Αιγόκερως: Αφιερωμένος στην δουλειά του & δύσκολος στον έρωτα!

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Στοιχείο: Γη

Χαρακτηριστικά: Υπεύθυνος, σοβαρός, εργατικός, πειθαρχημένος, σνομπ

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια και η σταδιοδρομία ενός Αιγόκερου τον χαρακτηρίζουν από την πρώτη στιγμή που θα τον γνωρίσετε. Πρόκειται για ένα ζώδιο φιλόδοξο, με μεγάλο κοινωνικό περίγυρο αλλά και ψυχρό σε όσους δεν συμπαθεί. Όλες του οι κινήσεις έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την λογική και τον ρεαλισμό.

Στον έρωτα ο Αιγόκερως θα μπει σε διαδικασία να αξιολογήσει το έτερόν του ήμισυ. Πότε δεν υποκύπτει σε ασυγκράτητες εκδηλώσεις, ωστόσο η γοητεία του στο φλερτ κερδίζει αμέσως. Ο εγωισμός του μερικές φορές μπορεί γίνει αιτία χωρισμού σε μία σχέση. Αν και δεν είναι από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού, είναι πολύ σταθερός και ήρεμος στις σχέσεις του, με σεξουαλική ζωή που άλλοι θα ζήλευαν!

Τους φίλους του, τους επιλέγει με πολύ μεγάλη προσοχή και τους κρατάει για πάντα. Αγαπάει πολύ την οικογένειά του και την στηρίζει με κάθε τρόπο.

Επιθυμεί πολύ τις στιγμές μοναχικότητας και τις επιδιώκει άμεσα, όταν νιώσει την ανάγκη. Στα επαγγελματικά είναι ο πιο αφοσιωμένος υπάλληλος της εταιρείας και μπορεί να δουλεύει ακούραστα επί ώρες.

Ο ερωτισμός σε συνδυασμό με την αυστηρότητά του είναι τα δυνατά του σημεία για να κερδίσει ένα ταίρι! Για να τον προσεγγίσετε χρειάζεται δυναμισμός και σιγουριά για τον εαυτό σας.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter