ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε προσωπικό επίπεδο ο Μάρτης είναι ένας πολύ βοηθητικός μήνας που παρ’ όλες τις καθυστερήσεις των πρώτων δέκα ημερών μετά μπορεί και δρομολογεί θετικά και προσωπικές και επαγγελματικές εξελίξεις για εσάς.

  Θετική η Αφροδίτη απο τον χώρο του Ταύρου θα κάνει πιο ευέλικτο τον λόγο, πιο ενδιαφέρουσες τις συναντήσεις σας και θα βοηθήσει κάποιους που επιδιώκουν να πετύχουν μια καλή συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα.

  Τα προβλήματα εντοπίζονται σε θέματα που αφορούν κυρίως άτομα του κοντινού ή κοινωνικού σας χώρου που θα έχουν ζητήματα το οποία μπορούν να σας προβληματίσουν αρκετά έντονα αν ασχοληθείτε με αυτά. Μάλιστα τρίτοι με δικά τους προβλήματα θα μπορούσαν να γίνουν αιτία ενός μεγάλου εξόδου για πολλούς από εσάς. Αν δεν κάνετε λάθη και ασχοληθείτε με αυτά τα οποία μπορούν να βελτιώσουν και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας δεδομένα ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας καλών αποδόσεων και ένας μήνας που ανοίγει γενικά θετικές προδιαγραφές.

  Το άγγιγμα που θα κάνει ο Κρόνος στον χώρο του Υδροχόου δείχνει ότι το 2020 μέχρι το τέλος του κλείνει ουσιαστικά κάποιους κύκλους και αποκόβει οριστικά από την ζωή σας κάποια άτομα το οποία θα μπορούσαν ακόμα και επί σειρά ετών να αποτελούσαν κατά κάποιο τρόπο περιβάλλον σας.

  Οι 9-10 Μαρτίου γεννημένοι να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στις κρίσεις σας και γενικά αυτό τον μήνα μην εμπιστεύεστε απόλυτα τις διαισθήσεις σας γιατί θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ο Μάρτης απαιτεί από εσάς περισσότερο ρεαλισμό και πολύ πιο ελεγχόμενα συναισθήματα για να μπορέσει να σας δώσει θετικά αποτελέσματα.

  Προσπαθήστε να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και μην δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα σε ανθρώπους που έχετε αδυναμία και μεθοδικά σας εκμεταλλεύονται. Να είστε περισσότερο κοντά σε ρεαλιστές και ισχυρούς όσο άφορα την γνώση ή την θέση ανθρώπους.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα δίνει μια συνολική ώθηση στη ζωή σας – πρόκειται για μια περίοδο που έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την επιτυχία σας, με κάποια όρια.

  Η έμφαση αυτό το μήνα θα δοθεί στις πνευματικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες, στους επαγγελματικούς στόχους και τις ανώτερες σπουδές. Τα προσωπικά σας συμφέροντα, αυτό το διάστημα, θα είναι πιο σημαντικά από τα συμφέροντα των άλλων. Είστε ιδιαίτερα επιθετικοί και αυτόνομοι και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο – μπορείτε να ελέγξετε τόσα τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σας, όσο και τις καταστάσεις που προκύπτουν. Ωστόσο, λόγω της αυταρχικής σας στάσης μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο περιβάλλον της δουλειάς. Ο μήνας αυτός έχει πολλή δράση και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας εύκολα και γρήγορα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα θα ενισχύσουν τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας την αισθηματική σας ζωή ευτυχισμένη και τρυφερή, με έντονα στοιχεία πνευματικότητας. Στη σχέση με το ταίρι σας υπάρχει πολύ πάθος, μεγάλη φροντίδα και κοινοί στόχοι για το μέλλον. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν ευκαιρίες για να αλλάξει αυτό, αρκεί να τις δείτε και να τις εκμεταλλευτείτε έγκαιρα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα θα ευνοήσουν την επαγγελματική σας ζωή και θα την οδηγήσουν σε εκπληκτική επιτυχία. Ενδέχεται να δεχτείτε μια προαγωγή, με τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη. Αν ψάχνετε για δουλειά, το ευνοϊκότερο διάστημα είναι τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα κέρδη σας θα αυξηθούν θεαματικά μετά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Οι θετικές όψεις του Άρη θα σας χαρίσουν εξαιρετικά συμφέρουσες οικονομικές δυνατότητες. Με ένα μυστήριο τρόπο τα χρήματα έρχονται από παντού, ακόμα κι από απρόσμενες πηγές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter