Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Κάρτα του μήνα- Σελήνη

Κάρτα Απριλίου 2018: Ο Πύργος

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Η ΣΕΛΗΝΗ

Λέξεις και φράσεις κλειδιά:

Αυταπάτη, ψευδαίσθηση, φόβος, διαίσθηση – εμπιστοσύνη στη διαίσθηση, συναισθήματα σύγχυσης και ανησυχίας, δύσκολη ερωτική σχέση, απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα.

Ερμηνεία

Η κάρτα της Σελήνης, γενικά, συμβολίζει έναν νέο, ανεξερεύνητο κόσμο, γεμάτο κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα  – ο κόσμος αυτός μπορεί να μας ξαφνιάζει αρχικά, αλλά όταν αρχίσουμε να εξερευνούμε θα μας διδάξει πράγματα που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε θεαματικά.

Η κάρτα της Σελήνης είναι μια περίπλοκη κάρτα, επειδή η ίδια η φύση της Σελήνης είναι απατηλή και έχει να κάνει με την ασφάλειά μας και την ανάγκη μας να ανήκουμε κάπου. Όντας σε οικείο περιβάλλον, νιώθουμε ασφάλεια, αλλά υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε απόλυτα αποπροσανατολισμένοι.

Η θετική πλευρά της Σελήνης, που έχει πάντα ανάγκη να εκφράζεται, είναι ότι πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στα μυστήρια της ζωής. Η Σελήνης μας συμβουλεύει να μην αφήσουμε τις αυταπάτες να μας απομακρύνουν από το στόχο μας. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται – ίσως η κρίση μας δεν είναι σωστή ή ίσως κάποιος μας εκμεταλλεύεται. Στο σημείο αυτό, καλό θα είναι να λειτουργήσουμε με τη διαίσθησή μας και θα βρούμε το δρόμο μας.

Σε σχέση μας την επαγγελματική ζωή, μπορεί να νιώθουμε γεμάτοι ιδέες και να έχουμε μια δυνατή επιθυμία να κάνουμε ριζικές αλλαγές, γεγονός που μπορεί να μας δημιουργήσει φόβο και σύγχυση. Εδώ, θα πρέπει να αξιολογήσουμε σωστά τις ευκαιρίες που μας παρέχονται για να επωφεληθούμε.

Στον αισθηματικό τομέα, η κάρτα της Σελήνης υποδηλώνει μια σχέση που μοιάζει ειλικρινής, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει γερές βάσεις. Για την ώρα όλα μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά στο τέλος είναι πιθανό να υπάρξει διάψευση.

 

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα! Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου εδώ!

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter