ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για πολλούς Ιχθείς όπως πχ τους γεννημένους 6 ως και 11 Μαρτίου η χρονιά ξεκινά αρκετά καλά καθώς σας δίνει ανοίγματα , προτάσεις , τύχη μα και   τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα και προσωπικές καλές στιγμές.  Για αυτό δικαιολογημένα  ξεκινάτε με καλή διάθεση την χρονιά σας. Είναι άδικο να έχετε παράπονο καθώς ένα- ένα όλα σας τα ζητούμενα παίρνουν σάρκα και οστά και μπορεί οι απαιτήσεις να αυξάνουν,  όπως και ο χρόνος σας να μην σας φτάνει πάντα για να τις εξυπηρετήσετε,  όμως όλα είναι μέσα σε ότι επιδιώκετε.  Σε εσάς και ο Ιανουάριος σας δίνει αυτά που χρειάζεστε,  είτε αφορούν χρήματα, είτε συναισθηματική κάλυψη.  Όμως υπάρχουν και άλλοι πολλοί Ιχθείς που δεν ανήκουν σε αυτές τις ευνοημένες ημερομηνίες.. Ο Ιανουάριος από πλευράς όψεων είναι ένας ιδιαίτερα σκληρός μήνας και εσείς πρέπει να προστατευτείτε από τις κακές του στιγμές παρακάμπτοντας άτομα ,που υπάρχουν στην ζωή σας , μόνο για να σας μεταφέρουν προβλήματα και να σας δημιουργούν λύπες και έξοδα. Από τις αρχές του μήνα θα κυριαρχεί η ανάγκη σας να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις να παρακάμψετε υποχρεώσεις που σας αγχώνουν και σας κουράζουν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ο μήνας από την πρώτη του μέρα σας θέλει πολύ κοινωνικούς και έτοιμους να ανταποκριθείτε στα καλέσματα αλλά και στις ανάγκες κάποιων φίλων ή  συνεργατών σας. Θα έχετε μία αυξημένη νευρικότητα όμως θα είστε αποδοτικοί και τελικά πολύ ευχαριστημένοι από την αναγνώριση και τις εξελίξεις τόσο στην  δουλειά όσο και στα προσωπικά σας . Ο Ιανουάριος  παρ όλο που σας αναστατώνει με τα έξοδα που κάθε τόσο βγάζει μπροστά σας,  τελικά δεν είναι κακός αφού θα καλύψει τους πιο πολλούς σε συναισθηματικό επίπεδο,  που είναι και το πιο μεγάλο ζητούμενο της ζωής σας . Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας αυτός είναι ευνοϊκός όσον αφορά την επαγγελματική ζωή, την οικονομική ευημερία και τα θέματα υγείας, ενώ οι σχέσεις χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό.

  Τον Ιανουάριο, όχι μόνο θα έχετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή, αλλά και θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας. Τα επαγγελματικά ζητήματα και οι προσωπικές φιλοδοξίες θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις οικογενειακές και συναισθηματικές σας ανησυχίες. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να είστε ανεξάρτητοι και να παίρνετε πρωτοβουλίες και δεν έχετε καμία διάθεση να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Το καλό είναι ότι, σ’ αυτή τη φάση, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε, χωρίς να εξαρτάστε από τους άλλους – έχετε τον έλεγχο και θα πετύχετε αυτά που θέλετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αυτό το μήνα και θα έχετε την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειας, για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αναμένονται εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, πράγμα που σημαίνει βελτίωση της θέσης σας μαζί με οικονομικά οφέλη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το μήνα αυτό, αγαπητοί Ιχθείς, οι ευνοϊκές όψεις του Δία θα σας φέρουν τύχη και οικονομική επιτυχία. Τόσο η δουλειά όσο και η οικογένεια θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας. Θα κερδίσετε πολλά αυτό το μήνα και η κατάσταση θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τους μήνες που ακολουθούν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα βάλει σε δοκιμασία τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα είδος αναστάτωσης μπορεί να υπάρξει και στις ομάδες που, ίσως, συμμετέχετε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι κοινωνικά ευχάριστο και προσοδοφόρο. Εάν ασχολείστε με ανθρωπιστικές δράσεις θα έχετε μεγάλη στήριξη από τους φίλους και τους γνωστούς σας. Ουσιαστικά, χαίρεστε κάθε φορά που σας δίνεται η ευκαιρία να μοιράζεστε τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας με τους φίλους σας – διαδικτυακούς και μη. Όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή και τη σχέση και το ταίρι σας, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη ζεστασιά και τρυφερότητα, αν θέλετε να επιβιώσει. Εάν είστε μόνοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για ρομαντικές επαφές, αλλά καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και επιλεκτικοί πριν δεσμευτείτε σε μια σοβαρή σχέση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter