ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπρός σε ένα μήνα ψυχικής μα και σωματικής αναζωογόνησης, θα βρεθείτε φίλες και φίλοι του Τοξότη. Ο Μάης δείχνει μήνας που σας επιτρέπει μία ανασύνταξη δυνάμεων και σας κάνει πιο εύκολους τους σχεδιασμούς αλλά και τα ξεκινήματα που απαιτούν αποφασιστικότητα για να πετύχουν. Η Αφροδίτη στο μεγαλύτερο μέρος του Μαίου φροντίζει ώστε να είναι αρμονικές οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας και ο Ερμής μέχρι τις 13 που θα φύγει από τον φιλικό σας Κριό δίνει περισσότερο ουσιαστική συνεννόηση με τα άτομα που αγαπάτε. Έναν ακόμα μήνα, το ευαίσθητο σημείο σας (η Αχίλλειος πτέρνα σας) θα είναι τα οικονομικά σας. Ένας ακόμα μήνας με έξοδα που θα σας προβληματίζουν και θα σκιάζουν τον τόσο καλό και αποδοτικό για εσάς Μάιο. Ο Ήλιος από τον Ταύρο σας θυμίζει ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε εκεί τώρα.. Οι 7 και 8 Δεκεμβρίου είστε αυτοί που εύκολα θα μπορούσατε να βγάλετε λάθος συμπεράσματα και να αποφασίσετε λάθος αποφάσεις αυτόν τον καιρό. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο, η τάση της διέλευσης αυτής που θα κρατήσει 7 χρόνια είναι να αλλάξει πολλά όσον αφορά το επαγγελματικό τομέα της ζωής σας. Σε πρώτη φάση όμως θα σας δείξει με σαφή τρόπο τα σημάδια αυτών των επερχόμενων αλλαγών από τα μισά του μήνα και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Το ευεργετικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που είναι και η πιο θετική όψη του 2018 αυτόν τον μήνα θα απαλλάξει πολλούς Τοξότες από ένα άγχος – βάρος που κουβαλούσαν καιρό και θα τους δώσει μία ψυχική ανακούφιση. Ότι ξεκινάτε ή με ότι καταπιάνεστε αυτόν τον καιρό φροντίστε να το αγαπάτε και να το κάνετε με κέφι γιατί μόνο έτσι θα πείσει και θα πετύχει. Να γνωρίζετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και είναι στο χέρι σας να κερδίσετε σε όλους τους τομείς από το πέρασμα του Μάη.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  ΓΕΝΙΚΑ
  Πρόκειται για έναν καλό διάστημα όσον αφορά την υγεία και τα οικονομικά σας, τουλάχιστον τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα. Οι αισθηματικές σχέσεις και η καριέρα θα αντιμετωπίσουν σημαντικά εμπόδια.

  Το σπίτι, η οικογένεια, μαζί με την συναισθηματική σας υγεία έχουν μεγαλύτερη σημασία από την επαγγελματική ζωή, αυτό το μήνα – κι αυτό οφείλεται στην θέση των πλανητών. Καλό θα είναι να κινείστε με προσοχή σε ό, τι σχετίζεται με την καριέρα σας. Στη διάρκεια των τριών πρώτων εβδομάδων του Μαΐου οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα συμφέροντα των άλλων θα σας απασχολήσουν εξίσου. Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Εξαιτίας των πλανητικών όψεων είστε λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό σας και, ίσως, να δυσκολευτείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Καλό θα είναι, επίσης, να μην επιχειρήσετε καμία αλλαγή στη δουλειά σας γιατί πιθανά δεν θα πετύχει.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα άστρα προβλέπουν μια εξαιρετική οικονομική κατάσταση, για τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα. Στη συνέχεια, τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για να κερδίσετε χρήματα. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μια οικονομική αδράνεια, προς το τέλος του μήνα. Ωστόσο, αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε τη στρατηγική σας και να επεξεργαστείτε μια καλύτερη μέθοδο οικονομικής επιτυχίας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Στη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων αναμένονται κάποιου είδους προβλήματα – πιο συγκεκριμένα, προκύπτει μια δυσκολία στην εναρμόνιση των προσωπικών φιλοδοξιών σας με αυτές του συντρόφου σας. Υπάρχει ένα βαθύ χάσμα που προέρχεται από το ζώδιο του Τοξότη και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλήξετε σε μια αμοιβαία συνεννόηση. Η κατάσταση θα γίνει πιο περίπλοκη, καθώς κανένας από τους δυο σας δεν είναι σίγουρος και σε θέση να πάρει μια απόφαση. Ο Μάιος δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για σημαντικές αποφάσεις, αν είστε σε σχέση.

  Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια σχέση, αλλά η σοβαρότητα και η δέσμευση θα λείπουν – κινείστε σε άλλο επίπεδο. Ψάχνετε για κάποιο πρόσωπο που θα σας υπακούει και θα μαθαίνει από σας – κάποιο πρόσωπο που μπορεί και να συναντήσετε στο χώρο της δουλειάς σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter