ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα τελευταία δύο χρόνια , περάσατε μία περίοδο δημιουργικού άγχους . Μία περίοδο που  έδωσε σε πολλούς ανοίγματα και ευθύνες από αυτές που δύσκολα παλαιότερα θα τολμούσατε να επωμιστείτε. Κάποιοι πολλοί νεώτεροι Τοξότες δημιούργησαν οικογένειες και έχασαν ένα μέρος της ανεμελιάς τους.. Άλλοι σοβάρεψαν λόγο Κρόνου και διαφόρων γεγονότων  την ζωή τους , ανέλαβαν ευθύνες που δεν είχαν ,  γεύτηκαν  όμως την χαρά της δημιουργίας. Πρώτη σας φροντίδα από το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς , θα είναι τα οικονομικά θέματα  και κάθε μεταβολή ή απρόβλεπτο έξοδο, θα σας αναστατώνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς η ανασφάλειά σας χτυπάει κόκκινο. Η κτητικότητα αλλά και η προσήλωση που θα δείχνετε στα υλικά θέματα αυτό  το  διάστημα μπορούν να σκιάσουν κάποιες  στιγμές ακόμα και τις σχέσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι στην ζωή των περισσοτέρων υπάρχει ένας λόγος που και δεν μπορείτε να τον αποφύγετε και αυξάνει τα πάγια σας αυτήν την χρονιά και εσείς θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε σε ένα ρευστό οικονομικό περιβάλλον , σταθερότητα , δηλαδή κάτι εξαιρετικά δύσκολο  Τα χρήματα θα έρχονται μα και θα φεύγουν καθώς απρόβλεπτα και έκτακτα θα είναι τα περισσότερα έξοδα σας και αυτό θα σας κάνει πολύ συντηρητικούς στην διαχείριση,  μέχρι βαθμού να σας κατηγορήσουν για τσιγκουνιά. Επαγγελματικά οι προοπτικές  δεν δείχνουν κακές ακόμα και αν αυτό δεν μεταφράζετε σε αύξηση εσόδων.  Το 3ο 10ήμερο που είναι και το πιο καλό κομμάτι του Ιανουαρίου , θα είστε πιο καλά ψυχολογικά και  θα κάνετε πολλές ζητήσεις γύρω από μία σοβαρή ιδέα που πιθανά την κρίνουν ιδιαίτεροι και βοηθήσουν να την πραγματώσετε κάποια ή κάποιο άτομο που πιστεύει σε εσάς. όπως όλα δείχνουν πρόταση που πιθανά θα δέσει στα τέλη του μηνός.  Συναισθηματικά όλα δείχνουν ότι ο Ιανουάριος δεν μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο μήνας αυτός υπόσχεται πολλά για τα οικονομικά σας, τις οικογενειακές σχέσεις και την ευεξία σας. Οι επαγγελματικές προοπτικές δεν είναι σημαντικές, σ’ αυτή τη φάση.

  Το πλανητικό σκηνικό προβλέπει σπουδαία γεγονότα σε διάφορους τομείς, αγαπητοί Τοξότες, κάνοντας το μήνα αυτό πραγματικά μοναδικό. Οι οικογενειακές και συναισθηματικές πλευρές της ζωής κυριαρχούν, βάζοντας τα επαγγελματικά και τις φιλοδοξίες σας σε δεύτερη μοίρα. Θα ασχοληθείτε πολύ με τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα υπόλοιπα μέλη της.

  Βάλτε λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές σας ανησυχίες και να χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να οραματιστείτε το μέλλον που θέλετε και να σχεδιάσετε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν εκεί. Το επόμενο διάστημα είναι ευνοϊκό για να βάλετε αυτά τα βήματα σε εφαρμογή. Οι πλανητικές όψεις σας ενθαρρύνουν να είστε ανεξάρτητοι και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσαρμοστείτε ή να συνεργαστείτε με τους άλλους για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας – όλα, μα όλα, εξαρτώνται από σας! Οι ικανότητές σας μαζί με τις πράξεις σας, χαράζουν μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

  Το μήνα αυτό, επίσης, επηρεάζονται αρκετά οι πεποιθήσεις και οι αξίες σας. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε με προσοχή τις ιδέες και τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα – το σίγουρο είναι ότι θα αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Εάν σπουδάζετε, να περιμένετε σημαντικές αλλαγές στην εκπαιδευτική διαδικασία.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές υποθέσεις, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, βρίσκονται στο στάδιο του οραματισμού και του σχεδιασμού. Για οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα πρέπει να προσέξετε και, μάλλον, να κάνετε υπομονή.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όλη τη διάρκεια του μήνα. Ωστόσο, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να ξεπεράσετε σοβαρά εμπόδια, για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Ίσως, ακόμη, να χρειαστεί να κάνετε δραστικές αλλαγές στην στρατηγική σας. Οι οικονομικές σας αποφάσεις μπορεί να μην πάντα σωστές και θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να διορθώσετε τα λάθη σας – το σίγουρο είναι ότι θα το πετύχετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ατμόσφαιρα μέσα στην οικογένεια θα είναι αρμονική και οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη και τους αγαπημένους σας θα είναι ιδανικές. Εάν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ρομαντικές ευκαιρίες – εσείς, πρέπει απλά να επιλέξετε. Ωστόσο, μοιάζει να ενδιαφέρεστε περισσότερο για διασκέδαση χωρίς δεσμεύσεις, λόγω της επιρροής του Δία. Οι καλές πλευρές του Δία θα είναι εμφανείς στις προσωπικές δραστηριότητες του μήνα: είστε σε μια δημιουργική αναζήτηση και, ταυτόχρονα, θέλετε να χαρείτε τις απολαύσεις της ζωής. Η έμφαση θα δοθεί στη συναισθηματική ευτυχία και όχι στα υλικά αγαθά

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter