ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 15 του μήνα δίνει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις γάμους και συνεργασίες και ίσως υποβοηθούμενοι από τις συμβουλές ενός θετικού φίλου να πετύχετε να φέρετε τα πράγματα πιο κοντά στα μέτρα και στου τρόπούς που θέλετε για να υπάρχει αρμονία στους χώρους.

  Το δώρο του Οκτώβρη σε εσάς είναι στα σίγουρα το θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη που από τις 7 του μήνα και μετά θα δώσει λόγους αισιοδοξίας, ψυχολογικής ανάτασης και συναισθηματικά χαράς στους Κριούς, ενώ παράλληλα βοηθά όλα τα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με ζητήματα σπουδών, ταξίδια και κάποιες διευθετήσεις οικονομικών υποθέσεων.

  Αυτός ο Οκτώβρης δυσκολεύει από τις 17 του μήνα και μετά όχι μόνο για εσάς αλλά για όλα τα ζώδια. Το έξυπνο είναι να μπορέσετε να κρατήσετε ό,τι μέχρι και τις 15 μπορείτε να πετύχετε σε όλα τα επίπεδα και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις στο δεύτερο μισό του μήνα που οι κακές του όψεις αλλά και η αρνητική Πανσέληνος η οποία σας αφορά, θα μπορούσε να γκρεμίσει ό,τι μέχρι εκεί έχετε κτιστεί και πετύχει.

  Από τις 23 του μήνα και μετά όλα μπαίνουν σε μια καλύτερη ισορροπία και όσοι δεν έχετε κάνει λάθη στο προηγούμενο κακό διάστημα μπορείτε να δείτε σιγά σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια σας. Ο Ήλιος θετικός μες τον χώρο του Σκορπιού βοηθά τις οικονομικές και συναισθηματικές σας διεκδικήσεις και δίνει ένα διάστημα που σας κάνει πιο μεθοδικούς στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά αυτά που επιδιώκετε.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter