ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέσα από τις όποιες δυσκολίες το 2019 υπήρξε μια χρονιά ανάπτυξης αλλά και εμπειρίας για τους περισσότερους. Περισσότερο συνειδητοποιημένοι με το ξεκίνημα του Δεκέμβρη και με την παρουσία του Δια στον χώρο του Αιγόκερω ξεκινά ένα δωδεκάμηνο που θα κάνει πιο ρεαλιστικά και ίσως πιο υλιστικά τα αιτήματα σας.

  Ο Δεκέμβρης καλύπτει τα οικονομικά σας αιτήματα και σας δίνει την δυνατότητα να κινηθείτε με περισσότερη άνεση αλλά και να έχετε αποκτήματα μικρά ή μεγάλα στην διάρκεια του. Ίσως τις μέρες του ασχολείστε περισσότερο με εσάς, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα που μπορεί να έχουν οι γύρω σας από εσάς.

  Προσέχοντας από τις 11 ως τις 14 του μήνα τις υπερβολές, τα συναισθηματικά ή οικονομικά λάθη που μπορεί να σας στοιχίσουν, πριν και μετά από αυτό το διάστημα μπορείτε να έχετε ένα αρκετά θετικό Δεκέμβριο.

  Επαγγελματικά θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες αλλά και τις αποδόσεις σας με την καινούργια χρονιά.

  Ευχάριστες μετακινήσεις έχει το τρίτο δεκαήμερο για τους περισσότερους και οι άνθρωποι του φιλικού αλλά και του κοντινού συγγενικού σας χώρου θα είναι πολύ κοντά σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, επιφυλακτικοί απέναντι σε ο,τι σας προτείνουν οι γεννημένοι 8/12. Η έκλειψη μετά τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να προσγειώσει ρεαλιστικά κάποια πολύ φιλόδοξα ή δαπανηρά σας σχέδια.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου αποκαλύπτει ότι, μετά τις 23 του μήνα, τα οικογενειακά θέματα και η συναισθηματική ασφάλεια θα μπουν σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα η εξέλιξη της καριέρας σας και η οικονομική επιτυχία να υποχωρήσουν στο παρασκήνιο.  Το ζώδιο του Τοξότη θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική του απόλαυση, αυτό το μήνα. Θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος στις οικογενειακές αλληλεπιδράσεις, ακόμα κι αν εμφανίζονται κάποια εμπόδια εδώ κι εκεί.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή είναι εκατό τοις εκατό δραστήρια, χωρίς ανόητες διαφωνίες. Υπάρχουν πολλές ρομαντικές ευκαιρίες που σας κυνηγούν και δεν έχετε καμιά πρόθεση να τις αφήσετε να πάνε χαμένες.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα άστρα λένε ότι αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε κυρίως στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αλλά, σκέφτεστε επίσης και την καριέρα σας και το πώς θα βελτιωθείτε και θα κερδίσετε κάποια καλύτερη θέση. Μια προαγωγή είναι πιθανό ενδεχόμενο, από τη στιγμή που δουλεύετε σκληρά και είστε δεσμευμένοι απόλυτα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου σε ό, τι έχει να κάνει με τα έσοδά  σας, λένε ότι δεν θα έχετε οικονομικό πρόβλημα στη διάρκεια του μήνα γιατί είστε αποφασισμένοι και κινητοποιημένοι να πετύχετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter