ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Απρίλης είναι ένας μήνας που σας βοηθά πολύ επαγγελματικά. Μπορεί να δώσει αιτίες να βρεθείτε σε καλύτερους χώρους ή να βελτιωθούν οι συνθήκες της επαγγελματικής καθημερινότητας και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να οφείλετε και στην ευεργετική παρουσία και υποστήριξη ενός θετικού ατόμου προς εσάς. Ακόμα ο μήνας θέλει τους Ζυγούς όσο συντροφικούς χρειάζεται για να κάνουν τις απαραίτητες υποχωρήσεις, όταν χρειάζεται, αλλά και να μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά μέσα σε συνεργασίες και σχέσεις. Τα οικονομικά σας δείχνουν αρκετά βελτιωμένα αυτό τον καιρό και αν αποφύγετε λάθη που κοστίζουν στις 12-13 Απριλίου, θα τα καταφέρετε πολύ καλά. Οι περισσότεροι αυτό τον μήνας θα νιώθετε δυνατοί και οι κινήσεις σας θα έχουν αποφασιστικότητα. Ωστόσο ο οικογενειακός χώρος ή γενικά ο χώρος που ζείτε θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους γεννημένους 13-14 Οκτωβρίου αλλά και οι γεννημένοι στις 16 Οκτωβρίου να θυμόμαστε ότι διανύετε ένα διάστημα που δεν σας συγχωρεί λάθη και που γενικά θα μπορούσε να δώσει κάθε μορφής έντασης και ανατροπές.

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τον Απρίλιο το ζώδιο του Ζυγού θα έχει αυξημένα επαγγελματικά καθήκοντα κι αυτό θα καθορίσει όλες τις πλευρές της ζωής του.

  Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε πολύ με τις υποθέσεις των άλλων κι η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί απ’ αυτή τη συνεργασία. Πρόκειται για μια περίοδο γεμάτη αγάπη κι ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει – σ’ αυτή τη φάση δεν θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά θέματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας βρίσκεται παντού, αυτό το μήνα – και επιπλέον σας περιμένουν καινούριες σχέσεις, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον.  Η γοητεία σας είναι έντονη κι είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί – επομένως, μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τα αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σας – θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, αν έχετε μεγάλους στόχους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά τα οικονομικά σας, τον Απρίλιο, θα βρεθείτε σε εξαιρετική κατάσταση και οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα επικερδείς. Ωστόσο, αν μιλάμε για επενδύσεις θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε υποστήριξη από το σύντροφό σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter