ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτό που ζητεί από εσάς τουλάχιστον μέχρι το δύσκολο πρώτο δεκαπενθήμερο του ο Ιανουάριος είναι να ασχοληθείτε αποκλειστικά με ότι μπορεί να δυναμώσει την οικονομική και την επαγγελματική σας θέση. Τα προβλήματα των ανθρώπων του κοντινού και φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι πολλά, θα απασχολήσουν τον ψυχισμό σας αυτό το διάστημα ενώ κάποιοι μπορεί να βιώσετε την διακοπή μιας σχέσης, μιας φιλίας ή και να εισπράξετε συναισθηματική σκληρότητα από τους γύρω σας. Όσοι μπορείτε να τελειώνετε με αδιέξοδες σχέσεις και καταστάσεις μπορείτε να περιμένετε καυτερές μέρες το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας δώσει και συναισθηματικές ευκαιρίες και αιτίες χαράς. Όλα αυτά ωστόσο θα συνυπάρχουν με μια περίοδο μεγάλης αναθεώρησης και ενδοσκόπησης που απαιτεί και επιβάλλει η παρουσία που θα κάνει από τις 20 του μήνα και μετά ο Ήλιος στον χώρο του Υδροχόου.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου μιλάνε για ένα μήνα ανάπτυξης και ολοκλήρωσης για το ζώδιο των Ιχθύων – συνολικά, πρόκειται για έναν εξαιρετικό μήνα που κυριαρχούν τα επαγγελματικά θέματα και οι εξωτερικές φιλοδοξίες. Θα πρέπει επίσης να δώσετε αρκετή προσοχή σε συναισθηματικά θέματα καθώς και σε θέματα σπιτιού.

  Ο αυτοέλεγχος και η αυτονομία είναι ισχυρά στοιχεία της ζωής σας. Θα έχετε την ελευθερία να οδηγήσετε τις εξελίξεις και να κάνετε αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει ανάγκη ούτε για συμβιβασμό, ούτε για συνεργασία. Το πλανητικό σκηνικό εγγυάται την προσωπική σας ανάπτυξη, οπότε μη διστάζετε να προχωρήσετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σχετικά με την ερωτική σας ζωή, αν είστε μόνοι δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση – αλλά, χωρίς διάθεση να δεσμευτείτε. Η συμβατότητα ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι περισσότερο φιλική, παρά αισθησιακή – σ’ αυτή τη φάση, η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική για σας. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα γοητευτικό, για όλη τη διάρκεια του μήνα και θα καταφέρει να κάνει αρκετές, νέες γνωριμίες.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα βάζει τις βάσεις για μια υπέροχη επαγγελματική περίοδο. Θα έχετε υποστήριξη από αξιόλογα άτομα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις στη δουλειά θα είναι ευχάριστες και βοηθητικές. Η σκληρή σας δουλειά θα ανταμειφθεί αναλόγως και υπάρχει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ασφάλειας!

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στην οικονομική σας κατάσταση, τα έσοδά σας θα είναι αρκετά αυξημένα αυτό το μήνα. Για την ακρίβεια, η περίοδος πριν τις 20 του μήνα θα είναι εξαιρετική, ενώ μετά τα πράγματα είναι λίγο απρόβλεπτα και με σκαμπανεβάσματα (αν και όχι σημαντικά).

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter