Μάθετε τα βασικά, Καρκίνος

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Καρκίνος

Στοιχείο: Νερό

Χαρακτηριστικά: Ευγενικός, Με ενσυναίσθηση, Συναισθηματικός, Δημιουργικός, Υποστηρικτικός, Καταπιεστικός, Ακατάστατος, Απαισιόδοξος, Παρορμητικός, Ανασφαλής

Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνάται από τη Σελήνη. Χαρακτηρίζεται από έντονο συναισθηματισμό, ο οποίος πολλές φορές τον παρασύρει σε παρορμητικές αντιδράσεις. Μπορεί μια πρώτη γνωριμία με έναν Καρκίνο να σας δώσει την εικόνα ότι μιλάτε με έναν σκληρό άνθρωπο, πίσω από αυτή τη στάση όμως, κρύβεται μια απίστευτη ευαισθησία που δύσκολα αποκαλύπτεται, γιατί είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Αν καταφέρετε και κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, όμως, και μπείτε στον κύκλο του φιλικού τους περιβάλλοντος θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ιδιαίτερα δοτικά άτομα που θα σας προστατεύσουν, θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίξουν όσο κανείς.

Έρωτας

Είναι δυνατόν ένα τόσο έντονα συναισθηματικό ζώδιο να μην τα δίνει όλα στον έρωτα; ΟΚ μπορεί μέχρι να νιώσει ασφάλεια να είναι αρκετά επιφυλακτικό αλλά από τη στιγμή που διαπιστώσει την ειλικρίνεια του συντρόφου του, είναι απίστευτα δοτικό και υποστηρικτικό. Δίνει πολλές ευκαιρίες στον έτερον ήμισυ γιατί δένεται εύκολα με τους ανθρώπους και δεν του αρέσει να τους χάνει από τη ζωή του. Ίσως γι΄ αυτό δυσκολεύεται να δώσει το τέλος σε μια σχέση ή να προχωρήσει σε επόμενη…

Οικογένεια και φίλοι

Οι στέρεες και υγείες σχέσεις αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του Καρκίνου. Είναι η βάση του και η πηγή από όπου αντλεί δύναμη για να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του. Η πηγή που του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας την οποία τόσο πολύ έχει ανάγκη. Είναι ιδιαίτερα τρυφερός γονιός, τόσο που πολλές φορές φτάνει στα όρια της υπερπροστατευτικότητας. Οι Καρκίνοι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερα στενή και σημαντική σχέση με τη μητέρα τους από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους.

Επαγγελματικά

Ο Καρκίνος, ως ζώδιο που αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα, εργάζεται ακούραστα, ώστε να πετύχει επαγγελματική αναγνώριση αλλά και οικονομική σταθερότητα. Σε αυτό βοηθά και η διπλωματικότητα και η μαεστρία με την οποία μπορεί και χειρίζεται απαιτητικές καταστάσεις. Καταστάσεις που για άλλα ζώδια θα φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολες. Ο ζήλος που διαθέτει αποτελεί φάρο όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένει ενώ τα πάει εξαιρετικά καλά σε συνθήκες ανταγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter