ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για άλλο ένα μήνα τον δύσκολο Οκτάωρη επιβεβαιώνετε ότι είστε ίσως το περισσότερο ευνοημένο ζώδιο αυτής της τόσο κακής χρονιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψουν ούτε τα έξοδα ούτε οι κακές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε και ούτε σημαίνει ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής δεν θα βρει τρόπο από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά να ματαιώνει, να αλλάζει, και γενικά να κάνει σαλάτα τα προγράμματα σας όσο και αν μεθοδικά τα έχετε συντάξει.

  Πέρα από τους γεννημένους 11-12-13/9 που θα έχετε αρκετά αξιόλογες προτάσεις μεν τις οποίες θα πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος για τα θαμπά στοιχεία τους, όλοι λίγο πολύ έχετε να κερδίσετε από την μέχρι και 27 του μήνα παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας χώρο. Αυτός ο δύσκολος μήνας που βοηθά τους προγραμματισμένους και εσείς σαν μεθοδικοί που είστε οι περισσότεροι, μπορείτε να έχετε καλύτερες από τα υπόλοιπα ζώδια, και συναισθηματικές και οικονομικές απολαβές ανεξάρτητα από τα ξαφνικά έξοδα και τις ξαφνικές ρήξεις όσο αφορά τα προσωπικά.

  Μέσα στον μήνα θα πάρετε αυτά που χρειάζεται για να νιώσετε επιβεβαιωμένοι και ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Γι’ αυτό ουσιαστικά αποτελείτε, ίσως περισσότερο από τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, το πιο ευνοημένο ζώδιο του Οκτώβρη.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Οκτώβριο αποκαλύπτουν ότι, αυτό το μήνα, θα εστιάσετε στην προσωπική ζωή και την ευτυχία σας. Το προηγούμενο διάστημα ασχοληθήκατε αρκετά με τους άλλους και τώρα έχετε τη δυνατότητα να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η ευτυχία δεν έρχεται εύκολα. Θα χρειαστεί να διασφαλίσετε ότι σχετίζεστε με τα σωστά άτομα κι ότι τα σημαντικά θέματα της ζωής σας κυλούν ομαλά. Το ζώδιο της Παρθένου είναι επιθετικό και αποφασισμένο. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα γίνουν πιο έντονα αυτό το μήνα, γιατί προσπαθείτε να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα ανθίσουν, γιατί ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι εξαιρετικά γοητευτικός. Η οικογένεια θα απορροφήσει, επίσης, μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας – είναι σημαντικό να τα πηγαίνετε καλά με τους δικούς σας, γιατί είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν όταν έχετε προβλήματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα η ερωτική σας ζωή αναμένεται συναρπαστική. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους για να ζήσετε πολλές ρομαντικές στιγμές, όλη τη διάρκεια του μήνα. Αν είστε μόνοι, πιθανά θα ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση με καλές προοπτικές να διαρκέσει. Τα παντρεμένα ζευγάρια θ’ αγαπήσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, ενώ όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να απολαύσετε τον έρωτα, αυτό το μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Από τη στιγμή που νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς, η καριέρα σας θα κάνει σημαντικά βήματα. Η επαγγελματική εξέλιξη θα επιτευχθεί, μόνο όταν καταλάβετε ποιοί είστε και τι θέλετε από τη ζωή σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι καλά αυτό το μήνα και, επιπλέον, θα δεχτείτε βοήθεια από μέλη της οικογένειας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter