ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η ολική Έκλειψη στις αρχές του μήνα θα σας βάλει σε διλήμματα και δημιουργεί μια κόντρα της λογικής με τα συναισθήματα αλλά και με την τάση σας να είστε περισσότερο αδέσμευτοι. Ωστόσο ο Ήλιος στο μεγάλο μέρος του μήνα, από τον Τοξότη, ίσως θα μπορούσε τελικά να σας βοηθήσει να κρίνετε και να αποφασίζετε σωστά.

  Ο Δεκέμβρης χαρακτηρίζετε ένας αρκετά δύσκολος και απαιτητικός μήνας κυρίως για όσους αποφασίζουν να ακολουθήσουν τις παρορμήσεις τους γιατί αυτοί θα έρθουν σε ευθεία σύγκρουση και με το συντροφικό και με το οικογενειακό και με το συν εργασιακό τους περιβάλλον.

  Πιο κερδισμένοι θα είναι όσοι διπλωματικά κρατήσουν ισορροπίες και βρουν τρόπο να κάνουνε και τα θέλω τους και να καλύπτουν επαρκώς τις σημαντικές τους υποχρεώσεις. Πιο δύσκολα για τους 15 και 16 Απρίλιου γεννημένους που θα περάσουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο Δεκέμβρη μαζί με τους οποίους γεννημένους το 1982 που θα ταλαιπωρηθούν πολύ αυτό τον μήνα και πιθανά έχουν να χάσουν κάτι.

  Γενικά ο μήνας δεν συγχωράει λάθη και κάθε σας κίνηση θα έχει το ανάλογο αντίτιμο.

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 9011 400 000!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter