Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Οι Εραστές

Λέξεις και φράσεις-κλειδιά

Αγάπη, ολοκλήρωση, επιλογή, δέσμευση, πειρασμός, πίστη στις αξίες, ερωτική αρμονία, γνώση του σωστού και του λάθους

Ερμηνεία

Η κάρτα των Εραστών αντιπροσωπεύει την τελειότητα, την αρμονία και την αμοιβαία έλξη – η εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλον τους δίνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα εμπόδια της ζωής. Ο δεσμός που έχουν δημιουργήσει οι δυο εραστές είναι απίστευτα ισχυρός και, συχνά, αντικατοπτρίζει μια σχέση γάμου ή μια πολύ άμεση και στενή σχέση.

Η κάρτα αυτή δείχνει, επίσης, μια πολύ ισχυρή σεξουαλική σχέση που  ξεπερνά τη στιγμιαία ικανοποίηση και υποδηλώνει μια πολύ βαθιά επιθυμία, ένα πάθος που υπάρχει ανάμεσα σε δυο άτομα. Αυτό, όμως, που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η κάρτα των Εραστών δεν υπόσχεται γάμο και αιώνια συμβίωση – δηλώνει μεν ότι υπάρχει μια καταπληκτική σχέση, μια μοναδική έλξη και πολλή αγάπη, αλλά ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τους δυο συντρόφους. Πάντως, αν αυτή η σχέση παραμείνει ζωντανή σίγουρα θα χαρίσει απέραντη ευτυχία και αληθινή ολοκλήρωση.

Μια δεύτερη ερμηνεία που επιδέχεται η συγκεκριμένη κάρτα είναι αυτή της επιλογής, της σκέψης και της αλλαγής – μπορεί να έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου ενώ υπάρχει μια όμορφη σχέση, μια καλή δουλειά και γενικά μια ευτυχισμένη ζωή, έχουμε αρχίσει να προβληματιζόμαστε για κάποια πράγματα. Η κάρτα των Εραστών τονίζει πώς έφτασε η ώρα να κοιτάξουμε τα γεγονότα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα και να αλλάξουμε όλα όσα δεν μας ικανοποιούν. Σε κάθε κατάσταση υπάρχουν επιλογές και διέξοδοι, αρκεί κανείς να τις αντιληφθεί και να τολμήσει να τις ακολουθήσει.

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter