Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

04 Φεβρουαρίου 2019

Η Νέα Σελήνη της 4ης Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην 15ο του Υδροχόου.

Ελπίδα, θέληση και καλή διάθεση

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου είναι η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη φάση της Σελήνης, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου. Ο Ήλιος, η Σελήνη κι ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία φέρνουν καλή τύχη, καλές ειδήσεις, αισιοδοξία, γενναιοδωρία κι ευτυχία.

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου βρίσκεται, επίσης, ακριβώς στο κέντρο του εξαγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα για να φέρει πνευματική σοφία και να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο, φιλανθρωπικό και φιλοσοφικό νέο φεγγάρι, ελπίδας και καλής θέλησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Φεβρουαρίου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι την Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου 2019. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 4  Φεβρουαρίου μέχρι την Πανσέληνο στις 19 Φεβρουαρίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου στην 15ο 45’ του Υδροχόου έχει μια θετική επίδραση γιατί είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τρίγωνο με το Δία. Επομένως, φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία και μια φιλοσοφική προοπτική. Η Νέα Σελήνη στο κέντρο του εξαγώνου Κρόνου-Ποσειδώνα αυξάνει την πνευματική συνειδητοποίηση και την κατανόηση.

Το εξάγωνο Ερμή – Δία

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή επικεντρώνεται στη σκέψη και την επικοινωνία. Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με το Δία φέρνει ελπίδα, καλή θέληση, γενναιοδωρία κι ευτυχία. Οι ευκαιρίες για υλική και πνευματική ανάπτυξη μπορούν να αυξήσουν την ευημερία μας και να μας δώσουν επιτυχία και ικανοποίηση. Οι ανοχές γι’ αυτές τις δυο όψεις δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρές, αλλά συνδυάζονται με το εξάγωνο Ερμή-Δία που είναι ισχυρό σε απόσταση  μόλις 1ο 32’.

Το εξάγωνο Ερμή-Δία μας δίνει θετική σκέψη, μια ευρεία προοπτική και καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Μπορούμε να δούμε με ακρίβεια το δρόμο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στην πορεία μας προς το μέλλον. Οι καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και η ανοιχτή αυτό-έκφραση βελτιώνουν τις σχέσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθούμε και να δημιουργήσουμε νέες φιλίες και επαγγελματικές επαφές. Η διπλωματία και η διακριτικότητα είναι χρήσιμα στοιχεία για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και νομικά θέματα. Υιοθετώντας εύκολα καινούριες ιδέες και μένοντας συγκεντρωμένοι, σημαίνει ότι μπορούμε να μελετήσουμε ή να δώσουμε εξετάσεις έχοντας λιγότερο άγχος από ό, τι συνήθως. Θα μπορούσαμε, επίσης, να αυξήσουμε τις γενικές μας γνώσεις και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, μέσα από ταξίδια.

Οι καλές ειδήσεις και η καλή τύχη μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να ενθαρρύνει τις φιλικές, πολιτικές (όσο αυτό είναι δυνατόν) και θρησκευτικές συζητήσεις. Η προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπιστικών αιτίων θα κερδίσει θετική προσοχή από τα ΜΜΕ.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα

Το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα φέρνει υλικά κέρδη μέσα από πνευματικές επιδιώξεις – μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοήσουμε τους δικούς μας περιορισμούς, αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε αισιόδοξοι. Η πνευματική σοφία φέρνει υπομονή και αυτοπειθαρχία, ώστε να θυσιάσουμε τη βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση για χάρη της μακροπρόθεσμης επιτυχίας. Μπορούμε, επίσης, να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, μέσα από πρακτική βοήθεια και πνευματική υποστήριξη.

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να σκεφτούμε, να ονειρευτούμε και να διαλογιστούμε – θα μπορούσαμε να κάνουμε την προσευχή μέρος της καθημερινότητάς μας. Η αφοσίωση και η βοήθεια στους άλλους θα μας φέρει ικανοποίηση σε πνευματικό επίπεδο.

 

 

Τα Άστρα της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο μέσον του αστερισμού του Αιγόκερου στον Ουρανό. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου είναι στην 15ο του Υδροχόου στο Ζωδιακό κύκλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο αστερισμός του Αιγόκερου βρίσκεται ανάμεσα στην 3ο και 27ο του ζωδίου του Υδροχόου.

Όταν επινοήθηκε ο Ζωδιακός μας κύκλος, πριν από 2000 χρόνια και περισσότερο, τα ζώδια αναγκαστικά ευθυγραμμίστηκαν με τους Αστερισμούς από τους οποίους πήραν το όνομά τους. Αλλά η μετατόπιση των ισημεριών έχει μετακινήσει τα ζώδια προς τα πίσω σε σχέση με τους Αστερισμούς κατά περισσότερο από 27ο , ή σχεδόν ένα ολόκληρο ζώδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με δυο άστρα του μικρότερου αστερισμού του Delphinus the Dolphin. Ο Delphinus δίνει χαρά, ευχαρίστηση, ταξίδια κι αγάπη για το κυνήγι και τον αθλητισμό, γενικότερα. Αλλά, επίσης, φέρνει υποκρισία και διπροσωπία καθώς τον κίνδυνο να υποφέρουμε από αχαριστία. Ο Dolphin είναι το ουράνιο έμβλημα της φιλανθρωπίας. Δηλώνει ένα άτομο αφιερωμένο στα παιδιά του και με πολύ ισχυρές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Επιπλέον, αυτός ο αστερισμός προμηνύει καλή τύχη σε ό, τι έχει σχέση με τη θάλασσα.

Ας κινηθούμε, λοιπόν, με καλή διάθεση και θάρρος κι ας επιτρέψουμε σ’ αυτό το φεγγάρι να μας χαρίσει τα δώρα του!

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter