Νέα Σελήνη στην Παρθένο

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

09 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη στης 17ο της Παρθένου – Ευκαιρία και Επιτυχία

Η Νέα Σελήνη της  9ης  Σεπτεμβρίου πέφτει στη 17Ο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου αστρολογικά είναι πολύ τυχερή, επειδή η κύρια επιρροή του Σεπτεμβρίου είναι το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα. Αυτή η όψη της ευκαιρίας και της επιτυχίας κορυφώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που προκαλεί σύγχυση, εξαπάτηση και φόβο. Λύνοντας αυτά τα αρχικά προβλήματα θα μπορέσουμε να εστιάσουμε στην επίτευξη των στόχων της Νέας Σελήνης. Ευτυχώς, τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών και υπάρχουν περισσότερες λύσεις, παρά προβλήματα. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε μυστικά και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Κι αυτό θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 8 Οκτωβρίου  2018. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 9  Σεπτεμβρίου μέχρι την Πανσέληνο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου στην 17ο της Παρθένου σχηματίζει ισχυρές όψεις με τρεις πλανήτες. Η Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα είναι η πιο σημαντική επιρροή, αλλά και η μόνη δύσκολη όψη. Βοηθητικές όψεις με το Δία και τον Πλούτωνα προσφέρουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκαλείται από τον Ποσειδώνα. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου έρχεται μόλις τρεις μέρες πριν το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία από αυτή την πολύ τυχερή όψη ξεπερνούν κάθε αρχικό φόβο ή σύγχυση που έρχεται από τον Ποσειδώνα.

Τα προβλήματα της Νέας Σελήνης

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι η ισχυρότερη όψη αυτής της φάσης. Είναι μια δύσκολη επιρροή που μπορεί να μας κάνει επιρρεπείς σε σύγχυση και εξαπάτηση. Κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια και αποθάρρυνση. Αλλά σχηματίζονται τέσσερις αρμονικές όψεις για να αντισταθμίσουν αυτή τη δυσκολία. Επομένως, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυση και τις παρανοήσεις.

Άλλες πιθανές προκλήσεις είναι οι εγωιστικές συγκρούσεις, ο φόβος του ανταγωνισμού ή η αντιμετώπιση ισχυρών ατόμων. Ύπουλοι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την καλοσύνη και τη συμπόνια μας. Μετά, υπάρχουν απατεώνες και τσαρλατάνοι που προσπαθούν να μας πουλήσουν πράγματα που δεν χρειαζόμαστε ή που είναι ανύπαρκτα. Οι δύσκολες πτυχές του Ποσειδώνα φέρνουν, επίσης, κουτσομπολιά, σκάνδαλα, μυστικά και ψέματα.

Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ ξεκάθαροι και ειλικρινείς, σχετικά με τη δική μας πρόθεση. Αλλά, αυτές οι βοηθητικές όψεις θα μας διευκολύνουν να ξεκαθαρίσουμε οποιαδήποτε πρόσφατη απάτη ή ψέμα εμφανιστεί στο δρόμο μας. Θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής και να πάρουμε προφυλάξεις για να αποφύγουμε την απώλεια και την απογοήτευση. Αυτό θα μας δώσει το χρόνο να αναπτύξουμε το θετικό δυναμικό του Ποσειδώνα, μέσα από συμπονετικές, δημιουργικές, πνευματικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

Οι λύσεις της Νέας Σελήνης

Το εξάγωνο Νέας Σελήνης-Δία φέρνει καλή τύχη και ευτυχία. Δίνει, επίσης, ειλικρίνεια και ηθική για να αποφύγουμε την εξαπάτηση και τα ψέματα. Ο Δίας μας κάνει πιο γενναιόδωρους και φιλόξενους. Χαρίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για να ξεκινήσουμε νέα έργα και να βάλουμε καινούριους στόχους. Η ανάπτυξη που θα βιώσουμε από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου θα είναι υλική και πνευματική με ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε την περιουσία μας. Άλλοι τρόποι για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μπορεί να έρθουν μέσα από εκπαίδευση και μακρινά ταξίδια.

Το τρίγωνο Νέας Σελήνης-Πλούτωνα δίνει έντονη εστίαση και αποφασιστικότητα για να αποκαλυφθούν μυστικά και ψέματα. Αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνει τη δύναμη και την επιρροή για να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και να αντιμετωπίσουμε ισχυρά άτομα. Μια έντονη διάθεση για μελέτη και διερεύνηση θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε σύνθετα θέματα. Κατά συνέπεια, θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τη σύγχυση και τις  παρεξηγήσεις. Η συνδυασμένη επίδραση των θετικών όψεων του Δία και του Πλούτωνα θα βελτιώσει την αυτοεκτίμησή μας και θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε οποιαδήποτε προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα.

 

Η επιτυχία της Νέας Σελήνης

Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει επιτυχία, μέσα από θετικές αλλαγές. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε ή να αντιδράσουμε σε απρόσμενες αλλαγές. Πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη στη ζωή μας που συνδέεται με αυξημένη δύναμη και επιρροή, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη, δημιουργία πλούτου και επαγγελματική άνοδο. Ισχυρές δυνάμεις εργάζονται στο παρασκήνιο για να μας προωθήσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Ίσως να πάρουμε κάποια προαγωγή στη δουλειά, ένα πιο ηγετικό ρόλο.

Μια έντονη επιθυμία για θετικές αλλαγές στη ζωή μας θα συμπέσει με ευκαιρίες για να κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε. Έτσι, η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση, μέσα απ’ αυτά που θα πετύχουμε – αποτέλεσμα αυτής της επιτυχίας θα είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επιρροή και να γίνουμε πιο δημοφιλείς. Είναι, επίσης, πιθανό ότι ένα άτομο με δύναμη θα μεταμορφώσει ριζικά τη ζωή μας.

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter