ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη είναι ότι καλύτερο για πολλούς Κριούς καθώς αλλάζει δεδομένα; Μα περισσότερο αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα πάντα γύρω σας.

  Αυτόν τον μήνα εσείς των 5 πρώτων ημερών του ζωδίου θα νιώσετε την ευεργετική επίδρασή του να σας ανοίγει πόρτες και προοπτικές που μπορούν να κάνουν την ζωή σας καλύτερη. Ωστόσο οι 26, 27, 28 Μαρτίου φροντίστε να είστε τυπικά εντάξει στις υποχρεώσεις σας απέναντι στον κόσμο μα και στην οικογένεια σας και οι 9 Απριλίου μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που μπορεί να χαλάσουν στρωμένες καταστάσεις.

  Όλοι μέχρι να γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής προσέξτε τον σκληρό σας λόγο και οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου ετοιμαστείτε  να αντιμετωπίσετε εκ νέου τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές στην ζωή σας και που τις είχατε ξανά τα αρχές του Μάη που πέρασε. Όλοι εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό που θέλει και μπορεί να ομαλοποιήσει σχέσεις και συνεργασίες σας. Από τις 16 του μένα και μετά που ο κυβερνήτης σας Άρης θα περάσει στον χώρο των Ιχθύων θα δώσει σε πολλούς την τάση να κάνουν κρυφές κινήσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αυτή η θέση θα μπερδέψει κάποιους Κριούς σε καταστάσεις (κυρίως ερωτικές) που αυξάνουν το άγχος και δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση. Οι υπόλοιποι θα έχετε την τάση να σκαλίζετε λεπτομέρειες και λογικά να βγάζετε στην επιφάνεια θέματα που ίσως να μην υπάρχει λόγος να ανακατευτείτε με αυτά.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις του Νοεμβρίου υπόσχονται μια υπέροχη περίοδο όσον αφορά την υγεία, την καριέρα και τα οικονομικά σας. Οι αισθηματικές σχέσεις των παντρεμένων απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς.

  Τα άστρα λένε ότι η καριέρα και οι προσωπικές φιλοδοξίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο. Το ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και θέλει να βελτιώσει την κατάστασή του. Καλό θα είναι, λοιπόν, αγαπητοί Κριοί να περιορίσετε την επιθετικότητά σας και να πετύχετε αυτό που θέλετε μέσω της συνεργασίας με τους άλλους. Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι σημαντικές και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις αυτό το μήνα. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε πολύ, απλά επιτρέψτε και στους άλλους να βοηθήσουν.

  Το Νοέμβριο τα πράγματα συμβαίνουν με θεία παρέμβαση και πρόκειται για μια χαρούμενη και τυχερή περίοδο. Θα πρέπει να δεχτείτε αυτό που συμβαίνει με ταπεινότητα κι όλα θα λειτουργήσουν για το καλό σας. Θα υπάρξουν μεγάλες προοπτικές στους τομείς των οικονομικών, της πνευματικότητας και των σχέσεων και η κατανόησή σας σ’ αυτούς τους τομείς θα είναι εκπληκτική. Αυτά που, κυρίως, σας ενδιαφέρουν το Νοέμβριο είναι ο έρωτας, η πνευματική ανάπτυξη, τα μακρινά ταξίδια και η απαλλαγή από οτιδήποτε ανεπιθύμητο.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Με την επιρροή της Αφροδίτης θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές για την εξέλιξη της καριέρας σας. Τα μέλη της οικογένειας και, κυρίως, οι μεγαλύτεροι θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας επιτυχία. Θα υπάρξουν προαγωγές και αυξήσεις.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Όσον αφορά τα οικονομικά σας ο μήνας προβλέπεται θαυμάσιος. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα οδηγήσει σε μεγάλη ανάπτυξη – τώρα μπορείτε να βάλετε μεγάλους στόχους. Οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες και είναι πιθανό να κερδίσετε χρήματα από το εξωτερικό με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Επιπλέον, θα έχετε αρκετά χρήματα να διαθέσετε για προσωπικά έξοδα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο εξωτερικό με κάποιο πρόσωπο από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή σε πνευματικούς χώρους. Είναι γνωστό ότι σας ελκύουν οι έξυπνοι και μορφωμένοι άνθρωποι. Τα πνευματικά άτομα, επίσης, σας ενδιαφέρουν είναι δεν είναι απίθανο να εμπλακείτε σε κάποια σχέση με κάποιο άτομο αρκετά μεγαλύτερο στην ηλικία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter