ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η μεγάλη κινητικότητα στο χώρο του Λέοντα δίνει όπως σε όλα τα ζώδια της φωτιάς, έτσι και σε εσάς, ένα δυνατό, γεμάτο συγκινήσεις Αύγουστο. Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης μα και ο Ερμής από τις 12 του μήνα και μετά, μέσα στον χώρο του Λέοντα, μεταφέρουν ευχάριστα μηνύματα, ζωντανεύουν το τόσο σημαντικό κομμάτι που αφορούν τις σχέσεις σας, τις αγάπες σας, και αυτό μεταφράζετε διαφορετικά αλλά πάντα θετικά στον κάθε Κριό ανάλογα με την ηλικία του και τα συναισθηματικά του αιτήματα.

  Οι πιο μεγάλοι θα πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, οι νεότεροι συναισθηματικές συγκινήσεις. Ένα ζέσταμα των προσωπικών σας σχέσεων. Ενώ οι αδέσμευτοι, μα και όσοι έχετε όρεξη για παιγνίδια, θα έχετε ευκαιρίες και πειρασμούς από αυτούς που δύσκολα λέτε όχι. Ουσιαστικά το παιγνίδι γίνετε ως τις 20 του μήνα και αν είστε μόνοι και ψάχνεστε, αυτός ο Αύγουστος μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά σε κάτι που έχει την δύναμη να σας συγκινήσει.

  Ακόμα ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικά γόνιμος μήνας για τους Κριούς και αυτό πρέπει κάποιους που δεν επιθυμούν γονιμότητες να τους κάνει να προσέχουν και κάποιους που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα.

  Προτάσεις κάθε μορφής που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διλήμματα, αλλά όπως όλα δείχνουν συμφέρουν να αποδεχτείτε, θα έχουν οι 4 Απριλίου γεννημένοι. Αντίθετα οι 10-11 Απριλίου γεννημένοι είστε εσείς που δεν πρέπει να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που μπορεί να στοιχίσουν και να δημιουργήσουν ανατροπές ή το τέλος μιας στρωμένης κατάστασης. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δίνει ότι χρειάζεστε για να προετοιμάσετε τα επαγγελματικά σας ώστε να έχετε ένα ενδιαφέρον και αποδοτικό ξεκίνημα τον Σεπτέμβριο.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο αποκαλύπτουν ότι μόνο προς το τέλος του μήνα θα δείτε κάποια πρόοδο, σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν σας ευνοεί. Είστε ανεξάρτητοι και διεκδικητικοί από τη φύση σας, αλλά τώρα θα πρέπει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε σωστά με τους άλλους ανθρώπους.

  Γενικότερα, μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα μόνοι σας, αλλά αυτό το μήνα η συνεργασία με τους άλλους είναι σημαντική για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τη συνεργασία θ’ ανοίξετε νέους δρόμους, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα θα ζήσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους και είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κοινωνικό ή πνευματικό περιβάλλον. Αν είστε παντρεμένοι, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε για μια εγκυμοσύνη, αφού αυτό που θέλετε είναι να περνάτε χρόνο μόνο με το ταίρι σας. Και, έχετε κάθε διάθεση να παραβλέψετε τις όποιες ατέλειες έχει ο σύντροφός σας, και να εστιάσετε στα θετικά του.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι κοινωνικές σας επαφές θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη, προς το τέλος του μήνα. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μόνοι σας, χρειάζεστε τη συνεργασία και την υποστήριξη των άλλων. Δουλεύετε σκληρά, είστε αποφασιστικοί κι επομένως, παρά τις καθυστερήσεις, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Έχετε ένα δυνατό οικονομικό κριτήριο κι αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα, αυτό το διάστημα. Δεν βασίζεστε μόνο στο μισθό σας, αλλά και στα κέρδη των επενδύσεων που έχετε κάνει. Ο σύντροφός σας βρίσκεται σε, επίσης, καλή οικονομική κατάσταση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter