Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Λέξεις-κλειδιά: Ελπίδα, σκοπός, ανανέωση, πνευματικότητα, εξιδανίκευση ενός ατόμου ή στόχου, δυνατότητα να βλέπουμε το θετικό, πραγματοποίηση ενός ονείρου

Η κάρτα του Άστρου έχει να κάνει με την επανασύνδεση της ψυχής μας με το θείο – την υπέρβαση της προσωπικότητας, της οικογένειας, της κοινότητας, της φήμης. Ουσιαστικά, έχει να κάνει με την ελευθερία να είμαστε ο εαυτός μας.  Η ψυχή ανταποκρίνεται στις ουράνιες επιρροές – δυνάμεις, που μπορούν να μας δώσουν μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού. Η κάρτα του Άστρου μας βοηθά να θυμόμαστε την υψηλή μας καταγωγή και την έλξη μας με μια ανώτερη ένωση.

Αυτή η κάρτα μας συμβουλεύει να αφιερώσουμε χρόνο στις πνευματικές μας αναζητήσεις και μας προτείνει μια πορεία δράσης που θα εναρμονίσει αυτό που θέλουμε, μ’ αυτό που είναι δυνατόν να γίνει σήμερα.  Η κάρτα του Άστρου μας ενθαρρύνει να αφοσιωθούμε στις υψηλότερες αξίες μας, να αυξήσουμε την πνευματική μας καλλιέργεια και να προσπαθήσουμε για το ευρύτερο καλό.  Είναι μια κάρτα ευνοϊκή σε οποιονδήποτε συνδυασμό και σημαίνει επιτυχία στον έρωτα, στη δουλειά ή στις οικονομικές μας επιδιώξεις.

Με δυο λόγια, πρόκειται για μια ευνοϊκή κάρτα που δηλώνει ότι έχουμε αρχίσει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με αισιοδοξία και πάθος και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια με ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter