ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αν εξαιρέσουμε τα αυξημένα πάγια που προβληματίζουν την ζωή πολλών οικονομικά εδώ και καιρό, σε όλους τους υπόλοιπους τομείς ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας ψυχολογικής ανόδου, προσωπικής ανάπτυξης, επιβεβαίωσης και ευκαιριών για τους περισσότερους Τοξότες. Μετά από δώδεκα χρόνια η παρουσία του Δια στο ζώδιο σας, θα εκτοξεύσει την διάθεση σας και θα σας προφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης ανάλογα με την ηλικιακή στιγμή που βρίσκετε ο καθένας και τα αιτήματά σας. Έτσι  μπορεί να είναι μέσα από ένα συμβόλαιο, μια πρόταση, ένα άνοιγμα, ένα ξεκίνημα μεγάλο και σημαντικό, βασικά μια μεγάλη νέα αρχή.

  Οι γεννημένοι τις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου, θα διανύσετε μια εξαιρετικά γονική περίοδο και θα νιώσετε περισσότερο απελευθερωμένοι από καταστάσεις που σας πίεζαν. Όμως και επαγγελματικά κυρίως οι νεότεροι, μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα τώρα, γιατί θα νιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να ενεργοποιηθείτε πιο ουσιαστικά. Οι κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, θα είναι άριστες, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο ο ισχυρός Ήλιος από τον Σκορπιό, το μεγάλο μέρος του μήνα, σας δίνει εσωτερική χαρά και αιτίες που σας επιτρέπουν να ονειρεύεστε αισιόδοξα το αύριο. Ωστόσο όλα αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, δεν δείχνουν ικανά να διώξουν τα οικονομικά άγχη που πολλοί εξακολουθείτε να έχετε.

  Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μην αφήνετε στιγμές έντασης να σας χαλούν την οικογενειακή σας ηρεμία και σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα οι γεννημένοι στις 6 Δεκεμβρίου ας είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας προσεγγίζει ή απέναντι σε ό,τι σας προτείνουν καθώς αυτό το διάστημα η κρίση σας μπορεί να μην δουλεύει σωστά.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ

  Ο Νοέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για την υγεία και τα οικονομικά σας. Στην καριέρα και τις σχέσεις μπορεί να υπάρξει κάποια αναστάτωση.

  Εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού, η συναισθηματική ασφάλεια και τα οικογενειακά θέματα έρχονται στο επίκεντρο, βάζοντας την καριέρα και την εξωτερική επιτυχία σε δεύτερη μοίρα. Τα συναισθήματα είναι πιο σημαντικά σ’ αυτή τη φάση και η έμφαση δίνεται στην προσωπική απόλαυση. Σχέδια σχετικά με το σπίτι που είχαν αδρανήσει, θα εξελιχθούν με γρήγορο ρυθμό. Θα σημειωθεί πρόοδος στις οικογενειακές αλληλεπιδράσεις, παρά τα εμπόδια που ενδεχομένως υπάρχουν.

  Είστε σε θέση να ελέγχετε πρόσωπα και καταστάσεις και να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Έχετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση και οι γύρω σας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να σας υπακούσουν. Οι άλλοι και τα συμφέροντά τους θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο, για την ώρα. Υπάρχει μεγάλη δράση και επιτυχία κι αυτό κάνει το Νοέμβριο έναν από τους πιο τυχερούς μήνες της χρονιάς. Έχετε την ενέργεια να αναλάβετε πολλά έργα ταυτόχρονα και να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία.

  Μέχρι τις 23 οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι πολύ έντονες και η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα. Κάνετε όνειρα για το μέλλον και πολλά από αυτά είναι πιθανό να υλοποιηθούν σύντομα. Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για να συμβούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αν ψάχνετε για καινούρια δουλειά, έχετε πολύ καλές προοπτικές για να την βρείτε. Με βάση τις επαγγελματικές σας ικανότητες είστε σε θέση να βρείτε τις κατάλληλες προσφορές.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το οικονομικό σας κριτήριο είναι θαυμάσιο το Νοέμβριο και θα καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα μέσα από κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Θα προοδεύσετε, χάρη στον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητά σας. Καινοτόμες επενδύσεις θα σας αποδώσουν χρήματα και θα ενισχύουν την ευημερία σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη και δραστήρια, αυτό το μήνα και υπάρχουν πολλές ρομαντικές ευκαιρίες που, κυριολεκτικά, σας κυνηγούν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα αισθηματικά σας μετά τις 24 του μήνα. Θα υπάρξουν σημεία σύγκρουσης ανάμεσα σε  σας και το σύντροφό σας. Τα πράγματα θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσουν.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter