Τοξότης - Ελεύθερο πνεύμα & περιπετειώδης!

Γράφει η αστρολόγος μας Τερέζα

terezasmall

Στοιχείο: Φωτιά

Χαρακτηριστικά: Ανεξάρτητος, αισιόδοξος, σαρωτικός, επιπόλαιος

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο ενθουσιώδη και χαρούμενα ζώδια του κύκλου! Του αρέσουν τα ταξίδια και λόγω της εξωστρέφειάς του συνήθως έχει πολύ μεγάλο κύκλο. Ο Τοξότης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιτύχει τους στόχους του. Η μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και η έντονη περιέργειά τους είναι βασικά στοιχεία του Τοξότη.

Τον έρωτα, τον αντιμετωπίζει σαν μία μεγάλη περιπέτεια και φλερτάρει πολύ έντονα, μέχρι να κατακτήσει τον στόχο του. Δεν αντέχει την ρουτίνα στην σχέση του και εξαιτίας της συνεχούς ανάγκης για ελευθερία και ανεξαρτησία, μπορεί εύκολα να απιστήσει!

Έχει πολύ ψηλά τη φιλία και την οικογένεια και προσφέρει χαρά στους ανθρώπους του, μόνο που είναι οξύθυμος και αποστασιοποιείται εύκολα, αν κάτι δεν του ταιριάζει ή τον πειράξει.

Ο Τοξότης είναι πολύ έξυπνος και δραστήριος επαγγελματίας και θέλει να ασχολείται με πολλούς τομείς αλλιώς βαριέται και ρουτινιάζει. Σαν συνάδελφος είναι πολύ φιλικός, αλλά μερικές φορές και νευρικός.

Για να κατακτήσεις έναν Τοξότη θα πρέπει να ξετυλίγεις σιγά σιγά τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, σαν παιχνίδι γνωριμίας. Συνήθως ερωτεύεται ανθρώπους κοινωνικούς, με μεγάλο κύκλο και πολλά ενδιαφέροντα.

 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Διάσημοι Ταύροι: Μισέλ Φάιφερ, Τζακ Νίκολσον, Ουίλιαμ Σεξπηρ, Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί, Λάκης Λαζόπουλος, Μιμή Ντενίση.

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Προβλέψεις

Τώρα ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου!

680x503 provlepseis1

Που στοχεύουν τα βέλη του έρωτα;

Μάθε τα πάντα για την εβδομάδα σου!

Το προφιλ του μήνα για το ζώδιο σου, αναλυτικά!

Η Σελήνη σήμερα!

Τι σου προσφέρουν οι επιδράσεις της;

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Astrology4u WebTV

Άστρα & Έρωτας

Μοιράσου το...
Share on FacebookTweet about this on Twitter