ΖΥΓΟΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε αντίθεση με τα προσωπικά, συναισθηματικές – ερωτικές σχέσεις που παρουσιάζουν καλή εικόνα αυτόν τον καιρό βοηθούν την ουσιαστική επικοινωνία με τα άτομα της καρδιάς σας και σας φέρνουν πιο κοντά σε άτομα που μπορούν να σας συγκινούν, ο δύσκολος αυτός μήνας πιθανά θα σας προβληματίσει με οικογενειακών χώρων προβλήματα, που είτε αφορούν γεγονότα, είτε προστριβές με τους δικούς σας.

  Ακόμα, όλα δείχνουν ότι σε πολλούς Ζυγούς υπάρχει κάποιος λόγος που κάνει δύσκολες τις συνθήκες στο σπίτι ακόμα και αν αυτός δεν αφορά παρουσία ατόμου, αλλά τεχνικό θέμα (ζημιά) κλπ. Για τους γεννημένους τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου ο μήνας κλείνει οριστικά και με μεγάλη ένταση ένα κύκλο μίας σχέσης ή συνεργασίας που δεν πάει άλλο.

  Γενικά οι γεννημένοι 8, 9, 16, 21 και 22 Οκτωβρίου θα είστε πιο ζορισμένοι αυτόν τον μήνα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Ζυγούς που θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες και να βάλουν πολλά πράγματα σε τάξη αυτόν τον καιρό.

   

  Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707! Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Φεβρουάριος είναι ένας ξεχωριστός μήνας για το ζώδιο του Ζυγού, γεμάτος σκέψεις για το μέλλον. Θα χρειαστεί να εστιάσετε στον εσώτερο εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλύτερο για σας.

  Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα τα οικογενειακά θέματα και η συναισθηματική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για σας. Η ελεύθερή σας βούληση θα καθοδηγήσει τη ζωή σας, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είστε κοινωνικοί, επομένως δεν είναι δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας, δεδομένου ότι έχετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Εξαιτίας της αυτοπεποίθησής σας έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

   

   

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το Φεβρουάριο η κινητήρια δύναμη στις σχέσεις σας είναι η γοητεία σας. Αν είστε μόνοι, θα προσελκύσετε κάποιο καινούριο άτομο με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας, όπως λένε τα άστρα. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας είναι αρμονική κι έτσι εκπληρώνετε ο ένας τις προσδοκίες του άλλου στο έπακρο. Σ’ αυτή τη φάση μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Αυτό το μήνα οι πλανητικές συγκυρίες δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα και κρίνεται σκόπιμο να βάλετε στην άκρη την ανάπτυξη της καριέρας σας, για την ώρα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σφαίρα της οικογένειας που σας αποσπούν την προσοχή με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας – απλά, να περιμένετε για καλύτερες μέρες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι οικονομικές σας προοπτικές βελτιώνονται μετά τις 7 του μήνα. Ωστόσο, τα συνολικά σας κέρδη είναι πέρα από κάθε προσδοκία – ο  σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, αφού οι οικονομικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter