ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 8 μέρες του μηνά θα βοηθήσουν όσους επιδιώκουν ή να κλειδώσουν μια συνεργασία, ή μια συμφωνία, ή να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, να το καταφέρουν με τον καλύτερο και τον πιο επωφελή για αυτούς τρόπο. Σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 10 Ιουλίου και μετά, θα βελτιώσει και την ψυχολογία άλλα και την εικόνα σας, αυξάνοντας την ελκτική σας δύναμη και δημιουργώντας προδιαγραφές για συναισθηματικά και υλικά κέρδη. Στις δύσκολες 12 και 13 του μηνά, περισσότερο θα σας απασχολήσουν προβλήματα τρίτων, κοντινών η φιλών και πιθανά να κληθείτε σε μια δύσκολη για άλλους κατάσταση να μεσολαβήσετε. Το πέρασμα του Ήλιου από τις 23 Ιουλίου στον Λέοντα, σας βοηθά να κάνετε υγιείς απολογισμούς, άλλα και σας δίνει αιτίες να είστε ικανοποιημένοι από την προσωπική σας πορεία και ότι καταφέρατε από πέρσι τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 24 Ιουλίου και η αναδρομή του πορεία από τις 26 και μετά θα σας κάνουν να αναλύετε, ίσως περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται, λεπτομέρειες καταστάσεων, ενώ γενικά αυτό το διάστημα θα ζητάτε περισσότερο την ηρεμία και θα αποφεύγετε κοινωνικές υποχρεώσεις. Η δεύτερη έκλειψη του μηνά, πάλι θα καταφέρει να σας αγχώσει, κυρίως για ζητήματα τρίτων, όμως γενικά αυτός ο δύσκολος για τους πολλούς μηνά, για το δικό σας ζώδιο δεν φαίνεται τόσο σκληρός. Τέλος οι 6 και 7 Σεπτεμβρίου γεννημένοι, μπορεί και να βασίζεστε στην θετική διαμεσολάβηση ενός κοντινού ατόμου που μπορεί να σας στηρίξει οπού χρειάζεστε ουσιαστικά.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η καριέρα, τα οικονομικά και η υγεία σας θα είναι εξαιρετικά, αυτό το μήνα. Στη σχέση με το σύντροφό σας αναμένονται αρκετά προβλήματα.

  Ο Ιούλιος κυριαρχείται από πράξεις πρωτοβουλίας και  ελεύθερης βούλησης. Τα πάτε πολύ καλά με πρόσωπα και καταστάσεις – δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να προσαρμοστείτε ή να συνεργαστείτε, για να κυλήσουν τα πράγματα όπως τα θέλετε. Όλα τα εμπόδια θα απομακρυνθούν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τη μεριά σας. Οι επιπτώσεις της ανάδρομης κίνησης του 50% των πλανητών σταδιακά μειώνονται και από τις 11 του μήνα όλες οι αντιφάσεις και οι πιέσεις που βιώσατε τον προηγούμενο μήνα, θα εξαφανιστούν.  Ο Ερμής και ο Ήλιος σας ευνοούν με γενναιοδωρία και ιδεαλισμό. Θα έχετε μεγαλύτερη πίστη στην Ανώτερη Δύναμη και θα ασχοληθείτε  με πράγματα που θα βοηθήσουν τους άλλους.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Το μήνα αυτό θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε με ασφάλεια τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην επαγγελματική σας ζωή. Οι προσωπικοί σας στόχοι είναι σημαντικοί και μπορούν να επιτευχθούν με τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή, στον οίκο των επαγγελματικών.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας ευημερία θα τονωθεί μέσα από την πνευματικότητα: τα χρήματα έρχονται μέσω της διαίσθησης, των ονείρων και της πνευματικής βοήθειας. Εξ’ άλλου είστε σε μια φάση που εξετάζετε τη σχέση μεταξύ πλούτου και πνευματικότητας. Τα οικονομικά του συζύγου ή του συντρόφου σας θα απορροφήσουν την προσοχή σας  και είναι πολύ πιθανό να βοηθήσετε στη βελτίωσή τους.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι η σχέση με το ταίρι σας θα είναι αγχωτική, χαοτική και αβέβαιη, αυτό το μήνα. Υπάρχει μία σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκρούσεις, ο έρωτας και το πάθος μοιάζει να λείπουν, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Οι φιλίες και οι ομαδικές δραστηριότητες ενισχύονται από την παρουσία του Ερμή στον 11ο οίκο (τον οίκο της φιλίας και της ομαδικότητας). Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ιδανικές φιλίες και το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε επαγγελματικές ομάδες και πολιτικές δραστηριότητες. Οι ιδέες και οι φιλοδοξίες σας θα υποστηριχθούν απόλυτα από τους φίλους σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter