Γενικά Άρθρα

Η προτίμηση στην μουσική είναι ένα θέμα υποκειμενικό και έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους στην ζωή του καθενός. Παρ’όλα αυτά τα ζώδια φανερώνουν κάποιες προτιμήσεις!

ΚΡΙΟΣ
Αν μπορούσε να συνδυάσει κάτι ανάμεσα σε Mozart και Sex Pistols θα το έκανε. Είναι ζώδιο που προτιμά την ζωντανή μουσική και εκτιμά ιδιαιτέρως τους δυνατούς ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ως ένα γήινο ζώδιο, θα λέγαμε ότι του αρέσει περισσότερο η χαρούμενη ποπ μουσική, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί και με κλασικά ροκ κομμάτια. Επειδή παρακολουθούν πολύ τηλεόραση, θα τους δείτε να σιγοτραγουδούν και τους τίτλους αρχής της αγαπημένης τους σειράς.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπούν πολύ τον χορό και θα λέγαμε ότι ο Michael Jackson τους εκφράζει. Είναι πολύ ιδιαίτερο επίσης, το γεγονός ότι τους αρέσει να ακούνε τα soundtrack από τις αγαπημένες τους ταινίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί. Προτιμούν την ελεγχόμενη και ρυθμική μουσική, που δεν ξεφεύγει σε punk ήχους. Μην παραξενευτείτε αν ακούσουν και παλιά κομμάτια από την παιδική τους ηλικία.

ΛΕΩΝ
Heavy metal, είναι η μουσική που τους ταιριάζει! Αγαπούν τις βαριές ενορχηστρώσεις και τις βάζουν να παίζουν δυνατά στο σπίτι τους και το αυτοκίνητό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα έλεγε όχι στην Κέλτικη μουσική και στα ελαφριά ακούσματα μιας άρπας. Έτσι κι αλλιώς δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην ιστορία της μουσικής και της τέχνης.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι από Sinatra και από country μουσική είναι το στοιχείο τους. Δεν θα πουν όχι σε ρομαντικά ακούσματα μιας άλλης εποχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τους αρέσουν τα περίπλοκα ακούσματα. Αγαπούν τη σύγχρονη jazz και θα τους δείτε να είναι ιδιαίτερα εκλεκτικοί και στη σύγχρονη μουσική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ήχοι της κιθάρας είναι μία βασική παράμετρος στο αγαπημένο τους μουσικό ρεπερτόριο. Ακόμα και οι μελωδίες που είναι πιο «λυπητερές» θα γίνουν μία από τις επιλογές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα επιλέξουν να μάθουν την γκάμα από έναν τραγουδιστή/τραγουδίστρια που τους τράβηξε το ενδιαφέρον με την φωνή του/της. Επίσης θα επιλέξουν κομμάτια, τα οποία αποπνέουν ένα νόημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τους αρέσει η ηλεκτρονική μουσική και βρίσκονται πάντα μπροστά από την εποχή τους, στην μουσική που επιλέγουν. Θα ακούσουν σπάνια mainstream music.

ΙΧΘΥΣ
Η μπαρόκ και η μεσαιωνική μουσική ανήκει στα ακούσματά τους. Αγαπούν πολύ τα αισιόδοξα κομμάτια από μεγάλους καλλιτέχνες.

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter