ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τόσο η έκλειψη όσο και οι δύσκολες όψεις του μήνα φαίνεται θα πιέσουν ασφυκτικά τους 14-15-16 και πρωί 17/10 γεννημένους για διάφορες αιτίες που είναι όμως συνδεδεμένες με τον οικογενειακό σας χώρο. Αντίθετα ο συναισθηματικός τομέας της ζωής σας δείχνει να είναι ευνοημένος αυτό τον καιρό προσφέροντας κάλυψη, την δυνατότητα αναθέρμανσης σχέσεων ή και την πιθανότητα δημιουργίας νέων γνωριμιών αυτό τον καιρό.  Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα πρέπει να προσέχετε την νευρική σας κίνηση, το οδήγημα σας και να αποφεύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με αυτούς που συνεργάζεστε. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δείχνει να είναι πιο βοηθητικό για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.  Ακόμα φαίνεται ότι στα τέλη του μήνα μέσα από τον χώρο της δουλειάς θα μπορούσατε να φανείτε περισσότερο ή να υπάρξει ένας λόγος που να ομορφύνει τις συνθήκες στους χώρους αυτούς.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιανουάριος ξεκινά με μια έντονη νότα. Ωστόσο, προοδευτικά τα πράγματα βελτιώνονται, στη διάρκεια του μήνα. Η έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις και τα οικογενειακά θέματα – η κορυφαία σας προτεραιότητα είναι να κρατήσετε στενές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας. Όμως, η έμφαση που δίνετε στις οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να προκαλέσει μια αλλαγή στην καριέρα σας.

  Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και η συνεργασία με τους άλλους είναι σημαντικά στοιχεία για να πετύχετε τους στόχους σας – τα πράγματα θα γίνουν, αλλά με την ενεργή συμμετοχή των άλλων.  Οι πλανητικές όψεις στα μέσα του μήνα θα ενισχύσουν ιδιαίτερα τις πνευματικές σας ικανότητες και την υγεία σας – θα έχετε εξαιρετικές ιδέες για να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που εκκρεμούν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή θα είναι όμορφη μέχρι τις 14 του μήνα, λόγω των όψεων που δημιουργούν η Αφροδίτη κι ο Άρης. Μετά τις 14/1 η Αφροδίτη θα προκαλέσει ένα είδος περιττής σύγχυσης στα ερωτικά σας θέματα. Οι σχέσεις με το σύζυγό σας θα είναι ήρεμες, αλλά τίποτα σπουδαίο – στο χέρι σας είναι να ζωντανέψετε ξανά τη συζυγική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, θα έχετε ευκαιρίες να γοητεύσετε το άλλο φύλο τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα. Το ζώδιο του Ζυγού έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, μιας κι η γοητεία του είναι πολύ έντονη αυτό το διάστημα. Πιθανά να συναντήσετε τον έρωτα, ενώ κυνηγάτε τους οικονομικούς σας στόχους.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο, αυτό το μήνα,  για να πετύχετε τα συνηθισμένα αποτελέσματα. Οι θέσεις των πλανητών δεν είναι πολύ βοηθητικές όσον αφορά την καριέρα σας. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τους συναδέλφους σας και να βλάψετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές – να φέρεστε διπλωματικά και να δημιουργήσετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Τα κοινωνικά σας δίκτυα δεν λειτουργούν προσωρινά και τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό δεν θα είναι θετικά. Απλά, περιμένετε να περάσει αυτή η περίοδος και να έρθουν καλύτερες μέρες!

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν αισθητά μετά τις 20 του μήνα. Ταυτόχρονα, κρατήστε λογαριασμό για τα έξοδά σας και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας: δουλεύετε υπερωρίες για να κερδίσετε χρήματα και θα πρέπει και να ξεκουράζεστε. Τέλος, θα δεχτείτε οικονομική υποστήριξη από το ταίρι σας και μέλη της οικογένειας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter