ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες 8 μέρες του μηνά θα κυλήσουν ανέλπιστα ομαλά, θα ηρεμήσουν αγωνίες και ανησυχίες σας και θα σας δώσουν στοιχειά που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη σιγουριά για τις εξελίξεις του αύριο. Μάλιστα μέχρι τις 9 του μηνά εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε πρόσθετα και συναισθηματική και επαγγελματική τύχη, άλλα και την δυνατότητα να ενδυναμώσετε σχέσεις σας και την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα κάθε μορφής. Η Αφροδίτη στο πέρασμα της από τις 10 του μηνά στην Παρθένο θα δώσει σε πολλούς φιλόδοξους την ευκαιρία να φανούν περισσότερο επαγγελματικά και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προόδου σε αυτό τον τομέα. Η στάση από τις 24 Ιουλίου μα και η αναδρομή κίνηση του Ερμή από τις 26 και μετά, θα λειτουργήσει αρκετά βοηθητικά για σας, αφού θα χαλιναγωγήσει τον εκρηκτικό λόγο σας, που μονό εντάσεις και παρεξηγήσεις φέρνει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όμως από τις 26 έως και τις 28 του μηνά, τόσο λόγω όψεων όσο και λόγω της έκλειψης, αποφύγετε με κάθε τρόπο να κοντράρετε με άτομα που χρειάζεστε και που πιθανά μπορεί να έχουν μια θέση ευθύνης ή γενικότερα μία μεγαλύτερη θέση και κοινωνική υπόσταση από εσάς, όπως και δύναμη. Το τέλος του μηνά, οι μέρες θα σας βοηθούν να σκέπτεστε πιο πλατιά και η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα σας βγάζει από μια περίοδο εσωστρέφειας που σας χαρακτήριζε τελευταία.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Τα άστρα για τον Ιούλιο προβλέπουν καλή υγεία και επαγγελματικές προοπτικές. Οι σχέσεις και τα οικονομικά θα αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια.

  Έχετε ισχυρά κίνητρα για να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και να κατακτήσετε την επιτυχία. Οι οικογενειακές υποθέσεις και τα θέματα σπιτιού θα μείνουν στο παρασκήνιο, λόγω της ανάδρομης πορείας του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Οι κοινωνικές δυνατότητες και η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά σημαντικά σημεία. Θα πρέπει να εστιάσετε στα συμφέροντα των άλλων και να βάλετε, προσωρινά, τα δικά σας στην άκρη. Τώρα, τον έλεγχο τον έχουν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις, όχι εσείς. Θα πρέπει να επιτρέψετε να πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, αντί να προσπαθείτε να τα οδηγήσετε έτσι όπως θέλετε. Πάνω από το 50% των πλανητών κινείται σε ανάδρομη πορεία, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι καλό να είστε ανεκτικοί και να αποδέχεστε τις καθυστερήσεις, σαν μέρος της ζωής.

  Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος, αυτό το μήνα είναι οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες, η θρησκευτική εκπαίδευση, η αυτογνωσία, τα οικονομικά των άλλων και η ενίσχυση της γοητείας σας. Θα συμμετάσχετε σε πνευματική εκπαίδευση και θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, είτε σαν μαθητής, είτε σαν δάσκαλος.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Τα άστρα προβλέπουν σημαντική πρόοδο στη σφαίρα της επαγγελματικής ζωής.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική κατάσταση δεν είναι πολύ αισιόδοξη, εξαιτίας των δυσμενών πλανητικών όψεων. Όμως, τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη σας θα είναι εξαιρετικά και είναι σίγουρο ότι θα έχετε υποστήριξη. Τα οικονομικά σχέδια θα συναντήσουν καθυστερήσεις, λόγω της αναδρομής του Ερμή. Νέοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα και νέες οικονομικές επενδύσεις θα απαιτήσουν σχολαστικό ψάξιμο και θα πρέπει να αξιοποιηθούν, αφού ξεκαθαριστούν πολύ καλά – με δυο λόγια, μη βιάζεστε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε εύκολα ερωτικές σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Η ορθή πορεία του Ερμή θα ενισχύσει τη γοητεία σας, σε κοινωνικό επίπεδο. Η έμφαση μοιάζει να  δίνεται περισσότερο στη διασκέδαση, παρά στον έρωτα. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας θα είναι αγχωτικές στη διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου. Μετά απ’ αυτό, η αρμονία θα επιστρέψει. Αν ήδη είστε σε σχέση, θα υπάρξουν αρκετά θετικές εξελίξεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter