ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Απρίλης μήνας των γενεθλίων σας φέτος δείχνει να θέλει και να μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Η Αφροδίτη ως τις 20 θα κάνει ότι χρειάζεστε για να είστε πιο καλά με το μέσα σας , ενώ σε κάποιους θα δώσει ίσως και κρυφές αιτίες χαράς , τρόπους απόδρασης κλπ. Ο Ήλιος από τον δικό σας χώρο ως τις 20 σας ωθεί να ασχοληθείτε  περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας . Αυξάνει την ερωτική και συναισθηματική σας διάθεση και σας ζητά να κάνετε κάτι για να καλύψετε κενά , όσοι έχετε… Ο κυβερνήτης σας Άρης δίνει πολλές μετακινήσεις και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας από τα μισά του μήνα δίνει μαχητικότητα στον λόγο σας και σας δίνει την διάθεση να κυνηγήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.. Ο Κρόνος ωριμάζει ευεργετικά τους γεννημένους 9,10και 11 Απριλίου και οι 14,15 Απριλίου ετοιμαστεί να δεχθείτε μία πρόκληση που θα μπορούσε ότι και να είναι να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας αυτόν τον καιρό.. Ως τόσο το κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας να το προσέχετε. Ιδιαίτερα στα τέλη του μήνα που θα μπορούσαν να βγουν έξοδα ή να κάνετε λάθη που στοιχίζουν. Ιδιαίτερα προσεχτικοί στις επιλογές σας να είστε οι γεννημένοι 13 Απριλίου.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η επιτυχία του Κριού τον Απρίλιο θα εξαρτηθεί από τις δυνατότητες που έχει να διαχειρίζεται και να προγραμματίζει σωστά τις καταστάσεις.

  Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο λένε ότι αυτό το μήνα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα οικογενειακά και συναισθηματικά σας θέματα. Αν και η επαγγελματική σας εξέλιξη θα συνεχιστεί, αυτό θα γίνεται με πιο αργό ρυθμό σε σχέση με τα οικογενειακά και πιο ευαίσθητα ζητήματα.

  Το ζώδιο του Κριού θα είναι υπομονετικό όσον αφορά την εκπλήρωση των επαγγελματικών του στόχων – και θα πρέπει να κάνει υπομονή, γιατί η επιτυχία θα έρθει με πολύ αργούς ρυθμούς.  Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους στόχους και να δουλέψετε ακούραστα για να τους πετύχετε. Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη δουλειά σας και δεν θα χρειαστείτε καμία βοήθεια από τους άλλους.

   

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Τα άστρα λένε ότι θα είστε πολύ επιθετικοί στην ερωτική σας ζωή κι αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες, ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Όσο για τις φιλικές σας σχέσεις θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να τις ενισχύσετε – επομένως, από εσάς εξαρτάται αν θα αποδεχθείτε τέτοιου είδους δεσμούς ή θα τους παραβλέψετε. Αν σας απασχολούν θέματα εγκυμοσύνης, τον Απρίλιο θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτή τη χρονική περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σας σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας – ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να αντιληφθείτε τις δυνατότητές σας στο έπακρο.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και οι επενδύσεις που θα κάνετε θα σας φέρουν σημαντικές αποδόσεις.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter