ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε ένα μήνα που από πλευράς όψεων είναι πολύ σκληρός και που μπορεί να σας κάνει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, να λήξετε συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν όσο αφορά την αποδοτικότητα τους αλλά και να στεναχωρηθείτε μέσα από αυτό. Η παρουσία τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στο μεγάλο διάστημα του μήνα στο φιλικό σας Σκορπιό, μπορεί να δώσει λύσεις και ανοίγματα, ξεκινήματα που ικανοποιούν και τα οικονομικά, και τα αισθηματικά και τα φιλόδοξα της ζωής σας αιτήματα. Ο Δίας απροβλημάτιστος και ορθόδρομος στον έκτο φυσικό σας οίκο, δείχνει να βοηθά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες ενώ και συναισθηματικά, παρ’ όλες τις όποιες εντάσεις, ο μήνας καλύπτει τα αιτήματα σας δίνοντας παράλληλα και στους μόνους και στις μόνες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

  Το βάρος των αρνητικών όψεων του μήνα πέφτει ουσιαστικά στις πλάτες των γεννημένων 6-7 και 13 Ιουλίου που θα έχετε και δυσκολίες και διλήμματα και που κυρίως εσείς οι τελευταίοι του Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα ανοίγματα σας γιατί εγκυμονούν κινδύνους που να έχουν μεγάλη διάρκεια και να σας οδηγήσουν σε λάθη από αυτά που δεν διορθώνονται.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό του μήνα είναι ότι στην διάρκεια του θα ξεκαθαρίζετε ή θα ξεκόβετε σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού/κοινωνικού σας χώρου που είτε δεν σας αποδίδουν είτε δεν είναι εκεί όταν τους χρειάζεστε. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, θα μπορούσε να δώσει σε πολλούς αιτίες οικογενειακής αναστάτωσης που ωστόσο θα έχουν μικρή διάρκεια.

  Γενικά αυτός ο μήνας, παρόλες τις δυσκολίες του, δείχνει να στηρίζει στους σημαντικούς τομείς το ζώδιο του Καρκίνου.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου προβλέπει ότι αυτό ο μήνας θα είναι γεμάτος δράση, για σας. Τα περισσότερα από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν θα πάνε καλά. Πρόκειται για ένα μήνα που θα απολαύσετε μια ηρεμία που είχε καιρό να έρθει στη ζωή σας. Οι στόχοι σας θα προχωρήσουν τόσο με τις προσπάθειές σας, όσο και με τις προσπάθειες άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σας. Το ζώδιο του Καρκίνου θα συνεργαστεί με τους άλλους και θα κάνει ό, τι καλλίτερο μπορεί. Η ανεξαρτησία είναι καλό πράγμα, αλλά μερικές φορές αξίζει να αφήσετε κι άλλους να μπουν στη ζωή σας. Καλό είναι, επίσης, να επιτρέψετε σε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα πάρετε.

  Το ζώδιο του Καρκίνου έχει αποφασιστικότητα και δεν τα παρατάει  ποτέ εύκολα.  Στο παρελθόν είχατε ένα πρόβλημα με το να αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας, αυτό τώρα όμως αλλάζει.  Θα πρέπει να φτιάξετε καλές κοινωνικές σχέσεις που θα φέρουν τους ανθρώπους κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε όλες σας τις προσπάθειες.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι αυτό το μήνα θα έχετε μια συναρπαστική, ερωτική ζωή. Αυτός ο ενθουσιασμός θα γίνει αισθητός τόσο αν είστε μόνοι, όσο κι αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι – κανείς δεν θα μείνει απέξω, τώρα. Όσον αφορά θέματα εγκυμοσύνης, αν είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν γιατί νιώθετε την ανάγκη να προσθέσετε μια νέα ζωή στην οικογένειά σας. Αυτό το μήνα, επίσης, θα κάνετε γνωριμίες και θα δημιουργήσετε καινούριες φιλίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τον Οκτώβριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναλάβετε μια καλύτερη θέση, που συνοδεύεται από αύξηση μισθού και άλλα οφέλη. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κυνηγήσετε δικές σας δουλειές, με τη βοήθεια των συνεργατών τους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτός το μήνα ο μισθός σας δεν θα έρθει στην ώρα του, αλλά τα χρήματα που έχετε βάλει στην άκρη θα είναι σε θέση να σας στηρίξουν. Οι επενδύσεις σας – αν έχετε κάνει – θα αρχίσουν να αποδίδουν προς το τέλος του μήνα.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter