ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα καλά του Μάη για εσάς αφορούν τα έσοδα και τα επαγγελματικά σας που μπορούν να πάνε ανέλπιστα καλά αυτό τον καιρό. Μικρά ή πιο σημαντικά αποκτήματα αλλά και η ευκαιρία για μια πιο ουσιαστική και μόνιμη επαγγελματικό – οικονομική άνοδο προδιαγραφεί και το πέρασμα του Δια από τις 11 και μετα στον χώρο του Κριού.

  Ωστόσο τον Μάη πρέπει να πολεμήσετε με την κτητικότατα σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα νεύρα σας όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε και έτσι σε μέρες όπως τις 5, 15 και 27 του μήνα θα μπορούσατε να κάνετε ζημίες. Μεγάλες τάσεις φυγής και σπασμωδικές ενέργειες προκειμένου να ξεφύγετε από κάτι που σας πιέζει θα έχετε οι γεννημένοι στις 15-16 του Μάρτη που θα πρέπει να προσέξετε. Ο μήνας μέχρι τις 10 δίνει τύχη και μια μεγάλη ευκαιρία μέσα από μια σημαντική πρόταση μιας άλλης μορφής εύνοια στους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το Μάιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter