ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι και τις 15 που είναι και το καλό διάστημα του Οκτώβρη θετικά δείχνει να λειτουργεί ακόμα και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή για εσάς αφού μπορεί και συγκρατεί τον παρορμητισμό και την βιασύνη σας και ελέγχει την επιθετικότητα του λόγου σας. Μάλιστα σε αυτό το πρώτο καλό δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορείτε και να τα ξαναπείτε και να τα ξαναβρείτε με ανθρώπους που θέλετε να έχετε στενή μαζί τους επαφή.

  Όμως από τις 17 μέχρι και τις 22 ο Οκτώβρης είναι γεμάτος παγίδες, κόντρες και αντιπαραθέσεις. Εκεί όπως όλοι, έτσι και εσείς, μπορείτε να κάνετε τα μεγαλύτερα λάθη σε όλους τους τομείς αλλά και να χαλάσετε στρωμένες καταστάσεις. Γι’ αυτό, αυτό το διάστημα να είστε πολύ προσεκτικοί.

  Από τις 23 και με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό ενεργοποιούνται πάλι θετικά και επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα και η καλή κινητικότητα των τελευταίων ημέρων μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες, αν φυσικά δεν έχετε κάνει ζημίες στο προηγούμενο δύσκολο διάστημα.

  Οι 15/10 γεννημένοι θα είστε οι περισσότερο τυχεροί από όλους τους Ζυγούς. Αυτός ο μήνας σας προσφέρει μια αξιόλογη καθαρή πρόταση, μια ευκαιρία οποίας μορφής που πρέπει να την δείτε και να την εκμεταλλευτείτε για τι θα μπορούσε να αποτελέσει τον λόγο να βελτιωθούν κατά πολύ σημαντικοί τομείς της ζωής σας από εκεί και μετα.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter