ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στα σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης από τις 7 του μήνα και μετά θα οδηγήσει τα βήματα σας πιο κοντά στους χώρους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο μήνας είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. Η ανάγκη σας να δώσετε και να πάρετε συναίσθημα θα κυριαρχεί. Και αυτό θα σπρώξει τους μόνους και τις μόνες να είναι πιο εύκολα θετικοί στις προσκλήσεις και τις προκλήσεις του Αυγούστου. 

  Όμως ο μήνας μέχρι και τις 14 μόνο καλός δεν χαρακτηρίζετε. Πολλές κακές του όψεις σίγουρα θα μπορούν να σας προβληματίσουν και με δικά σας θέματα και με θέματα τρίτων που μπορούν να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Αυτό το διάστημα ακόμα και οι σχέσεις δείχνουν εύθραυστες ενώ οι τρίτοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αρνητικά στα προσωπικά σας θέματα αν φυσικά επιτρέψετε να διεισδύσουν σε αυτά.

  Ο μήνας έχει έξοδα και τακτικά και απρόβλεπτα. Και όπως όλοι έτσι και εσείς πρέπει να περιμένετε την καλή του παρένθεση από 14 ως 29 για να βρείτε ισορροπίες και να χαρείτε ένα καλό κομμάτι του δύσκολου αυτού καλοκαιριού

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτός ο μήνας είναι σημαντικός για σας, γιατί θα μοιράσετε την προσοχή σας εξίσου στην οικογενειακή ευημερία και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί κάποια παραπάνω προσοχή στη συναισθηματική σας πλευρά, αφού αυτό το μήνα λειτουργείτε σχεδόν μόνο με το συναίσθημα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην προσπαθείτε να πιέσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν – μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς όλων μας και θα πρέπει να φροντίζετε τις σχέσεις σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή θα είναι σταθερή, αυτό το μήνα. Μπορεί να υπάρχουν συχνά διαφωνίες με το σύζυγο ή το σύντροφό σας, αλλά θα λυθούν εύκολα και ειρηνικά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει σημαντική πρόοδος. Θα  μπορέσετε να εξελιχθείτε με την υποστήριξη των μεγαλύτερων, αλλά και της διοίκησης. Είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους σας και θα ανταμειφθείτε με προαγωγή ή αύξηση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι, μάλλον, πεσμένη αυτό το μήνα. Υπάρχουν, όμως, άλλοι τρόποι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, όπως να μειώσετε το κόστος, να περιορίσετε τις αγορές και να εξισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας τις οικονομικές σας ικανότητες για να βοηθήσετε τους άλλους να κερδίσουν χρήματα. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να σας επιστραφούν χρήματα από φόρους ή ασφάλειες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter