Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Κάρτα Μαρτίου 2018: Η Δικαιοσύνη

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λέξεις και φράσεις κλειδιά:

Αμεροληψία, αρμονία, ισότητα, αίτιο και αποτέλεσμα

Ερμηνεία

Αυτό που είναι δίκαιο για κάποιον μπορεί να μην είναι καθόλου δίκαιο για κάποιον άλλον. Είναι σαν να μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να δούμε την κατάσταση ή το θέμα που μας απασχολεί εντελώς ορθολογιστικά. Σε τι βαθμό έχουμε εμπλακεί συναισθηματικά; Πιστεύουμε ότι κάποιος άλλος είναι ο άδικος ή μπορούμε να διακρίνουμε τις διαφορές; Η κάρτα της Δικαιοσύνης μας καλεί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας με λογική και αντικειμενικότητα, να βρούμε την αλήθεια και μόνο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθη και ότι είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε. Αυτό που, επίσης, λέει είναι πώς δεν πρέπει να είμαστε επικριτικοί με τον εαυτό μας και βέβαια ούτε και με τους άλλους.

Πιθανά να πρόκειται να πάρουμε κάποια απόφαση με πολλή περισσότερη λογική απ’ όσο φανταζόμαστε.

Η Δικαιοσύνη υπονοεί ότι έχουμε εισπράξει αυτό που μας αξίζει, έχουμε παραδεχτεί ότι η κατάσταση τώρα είναι όπως είναι, εξαιτίας των όσων είπαμε, κάναμε ή δεν κάναμε στο παρελθόν, και ότι τώρα τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα μιας σειράς γεγονότων, η κατάσταση τώρα θα προχωρήσει προς όφελός μας, εάν πραγματικά αναλάβουμε την ευθύνη των επιλογών μας.

Ακόμα, η κάρτα της Δικαιοσύνης αφορά νομικά ζητήματα, διευθετήσεις, ρυθμίσεις και άλλα γραφειοκρατικά, για τα οποία προβλέπεται θετική εξέλιξη. Τώρα, στον αισθηματικό τομέα είτε θα έχουμε αυτό που, στ’ αλήθεια, αξίζουμε είτε ότι θα εμφανιστεί στη ζωή μας ένας γοητευτικός θαυμαστής με ευγενικούς τρόπους.

 

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα! Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου εδώ!

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter