ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσοι από σας τις πρώτες 8 μέρες του μηνά είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, θα έχετε να εισπράξετε και αναγνώριση και ένα σημαντικό υλικό όφελος. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώθετε έως τις 10/7 επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων ή των κύκλων στους οποίους θα βρεθείτε. Το πέρασμα της Αφροδίτη από τις 10 Ιουλίου και μετά στην Παρθένο, θα βοηθήσει να κατασιγάσει αρκετά πολλές από τις ανησυχίες σας και πολλοί θα νιώσετε ότι αυτό το διάστημα η ζωή σας έχει πάρει μια καλή σειρά. Στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου τόσο η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα όσο και η ισχυρή έκλειψη του Ήλιου, δείχνουν να προβληματίζουν σε οικογενειακά κυρίως θέματα όλους, μα περισσότερο τους γεννημένους 12 και 13 Οκτωβρίου που θα πρέπει να είναι και γενικά προσεκτικοί αυτό τον μηνά. Ακόμα για οικογενειακούς λόγους πιεσμένοι σε όλη την διάρκεια του μηνά δείχνετε οι 27-28 Σεπτεμβρίου γεννημένοι. Από τις 24 μέχρι και τις 28 του μηνά ο Ιούλιος είναι δύσκολος. Από την μεριά σας αποφύγετε και συναισθηματικά και επαγγελματικά λάθη και προστατεύστε από παρεξηγήσεις σημαντικές σχέσεις, με ισχυρά άτομα του φιλικού σας χώρου. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο μηνάς σας δείχνει να είστε αρκετά μπερδεμένοι και κάποια κρυφά συναισθήματα η επιθυμίες να κυριαρχούν αυτή την περίοδο.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν έναν υπέροχο μήνα για τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά. Τα θέματα υγείας θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή.

  Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα βρεθούν στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Ο τέταρτος οίκος (ο οίκος της οικογένειας) θα επηρεαστεί από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, καθιστώντας έτσι την καριέρα πιο σημαντική. Στις αρχές του μήνα εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού  υπάρχει μια αίσθηση σταθερότητας, που ενισχύει τη βασική σας φύση – κάτι που θ’ αλλάξει προς το τέλος του Ιουλίου. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις για το πώς πρέπει να προχωρήσετε. Είστε σε θέση να χειριστείτε άνετα ανθρώπους και καταστάσεις και, σε καμιά περίπτωση, δεν είστε στο έλεος των άλλων. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και δεν υπάρχει ανάγκη συνεργασίας, αν δεν το θέλετε. Εκτός από τη καριέρα, άλλοι σημαντικοί τομείς τον Ιούλιο είναι τα οικονομικά, οι κοινωνικές δραστηριότητες, η πνευματικότητα και η επικοινωνία.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα θέματα της επαγγελματικής ζωής είναι στο επίκεντρο, αυτό το μήνα – τα μέλη της οικογένειας θα υποστηρίξουν απόλυτα την εξέλιξη της καριέρας σας.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική ανάπτυξη θα είναι εκπληκτική. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα σας αναγκάσει να είστε προσεκτικοί, όταν ασχολείστε  με νέες οικονομικές συναλλαγές. Οι νέες επενδύσεις απαιτούν διεξοδική εξέταση. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να διαμορφώσετε μελλοντικούς, οικονομικούς στόχους και να επεξεργαστείτε τους τρόπους που θα τους υλοποιήσετε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε θρησκευτικούς τόπους και σε χώρους ανθρωπιστικών δράσεων. Αν είστε σε σταθερή σχέση, θα την δείτε να ανθίζει στις αρχές του μήνα και θα απολαύσετε πολλές ευχάριστες, ερωτικές στιγμές. Κυριαρχείτε στη σχέση και ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να βάλει τα προσωπικά του ενδιαφέροντα στην άκρη, προκειμένου να είστε ευτυχισμένοι. Κοινωνικά, ο Ιούλιος είναι μια γεμάτη και δραστήρια περίοδος – ένα καλό διάστημα, επίσης για εγκυμοσύνη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter