ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτό τον Μάρτη ο οικογενειακός σας χώρος θα παρουσιάζει εντάσεις, συχνές αιτίες νευρικότητας και αντιπαράθεσης με ανθρώπους του χώρου σας. Για κάποιους γεννημένους 17 και 18/10 αλλά και για εσάς των δυο τελευταίων ημερών του ζωδίου, ο μήνας σε οικογενειακά κυρίως θέματα και σε σπιτίσια ζητήματα γίνετε δύσκολος.

  Ο χώρος της δουλειάς χωρίς να είναι αρνητικός θα παρουσιάζει στο πρώτο κομμάτι του μήνα κάποιες εκνευριστικές αλλαγές που δεν θα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείτε στο καταρχάς σε αυτές. Ακόμα και ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη από νωρίς θα περάσει στον χώρο του Ταύρου δίνοντας σας ένα διάστημα που κάνει τα συναισθήματα πιο δύσκολα, πιο καχύποπτα και πιο κτητικά με ό,τι και αν αυτό σημαίνουν για τις σχέσεις σας αυτά τα συναισθήματα.

  Το άγγιγμα του Κρόνου στον Υδροχόο στο τρίτο δεκαήμερο ακουμπά και άφορα καταρχάς μόνο εσάς των πρώτων δυο ημερών του ζωδίου, απαιτώντας πολύ σοβαρή αντιμετώπιση των ζητημάτων καρδιάς, των συναισθηματικών δηλαδή ζητημάτων.

  Αυτό τον μήνα δεν φαίνεται να σας χαρίζετε και αυτό το μαγικό χέρι που πάντα σας βοηθά να ξεγλιστράτε από τα δύσκολα όταν κάνετε κάποια χαζομαρούλα δεν θα είναι εκεί. Γι αυτό το λόγο στην διάρκεια του Μάρτη προσπαθήστε να είστε αρκετά συντηρητικοί και καθόλου απρόσεκτοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να μην βρεθείτε χαμένοι από το πέρασμα του Μόρτη και στο ξεκίνημα της Άνοιξης.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά σκληρά, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Οι αισθηματικές σχέσεις αναμένονται συναρπαστικές.

  Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στις συναισθηματικές πλευρές της ζωής, όπως η ευτυχία και οι οικογενειακές ευθύνες – τα επαγγελματικά θέματα και οι προσωπικές φιλοδοξίες μπορούν να περιμένουν. Οι άλλοι άνθρωποι και τα συμφέροντά τους θα μπουν σε προτεραιότητα, αυτό το μήνα. Αυτό ταιριάζει με το χαρακτήρα σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνεργαστείτε με τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας. Η γοητεία και η ικανότητά σας θα είναι σημαντικά στοιχεία  και, ευτυχώς, τα διαθέτετε και τα δυο.

  Σε γενικές γραμμές, δεν έχετε μεγάλη εύνοια από το πλανητικό σκηνικό αυτό το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι λίγο κουραστική, στην παρούσα φάση. Πιο συγκεκριμένα, οι καταστάσεις θα φέρουν στην επιφάνεια όλες σας τις δυνάμεις, αλλά και τις αδυναμίες – βεβαίως, θα δυναμώσετε πολύ όταν αντιμετωπίσετε αυτές τις δυσκολίες. Η πνευματικότητα και ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα αισθηματικά σας ευνοούνται από τον Άρη και τον Ήλιο, όλη τη διάρκεια του μήνα. Παρόλο που η σχέση σας είναι σημαντική τόσο για σας, όσο και για το ταίρι σας, έχετε διαφορετικές αντιλήψεις για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αν μπορέσετε να φτάσετε σε έναν συμβιβασμό, η σχέση σας θα προχωρήσει ομαλά. Ίσως ακόμα να συζητήσετε και για τον ερχομό ενός παιδιού, μέσα στο μήνα.  Ωστόσο, αν υπάρχουν πολλές συγκρούσεις στη σχέση σας, θα μπορούσε ακόμα και να οδηγηθεί σε ένα τέλος. Αν είστε μόνοι θα βρείτε τον έρωτα μέσα στο φιλικό σας κύκλο και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Ενώ έχετε την τάση να παίρνετε ρίσκα μπαίνοντας σε μια σχέση, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να βγείτε αν διαπιστώσετε ότι δεν προχωρά σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική ζωή θα έχει αρκετές προκλήσεις, με έντονους ρυθμούς και περίεργη ατμόσφαιρα. Το πιθανότερο είναι ότι θα επιβαρυνθείτε με περισσότερες ευθύνες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση προβλέπεται ευαίσθητη μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά στη συνέχεια θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τις οικονομικές σας δραστηριότητες και να μειώσετε τις δαπάνες σας, αυτό το μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter