ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το γύρισμα που κάνει η Αφροδίτη αυτό τον Νοέμβριο στο ζώδιο σας, αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για  να νιώσετε χαρά και επιβεβαίωση, αν και κυρίως οι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου, είστε εσείς που θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε σωστά ώστε να ξεκινήσετε, η να αναθερμάνετε και να διατηρήσετε μια αξιόλογη σχέση μέσα από την  ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα.

  Ο μήνας αυτός οικονομικά, στηρίζει πολύ τους Ζυγούς και είναι ελάχιστοι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Ο Νοέμβρης δίνει πολλές προσκλήσεις, ευκαιρίες για συναντήσεις, επικοινωνίες με ανθρώπους που έχουν πάντα ανοικτή την γραμμή τους για εσάς, στηρίγματα από ανθρώπους του κοντινού, συγγενικού μα και φιλικού σας περιβάλλοντος, ερωτική κινητικότητα και διεκδικήσεις για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες και όχι μόνο, και γενικά  βλέπετε, όπως για όλους έτσι και για σας ο Νοέμβρης έρχεται  φορτωμένος δώρα.

  Ωστόσο οι 28, 29 και 30 του Σεπτέμβρη γεννημένοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά ένα πρόβλημα ή μια κόντρα που αφορά, είτε το σπίτι (σαν χώρο) είτε οικογενειακό θέμα. Τέλος οι 12, 13/10 γεννημένοι, γενικά να είστε προσεκτικοί τόσο στις κινήσεις όσο και στις αποφάσεις σας με δεδομένο ότι και αν ακόμα τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην ζωή σας, η εποχή που διανύετε δεν συγχωρεί λάθη. Από το δεύτερο μισό του μήνα, ίσως χρειαστεί να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες η να έχετε περισσότερες αρμοδιότητες στην δουλειά και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει νευρικότητα και άγχος, αλλά αποδίδει σε όσους είναι φιλόδοξοι.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Νοέμβριος θα είναι ένας φανταστικός μήνας, όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, την υγεία και τις οικονομικές πτυχές της ζωής. Η καριέρα σας θα προοδεύσει, βοηθώντας τους άλλους.

  Τα οικογενειακά θέματα και οι συναισθηματικοί παράγοντες είναι πιο σημαντικά από την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας, αυτό το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ανεξάρτητοι και κυρίαρχοι – ελέγχετε τόσο τους ανθρώπους, όσο και τις καταστάσεις. Έχετε τη δύναμη και παίρνετε πρωτοβουλίες για να γίνουν τα πράγματα γρήγορα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προσαρμοστείτε – οι άλλοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας. Αυτό το μήνα, πηγαίνετε κόντρα στα βασικά σας χαρακτηριστικά και γίνεστε κάπως επιθετικοί. Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος το Νοέμβριο είναι η διασκέδαση και η απόλαυση, η οικονομική ανάπτυξη, οι ακαδημαϊκές αναζητήσεις, το σπίτι και η οικογένεια και η βελτίωση της προσωπικής σας εμφάνισης.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο δρόμος προς την επαγγελματική σας ανάπτυξη, αυτό το μήνα, περνάει μέσα από τη βοήθεια που θα δώσετε στους άλλους, για να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι δραστήρια την πρώτη και την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα άστρα μιλάνε για έναν ισχυρό μήνα, σχετικά με τις ικανότητες που έχετε να κερδίσετε χρήματα. Το οικονομικό σας κριτήριο είναι θαυμάσιο και είστε σε θέση να πάρετε ρίσκα. Τα χρήματα έρχονται ξαφνικά μέσα από μια καινούρια και πρωτότυπη  συναλλαγή ή με τη βοήθεια της θείας πρόνοιας. Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε ακριβά, πολυτελή αντικείμενα. Οι οικονομικοί σας στόχοι θα εκπληρωθούν με επιτυχία γύρω στις 23 του μήνα. Μετά τις 26 του μήνα, εσείς και ο σύντροφός σας θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον στα οικονομικά σας ανοίγματα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα εσείς και ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας δεν θα είστε μόνο πολύ ρομαντικοί μεταξύ σας, αλλά θα έχετε και μια παθιασμένη ερωτική ζωή. Και οι δυο προσπαθείτε πολύ για να δείξετε την αγάπη σας και να κάνετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Λόγω των πλανητικών επιρροών, όπως είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή, εσείς και το ταίρι σας ενδιαφέρεστε για ακαδημαϊκές και πνευματικές δραστηριότητες. Και οι δυο διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να  αναζητήσετε εκπαιδευτικές ευκαιρίες, μακριά από τον τόπο που κατοικείτε. Έχετε κάθε διάθεση να διερευνήσετε καινούρια πράγματα τόσο στην κοινωνική σας ζωή, όσο και σε πνευματικά πεδία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter