ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πολλές δύσκολες όψεις του μήνα δείχνουν να επηρεάζουν κατά βάση τους 13-14 Απριλίου γεννημένους που θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα, για διάφορους λόγους, σκληρό και ανατρεπτικό Ιανουάριο. Στους πολλούς όμως Κριούς τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά αφού και αποφασιστικότητα θα τους χαρίζει ο Άρης από τον Τοξότη, και αυξημένη κοινωνικότητα η παρουσία πρώτα της Αφροδίτης και μετά του Ερμή και του Ήλιου στον Υδροχόο, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα ηρεμήσει εσωτερικές ανησυχίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα πρακτικά και οικονομικά θέματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν.  Δυο αιτίες εξόδων από αυτά που θεωρούνται μη προγραμματισμένα μπορούν να ενοχλήσουν την οικονομία σας αυτό τον μήνα. Η έκλειψη θα σας θυμίσει ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί, μα η νέα σελήνη στο τέλος του μήνα δείχνει να σας χαλαρώνει.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Κάθε χρονιά ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία και το 2020 δεν διαφέρει. Ο Ιανουάριος υπόσχεται στους Κριούς ένα μήνα γεμάτο επιτυχίες. Οι περισσότεροι πλανήτες είναι σε ορθή πορεία μετά τα μέσα του μήνα. Οπότε, να είστε έτοιμοι για όμορφες στιγμές! Έχετε υποστήριξη από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη στις προσπάθειές σας – ο Άρης θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια που σας πρόσφερε ο Ερμής. Η Αφροδίτη θα συμβάλλει στην επιτυχία σας, αξιοποιώντας τις κοινωνικές σας επαφές.

  Τα επαγγελματικά σας θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μπορείτε να βάλετε στην αναμονή κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας ή το συναίσθημά σας, για την ώρα. Για τον  τα επαγγελματικά που λέγαμε, κάντε ό, τι θέλετε και ξεπεράστε τις αντιδράσεις χωρίς φόβο. Ο Κριός μπορεί να δημιουργήσει τον κόσμο του χωρίς κανένα φόβο και χωρίς καμία εύνοια. Θα εστιάσετε στην καριέρα σας και θα δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο, κοινωνικό δίκτυο στη διάρκεια του Ιανουαρίου – χωρίς την κατάλληλη δικτύωση δύσκολα θα πετύχετε κάτι. Τα άστρα σας υπόσχονται ένα μήνα ευδαιμονίας και θριάμβου!

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Ο Ιανουάριος παρουσιάζει μια περίεργη εικόνα όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή και τη σφαίρα του έρωτα. Η σχέση με το σύντροφό σας θα είναι αβέβαιη κι ακόμα και μικρά καβγαδάκια μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι τεράστιο. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά ανεκτικοί και διπλωμάτες όταν ασχολείστε με το σύντροφό σας, στη διάρκεια αυτού του μήνα – ίσως να χρειαστείτε και βοήθεια από τους φίλους σας για να εξομαλύνετε τις διαφορές που προκύπτουν με το αγαπημένο σας ταίρι. Μην αρχίσετε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, γιατί μπορεί να καταστρέψετε τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ψάξτε για τον ιδανικό σύντροφο ως τις 14 του μήνα, λόγω της επιρροής του Άρη. Μετά απ’ αυτό, η Αφροδίτη σας χαρίζει μοναδικές, υπέροχες στιγμές!

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Θα τα πάτε καλά στη δουλειά σας, αυτό το μήνα, με σταθερή υποστήριξη από την επαγγελματική κοινότητα και το δίκτυο των επαφών σας. Η περίοδος μετά τις 17 Ιανουαρίου είναι  ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και την κοινωνική υποστήριξη που έχετε για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Υπάρχουν πολλά ανοίγματα για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αυτό το μήνα. Αν είστε καλοί στο τζόγο, επενδύστε σε ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις και θα βγάλετε λεφτά! Επίσης, θα αυξήσετε τα έσοδά σας από κάποια απροσδόκητη πηγή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter