Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Ταρώ Κάρτα Κόσμος

Κάρτα Νοεμβρίου 2018: Ο Κόσμος

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Ο Κόσμος

Λέξεις και φράσεις κλειδιά:

Εκπλήρωση, ολοκλήρωση, ελευθερία, απαλλαγή από το φόβο, ανταμοιβή για την προσπάθεια, ταξίδια με του νου, ανακάλυψη λύσεων, αίσθηση ενότητας με τον εαυτό και με τον κόσμο

Ερμηνεία

Η κάρτα του Κόσμου είναι μια θετική κάρτα σε κάθε περίπτωση και συνδυασμό. Μας δίνει το μήνυμα της συνειδητοποίησης των ορίων και των ευθυνών μας – ποιοι είμαστε και τι επιλογές κάνουμε. Σημαίνει ότι, επιτέλους, κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας, αντιλαμβανόμαστε την προσωπική μας αξία και βελτιώνουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους γύρω μας.

Η κάρτα αυτή μπορεί, επίσης, να σημαίνει ότι έχουμε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να σταθεί στο πλάι μας ή τη δουλειά που ονειρευόμαστε. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, ξέρουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, ίσως να ακολουθήσουμε κάποια άλλη διαδρομή και άλλες ενδείξεις.

Ο Κόσμος συμβολίζει χαρά και ικανοποίηση που, όμως, έρχονται μέσα από τις προηγούμενες προσπάθειές μας. Σε σχέση με την επαγγελματική μας ζωή μπορεί να σημαίνει ότι ολοκληρώσαμε κάτι που μας παίδευε καιρό, ότι πήραμε κάποια προαγωγή ή ακόμα και ότι αποφασίσαμε να αλλάξουμε επαγγελματική κατεύθυνση. Συχνά αυτά τα γεγονότα συνοδεύονται και από κοινωνική αναγνώριση.

Σχετικά με την αισθηματική ζωή, η κάρτα του Κόσμου μας επιφυλάσσει χαρά, ευτυχία και αληθινή αγάπη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε έχουνε πλέον λυθεί και η σχέση μας κυλάει ειρηνικά και αρμονικά. Σε μερικές περιπτώσεις η κάρτα αυτή συμβολίζει τη δημιουργία οικογένειας.

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα! Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου εδώ!

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter