ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όπως όλα τα ζώδια του αέρα έτσι και εσείς ξεκινάτε πολύ αισιόδοξα το καλοκαίρι αφού ο πρώτος του μήνας φέρνει από νωρίς την Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, στο φιλικό για σας χώρο των Διδύμων, μεταφέροντας σας αισιόδοξα μηνύματα αλλά και φέρνοντας σας κοντά σε καταστάσεις και σε άτομα τα οποία μπορούν να ανεβάσουν την διάθεση, την ψυχολογία, και να ευνοήσουν την συναισθηματικής σας ζωή αν επιζητά κάτι νέο. Ακόμα στις 18 πολύ καλές πρώτες μέρες του μήνα, τα μηνύματα, μα και οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα δείχνουν να ευνοούν τα θέλω σας, τα σχέδια σας, και αυτό μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

  Ωστόσο όπως για όλα τα ζώδια έτσι και για εσάς, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά σκληρό τόσο για τους γεννημένους 11-12-13/10 που έχουν εκ νέου να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που εδώ και καιρό υπάρχει και δυσκολεύει την καθημερινότητα τους, ίσως και την σχέση τους με κοντινούς τους ανθρώπους, αλλά κυρίως τους γεννημένους 16/10 που σε όλη την διάρκεια του μήνα, και ιδιαίτερα στο τρίτο του δεκαήμερο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αφού μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με σκληρές καταστάσεις που δεν δείχνουν να μπορούν να περάσουν χωρίς να σας επηρεάζουν βαθύτατα.

  Ακόμα, όπως για όλους έτσι και για εσάς, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δεν ευνοεί ξεκινήματα και οτιδήποτε τότε ξεκινά μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει στην ζωή σας. Παρ’ όλη την δυσκολία του όμως ο μήνας δίνει 18 άριστες μέρες στους Ζυγούς που στην διάρκεια τους μπορείτε να κάνετε πολλά και χωρίς λάθη. Απλά στο τέλος του μήνα να είστε απέναντι σε όλα προσεκτικοί.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Δεν θα επικεντρωθείτε ούτε στην επαγγελματική ζωή, ούτε σε προσωπικά θέματα που χρειάζονται προσοχή.  Το ζώδιο του Ζυγού έχει ένα υψηλό επίπεδο κοινωνικών δεξιοτήτων, αυτό το μήνα, το οποίο με τη σειρά του θα διευρύνει κατά πολύ τον κύκλο σας.  Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι υγιής και δεν θα υπάρξουν εύκολα διαφωνίες ανάμεσά σας. Επίσης, ο κύκλος των φίλων σας θα αυξηθεί.

  Αν σχεδιάζετε να αποκτήσετε παιδί με το ταίρι σας, το διάστημα αυτό είναι θετικό για να το πετύχετε. Αν είστε μόνοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε μια αισθηματική σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα επηρεαστεί αυτό το μήνα, αφού δεν είστε ιδιαίτερα δεσμευμένοι σ’ αυτό τον τομέα.  Το «διάλειμμα» που κάνετε θα σας επιτρέψει να καταλάβετε τι θέλετε στη ζωή σας και πώς να το πετύχετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.  Το ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να αποφύγει τα χρέη (τουλάχιστον, τα καινούρια)  και τις επενδύσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter