ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Κάθε Αύγουστο οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν γιορτή. Με ελάχιστες εξαιρέσεις αποτελείτε το περισσότερο από όλα κοινωνικό ζώδιο. Ο κόσμος και οι φίλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας και εσείς μπορείτε να κάνετε πολύ συχνά ακόμα και ακραίες υποχωρήσεις προκειμένου να μην είστε μόνοι. Από τα τέλη του Ιουλίου αυτή η γιορτή της ακραίας κοινωνικότητας έχει ξεκινήσει και ως τις 20 του Αυγούστου σας δίνει αυτό που ζητάτε. Θα είστε λοιπόν μέσα σε κόσμο και θα λάμπετε μέσα σε αυτόν, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις, θα απολαμβάνετε το φλερτ, και οι ζωηροί θα είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείτε όχι μόνο σε μια αλλά σε πολλές καλοκαιρινές περιπέτειες.

  Μέσα από τον χώρο των φίλων θα μπορούσατε να έχετε και προτάσεις που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σας ενώ κάποιοι που σας θαυμάζουν ή απλώς τους αρέσετε θα κάνουν πολλά για να σας κερδίσουν. Οι περισσότεροι θα ζείτε ένα Αύγουστο όπως ακριβώς τον θέλετε και η έντονη Αφροδίτη από τον Λέοντα θα βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω όλες τις χάρες μα και όλα τα ελαττώματα σας. Το στοιχείο της υπερβολής δεν θα λείπει, όπως και σε πολλές περιπτώσεις ο ανώριμος τρόπος με τον οποίο επιλέγετε συντρόφους οι νεότεροι.

  Όμως όλες οι γιορτές κάποια στιγμή τελειώνουν και το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται ότι θα σας κλείσει αρκετά στον εαυτό σας. Άλλοι θα έχετε να μετράτε μόνο νίκες. Άλλοι θα έχετε όσες αιτίες χρειάζονται για να κάνετε απολογισμούς και αναθεωρήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να δώσει αιτίες για να σκεφτείτε πάνω σε έννοιες που συνήθως αποφεύγετε. Θα έχει νότες μελαγχολικές αλλά και νοσταλγικές. Η παρουσία του Άρη, της Αφροδίτης και του Ηλίου στον χώρο της Παρθένου θα σας βοηθήσουν να σκάψετε βαθιά μέσα σας και αυτό σε κάθε περίπτωση είναι καλό.

  Ο μήνας δείχνει δύσκολος για τους γεννημένους 8/10 που θα κουβαλούν ένα πρόβλημα οικογενειακό ή άλλης μορφής σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου. Τέλος οι 14/10 γεννημένοι αποφύγετε να κάνετε λάθη που κατά το παρελθόν σας έχουν κοστίσει.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Ζυγού είναι εξαιρετικά δυναμικό και αποφασιστικό, το μήνα αυτό. Τα επίπεδα της ενέργειας αυξάνονται κατά πολύ και είστε σε θέση να πετύχετε ό, τι θέλετε. Είστε θαρραλέοι και τολμηροί και μπορείτε να οδηγήσετε κάθε δύσκολη κατάσταση σε επιτυχία. Τον Αύγουστο θα μπορέσετε να κατευθύνετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε και δεν φοβάστε πρόσωπα και καταστάσεις – εσείς είστε ο οδηγός. Δεν χρειάζεται να είστε ευέλικτοι, έχετε την ικανότητα να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Είστε ισχυροί, ενεργοποιημένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η λάμψη και η γοητεία σας θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε μέλη του άλλου φύλου, με μεγάλη ευκολία (αν είστε μόνοι). Ο έρωτας είναι πιθανόν να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Αν είστε σε σχέση, θα τη δείτε να αλλάζει και να γίνεται πιο ουσιαστική. Την περίοδο αυτή, μπορούμε να πούμε ότι έχετε το πάνω χέρι και το ταίρι σας είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση. Υπάρχουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που θα μοιραστείτε μαζί και θα τις απολαύσετε ιδιαίτερα. Όλα αυτά φέρνουν πληρότητα κι ευτυχία και στους δυο σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, σ’ αυτή τη φάση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στην καριέρα σας θα προοδεύσετε, εφόσον φροντίζετε και ενθαρρύνετε τους άλλους να αναπτυχθούν και οι ίδιοι.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αισθητά, στη διάρκεια του μήνα – κάθε συναλλαγή και κάθε επένδυση θα προχωρήσει όπως θέλετε. Κι αυτή η οικονομική επέκταση οφείλεται στις δικές σας οικονομικές εκτιμήσεις και τις σωστές σας αποφάσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter