ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Θέματα που αφορούν καριέρα και τους τρόπους να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό τον δύσκολο μήνα. Οι σχέσεις με τους γύρω σας δεν θα είναι πάντα εύκολες και οι συγκρούσεις με άτομα που περνάτε χρόνο μαζί είτε στην δουλειά σας είτε στην ζωή δείχνουν αναπόφευκτες. 

  Οι 13/9 γεννημένοι έχετε πολλούς λόγους να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας προσεγγίζει ή σας προτείνεται τόσο σε προσωπικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο ενώ αντίθετα οι 17, 18 και 19/9 γεννημένοι είστε ίσως οι μόνοι πολύ ευνοημένοι καθώς το διάστημα του Ιουνίου μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε σημαντικά ανοίγματα, προτάσεις, ευκαιρίες που δείχνουν ικανές να αναβαθμίσουν ένα σημαντικό τομέα της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. 

  Η έκλειψη στην αρχή του μήνα προβληματίζει κυρίως τους γεγενημένους στα μέσα του ζωδίου για οικογενειακής φύσεως θέματα ενώ η έκλειψη του Ήλιου στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να φέρει ένα αρνητικό γεγονός ή είδηση που μπορεί να μην αφορά άμεσα εσάς αλλά αφορά ανθρώπους που νοιάζεστε και θα σας επηρεάσει. 

  Από την άλλη αυτός ο μήνας μπορεί να βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις, όχι τόσο με συντρόφους και συνεργάτες, αλλά με άτομα του φιλικού και του συγγενικού σας χώρου. 

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα προβλέπουν ότι η αυτονομία και οι προσωπικές φιλοδοξίες έχουν προτεραιότητα, σ’ αυτή τη φάση. Ωστόσο, περιορίζεστε από την κίνηση του ανάδρομου Ερμή. Θα πρέπει να εξετάσετε τις επιπτώσεις με προσοχή και να βρείτε τη σωστή στρατηγική, πριν προχωρήσετε στην εκτέλεση των στόχων σας. Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, αλλά μπορεί να φέρει αλλαγές στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Θα έχετε, όμως, κάθε ευκαιρία για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα σ’ αυτούς τους τομείς.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί από τα προβλήματα που προκαλεί ο Άρης. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τις διαφορές με το σύντροφό σας. Υπάρχει έντονος ρομαντισμός, αλλά το πάθος θα πρέπει να μετριαστεί. Αυτό, θα επιτρέψει στη σχέση σας να εξελιχθεί. Όσοι είστε μόνοι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο, μέσα από καλή επικοινωνία. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στους φίλους σας ή στους φίλους της οικογένειας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Σε ό, τι αφορά την καριέρα σας θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, αυτό το μήνα. Με επιμέλεια και σταθερότητα θα μπορέσετε να προχωρήσετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες που θα ξεπεράσετε με επιτυχία και είναι πιθανό να δεχτείτε μια προαγωγή με περισσότερες ευθύνες. Οι οικονομικές αποδοχές θα είναι ανάλογες, βέβαια. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας, τον Ιούνιο, επηρεάζονται από την κίνηση της Αφροδίτης. Οι οικονομικές σας αποφάσεις είναι συμβατικές και πρακτικές. Αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες και η κατάστασή σας θα βελτιωθεί. Προκύπτουν περαστικές συγκρούσεις με το ταίρι σας πάνω σε οικονομικά θέματα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter