ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί ο μήνας μέχρι και τις 16 να μην έχει αρνητικές όψεις όμως η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει ο Ζυγός και ο 8ος φυσικός σας οίκος σας δίνει γενικά ένα μεγάλο διάστημα που θα σας χαρακτηρίζει και η εσωστρέφεια και η καχυποψία και η αυξημένη κτητικότατα, δίνοντας σαν μόνο θετικό μι περισσότερο ερωτική διάθεση και μια κατακτητική τάση.

  Μέχρι και τις 6 του μήνα εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου μπορείτε να έχετε μια ειδική αιτία συναισθηματικής χαράς η επιβεβαίωσης. Από τις 7 και μετα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να βοηθήσει τα επαγγελματο-οικκονομικά σας θέματα ωστόσο η αρνητική παρένθεση του μήνα από τις 17 έως και τις 22 θα μπορούσε να φέρει αρκετά και μεγάλα προβλήματα στην ζωή σας. Σκληρές κόντρες με άτομα τα οποία για κάποιο λόγο δεν τα πάτε και δεν σας πάνε, αλλά κινούνται και κυκλοφορούν στους χώρους που κινείστε και εσείς, και λάθη τα οποία μπορεί να σας στοιχίζουν και οικονομικά και συναισθηματικά.

  Αυτό το διάστημα να κινηθείτε πολύ χαλαρά και να μην πέφτετε στις παγίδες της πτητικότητας και της καχυποψίας,. Όταν από τις 23 του μήνα περάσει ο Ήλιος στον χώρο του Σκορπιού όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά και πιο αισιόδοξα και αυτό θα βοηθήσει και στην καλυτέρευση της ψυχολογίας σας.

  Ακόμα από τα τέλη του μήνα ξεκινά μια περίοδος που βοηθά τα ταξίδια, τις αναζητήσεις σας αλλά και κάποιας μορφής επιμόρφωσης που μπορεί κάποιοι να θέλουν να κάνουν, σπουδαστικά θέματα, ενώ πιθανόν να έρθετε και σε επαφή με ένα άτομο με ειδικές γνώσεις η ισχυρή θέση που μπορεί να βοηθήσει είτε συμβουλευτικά είτε πρακτικά τους σκοπούς σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter