ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο χώρος της δουλειάς δείχνει ευνοημένος τον Δεκέμβριο. Όμως και οικονομικά ο μήνας κρίνετε αρκετά αποδοτικός. Η παρουσία του Δια στον Αιγόκερω βοηθά να εμπλακείτε σε απαιτητικές αλλά παράλληλα αποδοτικές συνεργασίες που μπορούν να δεσμεύουν τους χρόνους σας αλλά να καλύπτουν οικονομικές σας ανασφάλειες. Σε έξοδα και διλήμματα εύκολα θα βρεθείτε οι 10-11-12/7 γεννημένοι ενώ οι 13-14/7 είναι καλό να αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνο άνοιγμα-επένδυση αυτό τον καιρό.

  Μέχρι τις 14 του μήνα θα υπάρξουν στιγμές που θα φέρουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα τα οποία σας στενάχωρου. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα έχετε την δύναμη και την διάθεση να κυνηγήσετε φιλόδοξους στόχους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός ο Δεκέμβρης μπορεί να βάλει πολλά πράγματα σε τάξη από αυτά που είναι ανοργάνωτα στην ζωή σας γι’ αυτό και δείχνει τελικά ένας θετικός μήνας για τους περισσότερους.

  Από τις 15 του μήνα και μετά κάποιοι μπορεί να επιχειρήσετε καινούργια ξεκινήματα, ενώ η έκλειψη στο τέλος του μήνα σας ωθεί με αυταρχικό τρόπο να υποχρεώσετε τους ανθρώπους που εξαρτώνται από εσάς να ακολουθούσουν τα δικά σας προγράμματα ακόμα και αν διαφωνούν με αυτά.

  Συναισθηματικά και αυτός ο μήνας δείχνει εξαιρετικά έντονος για εσάς αν και στην διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου θα μπορούσατε να είστε αισθητά κτητικοί και απαιτητικοί απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους εμπλέκεστε συναισθηματικά.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου, αυτό το μήνα προτεραιότητα στη ζωή σας  θα έχουν η καριέρα και οι μελλοντικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά θέματα θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο, για την ώρα. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι επιθετικό και σίγουρο γι’ αυτά που κάνει, επομένως υπάρχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις προσπάθειές του.  Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει ότι τα οικογενειακά θέματα δεν θα αγνοηθούν εντελώς – η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα πρέπει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες, απ’ τη στιγμή που χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων για να προχωρήσετε στην καριέρα σας και την οικονομική σας ανάπτυξη.  Θα πρέπει, επίσης, να αναπτύξετε μια τάση να ακούτε τους άλλους, αν και αρκετές φορές προτιμάτε να μένετε μόνοι σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι αυτό το μήνα θα είστε πολύ κοινωνικοί. Αυτό θα σας διευκολύνει να συναντήσετε καινούριους ανθρώπους και, πιθανά, κάποιο σύντροφο – αν είστε μόνοι. Αν είστε παντρεμένοι, θα υπάρξει ένας έντονος ρομαντισμός που μπορεί να καταλήξει σε κάποια εγκυμοσύνη.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας κατάσταση θα είναι δύσκολη μέχρι τις 22 του μήνα – μετά, θα μπορέσετε να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει μέσω διαδικτύου κι από συστάσεις φίλων

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτό το μήνα τα έσοδά σας είναι εξαιρετικά. Η οικονομική σας επιτυχία αντανακλά το τρόπο που προετοιμάζεστε για το μέλλον – και είστε αποφασισμένοι να διασφαλίσετε ότι θα πετύχετε όλους τους σημαντικούς στόχους της ζωής σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter