ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα συναισθηματικά σας θα σας απασχολούν πολύ έντονα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Επαγγελματικά ο Ιούλιος είναι ένας πολύ έντονος μήνας ο οποίος ωστόσο δίνει, εκτός από αποδόσεις, και μεγάλη νευρικότητα, σπασμωδικές κινήσεις και απροσεξία, συχνές κόντρες με ανθρώπους με τους οποίους επαγγελματικά συνεργάζεστε και γενικά στις πολλές του δύσκολες μέρες, όπως το πρώτο οκταήμερο, στις 18 και 25, θα πρέπει να προσέχετε παντού και τα πάντα για να ξεγλιστρήσετε από αυτό τον περίεργο μήνα χωρίς προβλήματα.

  Σίγουρα πιο ευέλικτοι στον λόγο θα είστε από τις 22 του μήνα και μετά που είναι και το διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει περισσότερη ομαλότητα και συνεννόηση τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

  Το χαρακτηριστικό του Ιουλίου είναι ότι στις περισσότερες του μέρες πάντα θα υπάρχει κάτι ή κάποιος που θα μπορείς να σας ταράζει, να σας εκνευρίζει ή να σας δημιουργεί προβλήματα. Όπως όλα τα ζώδια έτσι και εσείς κερδίστε την μικρή θετική ανάσα που μπορεί να σας προσφέρει το διάστημά από 10 έως 17 του μήνα που είναι και το καλύτερο κόμματι του μήνα για όλα και για όλους.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter