Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

κάρτα Ταρώ- Η Δύναμη

Κάρτα Σεπτεμβρίου 2018: Η Δύναμη

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Η Δύναμη

Λέξεις και φράσεις κλειδιά:

Δύναμη, θάρρος, συμπόνια, συνειδητότητα, συγχώρεση, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας, παίρνουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αντιλαμβανόμαστε τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας

Ερμηνεία

Η κάρτα της Δύναμης υποδηλώνει ότι χρειαζόμαστε τη δύναμη και το θάρρος της γνώμης μας. Μας ενθαρρύνει να αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή με αποφασιστικότητα. Τώρα θα πρέπει να πιέσουμε τα πράγματα για να έχουμε αποτελέσματα. Μιλώντας για δύναμη, δεν εννοούμε τόσο τη σωματική δύναμη αλλά περισσότερο τη συναισθηματική ενέργεια που εκφράζεται μέσα από τη συμπόνια για τους άλλους.

Η κάρτα αυτή σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε, να δεχτούμε ότι κάποιος έχει ανάγκη από μεγαλύτερη ελευθερία ή ότι δεν γίνεται πάντα να περνάει το δικό μας. Αυτό ισχύει, κυρίως, στην περίπτωση που νιώθουμε ότι χάνουμε τον έλεγχο μιας κατάστασης και γι’ αυτό αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι.

Σε επαγγελματικό επίπεδο η κάρτα της Δύναμης μας λέει ότι όλα τα προβλήματα και οι διαφωνίες που μας ταλαιπωρούσαν στις σχέσεις με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες θα διορθωθούν, χάρη στη δική μας προσπάθεια, την επιμονή και την πίστη μας όλα κάποια στιγμή θα φτιάξουν.

Σε σχέση με τον ερωτικό τομέα η κάρτα της Δύναμης τονίζει την ανάγκη για κατανόηση και ουσιαστική επικοινωνία. Τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη σχέση με το σύντροφό μας δεν είναι, σε καμιά περίπτωση, αξεπέραστα και σίγουρα δεν οφείλονται στην έλλειψη αγάπης.  Όλα μπορούν να λυθούν, αν κάνουμε μια βαθιά και ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι μας και να δεν ξεχνάμε πόσα όμορφα  πράγματα έχουμε ζήσει μαζί.

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα! Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου εδώ!

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter