ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2021

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το ευμετάβλητο της φύσης σας θα βοηθήσει αρκετά σε αντίθεση με κάποια σταθερά ζώδια να προσαρμοστείτε ευέλικτα σε καινούρια δεδομένα. Ο Κρόνος και ο Δίας μες τον χώρο του Υδροχόου θα σας φανερώσουν πράγματα που θα σας υποχρεώσουν κατά κάποιο τρόπο να αλλάξετε σε πολλά σημεία παλιές και γενικά τις μέχρι τώρα απόψεις σας.

  Το 2021 είναι μια χρονιά μάθησης για τους Διδύμους. Θα μπορούσαν γεγονότα τα όποια να σας επηρεάσουν ψυχολογικά να ταράξουν δηλαδή τον ψυχισμό σας, να γίνουν αιτία για να σκεφτείτε διαφορετικά απ΄ότι σκεπτόσασταν μέχρι χθες. Να ανοίξετε πεδία γνώσης που μέχρι χτες ούτε σας ενδιέφερε να αγγίξετε και να ασχοληθείτε μαζί τους. Να θελήσετε να ψάξετε και να προσθέσετε γνώση στην γνώση σας ανεξάρτητα με το αν έχετε ψηλή ή όχι γνώση και πτυχία.

  Οι πιο ανεξάρτητοι Δίδυμοι θα νιώθετε μια απίστευτη έλξη για ταξίδι ή ακόμα και μετοίκηση στο εξωτερικό ίσως σε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από όλα αυτά τα όποια γεννούν τεράστιες οικονομικές άλλα και άλλες ανασφάλειες στην ζωή σας.

  Όμως παρ’ όλες τις εσωτερικές ταραχές και τις οικονομικές ανασφάλειες που γεννά σε εσάς αυτή η χρονιά, είστε το πρώτο ζώδιο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ευνοημένο το 2021 και ίσως το πρώτο ζώδιο που θα μπορούσε να δεχτεί στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ισχυρή, δελεαστική που πιθανά είναι σωστό να αποδεχτείτε ακόμα και αν ανατρέπει κατά πολύ τα μέχρι τώρα διαδεδομένα σας.

  Ίσως οι 10-11 Ιουνίου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας γιατί είναι πιο εύκολο να μπερδευτείτε.

  Κατά τα άλλα σαν πιο καλά διαστήματα για εσάς μπορείτε να θεωρήσετε τον Φεβρουάριο, το διάστημα από 9/5 μέχρι 1/6 και την περίοδο από τα μέσα του Αυγούστου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter