Tip Ημέρας

 • Ο Αστρολογικός ημερήσιος οδηγός σας!

  Πέρρης

  Το αστρολογικό προφίλ και ο ημερήσιος οδηγός σας για τη Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 από τον Πέρρη Κρητικό 

  Γενικά

  Η Πέμπτη ξεκινά με ένα δυναμικό τρίγωνο που κάνει ο Άρης με τον Ήλιο στις 05:39 το πρωί και επηρεάζει όλο το εικοσιτετράωρο. Ασθενικός και θεωρητικός τόσο ο Άρης όσο και ο Ήλιος από τις αδύναμες θέσεις τους με το τρίγωνο τους κάνουν φασαρία προσπαθώντας να δημιουργήσουν ανησυχία η ακόμα και εντυπώσεις χωρίς ουσία για αυτό και σήμερα δεν έχουμε λόγο να δίνουμε σοβαρή βάση σε ότι βαρύγδουπο ακούσουμε ειδησεογραφικά. Η Σελήνη από την 9η ημέρα του κύκλου της στις 09:52 περνά στον Ζυγό και να κάνει από τις 12:19 ως και τις 12:48 δύο θετικές για συναισθηματικά και ερωτικά θέματα, όψεις τριγώνου με Ήλιο και Άρη και να δώσει γενικά μία ενδιαφέρουσα ημέρα κυρίως σε άτομα γεννημένα την πρώτη εβδομάδα των αέρινων ζωδίων (Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου). Τελευταία όψη απόψε ένα χωρίς ουσία τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 21:03 που απλά μας διώχνει την διάθεση να βουτάμε σε δύσκολες σκέψεις και να ασχολούμαστε με προβλήματα άλλα μας καλεί να τα βλέπουμε όλα πιο χαλαρά.

  Η Πέμπτη  δίνει  τους δικούς της τυχερούς και γίνετε ξεχωριστή για εσάς τους γεννημένους: 9, 10, 23 Ιανουαρίου, 24, 25 Φεβρουαρίου, 7 Μαρτίου, 27, 28 Ιουνίου, 8 Ιουλίου, 29, 30 Οκτωβρίου και τέλος 8 Νοεμβρίου και ανεξάρτητα με την χρονιά της γέννησής σας. Όλοι εσείς μπορείτε να περιμένετε χαρές, επιβεβαίωση και κέρδη, τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά, μία καλή συνάντηση, μία πρόταση ή ακόμα και μία γνωριμία απόψε. Όμως η μέρα δεν βοηθά καθόλου και βάζει εμπόδια, δυσκολίες, δίνει αρνητικά μηνύματα, κακή διάθεση, μπορεί να βγάλει προβλήματα υγείας, εργασίας, είτε άλλης μορφής και ζητά να έχουν προσεκτική κίνηση σε ότι κάνουν μα και όταν οδηγούν άτομα γεννημένα: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, αρχές 5ου, 10, αρχές 11ου του 1991  και δίνει συναισθηματικές πιέσεις, οικονομικές μα  και ερωτικές λύπες σε γεννημένους 11ο του 1973 – 2ο, 3ο, 9ο του 1974 – 6ο του 1975.

  Οι πιο κατάλληλες ώρες απόψε για να κάνουμε με μεγαλύτερη επιτυχία τα πιο σημαντικά που έχουμε κατά νου, όπως συναντήσεις, επικοινωνίες κλπ είναι από 08:34 ως 12:10, από 16:57 ως 20:33 και από 23:45 ως 02:10 ξημερώματα Παρασκευής.

  Οι πιο δύσκολες ώρες της Πέμπτης, ώρες που γενικά πρέπει να αποφεύγουμε τα δύσκολα και  που καλό είναι να ασχοληθούμε με τα αναγκαία, δηλαδή αυτά που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, ή ακόμα αν μπορούμε  να κάνουμε ένα διάλειμμα, καθώς ούτως ή άλλως δεν είναι αποδοτικές ώρες, είναι από 13:22 έως 14:31 και από 21:09 έως 22:00.

  14707 ημερήσιος αστρολογικός οδηγός

   

  Μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707!

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΚΡΙΟΣ

 • Κριός σήμερα 24-05-2018

  Γράφει η Αστρολόγος Αντιγόνη Στάμου!

  #έντονη_φιλανθρωπική_στάση

  Σήμερα νιώθετε, πως πρέπει να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Θα θέλετε απεγνωσμένα να προσφέρετε τις συμβουλές σας και να εισακουστούν. Μην απογοητευτείτε, όμως, αν κάποιοι δεν τις ακολουθήσουν. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό. Απλά συνεχίστε να βοηθάτε.

  Ερωτικά

  Φροντίστε να φέρετε νέο αέρα στην ερωτική σας ζωής. Έχετε μπει σε μια ρουτίνα που αυτό το έχετε μεταφέρει και στη σχέση σας. Είναι σαν να τρώτε το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Σήμερα, κάντε κάτι διαφορετικό που θα ενθουσιάσει τους συντρόφους σας.

  Επαγγελματικά

  Σήμερα, ας μην βγείτε προς τα έξω. Φροντίστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σας και αφήστε τους άλλους να πάρουν για λίγο τις ευθύνες πάνω τους.

   

  Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα αποκλειστικά την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με την αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου και τους συνεργάτες της στο 14707! Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

   

   

   

  Μοιράσου το...
  Share on FacebookTweet about this on Twitter

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αστρολόγοι

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter