Νέα Σελήνη στον Κριό

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

3 Ιουνίου 2019

Νέα σελήνη στις 12ο 34’ των Διδύμων                                          

Η Νέα Σελήνη της 3ης Ιουνίου που πραγματοποιείται στις 12ο 34’ των Διδύμων, δεν σχηματίζει σημαντικές πλανητικές όψεις. Αλλά υπάρχουν δυο άλλες όψεις στο νέο φεγγάρι του Ιουνίου που, αστρολογικά, φέρνουν καλή τύχη – ειδικά σε ό, τι αφορά τον έρωτα και τα χρήματα.

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου συνδέεται με τον απλανή αστέρα Aldebaran στο Μάτι του Ταύρου. Αυτό το σημαντικό αστέρι δίνει μια απίστευτη ποσότητα ενέργειας και θάρρους, για να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες της Νέας Σελήνης. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, αλλά οι πλανήτες και τα άστρα τονίζουν, επίσης, την ανάγκη για προσοχή. Επομένως, καλό θα είναι να αποφύγουμε την υπεραισιοδοξία και να προστατέψουμε αυτό που είμαστε κι αυτά που ήδη έχουμε.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Ιουνίου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι την Έκλειψη Σελήνης στις 2 Ιουλίου 2019. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 3  Ιουνίου μέχρι την Πανσέληνο στις 17 Ιουνίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, στις 12ο 34’ των Διδύμων, στην πραγματικότητα πραγματοποιείται στον αστερισμό του Ταύρου.  Για την ακρίβεια, η Νέα Σελήνη βρίσκεται μέσα σε ένα από τα πιο σημαντικά άστρα, που χρησιμοποιούνται στην αστρολογία, τον Aldebaran, στο Μάτι του Ταύρου – και για το γεγονός αυτό ευθύνεται η μετατόπιση των ισημεριών.

Η Νέα Σελήνη δεν δημιουργεί άμεσες πλανητικές όψεις, αλλά σχηματίζονται κάποιες όψεις ανάμεσα σε άλλους πλανήτες. Δυο από αυτές τις όψεις είναι σε απόσταση μικρότερη της μιας μοίρας – και οι δυο πολύ τυχερές.

Τα αστέρια της Νέας Σελήνης

Ο απλανής αστέρας Aldebaran στις 12ο 03’ των Διδύμων είναι ένα τεράστιο άστρο και  ένα από τα τέσσερα  Βασιλικά άστρα (ή άστρα των Αρχαγγέλων).  Σαν ένα από τα 4 Βασιλικά Άστρα,  αντιπροσωπεύει το Μιχαήλ, τον ουράνιο στρατηγό. Επίσης, η ευθυγράμμιση του Ήλιου και της Σελήνης – με τη Νέα Σελήνη – είναι αστρολογικά ο πιο ισχυρός συνδυασμός. Επομένως, η επίδραση του Aldebaran  θα γίνει αισθητή στη διάρκειας αυτής της φάσης του φεγγαριού.

Ο Aldebaran με τη Νέα Σελήνη είναι πολύ τυχερός. Δίνει εξαιρετική ενέργεια, θάρρος και επιμονή, αλλά και υψηλά επίπεδα ανησυχίας και άγχους. Η επιτυχία, η τιμή και η αναγνώριση είναι πιθανά, κυρίως στις επιχειρήσεις ή στον πόλεμο. Αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος απώλειας μέσω των εχθρών ή του νόμου.

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου ευθυγραμμίζεται και με μερικά μικρά άστρα στον αστερισμό του Ωρίωνα, του κυνηγού. Ο αστερισμός του Ωρίωνα λέγεται ότι δίνει ισχυρό και αξιοπρεπή χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση,  επιτυχία στο εμπόριο και ιδιαίτερα σε ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά και αστάθεια, υπεροψία, βία, ασέβεια και κίνδυνο προδοσίας ή δηλητηρίασης.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη και στοργή, ενώ ταυτόχρονα μας κάνει να νιώθουμε πιο βαθιά συναισθήματα για τους αγαπημένους μας. Προσθέτει ένταση και πάθος στις σχέσεις και σε ό, τι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Η αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και η καρμική έλξη είναι μαζί ένας καλός οιωνός, αν γνωρίσαμε πρόσφατα κάποιο άτομο. Μια νέα σχέση που θα ξεκινήσει τώρα, θα είναι πράγματι πολύ έντονη.

Οι εμμονές και οι συναρπαστικές εμπειρίες είναι πιθανές, όχι μόνο στις σχέσεις. Μπορεί να μας γοητεύσει ένα συγκεκριμένο στυλ μόδας, καλλυντικών, κοσμημάτων ή τατουάζ. Μπορεί να νιώσουμε υποχρεωμένοι να βρούμε ένα νέο τρόπο απόκτησης χρημάτων ή να επιλέξουμε μια καλή επένδυση. Και θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, μόνο αν το κίνητρό μας είναι αγνό, δηλαδή, να προσφέρουμε χαρά και άνεση στον εαυτό μας και κυρίως στους αγαπημένους μας.

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορεί να βάλει την πίστη μας σε δοκιμασία, λόγω μιας απώλειας προσώπου ή κάποιας απογοήτευσης. Μπορεί να είχαμε υπερβολική εμπιστοσύνη ή να εξιδανικεύσαμε κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον. Ας αποφύγουμε, λοιπόν, την υπεραισιοδοξία, τις χημικές ουσίες, το τζόγο, τις αιρέσεις και τους γρήγορους τρόπους πλουτισμού. Σ’ αυτό το σημείο μπορούμε να βασιστούμε στις συμβουλές αξιόπιστων φίλων και της οικογένειας.

Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα μας βοηθά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, με σκληρή δουλειά και μια λογική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοήσουμε τους περιορισμούς μας, αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε αισιόδοξοι. Η πνευματική σοφία φέρνει υπομονή και την αυτοπειθαρχία να θυσιάσουμε τη βραχύχρονη ικανοποίηση για χάρη της μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

 

Με δυο λόγια

Πρόκειται για μια τυχερή Νέα Σελήνη, γιατί είναι ιδιαίτερα κοντά στον απλανή αστέρα Aldebaran, στο Μάτι του Ταύρου. Αυτό το άστρο δίνει μεγάλη ενέργεια, θάρρος που ταιριάζει πολύ καλά σε μια Νέα Σελήνη, μια εποχή για καινούρια ξεκινήματα. Ο Aldebaran φέρνει επιτυχία στις επιχειρήσεις και στον πόλεμο, αλλά προκαλεί επίσης μεγάλο άγχος και κίνδυνο από εχθρούς. Κάποια άλλα άστρα γύρω στις 12ο των Διδύμων μας δίνουν μια αίσθηση προσοχής και προφύλαξης και, ίσως, κάποια προστασία από τους εχθρούς.

Οι πλανητικές όψεις της Νέας Σελήνης φέρνουν, επίσης, καλοτυχία – πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή φάση της Σελήνης για να ερωτευτούμε ή για να αποκτήσουμε χρήματα. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, αλλά τα άστρα μας προειδοποιούν να μην είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή υπερβολικά ενθουσιώδεις.

Επομένως, καλό θα είναι να είμαστε ρεαλιστές σχετικά με τον κίνδυνο εξαπάτησης ή με τα διαδικτυακά ραντεβού. Να είμαστε προσεκτικοί αν πρέπει να δανείσουμε χρήματα για επενδύσεις και καχύποπτοι με τις ευκαιρίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter