ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΟΥΛΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου, δείχνουν εξαιρετικά ευνοϊκές για όλους τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, που μπορούν στην διάρκεια τους να περιμένουν και συναισθηματικές χαρές και υλικά δώρα η κέρδη. Την δύσκολη δεύτερη εβδομάδα, η έκλειψη του Ήλιου, δείχνει να δημιουργεί οικογενειακές διαφωνίες, μα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 9-10 Απριλίου, που πιθανόν να έχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις η άλλα προβλήματα με το περιβάλλον τους. Η τρίτη εβδομάδα του μηνά είναι εξαιρετικά ουδέτερη και ίσως η πιο αδιάφορη εβδομάδα του μηνά. Στις 23 Ιουλίου που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα στην ζωή των γεννημένων τον Μάρτιο αφού ένας Ήλιος μέσα στον χώρο του Λέοντα δυναμώνει τα συναισθηματικά ζητήματα, φέρνει μια δυναμική ένταση στην ερωτική ζωή των Κριών και αυξάνει τα ενδιαφέρον τους σε ότι άφορα ζητήματα καρδίας. Όμως από τις 24 έως και τις 28 του μηνά, συμβαίνουν πολλά πλανητικά αρνητικά γεγονότα, που δεν θα αφήσουν ούτε εσάς ανεπηρέαστους. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στην κόντρα της διαψεύδει κάποιες προσδοκίες, ο Ήλιος με τον Ουρανό στο τετράγωνο τους στις 25 Ιουλίου δημιουργεί κόντρες και αντιπαραθέσεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής που ξεκινά στις 26 Ιουλίου, άλλα επηρεάζει όλο το τελευταίο οκταήμερο του μηνά, κάνει πιο δύσκολες και τις επικοινωνίες τις μετακινήσεις και τα προγραμματισμένα σας, δίνοντας εκνευριστικές αναβολές και κάθε φύσεως ασυνεννοησία. Η δεύτερη έκλειψη του μηνά στις 27 Ιουλίου θα μπορούσε να φέρει συναισθηματικές παρεξηγήσεις άλλα και ένα μεγάλο εκνευρισμό που μπορεί να σας προκαλέσουν είτε αγαπημένοι σας είτε παιδιά σας.

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2018! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Για τον Ιούλιο προβλέπεται μια απολαυστική και υπέροχη ερωτική ζωή. Η καριέρα και τα οικονομικά, ωστόσο, δεν είναι και τόσο ρόδινα.

  Η ευημερία της οικογένειας και η συναισθηματική σας δύναμη θα είναι ζωτικής σημασίας, αυτό το μήνα. Η επαγγελματική ζωή και επιτυχία θα βρεθούν λίγο πιο πίσω. Καλό θα είναι, λοιπόν, να στραφείτε δυναμικά στις κοινωνικές σας δεξιότητες. Τα συμφέροντα των άλλων θα είναι τώρα πιο σημαντικά από την προσωπική σας ευημερία. Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα, αν προσαρμοστείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης κίνησης του 50% των πλανητών το ζώδιο του Κριού βρίσκεται σε μια, μάλλον, περίοδο αδράνειας.

   

   

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Αυτό το μήνα δεν θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος στα επαγγελματικά θέματα, καθώς τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Ουρανός κινούνται ανάδρομα. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι οι πλανητικές αυτές όψεις να γίνουν και πάλι ευνοϊκές, τους επόμενους μήνες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας είναι σε μια μέτρια κατάσταση αυτό το μήνα. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα από συναλλαγές με ακίνητα και η οικογένεια θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προοπτικές σας – ακόμα και παλιοί φίλοι θα βοηθήσουν τις οικονομικές σας δραστηριότητες, τον Ιούλιο.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι ευχάριστη. Η κυριαρχική σας στάση θα δώσει τη θέση της σε μια φιλική και γοητευτική συμπεριφορά, πράγμα που το ταίρι σας θα εκτιμήσει πολύ. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και μαζί θα απολαύσετε πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η ερωτική σας ζωή θα είναι χαρούμενη και διασκεδαστική. Επιπλέον, υπάρχουν πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα επηρεάσει τη ζωή γονιών και παιδιών και θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις. Σημαντικές επισκευές και ανακαινίσεις θα γίνουν, επίσης, στο σπίτι. Αν είστε μόνοι, μετά τις 23 του μήνα παρουσιάζονται ευκαιρίες για την αισθηματική σας ζωή.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter