ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όπως οι Ταύροι έτσι και εσείς, σαν ζώδιο της γης, βρίσκεστε μπροστά σε ένα μηνά που σας καλεί να θέσετε σε πλήρη εφαρμογή σχέδια και προγράμματα που καταστρώσατε στην διάρκεια του καλοκαιριού.

  Ο κυβερνήτης σας Ερμής στο δικό σας ζώδιο στο μεγαλύτερο μέρος του μηνά, σας δείχνει τον δρόμο και σας προωθεί στο να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο από αυτό που είχατε στις αρχές του καλοκαιριού.

  Οικονομικά μπορεί να μην λείψουν τα έξοδα, άλλα έχετε την δύναμη και να τα καλύψετε και σε κάποιες περιπτώσεις να βρεθείτε και με ένα μικρό απόθεμα.

  Πιο καλές γίνονται τώρα οι σχέσεις σας ακόμα και με δύσκολα άτομα του συγγενικού σας χώρου που μπορεί να μην σας καταλαβαίνουν, άλλα σας νοιάζονται και θα σας το δείξουν έμπρακτα.

  Αυτό το φθινόπωρο δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και βοηθά επιτυχημένα ξεκινήματα κάθε μορφής στην ζωή των ανθρώπων της Παρθένου και πολλοί νιώθετε έτοιμοι για αυτά.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας προβλέπεται εξαιρετικός για τη ζωτικότητα και την υγεία σας. Η καριέρα, οι ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά θέματα δεν υπόσχονται και πολλά.

  Η έμφαση αυτό το μήνα θα δοθεί στα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα. Η καριέρα και οι σχετικές φιλοδοξίες (παρ’ όλες τις δυνατότητες) δεν είναι πολύ σημαντικές, για το ζώδιο της Παρθένου. Έχετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην επίτευξη των στόχων σας, αν αποφασίσετε να τους πραγματοποιήσετε. Κυριαρχείτε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και οι άλλοι θα πρέπει να συμβαδίσουν μαζί σας. Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα καλό θα είναι να κινείστε με μεγαλύτερη προσοχή. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και να διαμορφώσετε ένα νέο σχέδιο δράσης. Οι κύριοι τομείς του ενδιαφέροντός σας το Σεπτέμβριο είναι τα οικονομικά, η οικογένεια, τα καθήκοντά μέσα στο σπίτι και η βελτίωση της εμφάνισής σας. Επιπλέον, ο Άρης θα σας αναγκάσει να απαλλαγείτε από όλες τις ανεπιθύμητες σκέψεις και να αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα πρέπει μόνο να διαβάζετε πνευματικά βιβλία, αλλά και να εφαρμόσετε τις ιδέες που περιγράφονται λεπτομερώς σ’ αυτά.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Χαίρεστε να βλέπετε τους άλλους να προοδεύουν στην επαγγελματική τους ζωή, με την ενθάρρυνσή σας. Η δική σας καριέρα δεν είναι τόσο σημαντική σ’ αυτή τη φάση.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο μήνας προβλέπεται αρκετά περίπλοκος σε σχέση με τα οικονομικά σας: από τη μια μεριά έχετε καλές οικονομικές προοπτικές και μεγάλη βοήθεια από τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας – από την άλλη, υπάρχει ένα στοιχείο που σας συγκρατεί και σας περιορίζει, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε. Αν σκέφτεστε να κάνετε επενδύσεις καλύτερα να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα, που η κατάσταση θα έχει ξεκαθαριστεί.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτικής ας ζωή είναι λίγο ασαφής, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι κάποιες φορές θέλετε απλά να διασκεδάσετε και κάποιες άλλες ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό. Καλό θα είναι να μη βιάζεστε – κάντε υπομονή κι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter