ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα δύσκολα της νέας χρονιάς δείχνουν βασικά να στοχεύουν μόνο τους γεννημένους 15-16/7 και όσους τυχαίνει να έχουν πλανητικές θέσεις στις 23-24 μοίρες του ζωδίου. Εσείς θα έχετε μια χρονιά που δεν σηκώνει λάθη και τα όποιο λάθη γίνουν θα έχουν αντίκτυπο για πολλά χρονιά μετά στην ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε τα ρίσκα και τα ανοίγματα, κυρίως οικονομικά, φέτος.

  Για τους πολλούς το 2020 μπορεί να θεωρηθεί μια ουδέτερη χρονιά. Οι συνεργασίες σας, και αυτές που έχετε και αυτές που πιθανά ξεκινήσετε μέσα στην χρονιά, μπορεί να είναι σημαντικές και απαραίτητες αλλά θα είναι κουραστικές αφού οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς θα είναι μεγάλες.

  Φέτος είναι μια χρονιά που θα δώσει αιτίες για να κόψετε επαφές με πολύ κόσμο του φιλικού και του κοινωνικού σας χώρου, κάτι που ξεκίνησε από πέρσι αλλά θα είναι πολύ περισσότερο έντονο φέτος. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να έρθετε περισσότερο κοντά σε κόσμο που σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις ενώ ενδέχεται να προσεταιριστείτε και χώρους-άτομα που τα χαρακτηρίζουν κάποιες πολύ πρωτοποριακές ή ακόμα και εκκεντρικές αντιλήψεις.

  Με εξαίρεση τους 15-16/7 γεννημένους, οι γεννημένοι μέχρι τα μέσα του Ιουλίου μπορείτε να κάνετε καλές προσπάθειες αναβάθμισης των οικονομικών σας και της επαγγελματικής σας θέσης και όλοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την πολύμηνη παραμονή του Άρη στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη για να φανείτε περισσότερο επαγγελματικά, να δείξετε και να αποδείξετε τις οποίες ηγετικές σας ικανότητες αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας κάποιες επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό του 2020 είναι ότι θα έχετε για ένα μεγάλο διάστημα από την Άνοιξη μέχρι τον Αύγουστο την ανάγκη να απομονώνεστε αφού η Αφροδίτη που θα μείνει μήνες στους Διδύμους θα σας δώσει τον τρόπο να έχετε μια εσωτερική ισορροπία και να τα βρείτε με τον εαυτό σας ακόμα και αν διαφωνείτε με όλους τους άλλους.

  Ο Ιανουάριος, ο Αύγουστος, ο και ο Νοέμβριος δείχνουν τα καλυτέρα διαστήματα για όλους και για όλα.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και τη ζωή των ανθρώπων γύρω σας, τότε θα πρέπει να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Να είστε θαρραλέοι. Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική αλλά οι προβλέψεις για το 2020 λένε ότι, φέτος, οι περισσότερες αλλαγές γίνονται για το καλύτερο.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτό το χρόνο θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να παρατηρήσετε παιδιά που σας θυμίζουν τον εαυτό σας, όταν ήσασταν μικροί. Μπορεί να δείτε ερωτευμένους που σας εμπνέουν να βρείτε μια τέτοια αγάπη και στη δική σας ζωή. Ή, μπορεί να παρατηρήσετε έναν πολυάσχολο συνάδελφο, που φιλοδοξείτε να του μοιάσετε. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα για τα πράγματα που μπορεί να εμπνεύσουν αλλαγές στη ζωή σας το 2020.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 22 Ιουνίου και τις 22 Ιουλίου. Το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος έχει πολλά καλά και κακά χαρακτηριστικά: είστε σε μεγάλη επαφή με τα συναισθήματά σας – σχεδόν όλη σας η προσωπικότητα βασίζεται σ’ αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορεί να αγαπάτε, αλλά ζηλεύετε. Μπορεί να είστε έξυπνοι, ζωηροί κι εφευρετικοί αλλά είστε και ξεροκέφαλοι. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι προσεκτικό σε οτιδήποτε κι αν κάνει, δεν αγαπά και πολύ τις αλλαγές. Όμως, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές για σας, το 2020.

  Έρωτας και σχέσεις

  Στην αισθηματική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να βρείτε την αρμονία. Γενικότερα είστε πιο ρομαντικοί, κάτι που το ταίρι σας σίγουρα θα εκτιμήσει. Αν είστε μόνοι, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προσπαθήσετε να βρείτε το άλλο σας μισό. Πριν ψάξετε για κάποιο σύντροφο, θα πρέπει ν’ αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Μόλις το καταλάβετε αυτό, αρχίστε το ψάξιμο! Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με κάποιον που έχετε πολλά κοινά, παρά με κάποιον που διαφέρει πολύ από σας.

  Το 2020 είναι μια χρονιά που μπορείτε να είστε επιλεκτικοί, οπότε μη διστάζετε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πετύχετε την πρώτη σας επιλογή. Φέτος, αισθάνεστε και πιο ρομαντικοί και πιο φιλικοί. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερα άτομα, όπως και να ενισχύσετε τους δεσμούς με τους φίλους και την οικογένεια. Πάντα να θυμάστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε για παλιούς φίλους, αλλά κυρίως για νέους φίλους. Αν πείτε ή κάνετε κάποιο λάθος, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

  Καριέρα

  Αυτή τη χρονιά, πιθανά να υπάρξουν συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τσακωθείτε με κάποιον – μπορεί, όμως, να τον συναγωνίζεστε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τους συναδέλφους σας, αν θέλετε να εξελιχθείτε το 2020. Τίποτα κακό δεν θα συμβεί αν δεν αποδεχθείτε την πρόκληση, αλλά θα συμβούν πολλά καλά αν το κάνετε. Βάζοντας προσωπικούς στόχους στη δουλειά, είναι ένα καλός τρόπος να κινητοποιηθείτε και να τους πετύχετε.

  Οικονομικά

  Είναι πολύ πιθανό να έχετε μεγάλη τύχη στα οικονομικά σας, φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να βάλετε και κάποια στην άκρη! Κάποιο χόμπι, επίσης, μπορεί να σας φέρει κάποια παραπάνω χρήματα.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter