ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε μια χρονιά, που όχι μόνο για εσάς αλλά για όλα τα ζώδια δεν προβλέπετε εύκολη, έχετε τουλάχιστον την εύνοια να μην είσαστε από αυτούς που πραγματικά βάλλονται, από τις πολλές και δύσκολες όψεις της χρονιάς. Φυσικά το γενικότερο κλίμα έχει λόγους να σας ανησυχεί κυρίως για οικονομικές εξελίξεις αφού είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο σας θέμα θα είναι μια μόνιμη ανασφάλεια που έχει να κάνει με τις αρνητικές εξελίξεις της χρονιάς και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην οικονομία σας.

  Τα πολλά συναπαντήματα του Δια με τον Πλούτωνα μπορούν να δώσουν περιόδους που να θέσουν σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που θα πρέπει να διαφυλάσσετε με κάθε τρόπο ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις για αυτό.

  Οι γεννημένοι 7-8-9-10 Ιουνίου να είστε περισσότερο προσεκτικοί απέναντι σε οποίες προτάσεις δεχτείτε και περισσότερο λεπτομερείς στα ψιλά γράμματα των όποιων προτάσεων τυχόν δεχτείτε στην διάρκεια του χρόνου. Από την άλλη όλοι θα είσαστε έντονα κοινωνικοί, κυρίως από το καλοκαίρι και μετά αν και θα έχετε συχνές αντιδικίες με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σας χώρου που ή θα λειτουργούν παρεμβατικά σε προσωπικά σας ζητήματα είτε θα σας φέρνουν πολλές φορές σε δύσκολη θέση με τις συμπεριφορές τους.

  Τα καλά διαστήματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να έχετε περισσότερο βελτιωμένες προσωπικές σχέσεις αλλά και ίσως μια καλύτερη κινητικότητα στα οικονομικά σας είναι από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα του Μαρτίου αλλά και το μεγάλο διάστημα Απρίλη, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο που εκμεταλλευόμενοι την μακρόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο να κερδίσετε την επιβεβαίωση αλλά και να έχετε συναισθηματικές ευκαιρίες είτε να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας είτε να δημιουργήσετε νέες αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε αφού σε αντίθεση με τα οικονομικά αυτή η χρονιά δείχνει να είναι άκρως ευνοϊκή για τα συναισθηματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Οι μεγαλύτεροι μπορείτε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας και οι νεότεροι αυτό το μεγάλο διάστημα θα διανύετε μια πολύ γόνιμη περίοδο που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε ο καθένας  με τον καλύτερο τρόπο.

  Ακόμα το 2020 μπορεί και ομορφαίνει τους Διδύμους και το μεγάλο διάστημα από την άνοιξη μέχρι και το καλοκαίρι βοηθά να κάνετε θετικές αλλαγές που βελτιώνουν την εικόνα σας και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Μερικές φορές η ζωή σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε ν’ απολαύσετε αυτή τη χρονιά και να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Τα άστρα προβλέπουν ότι το 2020 θα είναι για σας μια καινούρια αρχή. Αν τα πράγματα σας φαίνονται βαρετά, δοκιμάστε κάτι καινούριο. Αν τα πράγματα κυλάνε πολύ γρήγορα για σας, αφήστε κάποια και προσπαθήστε να βάλετε μια ρουτίνα στη ζωή σας. Κάντε τα πράγματα που αγαπάτε και μη συμβιβάζεστε για κανέναν. Το 2020 είναι η χρονιά σας, επομένως κάντε ό, τι χρειάζεται για να είναι υπέροχο!

  Ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων αν γεννηθήκατε από τις 21 Μαίου έως τις 21 Ιουνίου. Οι Δίδυμοι συχνά παρεξηγούνται εξαιτίας της διπλής τους φύσης. Συχνά μπορεί να φαίνονται σαν δυο άτομα σε ένα – μάλλον γι’ αυτό αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο των Διδύμων.

  Η προσωπικότητα των Διδύμων έχει, πράγματι, κάποια καλά χαρακτηριστικά. Συνήθως είστε έξυπνοι και δημιουργικοί. Σας αρέσει να κάνετε καινούριους φίλους και είστε αρκετά καλοί στο να τους κρατήσετε. Οι Δίδυμοι δύσκολα συνηθίζονται – αλλά μόλις σας συνηθίσουν, είναι σίγουρο ότι θα δώσετε πολλά χαρά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Δίδυμοι, φέτος η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο έντονη. Τα πράγματα ίσως ήταν βαρετά για σας την προηγούμενη χρονιά, αλλά αυτή η χρονιά είναι ιδανική για να κάνετε τη σχέση σας πιο πικάντικη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε ευχαριστημένοι με μια σχέση που βασίζεται στο σεξ. Χρειάζεστε αγάπη και κατανόηση για να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι σε μια ερωτική σχέση. Μερικές φορές μπορεί να βαριέστε, και τότε νιώθετε ότι  είναι η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους καυγάδες για μικροπράγματα, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  Θα παντρευτείτε φέτος; Καλή ερώτηση! Μην περιμένετε πολλά από το ταίρι σας και προσπαθήστε να συζητάτε όταν προκύπτουν προβλήματα. Όταν πρόκειται για φιλικές σχέσεις, μπορεί να είστε λίγο αποστασιοποιημένοι γιατί επικεντρώνεστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή. Να θυμάστε τους φίλους σας, φέτος, δεν θέλετε να τους χάσετε τα επόμενα χρόνια, σωστά; Βεβαιωθείτε ότι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους,  για να διατηρήσετε τους δεσμούς σας ισχυρούς.

  Καριέρα

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε θετικές εξελίξεις αν δουλεύετε μόνοι. Ενώ είναι σημαντικό να δημιουργήσετε σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, μερικές φορές είναι καλύτερα να έχετε λίγη ησυχία κι ένα προσωπικό χώρο για να κάνετε τη δουλειά σας. Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από σας, φέτος. Είναι πιθανό να δουλεύετε σκληρά και με γρήγορους ρυθμούς. Αν νιώθετε ότι σας κυριεύει το άγχος, προσπαθήστε να κινείστε θετικά. Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε – με καλό τρόπο.

  Οικονομικά

  Αυτή τη χρονιά, πιθανά, δεν θα ανησυχείτε πολύ για τα χρήματα. Θα πρέπει να έχετε αρκετά για να περάσετε – και λίγα παραπάνω να ξοδέψετε για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε, απλά χρειάζεται να βρείτε μια ισορροπία.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter