ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρόλο που η ανασφάλεια κυρίως γύρω από τα οικονομικά παραμένει για τους πιο πολλούς, όχι μόνο  εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο του χρήματος, αλλά και από τις δύσκολες όψεις του μήνα που οι περισσότερες συνδέονται με θέματα που αφορούν έξοδα και οικονομία, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρετε αρκετά καλά.

  Ο Δίας τις μέρες του Φεβρουαρίου θα δώσει μία πρόταση – ώθηση σε γεννημένους 10, 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου που θα είστε πιθανά και οι περισσότερο τυχεροί Τοξότες αυτό το μήνα.

  Ο Άρης έως τις 13 από τον Κριό θα δίνει σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου αυξημένη ενεργητικότητα, ανταγωνιστικότητα, πείσμα και διεκδικητική συμπεριφορά που θα σας επιτρέπει να τολμάτε εκεί που σε άλλους καιρούς δεν θα επιχειρούσατε.

  Η Αφροδίτη από τον δύσκολο Αιγόκερω θα προσπαθήσει να δώσει μία οικονομική ανάσα σε πολλούς αλλά όχι τόση ώστε να νιώσετε οικονομικά ασφαλείς. Το καλό είναι ότι τον μήνα αυτόν θα είστε περισσότερο ευέλικτοι στον λόγο και θα είναι πιο εύκολες οι συνεννοήσεις μα και  μετακινήσεις σας.  Ακόμα ενδέχεται  άτομα του κοντινού σας χώρου να σας παρέχουν διευκολύνσεις που να βοηθούν πολύ την καθημερινότητά σας.

  Κάποιοι θα σας κατηγορήσουν για αυτό και για το ότι μπροστά στα δικά σας θέλω δεν θα δείχνετε να ενδιαφέρεστε και πολύ για τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το Φεβρουάριο το ζώδιο του Τοξότη θα επικεντρωθεί κυρίως σε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα. Για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που ίσως προκύψουν θα πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να δίνετε σημασία στα συναισθήματα των άλλων.

  Το μήνα αυτό, όλα όσα αποφασίσετε να κάνετε εξαρτώνται αποκλειστικά από σας. Οι άλλοι δεν έχουν καμιά επιρροή πάνω σας, αφού είστε αποφασισμένοι και σίγουροι γι’ αυτά που λέτε και γι’ αυτά που κάνετε. Αυτή η ενέργεια μπορεί να επιβαρύνει κάποιους τομείς, αλλά αποτελεί πλεονέκτημα για άλλα κομμάτια της ζωής σας.

  Θα έχετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας και εξαρτάται από σας να αποφασίσετε ποιες είναι ευεργετικές και ποιες όχι. Έχετε φυσικά ταλέντα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εύκολα στο στόχο σας. είστε δημιουργικοί, εξωστρεφείς και περίεργοι από τη φύση σας κι αυτά τα χαρακτηριστικά τα αξιοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Θα δυσκολευτείτε κάπως να βρείτε ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή, το Φεβρουάριο. Ανησυχείτε τόσο πολύ για τις αποφάσεις που παίρνετε, που ξεχνάτε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι μέρος όλων αυτών των αποφάσεων. Υπάρχουν αρκετές εντάσεις, λόγω του ότι είστε συχνά πεισματάρηδες και κάπως επιθετικοί. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας όσον αφορά τα πράγματα που σας προβληματίζουν, ώστε να μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε μαζί σαν οικογένεια. Αν υπάρχουν παιδιά, θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους ανθρώπους για να μιλήσουν, αυτό το μήνα, αφού εσείς είστε απασχολημένοι με άλλα θέματα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι προβλέψεις για την καριέρα σας δείχνουν ότι δεν θα εστιάσετε πολύ σ’ αυτό τον τομέα το Φεβρουάριο, αλλά είστε έτοιμοι να μάθετε από άλλους πώς να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η επαγγελματική συμπεριφορά είναι σημαντική για σας. Επομένως, δεν θέλετε να προχωρήσετε βιαστικά σε κάποια επένδυση, απλά και μόνο επειδή παρουσιάστηκε σαν ευκαιρία. Θα πρέπει να εξετάζετε τα θέματα με μεγάλη προσοχή, όταν πρόκειται να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι οικονομικές προοπτικές για το Φεβρουάριο είναι εξαιρετικές, αφού θα κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια των άστρων που ευθυγραμμίζονται για να σας ευνοήσουν και να σας ευλογήσουν.  Ξοδεύετε όταν χρειάζεται κι αποφεύγετε τις άσκοπες δαπάνες, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter