ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο ανήκουν στο δικό σας αστερισμό. Η διπλωματία, η μεταβλητότητα  αναλόγως των περιστάσεων που σας διακρίνει, σας κάνει ικανούς να μυρίζεστε τις ευκαιρίες και τις περισσότερες φορές να παίρνετε θέση κάτω από τις σημαίες του νικητή και να κερδίζετε μέσα από αυτό. Αυτές σας οι ιδιότητες, από τα τέλη του 2018 και μετά, ωθούν όλο και περισσότερους Διδύμους να καταφέρουν να διασφαλίσουν την ασφάλεια που χρειάζεστε  μέσα σε ένα ανασφαλές περιβάλλον, δημιουργώντας ισχυρές συμμαχίες ή αποδεχόμενοι προτάσεις που μπορούν να σας προστατέψουν από τα δύσκολα και να σας παρέχουν ασφάλεια.

  Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά συνεργασίας και γάμων για τους ανθρώπους των Διδύμων, όχι μόνο με την στενή έννοια του όρου παντρεύομαι, αν και είναι πιο εύκολο τώρα για τους ελεύθερους κάτι τέτοιο, αλλά και με την έννοια του παντρέματος που μπορείτε να κάνετε μέσα από συνεργασίες για να περνάτε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές με λιγότερες πιθανότητες ρίσκου. Άλλωστε όσο Κρόνος θα βρίσκετε στον χώρο του Αιγόκερω θα έχετε αυξημένες ανασφάλειες σε σχέση με τα οικονομικά σας και το μέλλον σας και σίγουρα δεν θα περάσετε μια χρονιά που σας επιτρέπει σπατάλες και παρακινδυνευμένες ενέργειες.

  Το πιο αρνητικό για σας αυτό τον χρόνο είναι από τις αρχές του Μάρτη η παρουσία του Ουρανού μέσα στον χώρο του Ταύρου που μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια μακρά περίοδο μόνιμης ανησυχίας και ξαφνικών αιτιών που θα μπορούσαν να σας κάνουν να μην είσαστε ποτέ πραγματικά τελείως εφησυχασμένοι.

  Παρ’ όλα αυτά ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος αλλά και το φθινόπωρο του 2019 δείχνουν πιο ευνοϊκές εποχές για σας τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα αλλά θέματα που μπορούν να σας ανεβάσουν.

  Οικονομικά ο καλύτερος μήνας για εσάς δείχνει να είναι ο Ιούλιος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το 2019 θα χρειαστεί να κάνετε εξερευνήσεις, αγαπητοί Δίδυμοι, τόσο σ’ αυτά που συμβαίνουν μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας. Πρόκειται για μια χρονιά που καλείστε να ασκήσετε τις ικανότητές σας. Βρείτε το ρυθμό σας κι όλα θα πάνε καλά. Να είστε σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους σας, μιας κι αυτό είναι θετικό για την επικοινωνία και τη γενικότερη ευτυχία σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Αυτή τη χρονιά θα έχετε την τάση να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας. Είναι πιο πιθανό να λέτε στους ανθρώπους πώς νιώθετε και, γενικότερα, να μιλάτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Επίσης, πιθανό είναι να είστε λιγότερο ανήσυχοι και να σκέφτεστε θετικά.

  Ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων αν έχετε γεννηθεί από τις 22 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου. Το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο των διδύμων, πράγμα που εξηγεί πολλά για τη διπλή φύση των Διδύμων. Το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού έχει πολλά καλά και κακά χαρακτηριστικά. Οι Δίδυμοι τείνουν να είναι μάλλον έξυπνοι, κοινωνικοί, γενναιόδωροι, χαρούμενοι. Ωστόσο, μπορεί να είναι συναισθηματικά ασταθείς, τεμπέληδες, να βαριούνται και η διάθεσή τους να αλλάζει συχνά.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Φέτος θα είστε πιο ρεαλιστές στην προσέγγισή σας για να βρείτε τον έρωτα. Αυτό, μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο λιγότερο ρομαντικά, αλλά θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια μακρόχρονη σχέση. Είναι πιθανό να σας προσελκύουν οι απλές ρομαντικές σχέσεις, παρά οι ερωτικές επαφές της μιας νύχτας. Μην αμφισβητείτε όλα όσα κάνει ο σύντροφός σας, διαφορετικά θα βλάψετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να χαλαρώσετε, θα έχετε μια όμορφη ερωτική ζωή φέτος και ίσως ακόμα να προγραμματίσετε μια εγκυμοσύνη.

  Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε την αγάπη με κάποιο πρόσωπο από τον κύκλο των φίλων σας. Θα πρέπει, επίσης, να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο όταν είστε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους. Μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Το 2019 θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με τους άλλους, αν θέλετε να πετύχετε. Επιπλέον, η συνεργασία με τους άλλους δημιουργεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκαλύψετε τις δεξιότητές σας – μ’ αυτό τον τρόπο θα σας προσέξουν αργότερα. Να είστε συγκεντρωμένοι στα επιχειρηματικά και επαγγελματικά σας σχέδια και η καριέρα σας θα εξελιχθεί με ευκολία και χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι προβλέψεις για το 2019 λένε ότι στην αρχή του χρόνου θα πρέπει να έχετε κάποια επιπλέον χρήματα, για να εξοφλήσετε οποιοδήποτε χρέος μπορεί να έχετε. Αναμένεται να έχετε μια σταθερή ροή χρημάτων αυτή τη χρονιά, αλλά μην το παρακάνετε και ξοδεύετε ασύστολα, αλλιώς θα ξαναδημιουργήσετε χρέη πριν καλά- καλά  το καταλάβετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αντί αυτού, ξοδέψτε τα χρήματά σας σε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα ή θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Για να πετύχετε τους στόχους σας, κινηθείτε με βάση τη λογική, πάρτε συγκεκριμένες αποφάσεις και, σε κάθε περίπτωση, δείξτε αυτοέλεγχο.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter