ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σαν κάθε Αύγουστος έτσι και αυτός σας φέρνει σε χώρους που μπορείτε να φανείτε περισσότερο και να είστε όσο κοινωνικοί θέλετε ενώ η παρουσία του κυβερνήτη σας Αφροδίτη στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη μαρτυρά κάποια στοιχεία προβολής και τάσης να ξεχωρίσετε ακόμα και μέσα από εκκεντρικές συμπεριφορές.

  Όμως ο Αύγουστος μέχρι και τις 13 του μήνα είναι ένας εξαιρετικά κακός μήνας και στην διάρκεια του όπως όλοι έτσι και εσείς, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις επιλογής σας, στις νέες γνωριμίες σας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αποκλείετε τις πολλές εντάσεις τις οποίες θα έχετε και τα επιθετικά άτομα τα οποία θα σας προσεγγίζουν. 

  Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα σας βοηθήσει αφού θα νιώσετε την ανάγκη να κλειστείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και να μοιραστείτε τους χρόνους σας με λίγα και περισσότερο ποιοτικά άτομα. 

  Για τους 16, 19, 20, και 21/10 ο Αύγουστος είναι ένας κακός μήνας που θα βρει τρόπο να σας δυσκολεύει για διάφορους λόγους.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Ζυγού είναι εξαιρετικά δυναμικό και  αποφασιστικό, το μήνα αυτό. Τα επίπεδα της ενέργειας αυξάνονται κατά πολύ και είστε σε θέση να πετύχετε ό, τι θέλετε. Είστε θαρραλέοι και τολμηροί και μπορείτε να οδηγήσετε κάθε δύσκολη κατάσταση σε επιτυχία. Τον Αύγουστο θα μπορέσετε να κατευθύνετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε και δεν φοβάστε πρόσωπα και καταστάσεις – εσείς είστε ο οδηγός. Δεν χρειάζεται να είστε ευέλικτοι, έχετε την ικανότητα να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Είστε ισχυροί, ενεργοποιημένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η λάμψη και η γοητεία σας θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε μέλη του άλλου φύλου, με μεγάλη ευκολία (αν είστε μόνοι). Ο έρωτας είναι πιθανόν να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Αν είστε σε σχέση, θα τη δείτε να αλλάζει και να γίνεται πιο ουσιαστική. Την περίοδο αυτή, μπορούμε να πούμε ότι έχετε το πάνω χέρι και το ταίρι σας είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση. Υπάρχουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες που θα μοιραστείτε μαζί και θα τις απολαύσετε ιδιαίτερα. Όλα αυτά φέρνουν πληρότητα κι ευτυχία και στους δυο σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, σ’ αυτή τη φάση.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Στην καριέρα σας θα προοδεύσετε, εφόσον φροντίζετε και ενθαρρύνετε τους άλλους να αναπτυχθούν και οι ίδιοι.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αισθητά, στη διάρκεια του μήνα – κάθε συναλλαγή και κάθε επένδυση θα προχωρήσει όπως θέλετε. Κι αυτή η οικονομική επέκταση οφείλεται στις δικές σας οικονομικές εκτιμήσεις και τις σωστές σας αποφάσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter