ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τα δύσκολα του Φεβρουαρίου δείχνουν να αφορούν τους γεννημένους 14 και 15 Ιουλίου που θα πάρετε την γεύση της παρουσίας του Πλούτωνα στην ζωή σας. Σε κάποιους θα φέρει άμεσα μία καθοριστική αλλαγή σε κάποιους το στίγμα μίας αλλαγής. Ότι όμως και αν ενοχλήσει την ζωή σας θα πρέπει να του δώσετε μεγάλη σημασία όλη την χρονιά γιατί αφορά έναν κύκλο ζωής που εύκολα ή δύσκολα θα κλείσει φέτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για τους υπόλοιπους αυτός ο μήνας θα είναι τόσο ρόδινος.

  Ο Κρόνος θα φέρει κάποια κολλήματα απαιτητικούς συντρόφους ή συνεργάτες και κούραση  στους γεννημένους 7, 8 και 9 Ιουλίου που θα προσθέσουν άγχος στην ζωή τους. Για τους πολλούς ο Φεβρουάριος αρχίζει να γίνετε ενδιαφέρον από τις 19 που ο Ήλιος θα περάσει στους φιλικούς σας Ιχθείς. Από εκεί μαζί με μία εξέλιξη που μπορεί να σας μεταφέρει μία αισιόδοξη νότα γύρω από την επίλυση ενός νομικού, φορολογικού ή σπουδαστικού θέματος μπορεί να φέρει και μία νέα ιδέα ή προοπτική ή ακόμα μία γνωριμία με ένα άτομο αισιόδοξο πολύξερο και με μία πλατιά αντίληψη, που πιθανά σας βοηθήσει να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας ή να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με ένα νέο ενδιαφέρον πεδίο. Κάποιοι μπορεί να ανοίξετε παρτίδες με το εξωτερικό ή να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα που να μπορεί να στηρίξει και τα οικονομικά σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για ένα μήνα με πολλή δουλειά, που όμως είναι απαραίτητη αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ευτυχώς, σε κάθε σας βήμα θα έχετε υποστήριξη από τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας.

  Ο Φεβρουάριος είναι ένας  μήνας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να εστιάσετε σ’ αυτά που έχει να σας προσφέρει το μέλλον. Έχετε περάσει πολλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτή τη χρονιά θα έχετε μεγάλη εύνοια. Αγαπάτε τα χόμπι σας κι αυτό το μήνα είναι πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιο που είχατε αφήσει στην άκρη για καιρό.

  Είστε από τη φύση σας αποφασιστικοί και περίεργοι και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Επιδιώκετε να περνάτε καλά αυτό το μήνα και με την αποφασιστικότητά σας θα το καταφέρετε.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Μπορεί να θέλετε να περάσετε καλά αυτό το μήνα, αλλά η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες. Συνεπώς, οποιαδήποτε απόφαση χρειαστεί να πάρετε σχετικά με το ταίρι σας θα πρέπει να εξεταστεί σε βάθος, γιατί μια λανθασμένη απόφαση μπορεί να καταλήξει να καταστρέψει τα πάντα. Σ’ αυτή τη φάση δεν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε παιδί, επομένως οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης είναι μηδενικές, εκτός αν εσείς και ο σύντροφός σας αλλάξετε γνώμη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Όσον αφορά την καριέρα σας, το Φεβρουάριο, έχετε ένα ελεύθερο πνεύμα και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία υπάρχει εκεί έξω. Η εξέλιξη της καριέρας είναι καλή αυτό το μήνα, αλλά είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι καινούριο που θα ενισχύσει αυτό που ήδη έχετε.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι οικονομικές σας προοπτικές αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, εξαιτίας των επιλογών που κάνατε τους τελευταίους μήνες. Το να ξεκινήσετε καινούριες επενδύσεις δεν είναι κακό, αλλά θα χρειαστεί να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επενδύσετε χρήματα σε πράγματα που μπορεί να μη σας φέρουν κανένα κέρδος

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter