ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί ο μήνας να μην έχει τρανταχτά γεγονότα όμως θα σας δώσει χρόνο να κάνετε ουσιαστικές αναλύσεις πάνω σε καταστάσεις που διαδραματίστηκαν πρόσφατα και αυτές θα σας οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα.

  Ακόμα, ο μήνας βοηθά να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις σε συμβάσεις, ρυθμίσεις κτλ, θέματα όπως και σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ακόμα και από δύσκολη θέση η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στα προσωπικά σας θέματα και εσάς να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις στιγμές έντασης προκειμένου να φέρετε στους δικούς σας ρυθμούς τους γύρω σας. Προσπάθεια να ανακτήσετε με μεθοδικές κινήσεις χαμένα εδάφη θα κάνετε, όχι όμως πάντα με επιτυχία στην διάρκεια του μήνα.

  Ακόμα, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε ένα έκτακτο έξοδο. Όμως, δεν θα είστε ούτε θα νιώσετε μόνοι. Υπάρχουν άτομα ή άτομο στην ζωή σας που διατίθεται να σηκώσει μέρος ή και όλο το βάρος κάποιων βασικών υποχρεώσεων σας.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Το ζώδιο της Παρθένου το Φεβρουάριο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις κινήσεις του Δία. Μετά τις πρώτες μέρες του μήνα, αλλάζετε τις προτεραιότητές σας κι εστιάζετε στη δημιουργία φιλικών σχέσεων.

  Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου δείχνουν ότι αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο σε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα, από ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής σας. Η οικογένεια είναι σημαντική για σας και δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τις οικογενειακές σας σχέσεις για κανένα λόγο.

  Με βάση τα παραπάνω, οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα βρεθούν στο παρασκήνιο για λίγο, δεδομένου ότι σε αυτή τη φάση είστε ισορροπημένοι και προσγειωμένοι. Αυτό το μήνα δεν υπάρχει λόγος να βασιστείτε στις ικανότητες των άλλων, αλλά μόνο στις δικές σας, αφού η ανεξαρτησία είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Επιπλέον, θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα  και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Πλησιάστε περισσότερο τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι σίγουρη.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Τα άστρα υπόσχονται ότι η κοινωνική σας ζωή αυτό το μήνα θα είναι καταπληκτική. Δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί από τη φύση σας, απλά με τον καιρό έχετε συνειδητοποιήσει ότι το να περνάτε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια είναι καλό για την υγεία σας, αλλά και την ευημερία σας συνολικότερα. Αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση.

  Αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση θα ενθουσιαστείτε με το γεγονός ότι ενδέχεται να υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης, αυτό το μήνα – ο έρωτας βρίσκεται παντού στην ατμόσφαιρα και η σχέση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας είναι καλύτερη από ποτέ.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Το μήνα αυτό η καριέρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αφού την προηγούμενη χρονιά πήρατε τις σωστές αποφάσεις. Όταν πρόκειται για θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης και επιτυχίας, είστε ιδιαίτερα αποφασισμένοι.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Όπως ειπώθηκε παραπάνω, η καριέρα σας είναι σε καλό δρόμο και τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν ανάλογα. Είστε αρκετά πειθαρχημένοι σε σχέση με τα χρήματα, δεν κάνετε άσκοπες σπατάλες και αποταμιεύετε για μελλοντικά έξοδα ή οποιαδήποτε δαπάνη μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Μ’ αυτό το σκεπτικό είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter