ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2ο 04’ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

22 Μαϊου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2ο 04’ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Κρόνο. Επομένως, Η Νέα Σελήνη του Μαίου είναι η ώρα για ανοικοδόμηση, για την επιστροφή στη δουλειά και την πρόοδο με μακροπρόθεσμους στόχους. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή, αλλά ο Κρόνος δίνει μεγάλη υπομονή κι επιμονή.

Η Νέα Σελήνη του Μαίου έχει και κάποιες δύσκολες όψεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνουν σύγχυση και εξαπάτηση, καθώς και συνεχιζόμενο κίνδυνο μόλυνσης από την πανδημία του κορονοϊού. Αλλά το νέο φεγγάρι του Μαίου αποτελεί σημείο καμπής στην πανδημία. Είναι καιρός για ανάκαμψη και ανοικοδόμηση.

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η  Νέα Σελήνη της 22ης Μαίου στις 2ο 04’ των Διδύμων κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, σε πολύ μικρή απόσταση. Αυτό κάνει τη Νέα Σελήνη του Μαίου γενικά θετική, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα έχουν μια πολύ θολή και παραπλανητική επίδραση. Υπάρχει, επίσης, ένας προβληματικός, απλανής αστέρας που έχει επιπτώσεις στην πανδημία του κορονοϊού.

 

 

Τρίγωνο Νέας Σελήνης και Κρόνου

Η Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει μια σοβαρή, συνειδητή και υπεύθυνη στάση. Με κοινή λογική και με γνώμονα την πρακτικότητα μπορούμε να ορίσουμε ρεαλιστικούς και εφικτούς, μακροπρόθεσμους στόχους. Η πρόοδος, η επιτυχία και η αναγνώριση είναι πιθανά λόγω της επαγγελματικής ηθικής, της αποφασιστικότητας και της επιμονής.

Ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες σε περιορισμένους πόρους, χωρίς να παραμελήσουμε άλλους τομείς της ζωής μας. Θα είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε την πρόσκαιρη ικανοποίηση, για να πετύχουμε τους μακροπρόθεσμούς στόχους μας. Ενώ η πρόοδος μπορεί να είναι αργή και σταθερή, τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα πρέπει να είναι μόνιμα και να λειτουργούν σαν θεμέλια για την μελλοντική μας ευημερία. Μια τόσο δύσκολα κερδισμένη πρόοδος θα ενισχύσει, επίσης, την αυτοεκτίμησή μας και θα μας δώσει βαθιά ικανοποίηση.

Η αίσθηση του αμοιβαίου σεβασμού και της κατανόησης κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη ιδανική για να γνωρίσουμε καινούριους φίλους κι επαγγελματικούς συνεργάτες.  Οι κοντινές σχέσεις θα ωφεληθούν από την πίστη, την αφοσίωση και τους καρμικούς δεσμούς. Οι σχέσεις με άντρες, με ανώτερους και κυβερνητικούς φορείς θα είναι σοβαρές, πρακτικές και επωφελείς.

Είναι ένα καλό νέο φεγγάρι για μάθηση και διδασκαλία. Η πολύτιμη καθοδήγηση μπορεί να προέλθει από μεγαλύτερους και από ηγέτες. Θα μπορούσαμε να μεταδώσουμε τη γνώση μας στην νεότερη γενιά και να δεχτούμε σεβασμό για τη σοφία ή την ικανότητα στο επάγγελμά μας.

Η σύγχυση της Νέας Σελήνης

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει έλλειψη σαφήνειας, σύγχυση, παραπληροφόρηση και παρερμηνεία. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τα βασικά της επικοινωνίας. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα για παράνοια, εξαπάτηση, απάτη και σκάνδαλο. Οπότε, ας προστατέψουμε τον εαυτό μας από ψεύτες, απατεώνες, καρχαρίες δανείων και πιεστικούς πωλητές. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσουμε σημαντικά επιχειρηματικά ή νομικά θέματα τώρα, καλό θα είναι να ζητήσουμε επαγγελματική συμβουλή ή βοήθεια από έναν αξιόπιστο φίλο.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει αισθήματα ανασφάλειας για τον εαυτό μας και την εμφάνισή μας. Μια κακή εικόνα του εαυτού μας μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στις σχέσεις ή να μας εκμεταλλευτούν. Η τάση μας να εξιδανικεύουμε τα πρόσωπα της αισθηματικής μας ζωής θα μπορούσε να καταλήξει σε απογοήτευση. Τέλος, ας βεβαιωθούμε ότι έχουμε καταλάβει καλά τυχόν οικονομικές συμφωνίες κι ας αποφύγουμε τη σπατάλη χρημάτων.

Η Νέα Σελήνη στις Πλειάδες

Η Νέα Σελήνη είναι σε ευθυγράμμιση με τον απλανή αστέρα Αλκυόνη – πρόκειται για  το κεντρικό αστέρι στο σύμπλεγμα των Πλειάδων, στον Ώμο του Ταύρου.

Ο απλανής αστέρας Αλκυόνη στην 00ο 15’ των Διδύμων φέρνει αγάπη, υπεροχή, ατυχήματα, ντροπή και βίαιο θάνατο. Κάνει τους ανθρώπους ιδιότροπους, φιλόδοξους, ταραχώδεις, αισιόδοξους – και δίνει πολλά ταξίδια κι επιτυχία στη γεωργία.

Εάν είναι σε καλή θέση – όπως τώρα, στο τρίγωνο με τον Κρόνο – δίνει φιλοδοξία και προσπάθεια, με αποτέλεσμα προαγωγή, δόξα και τιμή. Ενώ ανεβάζει τους ανθρώπους σε υψηλότερες θέσεις, μπορεί επίσης να προκαλέσει έντονα πάθη και αγένεια. Η Αλκυόνη δεν είναι καλός οιωνός, όσον αφορά στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Αλκυόνη

Η Νέα Σελήνη του Μαίου με την Αλκυόνη φέρνει ασθένεια, πυρετό, παθήσεις στο λαιμό, χρόνια καταρροή και θάνατο από λοιμό. Η Αλκυόνη συνδέεται, επίσης, με βαθιές θλίψεις, τραγωδία και πένθος και κυβερνά τη βάση του λαιμού. Είναι η βασική σύνδεση με το κεντρικό νευρικό σύστημα στο ανθρώπινο σώμα.

Οι Πλειάδες είναι ιδιαίτερα ενδεικτικές των γεγονότων που επηρεάζουν την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Ενώ γενικά έχουν μια καλή φήμη, στη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου όταν κρύβονται απ’ τις ακτίνες του Ήλιου (30/4 -11/6), μπορούν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα.

Το τετράγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επισημαίνει τους κινδύνους της κοινωνικοποίησης στη διάρκεια αυτής της πανδημίας, επειδή ο Ποσειδώνας κυβερνά τις ασθένειες και τις λοιμώξεις. Αυτή η όψη τονίζει επίσης την ανάγκη για πλύσιμο των χεριών και άλλα προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή μόλυνσης. Θα υπάρξει παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, φήμες και θεωρίες συνωμοσίας.

Με δυο λόγια

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαίου κερδίζει μια πολύ θετική επιρροή από τον Κρόνο. Αλλά, ο Ερμής και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι εξίσου δυνατοί. Με τον απλανή αστέρα Αλκυόνη, αυτό δείχνει ένα σημείο καμπής στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ενώ ο κίνδυνος μόλυνσης θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι μεγάλος, τα χειρότερα θα έχουν περάσει. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι η ανάκαμψη θα είναι αργή, αλλά σταθερή. Κάποιοι περιορισμοί και δυσκολίες θα παραμείνουν, αλλά σίγουρα μπορεί να σημειωθεί πρόοδος. Ο Κρόνος θα μας κρατήσει προσγειωμένους και επιφυλακτικούς σε σχέση με τους κινδύνους που θέτουν η Αλκυόνη κι ο Ποσειδώνας.

Τα νέα φεγγάρια είναι καλά για να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη του Μαίου είναι καλή για ανοικοδόμηση, για δημιουργία νέων δομών, για επιστροφή στην εργασία ή το σχολείο, για να βρούμε καινούρια δουλειά ή ακόμα και για προαγωγή. Οι αξιόπιστοι φίλοι, η εμπιστοσύνη της οικογένειας και η υποστήριξη δημόσιων ή μη οργανισμών θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες και να αντέξουμε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η Νέα Σελήνη του Μαίου διαρκεί δυο εβδομάδες, ως τη σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου.

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

 

 

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

[/bg_collapse]

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter