ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από την πολύ ισχυρή θέση των Ιχθύων η Αφροδίτη θα κάνει μέχρι τις 20 του μήνα πολλούς Καρκίνους να νιώσουν όμορφα, θα βοηθήσει τα ανοίγματα σας, θα σας δίνει ιδέες και σε κάποιους από εσάς που ενδιαφέρεστε μια αξιόλογη προσέγγιση ενός έξυπνου και γοητευτικού ταυτόχρονα ατόμου. Αυτός ο μήνας είναι σε πολλούς τομείς αποδοτικός για τους Καρκίνους. Και θέματα δουλειάς και θέματα χρημάτων δείχνουν ευνοημένα ενώ και ότι αφορά ταξίδια, σπουδές σας είναι πιο εύκολο τώρα. Μέσα σε ένα τόσο καλό κλίμα υπάρχουν όμως και οι πιεσμένοι γεννημένοι 12 και 13 Ιουλίου που έχουν εμπλοκές με πολύ απαιτητικούς συντρόφους ή συνεργάτες ενώ γενικότερα τα οποία ανοίγματα τους θα πρέπει να τα προσέχουν αυτό το καιρό οι γεννημένοι στις 15 και 16 Ιουλίου. Λίγο πριν τα μέσα του μήνα, στις 13 Απριλίου, εύκολα θα μπορούσατε να έρθετε σε αντιδικία για οικονομικούς λόγους με ένα κοντινό σας άτομο ή να γίνει αιτία ένα πρόβλημα τρίτου για να ξοδευτείτε περισσότερο από ότι πρέπει. Αυτό τον καιρό η ανάγκη σας να ψάχνετε το πώς και το γιατί σε όλα μπορεί να σας λύσει απορίες και να σας εξηγήσει τις αιτίες που κάποιοι έχουν αλλάξει τελευταία την λειτουργία και την συμπεριφορά σας. Όμως ακόμα και στα οποία ανάποδα φέρει ο μήνας, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό για εσάς και το ισχυρό τρίγωνο του Δια με τον Ήλιο θα βρει τρόπο να σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Απρίλιος θα είναι πολύ ήρεμος μήνας για το ζώδιο του Καρκίνου.

  Αυτό το μήνα ενδιαφέρεστε πολύ για την επιτυχία σας, καθώς επίσης και για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Το ζώδιο του Καρκίνου θα έχει μεν κάποιο έλεγχο στην πρόοδό του, αλλά θα χρειαστεί και τη βοήθεια των άλλων για να πετύχει απόλυτα.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε μια εξαιρετική, ερωτική ζωή – και κοινωνικά, επίσης, θα βρεθείτε σε ικανοποιητική κατάσταση. Οι σχέσεις με  την οικογένεια και τους φίλους σας είναι ιδανικές κι αυτό θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Επιπλέον, αν σκέφτεστε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή λόγω της καλής σχέσης με το σύντροφό σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι προβλέψεις λένε ότι τα άστρα είναι με το μέρος σας, όσον αφορά την επαγγελματική σας επιτυχία. Ο επαγγελματισμός σας είναι άψογος και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση θα ενισχυθεί από τις επαγγελματικές σας αποδόσεις και θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τις εκκρεμότητές σας. Υπάρχουν κι άλλες πηγές οικονομικής υποστήριξης – από την οικογένεια, τους φίλους και κάποια πρόσωπα κύρους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter