ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Στο ξεκινήματα του καλοκαιριού βρίσκεστε σε μια φάση ανασύνταξης, ενδοσκόπησης και οι πολύ καλές πρώτες 17 μέρες του μήνα δίνουν ό,τι χρειάζεται για να έχετε εσωτερική ηρεμία, κρυφές ελπίδες, και ενέργεια ώστε να μπορείτε να κερδίζετε στις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς. Αυτός ο μήνας βοηθά τα κρυφά σας προγράμματα, τις μυστικές σας σχέσεις και δυναμώνει τόσο το μέσα σας ώστε να είστε εξαιρετικά ετοιμοπόλεμοι και ισχυροί στο συγκρουσιακό τρίτο δεκαήμερο που πιθανότατα πολλοί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με σκληρούς αντιπάλους, συνεργάτες κλπ. Η μάχη που προκαλούν οι δύσκολες όψεις του τρίτου δεκαημέρου δείχνουν περισσότερο να αφορούν τους γεννημένους τις 15/7. ‘Όχι μόνο τότε αλλά και από τις αρχές του μήνα διανύετε μια δύσκολη περίοδο που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και έχει την δύναμη να σας δημιουργήσει λογής λογής ανατροπές. Το ίδιο δύσκολο διάστημα είναι καλό να μην σκορπίζετε δεξιά και αριστερά τα σχέδια και κάποιες ευφάνταστες ιδέες σας γιατί εύκολο είναι κάποιοι να σας τα κλέψουν και να τα κάνουν δικά τους. Μέρες όπως οι 19 και 20 του Ιουνίου κάνουν πολλούς Καρκίνους να δείξουν τα δόντια τους και μια σιδερένια πυγμή αν πρόκειται να προασπιστούν το συμφέρον τους και τα κεκτημένα τους. Έτσι λοιπόν καλό θα είναι μέχρι τις 18 να κάνετε αυτά που χρειάζεται και στο τρίτου δεκαημέρου του μήνα να κινηθείτε γενικά προσεκτικά σε όλους τους τομείς.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η κοινωνική σας ζωή, τον Ιούνιο, θα είναι έντονη και επιτυχημένη – η επιτυχία σας, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τη βοήθεια των άλλων. Γενικότερα, αυτό το μήνα εξαρτάστε πολύ από τους άλλους, σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Μοιάζει σαν να χάνετε τη φωνή και την ταυτότητά σας, επειδή οι απόψεις και οι επιλογές σας υπαγορεύονται από άλλους.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί, σε κοινωνικό επίπεδο αυτό το μήνα.  Ωστόσο, αυτός ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το γάμο ή τη σχέση σας.

  Τα άστρα λένε ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης, σ’ αυτή τη φάση κι αυτό γιατί οι γάμοι ή οι υπάρχουσες σχέσεις βρίσκονται σε αρκετά δύσκολο σημείο.  Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με τη βοήθεια των φίλων ή της οικογένειάς σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Ο μήνας αυτός δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για την καριέρα σας είναι να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε οτιδήποτε έρθει στο δρόμο σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές σας προοπτικές φαίνονται καλές, αυτό το μήνα.  Θα κερδίσετε χρήματα επενδύοντας σε τομείς, όπως οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Κι αυτά τα χρήματα θα τα ξοδέψετε, κυρίως, σε εξοπλισμό που σας είναι απαραίτητος.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter