Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

antigoni stamou

Γράφει η αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

07 Νοεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη στη 15ο του Σκορπιού- Ζητήστε Συγνώμη και Προχωρήστε

Η Νέα Σελήνη της  7ης  Νοεμβρίου στη 15Ο του Σκορπιού σχηματίζει βοηθητικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου αστρολογικά υποδεικνύει μια πνευματική μεταμόρφωση, μέσω της ενσυναίσθησης και της συγχώρεσης. Είναι ένα καλό φεγγάρι για να ζητήσουμε συγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας χωρίς ενοχές ή ντροπή.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου ενεργοποιεί έναν προκλητικό απλανή αστέρα, που φέρνει πιθανότητες απώλειας, απογοήτευσης και άδικων κατηγοριών. Κάποιες άλλες πιο θετικές όψεις της Νέας Σελήνης μας βοηθούν να ανακάμψουμε από κάθε αποτυχία – όψεις, που είναι εξαιρετικές για να διορθώσουμε προβλήματα στις σχέσεις μας, να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο ή των εραστή των ονείρων μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Γενικά για κάθε Σελήνη

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Η σύνοδος Ηλίου-Σελήνης δίνει μια αναζωογονητική έκρηξη ενέργειας και πρωτοβουλίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσουμε σελίδα  σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν καθώς ψάχνουμε για νέους και εφευρετικούς τρόπους προόδου.   Η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί 4 εβδομάδες, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, δηλαδή μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου  2018. Η καλύτερη στιγμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα είναι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων εβδομάδων του κύκλου της Νέας Σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 7  Νοεμβρίου μέχρι την Πανσέληνο στις 23 Νοεμβρίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου στην 15ο 20’ του Σκορπιού επηρεάζεται από βοηθητικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, αλλά υπάρχουν κι άλλες βοηθητικές όψεις που αξίζει να δούμε. Υπάρχει, επίσης, ένας σημαντικός απλανής αστέρας στην 15ο 20’ του Σκορπιού που είναι, στην πραγματικότητα, το πιο φωτεινό άστρο στον αστερισμό του Ζυγού. Η μετατόπιση των Ισημεριών εξηγεί το γεγονός ότι τα ζώδια δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με τους αστερισμούς από τους οποίους πήραν το όνομά τους.

Οι δαγκάνες του Σκορπιού

Ο απλανής αστέρας Zubenelgenubi στη 15ο 20’ του Σκορπιού είναι σχεδόν στο ίδιο γεωγραφικό μήκος με τη Νέα σελήνη και έχει ισχυρή επίδραση πάνω της. Ο απλανής αυτός αστέρας αντιπροσωπεύει ένα καρμικό χρέος που πρέπει να πληρωθεί. Μαζί με τη Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει άδικες κατηγορίες, απογοήτευση, άγχος και ντροπή για μας και την οικογένειά μας. Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα με το αντίθετο φύλο, δυσμένεια από τους ανώτερους και πιθανά, απώλεια δουλειάς. Αυτό το άστρο έχει μεγάλη σχέση με τη δικαιοσύνη. Με καλές όψεις δίνει θάρρος για να αγωνιστούμε για το καλό και να δείξουμε επιείκεια απέναντι στους αντιπάλους μας.

 

Τι σου επιφυλάσσει ο μήνας; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου! Κάνε κλικ  εδώ!

 

Οι πιο σημαντικές όψεις της νέας Σελήνης

Το τρίγωνο Νέας Σελήνης-Ποσειδώνα μας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Μια παρόρμηση να βοηθήσουμε τους άλλους σημαίνει ότι πρόκειται για μια Νέα Σελήνη της συγχώρησης και της φιλανθρωπίας. Θα κερδίσουμε μια βαθύτερη κατανόηση της θέσης που έχουμε στον κόσμο. Και – αυτό έχει μεγάλη σημασία – μπορεί να καταλάβουμε ότι το να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας, πριν μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους άλλους.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου θα μας βοηθήσει να βάλουμε στόχους και να εκφράσουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας για το μέλλον. Ισχυρή πίστη και ηθικό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσουμε τις ανάγκες μας ή την άνεσή μας. Το εγώ μας θα ωφεληθεί από μια πιο πνευματική προοπτική, διευκολύνοντάς μας να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στην επιτυχία. Ο δρόμος μας για την επιτυχία μπορεί, επίσης, να βοηθηθεί από δυνατή αυτοπεποίθηση, διαίσθηση και αίσθηση σκοπού.

Οι σχέσεις θα βελτιωθούν απ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, λόγω μιας  μεγαλύτερης πνευματικής κοντινότητας και βαθύτερων δεσμών. Οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι πιο αγαπησιάρικες και τρυφερές. Αν είμαστε μόνοι μπορεί να συναντήσουμε ένα ευαίσθητο ή πιο πνευματικό τύπο συντρόφου κι αυτό μπορεί να προέλθει από την εμπλοκή μας σε ομάδες ή συλλόγους. Οι σχέσεις θα ωφεληθούν από ένα κοινό όραμα μελλοντικής ευτυχίας.

Το εξάγωνο Νέας Σελήνης-Πλούτωνα θα μας κάνει πιο αποφασισμένους για να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε. Αν και δεν πρόκειται για ιδιαίτερα ισχυρή όψη λόγω της μεγάλης απόστασης, θα μπορούσε να βαθύνει τη συμπονετική και πνευματική επίδραση του Ποσειδώνα.

Η συνδυασμένη επιρροή των βοηθητικών όψεων του Ποσειδώνα και του  Πλούτωνα κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη κατάλληλη για να λυθούν μυστήρια και να αποκαλυφθούν μυστικά και ψέματα – θα μας βοηθήσει να μοιραστούμε κάτι για το οποίο νιώθουμε ενοχή ή ντροπή. Οι αγαπημένοι μας θα έχουν (το πιθανότερο) μεγαλύτερη κατανόηση και διάθεση να μας συγχωρήσουν, σ’ αυτή τη φάση.

 

Άλλες όψεις

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αυξάνει την επιθυμία μας για απόλαυση και κοινωνικές επαφές. Ισορροπεί την τρυφερή, ερωτική μας φύση με την άγρια σεξουαλική επιθυμία, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε ευθείς χωρίς αυτό να είναι πολύ έντονο. Θα ενδιαφερθούμε πραγματικά για μια σχέση – όχι μόνο για σεξ, αλλά και για συντροφικότητα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οιωνό για την αισθηματική μας ζωή. Αν βγαίνουμε ραντεβού, αυξάνει τις πιθανότητες να συναντήσουμε τον τέλειο σύντροφο.

Ο Δίας σε όψη χιαστί με τον Ουρανό δημιουργεί μια κατάσταση ροής, όπου μπορούμε να κινούμαστε ανάμεσα στην αισιοδοξία και την αβεβαιότητα, την άνεση και το άγχος. Η υπομονή, η σεμνότητα και η έρευνα θα μας βοηθήσουν να διαλέξουμε την καλύτερη ευκαιρία που θα συναντήσουμε. Επομένως, το να κάνουμε αλλαγές στις αξίες και τις πεποιθήσεις μας θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα μας για το μέλλον.

Το τρίγωνο Δία-Βόρειου Δεσμού είναι ένας άλλος καλός οιωνός για τις σχέσεις: είναι πολύ πιθανό ότι οποιοδήποτε νέο πρόσωπο μπει τώρα  στη ζωή μας να είναι το κατάλληλο για μας. Μοιραία γεγονότα και συναντήσεις θα μας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Με δύο λόγια

Η ενεργοποίηση ενός προκλητικού απλανή αστέρα μπορεί να φέρει απώλεια ή απογοήτευση. Εάν συμβεί αυτό, οι βοηθητικές όψεις της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα φέρουν κατανόηση και συμπόνια από τους άλλους. Οι όψεις αυτές δίνουν πίστη και αισιοδοξία, ώστε να συνέλθουμε και να βάλουμε νέους στόχους. Μπορεί να κατηγορηθούμε για κάτι που δεν κάναμε, ή μπορεί να ανακαλύψουμε ότι έχουμε κατηγορήσει άδικα κάποιον άλλον. Σ’ αυτή την περίπτωση οι όψεις της Νέας Σελήνης κάνουν ευκολότερο το να συγχωρήσουμε και να συγχωρεθούμε.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου είναι καλή για να βάλουμε στόχους που θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά μας. Αλλά, πρώτα, πρέπει να έχουμε αναγνωρίσει τα λάθη μας και να ζητήσουμε συγνώμη. Είναι, επίσης καλή για να λύσουμε προβλήματα στις σχέσεις μας, μέσα από τη συμπόνια και τη συγχώρεση. Μετά, μπορούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας,  χωρίς ενοχές και άγχος.

Mάθε ακόμη περισσότερα σχετικά με τις επιρροές των πλανητών στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε τις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου βασισμένες στις διελεύσεις πλανητών από την Αντιγόνη Στάμου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Μάθε πως επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Αστρολογικά Άρθρα

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter