ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ όλο που είσαστε από τα πολύ ευνοημένα ζώδια της καινούριας χρονιάς και που μέσα στον Ιανουάριο ή από 29/8 ως 5/9 γεννημένοι μπορείτε να δείτε έμπρακτα να ανοίγετε μπροστά σας μια ευκαιρία όποιας μορφής, οι μόνες δύσκολες όψεις του μήνα, σε συνδυασμό με την δύσκολη παρουσία του Άρη στον χώρο του Τοξότη, θα φέρουν λόγους αναστάτωσης σε όλους σας και γενικά ένα διάστημα που θα σας επιτρέπει μόνο σε χώρους δουλειάς να νιώθετε καλά, να ηρεμείτε και ταυτόχρονα να είστε αποδοτικοί.  Τα προβλήματα τρίτων θα είναι αυτά που θα σας απασχολούν και θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το πρακτικό σας μυαλό για να ταχτοποιήσετε εκτός από τις δικές σας, προβλήματα και υποθέσεις δικών σας ατόμων.  Παρ’ όλα αυτά ο μηνάς δείχνει να είναι αρκετά αποδοτικός οικονομικά, θετικός επαγγελματικά σας βοηθά να ξεπεράσετε τα τουλάχιστον δυο απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλει. Πολύ πιο ήρεμες οι σχέσεις και συνεργασίες σας το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Παρθένοι! Ετοιμαστείτε για έναν παραγωγικό και χαρούμενο μήνα, τον Ιανουάριο: οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα κυριαρχούν, ενώ ο Δίας συμβάλλει στην ανάπτυξη της καριέρας σας. Η καριέρα σας, επίσης, θα εξαρτηθεί από τη βοήθεια μελών της οικογένειας και τη συναισθηματική σας δύναμη.

  Η προσωπικότητα της Παρθένου θα πρέπει να επιδιώξει την υποστήριξη των άλλων για να φτάσει στην επιτυχία και θα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη για να προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Δεν υπάρχει χώρος για πείσματα  και, για την ώρα, καθήστε και παρακολουθήστε τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή σας.  Το διάστημα μέχρι τις 24 του μήνα είναι θετικό για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, ενώ την τελευταία εβδομάδα μπορείτε να ξεκινήσετε κάποιο νέο στόχο με ευκολία και άνεση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τον Ιανουάριο έχετε μια ρομαντική διάθεση κι αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Αν είστε ήδη σε σταθερή σχέση, μη διστάσετε να κάνετε το επόμενο βήμα (του γάμου, δηλαδή!) Ο έρωτας είναι ρομαντικός και αισθησιακός, ταυτόχρονα.

  Η συμβατότητα με το ταίρι σας θα είναι πιο συναισθηματική και η Αφροδίτη προσθέτει περισσότερο ρομαντισμό στην υπόθεση. Το ταίρι σας, μετά τις 14 του μήνα, θα έχει πιο ενεργό ρόλο στη σχέση σας και θα απολαύσετε πολλές, όμορφες στιγμές μαζί!

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα, είστε αρκετά διεκδικητικοί στην επίτευξη των  επαγγελματικών σας στόχων και θα καταφέρετε να προσελκύσετε την υποστήριξη των μεγαλύτερων, χωρίς κανένα πρόβλημα. Βοήθεια θα δεχτείτε, επίσης κι από το δίκτυο των επαφών σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, είναι αρκετά πιθανό να βρείτε κάτι ενδιαφέρον μετά τις 10 του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο μήνας προβλέπεται αρκετά καλός, σε οικονομικό επίπεδο. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια μέλη της οικογένειας και τις κοινωνικές σας επαφές. Ο σύντροφός σας μπορεί, επίσης, να συμβάλλει στην οικονομική σας επιτυχία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter