Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

ταρώ κάρτα τρελός

Κάρτα Ιουλίου 2018: Ο Τρελός

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Ο ΤΡΕΛΟΣ

Λέξεις και φράσεις κλειδιά:

Παρόρμηση, πάθος για ζωή, αθωότητα, αιώνια αισιοδοξία, ανεξαρτησία, βαδίζουμε στο δρόμο της προσωπικής μας αναζήτησης, αυθορμητισμός και ξενοιασιά, είμαστε έτοιμοι για όλα.

Ερμηνεία

Η κάρτα του τρελού, συνήθως, αντιπροσωπεύει τα νέα ξεκινήματα κι έναν αθώο ενθουσιασμό για τη ζωή – θέλει  να μας πει πώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε τομέα, πολλές δυνατότητες που περιμένουν από εμάς να τις αξιοποιήσουμε προς όφελός μας. Έχει έρθει η στιγμή  που πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες, να οργανώσουμε τις σκέψεις και τις πράξεις μας, γιατί μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα.

Γνωριμίες με καινούριους ανθρώπους ή συζητήσεις με φίλους μπορεί να σταθούν αφορμή για γόνιμες αλλαγές και θετικές πράξεις. Στη σφαίρα της αισθηματικής ζωής, η κάρτα αυτή συμβολίζει την εμφάνιση ενός ατόμου στη ζωή μας – ενός ατόμου δυναμικού, ανεξάρτητου και τολμηρού, που μπορεί να μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να προσφέρει πολλά, μεταδίδοντας το θάρρος και την αυτοπεποίθησή του και μπορεί να μας δώσει το έναυσμα για να εκμεταλλευτούμε παραγωγικά τις δυνάμεις και τις ικανότητές μας. Δεν αποκλείεται, όμως, και να έχει αρνητική επιρροή σε κάποιον πιο εσωστρεφή και συγκρατημένο άνθρωπο.

Ο Τρελός υπονοεί, ενδεχομένως, ότι δεν ακούμε τις συμβουλές των άλλων, ότι δεν δίνουμε σημασία  στα συναισθήματα ή ότι κινούμαστε χωρίς μεγάλη σκέψη. Το σημαντικό πίσω απ’ αυτή την κάρτα είναι η προειδοποίηση: να προσέξουμε πολύ πριν κάνουμε κάτι – κι αν νιώθουμε μπερδεμένοι και δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε, ο Τρελός εννοεί ότι είναι καιρός να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας, γιατί μερικές φορές χρειάζεται να ρισκάρουμε.

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα! Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου εδώ!

 

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter