ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Ήλιος μέχρι τις 20 του μήνα και η ανάδρομη Αφροδίτη μέσα από τον χώρο των Διδύμων δίνουν σε εσάς ένα μήνα απολογισμών και εσωστρέφειας. Αυτό τον καιρό θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε για όλους και όλα. Θα κρίνετε ανθρώπους, καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες και θα έχετε μια καθαρή εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε από τον καθένα ξεχωριστά. Ακόμα ο ανάδρομος Ερμής από τις 18 και μετά, θα δώσει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τους όρους μιας συνεργασίας προς όφελος σας. Μεγάλο όπλο σας αυτό τον Ιούνιο η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες που ως τις 28 του μήνα δίνει κυρίως από τους 5 Ιουλίου και μετά γεννημένους την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να τηρήσουν τις αποφάσεις τους χωρίς να επιτρέπουν στο συναισθηματισμό τους να κάνει πισωγυρίσματα. 

  Σε όλη την διάρκεια του μήνα οι 17/7 να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστές απέναντι σε κύκλους που ολοκλήρωσαν την πορεία τους. Ακόμα αυτό τον καιρό έντονες πιέσεις θα δεχτούν οι γεννημένοι από το 1975 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1977 που θα πρέπει να είναι περισσότερο από τους υπόλοιπους προσεκτικοί σε όλα. Παρ’ όλα αυτά η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δίνει κρυφές χαρές και συναισθηματικές διεξόδους.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ιουνίου,  η καριέρα και η προσωπικές φιλοδοξίες κυριαρχούν αυτό το μήνα. Τα εσωτερικά θέματα και η πνευματική ικανοποίηση θα μείνουν,  για την ώρα,  στην άκρη. Η ανεξαρτησία θα είναι πιο ισχυρό στοιχείο, από τη συνεργασία και το συμβιβασμό. Μπορείτε να καθοδηγήσετε τα γεγονότα της ζωής σας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τους άλλους για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπερδεύει την επικοινωνία με τους άλλους: θα πρέπει να αναλύσετε αυτά που ακούτε για να βρείτε τι ακριβώς σημαίνουν. Οι άνθρωποι τείνουν να καταστέλλουν τα συναισθήματά τους και θα έχετε πρόβλημα να καταλάβετε ποια είναι τα αληθινά τους συναισθήματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η αισθηματική σας ζωή αυτό το μήνα εξαρτάται από την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή. Ο Άρης θα δώσει περισσότερο πάθος στην αγάπη, ενώ ο Ερμής θα βελτιώσει την κατανόηση με το ταίρι σας. Ο ρομαντισμός θα μείνει στο περιθώριο, σ’ αυτή τη φάση.  Αν είστε μόνοι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, γιατί η γοητεία σας είναι έντονη τώρα. Αναζητάτε πνευματικότητα και ιδεαλισμό στις σχέσεις,  αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τα άστρα δεν υπόσχονται ιδιαίτερα καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Η σκληρή δουλειά δεν θα έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερα οικονομικά οφέλη. Η ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα είναι αρμονική και το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα έχετε υποστήριξη από συναδέλφους και ανώτερους. Θα πρέπει να δουλέψετε πολύ για να διορθώσετε τα διάφορα προβλήματα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας αναμένονται αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο – τα όποια ελαττώματα υπάρχουν στις οικονομικές σας συναλλαγές, θα εμφανιστούν τώρα. Με βάση αυτό, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα. Η αύξηση των εσόδων σας θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια. Η κατάσταση θα βελτιωθεί μετά την έκλειψη.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter