ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου με τις πολλές δύσκολες όψεις μπορεί να φέρουν γεγονότος ή ειδήσεις που να σας προβληματίζουν, να σας κλείσουν περισσότερο στον εαυτό σας και να σας ρίξουν αρκετά ψυχολογικά. Παρ’ όλα αυτά οι 10-11-12-13 Σεπτεμβρίου διανύετε ένα διάστημα αυξημένης τύχης που μπορεί ακόμα και τα δύσκολα για τους άλλους τελικά να βοηθούν εσάς και τους σκοπούς σας. 

  Από τις 14 του μήνα και μετά και κυρίως το τρίτο εικοσαήμερο που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει χρόνους και ευκαιρίες να κάνετε αυτά που θέλετε και χωρίς εμπόδια. 

  Όμως όπως αρχίζει, έτσι δύσκολα τελειώνει ο Αύγουστος αφού στις 30 του δίνει λόγους για να χαλάσει ότι αποκομίσατε στην ευχάριστη παρένθεση του δεύτερου δεκαπενθημέρου. Γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε ομαλά τον κύκλο των διακοπών σας στις 29 του μήνα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Αυγούστου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε μόνο στην οικογένεια, το σπίτι και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα πρέπει να βασιστούν στους συναισθηματικούς παράγοντες που διαθέτετε. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, με τη δύναμη και την πρωτοβουλία σας. Δεν χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας – αντιθέτως, εσείς θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους, χωρίς να ζητάτε ιδιαίτερα  ανταλλάγματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα είστε πολύ γοητευτικοί κι εύκολα θα προσελκύσετε πιθανούς συντρόφους – αν είστε μόνοι. Ωστόσο, δεν έχετε διάθεση για σοβαρές δεσμεύσεις, θέλετε απλά να περνάτε καλά. Αν είστε σε σταθερή σχέση και σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο (γάμο ή εγκυμοσύνη), η περίοδος αυτή δεν είναι ευνοϊκή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Η επαγγελματική σας εξέλιξη, τον Αύγουστο, εξαρτάται απόλυτα από το αν θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Θα είστε σε θέση να καλύψετε όλα σας τα έξοδα κι επιπλέον, να βοηθήσετε κάποιο μέλος της οικογένειας. Οι επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν θα αποδώσουν τους καρπούς τους, γεγονός που θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter