ΚΡΙΟΣ

 • ΚΡΙΟΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Η πρώτη εβδομάδα του μήνα δίνει συναισθηματικό μα και οικονομικά ένα κέρδος σε εσάς του 3ου 10ημέρου. Περνώντας ο κυβερνήτης σας Άρης από νωρίς στον Ταύρο το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας βρίσκει προσηλωμένους κυρίως σε οικονομικούς και υλιστικούς στόχους. Τα ξαφνικά έξοδα δεν θα λείψουν και αυτό θα αυξήσει την ανασφάλειά σας. Κτητικοί θα είστε και στον ερωτικό τομέα. Αυτόν τον δύσκολο μήνα εύκολα θα διαφωνήσετε με φίλους που θα έχουν διαφορετικές από τις δικές σας απόψεις.

   

   

  Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα για το νέο έτος του 2021! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707!. Μάθε για το αύριο ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο αποκαλύπτουν ότι από τις 22 και μετά ο Δίας θα σας χαρίσει ευημερία. Τα επαγγελματικά θέματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο, αυτό το μήνα και η προσωπικότητα του Κριού δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει τις διάφορες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Το επαγγελματικό εισόδημα θα είναι η κύρια πηγή εσόδων σας και θα ενισχυθεί από την επιρροή του Άρη. Οι κοινωνικές δραστηριότητες και η ανάπτυξη μελλοντικών έργων έρχονται στο προσκήνιο μετά τις 20. Για τις δραστηριότητες αυτές η κινητήρια δύναμή σας θα είναι ο Κρόνος. Οι κινήσεις των πλανητών ευνοούν, επίσης, το πάθος ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Εξαιτίας της επιρροής του Άρη και της Αφροδίτης αναμένεται μεγάλο πάθος και ρομαντισμός για το ζώδιό σας, στις αρχές του μήνα. Αν είστε σε σχέση γάμου θα απολαύσετε αυτή την περίοδο, καθώς οι επαγγελματικές δραστηριότητες εμφανίζονται στη διάρκεια του τελευταίου μέρους του μήνα. Η ερωτική ζωή θα είναι έντονη, με πιθανότητες εγκυμοσύνης. Αν είστε μόνοι, η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση – πιθανά θα βρείτε το ταίρι σας μέσα στον κύκλο των φίλων σας. Συνολικά, ο μήνας αυτός είναι θετικός για τις ερωτικές σχέσεις.

  ΚΑΡΙΕΡΑ

  Σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα σας ο μήνας προβλέπεται αρκετά δύσκολος. Η αποτελεσματικότητά σας θα είναι μάλλον περιορισμένη, σε σύγκριση με την προσπάθεια που καταβάλλετε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη διατήρηση της εργασίας σας, γιατί υπάρχουν και αρνητικά σενάρια. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περιμένετε για καλύτερες μέρες. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις δυνατότητές σας, ξεκινώντας ίσως κάποια ανώτερη εκπαίδευση.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τις θετικές όψεις του Άρη, στη διάρκεια αυτού του μήνα. Το κύριο εισόδημά σας θα προέρχεται από επαγγελματικές πηγές. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για επέκταση έργων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό πεδίο, όπως η γραφή ή η ζωγραφική, θα υπάρξουν καλά οικονομικά αποτελέσματα. Ένα άγγιγμα πνευματικότητας θα ενισχύσει τόσο την υλική, όσο και την ψυχική σας ευτυχία.

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter