ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ όλο που διάφορες συνθήκες δεν βοηθούν τα πράγματα να τρέχουν με τις ταχύτητες που θέλετε και έχετε προγραμματίσει, η Αφροδίτη από τον κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη βοηθά σε θέματα επαγγελματικά όπως και σε θέματα προβολής. Ενώ ο Ήλιος από τον Ζυγό αυξάνει την κοινωνικότητα σας, ίσως και την αναγνωσιμότητα σας αν κάτι τέτοιο επιδιώκετε. Μαζί με αυτά όμως αυξάνονται  τόσο οι υποστηρικτές σας όσο και αυτοί που για κάποιο λόγο σας αντιπαθούν ή σας εχθρεύονται.

  Οι κακές όψεις του μήνα δημιουργούν καταρχάς οικονομικές ανασφάλειες που μπορούν να θεωρηθούν επιμέρους δικαιολογημένες αλλά και θα μπορούσε να αποτελέσουν αιτία έντασης με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής λογικά θα καθυστερήσει λίγο τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας αλλά από την άλλη θα σας βοηθήσει να ψάξετε πιο βαθιά πάνω σε θέματα και έννοιες που σας τραβούν το ενδιαφέρον από πνευματικής άποψης.

  Όπως όλοι έτσι και εσείς αυτό τον τόσο δύσκολο Οκτώβρη προσπαθήστε να κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς και ελέγξτε όσο το δυνατό τον επεκτατικό και εκρηκτικό χαρακτήρα σας.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Οκτωβρίου, αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο από όλα στην καριέρα σας.  Η οικογένεια και τα προσωπικά ενδιαφέροντα θα μπουν στο περιθώριο, όλη τη διάρκεια του μήνα. Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα επηρεαστεί θετικά από την σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Όπως όλοι ξέρουμε, η επιτυχία έρχεται μόνο σ’ εκείνους που είναι πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να ρισκάρετε μόνο όταν έχετε καλές  πιθανότητες να κερδίσετε στο τέλος – τέτοιου είδους ρίσκα μπορούν να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον σας. Το διάστημα αυτό χρειάζεστε τους άλλους για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είναι γνωστό ότι είστε ανεξάρτητα άτομα, αλλά αυτό το μήνα προσπαθήστε όσο γίνεται περισσότερο να συμπεριλάβετε και τους άλλους στα σχέδιά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική κι ενδιαφέρουσα, τον Οκτώβριο. Θ’ απολαύσετε τον έρωτα με το ταίρι σας, στο έπακρο. Υπάρχει, ακόμα και μια πιθανότητα εγκυμοσύνης τώρα.  Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά το τι ακριβώς θέλετε, πώς οι σχέσεις θα διαρκούν περισσότερο και τι τελικά θα σας οδηγήσει σε γάμο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή. Θα καταφέρετε ακόμα να ασχοληθείτε και με ένα εντελώς νέο και διαφορετικό αντικείμενο – κάτι που επιθυμούσατε εδώ και πολύ καιρό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο μήνας έχει καλές οικονομικές προοπτικές, αλλά σταδιακά – δηλαδή, θα αρχίσετε να παίρνετε κάποια χρήματα από την αρχή του μήνα και σιγά-σιγά τα έσοδά σας θα αυξάνονται.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter