ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο μήνας δείχνει αρκετά καλός για τους περισσότερους Καρκίνους. Εξασφαλίζει εσωτερική ισορροπία μα και εξόδους διαφυγής από τα άγχη της καθημερινότητας, ακόμα και κρυφές αιτίες χαράς για πολλούς ‘όπως και μία πολύ θετική κοινωνικότητα που μπορεί να σας φέρει κοντά σε σταθερούς και ισχυρούς φίλους που μπορούν να στηρίξουν και τα σχέδια και την ψυχολογία σας. Οι 29, 30 Ιουνίου θα είστε περισσότερο σε πίεση μέσα από απαιτητικές σχέσεις ή συνεργασίες που σας φορτώνουν δυσβάστακτες ευθύνες και οι 13 Ιουλίου όλον τον μήνα θα είστε σε μία φάση που σας γεννά αγωνίες για το αύριο, κάποια δύσκολη αλλαγή και πιθανά μια απειλή που μπορεί να αφορά και έναν οικονομικό κίνδυνο που υπάρχει αυτόν τον καιρό και πρέπει να τον αντιμετωπίσετε πολύ ρεαλιστικά. Οι πιο κερδισμένοι και τυχεροί Καρκίνοι του Μαΐου θα είναι οι γεννημένοι 8, 9, 10 και 11 Ιουλίου που θα έχουν ευκαιρίες από αυτές που δεν πρέπει να αγνοήσουν. Θα μπορούν να ξαναβάλουν μπρος μία πρόταση ή ιδέα που στα τέλη του Δεκεμβρίου μπορεί να έμεινε στα μισά. Μάλιστα οι 8, 9 Ιουλίου μπορείτε αυτόν τον καιρό να έρθετε πιο κοντά σε ένα σημαντικό σχέδιο – όνειρο σας και να καταφέρετε ένα σημαντικό βήμα ζωής. Από τις 20 και μετά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσει ένα εξαιρετικό 10ήμερο σε εσάς των 2 πρώτων 3 εβδομάδων του ζωδίου που θα έχετε μία τυχερή στιγμή και ένα είτε συναισθηματικό είτε υλικό κέρδος.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν έναν υπέροχο μήνα για τα οικονομικά, την υγεία και την επαγγελματική σας ζωή. Οι κοινωνικές σχέσεις θα κυριαρχήσουν, αφήνοντας τον έρωτα και το ρομαντισμό ένα βήμα πιο πίσω.

  Τα θέματα της καριέρας και η επιτυχία θα είναι σημαντικά αυτό το μήνα. Όμως, θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε, καθώς ο μήνας προχωρά. Θα πρέπει να πετύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στα δικά σας συμφέροντα και τα συμφέροντα των άλλων. Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι το ίδιο σημαντικές με την προσωπική πρωτοβουλία. Ακολουθείτε το δρόμο σας και, ταυτόχρονα, επιδιώκετε τη συνεργασία με τους άλλους για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα κύρια ενδιαφέροντά σας το Μάιο θα είναι η επαγγελματική σας ζωή, τα παιδιά, οι φιλικές σχέσεις, η δημιουργικότητα και η ψυχαγωγία.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Ο μήνας αυτός είναι πολύ δραστήριος και η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αποδοτική, τόσο με τη βελτίωση της θέσης σας όσο και των οικονομικών αποδοχών. Οι σχέσεις σας με τους ανώτερους και τους πελάτες θα είναι αρμονική. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται, ο ρυθμός στο γραφείο χαλαρώνει και σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Η οικονομική σας κατάσταση είναι καλή, αυτό το μήνα και θα είστε σε θέση να πετύχετε τους οικονομικούς στόχους που είχατε θέσει το προηγούμενο διάστημα. Ένας φίλος ή ένας συνεργάτης θα σας βοηθήσει οικονομικά, στη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου. Το ζώδιο του Καρκίνου, τώρα, ονειρεύεται ένα νέο, βελτιωμένο οικονομικό μέλλον. Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν με τα οικονομικά σας και μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσα από δουλειές που βασίζονται στο διαδίκτυο. Μπορείτε, επίσης, να κερδίσετε χρήματα από επενδύσεις σε ακίνητα, προς το τέλος του μήνα. Επιπλέον, ευνοούνται οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με επικοινωνίες και μεταφορές.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Ο έρωτας για το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι περισσότερο παθιασμένος, παρά ρομαντικός. Ο σύντροφός σας αναζητά οικονομική ελευθερία και θέλει να βρει τρόπους για να κερδίσει χρήματα, χωρίς υποχρεώσεις. Οι δραστηριότητες με φίλους και ομάδες εξάπτουν το ενδιαφέρον σας περισσότερο από την αγάπη και τον έρωτα, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο, μέσα από τον κύκλο των φίλων σας. Αν είστε σε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα, που σχετίζονται με τις οικονομικές σας προσδοκίες. Οι ειλικρινείς συζητήσεις και οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter