ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το καλοκαίρι είχατε τον χρόνο να σκεφτείτε και να μεθοδεύσετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να σιγουρέψετε την θέση σας, κυρίως σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο και να κινηθείτε πιο μεθοδικά για να πετύχετε τα σχέδια και όνειρα σας.

  Ο Σεπτέμβρης είναι μπροστά σας και σας καλεί να κινηθείτε πολύ επαγγελματικά και να κτίσετε μεθοδικά την επαγγελματική σας ασφάλεια για να μπορέσετε μετά από ένα χρόνο και κάτι να ξεφύγετε από το άγχος της οικονομικής ανασφάλειας και των αυξημένων παγίων που για διαφορετικούς λογούς ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει.

  Τώρα είστε μπροστά σε ένα αρκετά απαιτητικό μηνά. Θα πρέπει να βρείτε έντεχνα χρόνο για όλα και να μην υπάρχει κανένας τομέας στην ζωή σας που να δίνετε λιγότερη σημασία και προσοχή από ότι χρειάζεται.

  Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 9 του μηνά και μετά στον χώρο του Σκορπιού θα καταφέρει να ηρεμήσει ανησυχίες σας άλλα και θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευάλωτους σε ό,τι αφορά συναισθηματικές σας εξαρτήσεις. Τα οικονομικά σας θα εξακολουθήσουν να σας πιέζουν, παρόλο που ο Σεπτέμβρης δίνει μικρές νότες αισιοδοξίας στην ζωή σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ένας μήνας προόδου για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Οι ερωτικές σχέσεις και τα θέματα υγείας θα χρειαστούν περισσότερη φροντίδα.

  Αυτό το μήνα εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού η επαγγελματική ζωή και η εξωτερική επιτυχία θα κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα να μείνουν λίγο πιο πίσω. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και θέλετε να ανεβείτε ψηλότερα τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη δύναμη για να μπορέσετε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Αυτή τη στιγμή, τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα βρίσκονται σε αδιέξοδο και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. Επομένως, έχετε αποφασίσει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας δίνει τη δύναμη να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τον τρόπο που θέλετε. Έχετε μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σας και οι άνθρωποι σας ακολουθούν και σας υποστηρίζουν. Δεν εξαρτάστε ούτε από τη γοητεία σας, ούτε από την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε. Κάποια εμπόδια στο σπίτι ή στη δουλειά μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα, καθώς έχετε και την ενέργεια και την πείρα για να τα αντιμετωπίσετε. Κύριοι τομείς ενδιαφέροντος το Σεπτέμβριο θα είναι οι σχέσεις και οι κοινωνικές δραστηριότητες, η καριέρα, η προσωπική απόλαυση, η βελτίωση της προσωπικής εμφάνισης και οι ανθρωπιστικές δράσεις.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι ικανοποιητική, αυτό το μήνα. Υπάρχει μια απόκλιση ανάμεσα στα επαγγελματικά συμφέροντα, τις προσωπικές επιθυμίες και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η επιτυχία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να εξισορροπήσετε αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις. Το ενδιαφέρον σας να φροντίσετε τη συναισθηματική υγεία των άλλων θα είναι, επίσης, έντονο. Αναμένεται προαγωγή στην επαγγελματική σας θέση που συνοδεύεται με οικονομική ανταμοιβή.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι καλά για μια αρκετά μεγάλη περίοδο. Για την ώρα, οι οικονομικές σας προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και σε σχέση μ’ αυτό τα κέρδη σας φαίνονται λίγα. Να κάνετε υπομονή και να περιμένετε αύξηση των εσόδων σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με τον προϋπολογισμό σας και να μειώσετε τις περιττές δαπάνες.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή είναι μάλλον υποτονική αυτό το μήνα, λόγω της θέσης των πλανητών κι αυτό θα επηρεάσει και την κοινωνική σας ζωή, σε ένα βαθμό. Η αυτοπεποίθησή σας, σ’ αυτό τον τομέα, είναι μικρή και δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που θα αποτελέσει εμπόδιο στις σχέσεις είναι η ικανότητά σας να επικοινωνείτε – θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τις ερωτικές σας ανάγκες και να τις εκφράζετε πολύ συγκεκριμένα. Προς το τέλος του μήνα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, όπως ένα γάμο, ένα διαζύγιο ή μια εγκυμοσύνη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter