ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • Υδροχόος 2018

  Γράφει ο Αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

  Καλή χρονιά !!!  Ένας ακόμα χρόνος  ανατέλλει !! Στην διάρκειά του  θα ζήσουμε χαρές και λύπες , θα γεννηθούν άνθρωποι, έρωτες, προσδοκίες, κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι  και κάποιοι  χαμένοι από το πέρασμά του….   Όμως  το βράδυ της παραμονής, όλοι λίγο πολύ κάνουμε όνειρα.. Όνειρα και ευχές !!  Μετρώντας  αντίστροφα τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει,  έτσι μαγικά  το λουλούδι της αισιοδοξίας ανθίζει !!  Θα είναι αυτή η καλή μας η χρονιά; Θα φέρει την χαρά στην ζωή μας; Θα διώξει τα γκρίζα σύννεφα, τις αγωνίες μας;   Ελάτε μαζί μου να δούμε από το παράθυρο του ουρανού το μέλλον… Εκεί ψηλά ο Ήλιος, η Σελήνη , η Αφροδίτη , ο Δίας και οι άλλοι πλανήτες έχουν κάτι να σας  πουν το αύριο.. Για την νέα χρονιά που ανατέλλει . Την νέα χρονιά που εύχομαι να είναι για τον κάθε ένα μία χρονιά ξεχωριστή ! Γεμάτη χαρά, υγεία και αγάπη !!!

  Με δεδομένο ότι το 2018 δεν έχει σκληρές όψεις μεταξύ των αργών – εξωτερικών πλανητών και σε μετρώντας τα υπέρ  της παρουσίας του Κρόνου στον χώρο της κυριαρχίας του τον Αιγόκερω ( χώρο που κάνει τον πλανήτη έντονα θετικό σε αντίθεση με την συνήθη λειτουργία του) όλα δείχνουν πως είμαστε μπροστά σε μία μάλλον αισιόδοξη χρονιά.. Σε αρνητικές θέσεις φέτος θα συνεχίσει να βρίσκετε ο Πλούτωνας που θα κινηθεί στην 18η ως και 21η μοίρα του Αιγόκερω και ο Ουρανός που τόσο στις τελευταίες  μοίρες του Κριού , όσο και στο διάστημα του περάσματός του  στις 2 πρώτες μοίρες  του Ταύρο  (από 16 Μαίου ως και 1 Νοεμβρίου ) και το πισωγύρισμά του στις τελευταίες μοίρες του Κριού 1/11ου ως τα τέλη της χρονιάς , είναι τα αρνητικά δεδομένα του 2018.

  Κατά τα άλλα ο καλός Δίας από τον Σκορπιό μας χαρίζει δύο εξαιρετικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα (που αποτελούν  και το πιο χαρούμενο αστρολογικό γεγονός της νέας χρονιάς ), όπως και  η πολύ θετική και μακράς διάρκειας όψη τριγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό που μπορεί να τιθασεύει τις ακραίες λειτουργίες του ανατρεπτικού Ουρανού και να καθησυχάζει προσωρινά έστω ανησυχίες  που θα μπορούσαν να φέρουν οικονομικές μα και γενικά ανατρεπτικές παγκόσμιες αλλαγές. Από τις 4 εκλείψεις του 2018 αυτή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο δύσκολη είναι η Σεληνιακή της 27ης Ιουλίου, καθώς η συμμετοχή  του Ουρανού θα μπορούσε πράγματι να φέρει μεγάλες εντάσεις και τα πιο δύσκολα γεγονότα της χρονιάς το διάστημα που επηρεάζει η έκλειψη αυτή. ..   Αισιόδοξα λοιπόν τα πράγματα σε γενικές γραμμές αλλά ας περάσουμε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα φέρει ο νέος χρόνος στα 12 ζώδια

  Εργασία και  Χρήμα  !!!  Αυτοί είναι   οι περισσότερο ευνοημένοι  τομείς  της νέας χρονιάς.  Σε αυτά τα θέματα   για τους πιο πολλούς, το 2018  πάει ανέλπιστα καλά και είναι λίγοι και εξαιρέσεις όσοι θα έχουν εργασιακά και οικονομικά προβλήματα  και αυτοί (πιθανά λόγο ωροσκόπου ).  Φέτος θα έχετε  έσοδα και ο καιρός ευνοεί να κάνετε οικονομικές και επαγγελματικές κινήσεις.  Ωστόσο τα έξοδα θα είναι ασυνήθιστα πολλά και ουρανοκατέβατα, όπως δηλαδή και την περσινή χρονιά.  Άλλωστε δεν είστε και οι καλύτεροι στην οικονομική διαχείριση , μα αυτό το έχετε συνειδητοποιήσει  καιρό τώρα. Για αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην διαχείριση του χρήματος ακόμα και σε εποχές που νοιώθετε ότι όλα πάνε πιο καλά. Όμως το νέο έτος θα σας δώσει,  όσα χρειάζεστε για να κατασιγάσετε την καταναλωτική σας μανία. Το θέμα σας σίγουρα δεν είναι αυτό.. Το θέμα μα και το πρόβλημα του 2018 αφορά την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω,  που δείχνει να μην λειτουργεί καθόλου καλά για εσάς και την ψυχολογία σας.

  Αυτή η θέση μπορεί να φέρει  λύπες από διάφορες αιτίες , μα περισσότερο αγωνίες που να κάνουν δύσκολο τον ύπνο σας και ανήσυχα τα όνειρά σας. Μπορεί να υπάρχει λόγος για αυτό ή και εσείς από μόνοι σας να γενάτε σκέψεις που δεν βοηθούν να έχετε καλή ψυχολογία. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το συναίσθημα μπορεί να το προκαλέσει γεγονός που ακόμα και αν δεν αφορά εσάς τους ίδιους έχει δύναμη να σας επηρεάσει. Ο ορθολογισμός και η φιλοσόφηση των όποιων καταστάσεων έχουν δύναμη να σας ρίξουν ψυχολογικά , είναι η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης αυτής της θέσης. Αυτήν την χρονιά θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε πάνω σε έννοιες  που απεχθάνεστε να  καταπιάνεστε με αυτές. Όμως το 2018 έχει και πολλές καλές και χαλαρωτικές περιόδους για εσάς. Τόσο για συναισθηματικά θέματα , όσο και για άλλους λόγους που μπορούν να σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Από τα μέσα του Ιανουαρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου,  Από τα τέλη του Απριλίου ως τα μέσα του Ιουνίου και τον Αύγουστο , θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά είτε για συναισθηματικούς είτε για άλλους λόγους.

   

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου

  Το ζώδιό σας κυβερνάται από τον από τον Ουρανό, που σύμφωνα με τη μυθολογία έδωσε ζωή στους Τιτάνες και τους Κύκλωπες.

  Είστε δεκτικοί και τολμηρά δημιουργικοί όσον αφορά το μέλλον κι αυτά που σας επιφυλάσσει. Η πίστη σας μπορεί να μετακινήσει βουνά αβεβαιότητας, απαισιοδοξίας και απάθειας. Ενδιαφέρεστε πολύ για τους ανθρώπους και συχνά σας εκτιμούν γι’ αυτό.

  Όμως δεν είναι όλα γλυκά κι ανάλαφρα – όταν οι περιστάσεις το απαιτούν μπορείτε να γίνετε εξαιρετικά επίμονοι και πεισματάρηδες.

  Ωστόσο, τα ρομαντικά ιδανικά και οι αξίες είναι το επίκεντρο για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Οι αισθηματικές και οι πνευματικές υποθέσεις καθώς και τα καινούρια ξεκινήματα κάθε είδους, μπορεί να προκύψουν με διάφορους τρόπους και ανά πάσα στιγμή.

  Οι εκλείψεις του έτους θα προσθέσουν ενθουσιασμό και πολλές, καινούριες δυνατότητες στην πορεία της ζωής σας.


  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

  Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, ο ρομαντισμός θα παίξει τον πρώτο ρόλο για πολλές από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Καινούρια συναισθήματα εμφανίζονται, καθώς και ισχυρές νέες συνδέσεις. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να μην είναι μόνιμα, αλλά και πάλι δεν μπορεί να αποκλειστούν σαν δυνατότητες. Με τον εκλεκτικό και μοναδικό σας τρόπο, είστε αποφασισμένοι να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να βρεθείτε ένα βήμα πριν από μια μακροπρόθεσμη δέσμευση ή απλά να νιώσετε ιδιαίτερα άνετα σε μια στενή σας σχέση.

  Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό τον Οκτώβριο θα σας κάνει πιο δεκτικούς όσον αφορά τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Όπως είναι γνωστό στην αναδρομή της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης, παλιοί φίλοι και σύντροφοι από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους – είτε για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες, είτε για να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στη ζωή σας.


  ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

  Τα οικονομικά σας είναι πολύ πιο ήρεμα, σταθερά και προσγειωμένα μέσα στο 2018. Μια έκρηξη φιλοδοξίας μπορεί να προκύψει, αυτή την ήσυχη περίοδο, αλλά θα υποχωρήσει γρήγορα αφήνοντας χώρο για πιο αλτρουιστικές πράξεις.

  Υπήρξαν πολλές διακυμάνσεις τα προηγούμενα χρόνια, στο κομμάτι των πόρων και των προσωπικών περιουσιακών σας στοιχείων – ίσως να είστε ένας από τους τυχερούς Υδροχόους που δέχθηκαν χρήματα από το πουθενά ή ένας από αυτούς που δεν κατάφεραν να βρουν ιδιαίτερη σταθερότητα σ’ αυτόν τον τομέα.

  Αυτή τη χρονιά οι προσπάθειές σας θα καρποφορήσουν. Σε μεγάλο βαθμό, η εστίαση και η ενέργειά σας κατευθύνεται σε άλλους ορίζοντες και σε διαφορετικά είδη περιουσίας. Οι επενδύσεις είναι πιθανό να αποδώσουν μακροπρόθεσμα και να σας οδηγήσουν, κυριολεκτικά, σε ένα καλύτερο οικιακό περιβάλλον.

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter