ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από τα περίεργα αυτής της εποχής. Οι διαφωνίες δεν θα λείψουν παρ όλο που από τις 8 και μετά η Αφροδίτη θα πασχίζει από τον Αιγόκερω να φέρει μία ηρεμία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτά που δεν θα σας αρέσουν θα είναι πολλά και ως παρορμητικοί που είστε το πιο πιθανό είναι να αντιδράσετε δυναμικά σε ότι σας ενοχλεί και σας θυμώνει. Οι 17 Ιουλίου έχουν λόγους να είναι γενικά πολύ προσεχτικοί αυτόν τον μήνα σε όλους τους τομείς και μακριά από ρίσκα κάθε μορφής.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για το μήνα αυτό είναι ρόδινες. Το ζώδιο του Καρκίνου δεν θα πρέπει να επιτρέπει στα προβλήματα της καριέρας να παρεμβαίνουν στην ερωτική του ζωή. Οι όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος κι ο Άρης είναι ευεργετικές για τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας βάλουν στη διαδικασία να ελέγξετε τόσο τις σχέσεις, όσο και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει την οικογενειακή σας ζωή, ενώ οι συνδυασμένες επιρροές του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα είναι υπεύθυνες για μια σειρά αλλαγών στη ζωή σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή με αρμονία και ρομαντισμό. Αναμένεται μεγάλο πάθος και, πιθανά, μια εγκυμοσύνη. Να αποφεύγετε να φέρνετε στο σπίτι τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, για να μην χαλάσετε την ωραία αυτή ατμόσφαιρα. Αν είστε μόνοι θα έχετε την υποστήριξη τόσο του Άρη, όσο και της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση. Και η σχέση αυτή ίσως να προέλθει από τις κοινωνικές σας επαφές.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Ο Άρης θα φέρει δυσκολίες στην επαγγελματική σας ζωή, στις αρχές του μήνα. Μετά απ’ αυτό, το εργασιακό περιβάλλον βελτιώνεται, γίνεται ευχάριστο και το άγχος απομακρύνεται. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι θερμές και εγκάρδιες κι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η μουσική ή η ζωγραφική, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και, επιπλέον, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλετε σε κάποιο ανθρωπιστικό σκοπό.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας για τον Ιανουάριο προβλέπονται, μάλλον, αδύναμα. Οι επιχειρηματίες και οι έμποροι θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στην κάλυψη των εξόδων τους και δύσκολα θα μείνουν χρήματα για επενδύσεις ή για το ξεκίνημα νέων έργων.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter