ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Είστε από αυτούς που έχουν κάθε λόγο να  περιμένουν πώς και πώς  το 2018 !!! Η νέα χρονιά από την πρώτη της μέρα δίνει θετικά μηνύματα για  τους Καρκίνους. Μετά από πολύ καιρό το 2018 έρχεται να δώσει την ευκαιρία που μέχρι τώρα δεν είχατε, την πρόταση ή το άνοιγμα που θα επιτρέψει σε πολλούς να κάνουν πράξη φιλόδοξα σχέδια της ζωής τους , να ανοιχτούν και να πετύχουν τα μέγιστα , τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό της ζωής τους τομέα.  Ο Κρόνος έχει πρόσφατα αποχωρήσει από τον χώρο των επαγγελματικών σας και παύει να βάζει εμπόδια και να απαιτεί από εσάς κούραση χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Δίας πανίσχυρος από τον Σκορπιό δίνει τις ευκαιρίες και μοιράζει χαρές στους περισσότερους Καρκίνους που θα δουν τον νέο χρόνο να  παίρνουν σάρκα και οστά τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους. Η τύχη θα κάνει πιο εύκολες τις μέρες και τα βράδια  αυτής της χρονιάς, καθώς οι πιθανότητα κέρδους κάθε μορφής , είναι φανερά αυξημένη φέτος.

  Μονάχα οι  γεννημένοι  11,12,13 του Ιουλίου, θα έχετε μία χρονιά που μπορεί να σας δώσει σημαντικά,  αλλά θα σας πάρει και σημαντικά πράγματα και σε κάθε περίπτωση , ελέγξετε τον παρορμητισμό που τόσο συχνά σας έχει οδηγήσει σε λάθη και να θυμάστε πως  δεν πρέπει να κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα  ακόμα και αν όλα δείχνουν ιδανικά και σας ενθουσιάζουν. Κάθε σας λάθος θα έχει συνέπεια σε βάθος χρόνου και για αυτό να είστε πολύ προσεχτικοί..  Για εσάς η χρονιά αυτή, είναι χρονιά αρκετά μοιραία  και μπορεί να φέρει το τέλος μίας κατάστασης και  να σας αλλάξει καθοριστικά έναν τομέα της ζωής σας. Οι πολλοί όμως μόνο καλά έχουν να περιμένουν από αυτήν την χρονιά. Αν μιλήσουμε για τον έρωτα ;; Με έναν Δία στον χώρο του έρωτα μπορείτε να έχετε ή να αποκτήσετε τον μεγάλο έρωτα. Όπως  και να είναι η ερωτική σας ζωή, η επιβεβαίωση θα είναι όση χρειάζεστε, για να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας και την ελκτική σας δύναμη. Αυτήν την χρονιά πολλά νεαρά Κριαράκια θα ( ανοίξουν σπιτικό) Κάποιες Καρκινούλες  μπορούν εύκολα να εκμεταλλευτούν την αυξημένη γονιμότητα αυτής της εποχής.  Όμως υπάρχουν και εποχές για παιχνίδια.. Εποχές που δίνουν πιο εύκολα είτε γνωριμίες,  σε όσους είναι μόνοι, εποχές για περιπέτειες, αν αναζητάτε τέτοιες και εποχές  για να δυναμώσετε την φωτιά του πάθους στις σχέσεις σας . Όλα τα παραπάνω το τόσο γόνιμο ( κυριολεκτικά 2018)  σας τα δίνει μέχρι και τον Οκτώβριο..

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνάται από τη Σελήνη, που χαρίζει ευαισθησία.

  Είστε, λοιπόν, ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού. Έχετε ιδιαίτερα έντονη διαίσθηση και μπορείτε εύκολα να καταλάβετε οποιαδήποτε κατάσταση. Είστε σε θέση να διακρίνετε τόσο τη δύναμη, όσο και την αδυναμία εκείνων που συναντάτε. Έχετε μεγάλη φαντασία που εντυπωσιάζει τα άτομα με τα οποία επιλέγετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

  Το 2018 θα είναι πιο ήρεμο από την περασμένη χρονιά, αλλά επίσης και πιο εσωτερικό, με πολλές, προσωπικές αποκαλύψεις και πολλή καλή τύχη όταν τη χρειάζεστε. Το πιο επιτακτικό θέμα έχει να κάνει με την κατανόηση των μυστικών σας κινήτρων, την προσπάθεια να καταλάβετε γιατί κάνετε αυτό που κάνετε και τι πυροδοτεί συναισθηματικές και διαισθητικές εκρήξεις.

  Το σύμπαν ποτέ δεν περιμένει, ούτε και θέλει τελειότητα, αλλά το να διευκρινίζετε τις πράξεις και τις αντιδράσεις σας είναι σημαντικό για να προχωρήσετε, εξαφανίζοντας τα εμπόδια που μπλοκάρουν το δρόμο σας.

  Με δυο σεληνιακές εκλείψεις που προσθέτουν βαθιά συναισθήματα στις περιοχές των ονείρων, της διαίσθησης και του υποσυνείδητου, της προσωπικότητάς σας, των αισθηματικών σχέσεων και της δημιουργικότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει αρκετός χώρος τόσο για προσωπική ανάπτυξη, όσο και για περιπέτεια.

  Η έκλειψη του Ιουλίου στο ζώδιό σας, μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για μια πολύ σπουδαία  περίοδο στη ζωή σας. Να είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές σημαντικές, προσωπικές αλλαγές αν δείτε ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Πολλές κρίσιμες στιγμές επικεντρώνονται στα όνειρα που κάνετε για την αισθηματική σας ζωή, τη χρονιά που έρχεται. Με μια Αφροδίτη ανάδρομη τον Οκτώβριο να αναμοχλεύει επιθυμίες, στο ζώδιο του Σκορπιού, σχεδόν όλα είναι πιθανά. Σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους, τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Το πώς θα διαχειριστείτε αυτές τις επανεμφανίσεις εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Αρχικά, ενδιαφέρεστε να φτάσετε στην επιτυχία και να δημιουργήσετε σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον σας. Στη συνέχεια, αρχίζετε να ανακαλύπτετε πάλι πόσο όμορφο είναι να νιώθετε ερωτευμένοι και να μοιράζεστε αυτό το πάθος με το ταίρι σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Η καριέρα σας εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά σημαντική. Πρόκειται για μια μαθησιακή διαδικασία ώστε να βρείτε τι είναι καλύτερο για σας, τι ταιριάζει με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε περαιτέρω στόχους και φιλοδοξίες. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αρκετά με τις λεπτομέρειες, να είστε πειθαρχημένοι και να καταβάλλετε προσπάθεια για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε δουλειά. Αν έχετε καθορίσει στόχους που απαιτούν πάθος και σκληρή δουλειά κι αν αναλάβετε πρωτοβουλίες είναι σίγουρο ότι θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter