ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είναι πολλοί οι Καρκίνοι που στην διάρκεια αυτής της χρονιάς θα αντιμετωπίσουν πιέσεις οικογενειακού χώρου. Πολλοί είναι και αυτοί που θα νιώσουν να τους πνίγουν οι αυξημένες απαιτήσεις που έχουν από αυτούς δύσκολοι συνεργάτες, δύσκολοι σύντροφοι ή απαιτητικές συμφωνίες. Όμως οι περισσότεροι θα τα πάτε αρκετά καλά φέτος αν εξαιρέσουμε τους 15, 16 και 17 Ιουλίου γεννημένους,  που διανύουν ένα διάστημα που βασικά απαγορεύει τα ριψοκίνδυνα τόσο σε οικονομικά όσο και σε αλλά θέματα, οι υπόλοιποι θα βρεθείτε μπροστά σε μια χρονιά που σας προσφέρει ανάπτυξη επαγγελματική και σταδιακή αλλά ουσιαστική βελτίωση των οικονομικών σας. Διανύετε ένα διάστημα που η γόνιμη φαντασία σας θα μπορεί να βρει τρόπους να γίνει πρακτική και δημιουργική ώστε να σας αποδώσει τα μέγιστα.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό του 2019 είναι ότι στην διάρκεια του θα προσεταιρίζεστε πολύ πιο συχνά άτομα με πολύ ιδιαίτερες απόψεις ενώ κάποιοι θα θελήσετε να ενταχτείτε σε ομάδες ατόμων που έχουν ριζοσπαστικές φιλοσοφίες.

  Η ευεργετική παρουσία του Δια στο μεγάλο μέρος της χρονιά στον χώρο του Τοξότη ανοίγει δρόμους επαγγελματικής επέκτασης για τους ανθρώπους του Καρκίνου και το 2019 θεωρείτε μια χρονιά και συγκομιδής για όσους προσπάθησαν πολύ και κουράστηκαν το 2018 αλλά και μια χρονιά που βοηθά περαιτέρω ανάπτυξη. Ακόμα είναι μια χρονιά που βοηθά αλλά σας δίνει και αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο ουσιαστικά με θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Στην διάρκεια αυτού του χρόνου κάποιοι μπορείτε να κάνετε πετυχημένες παρεμβάσεις σε αυτό τον τομέα.

  Ωστόσο όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν είσαστε μπροστά σε μια εξαιρετικά απαιτητική χρονιά. Κάθε προσπάθεια ανάπτυξης συνεπάγεται περισσότερη δουλειά και περισσότερη κούραση για εσάς. Μικρά διαστήματα που μπορούν να σας ξεκουράσουν και να σας δώσουν χαρές, συναισθηματικές απολαβές, είτε γενικά πιο πολύ χρόνο για ό,τι αγαπάτε, είναι την περίοδο του Πάσχα, τον Ιούλιο, και τον Οκτώβριο μήνα. Σε οικονομικά θέματα δύσκολα η εύκολα θα βρίσκετε άκρες αλλά πιο αποδοτικός θεωρείτε ο Ιανουάριος, ο Μάιος, και ο Νοέμβριος μήνας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και τη ζωή των ανθρώπων γύρω σας, τότε θα πρέπει να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Να είστε θαρραλέοι. Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική αλλά οι προβλέψεις για το 2020 λένε ότι, φέτος, οι περισσότερες αλλαγές γίνονται για το καλύτερο.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτό το χρόνο θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί να παρατηρήσετε παιδιά που σας θυμίζουν τον εαυτό σας, όταν ήσασταν μικροί. Μπορεί να δείτε ερωτευμένους που σας εμπνέουν να βρείτε μια τέτοια αγάπη και στη δική σας ζωή. Ή, μπορεί να παρατηρήσετε έναν πολυάσχολο συνάδελφο, που φιλοδοξείτε να του μοιάσετε. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα για τα πράγματα που μπορεί να εμπνεύσουν αλλαγές στη ζωή σας το 2020.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 22 Ιουνίου και τις 22 Ιουλίου. Το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος έχει πολλά καλά και κακά χαρακτηριστικά: είστε σε μεγάλη επαφή με τα συναισθήματά σας – σχεδόν όλη σας η προσωπικότητα βασίζεται σ’ αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορεί να αγαπάτε, αλλά ζηλεύετε. Μπορεί να είστε έξυπνοι, ζωηροί κι εφευρετικοί αλλά είστε και ξεροκέφαλοι. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι προσεκτικό σε οτιδήποτε κι αν κάνει, δεν αγαπά και πολύ τις αλλαγές. Όμως, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές για σας, το 2020.

  Έρωτας και σχέσεις

  Στην αισθηματική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να βρείτε την αρμονία. Γενικότερα είστε πιο ρομαντικοί, κάτι που το ταίρι σας σίγουρα θα εκτιμήσει. Αν είστε μόνοι, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προσπαθήσετε να βρείτε το άλλο σας μισό. Πριν ψάξετε για κάποιο σύντροφο, θα πρέπει ν’ αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Μόλις το καταλάβετε αυτό, αρχίστε το ψάξιμο! Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με κάποιον που έχετε πολλά κοινά, παρά με κάποιον που διαφέρει πολύ από σας.

  Το 2020 είναι μια χρονιά που μπορείτε να είστε επιλεκτικοί, οπότε μη διστάζετε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πετύχετε την πρώτη σας επιλογή. Φέτος, αισθάνεστε και πιο ρομαντικοί και πιο φιλικοί. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερα άτομα, όπως και να ενισχύσετε τους δεσμούς με τους φίλους και την οικογένεια. Πάντα να θυμάστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε για παλιούς φίλους, αλλά κυρίως για νέους φίλους. Αν πείτε ή κάνετε κάποιο λάθος, τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

  Καριέρα

  Αυτή τη χρονιά, πιθανά να υπάρξουν συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τσακωθείτε με κάποιον – μπορεί, όμως, να τον συναγωνίζεστε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τους συναδέλφους σας, αν θέλετε να εξελιχθείτε το 2020. Τίποτα κακό δεν θα συμβεί αν δεν αποδεχθείτε την πρόκληση, αλλά θα συμβούν πολλά καλά αν το κάνετε. Βάζοντας προσωπικούς στόχους στη δουλειά, είναι ένα καλός τρόπος να κινητοποιηθείτε και να τους πετύχετε.

  Οικονομικά

  Είναι πολύ πιθανό να έχετε μεγάλη τύχη στα οικονομικά σας, φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να βάλετε και κάποια στην άκρη! Κάποιο χόμπι, επίσης, μπορεί να σας φέρει κάποια παραπάνω χρήματα.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter