ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος 2019

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσο ο Κρόνος κινείτε στον χώρο του Αιγόκερω θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αιτίες που μπορούν να σας στεναχωρούν και να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Το αρνητικό για εσάς πέρασμα του Ουρανού στον χώρο του Ταύρου από τις αρχές Μαρτίου, θα ολοκληρώσει ανατρεπτικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί από το 2018 στους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, θα φέρει μια αναστάτωση στους από τις 23 έως 26 Ιανουαρίου γεννημένους, που με κάποιο τρόπο είναι συνδεδεμένη με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας δηλαδή ή με την οικογένεια γενικά. Κάποιοι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα μπορούσε να υπάρχει αιτία να ξεσπιτωθούν κατά μια έννοια αυτή την χρονιά και αυτό δεν είναι ευχάριστο.

  Όμως εσείς των πρώτων έξι ημερών αποτελείτε την εξαίρεση καθώς για τους πολλούς, τους υπόλοιπους, αυτή η χρονιά δεν δείχνει αρνητική. Ο κόσμος είναι πολύ θετικός απέναντι σας και μέσα στις τάξεις των φίλων, νέων και παλιών, μπορείτε να βρείτε και χαρά και στήριξη όπου και όταν χρειάζεται. Όλα αυτά συντελούν στο να έχετε μια εξαιρετικά κοινωνική και γεμάτη χρονιά που δεν θα σας αφήσει ούτε να πλήξετε ούτε να νιώσετε μόνοι.

  Στον οικονομικό τομέα που λίγοι μόνοι διαχειρίζεστε σωστά, για άλλη μια χρονιά οι περισσότεροι θα βρίσκετε τον τρόπο να έχετε αυτά που χρειάζεστε είτε από δική σας προσπάθεια είτε από την στήριξη που εξακολουθούν να σας προσφέρουν άτομα που πάντα σας στηρίζουν.

  Αυτό που χρειάζεται να κάνετε από την μεριά σας είναι να προστατεύεστε τον ψυχισμό σας από τις συχνές αιτίες ψυχολογικών μεταπτώσεων που θα σας δίνουν γεγονότα εξελίξεις ή συμπεριφορές στην διάρκεια της χρονιάς. Συναισθηματικά με δεδομένη την αυξημένη σας κοινωνικότητα, οι περισσότεροι θα έχετε και την επιβεβαίωση και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε αυτή την χρονιά.

  Πιο καλά διαστήματα για εσάς ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος που μπορούν να σας δώσουν κάτι παραπάνω σαν συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Φέτος, αγαπητοί Υδροχόοι, είναι πολύ πιθανό να είστε πιο αισιόδοξοι από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια και πιο έτοιμοι για τις αλλαγές που έρχονται. Νέες ευκαιρίες και νέοι άνθρωποι έρχονται στο δρόμο σας, αλλά η συνέχεια εξαρτάται απόλυτα από σας.

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται
  Αυτή τη χρονιά θα βρεθείτε στο επίκεντρο, επομένως φροντίστε να κάνετε κάποια πράγματα για να βελτιωθείτε. Αν δεν εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες,  θα είναι μια χρονιά χαμένη, σωστά;  Αρκετός από τον ελεύθερό σας χρόνο θα αφιερωθεί στους φίλους, το σύντροφο και την οικογένειά σας, αλλά καλό θα είναι να κάνετε και κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Το να χαλαρώνετε μια φορά στο τόσο, είναι πολύ σημαντικό για σας.

  Ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου αν έχετε γεννηθεί από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου. Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο ζώδιο του ζωδιακού και συμβολίζεται από κάποιο πρόσωπο που ρίχνει νερό μέσα από ένα βάζο.  Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι οι Υδροχόοι είναι πολύ συναισθηματικά άτομα – ο συμβολισμός του νερού χρησιμοποιείται συχνά σαν σύμβολο του συναισθήματος. Οι Υδροχόοι είναι λαμπρά και ευφάνταστα πλάσματα. Ωστόσο, μπορεί να αργήσουν να ξεκινήσουν να δουλεύουν σοβαρά και μπορεί να βαρεθούν εύκολα. Εύκολα, επίσης, τους ξεχωρίζει κανείς μέσα στο πλήθος λόγω του καλλιτεχνικού τους στυλ.

  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ
  Το 2019 η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί με τρόπους που ποτέ δεν περιμένατε. Οι Υδροχόοι συνήθως κάνουν περισσότερες επιπόλαιες σχέσεις από τα άλλα ζώδια, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει φέτος. Οι πρώτοι τρεις μήνες της χρονιάς θα φέρουν μια καινούρια αλλαγή στην τωρινή σας σχέση ή  μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε μια νέα σχέση. Δεν είναι απίθανο αυτό να συμβεί με κάποιο άτομο από το φιλικό σας κύκλο.

  Οι συναισθηματικοί δεσμοί με τους ανθρώπους θα γίνουν ισχυρότεροι. Όσον αφορά τους φίλους και την οικογένεια, πιθανά να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους, φέτος. Περίεργα πράγματα μπορεί να συμβούν με την οικογένειά σας στη διάρκεια της χρονιά, οπότε προσπαθήστε να πηγαίνετε με το ρεύμα.

  ΚΑΡΙΕΡΑ
  Σχετικά με την καριέρα σας τα άστρα λένε ότι πρέπει να βασιστείτε στις κοινωνικές σας δεξιότητες, αν θέλετε να εξελιχθείτε. Τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε άλματα, σε πολλές πλευρές της ζωής σας. Είναι πιθανό να πρέπει να δουλέψετε ομαδικά φέτος, οπότε οι κοινωνικές δεξιότητες θα φανούν πολύ χρήσιμες.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
  Οι προβλέψεις του 2019 λένε ότι φέτος θα μάθετε περισσότερα για τα οικονομικά – θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν, αλλά φέτος θα μπορέσετε να κινηθείτε σωστά και να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Να είστε, ωστόσο, προσεκτικοί όταν ο Ερμής κινείται ανάδρομα.

  Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, να είστε ρεαλιστές, να κοιτάτε μπροστά και, πάνω απ’ όλα, να μη βιάζεστε!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter