ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι αρχές του μήνα είναι γεμάτη δυσκολίες, ασυνεννοησία και διαφωνίες σε σχέση με αυτά που εσείς θέλετε και αυτά που προτείνουν οι απέναντι, οι δικοί σας άνθρωποι. 

  Κυρίως οι γεννημένοι 15-16, 19-20 Ιουλίου θα δεχτείτε τις μεγαλύτερες πιέσεις. Ωστόσο από τις 7 του μήνα και μετά, το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας δίνει κάποιες πρώτες καλές ενδείξεις για τους γεννημένους τις αρχές του ζωδίου αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο μήνας ό,τι έχει να σας δώσει θα σας το δώσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο ως από τις 14 ως και τις 29 Αυγούστου που και οι όψεις βοηθούν και η Αφροδίτη σας ανεβάζει ψυχολογικά και σας χαρίζει καλές στιγμές. 

  Αυτό είναι και το διάστημα που πρέπει να επιλέξετε για τις διακοπές σας. 

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι το σπίτι, η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα απαιτούν μεγάλη προσοχή, αυτό το μήνα. Η προτεραιότητα, λοιπόν, θα δοθεί στην οικογένεια, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές και οικονομικές προοπτικές. Να έχετε, ωστόσο, στο νου σας ότι μια ανεξάρτητη συμπεριφορά δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας – επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων σε κάθε περίπτωση. Το θετικό σ’ αυτό είναι ότι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε βοήθεια, αφού υπάρχουν πολλά άτομα πρόθυμα να σας υποστηρίξουν.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κοινωνικά δεν είστε και σε μεγάλη φόρμα, οπότε δύσκολα θα ξεκινήσετε τώρα κάποια σχέση. Αν είστε σε σταθερή σχέση, διανύετε μια μάλλον βαρετή περίοδο. Αν είστε παντρεμένοι και σκέφτεστε την πιθανότητα εγκυμοσύνης, να ξέρετε ότι το διάστημα αυτό δεν είναι και πολύ ευνοϊκό. Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Οι επαγγελματικές σας ευθύνες αυξάνονται αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να είστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, η ανταμοιβή σας δεν θα είναι ανάλογη των κόπων σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το οικονομικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα έντονο, τώρα – συνεπώς είστε στην ευχάριστη θέση να παίρνετε σωστές αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική σταθερότητα. Τα μέλη της οικογένειας και οι συνεργάτες σας θα είναι στο πλευρό σας, για να σας υποστηρίξουν να πετύχετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter