ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Σε όλη την διάρκεια του μηνά οι 23/3 γεννημένοι θα πρέπει να είσαστε απόλυτα προσαρμοσμένοι απέναντι στις απαιτήσεις που έχουν από εσάς κοινωνικές, οικογενειακές ή άλλες δεσμεύσεις. Ως τις 6 του μηνά ένα ευχάριστο μήνυμα μπορείτε να περιμένετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, που θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερο κοντά σε αυτά που επιθυμείτε. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου ενεργοποιούν επαγγελματικά τους ανθρώπους του Κριού, αυξάνοντας τις αποδόσεις άλλα και το επαγγελματικό τους κυρός.

  Σε ότι αφορά την συντροφικότητα, πιθανά το τρίτο δεκαήμερο του μηνά θα βοηθήσει ώστε να υπάρχει θετικός διάλογος και συνεννόηση με τους συντρόφους σας.

  Η Αφροδίτη στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του μηνά θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς, ίσως και καχύποπτους σε ότι αφορά τις σχέσεις σας άλλα παράλληλα έχει την δύναμη να αυξήσει τον ερωτισμό σας. Η ιδία θέση βοηθά να διεκδικείτε αυτά που θεωρείτε ότι σας ανήκουν με περισσότερο πάθος. Οι 8/4 γεννημένοι ας είστε περισσότερο προσεκτικοί καθώς θα μπορούσατε για ένα πείσμα να κάψετε μια καλή κατάσταση.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Τα άστρα για τον Σεπτέμβριο προβλέπουν ότι όλες οι πτυχές της ζωής – σχέσεις, χρήματα, καριέρα – θα προχωρήσουν καλά με πλανητική και κοινωνική υποστήριξη.

  Το μήνα αυτό, λόγω της θέσης των άστρων, θα δοθεί έμφαση στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Για να πετύχετε τους στόχους σας θα χρειαστείτε τη βοήθεια των άλλων. Η πλανητική δύναμη αυτό το μήνα θα σας αναγκάσει να πάτε ενάντια στη φυσική σας επιθετικότητα. Οι άλλοι είναι σημαντικοί και η ευημερία τους υπερισχύει των προσωπικών σας συμφερόντων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  Οι βασικοί τομείς που σας ενδιαφέρουν το Σεπτέμβριο είναι η εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής, η αγάπη και οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα μακρινά ταξίδια, οι πνευματικές αναζητήσεις και η προσφορά σας στην κοινωνία, με όποιο τρόπο μπορείτε.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Οι εξελίξεις στην καριέρα σας θα συμβούν  με το δικό τους ρυθμό και θα πρέπει να κάνετε υπομονή, για να μπορέσουν να συμβούν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πιέσετε τα πράγματα. Ο Κρόνος, που κυβερνά την καριέρα σας θα αναλάβει δράση μετά τις 23 του μήνα και θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Η οικονομική επιτυχία θα προέλθει από τις κοινωνικές σας σχέσεις, μετά τις 16 του μήνα. Η επαγγελματική σας θέση θα είναι η κύρια πηγή εισοδήματος.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ζωηρή, αυτό το μήνα. Αν είστε μόνοι είναι πολύ πιθανόν να βρείτε το ταίρι σας – πιθανά, στον επαγγελματικό σας χώρο ή σε χώρους υγείας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια, θα κάνετε γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε χώρους που έχουν σχέση με την τέχνη. Οι σχέσεις που, ήδη, έχετε είναι ιδεαλιστικές στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του μήνα και γίνονται πιο παθιασμένες στη συνέχεια. Εάν είστε δεσμευμένοι και έχετε μια σοβαρή σχέση μπορεί να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε γάμο ή εγκυμοσύνη.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter