ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ένας εξαιρετικά αποδοτικός για κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα στο μεγάλο του μέρος ο Ιούνιος αφού μπορεί και να σας κάνει να φανείτε και να ζεστάνει την οικονομία σας, ενώ παράλληλα έχει και την δύναμη, στο πρώτο του δεκαήμερο, να δώσει μια στιγμή μεγάλης τύχης είτε οικονομικής είτε συναισθηματικής, ή γενικά ένα κέρδος σε εσάς τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Μέχρι τις 18 που όλα θα πηγαίνουν καλά θα έχετε και την διάθεση να διαχειρίζεστε τους προβληματισμούς που μπορούν να έχουν άτομα τα οποία σας περιστοιχίζουν είτε στον φιλικό είτε στον οικογενειακό σας χώρος. Ωστόσο σε όλη την διάρκεια του μήνα οι γεννημένοι στις 11/9 έχετε λόγους να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας προτείνουν μα και σε ό,τι σας προσεγγίζει πολλά υποσχόμενο. Το για όλους δύσκολος τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα μπορούσε να φέρει αρκετά προβλήματα που μπορεί να σας τα γεννούν και άλλοι με την παρεμβατικότητα τους σε προσωπικά σας θέματα αλλά και που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε μια αρκετά μεγάλη ρήξη με ανθρώπους που αγαπάτε.

  Για κάποιο λόγο η σχέση σας θα βρεθεί απέναντι σε έντονες διαφωνίες ή και άλλες αιτίες κάθε μορφής μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη ένταση. Στα σίγουρα το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου δεν βοήθα να λύσετε διαφορές και καλό θα είναι, όσο αφορά τα προσωπικά σας θέματα, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Όσο αφορά διενέξεις τρίτων να μην επιχειρήσετε να μεσολαβήσετε γιατί θα βρεθείτε χαμένοι ακόμα και αν δεν φταίτε. Ο μήνας δείχνει να βοήθα αρκετά, σε όλη του την διάρκεια, τους 27-28/8 γεννημένους αφού θα μπορούσατε τώρα να αλλάξετε σημαντικά τις απόψεις σας και τις θεωρίες σας και να υιοθετήσετε καινούριους τρόπους σκέψης και δράσεις από αυτούς που μέχρι χθες ακολουθούσατε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Ιούνιο λένε ότι αυτό το μήνα θα δουλέψετε πολύ για να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.  Στο παρελθόν συμμετείχατε σε αρκετές διαφωνίες κι αυτό το μήνα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

  Το ζώδιο της Παρθένου είναι από τη φύση του ευέξαπτο και θα είναι δύσκολο για σας να περιορίσετε το θυμό σας ή να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.  Ωστόσο, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να καθίσετε και να χαλαρώσετε, καθώς τα πράγματα ηρεμούν μόνα τους και με τη βοήθεια των φίλων και των μελών της οικογένειας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι ο Ιούνιος είναι ένας μήνας αλλαγών, σε ό, τι αφορά τις φιλικές σχέσεις και τον έρωτα. Θα διχαστείτε ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους, γιατί όλοι είναι σημαντικοί για σας. Καλείστε να βρείτε μια ισορροπία σ’ αυτούς τους δυο τομείς, από τη στιγμή που και οι δυο είναι εξαιρετικά σπουδαίοι για τη ζωή σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα είστε ιδιαίτερα εργατικοί αυτό το διάστημα, επομένως θα καταφέρετε να κάνετε αξιόλογη πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας δεν ευνοούνται πολύ αυτό το μήνα, γιατί έχετε αφήσει να μαζευτούν αρκετές εκκρεμότητες.  Στο μεταξύ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις οικονομίες σας για να καλύψετε τα έξοδα.  Αυτό, όμως, θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter