ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους 5-6 Ιουλίου, οι πρώτες 8 μέρες του μηνά, αλλά και γενικά ο Ιούλιος, αποτελεί μια ευχάριστη – λαμπερή παρένθεση, που μπορεί να τους δώσει χαρά, αυτοπεποίθηση, επαγγελματικά, οικονομικά, μα και συναισθηματικά κέρδη. Η Αφροδίτη από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο θα κάνει ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας, πιο εύκολες και αποδοτικές τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις σας. Όμως 12 και 13 Ιουλίου η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μα και η έκλειψη του Ήλιου που γίνετε στο δικό σας ζώδιο, αφενός μεν φέρνει ένα μεγάλο έξοδο, που δείχνει ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε, αφετέρου δημιουργεί σε πολλούς, μα περισσότερο στους γεννημένους 11-12 Ιουλίου, ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα και οικογενειακού άλλα και οικονομικού χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά όλος ο μηνάς στηρίζει τα οικονομικά των Καρκίνων. Η στάση του Ερμή από τις 24 Ιουλίου και η αναδρομή του κίνηση από τις 26 Ιουλίου θα μπερδέψει αρκετά τα προγράμματα και τις μετακινήσεις σας. Ενώ η δεύτερη έκλειψη του μηνά στις 27 εκ νέου επισημαίνει ότι πρέπει να κάνετε πολύ πιο προσεκτικούς οικονομικούς χειρισμούς για να μην βρεθείτε μετέωροι όταν περάσει η εποχή της προσωρινής οικονομικής σας εύνοιας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Ιούλιος σας επιφυλάσσει καλές επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Επίσης, η υγεία και οι ερωτικές σχέσεις αναμένονται θαυμάσιες.

  Αυτός ο μήνας θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού που ευνοεί το ζώδιο του Καρκίνου. Είστε σε θέση να πετύχετε εύκολα προσωπικούς στόχους και οικονομική ανάπτυξη, με το μαγνητισμό σας και υψηλά επίπεδα ενέργειας. Ενώ αυτό το μήνα είστε αρκετά δυναμικοί, η γοητεία και η χάρη σας είναι εξίσου ισχυρές και μπορείτε να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα με τη βοήθεια των άλλων. Δίνετε την ίδια σημασία στα συμφέροντά σας, όπως και στα συμφέροντα των άλλων.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στην καριέρα σας, βελτιώνοντας τος επαγγελματικές σας γνώσεις, μέσω της εκπαίδευσης και της εξελιγμένης κατάρτισης.

   

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τον Ιούλιο θα πετύχετε στα οικονομικά σας σχέδια και τα κέρδη σας θα αυξηθούν θεαματικά. Οι οικονομικές συναλλαγές, οι επενδύσεις και οι προμήθειες θα ξεκαθαριστούν μέχρι το τέλος του μήνα. Θα κερδίσετε χρήματα και θα ξοδέψετε αρκετά για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Η ευημερία σας ενισχύεται με τη χρήση τεχνικών καινοτομιών και με τη δύναμη του μυαλού σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Εσείς και το ταίρι σας ασχολείστε με εκπαιδευτικά θέματα, αυτό το μήνα κι αυτό θα βοηθήσει πολύ την αρμονία της σχέσης σας. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο ενδιαφέρεστε για την ευημερία των μελών της οικογένειας: τα μέλη της οικογένειας ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες κι εσείς υποστηρίζετε εξίσου τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Αν είστε μόνοι, εύκολα θα ξεκινήσετε μια αισθηματική σχέση και είναι πιθανόν να βρείτε το ταίρι σας σε εκπαιδευτικό περιβάλλον, σε θρησκευτικούς χώρους, ακόμα και στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο Ιούλιος δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικοποίηση σχέσεων ή εγκυμοσύνης.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter