ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το πρώτο δεκαπενθημε5ρο του μήνα θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά καθώς και παρ’ όλη την ανάδρομη κίνηση που κάνει ο κυβερνήτης σας Ερμής οι προοπτικές θετικών εξελίξεων τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας είναι εμφανής πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να μην προσφέρετε για ξεκινήματα αλλά προσφέρετε για σχεδιασμούς. Και όλα όσα πρέπει να ετοιμάσετε για να τα ξεκινήσετε την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που και αυτή με την σειρά της βοηθά ό,τι μέχρι τότε έχετε σχεδιάσει.

  Όμως από τις 17 ως και τις 22 του Οκτώβρη, οι κακές όψεις και η αρνητική Πανσέληνος, μπορούν πραγματικά να φέρουν μια πλήρη ανατροπή. Τις μέρες αυτές οφείλετε να προσέχετε και τις σχέσεις σας και τις οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις σας οι οποίες πιθανά μπορούν να σας βλάψουν οικονομικά αλλά και συναισθηματικά να δημιουργήσουν αγεφύρωτα χάσματα.

  Η παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη θα βοηθήσει αυτό τον Οκτώβρη να ζεστάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά με τους πολύ κοντινούς συγγενείς σας.

  Από τις 23 του μήνα και μετα ο μήνας ενεργοποιεί πάλι θετικά τα οποία σχέδια σας και βοηθά τα οποία μορφής ξεκινήματα έχετε κατά νου.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter