ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι τις 18 του μήνα ολοκληρώστε την ανασκόπηση που σας καλεί ο μήνας και ο Ήλιος από τον Υδροχόο να κάνετε. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα παραδεχθείτε ότι παρόλα τα δύσκολα, οι περισσότεροι τα έχετε πάει μια χαρά μέχρι τώρα.

  Είναι άδικο να έχετε παράπονο καθώς ένα – ένα όλα σας τα ζητούμενα παίρνουν σάρκα και οστά και μπορεί οι απαιτήσεις να αυξάνουν όπως και ο χρόνος σας να μην σας φτάνει πάντα για να τις εξυπηρετήσετε, όμως όλα είναι μέσα σε ό,τι επιδιώκετε. Κάποιος δικός σας φίλος ή συγγενής θα σας απασχολήσει με τα προβλήματά του και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να σας στοιχίσει και σε χρήμα.

  Ο μήνας παρόλο που σας αναστατώνει με τα έξοδα που κάθε τόσο βγάζει μπροστά σας, τελικά δεν είναι κακός, αφού θα καλύψει τους πιο πολλούς σε συναισθηματικό επίπεδο που είναι και το πιο μεγάλο ζητούμενο της ζωής σας. Γενικά, όμως ο Φεβρουάριος θα βγάλει απρόβλεπτα έξοδα.

  Περνώντας από τις 10 και μετά ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα είστε περισσότερο αποδοτικοί σε ό,τι κάνετε και θα κυνηγήσετε τις ευκαιρίες στους επαγγελματικούς σας χώρους.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Το Φεβρουάριο θα πρέπει να εστιάσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Είστε συγκεντρωμένοι, έχετε ηγετικές ικανότητες και υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας – επομένως, θα μπορέσετε να χαράξετε την πορεία σας, χωρίς να εξαρτάστε από τους άλλους.

  Το πιο σημαντικό πράγμα για σας αυτό το μήνα θα είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Έχετε ασχοληθεί με την οικογένεια, έχετε λύσει θέματα του παρελθόντος και η κατάσταση τώρα είναι ιδιαίτερα θετική. Η καριέρα θα απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, γιατί θέλετε να αναπτυχθείτε όσο γίνεται περισσότερο. Είστε αισιόδοξοι και αποφασισμένοι και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Θέλετε να βοηθήσετε για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, μέσα από τις καλές σας πράξεις σε ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Ένας βαθμός επιθετικότητας θα είναι απαραίτητος στην καθημερινότητά σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Όπως λένε τα άστρα, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δράσεις και να αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση, μετά τις 19 του μήνα μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Ο μήνας θα είναι δύσκολος για σας και το ταίρι σας, εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να λυθεί με ειλικρινή συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Έχετε το ταλέντο της οργάνωσης κι ένα οργανωμένο άτομο σπάνια αποτυγχάνει. Όλες οι προσπάθειες που κάνετε για τη δουλειά σας θα καρποφορήσουν και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να αναπτυχθείτε πολύ. Οι υψηλότερα ιστάμενοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα εντυπωσιαστούν από τη δουλειά σας και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια προαγωγή με οικονομικά οφέλη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Αυτό το μήνα θα πάρετε πολλά χρήματα από απρόσμενες πηγές. Μ’ αυτά τα χρήματα είναι πιθανό να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και να καλύψετε τα έξοδά σας σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter