ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς εγκαταλείποντας ο Δίας το ζώδιο του Τοξότη και περνώντας στον Αιγόκερω και παράλληλα στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, σας βοηθά να αξιοποιήσετε δημιουργικά όλα αυτά που σας έμαθε ένα χρόνο τώρα με το πέρασμα του. Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που βρίσκει τους περισσότερους να έχουν ξεκάθαρα θέλω και πιο ρεαλιστικές, ίσως υλιστικές, επιδιώξεις. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε πολύ αυτό τον μήνα είναι ο σκληρός σας λόγος που πολλές φορές δεν θα βοηθά τις επιδιώξεις σας.

  Οι 8-11/4 γεννημένοι φροντίστε να είστε απολυτά συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις του μήνα γιατί από την στάση σας θα κριθούν πολλά. Αλλά ιδιαίτερα οι 11-12/4 προσπαθήστε τις μέρες του Δεκέμβρη να μην κάνετε λάθη που στο παρελθόν σας στοίχισαν κυρίως συναισθηματικά.

  Από 9 μέχρι 14 του μήνα προσέχετε τις οικονομικές σας κινήσεις, αγορές, αποφάσεις κλπ και όλοι οι Κριοί, εκμεταλλευτείτε το τρίτο δεκαήμερο του μήνα που δείχνει ότι σας βοηθά να είστε πιο άνετοι, πιο κοινωνικοί, και σας δίνει καλύτερες στιγμές. Αυτό το διάστημα στον χώρο των φίλων θα βρείτε άτομα με τα οποία θα μπορείτε να κουβεντιάσετε τα πάντα και ίσως να πάρετε και κάποια συμβουλή από έναν πιο έμπειρο φίλο.

  Η έκλειψη μετά τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να ανησυχήσει Κριούς γεννημένους τον Μάρτιο για θέματα οικογενειακής φύσης. Ως τόσο αποτελεί ένδειξη της απόφασης να κινηθείτε πιο ρεαλιστικά από με την καινούργια χρονιά. Συναισθηματικά ο μήνας δείχνει να ευνοεί τους Κριούς.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτό το μήνα θα είναι στην καριέρα σας και σε τίποτε άλλο. Κάνετε, επίσης, ό, τι μπορείτε για να φροντίσετε κάποια προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Το ζώδιο του Κριού είναι αισιόδοξο κι επομένως επικεντρώνεται κυρίως σε ό, τι αφορά την μελλοντική του εξέλιξη. Σ’ αυτή τη φάση, το μέλλον σας είναι πιο σημαντικό, από οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είστε επιθετικοί κι ανεξάρτητοι για να πετύχετε τους στόχους σας. Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου δεν χρειάζεται να εξαρτάστε από τους άλλους ή από τις συνθήκες για να βρείτε το δρόμο σας προς το μέλλον.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Σε ό, τι έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, θα έχετε μια αρμονική σχέση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, που θα μπορούσε να καταλήξει και σε μια εγκυμοσύνη. Αυτό το μήνα ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε χώρους δουλειάς.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Η επαγγελματική σας ζωή είναι αρκετά ταραγμένη, αυτό το μήνα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Θα υπάρξει σημαντική ανάπτυξη και οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν – και θα σας αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Οι διαχειριστικές σας ικανότητες καθώς και η ενέργειά σας  θα είναι πολύ βοηθητικά στοιχεία.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι ικανότητές σας στον τομέα της διαχείρισης αυξάνουν τα κέρδη σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί, αν μειώσετε τις δαπάνες που δεν αποτελούν προτεραιότητα στην καθημερινότητά σας.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter