ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Πριν απ’ όλα πρέπει να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στους από 8-13 Δεκεμβρίου γεννημένους για τους οποίους ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να δώσει σημαντικές προτάσεις και αιτίες ανάπτυξης κάθε μορφής και να τους φέρει περισσότερο κοντά είτε σε ένα δρόμο προς ένα σημαντικό τους στόχο είτε στην κατάκτηση ενός τέτοιου στόχου.

  Για τους πολλούς οι δύσκολες όψεις του μήνα εξακολουθούν κυρίως να έχουν βάση οικονομική καθώς και έξοδα θα έχετε και αυξημένες υποχρεώσεις με δεδομένο ότι η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα γέννα έξοδα τα οποία πολλές φορές θα μπορούσαν να γίνουν αιτία για κόντρες με ανθρώπους με τους οποίους συντροφεύεστε και υπάρχουν κοινά ανάμεσα σας οικονομικά συμφέροντα.

  Ακόμα αυτό τον μήνα θα δώσετε πολύ χρόνο από τον χρόνο σας προκειμένου να εξυπηρετήσετε ανάγκες κοντινών σας ατόμων. Το καλό του μήνα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Σκορπιού που θα καταφέρει έστω και μετά από κάποιες εντάσεις να φέρει μια εσωτερική, ψυχική ηρεμία στους περισσότερους και μια εσωτερική αισιοδοξία που να κάνει πολύ καλό τον ψυχισμό σας. Ακόμα σχέσεις που μπορεί να έχουν κάτι να κρύψουν μπορεί να είναι η αιτία για αυτό το πολύ καλό ψυχικό σας περιβάλλον.

  Τον μήνα αυτό θα ασχοληθείτε πολύ με αυτά που λεμέ τα κρυφά της ζωής και τα περισσότερα από αυτά που θα σας ικανοποιούν είναι αυτά τα οποία δεν δημοσιοποιείτε και δεν μοιράζεστε με πολύ κόσμο.

  Τα άτομα του φιλικού σας χώρου ή οι κοινωνικοί σας γνωστοί σε πολλές περιπτώσεις θα λειτουργούν επιθετικά απέναντι σας και κάποιοι μάλιστα μέχρι χτες πρόσφατοι φίλοι θα σας διεκδικούν και ερωτικά είτε κολακεύοντας σας είτε φέρνοντας σας σε δύσκολη θέση.

  Στις δύσκολες μέρες του μήνα προσπαθήστε να είστε αρκετά ευέλικτοι και λιγότερο μαχητικοί στις απόψεις σας ενώ στον επαγγελματικό χώρο προσπαθήστε να συγχρονιστείτε με τα αιτήματα του χώρου που μπορεί να σας ξεβολεύουν αλλά γρήγορα θα μπορούσαν να σας αποδώσουν ουσιαστικά.

  Το καλό του μήνα είναι ότι από ένα σημείο και μετά οι περισσότεροι θα καταφέρετε να διαχειρίζεστε τις εκρήξεις και τους θυμούς σας ενώ σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Ερμή, το σημαντικό πέρασμα του Ήλιου στον χώρο του Σκορπιού στις 23/10 θα σας βοηθήσει να λύνετε περισσότερο φιλοσοφικά τα προβλήματα σας και να εμβαθύνετε πάνω σε έννοιες που αφορούν μυστικιστικά θέματα που θα σας ελκύουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Οκτωβρίου, αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο από όλα στην καριέρα σας. Η οικογένεια και τα προσωπικά ενδιαφέροντα θα μπουν στο περιθώριο, όλη τη διάρκεια του μήνα. Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα επηρεαστεί θετικά από την σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Όπως όλοι ξέρουμε, η επιτυχία έρχεται μόνο σ’ εκείνους που είναι πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να ρισκάρετε μόνο όταν έχετε καλές πιθανότητες να κερδίσετε στο τέλος – τέτοιου είδους ρίσκα μπορούν να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον σας. Το διάστημα αυτό χρειάζεστε τους άλλους για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είναι γνωστό ότι είστε ανεξάρτητα άτομα, αλλά αυτό το μήνα προσπαθήστε όσο γίνεται περισσότερο να συμπεριλάβετε και τους άλλους στα σχέδιά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική κι ενδιαφέρουσα, τον Οκτώβριο. Θ’ απολαύσετε τον έρωτα με το ταίρι σας, στο έπακρο. Υπάρχει, ακόμα και μια πιθανότητα εγκυμοσύνης τώρα. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά το τι ακριβώς θέλετε, πώς οι σχέσεις θα διαρκούν περισσότερο και τι τελικά θα σας οδηγήσει σε γάμο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή. Θα καταφέρετε ακόμα να ασχοληθείτε και με ένα εντελώς νέο και διαφορετικό αντικείμενο – κάτι που επιθυμούσατε εδώ και πολύ καιρό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Ο μήνας έχει καλές οικονομικές προοπτικές, αλλά σταδιακά – δηλαδή, θα αρχίσετε να παίρνετε κάποια χρήματα από την αρχή του μήνα και σιγά-σιγά τα έσοδά σας θα αυξάνονται.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter