ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μετά από ένα όχι και τόσο κακό Σεπτέμβριο, και ο Οκτώβρης την πρώτη του εβδομάδα δίνει σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου λογούς να ανέβετε ψυχολογικά και συναισθηματικά και να καλύψετε αιτήματα σας. Μπορεί ο μήνας να βγάζει έξοδα ;αλλά η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό δείχνει ότι αποφεύγοντας λίγο τις γνωστές σας υπερβολές μπορείτε να τα καταφέρετε αρκετά καλά. Και για τους πολλούς ο μήνας, τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά, δείχνει να είναι θετικός. Ένα οικογενειακό ή σπιτίσιο θέμα θα εξακολουθήσει να αποτελεί αιτία πίεσης και άγχους σε όλη την διάρκεια του μήνα, ειδικά στους 6-7 και 8 Οκτωβρίου γεννημένους.

  Τα πιο δύσκολα του Οκτώβρης αφορούν όσους γεννήθηκαν στις 14 του μήνα καθώς υπάρχουν λόγοι που δείχνουν ότι αυτό το διάστημα δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και θα μπορέσει να βάλει, για διάφορου λόγους, την ζωή σας σε μια αρκετά μεγάλη πίεση.

  Όλοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την θετική προδιάθεση που έχουν απέναντι σας άτομα του φιλικού χώρου που σας συμπαθούν, μην διακινδυνεύετε σχέσεις με άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν θετικά στην ζωή σας. Αυτό τον μήνα ίσως να είστε λίγο περισσότερο από ότι συνήθως ατομιστές και κάποιοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, περισσότερο επιθετικοί και απαιτητικοί απέναντι σε συντρόφους.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό επισημαίνει ότι η συναισθηματική σας ευτυχία θα είναι το σημαντικότερο θέμα του μήνα. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τα οικονομικά σας θα πρέπει να περιμένουν, για κάποια άλλη στιγμή – αυτό το μήνα, θέλετε να είστε ευτυχισμένοι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα επιθετικό και παθιασμένο, με υψηλή αίσθηση ανεξαρτησίας. Μπορείτε να πετύχετε πράγματα μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα προβλέπουν ότι η στάση σας απέναντι στις ερωτικές σας σχέσεις θ’ αλλάξει: Θα έχετε διαρκώς διάθεση να κάνετε το σύζυγο ή το σύντροφό σας χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Μαζί με το ταίρι σας θα απολαύσετε μια αρμονική και ισότιμη επικοινωνία. Αν είστε μόνοι, εύκολα θα γνωρίσετε έναν καινούριο έρωτα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και τόπους διασκέδασης. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, απ’ τη στιγμή που είστε τόσο ευτυχισμένοι με το ταίρι σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Όσον αφορά την καριέρα σας τον Οκτώβριο, ο ρόλος που θα παίξετε θα έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα. Η βοήθεια για την ανάπτυξη της καριέρας των άλλων είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται – δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για οικονομικά θέματα, λόγω του ότι τα άστρα είναι συντονισμένα ευνοϊκά απέναντι στο ζώδιό σας. Επιπλέον, όταν πρόκειται για χρηματοδότηση σχεδίων θα έχετε βοήθεια κι από άλλους.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter