Δίδυμος – Ένα από τα πιο ανεξάρτητα και ενδιαφέροντα ζώδια!

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Στοιχείο: Αέρας

Χαρακτηριστικά: Κοινωνικός, με χιούμορ, έξυπνος, παρορμητικός

 

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που αποζητάει συνεχώς την συναναστροφή με τους γύρω του, τις κοινωνικές επαφές και τις ατέλειωτες συζητήσεις για διάφορα ζητήματα.  Κρύβει μέσα του μεγάλη ενέργεια και ακριβώς το ίδιο αποζητάει και από το έτερόν του ήμισυ, το οποίο αν αγαπήσει σε βάθος, θα είναι πιστός. Είναι η ψυχή της παρέας και δεν γίνεται ποτέ βαρετός, αν και χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμία.

Έρωτας

Αν και ερωτεύεται εγκεφαλικά, ωστόσο είναι υπερβολικά ασταθής και μπορεί να χαλάσει εύκολα ο δεσμός, αν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός. Όσο θα μείνει σε μία σχέση, αυτή θα είναι τέλεια και δεν πρόκειται να βαλτώσει. Όταν αντιληφθεί ότι «ρουτινιάζει», τότε αυτό είναι σοβαρός λόγος χωρισμού.

Φίλοι

Ο Δίδυμος έχει άπειρους φίλους! Όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα κάνει γνωριμίες, αλλά οι άνθρωποι στους οποίους ανοίγει τα χαρτιά του είναι λίγοι. Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο δίδυμος μπορεί να μαρτυρήσει εύκολα κάποιο μυστικό, παρασυρόμενος από το κουτσομπολιό!

Επαγγελματικά

Ο Δίδυμος είναι αρκετά ικανός ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει στα επαγγελματικά του. Ιδανικό επάγγελμα γι’ αυτόν είναι οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια και επικοινωνία. Αν και ξοδεύει πολλά λεφτά, ωστόσο μπορεί να κουμαντάρει τα οικονομικά του σχετικά εύκολα.

Για να κερδίσετε έναν Δίδυμο, αρκεί να είστε επικοινωνιακός και ανοικτός στις προκλήσεις!

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter