ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Εξαιρετικός από κάθε άποψη δείχνει για τους περισσότερους από εσάς ο πρώτος μήνας της Άνοιξης. Και αυτό δεν είναι μόνο επειδή από νωρίς η Αφροδίτη περνά στο τόσο φιλικό για εσάς χώρο του Ταύρου ανανεώνοντας τις προοπτικές για καλύτερες εξελίξεις, δίνοντας σας επιβεβαίωση σε όλους τους τομείς, ευχάριστες ειδήσεις, θετικά αποτελέσματα προσπαθειών, μα και ευκαιρίες γνωριμιών για όσους τυχαίνουν να είναι μόνοι, αφού φαίνεται ότι λόγω και της παρουσίας του Άρη όλο τον μήνα στον χώρο του Αιγόκερω, ο Μάρτης είναι ένας έντονος μήνας που προσφέρει από όλα στους περισσότερους ανθρώπους της Παρθένου.

  11 και 12 του Σεπτέμβρη γεννημένοι αρκεί να μην μπερδέψετε την ευκαιρία με την πλάνη για να είστε και εσείς μέσα στους πολλούς κερδισμένους αυτού του μήνα. Οι 13, 14, 15, 16, και 17 Σεπτέμβρη γεννημένοι θα φλερτάρετε με μια ευκαιρία, θα έχετε μια τύχη, ένα άνοιγμα, μια πρόταση και γενικά θα διανύσετε ένα διάστημα που μπορεί να πραγματοποιήσει ένα σημαντικό θέλω της ζωής σας καθώς η περίοδος δείχνει τόσο γόνιμη για εσάς.

  Ετοιμαστείτε λοιπόν. Αυτός ο μήνας έχει την δύναμη να ξαναφέρει χαμόγελο στην ζωή σας και να αλλάξει για πολλούς, όχι μόνο προσωρινά αλλά και μόνιμα πια, προς το καλύτερο ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Μάρτιος είναι ένας φανταστικός μήνας για την κοινωνική και αισθηματική σας ζωή. Η οικονομική κατάσταση είναι αισιόδοξη, αλλά θα χρειαστεί να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας.

  Οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι επαγγελματικοί στόχοι είναι σημαντικοί, ενώ οι συναισθηματικές ανησυχίες και οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να παραμεληθούν, σε ένα βαθμό. Η ανεξαρτησία και η αποφασιστικότητα δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα αυτό το μήνα – ελέγχεστε από τις καταστάσεις καθώς κι από άλλα άτομα. Η γοητεία και η διάθεση συνεργασίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Στην παρούσα φάση, θα πρέπει να κάτσετε και να παρακολουθείτε τα πράγματα που συμβαίνουν κι αυτό, προς το παρόν,  θα μειώσει τη δική σας ευθύνη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Κρόνος, ο Ήλιος κι ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζουν την κοινωνική σας ζωή, αυτό το μήνα. Το κομμάτι αυτό θα μπει σε προτεραιότητα και θα είναι έτσι ακριβώς, όπως θέλετε. Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι εξαιρετικά ευχάριστη και έχετε κάθε διάθεση να τη φροντίσετε και να δείξετε την αφοσίωσή σας. Θα κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να αποδείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας – και οι δυο απολαμβάνετε να βγαίνετε μαζί και να συναντάτε κόσμο. Πέρα όμως από όλα αυτά, η ερωτική σας ζωή προβλέπεται συναρπαστική.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προαγωγής και αύξησης.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική κατάσταση θα είναι θαυμάσια αυτό το μήνα. Προς το τέλος του μήνα θα δεχτείτε οικονομική υποστήριξη από το σύντροφό σας. Στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου αναμένονται έσοδα από απροσδόκητες πηγές. Οι κύριες πηγές εσόδων είναι από τη δουλειά σας και θα είναι παραπάνω από αρκετές για να καλύψετε τα έξοδά  σας. Οι επενδύσεις, επίσης, θα έχουν καλές αποδόσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter