ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος 2020

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Όσο ο Κρόνος κινείτε στον χώρο του Αιγόκερω θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αιτίες που μπορούν να σας στεναχωρούν και να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Το αρνητικό για εσάς πέρασμα του Ουρανού στον χώρο του Ταύρου από τις αρχές Μαρτίου, θα ολοκληρώσει ανατρεπτικές αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί από το 2018 στους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου, θα φέρει μια αναστάτωση στους από τις 23 έως 26 Ιανουαρίου γεννημένους, που με κάποιο τρόπο είναι συνδεδεμένη με τον χώρο που ζείτε, το σπίτι σας δηλαδή ή με την οικογένεια γενικά. Κάποιοι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα μπορούσε να υπάρχει αιτία να ξεσπιτωθούν κατά μια έννοια αυτή την χρονιά και αυτό δεν είναι ευχάριστο.

  Όμως εσείς των πρώτων έξι ημερών αποτελείτε την εξαίρεση καθώς για τους πολλούς, τους υπόλοιπους, αυτή η χρονιά δεν δείχνει αρνητική. Ο κόσμος είναι πολύ θετικός απέναντι σας και μέσα στις τάξεις των φίλων, νέων και παλιών, μπορείτε να βρείτε και χαρά και στήριξη όπου και όταν χρειάζεται. Όλα αυτά συντελούν στο να έχετε μια εξαιρετικά κοινωνική και γεμάτη χρονιά που δεν θα σας αφήσει ούτε να πλήξετε ούτε να νιώσετε μόνοι.

  Στον οικονομικό τομέα που λίγοι μόνοι διαχειρίζεστε σωστά, για άλλη μια χρονιά οι περισσότεροι θα βρίσκετε τον τρόπο να έχετε αυτά που χρειάζεστε είτε από δική σας προσπάθεια είτε από την στήριξη που εξακολουθούν να σας προσφέρουν άτομα που πάντα σας στηρίζουν.

  Αυτό που χρειάζεται να κάνετε από την μεριά σας είναι να προστατεύεστε τον ψυχισμό σας από τις συχνές αιτίες ψυχολογικών μεταπτώσεων που θα σας δίνουν γεγονότα εξελίξεις ή συμπεριφορές στην διάρκεια της χρονιάς. Συναισθηματικά με δεδομένη την αυξημένη σας κοινωνικότητα, οι περισσότεροι θα έχετε και την επιβεβαίωση και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε αυτή την χρονιά.

  Πιο καλά διαστήματα για εσάς ο Μάρτιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος που μπορούν να σας δώσουν κάτι παραπάνω σαν συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Η συμβουλή της χρονιάς

  Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, αν δεν είστε βέβαιοι τι πρέπει να κάνετε. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά αυτή θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολη για σας – απολαύστε την!

  Μια ματιά στη χρονιά που έρχεται

  Αγαπητοί Υδροχόοι, πολλές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, αυτή τη χρονιά! Το 2020 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να είστε πιο παρορμητικοί φέτος, κι αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Είστε, επίσης, περισσότερο ευθείς, κάτι που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

  Ο Υδροχόος είναι το προτελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στις 21 Ιανουαρίου και τις 18 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλά σπουδαία χαρακτηριστικά, καθώς και μερικά κακά, που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σας. Οι Υδροχόοι είναι φιλικοί και ειλικρινείς όταν βρίσκονται με τους φίλους τους – είναι δημιουργικοί και λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι, αλλά συχνά μπορεί να είναι απαθείς και αποστασιοποιημένοι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας, τη χρονιά που έρχεται!

  Έρωτας και σχέσεις

  Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μεγαλύτερο πάθος στη σχέση με το σύντροφό σας, φέτος. Αν δεν είστε σε σχέση, τότε είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Θα νιώθετε πιο ρομαντικοί και γοητευτικοί κι εύκολα θα προσεγγίσετε κάτι που να σας ενδιαφέρει. Αν είστε παντρεμένοι, ο αυθόρμητος χαρακτήρας σας θα φέρει χαρά και ικανοποίηση στο γάμο σας – κι αυτό θα κάνει την κατάσταση λίγο πιο πικάντικη!  Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να βγαίνετε συχνότερα και να πηγαίνετε σε μέρη που μπορείτε να κάνετε γνωριμίες. Είναι πιο πιθανό να βρείτε τον έρωτα με κάποιο νέο πρόσωπο, παρά ανάμεσα στους φίλους σας. Επίσης, θα είστε μάλλον πιο συναισθηματικοί με τους φίλους και την οικογένειά σας – απλά, θα νιώθετε πιο άνετα μαζί τους, φέτος. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείστε ότι όλα πάνε καλά, σε ανθρώπους που σας ξέρουν καλά – νιώστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας. Τέλος, είναι μια καλή χρονιά για να αποκτήσετε παιδί.

  Καριέρα

  Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς προβλέπει ότι είναι πιθανό να πετύχετε και να εξελιχθείτε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο με τους συναδέλφους σας. Και, προσπαθήστε, να μην είστε παρορμητικοί στη δουλειά. Αγαπητοί Υδροχόοι, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσαρμογές για να λειτουργείτε πιο επαγγελματικά, αν θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας το 2020.

  Οικονομικά

  Τι είναι, για σας, τα χρήματα; Αυτή η ερώτηση δεν σας αφορά καθόλου, φέτος. Θα έχετε αρκετά χρήματα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να ξεπληρώσετε κάποια χρέη. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε, σχεδόν οτιδήποτε θελήσετε. Για τον ίδιο λόγο, ωστόσο, προσέξετε να μην δημιουργήσετε καινούρια χρέη.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter