Νέα Σελήνη στον Κριό

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

1 Αυγούστου 2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 8ο ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου που πραγματοποιείται  στις 8ο του Λέοντα, ενισχύει τη δύσκολη πλανητική όψη του τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού. Αυτό φέρνει άγχος, αβεβαιότητα και πιθανότητες για απρόσμενες αλλαγές στην αισθηματική ζωή και τα οικονομικά μας. Η πρώτη Νέα Σελήνη του Αυγούστου (η δεύτερη είναι στις 31 Αυγούστου) συνδέει, επίσης, δυο άστρα που ονομάζονται Ascelli, στον αστερισμό του Καρκίνου.  Η επιθετική και ανυπόμονη επιρροή τους τονίζει τη σημασία του να είμαστε υπομονετικοί και συνεργάσιμοι, στη διάρκεια αυτής της προκλητικής σεληνιακής φάσης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Αυγούστου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 31 Αυγούστου 2019. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από την 1η  Αυγούστου μέχρι την Πανσέληνο στις 15 Αυγούστου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου στις 8ο 36’ του Λέοντα είναι κοντά στην Αφροδίτη. Από μόνη της αυτή η επιρροή είναι πολύ θετική, ειδικά σε ό, τι αφορά τον έρωτα και τα χρήματα. Αλλά το τετράγωνο με τον Ουρανό την κάνει αρκετά δύσκολη. Επομένως, η κύρια επιρροή της Νέας Σελήνης είναι το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη ανάβει τα φώτα της ερωτική μας ζωής, των οικονομικών και της δημιουργικότητας. Πρόκειται για μια θετική Νέα Σελήνη σε ό, τι αφορά ψυχαγωγικές δραστηριότητες, εξόδους, πάρτι και ραντεβού. Θα νιώσουμε πιο συναισθηματικοί, θα δείχνουμε τη φροντίδα και την αγάπη μας, αλλά θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και θα εκνευριζόμαστε εύκολα.  Το αισθητικό μας κριτήριο είναι δυνατό, επομένως είναι μια καλή στιγμή για ψώνια, διακόσμηση και αλλαγές. Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να μας δώσει μια τάση για ματαιοδοξία, τεμπελιά και υπερβολή. Ας είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε την πιστωτική μας, γιατί υπάρχει η τάση να ξοδεύουμε με βάση τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις κι όχι την κοινή λογική.

Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει απροσδόκητες αλλαγές, αβεβαιότητα, άγχος και ένταση. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε απρόβλεπτες συμπεριφορές, αντιδραστικότητα, απότομες κινήσεις και γρήγορες αλλαγές. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτή την παρορμητική ενέργεια, είναι να προωθούμε τις θετικές αλλαγές με ανοιχτό μυαλό και ευελιξία. Μια αλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι, που θα φέρει περισσότερες δυνατότητες κι ευκαιρίες στη ζωή μας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια ανάγκη για ελευθερία και περισσότερο ενθουσιασμό στην ερωτική μας ζωή. Αυτό, βέβαια, είναι πιο πιθανό αν νιώθουμε πνιγμένοι, περιορισμένοι ή έχουμε βαρεθεί. Μια υγιής σχέση δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ειδικά με έναν ανοιχτόμυαλο σύντροφο. Οι πειραματισμοί στην ερωτική μας ζωή μπορεί να ικανοποιήσουν τις αυξημένες μας απαιτήσεις.

Όσο πιο απαιτητικό ή συντηρητικό είναι το ταίρι μας, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσουμε την υπομονή μας ή να ξεσπάσουμε με θυμό. Αυτή η αβεβαιότητα κι η αστάθεια στη σχέση μας μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικούς χωρισμούς, καινούρια φλερτ ή εφήμερες σχέσεις.

Αν είμαστε μόνοι μπορεί να γοητευτούμε από συναρπαστικά ή εκκεντρικά άτομα – άτομα που φαίνονται επικίνδυνα ή από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Ένα νέο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, αλλά οποιαδήποτε δέσμευση θα ήταν μάλλον απίθανη.

Τέλος, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ξοδεύουμε ή επενδύουμε χρήματα – είμαστε επιρρεπείς στις παρορμητικές αγορές και, μάλιστα, σε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Μια έντονη επιθυμία για να κερδίσουμε εύκολα και γρήγορα χρήματα είναι πιθανό να καταλήξει σε ξαφνικές απώλειες.

Με δύο λόγια

Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου σε σύνοδο με την Αφροδίτη βάζει στο επίκεντρο την αισθηματική μας ζωή και τα οικονομικά μας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το τετράγωνο Νέας Σελήνης-Ουρανού  φέρνει αβεβαιότητα, ένταση και πιθανότητες για απρόβλεπτες αλλαγές. Αν και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι στον αστερισμό του Καρκίνου.  Για την ακρίβεια, τα δυο άστρα Ascelli του αστερισμού του Καρκίνου φέρνουν κυκλοθυμική διάθεση, αλλά και φροντίδα και ευθύνη.

Ο συνδυασμός των όψεων και των άστρων δίνει μια τάση για παρορμητικές αντιδράσεις, αντιδραστικότητα και επιθετικότητα. Η υπομονή και η συνεργασία είναι απαραίτητες για να αποφευχθεί η αστάθεια στις σχέσεις και το οικονομικό άγχος. Αν δούμε ότι αρχίζουμε να νιώθουμε άγχος, καλό θα είναι να χαλαρώσουμε και ν’ ακούσουμε προσεκτικά τη διαίσθησή μας.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter