ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ ότι όπως κάθε χρόνο με το που περνά ο Ήλιος στον Λέοντα ανεβαίνετε ψυχολογικά και η ταξιδιάρα διάθεση σας, σας  σπρώχνει να κάνετε φυγές ξεφεύγοντας από την ρουτινιάρικη καθημερινότητα, οι κακές όψεις στις πρώτες 14 μέρες του μήνα μόνο θετικά δεν μπορούν να φέρουν. Αντίθετα ο μήνας σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσε να φέρει μεγάλες ρήξεις με κοντινά σας άτομα και για συναισθηματικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους. 

  Από την μεριά σας μέχρι τα μέσα του μήνα προσέχετε τις επιλογές σας, τις οποίες παρορμήσεις σας και προσπαθήστε να κινείστε όσο πιο προσεκτικά μπορείτε σε όλους τους τομείς. 

  Όπως και για όλους έτσι και για εσάς, από τις 15 ως τις 29 Αυγούστου είναι το μόνο διάστημα που ακόμα και αν δεν μπορεί να δώσει ακριβώς αυτό που θέλετε για να είστε τελείως ικανοποιημένοι, μπορεί σίγουρα να φέρει μια ισορροπημένη παρένθεση σε αυτό τον τόσο περίεργο Αύγουστο που όλοι θα ζήσουμε. 

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Αυτό το μήνα, λόγω του πλανητικού σκηνικού είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, με τις δικές σας προσπάθειες. Χειρίζεστε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από τους άλλους – ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος να προσαρμοστείτε ή να συνεργαστείτε. Μπορείτε να πετύχετε, ελέγχοντας διακριτικά το περιβάλλον σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο μήνας προβλέπεται συναρπαστικός για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο – ο έρωτας μπορεί να σας περιμένει σε πνευματικούς χώρους, σε χώρους εκπαίδευσης, ακόμα και σε μακρινές χώρες, μέχρι τα μέσα του μήνα. Στη συνέχεια, ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε επαγγελματικά περιβάλλοντα – ο πιθανός σύντροφος μπορεί να είναι συνάδελφος ή κάποιος που σχετίζεται με την καριέρα σας. Αν ήδη είστε σε σχέση, θα τη δείτε να εξελίσσεται γρήγορα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Η καριέρα σας θα εκτοξευτεί αυτό το μήνα, κυρίως την τελευταία εβδομάδα. Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό, απίστευτη αυτοπεποίθηση και τα στοιχεία αυτά θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη. Η δουλειά σας θα εκτιμηθεί από τη διοίκηση και θα ανταμειφθείτε με αύξηση ή με κάποια προαγωγή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση αυτό το μήνα και με δεδομένο ότι είστε φιλάνθρωποι, θα βοηθήσετε αρκετά άτομα που το χρειάζονται, δημιουργώντας ένα θετικό κάρμα για τη μελλοντική σας πορεία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter