Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

pyrgos

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2020

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Λέξεις και φράσεις-κλειδιά

Φώτιση, μαρτύριο, καμπή, υπερβολική λύπηση για τον εαυτό μας, αίσθηση ότι όλα είναι εναντίον μας, παραβλέπουμε τις αυταπάτες

Ερμηνεία

Το Δέκα Σπαθί δεν είναι τόσο κακό, όσο φαίνεται! Επειδή είναι από τις ισχυρότερες και πιο περίπλοκες κάρτες της τράπουλας, υπάρχουν αρκετές ερμηνείες. Όπως και όλα τα δεκάρια, σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει ο καινούριος κύκλος θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τις παλιές μας συμπεριφορές, να ξεφορτωθούμε τις συναισθηματικές μας αποσκευές και ν’ αποχαιρετήσουμε τον παλιό μας εαυτό.

Μ’ αυτή την έννοια, το Δέκα Σπαθί αντιπροσωπεύει τη φώτιση, γιατί τώρα θα πρέπει να αποδεχτούμε τις αυταπάτες μας – όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε και ν’ αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Η Κάρτα αυτή σημαίνει ότι όσα βάσανα ήτανε να περάσουμε, τα περάσαμε και τώρα δεν μπορεί να συμβεί τίποτα χειρότερο. Από δω και πέρα, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι ν’ αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση. Πρόκειται για μια διαδικασία που θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί, αλλά σίγουρα αξίζει την υπομονή μας.

Σιγά-σιγά θα καταφέρουμε να χτίσουμε τη ζωή μας απ’ την αρχή, βάζοντας αυτή τη φορά γερές βάσεις και τότε θα καταλάβουμε πως οι δυσκολίες που ζήσαμε, τελικά αποδείχθηκαν ωφέλιμες γιατί μας έμαθαν να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό μας.

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter