ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σαν συνέχεια μίας χρονιάς που σε γενικές γραμμές και σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια εσάς σας πήγε αρκετά καλά , το ξεκίνημα της χρονιάς μπορεί να δώσει μία συνέχεια σε όλα όσα ανοίξανε στην ζωή σας τον περασμένο χρόνο.. Τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας λοιπόν και παρά τις πολλές δύσκολές του όψεις ο Γενάρης έχει να σας δώσει ανοίγματα και ευκαιρίες που πρέπει και να δείτε και να πιάσετε. Μην φοβηθείτε τις ευθύνες και επιχειρήστε ανοίγματα αφού τελικά σε δύσκολους καιρούς τα καταφέρνετε καλύτερα όπως όλα δείχνουν.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου προσφέρουν εξαιρετική, συναισθηματική υποστήριξη για το ζώδιο της Παρθένου. Ο Ερμής και ο Ήλιος ενθαρρύνουν τις ερωτικές σας σχέσεις και οι εκπαιδευτικές προοπτικές είναι υπέροχες, αν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον. Η υγεία και η ζωτικότητά σας είναι σε καλά επίπεδα, αλλά η καριέρα και τα οικονομικά θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα. Τυχόν ταξίδια δεν θα αποφέρουν ουσιαστικά οφέλη, ούτε θα οδηγήσουν σε επαγγελματική επέκταση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι σχέσεις προβλέπονται θερμές και εγκάρδιες, στη διάρκεια του μήνα, λόγω της επιρροής του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Άρη. Ο έρωτας θα συνδυάσει όμορφα το ρομαντισμό και το πάθος, με την αφοσίωση και με καλές πιθανότητες ν’ αποκτήσετε παιδί. Η σχέση με το ταίρι σας θα είναι γεμάτη αγάπη, αρκεί να μην αφήνετε τα οικογενειακά προβλήματα να χαλάσουν την αρμονία που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, εξαιτίας των συνδυασμένων επιρροών της Αφροδίτης και του Άρη. Από τις 10 του μήνα και μετά η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι πλανητικές συγκυρίες δεν επιφυλάσσουν καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Θα εργάζεστε σκληρά, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανάλογα. Επίσης, αν προσπαθείτε να αλλάξετε δουλειά, δεν θα τα καταφέρετε στην παρούσα φάση. Η πιθανή ενασχόλησή σας με πνευματικές δραστηριότητες είναι κάτι που θα πάει καλά και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Η επιρροή, ωστόσο, του Ήλιου, του Ερμή, του Δία και του Κρόνου θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές εξελίξεις, την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο Ιανουάριος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός για την οικονομική σας κατάσταση, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Ο μήνας δεν είναι, επίσης, ευνοϊκός για να ξεκινήσετε νέους στόχους ή να κάνετε κάποια επένδυση. Ακόμα κι οι μελλοντικές προοπτικές δεν είναι ενθαρρυντικές. Επομένως, θα πρέπει να αναβάλλετε τα σχέδιά σας, για την ώρα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter