ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Για τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου το 2020 έχει κλείσει ένα κύκλος ανατρεπτικών αλλαγών που ταλαιπώρησε την ζωή σας πέρσι. Έτσι εσείς, μαζί με τους γεννημένους από 10 Φεβρουαρίου και μετά θα έχετε μια χρονιά χωρίς ξαφνικά και απρόβλεπτα.

  Αντίθετα όμως το 2020 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη, γεμάτη ξαφνικές ανατροπές χρονιά για τους γεννημένους από 23 ως 30 Ιανουαρίου χρονιά. Εσάς αυτός ο χρόνος θα σας δώσει αιτίες μεγάλης αναστάτωσης. Κάποιους μπορεί να σας ξεσπιτώσει, κάποιους άλλους να σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλλαγή, ένα χάσιμο που να σας κάνει να νιώσετε ξεκρέμαστοι από την μεριά σας. Προσέχετε και αποφεύγετε κάθε παρακινδυνευμένο και ριψοκίνδυνο και μην τραβάτε σχοινιά που μπορούν εύκολα να σπάσουν.

  Όσο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παραμένουν στον χώρο του Αιγόκερω θα εξακολουθήσουν να δίνουν αιτίες για μεγάλες ψυχολογικές βουτιές εξαιτίας γεγονότων ή ειδήσεων στους Υδροχόους. Όμως παρά τις δυσκολίες της, αυτή η χρονιά προσφέρει μεγάλα διαστήματα ψυχολογικής, συναισθηματικής και πνευματικής ανάπτυξης σε πολλούς από εσάς, όπως το μεγάλο διάστημα από τον Απρίλη μέχρι τις αρχές Αυγούστου που θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε ότι αγαπάτε, να δώσει ευκαιρίες δημιουργίας σχέσεων στους μόνους και στις μόνες, να δώσει ικανοποίηση στους μεγαλύτερους από τις εξελίξεις των παιδιών τους, και σε όλους στιγμές επιβεβαίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  Από το καλοκαίρι και μετά τόσο ο λόγος σας όσο και η κίνηση σας θα είναι περισσότερο επιθετικοί και ίσως απρόσεκτοι. Τα οικονομικά σας, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις, μπορούν δύσκολα ή εύκολα να καλύπτουν τα θέλω και τις ανάγκες σας, ενώ ο Ιανουάριος, ο Αύγουστος και τα τέλη της χρονιάς μπορεί να είναι καλύτερα εισοδηματικά για εσάς.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, αν δεν είστε βέβαιοι τι πρέπει να κάνετε. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά αυτή θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολη για σας – απολαύστε την!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Υδροχόοι, πολλές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, αυτή τη χρονιά! Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να είστε πιο παρορμητικοί φέτος, κι αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Είστε, επίσης, περισσότερο ευθείς, κάτι που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

  Ο Υδροχόος είναι το προτελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 21 Ιανουαρίου και τις 18 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλά σπουδαία χαρακτηριστικά, καθώς και μερικά κακά, που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σας. Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί και ειλικρινείς όταν βρίσκονται με τους φίλους τους – είναι δημιουργικοί και λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι, αλλά συχνά μπορεί να είναι απαθείς και αποστασιοποιημένοι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, τη χρονιά που έρχεται!

  Έρωτας και σχέσεις

  Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μεγαλύτερο πάθος στη σχέση με το σύντροφό σας, φέτος. Αν δεν είστε σε σχέση, τότε είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Θα νιώθετε πιο ρομαντικοί και γοητευτικοί κι εύκολα θα προσεγγίσετε κάτι που να σας ενδιαφέρει. Αν είστε παντρεμένοι, ο αυθόρμητος χαρακτήρας σας θα φέρει χαρά και ικανοποίηση στο γάμο σας – κι αυτό θα κάνει την κατάσταση λίγο πιο πικάντικη!  Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να βγαίνετε συχνότερα και να πηγαίνετε σε μέρη που μπορείτε να κάνετε γνωριμίες. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με κάποιο νέο πρόσωπο, παρά ανάμεσα στους φίλους σας. Επίσης, θα είστε μάλλον πιο συναισθηματικοί με τους φίλους και την οικογένειά σας – απλά, θα νιώθετε πιο άνετα μαζί τους, φέτος. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείστε ότι όλα πάνε καλά, σε ανθρώπους που σας ξέρουν καλά – νιώστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας. Τέλος, είναι μια καλή χρονιά για να αποκτήσετε παιδί.

  Καριέρα

  Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς προβλέπει ότι είναι πιθανό να πετύχετε και να εξελιχθείτε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο με τους συναδέλφους σας. Και, προσπαθήστε, να μην είστε παρορμητικοί στη δουλειά. Αγαπητοί Υδροχόοι, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να λειτουργείτε πιο επαγγελματικά, αν θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας το 2020.

  Οικονομικά

  Τι είναι, για σας, τα χρήματα; Αυτή η ερώτηση δεν σας αφορά καθόλου, φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να ξεπληρώσετε κάποια χρέη. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε, σχεδόν οτιδήποτε θελήσετε. Για τον ίδιο λόγο, ωστόσο, προσέξετε να μην δημιουργήσετε καινούρια χρέη.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter