ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Μέχρι και τις 6 του μήνα εσείς των τελευταίων ημέρων έχετε να περιμένετε ένα είτε συναισθηματικό, είτε υλικό κέρδος. Η καλή παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη, μπορεί να βελτιώσει το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε πιο πολύ πράγματα που αγαπάτε.

  Ο καλός μέχρι και τις 15 μήνας βοηθά κυρίως σε οικογενειακά θέματα και γενικά ο χώρος που ζείτε θα παρουσιάζει μια έντονη, θετική κινητικότητα αυτό το διάστημα, πολλές επισκέψεις που κάποια στιγμή ωστόσο μπορεί να σας κουράσουν.

  Το δύσκολο κομμάτι του μήνα από τις 17 έως και τις 22 όχι μόνο οι 17/7 που τους αφορά άμεσα αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, θα προσέχετε όλες σας τις κινήσεις, τις σχέσεις, οικογενειακές και άλλες, και τις συνεργασίες σας.

  Από τις 23 το πέρασμα του Ήλιου στον χώρο του Σκορπιού θα ανεβάσει ψυχολογικά τους Καρκίνους και θα αποτελέσει το έναυσμα μιας περιόδου που μπορεί να σας αποδώσει περισσότερο και οικονομικά και συναισθηματικά.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter