ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, το ότι ο μήνας θα βγάλει νευρικότητα και ένταση μα πάνω απ΄όλα έξοδα μη προβλέψιμα θα το αντιλήφθητε από πολύ νωρίς. Με επιθετική διάθεση μόνο ρήξεις μπορείτε να καταφέρετε και κερδισμένοι τελικά θα είναι όσοι ακολουθήσουν τον δρόμο της μετριοπάθειας και εκμεταλλευτούν σωστά την θετική παρουσία για εσάς που κάνει μέχρι τις 27 η Αφροδίτη απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό δείχνει ότι μπορείτε να επιδιώξετε και να πετύχετε, μέσα από την προστασία που μπορεί να προσφέρει μια θετική και ισχυρή σχέση ή συνεργασία, τα στηρίγματα που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στο τόσο δύσκολο, απαιτητικό και εκρηκτικό από κάθε άποψη Οκτώβριο.

  Ίσως η αναδρομή κίνηση του Ερμή από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά να λειτουργήσει αρκετά βοηθητικά για εσάς αφού θα φρενάρει την επιθετικότητα του λόγου σας που μέχρι τότε μόνο προβλήματα τελικά μπορεί να σας έχει δημιουργήσει.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα αποκαλύπτει ότι οι επαγγελματικές φιλοδοξίες θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα οικογενειακά σας θέματα. Στη σφαίρα της οικογένειας όλα πηγαίνουν καλά, αφού υπάρχει μεγάλη εύνοια από τα άστρα. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες, απ’ την άλλη μεριά, παίρνουν μια διαφορετική τροπή που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, αν δεν τη χειριστείτε σωστά. Το ζώδιο των Ιχθύων, τον Οκτώβριο, θα είναι σε θέση να βοηθήσει εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Υπάρχει μια περίπτωση να βοηθήσετε κι άλλες οικογένειες που χρειάζονται καθοδήγηση στα θέματα που αντιμετωπίζουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι αφορά στην ερωτική σας ζωή, μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι υπέροχα δραστήρια.  Αν είστε σε σταθερή σχέση θα την δείτε να βελτιώνεται περισσότερο, ενώ αν είστε παντρεμένοι θα συζητήσετε την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή, αυτό το μήνα, θα εξελιχθεί σημαντικά με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο δρόμο σας, όμως θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε δουλεύοντας σκληρά και πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας λένε ότι τα έσοδά σας αυτό το μήνα είναι ικανοποιητικά και προέρχονται από την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Με τα χρήματα αυτά θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειας και να βοηθήσετε και κάποια άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη – γεγονός που σας δίνει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter