ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης σας βρίσκει σε μεγάλα κέφια. Μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον Κριό περνά στον χώρο ο Ερμής και η Αφροδίτη, που σημαίνει ότι σε όλη την διάρκεια του μήνα θα πάρετε συναισθηματικές χαρές, θα καταφέρετε αυτά που θέλετε, ακόμα και αν κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με κοντινούς σας ανθρώπους που μπορεί να μην συμφωνούν με την λειτουργία σας και γενικά με την ορμή σας. Οι αντιπαραθέσεις που θα έχετε, κυρίως με συντρόφους, θα είναι έντονες αλλά ευτυχώς θα κρατάνε λίγο και αν καταφέρετε να κινηθείτε ευέλικτα δεν θα οδηγήσουν σε ρήξη τις σχέσεις σας. Όμως η πολύ ισχυρή σύνοδος του Ουρανού με τον Ήλιο στις 23 του μήνα φτάνει για να δημιουργήσει αιτίες μιας διάσπασης που θα μπορούσε να είναι συνδεδεμένη και με τον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα στο πολύ ευαίσθητο οικονομικό σας τομέα οι 12 και 13 του μήνα είναι μέρες που θα μπορούσαν να σας φέρουν μεγάλες ανησυχίες και έντονους προβληματισμούς γύρω από τα οικονομικά σας. Όμως αυτά είναι λίγα μπροστά στα πολλά θετικά που φέρνει ο μήνας για εσάς. Όσοι λοιπόν εκμεταλλευτείτε σωστά τον Απρίλιο θα τα καταφέρετε θαυμάσια επειδή μπορεί αυτός ο μήνας να βάλει τις βάσεις για να γίνει καλύτερη σε πολλούς τομείς η καθημερινότητα σας. Σε όλη την διάρκεια του Απριλίου ας είστε περισσότερο προσεχτικοί οι γεννημένοι στις 9 και 10 Δεκεμβρίου γιατί είστε εσείς περισσότερο από όλους τους Τοξότες αυτοί που μπορείτε να κρίνετε λάθος καταστάσεις, να ξεγελαστείτε, ή ακόμα και να παρασυρθείτε σε λάθος δρόμους. Αντίθετα οι περισσότεροι κερδισμένοι είστε οι 15 και 16 Δεκεμβρίου γεννημένοι που έχετε για μια ακόμα φορά μπροστά σας μια πρόταση-ευκαιρία που ξέρει να επιμένει και να περιμένει να την δείτε, να την εκμεταλλευτείτε και να κερδίσετε μέσα από αυτή.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο το ζώδιο του Τοξότη θα δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια, αφήνοντας τα επαγγελματικά του λίγο πιο πίσω.

  Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο δείχνουν ότι θα είστε ιδιαίτερα ευχάριστοι και με διάθεση να διασκεδάσετε – η καριέρα και οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, σ’ αυτή τη φάση.

  Το ζώδιο του Τοξότη θα είναι γεμάτο σιγουριά, αυτοπεποίθηση και πρωτοτυπία κι όλα αυτά θα φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο με παιδιά όσο και με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς σας.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι θα έχετε μια εξαιρετική, αισθηματική ζωή γεμάτη απολαύσεις κι ευχάριστες στιγμές. Είναι μάλλον απίθανο να προκύψει μια εγκυμοσύνη, γιατί δεν υπάρχει σταθερότητα στη σχέση με το ταίρι σας.  Ασκείτε μεγάλη γοητεία στον κύκλο των φίλων σας κι αν είστε μόνοι δεν είναι απίθανο να δείτε μια από τις φιλικές σας σχέσεις να γίνεται ερωτική.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα ρισκάρετε λιγάκι την καριέρα σας, γιατί βρίσκεστε σε διάθεση διακοπών και οι στόχοι σας απαιτούν πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που κάνετε. Ωστόσο, αν ψάχνετε για δουλειά είναι πιθανό να βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι η οικονομική σας κατάσταση θα είναι ικανοποιητική, αυτό το μήνα.  Επομένως, θα είστε σε θέση να καλύψετε τα έξοδα και τις απαιτήσεις της οικογένειας. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε περιττές δαπάνες.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter