ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο επαγγελματικός σας χώρος μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα αυτό τον μήνα και μια ασυνήθιστη ένταση. Από την άλλη και παρόλο που οι όψεις του μήνα είναι δύσκολες, φαίνεται ό,τι ανήκετε στα ζώδια που έχετε και να μάθετε πολλά και να βρεθείτε άμεσα ή έμμεσα κερδισμένοι από κάποιες εξελίξεις. Οι γεννημένοι από 28/9 ως και 8/10 θα έχετε αιτίες χαράς, επιβεβαίωσης, αλλά και θετικές συναισθηματικές εξελίξεις ενώ φαίνεται ότι τα μπερδέματα της εποχής μάλλον σας διευκολύνουν. 

  Αντίθετα οι 17-18/10 γεννημένοι θα έχετε ένα δύσκολο μήνα ο οποίος και απαιτεί προσεκτικές κινήσεις και αντιδράσεις και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη τα οποία θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο αύριο. 

  Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, και όχι μόνο λόγω της έκλειψης, μπορεί στην ανάγκη να ξεφύγετε από μια πίεση να μεταχειριστείτε την φυγή ή το ψέμα και αυτό θα έχει αρνητικές, κυρίως σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, επιπτώσεις. Αυτό τον καιρό είναι καλό να συμβουλεύεστε πιο συχνά άτομα που σας έχουν αποδείξει στον χρόνο ότι έχουν και την γνώση και την διάθεση να σας συμβουλέψουν σωστά. Μετά την δεύτερη έκλειψη θα αρχίσουν τα επαγγελματικά σας να δείχνουν σημεία ανάκαμψης. 

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του μήνα μιλάνε για μια ανήσυχη περίοδο, λόγω της ηλιακής έκλειψης στις 21/6. Η καριέρα σας θα υποστεί ριζικές αλλαγές και ο ανάδρομος Ερμής θα αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Η ανάπτυξή σας θα μειωθεί αρκετά κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε πολλούς πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση. Το ζώδιο του Ζυγού θα κάνει σημαντικές, προσωπικές αλλαγές κι αυτό θα έχει ένα θετικό αντίκτυπο. Θα ξεφορτωθείτε όλα όσα θεωρείτε παλιά κι αχρείαστα – θα υπάρξουν επαναστατικές αλλαγές στις προσωπικές σας συνήθειες, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή θα επηρεαστεί από τις όψεις του Άρη και της Αφροδίτης: η Αφροδίτη θα φέρει ρομαντισμό, ενώ οι δύσκολες όψεις του Άρη θα αυξήσουν τον αισθησιασμό. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι  να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε καλύτερες μέρες. Αν είστε μόνοι, θα δεχτείτε την εύνοια του Κρόνου για να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις που θα κρατήσουν. Μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο άτομο με διαφορετική κουλτούρα. Αν είστε, ήδη, σε σταθερή σχέση πιθανά να θελήσετε να την αξιολογήσετε απ’ την αρχή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τα άστρα δείχνουν μια πλήρη αναθεώρηση της επαγγελματικής σας εικόνας – θα υπάρξουν αλλαγές στην εταιρική δομή κι αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τη θέση σας στην εταιρεία. Όλα τα ελαττώματα που υπάρχουν στον τρόπο που δουλεύετε, θα εμφανιστούν τώρα. Αυτό σας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού παρουσιάζουν μια μπερδεμένη εικόνα. Τα έσοδά σας θα προκύψουν μέσα από σκληρή δουλειά. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και να μην βιάζεστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε σημαντικό.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter