Νέα Σελήνη στον Κριό

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

5 Απριλίου   2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ  15ο  17’ ΤΟΥ  ΚΡΙΟΥ                                          

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στην 15ο του Κριού σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αν και πρόκειται για μια δύσκολη όψη, η Νέα Σελήνη είναι ελπιδοφόρα εξαιτίας του τυχερού απλανή αστέρα Alpheratz.

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου προσφέρει ευκαιρίες για τιμή, πλούτο, προαγωγές, καλούς φίλους και επαγγελματική επιτυχία Αλλά, πρώτα, θα πρέπει να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε φόβο, αμφιβολία ή απαισιοδοξία με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Απριλίου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι την Νέα Σελήνη της 5ης Μαΐου 2019. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 5  Απριλίου μέχρι την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου κάνει μια προκλητική όψη με τον Κρόνο, αλλά πρόκειται για πολύ ήπια επιρροή γιατί υπάρχει απόσταση μεγαλύτερη των τεσσάρων μοιρών. Μια ισχυρότερη και πιο τυχερή επίδραση προέρχεται από τον φωτεινό απλανή αστέρα Alpheratz στο κεφάλι της πριγκίπισσας, στον αστερισμό της Ανδρομέδας.

14ο 33’ Απλανής αστέρας Alpheratz

15ο 13’ Αστεροειδής 114 Vibilia

15ο 17’ Νέα Σελήνη

20ο 01’ Τετράγωνο Κρόνου

Το άστρο της Νέας Σελήνης

Ο απλανής αστέρας Alpheratz δίνει ανεξαρτησία, ελευθερία, αγάπη, πλούτη, τιμή και μια έντονη διάνοια. Δίνει, επίσης, μια αρμονική φύση που φέρνει καλές σχέσεις και δημοφιλία.  Η σύνοδος του Alpheratz με τη Νέα Σελήνη δίνει τιμή, πλούτο, προαγωγές, εύνοια από τους άλλους, επιμονή, πολλούς καλούς φίλους και επαγγελματική επιτυχία. Η δημοφιλία και η φήμη είναι πιθανά, αλλά μπορεί να ανατραπούν εύκολα.

Ο αστερισμός της Ανδρομέδας προσφέρει καθαρές σκέψεις, αρετή, τιμή και αξιοπρέπεια αλλά μπορεί, επίσης, να προκαλέσει μια πάλη με χιμαιρικούς φόβους και μια τάση να αποθαρρυνόμαστε εύκολα.  Δίνει αγάπη ανάμεσα στα ζευγάρια και βοηθά στη συμφιλίωση, αν υπάρχουν προβλήματα.

Ο πλανήτης της Νέας Σελήνης

Το τετράγωνο Νέας Σελήνης-Κρόνου σε μια απόσταση 4ο 44’ υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρξουν δοκιμασίες και προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν, πριν φτάσουμε στην τιμή, την προαγωγή ή τον ευτυχισμένο γάμο που υπόσχεται ο Alpheratz.

Αν υποφέρουμε από κατάθλιψη, αμφιβολίες, απαισιοδοξία ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Alpheratz μπορεί να προκαλέσει αποθάρρυνση και μια μάχη με ακαθόριστους φόβους. Εάν συμβεί αυτό, μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας κατά μέτωπο και να τους νικήσουμε μια και καλή.

Ή, μπορεί να νιώσουμε ότι συγκεκριμένα καθήκοντα κι ευθύνες μας κρατάνε πίσω και μας απομακρύνουν από την επιτυχία. Και σ’ αυτή την περίπτωση η Νέα Σελήνη είναι μια δοκιμασία για το χαρακτήρα μας που πρέπει να ξεπεράσουμε. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας με υπομονή, αποφασιστικότητα και ισχυρή, επαγγελματική ηθική.

Ο αστεροειδής της Νέας Σελήνης

Ο αστεροειδής Vibilia έχει πάρει το όνομά του από τη ρωμαϊκή θεότητα των ταξιδιών, που προστατεύει τους ανθρώπους για να μη χάσουν το δρόμο τους.  Αστρολογικά, αυτός ο αστεροειδής φαίνεται να σχετίζεται με κάθε είδους ταξίδια, ειδικά τις συχνές, συνηθισμένες και καθημερινές μεταφορές.  Ο αστεροειδής Vibilia, επίσης, συμβολίζει ένα πνευματικό ταξίδι που θα μας χαρίσει φώτιση, αυτογνωσία,  ευτυχία και συναισθηματική πληρότητα.

Με λίγα λόγια

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου προσφέρει πλούτη, ευτυχία και επιτυχία λόγω του απλανή αστέρα Alpheratz.  Αλλά το τετράγωνο με τον Κρόνο σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και πραγματικά να το θέλουμε.  Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος προς στην επιτυχία μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη.

Αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε οποιαδήποτε θλίψη, φόβο ή εμπόδιο υπάρχει στην επαγγελματική ή την αισθηματική μας πραγματικότητα.  Ο αστεροειδής Vibilia μπορεί να φέρει επαγγελματικά ή ρομαντικά ταξίδια – ή, μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα εσωτερικό ταξίδι για να ξαναβρούμε το δρόμο μας προς την επιτυχία.

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter