ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 5ο ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

28  Οκτωβρίου  2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ   4ο  ΤΟΥ  ΣΚΟΡΠΙΟΥ          

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΚ

Η Νέα Σελήνη της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιείται  στις 4ο  του Σκορπιού, είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτό, κάνει τη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου συγκλονιστική, απρόβλεπτη και ασταθή, γεγονός που θα κάνει πολλούς ανθρώπους ανήσυχους και υπερβολικά παρορμητικούς.

Ο Ουρανός συνδέεται με ένα άστρο που ενισχύει την αυθόρμητη φύση αυτού του πλανήτη. Προμηνύει ατυχήματα και φυσικές καταστροφές. Οπότε, η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή, υπομονή κι ευελιξία. Ας προσαρμοστούμε γρήγορα, λοιπόν,  στις ξαφνικές αλλαγές κι ας μη διστάσουμε να ζητήσουμε «συγνώμη», αν κάπου κάναμε λάθος.

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στις 4ο 25’ του Σκορπιού είναι, σχεδόν, ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό. Μια τόσο μικρή ανοχή κάνει αυτή τη Σελήνη ιδιαίτερα ισχυρή. Επίσης, δεν υπάρχουν άλλες όψεις με τη Νέα Σελήνη, γεγονός που αυξάνει κι άλλο τη δύναμη της.

Η Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί μια αυθόρμητη, ασταθή και χαοτική αλλαγή. Αυτή η ιδιαίτερα φορτισμένη ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να προκαλέσει άγχος, ανυπομονησία, απότομες κινήσεις, παρορμητικότητα κι επαναστατικότητα. Ξαφνικά χτυπήματα κι απροσδόκητες συναντήσεις μπορεί να μάς κάνουν να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού.

Οι πράξεις και οι αντιδράσεις μας μπορεί επίσης να μας οδηγήσουν σε επικίνδυνες ή παράξενες συμπεριφορές, λάθη ή ατυχήματα. Ακόμα κι αν αντιμετωπίζουμε καλά τις αλλαγές, κάποιο κοντινό μας άτομο μπορεί να αποδειχθεί αναξιόπιστο ή προκλητικό. Ή κάποιο νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή μας μπορεί να προκαλέσει καταστροφή και μετά να φύγει το ίδιο γρήγορα, όσο ήρθε.

Επομένως, πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη Νέα Σελήνη όσον αφορά τις σχέσεις. Μια αυξημένη ανάγκη για προσωπική ελευθερία και μεγαλύτερη ανεξαρτησία θα μπορούσε να βάλει απόσταση ανάμεσα σε συντρόφους, φτάνοντας ακόμα και σε χωρισμό. Η ιδιοτέλεια κι ο εγωισμός δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση, αλλά είναι πολύ πιθανά με μια Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό.

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτή την απρόβλεπτη επιρροή είναι η ευελιξία και η διάθεση να προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Παρόλο που, αρχικά, υπάρχει μια αναστάτωση και μπορεί να αντισταθούμε στην αλλαγή, αν είμαστε ανοιχτοί μπορεί να μας προσφέρει ένα καλύτερο δρόμο για να προχωρήσουμε.

Νέα Σελήνη και απλανείς αστέρες

Αν και η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, η αστρολογική της επιρροή έρχεται από ένα άστρο του αστερισμού της Παρθένου. Λόγω της μετατόπισης των ισημεριών, τα ζώδια απέχουν σχεδόν ένα ολόκληρο ζώδιο με τον αστερισμό από τον οποίο ονομάστηκαν.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον απλανή αστέρα Syrma στις 4ο 3’ του Σκορπιού έχει να κάνει με «τη βαριά, προσωπική ευθύνη η οποία υπονοείται στη μυστικιστική αναζήτηση και στην απόκτηση πνευματικής δύναμης» (Ε. Morse-1989).  Είναι μια υπενθύμιση για να ζητήσουμε συγνώμη για τα λάθη μας, ανεξάρτητα από την πνευματική μας εξέλιξη ή από το πόσο ισχυροί νομίζουμε ότι είμαστε.

Η σύνοδος του Ουρανού με τον απλανή αστέρα Sheratan στις 4ο 14’ του Ταύρου έχει ειπωθεί ότι προκαλεί σωματικές βλάβες, ανήθικες ήττες και φυσικές καταστροφές. Πρόκειται για ένα άστρο στο κέρατο του Κριού που έχει βίαιο χαρακτήρα κι ενεργεί παρορμητικά – αυτό ενισχύεται περισσότερο με τη σύνοδο Ουρανού-Sheratan.

Με δυο λόγια

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου σε αντίθεση με τον Ουρανό είναι εξαιρετικά ισχυρή κι ενδέχεται να οδηγήσει σε ξαφνικούς κραδασμούς, ατυχήματα ή απρόσμενες συναντήσεις. Θα κάνει τους ανθρώπους ασταθείς, παρορμητικούς, ανυπόμονους κι απρόβλεπτους. Ο Ουρανός είναι σε ένα αστέρι που ενεργεί όπως ο ίδιος, προκαλώντας ατυχήματα, βία και φυσικές καταστροφές. Ουσιαστικά, ακριβώς όπως ο Ουρανός, προκαλεί κίνδυνο όταν λειτουργούμε παρορμητικά. Επομένως, καλό θα είναι να είμαστε υπομονετικοί και να το σκεφτούμε καλά πριν πάρουμε κάποιο ρίσκο. Εάν κάνουμε λάθη, κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, ο απλανής αστέρας Syrma μας ενθαρρύνει να ζητήσουμε συγνώμη.

Κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι πιθανό να πάρουν απρόσμενες αποφάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιθετικές συμπεριφορές, σε διαμαρτυρίες και χρηματιστηριακές κρίσεις. Θα πρέπει, επίσης, να αντιδράσουν σε ξαφνικά κι απρόβλεπτα γεγονότα που αφορούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Οκτωβρίου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου 2019. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 28  Οκτωβρίου μέχρι την Πανσέληνο στις 12 Νοεμβρίου.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

[/bg_collapse]

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter