ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Από το βράδυ της Δευτέρας 8 και μέχρι την Τετάρτη  24, ένα μπαράζ αρνητικών όψεων  μπορεί και προκαλεί αιτίες  προβληματισμού όχι μόνο σε εσάς αλλά σε όλα τα ζώδια , όχι μόνο για θέματα που αφορούν τα καθημερινά , τα δικά μας αλλά και για γεγονότα που δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.  Το κλειδί για να έχει θετικό αποτέλεσμα ο δύσκολος Ιανουάριος  για εσάς,  είναι να μην μοιράζετε  το δυναμικό σας από εδώ και από εκεί και να προσανατολιστείτε σε όσα έχουν ουσία προοπτική ή ακόμα και προβολή,  καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και  τον Ήλιο στην κορυφή του χάρτη σας,  το σκηνικό δείχνει μία ευκαιρία ανόδου και κατοχύρωσης, που μπορεί να εδραιώσει την θέση σας και να βελτιώσει την οικονομία σας λίγο αργότερα.  Προστριβές, ή άλλης μορφής προβλήματα με άτομα είτε του οικογενειακού  είτε του συνεργασιακού σας χώρου δίνει ο μήνας, που ωστόσο καθόλου δεν σας εμποδίζουν τελικά να κάνετε αυτό που θέλετε,  σε έναν Ιανουάριο  που παρά τις τόσες δύσκολες όψεις του, σας δίνει κυρίαρχη θέση , πρωταγωνιστικό ρόλο,  άνοδο και αναγνώριση . Υπερβολές με μεγάλο οικονομικό κόστος, δεν θα καταφέρουν να σας φτιάξουν την διάθεση σας στις δύσκολες μέρες του μήνα.  Αρκεστείτε στην καλή συνεννόηση που έχετε με κάποια αγαπημένα σας άτομα και χαρείτε τις καλές στιγμές που μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είναι αρκετές για να γεμίζετε θετική ενέργεια. Ο μήνας θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις, διασπαστικές τάσεις και ξαφνικές ανατροπές  στους γεννημένους 8,9 και 14,15 Απριλίου . Εσείς θα βρεθείτε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις αυτόν τον καιρό και γενικά πρέπει να έχετε προσεχτική κίνηση και ρεαλιστικές αντιδράσεις στα όποια δύσκολα φέρουν στην ζωή σας οι μέρες του Ιανουαρίου. Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Ένας μήνας για καλές επιχειρηματικές συμφωνίες και επαγγελματική επιτυχία.

  Η επαγγελματική ζωή και τα συμφέροντά της βρίσκονται στο επίκεντρο τον πρώτο μήνα του 2018, αγαπητοί Κριοί, ενώ τα οικογενειακά θέματα μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο. Η ανεξαρτησία, τόσο στη σκέψη όσο και στην πράξη, είναι έντονη αυτό το διάστημα και δεν εξαρτάστε καθόλου από τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Είστε διεκδικητικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί.

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτόν το μήνα θα επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας προοπτικές, που όμως είναι πιθανόν να εμποδιστούν από τη δυσμενή κίνηση του Κρόνου. Ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σας, για να φτάσετε σε πετυχημένα οικονομικά αποτελέσματα. Όποια κι αν είναι τα οικονομικά οφέλη που θα δεχτείτε, το σίγουρο είναι ότι θα ωφελήσουν έμμεσα και άμεσα την οικογένειά σας. Αν σπουδάζετε, ενδέχεται να υπάρξουν δραστικές αλλαγές στην εκπαιδευτική σας ζωή – είτε στο πρόγραμμα, είτε στη σχολή σας.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Οι προβλέψεις για την οικονομική σας πραγματικότητα υποδεικνύουν έναν εξαιρετικά κερδοφόρο μήνα – οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό. Κάποιο ταξίδι μπορεί να σας φέρει καινούριες οικονομικές ευκαιρίες. Απλά, φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους επένδυση, γιατί η στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για κάτι τέτοιο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, αυτό το μήνα η προτεραιότητα δίνεται στην καριέρα σας και η οικογενειακή ζωή θα βρεθεί ένα βήμα πίσω. Κάποιες φιλικές σχέσεις μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα και είναι πιθανόν να κάνετε νέες γνωριμίες. Εάν είστε σε σταθερή σχέση, μπορεί να μην έχετε αρκετό χρόνο να αφιερώσετε στο ταίρι σας κι αυτό να είναι μια αιτία έντασης ανάμεσά σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε τον έρωτα μέσα στους επαγγελματικούς σας κύκλους. Δεν υπάρχει πιθανότητα γάμου μέσα στο μήνα αυτό, ενώ μια εγκυμοσύνη θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. Οι υποθέσεις που σχετίζονται με τα παιδιά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην οικογένεια – θα πρέπει να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συνεχίσουν τις σπουδές τους με περισσότερο πάθος και συνέπεια.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter