ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μπορεί να ήρθε ο Σεπτέμβριος άλλα οι περισσότεροι, τουλάχιστον ψυχολογικά, βρίσκεστε ακόμα σε ρυθμούς καλοκαιριού. Υπάρχει τάση να αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε από τα δύσκολα που συνεπάγεται θα είσαστε περισσότερο από ότι συνήθως κλεισμένοι στον εαυτό σας και μόνο με λίγους θα μοιράζεστε τις σκέψεις και τα σχέδια σας.

  Οι 25 και 26 Σεπτεμβρίου γεννημένοι θα έχετε δυσκολίες οικογενειακού χαρακτήρα και μαζί με τους 12/10 γεννημένους θα πρέπει να προσέχετε τις ενδοοικογενειακές κόντρες, που κανέναν δεν ωφελούν.

  Παρόλα αυτά ο μηνάς δείχνει να ευνοεί τα οικονομικά σας και δύσκολα ή εύκολα θα καταφέρετε να έχετε αυτά που χρειάζεστε για να νιώθετε οικονομικά καλύτερα.

  Το πρώτο δεκαήμερο του μηνά ευνοεί συναισθηματικά, επιβεβαιώνει, δίνει δυνατότητα αναθέρμανσης σχέσεων ή μιας καινούργιας γνωριμίας στους γεννημένους το τελευταίο επταήμερο του ζωδίου.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα οικονομικά και οι σχέσεις εμφανίζουν καλές προοπτικές. Απ’ την άλλη μεριά τα επαγγελματικά και τα θέματα υγείας χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα.

  Αυτό το μήνα τα οικογενειακά συμφέροντα και η συναισθηματική δύναμη θα είναι ζωτικής σημασίας. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε απορροφημένοι μ’ αυτά τα θέματα.

  Η ζωή σας καθοδηγείται από την αυτοπεποίθηση και την ελεύθερη βούλησή σας. Δεν εξαρτάστε από κοινωνικές  δεξιότητες ή από τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας στη ζωή. Δεν χρειάζεται ούτε να προσαρμοστείτε, ούτε να συνεργαστείτε – μπορείτε να αλλάξετε τις καταστάσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι βασικά ενάντια στο χαρακτήρα σας κι έχουν τη δυνατότητα να σας μετατρέψουν σε ένα εντελώς νέο πρόσωπο. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας για προσωπικές απολαύσεις κι εσείς θα τον αξιοποιήσετε απόλυτα. Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για όμορφα ρούχα, κοσμήματα και καλό φαγητό.

  Κύριοι τομείς ενδιαφέροντος το Σεπτέμβριο είναι τα οικονομικά, οι ακαδημαϊκές επιδιώξεις, η βελτίωση της προσωπικής εμφάνισης, οι ανθρωπιστικές δράσεις και η ικανοποίηση των προσωπικών σας επιθυμιών.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Λόγω  του πλανητικού σκηνικού, η καριέρα σας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Οι στόχοι  σας βασίζονται στην ευημερία της οικογένειάς σας και των κοινωνικών σας επαφών, σ’ αυτή τη φάση.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα – τα συνολικά σας κέρδη είναι ικανοποιητικά. Επιπλέον, τα έσοδα του συντρόφου σας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα δεχτείτε την οικονομική του υποστήριξη.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα η γοητεία σας είναι πραγματικά σε πολύ υψηλά επίπεδα! Αν είστε μόνοι, εύκολα θα προσελκύσετε κάτι συναρπαστικό. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι πολύ αρμονική – το ταίρι σας κάνει ό, τι μπορεί για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, εξαιτίας της θέσης κάποιων ανάδρομων πλανητών, θα πρέπει αν είστε προσεκτικοί σχετικά με οικογενειακά θέματα, σχέδια για το σπίτι και πιθανότητες εγκυμοσύνης.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter