ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Με το ξεκίνημα του μήνα, αν όχι όλοι εσείς των πρώτων 5 ημερών, θα βρεθείτε απέναντι στις ευεργετικές επιδράσεις που έχει το πέρασμα του Δια στον Αιγόκερω για εσάς. Πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα χρονιά όλα δείχνουν ότι ανοίγουν τώρα στην ζωή σας δρόμοι για να περάσετε σε μια περίοδο γόνιμη από κάθε άποψη.

  Τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε ο, τι αφορά τα φιλόδοξα σχέδια, αναπτυξιακά σας σχέδια, το δωδεκάμηνο που θα τρέξει δείχνει να σας ευνοεί. ΟΙ μεγαλύτεροι θα πάρετε χαρές από τις εξελίξεις των παιδιών σας και οι νεότεροι θα μπορείτε να υλοποιείτε κυρίως συναισθηματικά σας αιτήματα.

  Ο οικογενειακός χώρος δείχνει πολύ υποστηρικτικός απέναντι σας και στην διάρκεια του μήνα θα υπάρχουν λόγοι να έρθετε περισσότερο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Οικονομικά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δείχνει να σας βοηθά, ενώ την περίοδο της έκλειψης τα Χριστούγεννα πιθανά να ασχοληθείτε περισσότερο με ανάγκες και αιτήματα δικών σας ανθρώπων, παραμερίζοντας για λίγο τα προσωπικά σας σχέδια.

  Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι 8/9 γεννημένοι είναι καλό να είσαστε περισσότερο επιφυλακτικοί σε ο, τι σας προτείνουν και γενικά στις αποφάσεις σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, παρά σε οτιδήποτε άλλο. Τα οικογενειακά θέματα βρίσκονται στο σωστό δρόμο, αφού τα άστρα ευθυγραμμίζονται για να σας ευνοήσουν. Θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλά, προς το τέλος του μήνα, θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς που έχετε σπείρει εδώ και πολύ καιρό.

  Γενικά, θα είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που δημιουργείτε  εξαιρετικές σχέσεις με συναδέλφους, γνωστούς και γείτονες. Έχετε ένα πρόβλημα όσον αφορά τους ανθρώπους, αλλά αυτό το μήνα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε φοβερές σχέσεις.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα κι ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, γιατί έχετε μεγάλη διάθεση να βγείτε και να συνδεθείτε με τους ανθρώπους. Αν είστε παντρεμένοι, δεν σας απασχολούν θέματα εγκυμοσύνης, γιατί θεωρείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν στο σπίτι πριν από τον ερχομό ενός παιδιού.  Αν έχετε ξεκινήσει μια σχέση πρόσφατα, θα νιώσετε ότι υπάρχουν δυνατά συναισθήματα ανάμεσά σας και θα περάσετε μαζί το μεγαλύτερο μέρος του μήνα – και των αργιών που υπάρχουν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Προκύπτουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα σας, το Δεκέμβριο, αλλά προς το τέλος του μήνα θα καταφέρετε να σταθείτε στα πόδια σας. Τον περασμένο μήνα κάνατε πολλά λάθη, όσον αφορά τους συνεργάτες που επιλέξατε, αλλά τώρα έχετε πάρει το μάθημά σας κι όλα θα προχωρήσουν ομαλά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας, αυτό το μήνα, δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση – ο τρόπος που διαχειριστήκατε τα έσοδά σας τον προηγούμενο μήνα ήταν, τουλάχιστον, απρόσεκτος: επιλέξατε να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα, αντί να αποταμιεύσετε χρήματα για τις γιορτές. Ωστόσο, θα δεχτείτε οικονομική βοήθεια από την οικογένεια, αλλά κι από φίλους.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter