ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Άρης που είναι και κυβερνήτης σας με τις όψεις του είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιουνίου και από τους Ιχθύες ως τα τέλη του μήνα, σας αναγκάζει σε υπόγεια δράση ενώ παράλληλα αναπτύσσει ανάγκη και τάση φυγής καθώς από το ξεκίνημα του μήνα η πρώτη έκλειψη δείχνει να μπερδεύει και να αλλάζει τα προγραμματισμένα σας. Οι αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό τον καιρό και πιθανά θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους σχεδιασμούς σας. Από την άλλη η ανάγκη σας τόσο για επικοινωνία όσο και για συναισθηματική κάλυψη μπορεί να σας βρίσκει εναλλακτικές προκειμένου να καλυφθεί. 

  Οι από 29/3 έως 5/4 γεννημένοι θα τα ξαναπείτε με ένα η περισσότερα άτομα με τα οποία είχατε χαθεί ή διακόψει σχέσεις. Οι μικρές φυγές, κοντινές εξορμήσεις, αλλά και η ενασχόληση σας με δραστηριότητες που σας βοηθούν να ξεφεύγετε θα χαρακτηρίζουν τον μήνα.

  Από όλους περισσότερο οι 14 Απριλίου γεννημένοι έχετε λόγους να προσέχετε αφού ένα λάθος θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει μια κινητικότητα ή μια παρουσία, ένας ερχομός, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και την καθημερινότητα στο σπίτι σας. Γενικά όμως ο μήνας ζητά από εσάς προσεκτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Ιουνίου για το ζώδιο του Κριού λένε ότι το μήνα αυτό όλα όσα κάνετε καθυστερούν, λόγω της ανάδρομης κίνησης των πλανητών. Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει σ’ αυτή την καθυστέρηση είναι η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και στον τέταρτό σας οίκο: τα πράγματα θα πάρουν το χρόνο τους και δεν μπορείτε να τα πιέσετε. Επομένως είναι σκόπιμο να κάνετε τον ανάλογο σχεδιασμό.  Τα άστρα δείχνουν ότι η επικοινωνία θα κυριαρχήσει στις ενέργειές σας, αυτό το μήνα. Ωστόσο, επηρεάζεται επίσης από τον ανάδρομο Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας σας. Το ζώδιο του Κριού θα πρέπει να είναι πιο σχολαστικό σε ό, τι αφορά τις υποσχέσεις που δίνει στους άλλους  – προσέξτε το αυτό για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή  η συμβατότητα του Κριού θα είναι απρόβλεπτη και θα προκύψουν ακραίες καταστάσεις στη σχέση με το σύζυγό σας. Αν και υπάρχει ρομαντισμός, δεν υπάρχει ερωτισμός στο γάμο. Ο Άρης θα μειώσει το πάθος, ενώ η Αφροδίτη θα βοηθήσει τα ρομαντικά αισθήματα.  Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο στο περιβάλλον της γειτονιάς σας. Οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα νέων σχέσεων. Αν θέλετε να τερματίσετε μια σχέση που έχετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Η επαγγελματική  ζωή παρουσιάζει μια μελαγχολική εικόνα. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους συναδέλφους αλλά και τους ανώτερους στο χώρο της δουλειάς σας κι αυτό, προφανώς, θα επηρεάσει την απόδοσή σας. Αγχωτικές δραστηριότητες πιθανά να προκαλέσουν απογοήτευση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι πλανητικές συγκυρίες του Ιουνίου είναι, μάλλον, θετικές για τα οικονομικά σας. Οι όψεις της Αφροδίτης είναι εξαιρετικά ευεργετικές για σας. Το έσοδά σας ενισχύονται με την υποστήριξη των φίλων και των μελών της οικογένειας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε επιμελείς κι έτοιμοι να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες προκλήσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter