ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Αναμενόμενες εντάσεις και διασπάσεις σχέσεων ή συνεργασιών θα έχετε οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Οι 11 και 12 Απριλίου όλο τον μήνα να αποφεύγετε τα ριψοκίνδυνα και να κινήστε γενικά προσεχτικά. Μπορεί ως Κριοί να κινήστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όμως οι προοπτικές σας δεν δείχνουν κακές. Πάρτε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και μην αρνηθείτε αν σας αναθέσουν πρόσθετες ευθύνες. Άλλωστε η εργασιοθεραπεία θα σας κάνει και ψυχολογικά καλό. Πολλοί διανύετε τώρα  περίοδο ανόδου και πραγμάτωσης των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας. Ο Δίας ανοίγει αυτόν τον μία νέες προοπτικές στους γεννημένους 8, 9 και 10 Απριλίου και κάποιοι έρχεστε περισσότερο κοντά στον τρόπο να αποκτήσετε κάτι σταθερό που από καιρό θέλατε για να νιώσετε πιο ασφαλείς.  Τα όποια προβλήματα, το πιθανότερο θα προέρχονται και αυτό το μήνα από τον στενό οικογενειακό σας χώρο.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει μικρές αλλαγές για το ζώδιο του Κριού – το διάστημα αυτό η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία σας με συναδέλφους και φίλους.

  Το μήνα αυτό οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού λένε ότι δεν θα πρέπει να φοβάστε μήπως μείνετε μόνοι, γιατί θα έχετε συνεχώς ανθρώπους δίπλα σας, είτε πρόκειται για φίλους είτε για την οικογένεια. Καθώς ο μήνας προχωρά, θα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που προκύπτουν με λογική και σύνεση. Όσο για την καριέρα σας, το Φεβρουάριο, θα είστε σε θέση να κάνετε πρόοδο και θα είναι πολύ βοηθητικό να συμμετάσχετε σε ομαδικές διαδικασίες που θα σας κινητοποιήσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας, καθώς κυλάει ο μήνας. Θα πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά αυτό είναι εντάξει – μια μικρή αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

   

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Αυτό το μήνα, είστε αρκετά αποφασισμένοι και οι σχέσεις σας είναι γεμάτες χαρά και διασκέδαση. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Αν  είστε σε σταθερή σχέση και σκέφτεστε να κάνετε παιδί, η περίοδος αυτή είναι θετική για να το προγραμματίσετε.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω είστε αποφασισμένοι και ιδιαίτερα κινητοποιημένοι. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολλές αυτό το μήνα και θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα.  Η σκληρή σας δουλειά θα αποδώσει τους καρπούς της και δεν θα πρέπει να τα παρατήσετε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί στο τέλος του δρόμου σας περιμένει η επιτυχία.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Τα άστρα λένε ότι τα οικονομικά σας δεν είναι πρόβλημα, αυτό το μήνα. Η καριέρα σας πάει καλά. Δεν υπάρχουν διαφωνίες μέσα στην οικογένεια κι έτσι μπορείτε να συγκεντρωθείτε απερίσπαστοι στις δουλειές σας. Επιπλέον έχετε ένα ταλέντο να εντοπίζετε τις πραγματικές ευκαιρίες και να τις αξιοποιείτε προς όφελός σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter