Σοβαρός και υπερήφανος, ο Αιγόκερως είναι από τα πιο «περίπλοκα» ζώδια!

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Στοιχείο: Γη

Χαρακτηριστικά: : Φιλόδοξος, πειθαρχημένος, σνομπ, με κύρος, εργασιομανής

Ο Αιγόκερως διακατέχεται από την πλήρη έννοια της οργάνωσης και της υπευθυνότητας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Κρόνος και αυτό εξηγεί το πόσο σκληρά εργάζεται για να φτάσει στην κορυφή σε όλους τους τομείς της ζωής του και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά του. Σχεδόν πάντα θέτει μεγαλεπήβολους στόχους, τους οποίους φυσικά και επιτυγχάνει.

Έρωτας

Σπάνιο σπορ γι’ αυτόν ο έρωτας, καθώς πρέπει να υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις για να ερωτευτεί και να αγαπήσει. Περνάει από κόσκινο τους ανθρώπους αλλά όταν δεθεί με κάποιο είναι σταθερός. Στο σεξ, δεν του αρέσουν τα όρια. Μπορεί μία σχέση να χαλάσει από μεριάς του, αν ακούσει κακίες τρίτων και λόγια του κόσμου.

Οικογένεια – φίλοι

Είναι της άποψης λίγοι φίλοι και καλοί. Βάζει πολύ ψηλά την οικογένειά του και όταν κάνει δική του θα την προστατεύει πάντα, αλλά θα είναι αυστηρό πρότυπο πατέρα ή μητέρας.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά είναι ο τομέας του. Δουλεύει ακούραστα για ώρες…μέρες! Δεν τα παρατάει ποτέ και γκρεμίζει κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στην ανέλιξή του. Είναι ο άνθρωπος που αν χρειαστεί θα κάνει 2 και 3 δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Για να προσεγγίσετε και να κινήσετε το ενδιαφέρον ενός Αιγόκερου να είστε μετρημένοι, συγκρατημένοι και να του δείξετε ότι είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter