ΟΔΗΓΗΣΗ

Όπως και όλα τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με μία πορεία, έτσι και η οδήγηση σχετίζεται με τις εξελίξεις στη ζωή μας, ή σε μια κατάσταση την οποία βιώνουμε και τα εμπόδια τα οποία συναντάμε σχετίζονται με προβλήματα τα οποία καθυστερούν την πορεία προς το στόχο μας.

Προκειμένου να ερμηνεύσουμε το όνειρο σωστά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το δρόμο, την πορεία που ακολουθούμε, τον τρόπο οδήγησης και το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να δούμε το δρόμο μπροστά μας σημαίνει είτε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε δεν είναι ξεκάθαρη, είτε ότι έχουμε χάσει την αίσθηση της κατεύθυνσης που θέλουμε να πάρει η ζωή μας.

Οι στροφές στο δρόμο δηλώνουν δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας.

Αν δεν οδηγούμε εμείς αλλά κάποιος άλλος, σημαίνει ότι εξαρτιόμαστε σε μεγάλο βαθμό από αυτόν ακολουθώντας συνειδητά ή ασυνείδητα τα δικά του θέλω πολλές φορές βάζοντας πίσω τις δικές μας ανάγκες.

Η οδήγηση από τη μεριά του συνοδηγού σημαίνει ότι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πορεία που έχει πάρει η ζωή μας με τις δικές μας ανάγκες και τα θέλω μας.

Αν δούμε ότι οδηγούμε λεωφορείο ή ταξί η δουλειά μας θα είναι σκληρή και χωρίς το αναμενόμενο κέρδος.

Αν οδηγούμε προς τα πίσω υπάρχουν εμπόδια τα οποία αποτρέπουν την πορεία μπρος τα εμπρός. Αν αυτό διαδραματίζεται σε πισίνα είναι τα συναισθήματα μας αυτά τα οποία μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε.

Αν βλέπουμε ότι οδηγούμε μεθυσμένοι σημαίνει ότι η ζωή μας είναι εκτός ελέγχου. Την ίδια ερμηνεία δίνουμε και στην περίπτωση που η οδήγησή μας είναι για οποιοδήποτε λόγο εκτός ελέγχου.

Αν δούμε ότι οδηγούμε με υπερβολική ταχύτητα σημαίνει αποτυχία στο γάμο ή τις ερωτικές σχέσεις μας.

Αν απολαμβάνουμε την οδήγηση στην εξοχή θα πετύχουμε μικρή υλική ικανοποίηση και μεγάλη ευτυχία.

Ένα όνειρο αυτού του τύπου μπορεί να έχει πολλές παραλλαγές και να έχει ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα για την  πορεία της ζωής μας. Για λεπτομερή και ολοκληρωμένη ανάλυση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Άρθρα Ονειροκρίτη

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

[wpdevart_facebook_comment curent_url=»https://www.facebook.com/astrology4u.gr/» title_text=»Facebook Comment» order_type=»social» title_text_color=»#000000″ title_text_font_size=»22″ title_text_font_famely=»monospace» title_text_position=»left» width=»100%» bg_color=»#d4d4d4″ animation_effect=»random» count_of_comments=»2″ ]

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter