ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο ανήκουν στο δικό σας αστερισμό. Η διπλωματία, η μεταβλητότητα  αναλόγως των περιστάσεων που σας διακρίνει, σας κάνει ικανούς να μυρίζεστε τις ευκαιρίες και τις περισσότερες φορές να παίρνετε θέση κάτω από τις σημαίες του νικητή και να κερδίζετε μέσα από αυτό. Αυτές σας οι ιδιότητες, από τα τέλη του 2018 και μετά, ωθούν όλο και περισσότερους Διδύμους να καταφέρουν να διασφαλίσουν την ασφάλεια που χρειάζεστε  μέσα σε ένα ανασφαλές περιβάλλον, δημιουργώντας ισχυρές συμμαχίες ή αποδεχόμενοι προτάσεις που μπορούν να σας προστατέψουν από τα δύσκολα και να σας παρέχουν ασφάλεια.

  Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά συνεργασίας και γάμων για τους ανθρώπους των Διδύμων, όχι μόνο με την στενή έννοια του όρου παντρεύομαι, αν και είναι πιο εύκολο τώρα για τους ελεύθερους κάτι τέτοιο, αλλά και με την έννοια του παντρέματος που μπορείτε να κάνετε μέσα από συνεργασίες για να περνάτε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές με λιγότερες πιθανότητες ρίσκου. Άλλωστε όσο Κρόνος θα βρίσκετε στον χώρο του Αιγόκερω θα έχετε αυξημένες ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά σας και το μέλλον σας και σίγουρα δεν θα περάσετε μια χρονιά που σας επιτρέπει σπατάλες και παρακινδυνευμένες ενέργειες.

  Το πιο αρνητικό για σας αυτό τον χρόνο είναι από τις αρχές του Μάρτη η παρουσία του Ουρανού μέσα στον χώρο του Ταύρου που μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια μακρά περίοδο μόνιμης ανησυχίας και ξαφνικών αιτιών που θα μπορούσαν να σας κάνουν να μην είσαστε ποτέ πραγματικά τελείως εφησυχασμένοι.

  Παρ’ όλα αυτά ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος αλλά και το φθινόπωρο του 2019 δείχνουν πιο ευνοϊκές εποχές για σας τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα αλλά θέματα που μπορούν να σας ανεβάσουν.

  Οικονομικά ο καλύτερος μήνας για εσάς δείχνει να είναι ο Ιούλιος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Μερικές φορές η ζωή σας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά δεν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσπαθήστε ν’ απολαύσετε αυτή τη χρονιά και να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Τα άστρα προβλέπουν ότι το 2020 θα είναι για σας μια καινούρια αρχή. Αν τα πράγματα σας φαίνονται βαρετά, δοκιμάστε κάτι καινούριο. Αν τα πράγματα κυλάνε πολύ γρήγορα για σας, αφήστε κάποια και προσπαθήστε να βάλετε μια ρουτίνα στη ζωή σας. Κάντε τα πράγματα που αγαπάτε και μη συμβιβάζεστε για κανέναν. Το 2020 είναι η χρονιά σας, επομένως κάντε ό, τι χρειάζεται για να είναι υπέροχο!

  Ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων αν γεννηθήκατε από τις 21 Μαίου έως τις 21 Ιουνίου. Οι Δίδυμοι συχνά παρεξηγούνται εξαιτίας της διπλής τους φύσης. Συχνά μπορεί να φαίνονται σαν δυο άτομα σε ένα – μάλλον γι’ αυτό αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο των Διδύμων.

  Η προσωπικότητα των Διδύμων έχει, πράγματι, κάποια καλά χαρακτηριστικά. Συνήθως είστε έξυπνοι και δημιουργικοί. Σας αρέσει να κάνετε καινούριους φίλους και είστε αρκετά καλοί στο να τους κρατήσετε. Οι Δίδυμοι δύσκολα συνηθίζονται – αλλά μόλις σας συνηθίσουν, είναι σίγουρο ότι θα δώσετε πολλά χαρά.

  Έρωτας και σχέσεις

  Αγαπητοί Δίδυμοι, φέτος η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο έντονη. Τα πράγματα ίσως ήταν βαρετά για σας την προηγούμενη χρονιά, αλλά αυτή η χρονιά είναι ιδανική για να κάνετε τη σχέση σας πιο πικάντικη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε ευχαριστημένοι με μια σχέση που βασίζεται στο σεξ. Χρειάζεστε αγάπη και κατανόηση για να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι σε μια ερωτική σχέση. Μερικές φορές μπορεί να βαριέστε, και τότε νιώθετε ότι  είναι η ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους καυγάδες για μικροπράγματα, στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

  Θα παντρευτείτε φέτος; Καλή ερώτηση! Μην περιμένετε πολλά από το ταίρι σας και προσπαθήστε να συζητάτε όταν προκύπτουν προβλήματα. Όταν πρόκειται για φιλικές σχέσεις, μπορεί να είστε λίγο αποστασιοποιημένοι γιατί επικεντρώνεστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή. Να θυμάστε τους φίλους σας, φέτος, δεν θέλετε να τους χάσετε τα επόμενα χρόνια, σωστά; Βεβαιωθείτε ότι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους,  για να διατηρήσετε τους δεσμούς σας ισχυρούς.

  Καριέρα

  Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε θετικές εξελίξεις αν δουλεύετε μόνοι. Ενώ είναι σημαντικό να δημιουργήσετε σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας, μερικές φορές είναι καλύτερα να έχετε λίγη ησυχία κι ένα προσωπικό χώρο για να κάνετε τη δουλειά σας. Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από σας, φέτος. Είναι πιθανό να δουλεύετε σκληρά και με γρήγορους ρυθμούς. Αν νιώθετε ότι σας κυριεύει το άγχος, προσπαθήστε να κινείστε θετικά. Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε – με καλό τρόπο.

  Οικονομικά

  Αυτή τη χρονιά, πιθανά, δεν θα ανησυχείτε πολύ για τα χρήματα. Θα πρέπει να έχετε αρκετά για να περάσετε – και λίγα παραπάνω να ξοδέψετε για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε, απλά χρειάζεται να βρείτε μια ισορροπία.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter