ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτός ο περίεργος μηνάς, για εσάς δείχνει να είναι εξαιρετικά κάλος σε πολλούς τομείς και για πάρα πολλούς λογούς. Οι περισσότεροι έχετε μπει σε μια πολύ καλή σειρά και στον επαγγελματικό και στον συναισθηματικό σας χώρο. Όλος ο μηνάς, μα πιο πολύ το εξαιρετικό πρώτο οκταήμερο του, δίνει μεγάλες ευκαιρίες κάθε μορφής, τύχης και ανόδου στην ζωή των γεννημένων 4 και 5 Μαρτίου που βρίσκονται μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσουν ότι και αν αυτή αντιπροσωπεύει. Η Αφροδίτη που από τις 10 του μηνά στην Παρθένο, θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς και κάποιους νεώτερους που είναι συναισθηματικά κατασταλαγμένοι, μπορεί να τους οδηγήσει να σκεφτούν το επόμενο βήμα των σχέσεων τους. Η ιδία αυτή θέση βοηθά γενικά τις σχέσεις και συνεργασίες όλων στην διάρκεια του Ιουλίου. Όμως σε όλα αυτά τα καλά υπάρχει και η παγίδα που στήνουν οι δύσκολες όψεις άλλα και η έκλειψη στις 12 και 13 του μηνά, μέρες στις οποίες θα μπορούσε μια κακία στιγμή να ρίξει κάτω ότι  καταφέρατε για αυτό να είστε προσεχτικοί. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου, δίνει εν μέσω καλοκαιριού, αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό σας χώρο που θα μπορούσε πρόσκαιρα, από 24 μέχρι 28 Ιουλίου, να σας αγχώσει και προβληματίσει άλλα στην πορεία να ανοίξει ακόμα καλύτερες προοπτικές για σας.  Τις ίδιες δύσκολες μέρες από 24 έως 28, προσπαθήστε να κρατήσετε σε χαμηλό επίπεδο τα άγχη σας, γιατί είναι ικανά να σας δημιουργήσουν από άπλες αδιαθεσίες μέχρι και σοβαρά προβλήματα.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Τα άστρα για τον Ιούλιο προβλέπουν εξαιρετική υγεία, δύσκολη επαγγελματική καθημερινότητα, οικονομικά κέρδη από επενδύσεις κι ευτυχισμένη αισθηματική ζωή.

  Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και η οικογενειακή ευημερία είναι εξίσου σημαντικά, αυτό το μήνα. Υπάρχει, επίσης και μια συναισθηματική πτυχή στη ζωή σας που θα πρέπει να αναγνωριστεί και να αντιμετωπιστεί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ποσειδώνας, κινείται ανάδρομα όλη τη διάρκεια του μήνα κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κινείστε δυναμικά, αλλά να δώσετε προσοχή στις κοινωνικές σας σχέσεις για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Τα συμφέροντα των άλλων θα είναι πιο ισχυρά από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα πράγματα ελέγχονται από τις καταστάσεις και θα πρέπει να τα αφήσετε να κυλήσουν μόνα τους, χωρίς να τα πιέζετε. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος, αυτό το μήνα, είναι η καριέρα και η επαγγελματική ανάπτυξη, τα μακρινά ταξίδια και η κατανόηση των άγνωστων πολιτισμών, τα παιδιά και η πνευματική εκπαίδευση. Να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια της αναδρομής του Ερμή.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η καθημερινότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον θα είναι ταραγμένη και θα χρειαστεί να προσπαθείτε πολύ για να ολοκληρώνετε τα καθήκοντά σας. Η κατάσταση βελτιώνεται καθώς ο μήνας προχωρά.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική ευημερία είναι στο πρόγραμμα του μήνα. Η απόκτηση χρημάτων έχει μια κοινωνική διάσταση και θα εξαρτάστε από τις γνωριμίες σας για να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσετε χρήματα από προτάσεις που έχουν κάποιο ρίσκο, καθώς και με την εφευρετικότητά σας. Οι αγαπημένοι σας είναι σε καλή οικονομική κατάσταση και, αν χρειαστεί, θα σας υποστηρίξουν. Κάποιες περικοπές στα έξοδα θα βοηθήσουν, επίσης, την κατάσταση.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τον Ιούλιο η αισθηματική σας ζωή κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Αν και θα υπάρξουν περιστασιακές διαφωνίες ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας, τα πράγματα θα επιλυθούν ειρηνικά. Αφιερώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να διασκεδάσετε μαζί με το ταίρι σας σε πάρτι κι άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε μέρη διασκέδασης, στο γραφείο ή σε χώρους υγείας. Ο έρωτας είναι κυρίως σε φυσικό επίπεδο, χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter