Ρίτα Συνοδινού

Ρίτα Συνοδινού

Μαζί θα βρούμε λύση
σε ότι σε απασχολεί

Επικοινώνησε μαζί της στέλνοντας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας του Astrology4u!

Η Ρίτα Συνοδινού ανέκαθεν γοητευόταν από τους αριθμούς και αντιλαμβανόταν πόσο σημαντική είναι η σημασία τους στον κόσμο. Ασχολούνταν με τα μαθηματικά από πολύ μικρή ηλικία και είχε την άποψη ότι εφόσον οι αριθμοί διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό το παρόν μας μέσα από υπολογισμούς, σίγουρα μπορούν να κάνουν το ίδιο και για το μέλλον. Έτσι ξεκίνησε να μελετά αριθμολογία και να χρησιμοποιεί τις γνώσεις της για να προσφέρει την βοήθειά της σε όσους την χρειάζονταν.

Οι επιτυχημένες εργασίες της και τα ευχαριστημένα πρόσωπα που δέχθηκαν την βοήθειά της, έδωσαν το έναυσμα για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις της πάνω στον τομέα της μελλοντολογίας, έτσι ασχολήθηκε με την αστρολογία και τις αρχές αλληλεπίδρασης μικροκόσμου και μακροκόσμου κατά την διάρκεια των κινήσεων των πλανητικών σωμάτων.

Ειδικεύεται στις ερωτικές προβλέψεις και δίνει ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με τον χωρισμό ή το τέλμα.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σώσε την σχέση σου! Επικοινώνησε με την Ρίτα Συνοδινού και τους συνεργάτες της στέλνοντας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας του Astrology4u.gr!

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter