ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν κινήσετε τον Αύγουστο με οδηγό τα άστρα και διαβάσετε τι σας προτείνει η ανάλυση του, θα ήταν καλό το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα να το περάσετε σε χώρους που τους χαρακτηρίζει η ηρεμία και η γαλήνη. Το μεγάλο μέρος του μήνα ζητά από εσάς χρόνο για σκέψη, για αναθεωρήσεις, για ανασυγκρότηση. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να κάνετε απολογισμούς. Για αυτό όσοι καταλάβετε το μήνυμα των άστρων και όσοι κινηθείτε έτσι, ο μήνας θα καταφέρει, μέχρι τις 20, να σας έχει δυναμώσει ψυχολογικά, να σας έχει ξεκουράσει σωματικά, να σας έχει βοηθήσει να τα βρείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να είστε έτοιμοι για το εξαιρετικά σημαντικό τρίτο δεκαήμερο του μήνα που σας θέλει πρωταγωνιστές σε εξελίξεις, δραστήριους, δυναμικούς, απαιτητικούς και τελικά νικητές σε όλους τους τομείς.

  Αυτό το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δίνει τους τρόπους να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια, να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, να έχετε τα επιχειρήματα που πείθουν, αλλά και σας επιβεβαιώνει σε όλους τους τομείς, συναισθηματικές μα και οικονομικές ευκαιρίες και ανοίγματα τώρα ευνοούνται. Για τους πολλούς όλα δείχνουν ότι το ξεκίνημα του φθινοπώρου σημαίνει ένα σημαντικό ξεκίνημα σε ένα βασικό τομέα της ζωής σας. Όμως και συναισθηματικά, αν όχι όλοι εσείς του πρώτου μισού του ζωδίου, θα έχετε, προτού φύγει ο Αύγουστος, είτε την ευκαιρία να δέσετε μια σχέση είτε την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι που ανταποκρίνεται στα θέλω και στις απαιτήσεις σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Αυγούστου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε μόνο στην οικογένεια, το σπίτι και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα πρέπει να βασιστούν στους συναισθηματικούς παράγοντες που διαθέτετε. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, με τη δύναμη και την πρωτοβουλία σας. Δεν χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας – αντιθέτως, εσείς θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους, χωρίς να ζητάτε ιδιαίτερα ανταλλάγματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα είστε πολύ γοητευτικοί κι εύκολα θα προσελκύσετε πιθανούς συντρόφους – αν είστε μόνοι. Ωστόσο, δεν έχετε διάθεση για σοβαρές δεσμεύσεις, θέλετε απλά να περνάτε καλά. Αν είστε σε σταθερή σχέση και σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο (γάμο ή εγκυμοσύνη), η περίοδος αυτή δεν είναι ευνοϊκή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας εξέλιξη, τον Αύγουστο, εξαρτάται απόλυτα από το αν θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Θα είστε σε θέση να καλύψετε όλα σας τα έξοδα κι επιπλέον, να βοηθήσετε κάποιο μέλος της οικογένειας. Οι επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν θα αποδώσουν τους καρπούς τους, γεγονός που θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter