ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ’ όλα τα αυξημένα έξοδά που για διάφορες αιτίες θα γεννήσει με το ξεκίνημα του ο Ιούλιος, δείχνει ένας μήνας που θα παρουσιάσει και μια θετική κινητικότητα σε θέματα εσόδων. Άλλωστε όλο αυτό τον καιρό λίγο πολύ προγραμματίζετε και προσπαθείτε να έχετε όσα χρειάζεστε για τις Αυγουστιάτικες εξορμήσεις σας.

  Στην διάρκεια του Ιουλίου θα είστε έντονα κτητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω σας, θα προσπαθήσετέ να παράγετέ περισσότερα και θα τα καταφέρετε ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξουν και τρεις και τέσσερις φορές μέσα στον μίνα αιτίες για να ξοδευτείτε που δεν μπορείτε να αποφύγετε. 

  Το τρίτο δεκαήμερο του μίνα, με εξαίρεση την πολύ κακή Κυριακή 25, είναι περισσότερο ευνοημένες οι μετακινήσεις και πιθανά οι συμφωνίες που κάποιοι ίσως επιδιώκετε. 

  Οι γεννημένοι την πρώτή μέρα του ζωδίου, σαφώς περισσότερο τυχεροί, μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε κάτι που δείχνει ευκαιρία αυτό τον καιρό.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter