Νέα Σελήνη στον Ταύρο

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

15 Μαΐου 2018

Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου πραγματοποιείται στον 24ο του Ταύρου.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Μαΐου συμβαίνει στην 24ο  36’ του Ταύρου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη του Μαΐου επηρεάζεται από δυο άστρα του αστερισμού του Περσέα. Οι απλανείς αστέρες Algol και Capulus συνδέονται με τη βία και την ατυχία. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων μπορεί να επηρεαστεί από ακραία καιρικά φαινόμενα ή άλλα καταστροφικά γεγονότα.

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου δεν είναι αναγκαστικά κακός οιωνός, γιατί υπάρχει μια θετική πλευρά στον  Algol και τον Capulus. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά για τον εαυτό μας και τους άλλους, βάζοντας ιδεαλιστικούς στόχους και έχοντας πίστη, ελπίδα και συμπόνια. Η πιο σημαντική πλανητική όψη του μήνα είναι το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα που θα έχει, επίσης, μια γενναιόδωρη και αισιόδοξη επιρροή στη Νέα Σελήνη της 15ης Μαΐου.

Γενικά για κάθε Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα...

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 13 Ιουνίου  2018. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 15  Μαΐου μέχρι την Πανσέληνο στις 29 Μαΐου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου πραγματοποιείται στην 24ο 36’ του Ταύρου, αλλά η αστρολογική επιρροή προέρχεται από δυο άστρα του αστερισμού του Περσέα. Ο Περσέας δίνει μια ευφυή, ισχυρή, τολμηρή και περιπετειώδη φύση, αλλά και μια τάση στο ψέμα. Ο αστερισμός αυτός συνδέεται με μια σειρά γεγονότων που πλήττουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ειδικά εκείνα που προκαλούνται από σημαντικά, μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο απλανής αστέρας Algol προκαλεί ατυχία και βία με διάφορους τρόπους. Έχει μια πεισματική και βίαιη φύση που συχνά οδηγεί στο θάνατο. Είναι το πιο «κακό» άστρο στους ουρανούς. Ο Ήλιος και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Algol υποτίθεται ότι προκαλούν βίαιο θάνατο ή ακραίες ασθένειες.

Ωστόσο, τόσο ο Capulus όσο και ο Algol έχουν και μια πολύ θετική πλευρά. Εάν ένα άτομο ζει έχοντας μια ειλικρινή αίσθηση σκοπού στη ζωή του ή, τουλάχιστον, προσπαθεί να ανταποκριθεί σε μια φιλοσοφία, θρησκεία ή ιδανικό, τότε όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που αποδεικνύουν αυτή τη θετική πλευρά σ’ αυτά τα περιβόητα άστρα. Επομένως, μια Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Algol μπορεί να οδηγήσει σε καλά πράγματα, αν προσεγγίσουμε τους στόχους μας με μια έντιμη αίσθηση σκοπού. Όταν βάζουμε τους καινούριους μας στόχους, μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε με μια φιλοσοφία.

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

Όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη ημιεξάγωνο με την Αφροδίτη είναι μια λεπτή, αλλά θετική επιρροή. Δημιουργεί  ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα, αν πάρουμε πρωτοβουλίες σ’ αυτούς τους τομείς. Αν είμαστε δραστήριοι και δυναμικοί στις σχέσεις μας, απλά δίνοντας αγάπη, μπορούμε να θεραπεύσουμε παλιές πληγές. Έτσι, μια αγκαλιά κι ένα φιλί μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να απομακρύνουμε τις εντάσεις και να υποστηρίξουμε τους αγαπημένους μας.

Το τρίγωνο Νέας Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχουμε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στη ζωή μας, επιτρέποντας  να συμβούν θετικές αλλαγές. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στα γεγονότα της ζωής μας και στους ανθρώπους γύρω μας. Αν υπάρχουν προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα, τώρα μπορούν να επιλυθούν πιο εύκολα.

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει μια τάση να ενεργούμε απρόσεκτα, χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη αναστάτωση και αυξάνει τον κίνδυνο βίας που προκαλείται από τον απλανή αστέρα Algol. Μια πρωτότυπη άποψη μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικά έργα ή επιστημονικές ανακαλύψεις, αλλά θα πρέπει να αποφεύγουμε τις παρορμητικές ενέργειες και τα επικίνδυνα ρίσκα. Η έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποιο ατύχημα, ειδικά αν οδηγούμε ή δουλεύουμε με ηλεκτρισμό ή τεχνολογία.

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα φτάνει σε πλήρη ισχύ στις 25 Μαΐου και ενθαρρύνει την ελπίδα, τη συμπόνια και το πνεύμα της κοινότητας. Μπορεί να ξεκινήσουμε μια πνευματική αναζήτηση, με σκοπό να βρούμε την αλήθεια. Καθώς το προσωπικό μας σύστημα αξιών ή η ηθική μας φτάνουν σε υψηλότερο επίπεδο, θα ανακαλύψουμε ότι βοηθώντας ανιδιοτελώς τους άλλους παίρνουμε μεγάλη ικανοποίηση. Η φιλάνθρωπη φύση μας μπορεί να επεκταθεί και σε θέματα περιβάλλοντος ή στα δικαιώματα των ζώων. Η κοινωνική δικαιοσύνη γίνεται σημαντική, και ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και όλα τα αθώα θύματα του πολέμου ή της απληστίας.

Με δύο λόγια

Η Νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου είναι κάτω από την επιρροή του περιβόητου απλανή αστέρα Algol. Αυτό δείχνει ότι ορισμένοι άνθρωποι θα επηρεαστούν άμεσα από τη βία, την κακοτυχία ή την καταστροφή λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Πολλοί περισσότεροι θα επηρεαστούν έμμεσα, κατανοώντας και νιώθοντας τον πόνο και τα βάσανα των άλλων. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και βίας από τον Algol. Ωστόσο, άλλες πλανητικές όψεις ενισχύουν τα γνήσια συναισθήματα της αγάπης και της συμπόνιας. Έτσι, αν οι στόχοι μας είναι καλοπροαίρετοι και συνετοί, μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά για τον εαυτό μας και τους άλλους. Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα υποστηρίζει αυτή την ιδεαλιστική προσέγγιση της Νέας Σελήνης του Μαΐου, ενθαρρύνοντας την πίστη, την ελπίδα και τη συμπόνια.

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter