Μάθετε τα βασικά, Ζυγός

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Ζυγός

Στοιχείο: Αέρας

Χαρακτηριστικά: Διπλωμάτης, συνεργάσιμος, καλαίσθητος, ισορροπιστής, αναποφάσιστος, ευγενικός, δημιουργικός, γοητευτικός, δίκαιος, αρμονικός

Με τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες κάνει την εμφάνισή του το ζώδιο του Ζυγού. Αγαπά την αρμονία σε όλες της τις εκφάνσεις. Στον χώρο, στη ζωή του, στους ανθρώπους που έχει γύρω του. Είναι δίκαιος και αυτό αποτελεί βασικό άξονα με τον οποίο ζει και πορεύεται. Βέβαια, μέχρι να καταλήξει στην απόφαση που θα πάρει, περνάει από σαράντα κύματα και αυτό γιατί είναι αναποφάσιστος.

Έρωτας

Ως ζώδιο με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα ερωτικός και γοητευτικός. Η ανάγκη για αρμονία στη ζωή του δημιουργεί ένα πλαίσιο στις σχέσεις του, όπου υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση. Αυτό τον βοηθά να λειτουργεί καλύτερα και σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής του. Στο σεξ είναι αισθησιακός ενώ επιθυμεί να ευχαριστεί το ταίρι του. Δεν είναι περίεργο αν βρεθεί ερωτευμένος με δύο άτομα ταυτόχρονα ή σε παράλληλη σχέση.

Οικογένεια και φίλοι

Ο Ζυγός επιθυμεί μια όμορφη οικογένεια, αρμονικά δεμένη. Δεν του αρέσει να δημιουργούνται εντάσεις στον χώρο και είναι δύσκολο να πάρει μια απόφαση. Για τον λόγο αυτό, πολλές φορές η ευθύνη πέφτει στο έτερον ήμισυ. Φροντίζει για την εμφάνιση των παιδιών ώστε να είναι κομψά και καλαίσθητα. Μέλημά του είναι, επίσης, να τους μάθει καλούς τρόπους και τα ωθεί να είναι ευγενικά και κοινωνικά.

Οι Ζυγοί είναι ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο που γίνεται αγαπητό χάρη στους καλούς τρόπους, την κοινωνικότητα και την έμφυτη γλυκύτητά του. Είναι πολύ συμπαθητικοί αλλά ταυτόχρονα τόσο αναποφάσιστοι που αυτό δημιουργεί αστάθεια ακόμη και στις φιλικές σχέσεις. Τους είναι δύσκολο να κακοκαρδίζουν τους άλλους και γι΄αυτό μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σας. Προσοχή! Αυτό το κάνουν όχι από σκοπιμότητα αλλά γιατί θέλουν να κρατάνε χαρούμενους όλους όσοι βρίσκονται στον περίγυρό τους.

Επαγγελματικά

Οι Ζυγοί, χάρη και στην ευαίσθητη φύση του ζωδίου τους και την αγάπη τους για ό,τι ωραίο και καλαίσθητο, έχουν κλίση προς τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Αγαπούν, επίσης, τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Επομένως, ένας άλλος κλάδος που επιλέγουν είναι και αυτός. Όποιο επαγγελματικό δρόμο επιλέξουν ν’ ακολουθήσουν, καταφέρνουν και βρίσκουν τις ισορροπίες δημιουργώντας μια αρμονική ατμόσφαιρα για να διοχετεύσουν όλη τη δημιουργικότητα σε ό,τι και αν κάνουν απερίσπαστοι!

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter