Μάθετε τα βασικά, Αιγόκερως

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Στοιχείο: Γη

Χαρακτηριστικά: Πειθαρχημένος, εργατικός, οργανωτικός, υπεύθυνος, πιστός, φιλόδοξος, δυναμικός, αποφασιστικός, συντηρητικός, ανεξάρτητος

Ο Αιγόκερως αποτελεί τον καριερίστα του ζωδιακού κύκλου. Εργάζεται σκληρά, μεθοδικά και με πρόγραμμα για να πετύχει τους στόχους του και είναι σίγουρο πως επαγγελματικά θα σταδιοδρομήσει. Επιδιώκει την οικονομική ασφάλεια και φροντίζει, ώστε το σπίτι του να είναι άνετο και καλαίσθητο καθώς εκεί περνά αρκετές ώρες. Μπορεί να μην επιδιώκει τη λαμπερή και πολύβουη κοινωνική ζωή αλλά παρόλα αυτά έχει πολύ χιούμορ και είναι αγαπητός στις παρέες του.

Έρωτας

Μιλάμε για ένα συντηρητικό και πειθαρχημένο άτομο ακόμη και στο κομμάτι έρωτα. Ένας Αιγόκερως κάνει προσεκτικά βήματα στο παιχνίδι του φλερτ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γοητευτικό ζώδιο καθώς η ευστροφία και το χιούμορ μπλέκονται κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την καρδιά που τόσο μεθοδικά και οργανωμένα ο Αιγόκερως στοχεύει. Παραδόξως, στο σεξ απελευθερώνεται χωρίς να βάζει όρια, καθώς επιθυμεί την πλήρη ικανοποίηση αφενός τη δική και αφετέρου της/του παρτενέρ του.

Οικογένεια και φίλοι

Ο Αιγόκερως αγαπά να δημιουργεί στέρεες και σταθερές σχέσεις στη ζωή και να διαμορφώνει ένα πλαίσιο ασφάλειας. Του αρέσει να εργάζεται σκληρά για να μη λείψει τίποτα από την οικογένεια και τα παιδιά του, ώστε να τους προσφέρει μια άνετη ζωή. Πρόκειται για έναν προστατευτικό γονέα ενώ σαν παιδιά έχουν ανάγκη να λάβουν αγάπη και επιβεβαίωση από την οικογένεια.

Λίγοι και καλοί είναι οι φίλοι στην περίπτωση του Αιγόκερω…εξάλλου που να βρει χρόνο με τις δουλειές και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα για περισσότερους; Για αυτούς τους λίγους όμως θα είναι πιστός, εξυπηρετικός και προστατευτικός. Δεν του αρέσουν και τόσο οι κοσμικές συγκεντρώσεις αλλά προτιμά την ηρεμία της μοναξιάς του για να απομονώνεται και να διαβάζει τα αγαπημένα του βιβλία.

Επαγγελματικά

Το στοιχείο στο οποίο ο Αιγόκερως δίνει τον καλύτερο εαυτό του είναι το κυνήγι της επαγγελματικής του επιτυχίας. Για να τα καταφέρει, δουλεύει με πάθος και στοχοπροσήλωση, μεθοδικά και συστηματικά. Είναι φιλόδοξος και δε νιώθει κούραση μέχρι να καταφέρει αυτό που επιθυμεί. Κρατά καλές ισορροπίες με τους συναδέλφους τους αλλά οι σχέσεις του μαζί τους παραμένουν σε ένα τυπικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter