ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η βασική σας τάση αλλά και η κρυφή ή φανερή σας ανάγκη είναι να κάνετε ότι χρειάζεται για να διασφαλίσετε σταθερότητα και γαλήνη στις συντροφικές μα και συνεργασίες σας σχέσεις. Ωστόσο σε όλη την διάρκεια του μήνα θα κρατάτε κρυφά και σκέψεις και συναισθήματα. Θα δείχνετε την διάθεση να κινηθείτε και με ευθύς και με πλάγιους τρόπους προκειμένου να κερδίσετε σε όλα τα μέτωπα. Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσατε και να διεκδικήσετε οφειλόμενα ή να κάνετε διεκδικήσεις διευθετήσεις κληρονομικών στοιχείων, αν έχετε τέτοια. Το ίδιο διάστημα η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο, σε συνδυασμό με την εκρηκτική σύνοδο που κάνει με τον Ουρανό, θα μπορούσε να σας δώσει ένα γεγονός ή μια πληροφορία που να αλλάξει μια απόλυτη μέχρι χτες θέση σας γύρω από ένα ζήτημα ή ακόμα και ένα πιστεύω σας. Αυτός ο Απρίλης βοηθά, όσους έχουν, να δείξουν τις οποίες αρχηγικές τους τάσεις και να πάρουν πρωτοβουλίες που θα τους βοηθήσουν να αναδειχτούν. Αν κάποιοι πρέπει να προσέχουν στις κρίσεις και στις αποφάσεις τους, είναι οι γεννημένοι 10 και 11 Σεπτέμβρη που εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε λάθος. Οι ίδιοι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι τους προτείνουν.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο το ζώδιο της Παρθένου θα ασχοληθεί με προσωπικά θέματα.

  Οι προβλέψεις του Απριλίου δείχνουν ότι αυτό που θα καθοδηγήσει τις πράξεις σας είναι η ελεύθερη βούληση και η προσωπική πρωτοβουλία.

  Αυτό το διάστημα θα περάσετε πολύ χρόνο σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και θ’ ασχοληθείτε αρκετά με ανθρωπιστικές δράσεις. Μεγάλη τύχη έρχεται στο δρόμο σας, αυτό το μήνα και τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός σας, χωρίς κανένα εμπόδιο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι κουραστική, λόγω της ανυπάκουης κι επαναστατικής σας φύσης. Κι αυτό είναι πολύ πιθανό να σας αποδιοργανώσει και να σας αποσταθεροποιήσει.  Το πλανητικό σκηνικό δεν σας ευνοεί, σ’ αυτή τη φάση – επομένως δεν υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης. Η προτεραιότητα ιδανικά θα πρέπει να δοθεί στη βελτίωση της σχέσης σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα προκύψουν αρκετές προκλήσεις στη διάρκεια αυτού του μήνα – το θετικό είναι ότι θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε με επιτυχία.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι πλανητικές συγκυρίες αποκαλύπτουν ότι ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας, για να βελτιώσετε και να προωθήσετε τις οικονομικές σας προοπτικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter