ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Ιανουάριος παρ όλο που έχει πολλές δύσκολες όψεις  τελικά δείχνει καλός μαζί σας όχι μόνο επειδή ο Ήλιος, ο Ερμής  και η Αφροδίτη θα είναι στον φιλικό σας Αιγόκερω αλλά και γιατί ο Δίας εξακολουθεί από την κορυφή του ωροσκοπίου σας να φροντίζει τα οικονομικά σας θέματα που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολλών ζωδίων αυτόν τον καιρό. Μπορεί να μην λείψουν τα έξοδα και αιτίες που γεννούν νέα έξοδα, όμως είσαστε οι περισσότεροι μακριά από την γραμμή που χωρίζει αυτούς που τα καταφέρνουν, με αυτούς που δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν. Αυτό από μόνο του αποτελεί τύχη και φτάνει για να είστε περισσότερο από τους άλλους αισιόδοξοι. Ακόμα κυρίως  σε συναισθηματικό επίπεδο, ο μήνας έχει να δώσει καλές ευκαιρίες στους μόνους, καλές στιγμές στους υπόλοιπους.  Αναθέρμανση σχέσεων που υπάρχουν στην ζωή σας ευκαιρίες στους μόνους να ξεκινήσουν κάτι που έχει την δύναμη να τους κερδίσει. Όμως και ο χώρος της δουλειάς θα παρουσιάζει μία στασιμότητα στο πρώτο 20ήμερο και δείχνει προοπτικές κυρίως στο 3ο 10ήμερο που Ήλιος και Ερμής θα περάσουν στον Υδροχόο. Φροντίδα σας είναι να προσέξετε τις πολλές δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου  και τα οικονομικά σας και τις αγορές σας και τις σχέσεις σας ενώ  τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα δείχνουν μέσα στον  Ιανουάριο να  μπορούν να επηρεάσουν και την υγεία σας. Όλον τον μήνα επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι 4 και 5 Σεπτεμβρίου απέναντι σε κάθε πρόταση , όσο δελεαστική και αν δείχνει, απέναντι σε κάθε προσέγγιση , όσο γοητευτικό και αν είναι το άτομο που σας προσεγγίζει και το βασικότερο όλων είναι  να προσέχετε τι υπογράφετε και σε τι συμφωνείτε. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρμονική, ενώ η επαγγελματική θα είναι λίγο χαοτική.

  Τα άστρα προβλέπουν ότι οι επαγγελματικές προοπτικές και τα θέματα ασφάλειας θα βρεθούν στο επίκεντρο, αυτό το μήνα και η πρόοδός σας εξαρτάται σε μεγάλο μέρος από τους άλλους. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες και να ζητήσετε τη συνεργασία των άλλων. Η προσωπική βούληση και η πρωτοβουλία δεν ευνοούνται, ενώ η προσαρμοστικότητα και η υποστήριξη των άλλων θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Απλά, χαλαρώστε κι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.
  Αυτό το μήνα, η πνευματική σας ζωή θα δεχτεί την επίδραση του πλανητικού σκηνικού – δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις πεποιθήσεις και τον τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τη ζωή, στο σύνολό της. Αν συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ετοιμαστείτε για κάποια αναστάτωση σχετικά με αυτές τις δράσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το εργασιακό περιβάλλον θα είναι χαοτικό, αγαπητοί Παρθένοι, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε και να διατηρήσετε τη θέση σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τον ανταγωνισμό από τους συναδέλφους σας, γιατί τέτοιου είδους καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν την ενέργειά σας. Πιθανά, η εταιρεία για την οποία εργάζεστε να αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα. Η διοίκηση αλλάζει, ενώ η εταιρεία αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας αυτό το μήνα θα είναι ικανοποιητικά και τα έσοδά σας συμβαδίζουν με τα έξοδα. Εάν ασχολείστε με επενδύσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι αισθηματικές σας προοπτικές είναι φωτεινές και ευχάριστες – εάν είστε μόνοι, ενδέχεται να δεσμευθείτε σε μια σχέση. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να γοητεύσετε άτομα που εργάζονται στο χώρο της υγείας. Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα με το χρόνο που αφιερώνετε στους αγαπημένους σας, εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Πάντως σε γενικές γραμμές, εάν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση θα απολαύσετε μια ήρεμη και αρμονική ατμόσφαιρα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter