ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε αυτό τον δύσκολο μήνα που ξεκινά μόνο ο επαγγελματικός χώρος θα μπορούσε να κινηθεί αποδοτικά δίνοντας και κάποια στοιχεία θετικά για την ροη των οικονομικών σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψουν τα έξοδα, ούτε ο μήνας μπορεί να φέρει τη πολυπόθητη και μακρόχρονη επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως και στους γάμους σας, δεν δείχνει να αρκεί από μόνη της η πολλές φορές καλή πρόθεση από την μεριά των άλλων, με δεδομένο ότι οι πολλές αρνητικές όψεις του μήνα, η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο και το αρνητικό κλίμα των ημερών δείχνουν ότι, αν όχι όλοι, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα περάσετε δύσκολες στιγμές ακραίας έντασης αυτό τον καιρό.

  Σε όλα αυτά έρχεται να συνεισφέρει αρνητικά η αναδρομή του Ερμή που δείχνει να επηρεάζει το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και εύκολα μπορεί να καθυστερεί ή να χαλάσει αυτά που κτίζετε ή που είχατε προγραμματίσει αυτό τον καιρό.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα λένε ότι ο Οκτώβριος θα είναι για σας ένας κοινωνικός μήνας. Θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και θ’ απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους, για όλη τη διάρκεια του μήνα. Από τη η φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί συνήθως, αλλά είστε πρόθυμοι να αλλάξετε για χάρη κάποιων άλλων. Το ζώδιο του Κριού θ’ ασχοληθεί περισσότερο με τις υποθέσεις των άλλων, παρά με τις δικές του – προσπαθείτε πολύ για να διασφαλίσετε ότι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι, κι εσείς μαζί. Η παρουσία της οικογένειας και των φίλων θα εντείνει την ανάγκη σας να έχετε ακόμα περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας ότι οι άνθρωποι που σχετίζεστε θα πρέπει να έχουν καλό χαρακτήρα – θα πρέπει να είναι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στη ζωή, σε κάθε βήμα του δρόμου.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσο για την ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα θα είστε κοινωνικοί, με όλους όσους είναι γύρω σας. Αυτό, θα εντυπωσιάσει το σύζυγο ή το σύντροφό σας και θα ενισχύσει τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία σε μια κοινωνική εκδήλωση. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση εγκυμοσύνης, μάλλον ευνοείται αυτό το μήνα, αφού υπάρχει πολλή αγάπη στην ατμόσφαιρα! Τα παντρεμένα ζευγάρια επίσης θα ξαναζήσουν τον έρωτά τους.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο επαγγελματικά, με τη βοήθεια των φίλων και των κοινωνικών σας επαφών. Αν έχετε ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές σας, θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές  επαγγελματικές ευκαιρίες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό του μήνα, τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάρετε χρήματα από επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν – τα χρήματα θα έρθουν, επίσης, στο δρόμο σας κι από άλλες δραστηριότητες που αναπτύσσετε (εκτός από την επαγγελματική).

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter