ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Τόσο το ξεκίνημα του μήνα όσο και γενικά στην διάρκεια του Οκτωβρίου τα πράγματα είναι δύσκολα για τους γεννημένους στις 10 και στις 11 του Απρίλη καθώς διανύουν ένα διάστημα που κλείνουν κύκλους σε διάφορου τομείς.  Αλλά και για τους πολλούς ο Οκτώβρης χαρακτηρίζετε ως ένας αρκετά δύσκολος μήνας που θα δοκιμάσει τις υπομονές και τις αντοχές σας, θα γεννήσει έξοδα αλλά και αιτίες οι οποίες θα σας κάνουν να αντιμετωπίζετε καχύποπτα πρόσωπα και καταστάσεις. Ωστόσο είναι και ένας μήνας ο οποίος δείχνει να γέννα ευκαιρίες, να δίνει αξιόλογες προτάσεις όποιας μορφής και να δημιουργεί προϋποθέσεις τόσο προσωπικής όσο και επαγγελματικής ανάπτυξης στους γεννημένους 8 και 9 Απριλίου, κυρίως μέχρι τα μέσα του.

  Οι 10 και 11 Απριλίου γεννημένοι από τα μισά του μήνα και μετά θα έχετε διλήμματα με δεδομένο ότι για να ξεκινήσετε κάτι που σας προσφέρετε θα πρέπει να τελειώσετε κάτι που υπάρχει τώρα στην ζωή σας. Η παρουσία του Άρη από τις αρχές του μήνα και όλο τον Οκτώβριο στον Ζυγό, δείχνει ότι για να καρπωθείτε τα τυπικά που μπορεί να έχετε μέσα από μια σχέση/συνεργασία θα πρέπει να ταυτιστείτε με τα θέλω και τα αιτήματα του ή των ανθρώπων αυτής της σχέσης ή συνεργασίας.

  Σε οικονομικό επίπεδο και παρ’ όλα του τα έξοδα ο μήνας δείχνει ότι είναι ένας μήνας που θα σας στηρίξει περισσότερο από τρίτες πηγές και λιγότερο από αυτά που κερδίζετε μέσα από την εργασία σας. Στα θετικά του κληρονομικές ή άλλες διεκδικήσεις ενώ παράλληλα βοηθά να ενεργοποιήσετε ανενεργές μέχρι τώρα πηγές εσόδων.

  Αυτό το μήνα είναι καλό να ελέγξετε τον εκρηκτικό παρορμητισμό σας κάποιες δύσκολες στιγμές που θα προκύψουν στην σχέση σας με τους γύρω σας.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα λένε ότι ο Οκτώβριος θα είναι για σας ένας κοινωνικός μήνας. Θα κάνετε καινούριες γνωριμίες και θ’ απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί τους, για όλη τη διάρκεια του μήνα. Από τη η φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί συνήθως, αλλά είστε πρόθυμοι να αλλάξετε για χάρη κάποιων άλλων. Το ζώδιο του Κριού θ’ ασχοληθεί περισσότερο με τις υποθέσεις των άλλων, παρά με τις δικές του – προσπαθείτε πολύ για να διασφαλίσετε ότι θα είναι όλοι ικανοποιημένοι, κι εσείς μαζί. Η παρουσία της οικογένειας και των φίλων θα εντείνει την ανάγκη σας να έχετε ακόμα περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας ότι οι άνθρωποι που σχετίζεστε θα πρέπει να έχουν καλό χαρακτήρα – θα πρέπει να είναι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στη ζωή, σε κάθε βήμα του δρόμου.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όσο για την ερωτική σας ζωή, αυτό το μήνα θα είστε κοινωνικοί, με όλους όσους είναι γύρω σας. Αυτό, θα εντυπωσιάσει το σύζυγο ή το σύντροφό σας και θα ενισχύσει τους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσά σας. Αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία σε μια κοινωνική εκδήλωση. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση εγκυμοσύνης, μάλλον ευνοείται αυτό το μήνα, αφού υπάρχει πολλή αγάπη στην ατμόσφαιρα! Τα παντρεμένα ζευγάρια επίσης θα ξαναζήσουν τον έρωτά τους.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα θα εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο επαγγελματικά, με τη βοήθεια των φίλων και των κοινωνικών σας επαφών. Αν έχετε ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές σας, θα βρεθείτε μπροστά σε σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό του μήνα, τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάρετε χρήματα από επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν – τα χρήματα θα έρθουν, επίσης, στο δρόμο σας κι από άλλες δραστηριότητες που αναπτύσσετε (εκτός από την επαγγελματική).

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter