Ζώδια& Απιστία

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

 

 

Η απιστία είναι μεγάλο πρόβλημα στις σύγχρονες σχέσεις και μερικά από τα ζώδια την έχουν στο αίμα τους περισσότερο από κάποια άλλα. Μπορούμε να δούμε σε ένα γενικό πλάνο ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν «αταξίες» όμως συχνά μία εξειδικευμένη πρόβλεψη απαιτείται σε κάθε περίπτωση για να μάθουμε την αλήθεια.

 

Κριός: Μιλάμε για τον βασιλιά της απιστίας! Να είστε σίγουροι ότι αν έχετε σχέση με Κριό σίγουρα θα απιστήσει. Το έχει στην φύση του άλλωστε. Θέλει να συγκρατηθεί και έχει αρχές, αλλά δεν μπορεί!

 

Ταύρος: Δεν έχει καμία σχέση με την απιστία. Παίρνει 0 στα 10 στην κλίμακα της απιστίας.

 

Δίδυμοι: Απιστούν επειδή για αυτούς δεν υπάρχει ο όρος απιστία. Κυκλοφορούν και οπλοφορούν με αφοπλιστικό χιούμορ και φλερτάρουν ασύστολα!

 

Καρκίνος: Θα απιστήσουν πολύ σπάνια και αυτό όταν νιώσουν ότι η σχέση τους έχει φτάσει σε τέλμα.

 

Λέων: Είναι γεγονός πως στην απιστία σκοράρει καλό βαθμό και το κάνει επειδή θέλει να είναι ο ηγέτης και να μην εγκλωβίζεται σε μια σχέση.

 

Παρθένος: Είναι γεγονός πως δυσκολεύεται πολύ να απιστήσει, αλλά όταν το κάνει πρώτη φορά, σίγουρα μετά θα το ξαναδοκιμάσει!

Ζυγός: Είναι λίγο νάρκισσος και θέλει να είναι το αντικείμενο του πόθου, για αυτό το λόγο απιστεί.

 

Σκορπιός: Είναι ανασφαλής σας ζώδιο και αυτόν τον κάνει πιστό στην σχέση του. Θέλει να ξέρει ότι ανήκει σε μια σχέση.

 

Τοξότης: Πριν κάνει σχέση είναι τόσο άπιστος, όσο ένας Κριός σε σχέση. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει σχέση αφοσιώνεται πραγματικά.

 

Αιγόκερως: Μεσαία κατάσταση απιστίας. Απιστεί εξαιτίας του ταπεραμέντου του και της έντονης προσωπικότητάς του.

 

Υδροχόος: Απιστεί πλατωνικά, φαντασιώνεται τι θα γινόταν αν απιστούσε. Αν απιστήσει όμως, επειδή του αρέσει ο κίνδυνος, θα το κάνει ξανά και ξανά.

 

Ιχθύς: Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις παράνομες σχέσεις, παρά το γεγονός ότι -σε γενικές γραμμές -είναι πιστό σαν ζώδιο.

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter