ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το θετικό του μήνα για εσάς, είναι πως ως τις 19 η Αφροδίτη, από τον φιλικό προς το ζώδιό σας χώρο των Διδύμων, θα δίνει επιβεβαίωση και αιτίες χαράς ή ακόμα και γνωριμίες αν κάτι τέτοια επιθυμείτε. Θα κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας και θα σας βοηθά να κάνετε σχέδια που εμπεριέχουν μέσα και το στοιχείο της φυγής. Ακόμα βοηθά σε θέματα σπουδών αλλά και σε ότι αφορά νομικής φύσεως υποθέσεις, διεκδικήσεις κλπ.  Όμως είστε και αρκετοί οι Ζυγοί που θα έχετε έναν αρκετά δύσκολο μήνα. Πρώτα οι γεννημένοι 30/9ου 1 και 2/10ου. Εσείς θα έχετε θέματα είτε σπιτιού, του χώρου που ζείτε δηλαδή, είτε προβλήματα με τους δικούς σας, γονείς κλπ. Αυτόν τον μήνα θέματα – προβλήματα που είχαν προκύψει από την αρχή της Άνοιξης (Μάρτιο και μετά) δείχνουν να επανεμφανίζονται ακόμα πιο έντονα και να σας βάζουν σε διλλήματα για το πώς πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.  Μετά οι 14/10ου θα εξακολουθήσετε να κινήστε σε μία εποχή που δεν σας επιτρέπει λάθη σε κανέναν τομέα, ενώ εσείς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου θα έχετε πριν φτάσει ο μήνας στα μισά του μία αιτία ανατροπής, ένα κόψιμο σχέσης ή συνεργασίας ή μία γερή κόντρα που ακόμα και αν δεν φέρει διάσπαση, θα σας δείξει ότι κάτι φτάνει στο τέλος του, είτε αυτό είναι σχέση, είτε συνεργασία. Οικονομικά για έναν ακόμα μήνα σας σώζει η καλή σας τύχη όπως και  επαγγελματικά που οι ευκαιρίες για καλυτέρευση ή για κάτι νέο αν ψάχνετε κάτι τέτοιο δεν θα σας λείψουν. Από τα μισά του μήνα ο Άρης από τον Υδροχόο ενεργοποιεί τα ερωτικά σας και φέρνει στον δρόμο των Ζυγών επίμονα και διεκδικητικά άτομα. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Μάιος πρόκειται να είναι ένας υπέροχος μήνας, όσον αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις, την υγεία και την καριέρα σας. Η οικονομική κατάσταση δεν είναι άσχημη, απλά δεν είναι ιδανική.

  Θα πρέπει να δώσετε την ίδια σημασία, τόσο στην καριέρα όσο και στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αυτό το μήνα, εξαιτίας της θέσης των πλανητών. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για ανεξαρτησία και εξωτερική επιτυχία – θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους ανθρώπους και τις συνθήκες. Μπορείτε να τα καταφέρετε, αλλά μόνο με τη βοήθεια των άλλων. Αυτά που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αυτό το μήνα είναι η οικονομική ανάπτυξη, η δημιουργικότητα και οι ερωτικές σχέσεις. Ταυτόχρονα θέλετε να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δράσεις και να εξαλείψετε κάθε αρνητικότητα από τη ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ένα είδος αδράνειας και απραξίας – αντιμετωπίστε την κατάσταση με ηρεμία και αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε με προσοχή τα γεγονότα της προηγούμενης περιόδου. Κάντε καινούρια σχέδια και φτιάξτε μια πορεία δράσης για το μέλλον.

  Αυτό το μήνα, είστε σε διαδικασία να καθαρίσετε το σώμα και το μυαλό σας, από ό, τι είναι περιττό κι αρνητικό. Όλα τα άχρηστα πράγματα και όλες οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν – τώρα, προετοιμάζετε τον εαυτό σας για πνευματική επέκταση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι πολύ  καλές αυτό το μήνα και θα έχετε την υποστήριξη των μελών της οικογένειά σας, όσον αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα προσωπικά σας έσοδά είναι πιθανό να παρουσιάσουν μια μικρή πτώση. Ωστόσο, αυτό αντισταθμίζεται από την οικονομική υποστήριξη του συζύγου ή του συντρόφου κι από εξωτερικούς χρηματοδότες. Συνολικά, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων το Μάιο και μπορείτε, επίσης, να εμπιστευθείτε το οικονομικό σας δαιμόνιο για να βελτιώσετε την κατάσταση

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Η σχέση με το αγαπημένο σας ταίρι θα είναι πολύ ρομαντική, κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια, θα μοιραστείτε στιγμές έντονου πάθους, που θα ενισχύσουν τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Καλό θα είναι να ακούσετε προσεκτικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και σταθερό περιβάλλον, γεμάτο κατανόηση και ασφάλεια.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter