ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε αντίθεση με την πρώτη του εβδομάδα, που δείχνει να κυλά ομαλά και να σας κάνει να βλέπετε πιο αισιόδοξες τις προοπτικές εξελίξεων του μήνα, από την Δευτέρα 7 και μέχρι τα μέσα του σχεδόν ο Μάης θα έχει δύσκολες μέρες με εντάσεις που πιθανά θα φέρουν κάποιες σχέσεις στα όρια. Όμως ο μήνας γενικά δεν είναι κακός για εσάς. Είναι ένας μήνας που σας μαθαίνει πολλά. Σας επιτρέπει να βλέπετε πιο πλατιά και την ζωή και τις σχέσεις και όλα. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο και υπόσχεται μέσα στα επτά χρόνια της παραμονής του εκεί, να αλλάξει το απόλυτο της σκέψης σας, αντιλήψεις χρόνων και εσάς γενικά σαν άτομα. Αυτόν τον μήνα οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου θα έχετε το μήνυμα του Ουρανού που σας ζητά να κάνετε ένα μεγάλο βήμα αλλαγής και που θα το κάνετε οι περισσότεροι, αν όχι άμεσα, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Μόνο αρνητικό το πέρασμα από τις 13 του Ερμή στον Ταύρο θα κάνει εριστικό τον λόγο σας και αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε. Ο μήνας ευνοεί σπουδές/ταξίδια και βοηθά να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Οικονομικά ο μήνας δείχνει να σας στηρίζει τουλάχιστον ως τις 20, ενώ το μαγικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο εύκολο το κλείσιμο μίας συμφωνίας που κάποιοι προσπαθούν να πετύχουν. Οι 1, 2 Σεπτεμβρίου θα είστε μεθοδικοί και όσο υπομονετικοί χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε δύσκολους ανθρώπους. Οι γεννημένοι 8 και 9 Σεπτεμβρίου να προσέχετε τις αποφάσεις σας, γιατί εύκολα αυτόν τον καιρό μπορεί να θαμπώσει η κρίση σας και να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Το 3ο 10ήμερο του μήνα φέρνει κυρίως σε εσάς του 1ου 10ημέρου νέους φίλους και άτομα που θα σας θαυμάζουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το Μάιο είναι εξαιρετικές, όσον αφορά τις οικονομικές σας προοπτικές. Οι σχέσεις, η υγεία και η επαγγελματική ζωή θα παρουσιάσουν λίγα προβλήματα.

  Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ θα δείξετε ενδιαφέρον και για τα συμφέροντα των άλλων. Καλό θα είναι να προσαρμόζεστε στους ανθρώπους και τις συνθήκες και να επιτρέπετε στα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους. Στη διάρκεια των τριών πρώτων εβδομάδων του μήνα η αυτοπεποίθησή σας είναι χαμηλή και δεν είστε σίγουροι για το δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσετε την επιθετικότητά σας και να επιδιώξετε την συνεργασία των άλλων, για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

  Πρόκειται για ένα μήνα, αρκετά παθητικό που όλα μοιάζει να κινούνται αργά. Η κατάσταση αυτή είναι γενική και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν – ακολουθήστε το ρεύμα και αποδεχτείτε τα αποτελέσματα με ηρεμία. Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος το Μάιο είναι η διεύρυνση του πνεύματος, τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, η προώθηση των πωλήσεων και ο έρωτας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η σφαίρα της επαγγελματικής σας ζωής γίνεται δυναμική, μετά τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Οι προσφορές εργασίας, οι αλλαγές αντικειμένου και οι μετακινήσεις θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά, πριν αποδεχτείτε κάτι. Στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Μαΐου η επαγγελματική σας εξέλιξη υποστηρίζεται από σημαντικά άτομα και θα ασχοληθείτε πολύ με φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Ο μήνας αυτός είναι θετικός για την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να βελτιώσετε τα κέρδη σας, αν μειώσετε το κόστος και απομακρύνετε ό, τι σας είναι πια άχρηστο. Επιπλέον, ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει, αν χρειάζεται. Κάποιο ταξίδι μπορεί, επίσης να σας δώσει καινούριες οικονομικές προοπτικές.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Στη σχέση με το σύντροφό σας θα προκύψουν κάποια θέματα και θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία για να ξεπεραστούν. Αν είστε σε εκπαιδευτική διαδικασία θα τα πάτε πολύ καλά με τις σπουδές σας. Οι προοπτικές για ταξίδια και εκπαίδευση είναι πολύ φωτεινές, αυτό το μήνα. Η πνευματική συνειδητοποίηση θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter