ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι περισσότερες δύσκολες όψεις του μήνα θα μπορούσε να σας δημιουργήσουν τέτοια έξοδα ώστε να σας αναγκάσουν να γίνετε αρκετά σφιχτοί σε αυτό τον τομέα. Οι κινήσεις σας θα είναι ιδιοτελής και θα αποσκοπούν στο κέρδος προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας προβληματίζουν αλλά και γενικά οι άνθρωποι που έχετε στην καρδιά σας, είτε παιδιά σας είτε αγαπημένοι, θα αποτελούν αιτίες εξόδων αλλά και δεν θα δείχνουν την διάθεση να βοηθήσουν.

  Αυτό που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε είναι το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία της Αφροδίτης το μεγάλο μέρος του μήνα, που θα αυξήσει την διαπραγματευτική σας ικανότητα δίνοντας σας ένα μαχητικό αλλά παράλληλα πειστικό λόγο που θα μπορούσε τελικά να πετύχει μια επικερδή για εσάς συμφωνία.

  Παράλληλα αυτός ο μήνας έχει για εσάς πολλές μετακινήσεις, προσκλήσεις, αλλά και δείχνει ότι θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια προκειμένου να στηρίξετε τα άτομα του κοντινού σας χώρου.

  Ο μήνας το καλό του διάστημα, από τις 16 μέχρι και τις 25, δείχνει να ευνοεί τις συναλλαγές σας και πιθανά να σας επιτρέψει να πετύχετε μια πολύ καλή για εσάς συμφωνία. Το ίδιο διάστημα δείχνει κατάλληλο για να κάνετε τις οποίες σοβαρές διαπραγματεύσεις ώστε να φέρετε στα μέτρα σας τις σχέσεις, τις συνεργασίες, που θέλετε να κινηθούν μέσα σε πνεύμα κατανόησης από εδώ και πέρα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Οκτώβριο αποκαλύπτουν ότι, αυτό το μήνα, θα εστιάσετε στην προσωπική ζωή και την ευτυχία σας. Το προηγούμενο διάστημα ασχοληθήκατε αρκετά με τους άλλους και τώρα έχετε τη δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η ευτυχία δεν έρχεται εύκολα. Θα χρειαστεί να διασφαλίσετε ότι σχετίζεστε με τα σωστά άτομα κι ότι τα σημαντικά θέματα της ζωής σας κυλούν ομαλά. Το ζώδιο της Παρθένου είναι επιθετικό και αποφασισμένο. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα γίνουν πιο έντονα αυτό το μήνα, γιατί προσπαθείτε να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα ανθίσουν, γιατί ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι εξαιρετικά γοητευτικός. Η οικογένεια θα απορροφήσει, επίσης, μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας – είναι σημαντικό να τα πηγαίνετε καλά με τους δικούς σας, γιατί είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν όταν έχετε προβλήματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα η ερωτική σας ζωή αναμένεται συναρπαστική. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους για να ζήσετε πολλές ρομαντικές στιγμές, όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν είστε μόνοι, πιθανά θα ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση με καλές προοπτικές να διαρκέσει. Τα παντρεμένα ζευγάρια θ’ αγαπήσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, ενώ όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να απολαύσετε τον έρωτα, αυτό το μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Από τη στιγμή που νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς, η καριέρα σας θα κάνει σημαντικά βήματα. Η επαγγελματική εξέλιξη θα επιτευχθεί, μόνο όταν καταλάβετε ποιοί είστε και τι θέλετε από τη ζωή σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι καλά αυτό το μήνα και, επιπλέον, θα δεχτείτε βοήθεια από μέλη της οικογένειας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter