ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι τις 5 του μήνα εσείς των τελευταίων ημερών έχετε να περιμένετε μια ειδική αιτία χαράς συναισθηματικού, οικονομικού ή και υλικού κέρδους. Αυτός ο Μάρτης σας καλεί να γίνετε πιο δυναμικοί διεκδικητές σε ότι άφορα τα οικονομικά σας συμφέροντα και να εκμεταλλευτείτε την θετική παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο που μπορεί και να βελτιώσει τον επαγγελματικό σας χώρο και να ανοίξει προοπτικές μιας οικονομικής ανόδου αν κινηθείτε σωστά.

  Ο οικογενειακός σας χώρος, συνθήκες και καταστάσεις που αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους, θα πάρουν πολύ από το χρόνο σας και κάποιοι ίσως νιώθετε δύσκολο το να καλύψετε όλα σας τα αιτήματα.

  Τόσο ο Ήλιος μέσα από τον χώρο του Κριού όσο και το καινούριο φεγγάρι της 24ης του Μάρτη δείχνουν να μπορούν να βελτιώσουν την σχέση σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και δίνουν μια περίοδο γόνιμη που μπορείτε να έρθετε περισσότερο κοντά στα θέλω σας και τις φιλοδοξίες σας.

  Ωστόσο από τις 22 μέχρι τις 24 του Μάρτη προσέχετε τις κινήσεις σας και μην συγκρούεστε με ανθρώπους που δεν τους θέλετε απέναντι σας, εχθρικούς, Ενώ τον ίδιο καιρό προσέχετε και τις οικονομικές σας κινήσεις.

  Με το πρώτο του άγγιγμα ο Κρόνος στον χώρο του Υδροχόου στα τέλη του μήνα θα σας δείξει αιτίες που, αν όχι άμεσα στο προσεχές μέλλον, θα κάνουν πιο λίγο τον ελεύθερο χρόνο σας.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για ένα μήνα που η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη και δραστήρια – η καριέρα και η υγεία σας βρίσκονται σε θαυμάσια κατάσταση, ενώ τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν από τα μέλη της οικογένειας.

  Οι επαγγελματικές ανησυχίες και οι προσωπικές φιλοδοξίες θα μπουν στο περιθώριο, αυτό το διάστημα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Υπάρχει μια τάση από τη μεριά σας να ανατρέξετε στο παρελθόν – στην παιδική σας ηλικία, ίσως – για να καταλάβετε την πρόοδο που έχετε κάνει στη ζωή σας. Μετά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα έχετε άφθονη ενέργεια και πολλές ευκαιρίες για ευχάριστες δραστηριότητες. Μέχρι τότε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους και τις δικές τους ανάγκες. Το ανεξάρτητο πνεύμα σας μπορεί να δυσκολέψει τις συνεργασίες σας, μέχρι να καταφέρετε (αν το καταφέρετε) να προσαρμοστείτε. Εν ολίγοις, καλείστε να αναλάβετε δράση για να πετύχετε τους στόχους σας, τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό του μήνα ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή. Η γοητεία σας είναι σε υψηλά επίπεδα και προσελκύετε με ευκολία τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Αν είστε μόνοι, ένας καινούριος έρωτας μπορεί να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε και, μάλιστα, με μεγάλη πιθανότητα δυνατής, πνευματικής σύνδεσης. Μετά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου υπάρχουν ευκαιρίες για μια μικρή ρομαντική απόδραση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά παρουσιάζουν κάποια προβλήματα και απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς – καλό θα είναι να τα κατευθύνετε σε αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να εκτονώσουν την ενέργειά τους και να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Υπάρχουν προοπτικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη, αλλά θα πρέπει να τις δείτε έγκαιρα και να τις αξιοποιήσετε. Το κλίμα στο χώρο της δουλειάς προβλέπεται κάπως άστατο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η πρόοδος των οικονομικών σας βασίζεται στην βοήθεια που θα σας δώσει η οικογένεια και σε συναλλαγές που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται την οικονομική σας υποστήριξη και θα την δώσετε χωρίς δισταγμό. Θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να ξοδέψετε χρήματα για κάποια ανακαίνιση στο σπίτι.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter