ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • Καρκίνος 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η παρορμητικότητα της φύσης σας θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ζωή σας αυτή την χρονιά. Η τάση σας να παίρνετε θέση σε θέματα που αφορούν κοινωνικά και άλλα ζητήματα θα μπορούσε να σας εμπλέξουν σε επί μέρους περιπέτειες. Η παρουσία του Κρόνου στον χώρο του Υδροχόου και οι αρνητικές του όψεις με τον Ουρανό θα μπορούσαν να σας πιέσουν οικονομικά και σε κάποιες περιπτώσεις είτε να σας στερήσουν ένα μέχρι χτες σταθερό εισόδημα είτε να σας κάνουν να χάσετε ένα οικονομικό σας στοιχείο.

  Το 2021 το εύκολο είναι να σπάσει μια μέχρι χτες σύμβαση, συνεργασία και αυτό είναι πιο επίφοβο περισσότερο για τους γεννημένους 17-18-19 Ιουλίου που θα διανύσουν μια πολύ δύσκολη χρονιά, μια χρονιά που απαγορεύει λάθη και που θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες.

  ΟΙ πιο ευνοημένοι Καρκίνοι αυτής της χρονιάς είναι οι γεννημένοι 11-12-13-14 Ιουλίου αφού θα είστε περισσότερο ευέλικτοι και θα βρίσκετε πιο εύκολα λύσεις, και οικονομικές και άλλες. Ακόμα, Παράλληλα οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου θα βρεθούν απέναντι στην πιθανότητα ενός μεγάλου και σημαντικού ανοίγματος τύχης μέσα από μια πρόταση ή ένα κέρδος που μπορεί να τους προσφέρει το διάστημα από την 1η του Μάη μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

  Οι υπόλοιποι μέσα σε αυτή την χρονιά θα τα σπάσετε με φίλους που θα θεωρήσετε ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών σας και όλοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τα πιο ευνοϊκά για εσάς διαστήματα που είναι από τις 18 του Φλεβάρη μέχρι τις 20 του Μάρτη, ο Ιούνιος και από τις 10 του Σεπτέμβρη μέχρι τις 21 Νοέμβρη.

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter