ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ IOYΛIOY

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Παρ΄όλο που η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον πέμπτό φυσικό σας οίκο που μπορούνε και δίνουν ένα συναισθηματικό ενδιαφέρον και μια διάθεση να κατακτήσετε προσωπικούς στόχους, κυρίως εσείς του δευτέρου και του τρίτοι δεκαημέρου του ζωδίου, οι πρώτες 8 μέρες του μήνα έχουν να φέρουν και συναισθηματικές εντάσεις και έξοδα και μεγάλες αντιθέσεις ακόμα και με ανθρώπους που ήταν ως χτες φιλικά προσκείμενοι προς εσάς. 

  Ακόμα και στον οικογενειακό σας χωρώ τόσο στις 18 όσο και στις 25 του Ιουλίου μπορούν να υπάρξουν σημαντικές αντιθέσεις και προβλήματα, αν όχι για όλους, σίγουρα για τους γεννημένους 15-16 Απριλίου. 

  Ο μήνας θα μπορούσε να βοηθήσει τους Κριούς με την προϋπόθεση να καταφέρουν να βάλουν στην άκρη την παρορμητική τους φύση και να λειτουργήσουν διπλωματικά και ευέλικτα αφού οι επιθετικές διεκδικήσεις μπορούν να τους στοιχίσουν και συναισθηματικά και οικονομικά. 

  Ο Ιούλιος είναι ένας πολεμικός μήνας και η διπλωματικότητα μπορεί να αποτελεί μονόδρομο για να μην σας δημιουργήσει απώλειες. 

  Παρ’ όλα αυτά ο συναισθηματικός τομέας είναι αυτός που όλα δείχνουν πως θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτό τον καιρό. Οι γνωριμίες αυτής της εποχής μπορεί να έχουν ένταση και ενθουσιασμό αλλά συνήθως συνεπάγονται και προβλήματα στο κατόπιν.

  Στα οικονομικά σας να είστε πολύ προσεκτικοί, κυρίως εσείς που η οικονομία σας εξαρτάτε από άλλους.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter