ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πολλές αρνητικές όψεις του Οκτώβρη, εκτός από έξοδα, οικονομικά λάθη και ασάφεια γύρω από τις οικονομικές σας εξελίξεις, δείχνει να προβληματίζει ιδιαίτερα όλους μα περισσότερο τους από 15/10 γεννημένους και μετά σε οικογενειακά, συνεργασιακά, συντροφικά και αλλά ζητήματα. Παρ’ όλο του ότι είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, το δύσκολο περιβάλλον και γενικά η νευρικότητα που επικρατεί γύρω σας, λογικά δεν θα σας αφήσει να είσαστε ξέγνοιαστοι και ανεπηρέαστοι. Ωστόσο η θετική για εσάς παρουσία μέχρι τις 27 στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο, θα μπορούσε να δώσει στοιχεία και αιτίες που έχουν την δύναμη να σας στηρίζουν ψυχολογικά, να σας δίνουν κρυφές κατά μια έννοια συναισθηματικές χαρές και διεξόδους, αλλά και την τάση να επιδιώκετε περισσότερο απ’ ότι η συνήθης σας φύση υπαγορεύει μοναχικοί, νοσταλγικοί και συναισθηματικά υπερευαίσθητοι.

  Καλό στοιχείο συναισθηματικής ανόδου και χαράς μπορεί να δώσει ή από τις 28 του μήνα και μετά, στους γεννημένους τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου, το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό επισημαίνει ότι η συναισθηματική σας ευτυχία θα είναι το σημαντικότερο θέμα του μήνα. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τα οικονομικά σας θα πρέπει να περιμένουν, για κάποια άλλη στιγμή – αυτό το μήνα, θέλετε να είστε ευτυχισμένοι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.  Το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα επιθετικό και παθιασμένο, με υψηλή αίσθηση ανεξαρτησίας. Μπορείτε  να πετύχετε πράγματα μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι η στάση σας απέναντι στις ερωτικές σας σχέσεις θ’ αλλάξει: Θα έχετε διαρκώς διάθεση να κάνετε το σύζυγο ή  το σύντροφό σας χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Μαζί με το ταίρι σας θα απολαύσετε μια αρμονική και ισότιμη επικοινωνία. Αν είστε μόνοι, εύκολα θα γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και τόπους διασκέδασης. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, απ’ τη στιγμή που είστε τόσο ευτυχισμένοι με το ταίρι σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά την καριέρα σας τον Οκτώβριο, ο ρόλος που θα παίξετε θα έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα. Η βοήθεια για την ανάπτυξη της καριέρας των άλλων είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται – δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για οικονομικά θέματα, λόγω του ότι τα άστρα είναι συντονισμένα ευνοϊκά απέναντι στο ζώδιό σας. Επιπλέον, όταν πρόκειται για χρηματοδότηση σχεδίων θα έχετε βοήθεια κι από άλλους.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter