ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Νοέμβρης μπορεί να χαρακτηριστεί ένας αρκετά ουδέτερος αλλά όχι αρνητικός μήνας για σας. Οικονομικά και όσο η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό, θα υπάρχει καλή ισορροπία.

  Επικοινωνιακά, ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σας κρατά  ανοικτούς τους διαύλους επαφών, συναντήσεων αλλά και θα βοηθά στο κλείσιμο συμφωνιών κάποιους. Οικογενειακά, ο μήνας έχει αιτίες για πολλές συγκεντρώσεις, συζητήσεις και η παρουσία του Δια από τις 9 του μήνα και μετά στον Τοξότη, ξεκινά ένα διάστημα ενός έτους που θα αλλάξει, προς το καλύτερο πάντα, τους χώρους που ζείτε είτε λόγω ανανέωσης είτε λόγω εξελίξεων.

  Επαγγελματικά, οι περισσότεροι σωστά δραστηριοποιημένοι, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείχνετε και να αποδεικνύετε ότι αποτελείτε πολύτιμες μονάδες για να κινηθεί το σύστημα στο οποίο εργάζεστε και μόνο θέματα τα όποια αφορούν το συναισθηματικό σας κόσμο και οι άνθρωποι που αγαπάτε, με όποιας μορφής σχέση, είτε δηλαδή ερωτική είτε φιλική είτε συγγενική, θα μπορούσαν αυτό το μήνα να σας προβληματίσουν.

  Αν κάποιοι πρέπει να προσέχουν, είναι οι γεννημένοι 6 Σεπτεμβρίου, που για άλλο ένα μήνα θα μπορούσαν να μην έχουν σωστή κρίση και εύκολα να τους ξεγελούν πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ίδιοι να είστε γενικά επιφυλακτικοί σε ότι συμφωνείτε και υπογράφετε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας αυτός θα είναι εξαιρετικός για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Η σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, που όμως θα ξεπεραστούν εύκολα.

  Η έμφαση δίνεται στα συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα αυτό το μήνα. Λόγω του πλανητικού σκηνικού, θα πρέπει να υποστηρίξετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και την οικογενειακή ευημερία των άλλων. Η επιθετικότητα και η ανεξαρτησία σας θα πρέπει να υποχωρήσουν για χάρη της συνεργασίας, καθώς εξαρτάστε από τους άλλους και τις καταστάσεις. Στη διάρκεια της αναδρομής του Ερμή, το κλειδί για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι η συναίνεση.

  Εξαιτίας της κίνησης των άστρων, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με δράση και επιτεύγματα. Τα βασικά θέματα που σας απασχολούν το Νοέμβριο είναι η οικονομική σας ανάπτυξη, οι οικογενειακές σχέσεις, τα θέματα του σπιτιού και οι πνευματικές αναζητήσεις.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα κάνετε βήματα προόδου στην επαγγελματική σας ζωή, αν και η προσοχή σας είναι στραμμένη αλλού.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Οι κοινωνικές σας επαφές θα υποστηρίξουν ιδιαίτερα την οικονομική σας ανάπτυξη. Αναμένονται χρήματα κι από απροσδόκητες πηγές. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζετε πολλά χρήματα, αλλά μπορείτε κιόλας να ξοδέψετε σε προσωπικές πολυτέλειες. Θα ξοδέψετε, επίσης, αρκετά και για το σπίτι, για διάφορα πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Η υποστήριξη της οικογένειας πάνω σ’ αυτό, είναι δεδομένη. Μπορεί να κάνετε κάποια επένδυση με υπολογισμένο ρίσκο και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο για το ζώδιο της Παρθένου μιλάνε για μια δραστήρια ερωτική ζωή, αν έχετε σταθερή σχέση. Οι προοπτικές κάθε είδους, για όσους είναι σε σχέση, είναι εξαιρετικές. Αν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε το ταίρι σας, μέσα σε κάποια επαγγελματική ομάδα. Έχετε έντονη κοινωνική ζωή κι αυτό θα ενισχύει την κοινωνική σας θέση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter