ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στο μεγάλο του μέρος ο Δεκέμβριος είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικός κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ο Άρης από τον Σκορπιό σας δίνει όση ενεργεία χρειάζεστε για να είστε ακούραστοι και για να τα προλαβαίνετε όλα.

  Το πέρασμα του Δια στον Αιγόκερω θα μπορούσε να ανοίξει κύκλους που να σας φέρουν σε επαφή με νέους ανθρώπους καθώς για κάποιο λόγο για πολλούς αυτή η καινούρια χρονιά που σε λίγο ξεκινά δηλώνει ότι θα αλλάξετε ή θα ανανεώσετε τον κύκλο των φιλικών και κοινωνικών σας σχέσεων.

  Από 11 ως 14 Δεκεμβρίου οι γνωστοί μόνιμα προβληματικοί κοντινοί σας μπορεί να εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας αλλά και να σας δώσει τις αιτίες που χρειάζεστε για να διακόψετε προβληματικές σχέσεις.

  Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε τον χρόνο αλλά και την ανάγκη να σκεφτείτε για όλα αυτά που σας έδωσε αλλά και που σας πήρε το πέρασμα του 2019 στην ζωή σας.

  Σε όλη την διάρκεια του Δεκέμβρη οι 6-7 Μαρτίου να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ο, τι σας προτείνουν αλλά και γενικά προσεκτικοί στις κρίσεις και στις αποφάσεις σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου για το ζώδιο των Ιχθύων, αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο σε υλικές φιλοδοξίες. Η οικογένεια και η συναισθηματική σταθερότητα θα έρθουν αργότερα, προς το τέλος του μήνα. Το ζώδιο των Ιχθύων θα εστιάσει περισσότερο στον εαυτό του, παρά σε οποιοδήποτε άλλο άτομο. Αυτή η εγωιστική φύση είναι κυρίαρχη και σας συμβουλεύουμε να την εγκαταλείψετε σύντομα, πριν σας καταστρέψει.  Είστε σε θέση να πετύχετε πολλά πράγματα μόνοι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να υποτιμάτε τους άλλους. Τα άστρα σας υπενθυμίζουν ότι καμιά φορά θα χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια των άλλων για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα θα απολαύσετε μια αρμονική σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας – θα ικανοποιήσετε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου, χωρίς διαφωνίες ή καυγάδες.  Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε κάποια καινούρια σχέση μετά τις 15 του μήνα. Υπάρχει, επίσης, μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης στα παντρεμένα ζευγάρια.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αυτό το μήνα εστιάζετε σε μεγάλο βαθμό στην καριέρα σας. Θα υπάρξει σημαντική πρόοδος, γιατί έχετε αναπτύξει μια καλή σχέση με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, κάποια πρόσωπα κύρους στη δουλειά θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα αδύνατα σημεία σας και να τα βελτιώσετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι θαυμάσια αυτό το μήνα. Όσο περισσότερα χρήματα έχετε, τόσο ψηλότερα νιώθετε ότι θα ανεβείτε κοινωνικά. Οι άνθρωποι σας σέβονται για το γεγονός ότι όταν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, το κάνετε χωρίς δισταγμό.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter