ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΪΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους 27, 28, 29 Μαρτίου ο Μάης είναι μήνας διλλημάτων αλλά και ρεαλιστικών αποφάσεων. Για τους γεννημένους 11 Απριλίου, μήνας που δεν επιτρέπει λάθη σε κανέναν τομέα και πληρώνει με ακριβό τίμημα λάθη και παραλήψεις. Για εσάς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου, μήνας ανατροπών και αλλαγών που ήρθε η ώρα τους να γίνουν και αν ακόμα δεν γίνουν τώρα, μόνο μικρή παράταση της έντασης θα δώσετε μέχρι να ολοκληρωθούν. Για τους πολλούς Κριούς ο Μάης είναι ένας θετικός μήνας. Βοηθά τις μετακινήσεις μα και τις επαγγελματικές κινήσεις σας. Βοηθά και τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, δηλαδή όχι από δικές σας παραγωγές χρήματος αλλά από πχ αύξηση εσόδων συντρόφου, απόδοση μίας συνεργασίας, πώληση ή εκμετάλλευση ενός στοιχείου  κλπ. αυτόν τον καιρό θα έχετε πολλές μετακινήσεις και πολύ θετικές επικοινωνίες με άτομα που μπορούν και μιλούν  στην καρδιά σας. Από το 3ο 10ήμερο η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο θα δώσει αιτίες να ομορφαίνει ο χώρος που ζείτε αλλά και να είναι πιο ζεστές οι σχέσεις σας με άτομα που μένετε μαζί ή τα νοιώθετε οικογένεια. Με τον Ουρανό στον Ταύρο προσπαθήστε να αποφεύγετε κάθε κίνηση που μπορεί να ρισκάρει την οικονομική σας σταθερότητα.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Συνολικά ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας υπέροχος μήνας, με εξαιρετική πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής.

  Οι επαγγελματικοί στόχοι και οι προσωπικές επιθυμίες είναι εξίσου σημαντικά, με τις οικογενειακές υποθέσεις και τα συναισθηματικά θέματα. Το ανεξάρτητο πνεύμα σας κυριαρχεί και έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτό που θέλετε και να ελέγχετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζετε ταιριάζουν απόλυτα στα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας.

  Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας, το Μάιο του 2018, θα είναι η οικονομική ευημερία, η πνευματική συνείδηση, η βελτίωση της σωματικής ικανότητας, η αποτοξίνωση του σώματος και η αύξηση της ελκυστικότητας.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Στη διάρκεια αυτού του μήνα, η επαγγελματική σας ζωή θα είναι δραστήρια και ευχάριστη.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Το Μάιο η οικονομική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική, ειδικά μετά τις 17 του μήνα. Επομένως, τα κέρδη σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να μειώσετε τα έξοδά σας. Επιπλέον, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας κινήσεων. Ο τρόπος που αποκτάτε χρήματα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και απολαμβάνετε τόσο τα χρήματα, όσο και τη διαδικασία απόκτησής τους. Τα χρήματα έρχονται με την υποστήριξη του συντρόφου ή του συζύγου, των κοινωνικών επαφών και των φίλων. Οι ευνοϊκές όψεις του Ερμή θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα μέσα από πωλήσεις και εμπόριο

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η γοητεία σας είναι ενισχυμένη και ο μαγνητισμός σας τραβάει εύκολα τους άλλους. Τα πράγματα προχωρούν με χάρη και ευχάριστη συμπεριφορά – δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανεπιθύμητη επιθετικότητα. Οι σχέσεις με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι θετικές και το ταίρι σας θα κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει. Υπάρχει ένας αισθησιασμός στην ατμόσφαιρα και θα απολαύσετε ζεστασιά, κοντινότητα και πολλές ερωτικές  στιγμές.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter