ΑΣΤΡΑ & ΕΡΩΤΑΣ

 Γράφει ο αστρολόγος Αλέξανδρος

Οπως έχουμε ήδη πει αρκετές φορές, κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ιδιαιτερότητες σε ότι αφορά τον χαρακτήρα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους άλλους.

 

Το να γνωρίζετε όμως τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου είναι χρήσιμο, καθώς απλοποιεί πολύ την κατάσταση και σας διευκολύνει να τα κατακτήσετε

 

Ετσι λοιπόν, αν είστε ερωτευμένοι και δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε τα tips που ακολουθούν ανάλογα με το ζώδιο του:

 

ΚριόςΠαίξτε το αδιάφοροι. Τίποτα δεν κολλάει τον Κριό περισσότερο από την προσπάθεια του να τραβήξει την προσοχή σας. Τσακωθείτε μαζί του, οι καυγάδες ανάβουν τα αίματα και καθώς έχει κυβερνήτη τον Αρη, τον κάνουν να νιώθει στο στοιχείο του. Αποκτήστε χόμπι και δραστηριότητες, ο μόνος σίγουρος τρόπος να χάσετε έναν Κριό είναι να μένετε προσκολλημένοι πάνω του.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Κριό εδώ. 

Ταύρος: Μαγειρέψτε του. Ο έρωτας του Ταύρου περνάει από το στομάχι και η καλοπέραση είναι η δεύτερη φύση του. Ενα όμορφο δείπνο που έχετε μαγειρέψει με τα χεράκια σας και ένας άνετος καναπές μπορούν να κάνουν τον Ταύρο να πέσει αμέσως.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο εδώ

 

Δίδυμοι: Αφήστε τον να εκφραστεί και δείξτε ότι τον ακούτε με αμείωτο ενδιαφέρον, ακόμα κι αν μιλάει ακατάπαυστα και κάντε την επικοινωνία μεταξύ σας καθημερινότητα. Μην δείξετε δυσαρέσκεια με το κινητό και τα mail του που χτυπάνε συνεχώς και προς Θεού μην τον πιέσετε να μάθετε ποιος είναι, μέσα στην πολυλογία του θα σας τα πει όλα μόνος του ούτως ή άλλως.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τους Διδύμους εδώ

 

ΚαρκίνοςΔώσε βάση στο συναίσθημα. Μιλάμε για το πιο ευσυγκίνητο ζώδιο του κύκλου και πρέπει να του δείξεις ότι το συμμερίζεσαι. Κλάψε μπροστά του, αγκάλιασε τον, ρώτα τον για το παρελθόν και την οικογένεια του, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του, κάνε τον να νιώσει ότι ζει έναν κινηματογραφικό έρωτα και είναι δικός σου.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Καρκίνο εδώ

 

 

ΛέωνΗ ντίβα του ζωδιακού κύκλου αποζητά την αποθέωση και τον θαυμασμό σας. Γελάστε με τα αστεία του, όσο κρύα κι αν είναι μερικές φορές, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για σας και μην τον αμφισβητήσετε ποτέ, γιατί θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σας αφήσει να κάνετε μαζί του.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Λέοντα εδώ

 

Παρθένος: Υπερανάλυσε και συζήτα μαζί του τα πάντα, ή τουλάχιστον μην δυσανασχετείς όταν το κάνει εκείνος/η. Επίσης καθώς ο Παρθένος είναι τρελός με την καθαριότητα, φρόντισε να του δείξεις έμμεσα ότι είσαι κι εσύ. Πήγαινε στο ραντεβού φρεσκοπλυμένος, έχοντας προσέξει ιδιαίτερα την στοματική σου υγιεινή και εξοπλισμένος με αντισηπτικό και μωρομάντηλα.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Παρθένο εδώ

 

ΖυγόςΠρόσεξε ΠΟΛΥ την εμφάνιση σου: Τίποτα δεν ενοχλεί τον Ζυγό περισσότερο από την κακή αισθητική. Μάθε απ’ έξω το savoir vivre και κάνε του επίδειξη συνεχώς. Βρες έξυπνα και πρωτότυπα κοπλιμέντα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση του. Πες του ότι θεωρείς τους καυγάδες και τα ξεκατινιάσματα είναι πολύ «μπανάλ» και πείσε τον οτι αντιμετωπίζεις τα πάντα με διπλωματία.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ζυγό εδώ

 

Σκορπιός: Μην κάνετε συνεχώς ερωτήσεις για τη ζωή του και δείξτε του ότι σας περιβάλλει κι εσάς ένα μυστήριο. Μην φωνάζετε και μη γελάτε δυνατά, τον Σκορπιό τον ενοχλεί η φασαρία. Πείτε του ότι θεωρείτε το σεξ υγεία και ότι θεωρείτε σημαντικό να ταιριάζουν δύο άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα. Αν δεν φοβάστε την καταιγίδα που μπορεί να επέλθει, κάντε τον να ζηλέψει… ή που θα τον κερδίσετε ολοκληρωτικά ή που θα σας κάψει το αμάξι.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Σκορπιό εδώ

 

Τοξότης: Πιάστε κουβέντα μαζί του και γοητεύστε τον με το χιούμορ και την εξυπνάδα σας. (Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι Τοξότες «πέφτουν» πιο εύκολα με Λέοντες και Διδύμους). Μην του αναφέρετε επ΄ ουδενί οτιδήποτε έχει σχέση με υποχρεώσεις και «πρέπει» και υιοθετήστε ως κοσμοθεωρία τη φράση που αντικατοπτρίζει τη ζωή του ολόκληρη: «Μια ζωή την έχουμε» ή όπως λέμε στην εποχή μας YOLO. Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Τοξότη εδώ

 

Αιγόκερως: Η υπόληψη είναι το βασικότερο πράγμα ενός Αιγόκερου, οπότε φροντίστε όταν βγείτε μαζί του να είστε σοβαροί και προσεγμένοι με ακριβά επώνυμα ρούχα και κυρίως να μην τον κάνετε ρεζίλι. Δείξτε του ότι είστε σε θέση να συζητήστε σοβαρά και αποδεχτείτε την φαινομενική ψυχρότητα του, χωρίς να γίνεστε υπερβολικά διαχυτικοί ή αδιάκριτοι.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Αιγόκερω εδώ

 

Υδροχόος: Μιλήστε του και δείξτε ενδιαφέρον για επιστήμες, μεταφυσικά, οικολογία και οτιδήποτε παράξενο μπορεί να του κινήσει το ενδιαφέρον. Μιλήστε μαζί του για ταινίες επιστημονικής φαντασίας και πείστε τον ότι τις έχετε δει όλες. Πείτε του ότι είστε κατά της ιεραρχίας και του συστήματος και παίξτε το επαναστάτης με ή χωρίς αιτία.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Υδροχόο εδώ

 

Ιχθείς: Δείξτε τον πιο τρυφερό σας εαυτό προκειμένου να τον συγκινήσετε και κάντε ρομαντικές κινήσεις βγαλμένες σαν από αισθηματική κομεντί. Περιποιηθείτε τον αλλά μην τον κακομάθετε γιατί θα σας εκμεταλλευτεί. Μην τον πιέσετε ποτέ για τίποτα.Ο έρωτας είναι απλώς ένα παιχνίδι… Και κάθε παιχνίδι μπορείς να το κερδίσεις! Επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του για να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα κατακτήσεις το άτομο που είναι στο μυαλό σου! Κάλεσε στο 14707 και μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ! 

Διάβασε την ερωτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για τους Ιχθείς εδώ

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter