Ζωή Στεργίου

Ζωή Στεργίου

Αστρολόγος- Μελλοντολόγος

9011 400 000

Η Ζωή Στεργίου ανέκαθεν αντιμετώπιζε τον κόσμο σαν ένα σύνολο άπειρων πιθανοτήτων που πραγματοποιούνται ανάλογα με τις επιλογές μας. Το ενδιαφέρον της για τον κόσμο την ώθησε στο να σπουδάσει μαθηματικά. Όταν αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την Αστρονομία με την οποία ασχολήθηκε διεξοδικά με την συμμετοχή της στα μαθήματα ανοιχτού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Αστρολογία είναι για εκείνη το κομμάτι του παζλ που ολοκληρώνει την κατανόηση του κόσμου. Η αστρολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιστήμης. Είναι στατιστική, είναι μαθηματικά, είναι παρατήρηση και κατανόηση των επιρροών που έχουν τα πλανητικά σώματα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της είναι ακριβείς και λεπτομερείς. Ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αν θέλεις να κάνεις σωστές επιλογές, αρκεί μόνο να «δεις» τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου και τις επιδράσεις που έχει το κοσμικό όλον στην ζωή σου. Άλλωστε ο κόσμος του σύμπαντος συνδέεται με τον δικό σου κόσμο καθώς όπως εξηγεί και η φυσική ο μακρόκοσμος συνδέεται με τον μικρόκοσμο! Η Ζωή Στεργίου σε βοηθά να καταλάβεις αυτήν την βαθύτερη σχέση και σου δίνει έγκυρες λεπτομερείς προβλέψεις για το μέλλον σου!

Επικοινώνησε μαζί της στο 9011 400 000! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

 

Αστρολόγοι

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter