ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε μια περίοδο που μπορεί να ανατρέψει τα σταθερά της οικονομίας σας ο Μάιος όπως και οι αρχές του Ιουνίου σας έδειξαν σημάδια σταθερότητας, ωστόσο θα είναι παροδική. Όπως και να έχει, ο μήνας μέχρι και τις 18 σας δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε για να πείθετε, μα και την ευκολία στις συναντήσεις, στις μετακινήσεις και στις συνεννοήσεις σας. Οι 7-8-9 Απριλίου γεννημένοι θα μπορούσατε να θεωρηθείτε και οι πλέον ευνοημένοι Κριοί καθώς αν αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα μια ευκαιρία, ή το θετικό για σας διάστημα, θα μπορούσατε και να κλείσετε με τον καλύτερο τρόπο εκκρεμής υποθέσεις και να ξεμπερδεύετε ή έστω να κάνετε πολύ δουλειά, να φέρετε σε καλό επίπεδο προς την λύση του ένα θέμα το οποίο σας απασχολούσε καιρό. Αντίθετα οι γεννημένοι στις 12 και πρωί στις 13/4 έχετε λόγο να τον προσέχετε αυτό τον μήνα. Δεν σας επιτρέπει λάθη και θα μπορούσε το κάθε λάθος, σε οποίο τομέα, να σημαίνει και ένα χάσιμο για εσάς. Γενικά ο μήνας όμως, και στις καλές και στις δύσκολες του μέρες, παρουσιάζει μια ενδοοικογενειακή ένταση, κυρίως για τους Κριούς του Απριλίου, που στο δύσκολο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αλλά και σκληρές κόντρες. Παράλληλα σε αυτό το τρίτο δεκαήμερο έχετε λόγους να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε μορφής προτάσεις που θα μπορούσατε να δεχτείτε.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα προβλέπουν ότι τον Ιούνιο η καριέρα και η εξωτερική επιτυχία θα είναι οι κύριες προτεραιότητές σας. Τα οικογενειακά θέματα θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο, γιατί δεν σκοπεύετε να τα αφήσετε να γίνουν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια.

  Το ζώδιο του Κριού είναι αισιόδοξο κι εξαιρετικά φιλόδοξο, βελτιώνοντας διαρκώς τη θέση του. Τώρα είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με τους άλλους και να πετύχετε στις προσπάθειές σας.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αν είστε μόνοι μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο σε πνευματικές ή κοινωνικές συγκεντρώσεις – αν πρόκειται για άτομο έξυπνο και κοινωνικό, είναι πιθανό να ερωτευτείτε.  Η εγκυμοσύνη δεν είναι στις ανησυχίες σας αυτό το μήνα, γιατί είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Τον Ιούνιο θα δεχτείτε την επιρροή της Αφροδίτης, επομένως θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Κάποια μέλη της οικογένειας θα σας βοηθήσουν για να πετύχετε τους στόχους σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική επιτυχία είναι δική σας, αυτό το μήνα.  Υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη κι αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε υψηλούς στόχους και να κάνετε τα ανάλογα βήματα για να τους πετύχετε. Επιπλέον, είναι πιθανό να επωφεληθείτε από τις επενδύσεις που θα κάνετε.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter