ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όλο το πρώτο δεκαήμερο η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα βοηθά αρκετά πολύ την δράση σας, τον έλεγχο της ορμής των λόγων σας και θα δίνει μεθοδικότητα στις κινήσεις σας. Παράλληλα ο Ήλιος μέχρι τις 19 από τους φιλικούς σας Ιχθύες θα σας τροφοδοτεί με λαμπρές ιδέες αλλά και θα δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να κάνουν επωφελής συναντήσεις και γνωριμίες με αξιόλογα άτομα.

  Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο θα φέρει πολύ κοντύτερα σας άτομα που σας αποδέχονται και σας στηρίζουν και μπορείτε να βασίζεστε αυτό τον Μάρτη στα στηρίγματα που μπορεί να σας δώσουν καλοί σας φίλοι. Οι σχέσεις σας, οι συνεργασίες σας δεν θα είναι πάντα ήρεμες. Ο Άρης από τον Αιγόκερω συχνά πυκνά θα προκαλεί αντιπαραθέσεις-κόντρες με ανθρώπους που συντροφεύεστε ή και συνεργάζεστε. Αλλά μόνο οι 16-17/7 γεννημένοι θα πρέπει να προσέχετε πραγματικά αυτό τον μήνα που θα μπορούσε να σας δώσει λάθη με ψιλο κοστολόγιο. Και είστε εσείς αυτοί που δεν πρέπει να τραβάτε σχοινιά και να μην κάνετε τίποτα παρατραβηγμένο.

  Συναισθηματικά ο μήνας λειτουργεί αρκετά καλά για τους Καρκίνους, όμως και οικονομικά τους βοηθά να βρουν τρόπους και να ανοίξουν προοπτικές.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Πρόκειται για μια υπέροχη περίοδο για τα οικονομικά και την καριέρα σας. Η υγεία σας, επίσης, θα είναι θαυμάσια, αλλά τα αισθηματικά σας θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

  Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι ισχυρές και έντονες. Θα κάνετε σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας και θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσαρμόζεστε και να συνεργάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας, σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να ολοκληρώσετε πράγματα, ενώ η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία δεν θα είναι πολύ βοηθητικά στοιχεία.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο έρωτας και οι σχέσεις θα είναι αρκετά περίπλοκα  θέματα μετά το δεύτερο δεκαήμερο και θα απαιτήσουν επιδέξιους χειρισμούς. Αν είστε ήδη σε σχέση, αναμένονται προβλήματα αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνοι, θα είστε πολύ απορροφημένοι από επαγγελματικά θέματα και δεν θα έχετε πολύ χρόνο για τα αισθηματικά σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι εξαιρετική και είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς, αλλά και προσωπικούς λόγους. Όπως είναι φυσικό, αυτά τα πράγματα θα αποδώσουν με σωστό προγραμματισμό. Προς το τέλος του μήνα, θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος στα επαγγελματικά σας, αφού έχετε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού. Υπάρχουν προοπτικές για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, μέσα από κάποιο είδος εκπαίδευσης, στη διάρκεια αυτού του μήνα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική σας κατάσταση είναι θετική – κάποια οικονομικά ζητήματα που ήταν για καιρό  σε εκκρεμότητα θα ξεκαθαριστούν, την τελευταία εβδομάδα του μήνα και θα προχωρήσετε δυναμικά και αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση που θέλετε. Έχετε ένα καλό οικονομικό κριτήριο κι αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους ανωτέρους σας.  Αν έχετε κάνει κάποια επένδυση, θα την δείτε να αποδίδει μετά το δεύτερο δεκαήμερο. Η υποστήριξη από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και οι καινούριες οικονομικές ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter