Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για το 3ήμερο Παρασκευής 19 , Σαββάτου 20 και Κυριακής 21 Ιουλίου 2019 από τον Πέρρη Κρητικό

  Γενικά

  Ένα ιδιαίτερο 3ήμερο ξεκινά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ήρεμο αν το πρωί της Κυριακής  δεν είχαμε την σκληρή αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα . Μία πολύ δύσκολη όψη που βγάζει λύπες κάθε μορφής οικογενειακές και μη.. Ακόμα  μπορεί να δείξει το τέλος ενός κύκλου, μίας κατάστασης , μίας σχέσης ή και όποιο άλλο τέλος που έτσι είναι να γίνει ανεξάρτητα από την δική μας προσπάθεια να το αποτρέψουμε..  Τρία σημαντικά έχει το 3ήμερο : την όψη που αναφέραμε , το πισω γύρισμα του Ερμή στον Καρκίνο στις 10:06 το πρωί της Παρασκευής  και την σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο το μεσημέρι 15:34 της Κυριακής.  Η Σελήνη Παρασκευή θα είναι στα τέλη του Υδροχόου και Σ/Κ στους Ιχθείς.  Υπάρχει λόγος η Κυριακή σαν μέρα να δείχνει η πιο δύσκολη του 3ημέρου κυρίως ως το μεσημέρι αφού μπορεί να αλλάξει προγράμματα και να διαψεύσει προσδοκίες.. Το καλό είναι ότι φεύγοντας και αυτό το 3ήμερο κλείνουν ουσιαστικά οι αρνητικές όψεις του τόσο δύσκολου ως τώρα Ιουλίου.. από το 3ο του 10ήμερο όλα θα είναι πολύ καλύτερα και θα μπούμε το πιο πιθανό σε καλοκαιρινή πλέον τροχιά..  Η Παρασκευή δείχνει πιο καλή για γεννημένους 3ο 10ήμερο των αέρινων ζωδίων ενώ το Σάββατο είναι πιο καλό για τα ζώδια του υγρού στοιχείου, που θα έχουν και καλύτερη διάθεση ακόμα και για πολύ απλούς λόγους.

  Αυτό το 3ήμερο σε πολλούς δίνει τύχη, οικονομική μα και συναισθηματική εύνοια και γενικά αιτίες χαράς που μπορεί να έχουν κάθε μορφή. Έτσι μια καλή εξέλιξη , μια πρόταση, ένα ευχάριστο μήνυμα – πρόσκληση, ένα κέρδος ή και μια γνωριμία  μπορεί να έχουν (ανεξάρτητα από την χρονιά γέννησής τους)  μια από τις μέρες αυτές οι γεννημένοι στις : 9,10,11,12 και 19,20 Μαρτίου,  5 Απριλίου, 11,12,13,14  Ιουλίου, 8 Αυγούστου , 11,12,13,14 και 18,19,20  Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου.

  Αντίθετα όλα δείχνουν πως πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε , να αποφεύγετε κόντρες, να προσέχετε την υγεία σας, μα και την οδήγηση σας καθώς μία από αυτές τις μέρες μπορεί να σας βγάλει πρόβλημα  οι γεννημένοι : 12ο του 1982 – 1ο,2ο.3ο αρχές 4ου τέλος 9ου,10ο του 1983 – 6ο,7ο,αρχές 8ου του 1984.

  Ακόμα μία από τις μέρες αυτές θα δυσκολέψει , θα μπερδέψει ή θα στεναχωρήσει  συναισθηματικά, άτομα γεννημένα : 1ο,2ο,10ο,11ο,12ο του 1979 – 1ο,2ο,3ο,4ο,5ο,6ο,τέλος 8ου ,9ο,10ο του 1980 – 5ο,6ο,7ο του 1981 .

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΚΡΙΟΣ

 • Κριός σήμερα 21-07-2019

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου!

  #δυναμισμός_και_κοινωνικότητα

  Σήμερα, θα νιώθετε αρκετά δημιουργικοί και κοινωνικοί.  Είναι μια καλή ευκαιρία, να επενδύσετε σε νέες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους τελικούς σας στόχους.  Φροντίστε, να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και να φέρεστε διπλωματικά.

  Ερωτικά

  Σήμερα, θα εκδηλώσετε κτητικότητα απέναντι στους συντρόφους σας.  Έχετε την ανάγκη να διατηρήσετε τα πράγματα ως έχουν και δεν είστε διατεθειμένοι, να αποδεχθείτε νέες προκλήσεις.

  Επαγγελματικά

  Είναι μια καλή μέρα, να προσεγγίσετε άτομα κύρους, ώστε να διασφαλίσετε την ομαλή έκβαση των στόχων σας.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter