ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η μεγάλη κινητικότητα στον χώρο του Λέοντα βοηθά πολλά πράγματα αυτό το καλοκαίρι. Πρώτα απ’ όλα σας βοηθά να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Δεύτερο είναι ένα εξαιρετικά θετικό και αποδοτικό διάστημα για όσους εργάζονται αλλά και μια περίοδος η οποία μπορεί να δώσει ιδέες και να προγραμματίσει σωστά επαγγελματικά ανοίγματα και αλλαγές για πολλούς Ιχθύες. Οι ιδέες δεν θα λείψουν και κάποιοι μπορεί να συνδυάσετε περίτεχνα τις διακοπές σας με τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας σχεδιασμούς.

  Το καλό διάστημα του Αυγούστου ξεκινά το τρίτο δεκαήμερο που σας βρίσκει πιο χαλαρούς, περισσότερο συντροφικούς και περισσότερο ήρεμους. Αυτό το διάστημα αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις ανάγκες και στα αιτήματα που έχουν από εσάς άτομα με τα οποία συντροφεύεστε. Άλλωστε η ανάγκη για ουσιαστική συντρόφευση είναι αυτή η οποία θα κυριαρχεί το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αλλά και η συνειδητοποίηση ότι μπορείτε να νιώθετε πιο ασφαλής και πιο σίγουροι όταν κινείστε ομαδικά και όχι σε μοναχικές πορείες.

  Είναι σημαντικό να ορίσετε τις καλοκαιρινές σας διαδρομές σε χώρους που σας δίνουν ηρεμία και σας βοηθούν να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό, να προγραμματίσετε και να βάλετε σε τάξη όλα τα απρογραμμάτιστα και μπερδεμένα της επαγγελματικής μα και της προσωπικής σας ζωής. Οι μέρες του Αυγούστου ευνοούν τις φιλοδοξίες των ανθρώπων των Ιχθύων και τόσο η νέα σελήνη όσο και οι πολύ καλές 7, 8, 14 του μήνα μπορούν να δώσουν μια εξαιρετική πρόταση ή ιδέα που να αποτελέσει σημαντική λύση για ένα πρόβλημα που χρονίζει στην ζωή σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός για σας, γιατί θα μοιράσετε την προσοχή σας εξίσου στην οικογενειακή ευημερία και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί κάποια παραπάνω προσοχή στη συναισθηματική σας πλευρά, αφού αυτό το μήνα λειτουργείτε σχεδόν μόνο με το συναίσθημα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην προσπαθείτε να πιέσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν – μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς όλων μας και θα πρέπει να φροντίζετε τις σχέσεις σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή θα είναι σταθερή, αυτό το μήνα. Μπορεί να υπάρχουν συχνά διαφωνίες με το σύζυγο ή το σύντροφό σας, αλλά θα λυθούν εύκολα και ειρηνικά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει σημαντική πρόοδος. Θα μπορέσετε να εξελιχθείτε με την υποστήριξη των μεγαλύτερων, αλλά και της διοίκησης. Είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας και θα ανταμειφθείτε με προαγωγή ή αύξηση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι, μάλλον, πεσμένη αυτό το μήνα. Υπάρχουν, όμως, άλλοι τρόποι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όπως να μειώσετε το κόστος, να περιορίσετε τις αγορές και να εξισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας τις οικονομικές σας ικανότητες για να βοηθήσετε τους άλλους να κερδίσουν χρήματα. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να σας επιστραφούν χρήματα από φόρους ή ασφάλειες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter