ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η έκλειψη και οι δύσκολες όψεις του πρώτου δεκαπενθημέρου μπορούν να προκαλέσουν διάφορες μορφές αναταράξεων σε όλους μα περισσότερο στους γεννημένους 12-13/12 που θα έχουν και τις περισσότερες τάσεις φυγής. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες μόνο θετική δεν είναι αφού μεταφέρει λόγους έντασης στην καθημερινότητα σας. Τόσο η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους όσο και ο Ήλιος μέχρι τις 20 του μήνα από τον ίδιο χώρο, σας προτρέπει να δώσετε σημασία στα αιτήματα συντρόφων ή συνεργατών και όλα δείχνουν ότι για τους περισσοτέρους είναι στο δικό τους χέρι εάν θα επιλέξουν την αρμονία ή την αντιπαράθεση. 

  Αυτός ο δύσκολος μήνας απαιτεί πολύ προσεκτικές κινήσεις. Όσοι επιλέξουν να κάνουν το δικό τους, αγνοώντας τις ανάγκες και τα αιτήματα των άλλων, θα βρεθούν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αρκετά προβληματισμένοι με τα αποτελέσματα των ενεργειών τους.

  Η τάση σας είναι να διατηρείτε ταυτόχρονα καταστάσεις που δεν μπορούν για τεχνικούς ή άλλους λόγους να συνυπάρχουν. Μοιραία λοιπόν θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας όσο δύσκολες και αν είναι. Στο τέλος του μήνα που ο κυβερνήτης σας Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να σας φέρει απώλειες που στοιχίζουν είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά. Εσείς να επιλέξετε ποια απώλεια είναι λιγότερο επώδυνη και βάσει αυτής να αποφασίσετε τον τρόπο που θα κινηθείτε και τις αποφάσεις σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει ότι τα συμφέροντα των άλλων θα υπερισχύσουν των φιλοδοξιών σας. Επομένως, υπάρχει ανάγκη συνεργασίας και συμβιβασμού για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο – απλά, περιμένετε από την κατάσταση να εξελιχθεί μόνη της.  Οι επαγγελματικές σας προοπτικές επηρεάζονται σημαντικά από τον ανάδρομο Ερμή. Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου θα επηρεάσει τα κέρδη του συζύγου ή του συντρόφου σας. Η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής θα αλλάξουν, επίσης, την αντίληψή σας για τον κόσμο, καθώς ίσως και το θρησκευτικό σας προσανατολισμό.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης. Το ταίρι σας θα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να σας ευχαριστήσει. Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρμονική κι ευτυχισμένη. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε τον έρωτα ανάμεσα στον κύκλο των οικογενειακών φίλων. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Η έκτη σας αίσθηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή – εμπιστευτείτε την.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τα άστρα προβλέπουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, μελετήστε τις προοπτικές  πολύ προσεκτικά. Η επικοινωνία με συναδέλφους και ανώτερους μπορεί να παρεξηγηθεί – θα πρέπει να διαλέγετε τα λόγια σας επίσης με προσοχή. Η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι καλή, αλλά θα πάρει το χρόνο της.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές. Καλό θα είναι να μην είστε επιθετικοί και να εμπιστευτείτε το σύζυγο ή το σύντροφό σας, σε ό, τι αφορά κοινές οικονομικές συναλλαγές.  Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου θα φέρει στο προσκήνιο τα λάθη στην οικονομική διαχείριση του συντρόφου σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Όλα τα νομικά σας ζητήματα θα έχουν, επίσης, αξιοσημείωτη πρόοδο.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter