ΛΕΩΝ

 • ΛΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYNIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι 4-5- και πρωί 6/8 θα είστε οι Λέοντες που θα ζοριστείτε περισσότερο στην διάρκεια αυτού του Ιουνίου. Δύσκολες απαιτητικές συνεργασίες αλλά και οι απειλές μιας πιθανής διακοπής ή διάλυσης μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης είναι αυτά που θα κυριαρχούν στην δική σας ζωή. Για τους πολλούς όμως και στο μεγαλύτερο του διάστημα ο Ιούνιος είναι ένας υπερ κοινωνικός μήνας με πάρα πολλές επαφές. Κάποιοι πιθανά να δείτε ξανά ένα ξεχασμένο σχέδιο για το εάν και πόσο μπορεί να δραστηριοποιηθεί ενώ οι επαφές σας θα έχουν μυστικότητα και γενικά το παρασκήνιο θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τον μήνα αυτό στην ζωή σας. 

  Σίγουρα ο Άρης από το δικό σας το ζώδιο σας δίνει μια επιθετική διάθεση επιβολής όπως και την ανάγκη να εφαρμόσετε πιο σύγχρονες μεθόδους σε ό,τι κάνετε. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα επιχειρήσει και θα καταφέρει εν μέρει να σας δώσει μια εσωτερική ηρεμία που με εξαίρεση στις 5 και 24 του Ιουνίου θα κερδίσετε. 

  Αν έχει κάποιο δώρο για εσάς ο Ιούνιος αυτό είναι από τις 27 και μετά και δεν είναι άλλο από το πέρασμα που θα κάνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο προϊδεάζοντας ένα μήνα με καλύτερες προοπτικές για εσάς.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter