Μάθε λίγο καλύτερα τον Ιχθύ που έχει γενέθλια αυτόν τον μήνα

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Όσο cute κι αν σας φαίνονται, τα ψαράκια μερικές φορές δεν είναι αυτό που δείχνουν. Με κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, οι ιχθύες έχουν εξαίσιο ένστικτο και φημίζονται για την μεγαλειώδη φαντασία τους. Αν αγριέψουν όμως, γίνονται από μικρά ψαράκια…καρχαρίες!

Προσωπικότητα

Ο ιχθύς ονειροπολεί, οδηγείται καθαρά από το συναίσθημα και έχει πολλή συμπόνια. Σε γενικές γραμμές θέλει να έχει συνοδοιπόρους στην ζωή του, αλλιώς αισθάνεται αδύναμος. Σε αυτό το ζώδιο ταιριάζει διάνα η έκφραση «ζει στον κόσμο του».

Ερωτικά

Είναι ρομαντικός και ευαίσθητος ο ιχθύς και στον έρωτα παραδίδεται από την πρώτη στιγμή. Φλερτάρει πολύ και μάλιστα μπορεί να εξιδανικεύσει τον σύντροφό του, σε σημείο τέτοιο που στο τέλος να απογοητευτεί. Λόγω της ευαισθησίας του, μπορεί να μην αντέχει τον χωρισμό και οι αναμνήσεις από έναν χαμένο έρωτα θα είναι πάντα αγκάθι στην καρδιά.

Φιλία και οικογένεια

Αγαπάει του φίλους και την οικογένεια και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς. Στην σκέπη της οικογένειάς του νιώθει ασφάλεια και προστασία, ωστόσο η νευρικότητά του μπορεί να διαλύσει εύκολα το κλίμα.

Επαγγελματικά

Ο ιχθύς έχει πολλά χαρίσματα στα επαγγελματικά. Θα αγαπήσει τη δουλειά του και τους συναδέλφους του και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το σύνολο. Έχει αρκετό άγχος με τον σωστό καταμερισμό των χρημάτων μέσα στον μήνα.

Θέλεις έναν ιχθύ για σύντροφο;

Γίνετε ρομαντικοί, ευγενικοί, περιποιητικοί και κάντε του τα χατίρια. Αν τα κάνετε ο Ιχθύς πραγματικά θα σας λατρέψει!

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter