ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από τα τέλη του Ιουλίου και με το πέρασμα του Ηλίου στον Λέοντα ξεκίνησε ένα πολύ ευχάριστο και ανεβαστικό διάστημα για τους περισσότερους Τοξότες. Όλα δείχνουν ότι οι μέρες που ακολουθούν βοηθούν να νιώσετε περισσότερο χαλαροί, απελευθερωμένοι, αισιόδοξοι και να έχετε πιο πολύ χρόνο για αυτά που αγαπάτε και σας ανανεώνουν. Αυτό το καλοκαίρι ευνοεί πολύ και τα ταξίδια σας και τις σκέψεις σας να ανοίγει καινούριους δρόμους, να βλέπει πιο πλατιά και πιο αισιόδοξα την προοπτική και το αύριο. Και ο δυνατός Αυγουστιάτικος Ήλιος βοηθά και την Αφροδίτη μα και τον Άρη στον χώρο του Λέοντα, να σας δείχνει τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις, από ότι έχετε πτυχή, αλλά και από τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

  Ένα σημαντικό αυτής της περιόδου είναι ότι ακόμα και συναισθηματικά έχουν πάψη να σας συγκινούν τα πρόχειρα ενώ ο τρόπος να πλησιάζει κάποιος ή και να μπαίνει στην καρδιά σας, είναι να μπορεί να εξιτάρει το πνεύμα σας, τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις για αυτά που πραγματικά σας συγκινούν. Ο μήνας αυτός βοηθά να δέσουν οι ποιοτικές σχέσεις αλλά δίνει και δυνατότητα στους μονούς και στις μόνες να δημιουργήσουν θετικές σχέσεις ενώ οι δρόμοι για τα ταξίδια σας, μικρά ή μεγάλα, δείχνουν ανοιχτοί.

  Είναι και μια εξαιρετική περίοδος για τους νεότερους αφού τους βοηθά σε σπουδαστικά θέματα – αποτελέσματα, να ανοίξουν ένα ενδιαφέρον κύκλο σπουδών και να κάνουν δυνατά ξεκινήματα με το τέλος του καλοκαιριού. Μπορεί το οικονομικό κομμάτι για πολλούς να μην είναι ακόμα όπως θα το επιθυμούσαν αλλά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα βοηθήσει ώστε με το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη να έχετε ένα πιο σοφό και αποδοτικό πρόγραμμα για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μα και τις οικονομικές σας αποδόσεις.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα, λόγω του πλανητικού σκηνικού είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, με τις δικές σας προσπάθειες. Χειρίζεστε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από τους άλλους – ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος να προσαρμοστείτε ή να συνεργαστείτε. Μπορείτε να πετύχετε, ελέγχοντας διακριτικά το περιβάλλον σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο μήνας προβλέπεται συναρπαστικός για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο – ο έρωτας μπορεί να σας περιμένει σε πνευματικούς χώρους, σε χώρους εκπαίδευσης, ακόμα και σε μακρινές χώρες, μέχρι τα μέσα του μήνα. Στη συνέχεια, ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε επαγγελματικά περιβάλλοντα – ο πιθανός σύντροφος μπορεί να είναι συνάδελφος ή κάποιος που σχετίζεται με την καριέρα σας. Αν ήδη είστε σε σχέση, θα τη δείτε να εξελίσσεται γρήγορα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας θα εκτοξευτεί αυτό το μήνα, κυρίως την τελευταία εβδομάδα. Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό, απίστευτη αυτοπεποίθηση και τα στοιχεία αυτά θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη. Η δουλειά σας θα εκτιμηθεί από τη διοίκηση και θα ανταμειφθείτε με αύξηση ή με κάποια προαγωγή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση αυτό το μήνα και με δεδομένο ότι είστε φιλάνθρωποι, θα βοηθήσετε αρκετά άτομα που το χρειάζονται, δημιουργώντας ένα θετικό κάρμα για τη μελλοντική σας πορεία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter