Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Λέξεις-κλειδιά: Θέληση, εντιμότητα, υπομονή, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, αναζήτηση της περιπέτειας και του κινδύνου, σεξουαλική δραστηριότητα, έλεγχος συναισθημάτων, ταξίδια με το σώμα και το πνεύμα

Ερμηνεία

Το Άρμα είναι μία κάρτα με πολλούς και σημαντικούς συμβολισμούς – βασικά, όμως, αποτελεί σύμβολο δύναμης και υπεροχής.  Το Άρμα δεν έχει ηνία για να το κατευθύνει ο αναβάτης, παρόλα αυτά το ελέγχει χάρη στη δύναμη του μυαλού και της σοφίας του.

Η κάρτα αυτή δηλώνει, πάνω απ’ όλα, επιτυχία, ευτυχία και αναγνώριση αλλά, πάντα μετά από μεγάλη και συστηματική προσπάθεια. Όποιος έχει απαιτήσεις από τη ζωή του ξέρει καλά ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο.

Στον επαγγελματικό τομέα, μας δείχνει έναν άνθρωπο που πάλεψε με πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητές του, για να φτάσει σε ένα σημείο που να αισθάνεται δικαιωμένος.  Παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συνάντησε, κατάφερε να πετύχει τους στόχους του.  Όμως, δεν σταματά εδώ – συνεχίζει να προσπαθεί για να διατηρήσει τα κεκτημένα του γιατί ξέρει πώς στη ζωή, ανά πάσα στιγμή, όλα μπορεί να ανατραπούν.

Η κάρτα του Άρματος μπορεί να σημαίνει τον ερχομό ενός προσώπου στη ζωή του ενδιαφερόμενου, με δραστήριο και δυναμικό χαρακτήρα. Ενός προσώπου που μπορεί να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει δυνάμεις που δεν γνώριζε ότι είχε, που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας – και μ’ αυτό τον τρόπο ξεκινά μια νέα περίοδος γεμάτη ελπίδα, δημιουργικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές του.

Όταν το Άρμα εστιάζει στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να εμφανιστεί ένα καταπληκτικό άτομο στη ζωή του ενδιαφερόμενου. Ένα ευαίσθητο και δυναμικό πλάσμα που θα γεμίσει τη ζωή του,  με πάθος και χαρά.

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter