ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Δεκέμβρης σας φέρνει πολλές μετακινήσεις και προσκλήσεις. Για εσάς του πρώτου δεκαπενθημέρου ξεκινά μια περίοδος που μπορεί να ομορφύνει και τους χώρους που ζείτε και να σας εξομαλύνει τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κάποιοι θα μπορούσατε να έχετε μια ειδική αιτία που να καλυτερεύσει άμεσα τις συνθήκες στους χώρους που ζείτε και αυτό μπορεί να οφείλετε είτε σε αλλαγή είτε και στην μόνιμη παρουσία ενός νέου ανθρώπου στον χώρο σας.

  Αντίθετα οι 11-12-13-14/10 θα έχετε αρκετή πίεση για θέματα σπιτίσια στην διάρκεια αυτού του μήνα που θα σας εγκλωβίσουν και θα δυσκολέψουν την δράση και την καθημερινότητα σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα είστε αρκετά σκληροί διεκδικητές των συμφερόντων σας ενώ συναισθηματικά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δίνει κυρίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου χαρές, αιτίες να αναθερμάνετε σχέσεις, και αν είστε μόνοι ή μόνες την δυνατότητα να βρεθείτε απέναντι σε κάποιον που να έχει την δύναμη να σας συγκινήσει και να καλύψει τα συναισθηματικά σας αιτήματα.

  Στις πρώτες δεκατέσσερις μέρες του μήνα, κυρίως οι 11-15/10 γεννημένοι είναι καλό να κινηθείτε προσεκτικά σε όλους τους τομείς, αποφεύγοντας και κόντρες και έξοδα.

  Αυτό το μήνα οι περισσότεροι θα μπορείτε με ρεαλιστικό τρόπο και με ευθύ λόγο να διαχειρίζεστε τις υποθέσεις σας και να διεκδικείτε τα συμφέροντα σας. Γι’ αυτό και με εξαίρεση αυτούς που αναφέραμε, για τους πολλούς Ζυγούς ο Δεκέμβριος δείχνει ένας καλός και αποδοτικός μήνας.

  Η έκλειψη τις μέρες των Χριστουγέννων σας ζητά να μην αμελείτε συμβατικές υποχρεώσεις και να είστε εκεί που πρέπει τις μέρες αυτές ανεξάρτητα αν εσείς θέλετε να το αποφύγετε.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου για το ζώδιο του Ζυγού, αυτό το μήνα θα δουλέψετε με τον εαυτό σας. Θέλετε να εξασφαλίσετε ότι η καριέρα σας θα εξελιχθεί. Θέλετε να εξασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας θα είναι σε καλό δρόμο. Η προσωπικότητα του Ζυγού είναι έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, γιατί αυτά θα διαμορφώσουν το μέλλον. Το παρελθόν δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Όσο για το Δεκέμβριο, υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις κοινωνικές σας σχέσεις, τουλάχιστον σ’ αυτές που δεν θεωρείτε βοηθητικές για την εξέλιξή σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα είστε έτοιμοι να απομακρύνετε από τη ζωή σας, όλα τα άτομα που πιστεύετε ότι είναι τοξικά για σας. Έχετε φίλους που σας αποθαρρύνουν από την επίτευξη των στόχων σας – κι αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο.  Όσον αφορά τον έρωτα, δεν θα τον βρείτε εύκολα σ’ αυτή τη φάση. Αυτό το μήνα, σας λείπει η γοητεία που θα προσελκύσει τους άλλους. Επομένως, δεν υπάρχουν σκέψεις εγκυμοσύνης στη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή τέτοια θέματα δεν ευνοούνται κάτω από αυτές τις συνθήκες.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας εξέλιξη το Δεκέμβριο θα είναι σε αναμονή. Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα στο σπίτι με την οικογένεια, ώστε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας βοηθήσουν να σταθείτε στα πόδια σας, μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να εστιάσετε και πάλι στη δουλειά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας, αυτό το μήνα, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο, για να καλύψετε τα έξοδά σας – και τα έξοδα της οικογένειας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter