ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον χώρο του Λέοντα δείχνουνε ότι όπως από τα τέλη του Ιουνίου έτσι και τώρα, δεν θα σας λείπει ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση. Άλλωστε το καλοκαίρι για εσάς σημαίνει ταξίδι και απελευθέρωση. 

  Παρ΄ όλες όμως τις καλές δίκες σας διαθέσεις ο Ιούλιος, τουλάχιστον στις 8 πρώτές του μέρες, έχει την δύναμη να δημιουργήσει εμπόδια, μεγάλες εντάσεις, και ανατροπές που να χαλάσουνε την καλή σας διάθεση, γι’ αυτό τον λόγω καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί, κυρίως σε θέματά μετακινήσεων, αυτό τον καιρό.

  Όμως και για τα οικονομικά σας αυτός ο μήνας μπορεί να δώσει έξοδά, την πιθανότητα διακοπής ενός εσόδου, αλλά και συχνούς προβληματισμούς για οικονομικά ζητήματα στην διάρκεια του. 

  Από τις 10 του μήνα και μετά, με εξαίρεση την 18 και 25 που πρέπει σε όλα να τις προσέχουμε σαν μέρες, ο Ιούλιος δείχνει να σας βοηθά περισσότερο αφού έχει να σας δώσει και χάρες και ευκαιρίες να ξεγλιστρήσετε από τα καθημερινά. 

  Τα δύσκολα διαστήματα που αναφέραμε προσέχετε πολύ τους χώρους δουλειάς γιατί θα μπορούσαν να συμβούν και παρεξηγήσεις και κάποιες σας συμπεριφορές να γίνουν αιτίες σχολίων εις βάρος σας αν κινηθείτε απρόσεκτα. 

  Αισιόδοξο το πέρασμα του Ηλίου από τις 22 και μετά στον χώρο του Λέοντα, σας βοηθά να αντιλαμβάνεστε παρασκηνιακά θέματά και να κερδίζετε μέσα από μια γνώση εφ’ όσον και εάν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον επιθετικό σας λόγο που τις τελευταίες μέρες του μήνα θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε εσάς των πρώτων πρώτων ημερών του ζωδίου. 

  Οι 15-16/12 εύκολα θα μπορείτε να ξεγελαστείτε από πρόσωπα και καταστάσεις γι’ αυτό να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί αυτό τον καιρό.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter