ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα περισσότερα πράγματα μπορούν να τρέχουν ακόμα και ανέλπιστα καλά τις πρώτες 17 μέρες του μήνας έτσι ώστε να σας διασφαλίζουν ένα περιβάλλον το οποίο να βοηθά να κινείστε άνετα, να έχετε την σύμπραξη των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί σας, και όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να είστε γενικά αισιόδοξοι. Η καλή μέσα από τον χώρου των Διδύμων Αφροδίτης ευνοεί με την παρουσία της τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορεί να σας κάνει να όσο συντροφικούς και συνεργάσιμους χρειάζεται για να γίνονται όλα εύκολα στην ζωή σας. Οι 9-10-11-12 Δεκεμβρίου γεννημένοι ίσως μπορείτε να έχετε τις αξιόλογες προτάσεις που δείχνουν να επιμένουν και να σας περιμένουν να αποφασίσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Όμως από τις 19 του μήνα και μετά, το σκηνικό το αλλάζουν οι σκληρές όψεις που θα έχει ο μήνας στο τρίτο του δεκαήμερο θίγοντας πρώτα απ’ όλα τον οικονομικό τομέα ο οποίος θα μπορούσε να γίνει αιτία να έρθετε σε μεγάλες προστριβές αλλά και να προβληματιστείτε έντονα. Ακόμα ό,τι χτίζατε στην διάρκεια των πρώτων 18 ημερών του μήνα θα μπορούσαν, και με δικά σας λάθη, να χαλάσουν γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να προσέχετε τις αντιδράσεις, τις επιλογές, και γενικά τις κινήσεις σας. Ο χώρος της δουλειάς εξακολουθεί να είναι ευαίσθητος και να ζητά από εσάς κάτι περισσότερο απ’ ότι εκεί δίνετε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ιουνίου, αυτός ο μήνας είναι μήνας αλλαγών για σας. Συμβαίνουν πολλές καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σας και καλό θα είναι να τις δεχτείτε καθώς έρχονται. Όλα τα γεγονότα της ζωής σας θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο: σας συμβουλεύουμε να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα, έτσι όπως έχουν σκοπό.  Το ζώδιο του Τοξότη είναι πνευματικό – οι θρησκευτικές πεποιθήσεις θα αμφισβητηθούν αυτό το μήνα, αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα πρέπει να είστε θετικοί.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα θα αναπτύξετε μεγάλες κοινωνικές δεξιότητες. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κύκλο, που αποτελείται από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε περισσότερο.

  Το ταίρι σας είναι πρόθυμο και έτοιμο για την πιθανότητα εγκυμοσύνης, αλλά εσείς δεν θέλετε να δεσμευτείτε παραπάνω σ’ αυτή τη φάση.  Τα παντρεμένα ζευγάρια θα έχουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους, αφού ο καθένας πιστεύει ότι η δική του γνώμη του είναι η σωστή.  Οι σχέσεις, γενικότερα, θα είναι αγχωτικές, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το τέλος του μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έχετε αρκετές συγκρούσεις με το αφεντικό και τους συναδέλφους σας. Αυτές οι δύσκολες σχέσεις στη δουλειά θα σας αγχώσουν, αλλά και σ’ αυτό τον τομέα θα υπάρξει βελτίωση προς το τέλος του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση, από τις οικονομίες του περασμένου μήνα. Το ταίρι σας, ωστόσο, θα έχει κάποια προβλήματα στα οικονομικά του, λόγω λανθασμένων επιλογών.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter