ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η πρώτη εβδομάδα του μήνα δίνει αιτίες μίας συναισθηματικής χαράς και επιβεβαίωσης σε γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Η Αφροδίτη περνώντας σχετικά νωρίς στον Αιγόκερω δείχνει να στηρίζει για έναν ακόμα μήνα την οικονομία σας Οι πολλές δύσκολες όψεις του μήνα όμως δημιουργούν εντάσεις σε συνεργασιακούς χώρους ενώ ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα κάνει πιο δύσκολους τους χρόνους ελευθερίας σας. Αυτόν τον μήνα πολλά θα σας εκνευρίζουν και γενικά δεν θα έχετε πολύ υπομονή.. Συγκεχυμένες θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και γενικά θα υπάρχει μία αβεβαιότητα για το αύριο.

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου είναι θετικές για τα παντρεμένα ζευγάρια, που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να απολαύσουν τον έρωτά τους. Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Στις αρχές του μήνα θα υπάρξουν εμπόδια στη σφαίρα των οικονομικών – ο Άρης θα σας προσφέρει μεγάλη ενέργεια (ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο), αλλά και πολύ άγχος.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση γάμου, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε τους δεσμούς και τον αισθησιασμό της σχέσης σας. Καλό θα είναι, επίσης, να μην αφήνετε οικονομικά προβλήματα να παρεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε μόνοι, θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα μέσα από το στενό κύκλο των φίλων σας. Όσοι είστε σε σταθερή σχέση μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Το διάστημα μέχρι τις 10 και μετά τις 20 του μήνα είναι ιδανικό για τις σχέσεις σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά στην καριέρα σας δεν αναμένονται ιδιαίτερα καλές στιγμές. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο η κατάληξη δεν θα είναι ικανοποιητική. Τα επαγγελματικά ταξίδια, έτσι κι αλλιώς, δεν θα είναι πολλά και τα αποτελέσματα θα είναι ελάχιστα. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, οι θρησκευτικές και πνευματικές δραστηριότητες μπορεί να σας προσφέρουν κάποια ανακούφιση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προοπτικές γι’ αυτό το μήνα δεν είναι ενθαρρυντικές. Δεν υπάρχουν αρκετά έσοδα και ίσως χρειαστεί να βασιστείτε σε χρήματα που έχετε αποταμιεύσει (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) για να καλύψετε τα έξοδά σας. Ο μήνας δεν είναι θετικός για νέες επενδύσεις και το ξεκίνημα νέων στόχων. Οι πιθανές συναλλαγές με τράπεζες δεν θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε υπομονετικά να γυρίσουν τα πράγματα!

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter