Ζωζώ Παρίση

Ζωζώ Παρίση

Αστρολόγος- Μελλοντολόγος- Αριθμολόγος

9011 400 000

«Τα μαθηματικά είναι παγκόσμια γλώσσα», είναι το κλειδί της αποκωδικοποίησης του κόσμου, είναι τρόπος επικοινωνίας, είναι η βάση για κάθε επιστημονική θεωρία. Με αυτή την επιστημονική παραδοχή ως γνώμονα, η Ζωζώ Παρίση αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της Ζωής της στην μελέτη της Αριθμολογίας και την απόδοση των ερμηνειών που μας δίνουν οι αριθμοί.

Μυήθηκε από πολύ μικρή ηλικία στον κόσμο της αστρολογίας και της αστρονομίας και μελετούσε σε βάθος τις επιδράσεις των πλανητικών σωμάτων στη ζωή μας. Οι αστρολογικές της προβλέψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα είναι ακριβείς και λεπτομερείς, ενώ έχουν βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να βρουν την σωστή κατεύθυνση στο κυνήγι της ευτυχίας, ακολουθώντας τις συμβουλές της.

Γνωρίζοντας ότι τα θαύματα του κόσμου σχετίζονται αδιάρρηκτα με τους αριθμούς, η Ζωζώ Παρίση την τελευταία 15ετία ασχολείται και με την αριθμολογία, συνδυάζοντας γνώσεις αστρολογίας και ερμηνείες αριθμών για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις της.

Αν ξέρεις ποιον δρόμο να ακολουθήσεις ξέρεις και πώς να πετύχεις! Η Ζωζώ Παρίση, σου δίνει με τις επιμελείς εργασίες της, μια πολύτιμη πυξίδα γνώσης η οποία σε βοηθά να πάρεις την σωστή κατεύθυνση για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί! Επικοινώνησε μαζί της στο 9011 400 000!

 

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter