ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους περισσότερους αυτός ο μηνάς δίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να καταλήξετε σε μια καλή και συμφέρουσα για τα συμφέροντα σας συμφωνία. Εποικοδομητικές συζητήσεις και αποδοτικές μετακινήσεις χαρακτηρίζουν το διάστημα.

  Ωστόσο οι γεννημένοι 24 και 25 του Ιουνίου θα νιώσετε εξαιρετικά πιεσμένοι από υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να προβάλουν δύσκολοι σύντροφοι ή συνεργάτες, ενώ αντίθετα οι γεννημένοι 10 έως 14 Ιουλίου θα έχετε μέσα στον μηνά μια καλή στιγμή που μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη τύχη και προοπτικές σε όλους τους τομείς, καθώς ένα κέρδος μία πρόταση ή κάτι άλλο καλό πλησιάζει τώρα την ζωή τους.

  Ακόμα, η από τις 9 του μηνά παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Σκορπιού θα δώσει ειδικό ενδιαφέρον στον συναισθηματικό κόσμο των Καρκίνων του πρώτου δεκαημέρου. Παρότι οι 11/7 ανήκετε στις ευνοημένες ημερομηνίες, ίσως θα πρέπει να χειρίζεστε πολύ προσεκτικά και χωρίς ακρότητες όσα θα σας φέρει η παροδική εύνοια του Δία στην ζωή σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα θέματα υγείας καθώς και τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά, αυτό το μήνα. Οι ερωτικές σχέσεις και οι επαγγελματικές προοπτικές δεν είναι και πολύ αισιόδοξες.

  Οι προβλέψεις για το Σεπτέμβριο λένε ότι η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη και η επιτυχία σας εξαρτάται από τους άλλους – για όλη τη διάρκεια του μήνα! Φαίνεται ότι εξαρτάστε εξ’ ολοκλήρου για τα πάντα από τους άλλους αυτό το μήνα – είναι σαν να έχετε χάσει τη φωνή και την ταυτότητά σας. Οι άλλοι σας υπαγορεύουν τι θα σκεφτείτε και τι θα κάνετε. Χάνετε την ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις και αμφιταλαντεύεστε συχνά. Στην προσπάθειά σας να λάβετε υπόψη σας όλες τις διαφορετικές απόψεις πριν αποφασίσετε, σπαταλάτε πολύ χρόνο. Η αναποφασιστικότητα αυτή φρενάρει την πρόοδό σας. Το Σεπτέμβριο θα ασχοληθείτε, κυρίως, με το σπίτι και την οικογένεια, τα οικιακά σας καθήκοντα, την ανάπτυξη της καριέρας σας, την υγεία και τα ταξίδια.

   

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η καριέρα σας δεν είναι στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Μπορείτε, ωστόσο, να σχεδιάσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής και να προετοιμάσετε ένα σχέδιο δράσης που θα υλοποιήσετε, όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η οικονομική κατάσταση προβλέπεται ικανοποιητική. Θα κερδίσετε χρήματα, πιθανά μέσω πωλήσεων. Θα χρειαστεί να βρείτε μια λύση με το συνεργάτη ή το σύντροφό σας, σε ένα οικονομικό πρόβλημα. Αναμένονται χρήματα από την οικογένεια κι από συναλλαγές ακινήτων. Θα ξοδέψετε χρήματα για εξοπλισμό και αναβάθμιση τεχνολογίας. Το σπίτι, επίσης, θα απορροφήσει αρκετά από τα έσοδά σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το μήνα αυτό θα είστε πολύ ενεργοί κοινωνικά. Ωστόσο, το διάστημα αυτό δεν είναι ευνοϊκό για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, όπως ο γάμος ή η διακοπή μιας σχέσης. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε το ταίρι σας με τη βοήθεια των μελών της οικογένειας ή κάποιων φίλων.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter