ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ήλιος , Ερμής  και η Αφροδίτη μέσα στον 7ο σας οίκο, δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον δύσκολο καιρό ,  ώστε ο  μήνας  να είναι αποδοτικός για εσάς . Το μήνυμα είναι η αναγκαία και απαραίτητη αυτόν τον καιρό  συνεργασία.. Μέσα από κάθε έννοια συνεργασίας μπορείτε να  περιμένετε αποτελέσματα και αποδώσεις. Οι κοινές προσπάθειες αποδίδουν, όμως οι κακές στιγμές του μήνα είναι πολλές , οι όψεις δεν βοηθούν και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλα τα αποθέματα υπομονής που έχετε  για να τις ξεπεράσετε,  χωρίς  να διασπάσετε,  σημαντικές αλλά εξαιρετικά  απαιτητικές και δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες.  Μόνο αφού φτάσετε χωρίς απώλειες  στο 3ο 10ήμερο του μήνα, μπορείτε να νοιώσετε ασφαλείς κάτω από την ομπρέλα προστασίας που παρέχει μία σημαντική συνεργασία ή και σχέση στην ζωή σας.  Οι μοναχικές πορείες κουράζουν ψυχικά, εξαντλούν σωματικά και δεν οδηγούν σε αποτέλεσμα. Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή με τους γεννημένους   11 και 12, του Ιουλίου αφού  το 2018  βάζει την ζωή σας σε μία περιπέτεια που θα κρατήσει από την πρώτη ως την τελευταία μέρα αυτής της χρονιάς . Μέσα  στον μήνα θα πάρετε το μήνυμα, σε σχέση με το τι αφορά αυτή η περιπέτεια. Μία χρονιάς ξεκινά τώρα που παίρνει , μα και δίνει σημαντικά πράγματα , αλλά και που δεν επιτρέπει λάθη… Αυτήν την χρονιά υπάρχουν αιτίες που δυναμώνουν κυρίως τους γεννημένους από  5 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του Καρκίνου. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα λάθη τα κάνουμε πάντα όταν νοιώθουμε πιο δυνατοί.. Αυτό είναι και το μήνυμα κυρίως για τους 11 και 12 Ιουλίου καθώς οι άλλοι έχουν μικρότερη πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν αρνητικά τις ευκαιρίες τους. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για έναν μάλλον δύσκολο μήνα, με αρκετές αναταραχές και σύγχυση.

  Τα άστρα σας συμβουλεύουν να βάλετε λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις φιλοδοξίες. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η ζωή σας διέπεται από τις ιδιοτροπίες και τα καπρίτσια των άλλων κι εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις. Απλά, φροντίστε να παραμείνετε ήρεμοι και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Η συνεργασία και η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία σας αυτό το μήνα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στον τομέα της επαγγελματικής ζωής, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε χάος και σύγχυση – αναμένονται σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση και το εργασιακό περιβάλλον. Αλλά τα πράγματα θα αλλάξουν δραστικά την τελευταία εβδομάδα, με την επιρροή του Δία. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί με κάποια προαγωγή ή αύξηση. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η επιμέλειά σας. Εάν ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, θα έχετε καλά αποτελέσματα. Όσοι ασχολείστε με τις καλές τέχνες θα σημειώσετε ιδιαίτερη επιτυχία.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι οικονομικές προοπτικές δεν είναι ρόδινες αυτό το μήνα – θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να έρθουν καλύτερες μέρες. Αποφύγετε κάθε επένδυση που εμπεριέχει ρίσκο. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας θα είναι εξίσου πιεστική. Αποφύγετε επίσης τις νέες συνεργασίες, δεν ευνοούνται αυτή τη στιγμή.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Οι ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα δεχτούν την επιρροή του Πλούτωνα και του Άρη. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων. Οι σχέσεις όπως είναι αυτή τη στιγμή, είτε θα επιβιώσουν είτε θα διαλυθούν – ανάλογα με την αγάπη και τους δεσμούς που διαθέτουν. Μετά την καταιγίδα, όμως, θα είστε σε θέση να απολαύσετε εξαιρετικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Μπορεί ακόμα να σκεφτείτε να αποκτήσετε και παιδί. Εάν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση θα έχετε προβλήματα με την ισορροπία της επαγγελματικής και της αισθηματικής σας ζωής. Οι διαφωνίες με το ταίρι σας θα είναι μάλλον συχνές. Εάν είστε μόνοι, θα έχετε καλύτερη τύχη στα ερωτικά σας και εύκολα θα ξεκινήσετε ένα καινούριο ειδύλλιο. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι αρμονικές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter