ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρουσία Κρόνου, Δία, Ερμή στον φιλικό σας Υδροχόο δίνει μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδο καθώς είστε , με κάποιες εξαιρέσεις , στα ευνοημένα ζώδια της νέας χρονιάς. Ο Δίας λοιπόν αυτόν τον μήνα ανοίγει πόρτες ευκαιρίας σε εσάς του 1ου 10ημέρου . Κάποιοι μπορεί ήδη από τις τελευταίες ημέρες του 2020 ή μέσα στο μήνα να έχετε ή να δεχθείτε μία σοβαρή πρόταση.. Φυσικά ο Κρόνος από την ίδια θέση σας ζητά να δείτε πολύ σοβαρά κυρίως τα θέματα που αφορούν συναισθηματικές σας επιλογές και ζητά από τους ζωηρούς να σοβαρέψουν. Πιο προσεχτικοί να είστε οι 18/10ου καθώς η περίοδος αυτή δεν συγχωρεί λάθη.. Όλοι λίγο πολύ θα έχετε καλές γύρω από τα επαγγελματικά σας εξελίξεις.

   

   

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου επικεντρώνονται περισσότερο στην επινοητικότητα και τις καινοτόμες αναζητήσεις σας. Ο έρωτας θα είναι ήρεμος, ενώ εστιάζετε στην οικογενειακή σας ευτυχία. Ο Άρης θα σας δώσει δυναμισμό, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα. Η οικογένεια και οι προσωπικές σχέσεις ενισχύονται με την επιρροή της Αφροδίτης, που θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μετά τις 20 του μήνα, ο Ερμής και ο Ήλιος θα φωτίσουν θετικά τα συναισθήματα και τη φαντασία σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, καθώς συντονίζεται με τις όψεις του Κρόνου.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό για τον έρωτα και τις σχέσεις δείχνει μια τάση για έντονο πάθος, μετά τις 10 του μήνα. Αλλά η Αφροδίτη θα μετριάσει τον αισθησιασμό σας με αγάπη και η ερωτική σας ζωή θα είναι αρμονική κι ευχάριστη, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η ζωή για τα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη, όλη τη διάρκεια του μήνα. Το καλό είναι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα να προσαρμοστείτε στις διακυμάνσεις που προκαλούνται από οικογενειακά θέματα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολύ λίγες πιθανότητες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αυτό το μήνα. Ωστόσο, υπάρχει κάποια ευκαιρία μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή προβλέπεται σχετικά καλή. Καθώς θα υπάρχει απόλυτη αρμονία στον εργασιακό χώρο, εύκολα θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μια προαγωγή ή αύξηση των εσόδων σας είναι πιθανό ενδεχόμενο. Θα έχετε, επίσης, αρκετό χρόνο για να συνεχίσετε τις πνευματικές και φιλανθρωπικές σας δραστηριότητες. Αν δουλεύετε σε δημιουργικό πεδίο, όπως η συγγραφή και οι καλές τέχνες, μπορείτε να περιμένετε ότι οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι και πολύ θετικά, κυρίως για επιχειρηματίες και εμπόρους. Επομένως, όλες οι επενδύσεις και τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να αναβληθούν προς το παρόν. Τα έσοδά σας μάλλον δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα και ίσως να χρειαστείτε κάποια βοήθεια. Οι όποιες συναλλαγές με το εξωτερικό έχουν μεγάλο ρίσκο και καλό θα είναι να τις αποφύγετε, για την ώρα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter