ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ  23ο 03’ ΤΩΝ  ΙΧΘΥΩΝ                                              

13  Μαρτίου   2021

Η Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου είναι πολύ κοντά στην ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Έτσι, το πνευματικό μήνυμα της Νέας Σελήνης του Μαρτίου σχετίζεται με την ιδεαλιστική αγάπη, τη συμπόνοια και την ενσυναίσθηση.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι κατάλληλη για να βρούμε το ταίρι των ονείρων μας ή να βάλουμε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση που, ήδη, έχουμε. Αλλά ένας προβληματικός απλανής αστέρας, πολύ κοντά στην Νέα Σελήνη, φέρνει τον κίνδυνο εξαπάτησης κι απογοήτευσης. Επομένως, είναι σημαντικό να μην εξιδανικεύουμε υπερβολικά τα ρομαντικά μας ενδιαφέροντα.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στις 23ο 03’ των Ιχθύων είναι κοντά στη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα – τόσο στο χρόνο, όσο και στο χρόνο. Εμφανίζονται στην ίδια μέρα κι απέχουν μόνο μερικές μοίρες.

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Αλλά φέρνει,  επίσης, συναισθηματική ισορροπία – όχι, όμως, παράλογα συναισθηματική. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη (3ο 13’) φέρνει αγάπη, ειρήνη, αρμονία και ομορφιά, με έμφαση στις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά μας. Αυτή η ευχάριστη, στοργική, γοητευτική και κοινωνική  επιρροή αποτελεί ένα καλό οιωνό για φιλικές και αισθηματικές σχέσεις. Οπότε, πρόκειται για μια καλή Νέα Σελήνη για να αναζητήσουμε ευχαρίστηση μέσα από τον έρωτα, αλλά και για χαλάρωση στην άνεση του σπιτιού ή διασκέδαση με τα παιδιά. Το καλό γούστο κι ένα μάτι που διακρίνει τις ευκαιρίες, κάνουν αυτή τη στιγμή ιδανική για ψώνια και διακόσμηση.

Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να μας κάνει, μερικές φορές, τεμπέληδες και υποχωρητικούς, ειδικά με άλλες δύσκολες όψεις ή απλανείς αστέρες. Έτσι, με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κι έναν προβληματικό απλανή αστέρα υπάρχει η πιθανότητα δυσκολίας στις σχέσεις ή στα οικονομικά.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (2ο 20’) αυξάνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση και την ενσυναίσθησή μας. Το να επηρεαζόμαστε περισσότερο από τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων και του περιβάλλοντος, μπορεί να είναι μια θετική ή αρνητική εμπειρία. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τους ανθρώπους και τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε.

Αρνητικοί άνθρωποι ή περιβάλλοντα θα μπορούσαν να εξαντλήσουν την ενέργειά μας και να μας κάνουν να νιώσουμε θλιμμένοι, φοβισμένοι ή άρρωστοι. Το να είμαστε συμπονετικοί και υποστηρικτικοί μπορεί να θεωρηθεί αδυναμία στα μάτια των πωλητών κάθε είδους και των ατόμων που μας ρουφούν την ενέργεια.

Μόνο αν βάλουμε σταθερά όρια θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια αίσθηση συνύπαρξης με τους αγαπημένους μας. Μπορεί να ωφεληθούμε από τη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Το ενδιαφέρον μας για τον πνευματικό κόσμο θα τονωθεί, αλλά και πάλι, μπορεί να είμαστε ευαίσθητοι σε ψεύτικους προφήτες και θεωρίες συνωμοσίας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα (0ο 53’) φέρνει τη δυνατότητα για μια νέα σχέση αγάπης ή περισσότερη συμπόνια και πνευματική σύνδεση σε μια σχέση που ήδη έχουμε. Πρόκειται για μια ρομαντική, ονειρική και ιδεαλιστική ευθυγράμμιση που ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Επομένως, αυτή η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για μουσικά και καλλιτεχνικά έργα, καθώς και για χαλάρωση.

Ωστόσο, υπάρχει ένας κίνδυνος απώλειας, εξαπάτησης, απογοήτευσης και σκανδάλου. Κυρίως, αν έχουμε εξιδανικεύσει υπερβολικά ένα πιθανό σύντροφο ή αν αγνοούμε τη σκληρή πραγματικότητα μιας δύσκολης σχέσης. Η ονειροπόληση και η τεμπελιά θα μπορούσαν, επίσης, να οδηγήσουν σε προβλήματα αν έχουμε σοβαρές δεσμεύσεις.

Τα άστρα της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι στο ζώδιο των Ιχθύων κι, επίσης, στον αστερισμό των Ιχθύων. Αλλά είναι πιο κοντά σε ένα φωτεινό αστέρι στον Πήγασο, τον αστερισμό του Φτερωτού Αλόγου.

Ο απλανής αστέρας Markab στις 23ο 46’ των Ιχθύων στη Σέλα του Φτερωτού Αλόγου έχει τη φύση του Άρη και του Ερμή. Δίνει τιμή, πλούτη, τύχη, κίνδυνο από πυρετούς, κοψίματα και χτυπήματα. Ο  Markab λέγεται ότι επηρεάζει πάνω απ’ όλα την πνευματική και διανοητική φύση και δίνει πνευματική εγρήγορση, διανοητικές δυνάμεις γενικότερα, καθώς και την ικανότητα περισσότερης προπαγάνδας.

Με λίγα λόγια

Η Νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου εμφανίζεται την ίδια μέρα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και απέχουν ελάχιστα. Έτσι, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ονειρική, συμπονετική κι αισθησιακή. Είναι ιδανική για να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο ή για να είμαστε πιο ρομαντικοί με το ταίρι μας.  Ωστόσο, η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον προβληματικό απλανή αστέρα Markab. Οπότε, η τάση προς την ιδεαλιστική αγάπη μπορεί να μας κάνει ευάλωτους και να μας αφήσει με μια απογοήτευση. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να δουν την καλοσύνη μας σαν αδυναμία και να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης  του Μαρτίου διαρκεί 4 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι την Νέα Σελήνη της 11ης Απριλίου 2021. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 13  Μαρτίου μέχρι την Πανσέληνο στις 28 Απριλίου.

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο ! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

[/bg_collapse]

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter