ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί το πέρασμα του Δια στον χώρο του Αιγόκερω να προοιωνίζει μια καλυτέρευση στα οικονομικά σας, όμως τόσο η έκλειψη όσο και οι αρνητικές θέσεις του δευτέρου δεκαημέρου του Ιανουαρίου μπορούν να δώσουν αιτίες που να γκρεμίσουν τουλάχιστον προσωρινά τις θετικές προοπτικές που άρχισαν να διαφαίνονται.  Ο Άρης από νωρίς στο δικό σας το ζώδιο, θα σας δώσει μια δύναμη που είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε σωστά ή να την αφήσετε να γίνει μια ακραία επιθετικότητα απέναντι σε όλους και όλα.  Είναι σημαντικό να θυμάστε πως ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε με επιθετικότητα μπορείτε να το πετύχετε με διπλωματικό διάλογο και εφ’ όσον έχετε καλή τέτοια πρόθεση, αυτός ο μηνάς μπορεί και βοηθά αυτούς που θέλουν να γίνουν και ευέλικτοι και πειστικοί και έτσι να πτωχαίνουν χωρίς απώλειες και διασπάσεις αυτά που επιθυμούν.  Ο μηνάς έχει πολλές αιτίες για συζητήσεις, πολλούς σχεδιασμούς, και στο τρίτο του δεκαήμερο μπορεί να ομορφύνει τους χώρους που ζείτε ή να βελτιώσει τις συνθήκες μέσα σε αυτούς. Το αν τελικά θα σας βγει σε καλό ή κακό ο Ιανουάριος είναι στο χέρι σας αφού εσείς θα ορίσετε αν θα διαλέξετε την επιθετικότητα ή την διπλωματικότητα για να λύσετε τα θέματα σας.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα του Ιανουαρίου υπόσχονται έναν παραγωγικό, έντονο και δραστήριο μήνα, που θα κυριαρχήσουν συναισθηματικά θέματα, καθώς και θέματα  σπιτιού. Η προσωπικότητα του Τοξότη μπορεί να χαράξει τη δική της πορεία και να προχωρήσει χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από τους άλλους. Η ελευθερία σας, ωστόσο, περιορίζεται από τη θέση του Δία – παρόλα αυτά, μπορείτε να λειτουργήσετε μόνοι σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας συμβατότητα, αυτό το μήνα, βασίζεται στην ελευθερία και το σεβασμό που δείχνετε στον εαυτό σας. Εάν το ταίρι σας σεβαστεί και ανταποδώσει τα συναισθήματά σας, όλα θα πάνε καλά. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να γίνει κάποιος συμβιβασμός. Αν είστε μόνοι, ίσως υπάρχει κάποιο πρόσωπο πολύ πιο κοντά, από όσο νομίζετε – ας πούμε, στη γειτονιά ή ανάμεσα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μακριά!

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές προοπτικές δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές, τον Ιανουάριο. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με συναδέλφους στο γραφείο και τα πράγματα ίσως γίνουν αρκετά δύσκολα. Η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητη για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν επαγγελματικά ταξίδια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πενιχρό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε μια καλή κατάσταση μέχρι τις 20 του μήνα. Μετά απ’ αυτό, θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να κερδίσετε χρήματα – και είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τα έξοδά σας. Η ορμή του Κρόνου μετά τις 24/1 θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να κλείνετε οικονομικές εκκρεμότητες. Θα αποκτήσετε χρήματα μέσα από επενδύσεις και η συνολική οικονομική σας αξία θα ενισχυθεί. Οι κοινωνικές επαφές και  τα μέλη της οικογένειας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας. Επίσης, θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter