ΔΙΔΥΜΟΙ

 • Δίδυμοι 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Αυτή η χρονιά , μόνο καλά έχει να φέρει στην ζωή σας.  Το 2018 είναι χρονιά ανάπτυξης και θα μπορούσε στις μέρες της να σας βοηθήσει,  ώστε να καλύψετε με γρήγορα βήματα χαμένους χρόνους και χαμένες αποστάσεις, όπως και  να κλείσετε πληγές του χθες σε όλους τους τομείς. Το πιο ευνοημένο κομμάτι  της χρονιάς,  αφορά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν αρχίσει να ανοίγουν για πολλούς από τα τέλη του 2017 και θα συνεχίσουν να ανοίγονται για όλους, αρκεί να μην έχετε αγκυλώσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις,  καθώς ή λύση που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα,  μπορεί για πολλούς,  να έχει αντικείμενο διαφορετικό από αυτό που σας απασχολούσε μέχρι τώρα. Να οδηγεί σε κάποιες περιπτώσεις  τα επαγγελματικά σας βήματα, ακόμα και  σε τομείς που ποτέ ως τώρα δεν είχατε  καταπιαστεί.

  Όσοι έχετε μόνιμη δουλειά οι συνθήκες  θα καλυτερεύσουν και οικονομικά η χρονιά ως τα μισά δείχνει να μπορεί να σας βάλει σε τάξη. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο 10μηνο  του  2018   σε σχέση με ότι μπορεί να δυναμώσει την οικονομία και την σιγουριά σας. Το  τέλος του χρόνου , το θετικό πέρασμα του Δία στον Τοξότη  σας κάνει έντονα συντροφικούς και αυτό μπορεί ακόμα και κάποιους που απέφευγαν τις δεσμεύσεις  να τους οδηγήσει  σε αποφάσεις που ως τώρα ούτε που ήθελαν να συζητήσουν. Ο Ιανουάριος, ο Μάιος , ο Αύγουστος και ο Οκτώβριος δείχνουν να ευνοούν περισσότερο τα συναισθηματικά σας ενώ ο Φεβρουάριος  ο Ιούνιος  και ο Νοέμβριος τα οικονομικά σας.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ερμής, ήταν ο θεός του εμπορίου, των ταξιδιών και της επικοινωνίας, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία.

  Είστε γεννημένοι διαπραγματευτές, έλκεστε από οτιδήποτε καινούριο και προσπαθείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Είστε το ζώδιο της επικοινωνίας και η πνευματική σας κινητικότητα βγαίνει στην επιφάνεια, όταν οι περιστάσεις απαιτούν μια μόνιμη αλλαγή της κατάστασης.

  Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος για το 2018 πηγαίνει στη δουλειά σας – από την καριέρα σας συνολικά,  μέχρι τον τρόπο που δουλεύετε, από τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες σας μέχρι τις πιο συνηθισμένες στιγμές που, όμως, υποστηρίζουν τους μεγαλύτερους στόχους σας.

  Και ο μόνος τρόπος να προχωρήσετε είναι να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ότι σας περιορίζει, μερικές φορές, στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη. Απλά, ακολουθήστε τις κατευθύνσεις που σας δίνονται και σκεφτείτε τι είναι σωστό και δίκαιο όταν εξετάζετε τις επιλογές σας.

  Οι εκλείψεις της χρονιάς θα σας επιτρέψουν να εξετάσετε συναισθηματικές δυνατότητες, συνδέσεις και κατεύθυνση και θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές σε κάποιες πολύ βασικές πτυχές της ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο για να δείτε τι έχει αλλάξει μέσα σας, τι έχετε αλλάξει στη ζωή σας και πού ακριβώς θέλετε να πάτε. Οι εκλείψεις πάντα προσφέρουν δυνατότητες που σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τι συμβαίνει και να δυναμώσετε. Κάντε, λοιπόν, την προετοιμασία σας και περιμένετε.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό του 2018 είναι ότι καμιά φορά υπάρχει ένα είδος έντασης στην καθημερινότητα: λεπτομέρειες που συχνά παραβλέπονται, καθημερινές δραστηριότητες που δύσκολα παρατηρούνται, όλα αυτά γίνονται σημαντικά εργαλεία που οδηγούν σε μεγαλύτερες φιλοδοξίες και  στην επίτευξη στόχων.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Δίνετε υποστήριξη; Νιώθετε ότι σας υποστηρίζουν;

  Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα που θα σας απασχολήσουν όσον αφορά την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος, αυτή τη χρονιά. Και μιλάμε για κάτι περισσότερο από ένα καρδιοχτύπι. Για κάτι περισσότερο από την πρώτη συναρπαστική φάση του να νιώθετε ερωτευμένοι, κάτι περισσότερο από το πάθος που παίρνει φωτιά όταν βρίσκεστε κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Φέτος, πολλές από τις πιο γοητευτικές ευκαιρίες βρίσκονται στις μικρές προσπάθειες που κάνει κάποιος για να σας υποστηρίξει. Κάποιος, που μπορεί να χωρέσει στην καθημερινότητά σας και να σας προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης. Το πώς, εσείς, ικανοποιείτε τις ίδιες απαιτήσεις στη ζωή κάποιου, θα πρέπει να το ψάξετε. Με μια ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό τον Οκτώβριο που φέρνει το παρελθόν πάλι πίσω στο παρόν, μια παθιασμένη επικοινωνία μπαίνει στο πρόγραμμα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Ο Δίας βοηθά στην άνοδο της επαγγελματικής σας ζωής τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειες που αφορούν οικονομικά, πόρους και ασφάλεια θα πρέπει να εξετάζονται μακροπρόθεσμα. Θα ανταμειφθείτε για τη δουλειά που κάνετε, αλλά η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη. Χρήματα που σας οφείλονται από μια δουλειά που κάνατε στο παρελθόν, μπορεί να φτάσουν ξαφνικά τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο – περιμένατε πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter