ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είναι πολλοί οι Καρκίνοι που στην διάρκεια αυτής της χρονιάς θα αντιμετωπίσουν πιέσεις οικογενειακού χώρου. Πολλοί είναι και αυτοί που θα νιώσουν να τους πνίγουν οι αυξημένες απαιτήσεις που έχουν από αυτούς δύσκολοι συνεργάτες, δύσκολοι σύντροφοι ή απαιτητικές συμφωνίες. Όμως οι περισσότεροι θα τα πάτε αρκετά καλά φέτος αν εξαιρέσουμε τους 15, 16 και 17 Ιουλίου γεννημένους,  που διανύουν ένα διάστημα που βασικά απαγορεύει τα ριψοκίνδυνα τόσο σε οικονομικά όσο και σε αλλά θέματα, οι υπόλοιποι θα βρεθείτε μπροστά σε μια χρονιά που σας προσφέρει ανάπτυξη επαγγελματική και σταδιακή αλλά ουσιαστική βελτίωση των οικονομικών σας. Διανύετε ένα διάστημα που η γόνιμη φαντασία σας θα μπορεί να βρει τρόπους να γίνει πρακτική και δημιουργική ώστε να σας αποδώσει τα μέγιστα.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό του 2019 είναι ότι στην διάρκεια του θα προσεταιρίζεστε πολύ πιο συχνά άτομα με πολύ ιδιαίτερες απόψεις ενώ κάποιοι θα θελήσετε να ενταχτείτε σε ομάδες ατόμων που έχουν ριζοσπαστικές φιλοσοφίες.

  Η ευεργετική παρουσία του Δια στο μεγάλο μέρος της χρονιά στον χώρο του Τοξότη ανοίγει δρόμους επαγγελματικής επέκτασης για τους ανθρώπους του Καρκίνου και το 2019 θεωρείτε μια χρονιά και συγκομιδής για όσους προσπάθησαν πολύ και κουράστηκαν το 2018 αλλά και μια χρονιά που βοηθά περαιτέρω ανάπτυξη. Ακόμα είναι μια χρονιά που βοηθά αλλά σας δίνει και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο ουσιαστικά με θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Στην διάρκεια αυτού του χρόνου κάποιοι μπορείτε να κάνετε πετυχημένες παρεμβάσεις σε αυτό τον τομέα.

  Ωστόσο όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν είσαστε μπροστά σε μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά. Κάθε προσπάθεια ανάπτυξης συνεπάγεται περισσότερη δουλειά και περισσότερη κούραση για εσάς. Μικρά διαστήματα που μπορούν να σας ξεκουράσουν και να σας δώσουν χαρές, συναισθηματικές απολαβές, είτε γενικά πιο πολύ χρόνο για ό,τι αγαπάτε, είναι την περίοδο του Πάσχα, τον Ιούλιο, και τον Οκτώβριο μήνα. Σε οικονομικά θέματα δύσκολα η εύκολα θα βρίσκετε άκρες αλλά πιο αποδοτικός θεωρείτε ο Ιανουάριος, ο Μάιος, και ο Νοέμβριος μήνας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα για το 2019, αγαπητοί Καρκίνοι, προβλέπουν ότι φέτος θα θελήσετε να προσπαθήσετε για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο απλή. Ταυτόχρονα, θέλετε οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας να ακούν αυτά που έχετε να πείτε. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι απλά με το να στέκεστε στο παρασκήνιο.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Αυτή η χρονιά έχει να κάνει με τη βελτίωση του εαυτού σας, του περιβάλλοντός σας και της πορείας σας προς το μέλλον. Μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να ξαναρχίσετε κάποιο από τα παλιά σας χόμπι – να βρείτε πράγματα που σας δίνουν χαρά. Μπορεί να σκεφτείτε ακόμα και την περίπτωση να αλλάξετε αντικείμενο δουλειάς, με κάτι που σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου αν έχετε γεννηθεί από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζεται από το καβούρι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά  ντροπαλοί και συναισθηματικοί. Όταν νιώθουν απειλή ή φόβο, έχουν την τάση να πηγαίνουν σε μέρος που νιώθουν ασφάλεια, όπως το καβούρι που κρύβεται στο καβούκι του. Φυσικά, οι Καρκίνοι έχουν επίσης  και άλλα θετικά χαρακτηριστικά. Συνήθως είναι πιστοί φίλοι, συμπαθητικοί και έχουν ισχυρή διαίσθηση.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Φέτος πρόκειται να μάθετε καινούρια πράγματα για τον εαυτό σας. Και μπορείτε ακόμα να προσπαθήσετε να βελτιωθείτε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έτσι θα νιώθετε πιο σίγουροι, πράγμα που θα σας βοηθήσει να είστε πιο ελκυστικοί. Πρόκειται για σπουδαία νέα, αν ψάχνετε να βρείτε το ταίρι σας μέσα σ’ αυτή τη χρονιά! Ωστόσο, αν είστε ήδη σε μια σχέση προσπαθήστε να αποφύγετε τους πειρασμούς. Αν είστε παντρεμένοι κι έχετε παιδιά, τα πράγματα θα πάνε καλά, τόσο με το σύντροφο όσο και με τα παιδιά σας. Τα πρόσφατα παντρεμένα ζευγάρια ίσως προγραμματίσουν μια εγκυμοσύνη.

  Τα άστρα σας συμβουλεύουν να βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας γνωρίζει ποιες είναι οι αισθηματικές σας ανάγκες, φέτος. Βεβαιωθείτε, επίσης ότι κι εσείς προσέχετε και καλύπτετε τις ανάγκες του. Αν το κάνετε αυτό, η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει αρμονικά στη διάρκεια της χρονιάς. Όσον αφορά τους φίλους και την ευρύτερη οικογένειά σας, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο αγχωτικά. Μην εμπιστεύεστε αγνώστους που ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι. Αντιθέτως, αφιερώστε χρόνο στους φίλους που, ήδη, έχετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Η χρονιά αυτή εξαρτάται άμεσα από τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Αν θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά που έχετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να οργανωθείτε καλύτερα. Θα μπορέσετε έτσι να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά και μπορεί ακόμα να κερδίσετε και κάποιο μπόνους. Μια καλή ιδέα, επίσης, είναι να γίνετε φίλοι με τους προϊσταμένους σας. Αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας, φέτος μπορεί να βρείτε μια καινούρια ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Κάντε στον εαυτό σας σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με το τι θέλετε από τη ζωή σας, πριν προχωρήσετε σε σχετικές αλλαγές. Φυσικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει καινούρια δουλειά, πριν παραιτηθείτε από εκεί που είστε τώρα. Είναι πιθανόν να είστε πιο ευχαριστημένοι σε μια δουλειά που ειδικεύεται σε κάτι που σας ενδιαφέρει.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Όσον αφορά τα οικονομικά σας, προβλέπεται ότι θα έχετε μεγάλη εύνοια. Πιθανότατα θα έχετε μια σταθερή εισροή χρημάτων, επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξοδέψετε πολλά στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μια καλή ιδέα είναι να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να βελτιώσετε το σπίτι σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για το 2019. Συνολικά ο προϋπολογισμός σας θα είναι σε καλή κατάσταση, όλη τη χρονιά.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Να κρατάτε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, τη διάθεσή σας σταθερή, να είστε αποφασιστικοί και να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον, χωρίς να πανικοβάλλεστε.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter