ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Είτε ανάδρομος είτε ορθόδρομος ο Ερμής, και σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου μέχρι τις 20 του μήνα στον δωδέκατο σας οίκο, δείχνει ότι ο Μάρτης, τουλάχιστον στο πρώτο του εικοσαήμερο, είναι ένας μήνας απολογισμών, διαλογισμών, κατάστρωσης σχεδίων, Και αν εξαιρέσουμε τις πιέσεις που θα ασκήσει στους γεννημένους 14 Απριλίου, που ίσως είναι οι μόνοι Κριοί οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια να ρισκάρουν και να κάνουν λάθη γιατί αυτά θα έχουν σκληρό αντίκτυπο, οι υπόλοιποι μπορείτε και να οργανωθείτε και να κερδίσετε από το πέρασμα του Μάρτη στην ζωή σας.

  Οι πρώτες 4 μέρες δίνουν χαρές σε εσάς των τελευταίων ημερών και τύχη, είτε συναισθηματική είτε οικονομική, και από τις 5, όλοι λίγο πολύ οι Κριοί, προσέχοντας ίσως λίγο τα εξαράκια του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να έχετε είτε μια καλύτερη ροη στα οικονομικά σας είτε και μικρά αποκτήματα από αυτά που φτάνουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση.

  Ο Άρης σε όλη την διάρκεια του μήνα, στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα επιτρέπει στους φιλόδοξους αλλά και σε όσους έχουν κάποιες ιδιότητες που δεν είχαν φανεί να τις ξεδιπλώσουν ανεβάζοντας το επαγγελματικό τους στάτους.

  Ο Μάρτης είναι και ένας μήνας που θα έχει πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις και για επαγγελματικά και για αλλά θέματα και θα βρει πολλούς από εσάς συχνά να μπερδεύεστε σε κύκλους που αναλύουν, σχολιάζουν ή και κουτσομπολεύουν καταστάσεις. Συναισθηματικά θα είστε αρκετά κτητικοί αλλά όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι θα πετυχαίνετε στις διεκδικήσεις σας.

  Από τις 20 του μήνα ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, όπως και το καινούριο φεγγάρι στις αρχές –  αρχές του ζωδίου, ενεργοποιούν μια αρκετά δυναμική, κυρίως για τα προσωπικά σας θέματα και θέλω, περίοδο από εκεί και μετά.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ό, τι έχει να κάνει με θέματα οικονομικών, σταδιοδρομίας και υγείας θα πάει πολύ καλά, το μήνα αυτό. Οι σχέσεις σας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με διπλωματία.

  Ο Μάρτιος θα είναι μήνας αντιφάσεων. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα έχετε μια πνευματική διάθεση, βάζοντας την προσωπική σας απόλαυση σε δεύτερη μοίρα. Η πνευματικότητα αυτή σας βάζει στη διαδικασία να βελτιωθείτε σε προσωπικό επίπεδο,  μέσα από διαλογισμό και άλλες παρόμοιες μεθόδους. Ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε τους γύρω σας και συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το τέλος του μήνα και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

  Αυτό το μήνα θα δοθεί έμφαση στην ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα, που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σας. Ό, τι κι αν θέλετε θα μπορέσετε να το πετύχετε με τις δικές σας προσπάθειες – δεν εξαρτάστε ούτε από τους άλλους, ούτε από τις καταστάσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε και να αξιολογήσετε τις επιτυχίες της τελευταίας περιόδου, καθώς και τα λάθη που έχετε διαπράξει. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε κάποιες διορθώσεις σε θέματα σχεδιασμού και εκτέλεσης και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά στο μέλλον. Βάλτε ένα στόχο και προσπαθήστε να τον πετύχετε με την καινούρια σας στρατηγική.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η λαχτάρα σας για ανεξαρτησία θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειας. Η ειρήνη και η αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον θα επιστρέψουν μετά από συζητήσεις και αμοιβαίους συμβιβασμούς. Έχετε μεγάλη διάθεση να διασκεδάσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες,  αν είστε μόνοι. Υπάρχουν καλές προοπτικές τόσο για τις φιλικές, όσο και για τις ερωτικές σας σχέσεις – κυρίως, στο χώρο της δουλειάς.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι επαγγελματικές σας προοπτικές οδηγούνται από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και προβλέπεται ότι θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε επιτυχημένες οικονομικές επενδύσεις. Ό, τι κι αν θέλετε να πετύχετε σε οικονομικό επίπεδο, δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter