ζωή, μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι υπέροχα δραστήρια.  Αν είστε σε σταθερή σχέση θα την δείτε να βελτιώνεται περισσότερο, ενώ αν είστε παντρεμένοι θα συζητήσετε την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή, αυτό το μήνα, θα εξελιχθεί σημαντικά με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο δρόμο σας, όμως θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε δουλεύοντας σκληρά και πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας λένε ότι τα έσοδά σας αυτό το μήνα είναι ικανοποιητικά και προέρχονται από την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Με τα χρήματα αυτά θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειας και να βοηθήσετε και κάποια άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη – γεγονός που σας δίνει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter