Ταρώ - Κάρτα του μήνα από την Μαριλένα Παππά

Κάρτα Ταρώ: Ο Διάβολος

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Γράφει η αστρολόγος μας Μαριλένα Παππά

Ο Διάβολος

Λέξεις και φράσεις-κλειδιά

Πειρασμός, δίψα για χρήματα, παιδιάστικες αντιδράσεις, εκμετάλλευση από άλλους, αρνητική σκέψη, περιορισμένη αντίληψη

Ερμηνεία

Η κάρτα του Διαβόλου συμβολίζει όλα όσα θεωρούμε αρνητικά, σε έναν κόσμο που αναζητούμε διαρκώς το καλό. Συμβολίζει το δικό μας, εσωτερικό διάβολο, που είναι συνήθως ο λόγος για τα περισσότερα από τα προβλήματά μας. Η κάρτα αυτή μας καλεί να κατανοήσουμε τις δυνατότητές μας, να γίνουμε πιο συνειδητοί και να αντιληφθούμε ότι μπορεί να ζούμε σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων – κι αυτό θα πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν πρόκειται, απαραίτητα για μια αρνητική κάρτα – μπορεί όμως να εμπεριέχει κάποια προειδοποίηση για τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, δηλώνει ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξέλιξή μας και στα όσα απορρέουν από αυτή. Αυτό δεν είναι αρνητικό, καθώς τα χρήματα μας βοηθούν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας  και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Αρκεί, το κυνήγι του κέρδους να μη γίνει αυτοσκοπός και να μην μας απομακρύνει από τις άλλες χαρές της ζωής. Πρόκειται, λοιπόν, για μια έμμεση προειδοποίηση, ότι τα υλικά αγαθά δεν πρέπει να γίνουν αιτία για να παραμελήσουμε την οικογενειακή ή της ερωτική μας ζωή.

Σε αισθηματικό επίπεδο δηλώνει πώς υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή μας, με το οποίο μοιραζόμαστε ένα έντονο πάθος – που, όμως, δεν θα πρέπει να το μπερδεύουμε με την αγάπη ή τον έρωτα. Αν ψάχνουμε για κάτι βαθύτερο, δεν θα πρέπει να το αναζητήσουμε στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε γενικές γραμμές η κάρτα του Διαβόλου είναι μια πολύπλοκη κάρτα και θα πρέπει να ερμηνευθεί σε σχέση με τις υπόλοιπες κάρτες που την πλαισιώνουν

Θες να λάβεις άμεση απάντηση στα ερωτήματα που σε απασχολούν; Ρίξε τις κάρτες Ταρώ Δωρεάν εδώ!

Ταρώ - Ρίξε τις κάρτες

Μέθοδος των 4 καρτών

Για ποιο θέμα θες να μάθεις;

Astrology4u WebTV

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter