Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019: Η ΚΡΙΣΗ

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Η ΚΡΙΣΗ

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Μεταμόρφωση, απελευθέρωση, απολογισμός για πράξεις του παρελθόντος, αποδοχή της πραγματικότητας, απουσία κάθε κατηγορίας, αποδοχή των πραγμάτων έτσι όπως είναι

Ερμηνεία

Η κάρτα της Κρίσης υποδηλώνει ότι τώρα μπορούμε να υιοθετήσουμε νέους τρόπους συμπεριφοράς σχετικά με το σύντροφο και την οικογένειά μας, αλλά και μ’ εμάς τους ίδιους. Η επίγνωση για το πώς διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας, έχει αλλάξει. Μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή, να απομακρυνθούμε από το παρελθόν και να διώξουμε κάθε ενοχή.

Η κάρτα της Κρίσης σηματοδοτεί νέες επιλογές, νέες δυνατότητες, καθώς και την αίσθηση ότι έχουμε απαλλαγεί από ένα βάρος που μας είχε κουράσει πολύ. Έχουμε την ικανότητα να συγχωρήσουμε τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό μας για περασμένα λάθη.

Επιτέλους, κατορθώνουμε να αποδεχτούμε την αλήθεια, ελευθερώνοντας έτσι τη σκέψη και τη συνείδησή μας. Μεγάλες αποφάσεις και ανακατατάξεις μας περιμένουν, σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Επαγγελματικά, θέλουμε να πειραματιστούμε σε νέα πεδία και να δημιουργήσουμε. Ό, τι κι αν κάνουμε, μπορούμε  να είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχει.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουμε τις σωστές επιλογές και θα βρούμε την ευτυχία που ζητάμε, επειδή ξέρουμε ακριβώς πού θέλουμε να φτάσουμε και ποια είναι τα βήματα που θα μας οδηγήσουν εκεί.

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter