ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Πολλά οικογενειακά κυρίως θέματα θα σας απασχολήσουν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς. Πολλοί μα περισσότερο οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου μαζί με τους γεννημένους 12 και 13 Οκτωβρίου θα βρεθείτε απέναντι σε αρκετά πιεστικές καταστάσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και σοφία. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πολλές κακές όψεις του Ιανουαρίου θα μπορούσαν να φέρουν και ρίξεις οικογενειακών σχέσεων για οικονομικούς η και κληρονομικούς λόγους αλλά αυτό είναι και το πιο αισιόδοξο σενάριο.  Ακόμα αυτός ο μήνας δίνει μία οριστική ρήξη σε μία σχέση η συνεργασία των γεννημένων 18 του Οκτωβρίου που θα περάσουν ένα μήνα γεμάτο νευρικότητα και ανατροπές που δεν μπορούν να αποφύγουν όπως και αν κινηθούν.  Ο Ιανουάριος όμως έχει  δύο πρόσωπα και  φεύγοντας επιφυλάσσει στους πιο πολλούς μία έκπληξη.  Στο 3ο του 10ήμερο και θα σας ηρεμήσει και θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε κάποια νέα σας βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι θα νοιώσετε ότι χάνεστε από φίλους και γνωστούς εξ αιτίας μίας δικής σας επιλογής και λίγες στιγμές θα αναπολήσετε μελαγχολικά καταστάσεις του χθες.   Ο Ήλιος και ο Ερμής στο 3ο 10ήμερο του μήνα  απ τον Υδροχόο θα δώσουν  ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή. Εκτός από τον ερωτισμό σας θα ενεργοποιήσει και γενικότερα την διάθεσή σας για δράση επιβεβαίωση η ακόμα και δυναμική , επιθετική, αντίδραση απέναντι σε ότι αποτελεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Η ανάγκη σας να δείξετε τι και πόσα μπορείτε να κάνετε,  θα σας κάνει να μεταχειριστείτε όλους τους τρόπους καθώς για εσάς τώρα μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική αυτό το μήνα, ενώ οι άλλες πτυχές της ζωής είναι πιθανό να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.

  Τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα κυριαρχούν αυτό το μήνα. Η επαγγελματική ζωή θα υποχωρήσει στο παρασκήνιο και θα ασχοληθείτε πολύ με τους φίλους και την οικογένεια. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες θα βρεθούν στο προσκήνιο και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα μ’ αυτό, αφού η κοινωνικότητα είναι ένα από τα χαρίσματά σας. Η ευνοϊκή επιρροή του Δία, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα ενισχύσει την οικογενειακή σας ζωή. Καλό, βεβαίως, θα είναι να κινείστε με προσοχή και μετριοπάθεια όσον αφορά τους στόχους σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης δεν είναι στο πρόγραμμα αυτού μήνα – τώρα χρειάζεται να εστιάσετε στη συναισθηματική κατάσταση της επαγγελματικής σας ζωής.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική, αγαπητοί Ζυγοί, αλλά τα έξοδά σας θα αυξηθούν. Ωστόσο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και θα μπορέσετε να καλύψετε άνετα τις ανάγκες σας και να «κακομάθετε» ευχάριστα τα μέλη της οικογένειάς σας.
  Τα χρήματα προέρχονται, κυρίως, από πωλήσεις και παρόμοιες εμπορικές δραστηριότητες αυτό το μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από δημιουργικές δραστηριότητες και επενδύσεις. Αφού καλύψετε όλες σας τις υποχρεώσεις, θα εξακολουθείτε να έχετε χρήματα για τον εαυτό σας! Τι καλύτερο;

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι οικογενειακές, καθώς και οι αισθηματικές σχέσεις θα επηρεαστούν από τις πλανητικές όψεις του μήνα. Θα υπάρξει αρκετή αναστάτωση στη ζωή των γονιών και των άλλων μελών της οικογένειας. Όλες οι διαφορές που υπάρχουν στις οικογενειακές σχέσεις θα αποκαλυφθούν και θα βρεθούν σε κοινή θέα. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε όρια και να βοηθήσετε την κατάσταση. Θα δοκιμαστούν ακόμα και κάποιες από τις φιλικές σας σχέσεις και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και αυτά τα προβλήματα. Εάν είστε σε σχέση, θα λύσετε τα θέματά σας με έναν ειλικρινή διάλογο. Εάν είστε μόνοι, καλύτερα να αποφύγετε να ξεκινήσετε μια σχέση αυτό το μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter