ΙΧΘΥΣ

 • ΙΧΘΥΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στο μεγάλο του μέρος ο Ιούνιος είναι ένας ήρεμος μήνας για εσάς. Η θετική παρουσία του Ήλιου μα και της Αφροδίτης από τις 10 του μήνα και μετά στον χώρο των Διδύμων, θα μπορούσε να βελτιώσει τους χώρους που ζείτε, τις συνθήκες μέσα σε αυτούς, και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να δώσει και την ευχάριστη συχνή ή μόνιμη παρουσία ενός θετικού ατόμου στον χώρο σας. Όμως και οικονομικά ο μήνας, μέχρι τις 17, θα λειτουργεί αρκετά καλά για εσάς ενώ το ίδιοι διάστημα σας βγαίνουν και τα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας ανοίγματα. Μάλιστα η παρουσία του Άρη στον χώρο του Καρκίνου θα μπορούσε να ταράζει ευχάριστα την συναισθηματική ζωή των Ιχθύων που μπορεί να έχουν ένα έντονα θετικό διάστημα στο οποίο να περισσεύει το πάθος αλλά και να βοηθά τις διεκδικήσεις σας.

  Από τις 18 το βράδυ που μπαίνουμε στα δύσκολα το κλίμα αλλάζει. Μια λάθος κίνηση, ένας άτεχνος λόγος, ή ακόμα και ένα γεγονός θα μπορούσε να σας εκπλήξει δυσάρεστα, να δημιουργήσει μια πολεμική ατμόσφαιρα στην σχέση σας και σε άλλους μια μεγάλη αναστάτωση γενικά. Όπως όλα τα ζώδια έτσι και εσείς, στο δύσκολο κομμάτι του μήνα θα πρέπει γενικά να είστε πολύ προσεκτικοί. Το ίδιο διάστημα θα μπορούσαν να υπάρξουν λόγοι για έξοδα τα οποία δεν είναι προϋπολογισμένα και μπορούν να αναστατώσουν την οικονομία σας αλλά και να μην μπορείτε να τα αποφύγετε. Οι 9/3 γεννημένοι, στο τρίτο δεκαήμερο, να προσέχετε και τι υπογράφετε και επιφυλακτικοί να είστε σε αυτά που μπορείτε να σας προτείνουν. Και όπως όλα τα ζώδια, έτσι και εσείς, αν έχετε κατά νου να κάνετε ξεκινήματα, φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει μέχρι τις 18 του μήνα που ο μήνας μοιράζει μόνο δώρα. Αν κάποιοι μπορούν να ξεφύγουν επί μέρους από τις δυσκολίες του τρίτου δεκαημέρου είστε εσείς του Φεβρουαρίου που αυτό το διάστημα θα σας στηρίζει γενικά το πολύ θετικό πέρασμα του Ήλιου.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για τον Μάρτιο! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του μήνα σας συμβουλεύουν να χαλαρώσετε λιγάκι και ν’ αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, έτσι όπως είναι.  Κρύβεστε πίσω από τη σκιά των άλλων και δεν κάνετε αισθητή την παρουσία σας, στον κόσμο γύρω σας.  Για να πετύχετε, θα πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική σας φύση  και είναι, σχεδόν σίγουρο, ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

  Το μήνα αυτό θα δώσετε προτεραιότητα στην καριέρα, την οικογένεια, την εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα πράγματα είναι λίγο επιβαρυντικά για σας, σ’ αυτό τον τομέα: είστε επιρρεπείς στο να αγνοείτε τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου και των παιδιών σας, αλλά είναι καιρός να ασχοληθείτε μαζί τους ουσιαστικά και να δημιουργήσετε δεσμευμένες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον.

  Ο κοινωνικός σας κύκλος θα πρέπει να επεκταθεί, γιατί θα χρειαστείτε  ανθρώπους να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε στη ζωή σας. Η διάθεσή σας, ωστόσο, είναι περίεργη και δύσκολα συμβιβάζεστε. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε ότι ζωή χωρίς αγάπη είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η ιεραρχία είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείτε και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.  Είστε ισχυρογνώμονες κι αυτό σας προκαλεί προβλήματα με τη διοίκηση, στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα πρέπει να ηρεμήσετε, να οργανωθείτε καλύτερα και να αναλάβετε δράση για να κρατήσετε τη δουλειά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα είστε αρκετά σπάταλοι κι αυτό θα σας επηρεάσει, μάλλον αρνητικά, μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας βοηθήσουν όσο μπορούν, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, για να μάθετε πώς να αποταμιεύετε και να ξοδεύετε για πράγματα που είναι σημαντικά.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter