ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που παραδοσιακά ανεβάζει την ψυχολογία και φέρνει περισσότερο κοντά τους Κριούς σε αυτά που αγαπούν. Ωστόσο οι πρώτες δύσκολες μέρες του μήνα εύκολα μπορούν να φέρουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τα πράγματα δεν θα τρέχουν όπως εσείς θέλετε. 

  Κυρίως οι 12-13 Απρίλιου κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μην έχετε αρνητικά απρόοπτα αυτό τον μήνα. Όλα δείχνουν αισθητά καλύτερα από τα μέσα του Αυγούστου και μετά που και οι όψεις βοηθούν και φαίνεται να κατασιγάζουν οι αιτίες  που δημιούργησαν αντιπαραθέσεις και προβλήματα στο πρώτο μισό του μήνα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να επιλέξετε το δεύτερο μισό του Αυγούστου για διακοπές επειδή τότε θα περάσετε πιο όμορφα.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2020! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο αποκαλύπτουν ότι μόνο προς το τέλος του μήνα θα δείτε κάποια πρόοδο, σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν σας ευνοεί.  Είστε ανεξάρτητοι και διεκδικητικοί από τη φύση σας, αλλά τώρα θα πρέπει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε σωστά με τους άλλους ανθρώπους. Γενικότερα, μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα μόνοι σας, αλλά αυτό  το μήνα η συνεργασία με τους άλλους είναι σημαντική για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τη συνεργασία θ’ ανοίξετε νέους δρόμους, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Αυτό το μήνα θα ζήσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους και είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κοινωνικό ή πνευματικό περιβάλλον.  Αν είστε παντρεμένοι, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε για μια εγκυμοσύνη, αφού αυτό που θέλετε είναι να περνάτε χρόνο μόνο με το ταίρι σας. Και, έχετε κάθε διάθεση να παραβλέψετε τις όποιες ατέλειες έχει ο σύντροφός σας, και να εστιάσετε στα θετικά του.

  ΚΑΡΙΕΡΑ 

  Οι κοινωνικές σας επαφές θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη, προς το τέλος του μήνα. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μόνοι σας, χρειάζεστε τη συνεργασία και την υποστήριξη των άλλων. Δουλεύετε σκληρά, είστε αποφασιστικοί κι επομένως, παρά τις καθυστερήσεις, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Έχετε ένα δυνατό οικονομικό ένστικτο κι αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα, αυτό το διάστημα. Δεν βασίζεστε μόνο στο μισθό σας, αλλά και στα κέρδη των επενδύσεων  που έχετε κάνει. Ο σύντροφός σας βρίσκεται σε, επίσης, καλή οικονομική κατάσταση.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter