ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πολλές δύσκολες όψεις του μήνα δείχνουν να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σε όλους τους τομείς. Αντίθετα εσείς του Ιουνίου και των πρώτων 6 ημερών του Ιούλιου έχετε να περιμένετε έστω και μετ’ εμποδίων αισιόδοξα μηνύματα που αφορούν και επαγγελματικά και συναισθηματικά σας αιτήματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει, στο μεγάλο μέρος του μήνα, όσο ευέλικτο χρειάζεται τον λόγο σας για να ανταποκριθείτε στο τόσο αρνητικό περιβάλλον αυτής της εποχής. Σε μια περίοδο που ο λόγος σας θα μετράει διπλά, μπορείτε να κερδίσετε την αποδοχή αλλά και την συμπάθεια των ανθρώπων γύρω σας.

  Οι 15-16/7 αποφύγετε κάθε αντίθεση και υπερβολή αφού οι πιο κακές των όψεων του Οκτωβρίου σημαδεύουν εσάς, τις σχέσεις σας μα και την οικονομία σας. Γενικά οικογενειακής φύσεως θέματα δείχνουν να απασχολήσουν αρκετά την σκέψη και τον χρόνο σας αυτό τον καιρό.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου προβλέπει ότι αυτό ο μήνας θα είναι γεμάτος δράση, για σας. Τα περισσότερα από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν θα πάνε καλά. Πρόκειται για ένα μήνα που θα απολαύσετε μια ηρεμία που είχε καιρό να έρθει στη ζωή σας. Οι στόχοι σας θα προχωρήσουν τόσο με τις προσπάθειές σας, όσο και με τις προσπάθειες άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σας. Το ζώδιο του Καρκίνου θα συνεργαστεί με τους άλλους και θα κάνει ό, τι καλλίτερο μπορεί. Η ανεξαρτησία είναι καλό πράγμα, αλλά μερικές φορές αξίζει να αφήσετε κι άλλους να μπουν στη ζωή σας. Καλό είναι, επίσης, να επιτρέψετε σε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα πάρετε.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι αυτό το μήνα θα έχετε μια συναρπαστική, ερωτική ζωή.  Αυτός ο ενθουσιασμός θα γίνει αισθητός τόσο αν είστε μόνοι, όσο κι αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι – κανείς δεν θα μείνει απέξω, τώρα. Όσον αφορά θέματα εγκυμοσύνης, αν είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν γιατί νιώθετε την ανάγκη να προσθέσετε μια νέα ζωή στην οικογένειά σας. Αυτό το μήνα, επίσης, θα κάνετε γνωριμίες και θα δημιουργήσετε καινούριες φιλίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Τον Οκτώβριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναλάβετε μια καλύτερη θέση, που συνοδεύεται από αύξηση μισθού και άλλα οφέλη. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κυνηγήσετε δικές σας δουλειές, με τη βοήθεια των συνεργατών  τους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Αυτός το μήνα ο μισθός σας δεν θα έρθει στην ώρα του, αλλά τα χρήματα που έχετε βάλει στην άκρη θα είναι σε θέση να σας στηρίξουν. Οι επενδύσεις σας – αν έχετε κάνει – θα αρχίσουν να αποδίδουν προς το τέλος του μήνα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter