ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αυτός ο καλός Αύγουστος, με λίγες εξαιρέσεις, δίνει στους περισσότερους Καρκίνους αυτό που χρειάζεται, κυρίως σε υλικό επίπεδο, για τις καλοκαιρινές τους περιηγήσεις. Για όσους το καλοκαίρι εργάζονται, ο μήνας θα είναι εξαιρετικός σε ότι αφορά τα έσοδα, ενώ και κάποιοι άλλοι, εν μέσω διακοπών, θα μπορούσαν να έχουν μια εξαιρετικά ισχυρή και συμφέρουσα πρόταση που να αλλάξει προς το καλύτερο από τον Σεπτέμβρη τις επαγγελματικές τους προδιαγραφές. Ωστόσο οι περισσότεροι, κυρίως το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα είστε κτητικοί και απαιτητικοί. Κάποιοι θα νιώσετε ανασφαλής συναισθηματικά και θα ζητάτε περισσότερα ή και δύσκολα πράγματα απ τους συντρόφους σας. Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα που ευνοεί περισσότερο και κάνει πιο χαλαρές και πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις σας, είναι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μα και οι αρχές του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο πολλοί θα συνδυάσετε το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα με και με διακοπές και με δουλειά. Και ίσως να έρθετε σε επαφή με κόσμο που μπορεί να σας ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και να βοηθήσει τις φιλοδοξίες σας.

  Οι γεννημένοι 6 και 7 Ιουλίου θα είστε αρκετά πιεσμένοι καθώς απαιτητικοί σύντροφοι ή συνεργάτες θα σας δυσκολέψουν με τις απαιτήσεις τους τον Αύγουστο. Οι 13/7 γεννημένοι γενικά να είστε προσεκτικοί και να θυμάστε ότι η εποχή, κυρίως για εσάς, δεν είναι ευνοϊκή για σημαντικές τοποθετήσεις είτε οικονομικού είτε άλλου χαρακτήρα.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα απαιτούν μεγάλη προσοχή, αυτό το μήνα. Η προτεραιότητα, λοιπόν, θα δοθεί στην οικογένεια, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Να έχετε, ωστόσο, στο νου σας ότι μια ανεξάρτητη συμπεριφορά δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας – επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων σε κάθε περίπτωση. Το θετικό σ’ αυτό είναι ότι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε βοήθεια, αφού υπάρχουν πολλά άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κοινωνικά δεν είστε και σε μεγάλη φόρμα, οπότε δύσκολα θα ξεκινήσετε τώρα κάποια σχέση. Αν είστε σε σταθερή σχέση, διανύετε μια μάλλον βαρετή περίοδο. Αν είστε παντρεμένοι και σκέφτεστε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, να ξέρετε ότι το διάστημα αυτό δεν είναι και πολύ ευνοϊκό. Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας ευθύνες αυξάνονται αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να είστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, η ανταμοιβή σας δεν θα είναι ανάλογη των κόπων σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το οικονομικό σας κριτήριο είναι ιδιαίτερα οξυμένο, τώρα – συνεπώς είστε στην ευχάριστη θέση να παίρνετε σωστές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική σταθερότητα. Τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες σας θα είναι στο πλευρό σας, για να σας υποστηρίξουν να πετύχετε.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter