ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους περισσοτέρους Καρκίνους ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας επιβράβευσης των προσπαθειών τους. Ένας μήνας επαγγελματικής, οικονομικής μα και συναισθηματικής ανόδου. Το πρώτο του δεκαήμερο δίνει προτάσεις και ευκαιρίες ζωής στους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ από τις 9 και μετά, περνώντας ο Δίας στον χώρο του Τοξότη,  ανοίγει τις πόρτες για να γίνει αυτό το μαγικό κάτι που χρειάζεστε για να απλωθείτε, να φανείτε, να επιβεβαιωθείτε, και εσείς και οι κόποι σας επαγγελματικά. Όμως και συναισθηματικά ο μήνας είναι καλός για τους Καρκίνους. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό δίνει δυνατές στιγμές και συναισθηματικές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους. Η οπισθόδρομη Αφροδίτη ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις και μόνο λίγοι είστε εσείς που έχετε λόγο να ζοριστείτε αυτό τον καιρό. Οι 27,28 και 29 Ιουνίου γεννημένοι, θα έχετε αυτόν τον καιρό πολλές ευθύνες και άγχη. Η πιθανά να είσαστε μπερδεμένοι σε απαιτητικές και δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες. Οι 11-12 Ιουλίου γεννημένοι, να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά τα όποια δύσκολα βρίσκονται στον δρόμο σας και ότι σας φέρνει η ζωή. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου, θα πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αν πρέπει να ακολουθήσετε μια ευκαιρία ή αν θα βρεθείτε πάλι στην δίνη καταστάσεων που σας ταλαιπώρησαν τις αρχές του Μαΐου που πέρασε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν ένα πολύ καλό μήνα για την καριέρα, τα οικονομικά και την υγεία. Οι οικογενειακές σχέσεις απαιτούν περισσότερη προσοχή και συμμετοχή.

  Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο προειδοποιούν ότι θέματα οικογένειας και συναισθηματικής ασφάλειας θα βρεθούν στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Η επαγγελματική ανάπτυξη και οι προσωπικές φιλοδοξίες είναι λιγότερο σημαντικά. Το πλανητικό σκηνικό δίνει προτεραιότητα στα συμφέροντα των άλλων, βάζοντας τα δικά σας σε δεύτερη μοίρα. Το ζώδιο του Καρκίνου δεν μπορεί να ελέγξει τις καταστάσεις κι επομένως θα πρέπει να παρακολουθείτε τα πράγματα να κυλάνε με το δικό τους ρυθμό. Τα κύρια θέματα που σας απασχολούν το Νοέμβριο είναι η αγάπη και ο έρωτας, η διατροφή και η φυσική σας κατάσταση και οι δημιουργικές αναζητήσεις.

   

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική πρόοδος μπορεί να επιτευχθεί με επιμέλεια και σχολαστικότητα. Η δουλειά σας θα εκτιμηθεί από τους προϊσταμένους σας και τη διοίκηση και υπάρχουν καλές προοπτικές ανταμοιβής – ίσως, ακόμα και προαγωγή. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα καταφέρετε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον αυτό το μήνα. Η Πανσέληνος στις 23 του μήνα μπορεί να φέρει αλλαγές στην περιγραφή της θέσης σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική ευημερία θα είναι θαυμάσια αυτό το μήνα. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρημάτων. Θα γίνετε πλουσιότεροι χρησιμοποιώντας πρωτότυπες μεθόδους και απολαμβάνοντας τις οικονομικές σας προσπάθειες. Αν κάνετε επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες. Μια αύξηση μισθού είναι πιθανή μετά τις 23 του μήνα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το κέφι και η δημιουργικότητα είναι σημαντικά στοιχεία για την ευτυχία της οικογένειας και για να πετύχετε τη συναισθηματική ασφάλεια που λαχταράτε. Απολαμβάνοντας δραστηριότητες με τα παιδιά και βοηθώντας το σύντροφο και τα μέλη της οικογένειας θα ενισχύσετε την οικογενειακή αρμονία, μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter