ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τόσο η έκλειψη όσο και οι κόντρες του μήνα δείχνουν να θίγουν και να αφορούν περισσότερο τους γεννημένους από τις 12 μέχρι και τις 16 Ιουλίου. Πιο που από όλους οι 14-15/7 είσαστε μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο μήνα που θα μπορέσει να σας φέρει σε αδιέξοδο, να οδηγήσει σε λάθη που κοστίζουν ή και να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο ζωής αυτό το διάστημα.  Λογικά μέχρι τα μέσα του μήνα θα είσαστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, κτητικοί, καχύποπτοι και δύσκολα οι άλλοι θα μπορούν να καταλάβουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.  Όλα γίνονται καλύτερα για τους περισσότερους, και κυρίως για εσάς του πρώτου εικοσαημέρου του ζωδίου, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο των Ιχθύων το οποίο μπορεί να σας δώσει και συναισθηματική και οικονομική κάλυψη. Αν κάτι μπορείτε να τρέξετε περισσότερο απ’ όλα αυτή την περίοδο, είναι ο επαγγελματικός σας τομέας καθώς η από νωρίς παρουσία του Άρη στον Τοξότη θα σας δώσει το πείσμα και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση και να φανείτε περισσότερο.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τα άστρα του Ιανουαρίου θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που μπορεί να διαταράξουν την καθημερινότητά σας. Ωστόσο, αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή με πιο γρήγορο ρυθμό και να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα. Το μήνα αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια των κοινωνικών σας επαφών για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην είστε αυταρχικοί – η επιτυχία σας εξαρτάται από τη δυνατότητα συνεργασίας με τους άλλους. Να επιμένετε και να περιμένετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα.

  Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου λένε ότι η έμφαση αυτό το μήνα θα δοθεί στη δουλειά και τους εξωτερικούς σας στόχους. Ωστόσο, από τη φύση σας θα εστιάσετε και στις σχέσεις και τα συναισθηματικά θέματα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 9 Ιανουαρίου θα έχει ισχυρή επίδραση στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα αλλάξει ριζικά τη συμπεριφορά σας και μπορεί να σας αναγκάσει να επιβραδύνετε προσωρινά τα σχέδιά σας

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η επίδραση του Άρη είναι φανερή στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν είστε μόνοι. Θα είστε πιο τολμηροί όσον αφορά το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης μετά τις 14 Ιανουαρίου και η γοητεία σας θα κάνει θαύματα. Αν έχετε μια σταθερή σχέση, μπορεί να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο (σε γάμο, δηλαδή). Ο σύντροφός σας θα πάρει σημαντικές αποφάσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας εξαιρετικά αποδοτικός για την καριέρα σας. Θα εξελιχθείτε με τη βοήθεια των ανωτέρων σας και κάποιων συναδέλφων και θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τους νεώτερους συναδέλφους. Τυχόν επαγγελματικά ταξίδια θα αποφέρουν μεγάλα κέρδη κι αυτό θα ενισχύσει την καριέρα σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν στάσιμα τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα, μετά τις 20/1 θα υπάρξει μια θεαματική αύξηση. Η οικογένεια, επίσης, θα σας βοηθήσει σχετικά με κάποια επένδυση – κι αν έχετε ζητήσει κάποιο δάνειο από την τράπεζα, πιθανά, θα εγκριθεί.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter