ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 3ο 24’ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

23 Απριλίου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 3ο 24′ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 Απριλίου 2020 φέρνει ξαφνικές κι απροσδόκητες αλλαγές, καθώς συνδέεται με τον Ουρανό. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου σχηματίζει, επίσης, ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο, επομένως οι αλλαγές θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και μπορεί να προκαλέσουν πόνο και θλίψη.

Η Νέα Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά στον ουρανό είναι στα Κέρατα του Κριού, στον Αστερισμό του Κριού (λόγω της μετατόπισης των ισημεριών). Η θέση αυτή έχει μια παρορμητική κι επιθετική επιρροή, οπότε είναι σημαντικό να είμαστε υπεύθυνοι, υπομονετικοί, προσεκτικοί και λογικοί. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε την τραγωδία από την πανδημία του κορονοϊού,  είναι να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους  μας και να αποφεύγουμε να παίρνουμε ρίσκα.

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η  Νέα Σελήνη της 23ης Απριλίου στις 3ο 24’ του Ταύρου είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, όψη που υποδηλώνει απρόσμενη αλλαγή. Από μόνη της, η αλλαγή αυτή θα μπορούσε να είναι καλή ή κακή. Αλλά αυτή η Νέα Σελήνη κάνει, επίσης, τετράγωνο με τον Κρόνο και οι σκληρές όψεις του Κρόνου είναι οι πιο δύσκολες επιρροές στην αστρολογία.  Επομένως, η Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι η τελευταία σε μια σειρά από πολύ δύσκολες σεληνιακές φάσεις.

Για να ενισχυθεί περισσότερο η προκλητική φύση αυτής της Νέας Σελήνης, έρχεται σε σύνοδο με απλανείς αστέρες που έχουν τα χαρακτηριστικά  του Άρη και του Κρόνου. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός δείχνει απογοήτευση, θυμό, βία, σκληρότητα, εγκληματικότητα, απώλεια και ντροπή.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει έξαψη, απροσδόκητη αλλαγή και εξέγερση. Αν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε την έντονη επιθυμία μας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τους περιορισμούς, είναι πιθανό να είμαστε ανήσυχοι, ανυπόμονοι και νευρικοί.

Οι παρορμητικές κινήσεις και τα ρίσκα θα έχουν σαν αποτέλεσμα απρόσμενες και δυσάρεστες αλλαγές, που θα προκαλέσουν αναστάτωση στη ζωή μας – οι επιθετικές αντιδράσεις, τα ατυχήματα και το χάος είναι απλά κάποια παραδείγματα.  Αλλά και το να μην κάνουμε τίποτα μ’ αυτή την ηλεκτρισμένη κι αυθόρμητη ενέργεια, θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στις ίδιες ανεπιθύμητες συνέπειες.  Έτσι, καλό είναι να είμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί, για να προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι οι αλλαγές που προκλήθηκαν από τον Ουρανό δεν πρόκειται να είναι θετικές. Ο Κρόνος επιβάλλει περιορισμούς και καθυστερήσεις που κάνουν δυσκολότερη την αναζήτηση της ελευθερίας και του ενθουσιασμού του Ουρανού. Μπορεί να αισθανόμαστε περιορισμένοι ή επιβαρυμένοι από τους νέους κανόνες, τη νέα καθημερινότητα και τις νέες ευθύνες. Η απομόνωση, η μοναξιά, η απαισιοδοξία, ακόμα και η κατάθλιψη είναι πιθανά θέματα αυτής της περιόδου. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε επικρίσεις και φασαρίες από ανωτέρους, προβλήματα με πρόσωπα εξουσίας γενικότερα, απώλεια και απογοήτευση.

Η πρόοδος και η επιτυχία των στόχων μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Πρέπει όμως να επιδιώξουμε μια ισχυρή, επαγγελματική ηθική, με  υπομονή και αποφασιστικότητα, για να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας. Ας προσπαθήσουμε να μην καθυστερούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό, τι κάνουμε. Αν αγνοήσουμε τις ευθύνες μας στη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, θα επιστρέψουν να μας «δαγκώσουν» αργότερα.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές, που δεν τις θέλουμε. Κάνει, επίσης, πιο δύσκολο να πετύχουμε τις αλλαγές που θέλουμε. Πρόκειται για μια πολύ απογοητευτική περίοδο που αυξάνει τις εντάσεις και τις ξαφνικές κι απροσδόκητες αλλαγές.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει αλλαγές στην καριέρα μας, απώλεια μιας δουλειάς, απομόνωση, ασθένεια, νοσηλεία και θλίψη.

Δεν είναι η στιγμή για να αντισταθούμε στην αλλαγή, ούτε η στιγμή για να αντιδράσουμε υπερβολικά. Μια καλά μελετημένη, μεθοδική, υπομονετική και βήμα-βήμα προσέγγιση είναι καλύτερη επιλογή. Ας χρησιμοποιήσουμε την αυτογνωσία που μας δίνει ο Ουρανός για να αλλάξουμε τις κακές μας συνήθειες και να βελτιώσουμε την προσωπική μας υγιεινή. Και, τέλος, να αναλάβουμε ευθύνη για τα ευάλωτα μέλη της οικογένειας, τους φίλους και τους γείτονές μας.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

[/bg_collapse]

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter